May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Türkiyede değilmisin sedefcim.. Aaa ne güzel anlayışlıymış nazar değmesin..

Almanyada yasiyorum canim.. Evett Allah bozmasin anlayislidir, iyi beyefendi bir insan.. Ama malesef daha öncede dedigim gibi kusursuz mutluluk yok.. bizdede baska seyler var ileride sorun olabilecek malesef canim

almanyada yasiyorum canim.. Evett allah bozmasin anlayislidir, iyi beyefendi bir insan.. Ama malesef daha öncede dedigim gibi kusursuz mutluluk yok.. Bizdede baska seyler var ileride sorun olabilecek malesef canim

sorun olmayan hiç bir ilişki yok be güzelim..ilerki zamanlar için bileme elbet ama umarım aşına bilecek şeylerdir.. Her iki insanın sevdiğiyle birlikte bir ömür boyu yaşaması çok güzel bir duygu rabbim sana nasip etsin canm benim..

Yalnız farkıdamısın ilk defa bu kadar kaldım ve sohbet eiyorumm ne gzell Ama benim ki başlar şimdi hadi kapat arık şu neti der.. Eli kulağındadır

)) bende aslinda isten gelince dinleniyorum, bazen o gelmeden azicik kestiriyorum felan, denk geldide bugün kalabildim aksam vakti basinda, gündüz genelde sIk sIk ugruyorum, denk gelirsek yine konusurz herzaman canim, bu hamilelikle ilgilide mutlaka haberdar et benii bir gelisme olursa olurmu.. zor durumda kalacaksan cik istersen, karsilastikca konusuruz daha.. banada iyi geldi konusmak

Aminnnnnnnnn, insallah canimm.. Vallahi bizimkisi brezilya dizilerine döndü, yarin ne olacak ikimizde bilemiyoruz, eskiden nolursa olsun ama olsun derdim, simdi hayirlisiyla olsun diyorum.. ama sevdigin insanlar hayati paylasmak gercekten cok güzel bir duygu seninde dedigin gibii.. bakalim zaman bizim sevgimizi tüketecekmi yoksa saglamlastiracakmi hepberaber görecezz.. birgün inceldigi yerden koparsa salya sümük gelip size aglicam, baska kimse yok anlatacak rahatca ))

çıkıcam bitanem şimdi.. Sohbet banada çok iyi geldi karşılaştıkça sık sık yapalım diyicem ama işde çok sık giremiyorum gündüz öle bir bakıp çııyorum biraz akşam vaktim oluyor ama buğün iyi oldu en azından daha yakın tanışmış olduk..sevgiyle kal sedefcim..

sagolasin canim, sevdim seni
azda olsa karsilastikca konusurzz canim.. kendine cok iyi bak ve hep iyi haberlerle gel insallahh; sende sevgiyle kal

çıkıcam çıkamıyorum eşimm sesleniyor kimle konuşuyorsun böyle diye. çok meraklıdır benim ki ..neyse canım huysuzlanmadan çıktım ben.. Inş yarın girerim..hoşçakal sedefcim

çıkıcam çıkamıyorum eşimm sesleniyor kimle konuşuyorsun böyle diye. çok meraklıdır benim ki ..neyse canım huysuzlanmadan çıktım ben.. Inş yarın girerim..hoşçakal sedefcim

Ayyy canim benimmmm bende sen ciktin sandim, sen ciktin diye bende ciktim hemen, pardon )
tamam canim insallah yarin görüsürüzz, cok öptümm, iyi gecelerr

kızlar nasılsınız kimseler yok çok geç ol düştü herhaldu,ama anca aldım kızımdan,ve başımda bekliyor almak için,hemen 2 kelime yazam çıkam,bizimkinin başına birşey düştü herhal işten gelince hadi gezmeye gidiyoruz dedi,hemen hazırlandık tabii,piknik tarzı olsun dedi,giderken kanat tavuk aldık,çay demledim kızarttım eti yanına salata karpuz ehh azda ekmekle yedimdeniz dalgalıydı korka korka girdim,ama ısınmış artık,biraz denizde hareket,yarım saatte yürüyüş yaptık kızımla iyi oldu,bol su içtim eve gelince,menüm berbattı ama aktivite yaptım,içim rahatladı.hepinize iyi geceler,RABBİM hepimizin dualarını kabul etsin,azrada en kısa zamanda anne olur inşallah,benim minnakta yengeç,annelik çok yakışır onlara azracım merak etme sen ablam 35 yaşında 19 yıl sonra aşılamayla anne oldu,zeynebimiz var çokkkk tatlı,çok dua et sebeblere sarıl yeterrr..........

merhaba kizlar
cmts gecesi 20:30mercimek corba slata yogurt ve kiraz yedim.
pzar 10:00sabah maydonozlu omlet,sucuk,peynir, domates, salatalik.
oglen 15:00 kuyu kebabi domates ayran
aksam 21:00 gerdan corbasi, salata, yogurt (ist. donusu yalovada)

bugun sabah 09:00 1 haslama yum, az patatesli omlet, domates, slatalik, zeytin,peynir 2 kucuk dilim cavdar ekmegi, ceyrekten az simit
ogle15:00 az pilav haslama tavuk 2 kivi domates salatalik
aksam 21:30 2 mercimek koftesi, 1 mini pizza az tiramisu gibi d.gunu pastasi, 1 biber dolmasi (hepsi kendi imalatim)

cok yorgunum. sabah temizlik yaptim aksam uzeri de hamur islerine giristim bulasiklari kaldirdim sigmadi makineye. birazini da elde yikadim tepsiler vs bolca bulasik vardi. oyyy yarin cikacak acisi. yorgunluktan uyuyamayacak haldeyim. dalabilsem kolayca keske.
bu sabah 68,5 dedi tarti ama bugun ogluscanimin d.gunu nedeniyle tatli ve hamurisi yedim. sekeri kismama ragme cok sekerli geldi pasta. unutmusum sanki sekeri. erkek kardesim cok sekerli degil normal dedi.
bakalim yarin kac cikcam. cok yoruluyorum bugunlerde. sbah bacagima kramp girdi.

