Canım çok geçmiş olsun, hay Allahım ya. Neyse ki tatlıya bağlanmış, gelip alıcak tabi boru mu. Sık sık rest çekme yalnız tatlım bi de, umursamamaya başlar Allah korusun nasıl olsa dönüyor diye. Tehdit et bi daha gidersem dönmem diye :)))
Aman okuma boşver, insan üşeniyo hakikaten.
ayyy cok merak ettimnmmmm nolur söylee yaaaa cikan sonucuu.....
ben dün regl oldum, birde o agriyla sanciyla yollara attim kendimi, disarlarda süründüm,eskiden oturdugum yerden tanidigim bir arkadasim vardi, ona gittim ise gelmeyince.. kadin tabii kahvalti hazirlamis ama cok sasirdilar benim cok az yedigimi görünce.. zaten moralde sifirdii yine...
oraya bir tanidiklari geldi, Türk kahvesi yaptilar fal kapattik gelen kadin iyi biliyor deyince.. yaaa kadin biseyler billi aslinda amaa istee fala inanma falsizda kalmaa misaliyine yediklerin masallah dengeli ve sagliklii.. gül ve senin özeninize hayranimm... helee gül yazmis, öglen kuru fasulyem aksam taze fasulye diyee.. ben yaptimmi iki günlük yapiyorum ki bidaha is ci9kmasin diyee, tembel hatunummm
yaa yokk ben kavga gürültü sevmem hayatta, tipik bir yengec im.. ama bu konuda bayragi dikmek zorundaydim canim, cünkü bunlar bildigin gibi degil, hem akraba baglari asiri kuvvetli hemde bize gelenler yüzsüzz, sIk sIk yaparlardi inankii.. her türlü riski göze aldim ama baya yiprandim yani iki gündede.. neyse cok sükür tatliya baglandi, özür diledik birbirimizden gecti ama Allah im huzursuzluk kimseye vermesin, ben kaldiramiyorum canimm yaaa,, Vallahi dün ölmek istedimm, bisürü sacma sapan fikirler bile aklimdan gectii..Rab bim bidaha göstermesin....
Buarada hepsini okudum yazdiklarinizin ama cevap yazmak icin aklimda tutamadim kimin ne yazdigini, zaten regl oldum ve dinlenemeyincede gözümün önünü göremiyorum suan.. pazar gününe kadar ödemlerim gecer umarim..
Ayyy cok sevindim Esraaa yaaa, sen aslinda bu cizelgede 98 yazsada 100 kiloyla baslamistin degilmi canim,,5 kilodan fazla gitti bir aydaa, hakkaten harika cünkü hic ac kalmadinn... kocaman birrr Masallahhhh
Suanda kahve iciyorum ama bundan sonra yapacam koca bir bardak bitki cayi kendime..dün gercekten cok cokn az yedim..
yazayim
arkadasima gittim sabah cay demlemisti..
aksama kadar aralikli yediklerimi toptan yaziyorum kizlarr, cünkü masayi hic kaldirmadilar, onlarinda huyu öylee, gidip gelip biseyler atistiriyorlar..gittigim arkadasim hakkaten cok tonti$ ve cokta temiz kalpli tatli bir kadin..
neysee
1 ince dilim peynir
3-5 tane yesil siyah karisik zeytin
1 dilim edecek kadar karpuz
ceyrek simit
3 dilim domates
5 tane kücük sarilmis yaprak sarmasi
iki kasik bulgur pilavi
yarim biftek
iki kasik yogurt. cay kahve.. hatirladiklarim bunlar kizlarr..
simdi patron geldii,, birazdan yine dönecem
Canım çok çok iyi menün. Keşke hep böyle protein sebze meyve alabilsen. Sen normalde bundan az yiyorsun. Bunu çok beğendim.
