Türkiyede değilmisin sedefcim.. Aaa ne güzel anlayışlıymış nazar değmesin..
azracim senin kilonu hatirlayamiyorum, kacti? Boyuna göre hamile kalmak icin kilon normal durumdami?
almanyada yasiyorum canim.. Evett allah bozmasin anlayislidir, iyi beyefendi bir insan.. Ama malesef daha öncede dedigim gibi kusursuz mutluluk yok.. Bizdede baska seyler var ileride sorun olabilecek malesef canim
Yalnız farkıdamısın ilk defa bu kadar kaldım ve sohbet eiyorumm ne gzellAma benim ki başlar şimdi hadi kapat arık şu neti der.. Eli kulağındadır
sorun olmayan hiç bir ilişki yok be güzelim..ilerki zamanlar için bileme elbet ama umarım aşına bilecek şeylerdir.. Her iki insanın sevdiğiyle birlikte bir ömür boyu yaşaması çok güzel bir duygu rabbim sana nasip etsin canm benim..
68 le başladım 63 oldum şimdi..boyum 1.64 canım en azından 56 falan olssam iyidir..
çıkıcam bitanem şimdi.. Sohbet banada çok iyi geldi karşılaştıkça sık sık yapalım diyicem ama işde çok sık giremiyorum gündüz öle bir bakıp çııyorum biraz akşam vaktim oluyor ama buğün iyi oldu en azından daha yakın tanışmış olduk..sevgiyle kal sedefcim..
çıkıcam çıkamıyorum eşimm sesleniyor kimle konuşuyorsun böyle diye.çok meraklıdır benim ki ..neyse canım huysuzlanmadan çıktım ben.. Inş yarın girerim..hoşçakal sedefcim
23 mayısda başladığm diyetde 68 dim.. sabah tartıldım son kilom 63çokk az verdim ya.. o kadar da beyazı kestim.. lakin tek kaçamağım KARPUZZ ÇOK SEVİYORUM KARPUZSUZ YAZ DÜŞÜNÜLMEZKİ:)) ŞİMDİ MENEMEN VE EV YOĞURDUMU YİYECEĞİM TABİKİ DUKAN EKMEĞİM..ÖPTÜM HEPİNİZİ..DUR BAKİM SANIRIM TAKİP EDENLERİN İSMİ SANIRSAM EKSİKDE OLABİLİR SEDEF.. GÜL..ESRA..AYNUR..MİNE..CEMRE..
Kızlarr yarın zeynep kamile gideceğim.. 35 yaşındayım hiçç çocuğum yok ilk başlarda hiçç üstüne düşmedim o kadr hastaneye gittim özel devlet sonuç olmadı.. Diyorum ki zeynep kamil bu işde uzman oradan başlıcam aşılama tüp bebeğe kadar gidicem artık zamanım kalmadı.. Daha kimseye demedim doğru dürüst burda paylaştım inşallah iyi gider.. Zeynep kamil zorlaştırıyo snırsam rapor vss uzatıyor bir gidelim bakalım neler diyecekler.. Hakkımda hayırlısı artık.. Cenabı hak bilir..
merhaba kizlar
cmts gecesi 20:30mercimek corba slata yogurt ve kiraz yedim.
pzar 10:00sabah maydonozlu omlet,sucuk,peynir, domates, salatalik.
oglen 15:00 kuyu kebabi domates ayran
aksam 21:00 gerdan corbasi, salata, yogurt (ist. donusu yalovada)
bugun sabah 09:00 1 haslama yum, az patatesli omlet, domates, slatalik, zeytin,peynir 2 kucuk dilim cavdar ekmegi, ceyrekten az simit
ogle15:00 az pilav haslama tavuk 2 kivi domates salatalik
aksam 21:30 2 mercimek koftesi, 1 mini pizza az tiramisu gibi d.gunu pastasi, 1 biber dolmasi (hepsi kendi imalatim)
cok yorgunum. sabah temizlik yaptim aksam uzeri de hamur islerine giristim bulasiklari kaldirdim sigmadi makineye. birazini da elde yikadim tepsiler vs bolca bulasik vardi. oyyy yarin cikacak acisi. yorgunluktan uyuyamayacak haldeyim. dalabilsem kolayca keske.
bu sabah 68,5 dedi tarti ama bugun ogluscanimin d.gunu nedeniyle tatli ve hamurisi yedim. sekeri kismama ragme cok sekerli geldi pasta. unutmusum sanki sekeri. erkek kardesim cok sekerli degil normal dedi.
bakalim yarin kac cikcam. cok yoruluyorum bugunlerde. sbah bacagima kramp girdi.
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ya. Valla 10 gündür öldüm bittim. Nihayet bu sabah kayınvalideler gitti. Pazar günü evdeki fazla eşyaları verelim diye kayınvalidenin kızkardeşi gelmişti. Ev harap oldu iki gündür. Bu akşam da annemleri tatile yolcu ediyorum. Cuma da ben çıkıcam kısa bir tatile. O yüzden bu hafta pek uğrayamayabilirim. Bugün son gücümle toparlayayım evi az biraz bari.
Yazamazsam hepinizi öpüyorum çok. Azra gibi yazayım isimlerinizi ; Sedef, Gül, Azra, Cemre, Dilan, Ecem...
Hoşçakalın kızlar.
merhaba kizlar
cmts gecesi 20:30mercimek corba slata yogurt ve kiraz yedim.
pzar 10:00sabah maydonozlu omlet,sucuk,peynir, domates, salatalik.
oglen 15:00 kuyu kebabi domates ayran
aksam 21:00 gerdan corbasi, salata, yogurt (ist. donusu yalovada)
bugun sabah 09:00 1 haslama yum, az patatesli omlet, domates, slatalik, zeytin,peynir 2 kucuk dilim cavdar ekmegi, ceyrekten az simit
ogle15:00 az pilav haslama tavuk 2 kivi domates salatalik
aksam 21:30 2 mercimek koftesi, 1 mini pizza az tiramisu gibi d.gunu pastasi, 1 biber dolmasi (hepsi kendi imalatim)
cok yorgunum. sabah temizlik yaptim aksam uzeri de hamur islerine giristim bulasiklari kaldirdim sigmadi makineye. birazini da elde yikadim tepsiler vs bolca bulasik vardi. oyyy yarin cikacak acisi. yorgunluktan uyuyamayacak haldeyim. dalabilsem kolayca keske.
bu sabah 68,5 dedi tarti ama bugun ogluscanimin d.gunu nedeniyle tatli ve hamurisi yedim. sekeri kismama ragme cok sekerli geldi pasta. unutmusum sanki sekeri. erkek kardesim cok sekerli degil normal dedi.
bakalim yarin kac cikcam. cok yoruluyorum bugunlerde. sbah bacagima kramp girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?