Canım 5 kilo çok iyi 1 ayda. Tebrik ederim, hiç az değil.

Allahım sana hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah. Hep olumlu düşün canım.

Canım oğluşunun doğum günü kutlu olsun, Allah hayırlı sağlık bir ömür nasip etsin. bugün de benim doğum günüm. Ben dünden başladım kaçamaklara. Sorunsuz atlatsaydık doğumgünlerini :)))

Merhaba kızlar,

Nasılsınız? Ben çok yorgunum ya. Valla 10 gündür öldüm bittim. Nihayet bu sabah kayınvalideler gitti. Pazar günü evdeki fazla eşyaları verelim diye kayınvalidenin kızkardeşi gelmişti. Ev harap oldu iki gündür. Bu akşam da annemleri tatile yolcu ediyorum. Cuma da ben çıkıcam kısa bir tatile. O yüzden bu hafta pek uğrayamayabilirim. Bugün son gücümle toparlayayım evi az biraz bari.

Yazamazsam hepinizi öpüyorum çok. Azra gibi yazayım isimlerinizi ; Sedef, Gül, Azra, Cemre, Dilan, Ecem...

Hoşçakalın kızlar.

Ayy bugün cok mutlu bir gün senin icin desene canimm, hem kaynanatör gitmis, hemde dogum günün.. Allah saglikli mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin sana sevdiklerinle canim, dogum günün kutlu olsunn.

Sen anlattin ben yoruldum Vallahi canim, Allah yardimciniz olsun, bende biraz ev silip süpürdümmü kendimi cok bisey yapmis gibi hissedip söyleniyorum birde :26:
Oglusuna Rab bim anne babasiyla mutlu saglikli varlikli uzun bir ömür nasip etsin insallah Gül cümm.. dogum günü kutlu olsun......
Artik bitti maratonun neysekii, bir iki güne kendine gelirsin canimm insallah,,

Esracım doğumgünün kutlu olsun, eşinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaş günlerine kavuşun inşallah. yeni yaşında kilolar birer birer gitsinler inşallah. 93,4 olmuşsun. tebrik ederim canım.
hızlanmaya başladı artık. ben de bu sabah daha ağır beklerken 68,2 çıktım. ama k.valideme yardıma gittiğimden beri pc karşısına bile geçemiyorum. yorgunluk üstüne yorgunluk hep.
fena da olmuyor ama kilolar gidiyor. oğluşum için iyi dileklerin için tşk. ederim. k. validenler gitmiş gözün aydın. kısa da olsa tatil tatildir. keşke ben de 2 günlüğüne uzaklaşabilsem herşeyden.

Sedefcim sana da çok tşk ederim canım. Allah bütün evlatlarımızı analı babalı büyütsün. maraton bitti çok şükür. yarın eşim yine yurtdışına çıkıyor. giderken yeğenini de ist.a bırakacak.
temizlik yapmasam da olurdu. d.gününe gelen yabancı biri yoktu. biz bizeydik. anneanne, dayı ve yeğen. belki alt kat komşumu çağırabilirdim ama çok geç yaptık. birazda gergindim.
aç bir şekilde (ki hiç hissetmedim) onca işi hallettim. belim çok ağrıyordu akşam bulaşıklarını kaldırırken. vileda ve süpürge de sağ elimde acıttı. tembel olunca bu işler daha da zor geliyor.
ama yapmam gerekiyordu artık heryerde toz öbekleri olmuştu. ist.da olduğum hafta temizlik haftasıydı. 2 haftada bir yrd bayan abla geliyor. yarın yine benim temizlik günüm ama öteliycem. çünkü temizlik günü ben de duramıyorum, hep ayakta oluyorum.

Azracım dün bir ara dukan ekmeği mi yapsam d.gününe diye düşündüm. yapsam iyi olurdu. annem şeker ilacı kullanıyor ben de diyet yapıyorum. o iyii giderdi.
Allah bebeğinize çok bekletmeden hayırlı zamanda sağlıcakla kavuştursun inşallah. stresli oluyor o dönem. stresten regli bile 2 gün falan geç gelir acaba hamilemiyim dersin.
sonra 2 ay hamile kalamayınca eşine git bir sperm ölçümü yaptır falan derken hooopp geliverir bebiş. bize öyle oldu da :)))))) ama sonra düşük yaptım 8 haftalıkken. o nedenle hayırlı zamanda gelsin. acele etmeyin.

Cemrecim kızartma yapma, yapınca sen de yersin haliyle. hem 2 kilo fazlalıkte ne poposu çıkmasıymış öyle ya. bence eşin sopa istiyor :))))

Dilan hoşgeldin. çok geçmiş olsun. şükür ki ağır durumda olan yokmuş. eniştem 1 ay komada yatmıştı. beyin kanamasından. Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan.

Aynur selam, senden havadisler yok mu?

Ecem, Mine siz nerlerdesiniz?

kafamı toparlayamıyorum ya, başka yazacağım bişey var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…