Canım 21 mayısta 100 kg idim. 22 mayısta 99.5 ve 23 mayısta 98.4 kg. İlk 98.4ün fotoğrafını çektim ve öncesindekiler muhtemelen ödemdi. 2 günde mümkün değil o kadar kilo vermek çünkü. O yüzden 23 mayısta 98.4 kg ile başlamış sayıyorum kendimi. Yarın da tam 1. ay dönümü oluyor :)) Yani muhtemelen tamamen yağdan 4 kilo vermişimdir. İnşallah darısı tüm kalan kilolarımıza canım. Çok sağol :))
evett gercekten kötü besleniyorum ve aslada iyi beslenen birisi olamicam galiba. ya bana her ögün birileri hazirlayacak yiyeceklerimi yada düzenli yemek yapmak zorunda oldugum bir hayatim olacak, bu sartlar altinda cok zorr, kendime hicbir zaman iyi bakmayi beceremedimm..
hic ac kalmadan gercekten cok iyi canim ayda 4-5 kilo, hemde dedigin gibi su kaybida degil yagdan..
benim son iki haftam mahfolduu, yoksa saniyorum 69 u görebilirdim ama galiba 69 u görmem daha 1-2 haftami alacak gibi görünüyor gecen zaman kaybindan ötürü... insallah artik hayatimda hersey yolunda giderde yine devam ederim kaldigim yerden..
Aslinda $uanda i$lede ilgili cok büyük bir sorunun icindeyim ama sizleri üzmek istemiyorum.. neysee artikkk, hersey olacagina varir diyip gececem simdilik...
canim böyle giderse yaz sonuna kadar sen 42 beden giyersin, Gül de 36 beden olur heralde)
bana $uan 40 beden dar oluyor, 42 bol geliyor, arasinda biseyim.. yaz sonuna bilemiyorum 38 olurmuyum ama olursa süper olur, kI$ ortasina kadarda belki 36 yi görürümmm... kaplumbaga hiziyla ilerliyorum belki göremem bile
Canım hiç sıkma canını, her şey olacağına varır. O iş olmazsa başka iş bulursun. Almanyada daha kolay olmalı iş bulmak. Hayatını da bir süre sonra düzene sokmak tamamen sana kalıyor. Sen odaklanman gereken şeylere odaklan canım. Gerisini hiç düşünme. Bak ben geçen cuma 95.6 kg geldim. Ve o akşam biliyorsun kayınvalidemler geldi. O günü hasarsız kapadım ama cumartesi pazar yediğim böreğin çöreğin pastanın tatlının haddi hesabı yok. Pazar akşamı hem çok yorgun hem de çok mutsuzdum, çünkü burada anlatamayacağım başka sorunlar da yaşadık cumartesi. Ama pazartesi hemen geri döndüm rutinime. Ve inanılmaz bir şekilde bu hafta yani cumadan cumaya başladığımdan beri verdiğim en çok kilo olacak yarın bir aksilik çıkmazsa. Demin ütü yaparken ben de temmuz sonuna 86 olur muyum diye düşünüyordum. Ağustos gibi de iş mi aramaya başlasam falan diye. Biz kontrolü ele almadıkça kendiliğinden düzelmiyor hiçbir şey canım. Lütfen sen de kendin için sevdiklerin için hayatına motive ol. Allah ömür verdikçe bu canı taşımak zorundayız. Umutsuzluk, kendini bırakmak hiç yardımcı olmuyor insana.
Ah bi 42 beden giysem ben çok mutlu olurum ya. Kışa anca ama. Kendin için de bu kadar umutsuz olma canım. Sen 2 ay sonra bol gelen 38lerden şikayet edeceksin.
ayyy insallah öyle 38 ler bol gelir dedigin gibii canim.. sende bu azimle 42 leri giyersin hic tasa yapma..
tabikide yeni görünümünle is hayatina atilman kendine güvenin tam sekilde baslamana yardimci olur ama canim iyi bir avukat olmanin kriteri kesinlikle 38 beden bir hatun degil.. kendini cok germe,oldugun gibide cok basarili olabilirsin, calisirken kilo vermen zaten daha kolay olur saniyorum,, adli tatiller oluyor türkiyede bildigim kadariyla, adli tatiller bittikten sonra bak bence bir is, hemn adli tatil baslayip bitene kadarda 6-7 kilo verirsin sen daha..
cok haklisin umutsuzluk cok kötü ama ben cabuk kirilan ve olaylardan fazla etkilenen bir yapiya sahibim malesef..o gün kötü birsey yasasam sanki benim icin dünyanin sonu gelmis gibi hissediyorum, neysee canim cok sükür bu günümüze, Allah dert vermesin yeterki..
Bu arada kayinvalidenler tatildemi hala, ne zaman evlerine dönüsleri belliimii?
Canım ya, kendine çok dikkat et. Stresten insan daha çok ağrı çekiyor hastalanınca. Bol bol bitki çayı iç. 2 gün de spor yapma kasların çok yorulur.
Fal güzel ya, ben de seviyorum fal muhabbetini, inanmasam da.
Ben de kuru fasulyeyi 1 öğünlük yapamıyorum. Kesin ertesi güne de kalıyor. Ama gün içinde 2 öğün aynı şeyleri yememek lazım. Yağı tuzu az sebze değilse.
Tatatatammm :) 94.4 gördüm tartıda canım. Bakalım yarın ne çıkacak.
Eki Görüntüle 448878
Eylülde başlıyor yeni adli yıl. Belki de eylülde aramaya başlarım işi. Dediğin gibi özgüven diğer bütün yeterlilik şartlarından daha önemli.
Kayınvalidemler salı sabah dönüyor. Sanırım pazartesi akşam gelecekler tekrar bize. Bi gitselerdi hayırlısıyla. Gerçi bu sefer ucuz atlattık, şükür.
Canım ben de çok hassas ve alınganım. Açıkçası çalışmadığım için bu sonbahar ve kış her şeyi kendime dert ederek abartarak geçti. NE zaman ki hayatımı değiştirerek kilo vermeye karar verdim, daha rahat ve huzurlu olmaya başladım. Senin yaşadıkların kolay değil biliyorum canım. Ama kendini motive etmeye çalış, yavaş yavaş hayatına odaklan. Boşver sevgilinin kuzenlerini falan. Umursamamaya çalış canım biraz. Yengecim ben de, anlarım halinden. Ama yine de kendimize yapıyoruz ne yaparsak.
Esracımmm gel demişsinn geldim bebeeemmm , aa kırarmıyım hiç senii
yaa varya süpersin sen süperrr , hadi bakalımm 80lere az kaldı , dayan bebeeemmm , olacak bu iş Allahın izniyle
Cok sükür kurtulduk kuzen davasindan Esraa yaa, dün gecenin 2 sine kadar konustuk, kendiside hic güvenmiyor özellikle birine ama kimseyi ortada koyamazdim dedi.. bidaha olmayacagina söz verdi.. $imdi eve gidince heryeri temizlicem canim biseyler yedikten sonra, cok tiksindim o gelipte koltukta oturdu, üzerine battaniye örtmüs, yastiklari yikicam, banyoyu ovacam mikrop öldürücülerle ve yerleri temizlicem belki igrenc pisligin killari dökülmüstür diyee
yarim saat sonra cikiyorum i$ten $ükür, bi bitsede gitsemm, catladim sIkINtidan..
Kayinvalidenler sali gelip pazartesimi dönecekler, yoksa ben mi yanlis anladim.. yani öyleyse nerdeyse 1 hafta daha sizdemi kalacaklar :26: neyseee bunada sükür, tamaminda sizdede kalabilirlerdi.....
yengec burclari en ideal e$. en saglam dost, iyi evlat oluyorlardaaa ama bütün zararimiz kendimize iste bu hassasiyet ve duygusallikla.. $imdi iyiyim bile, sen beni birde eskiden tanisaydinn
sedeff esraaa yükselen burcunuzu biliyormusunz..benim yükselenim terazi ay burcum koç..
yaaa ben çok sık giremiyorum diremde en fazla 15 dak kalıyorumm
O YÜZDEN SİZDEN RİCAM BANA SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİŞE OLDUĞUNDA BEĞENDİ YAPARSANIZ YADA ALNTI YAPARSANIZ TAKİP ETMİŞDE OLURUM AMA GENE ÜSTÜN KÖRÜ BAKIYORUM GENE KIZLAR..
Kızlar sizlere alıştım.. O kadar sık uzun yazamıyorum ama gündüz bile aklımdasınız ne garip dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?