May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

sabah çozuttum :) 10:00 az sosisli omlet, biberli 2 yumurta akıyla yapılmış omlet (dünkü hamurişlerinden ayırdığım), domates salatalık, küçücük un kurabiyesi, bir ısırık poğaça, 15 kiraz, yeşilçay

tablomuzu ekliyorum ama kendi pc me kopyaladığım kadarıyla, şimdi sayfalarda bulamam. siz doldurun boşlukları kızlar, öperim ve kaçarım

26.06.2012
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 71,7.........................4,3 ................ .............55

Esra............100............................... 93,4...........................6,6................ ...............80

Gül...............73.............................. ..68,2.........................4,8.................. ..............64

Aynur….......102...............................86 ,8.........................15,2................... ..........75
Azra………
Cemre……
Mine…..
Ecem…..

kızlar nasılsınız tünaydın,bu ara hep doğum günü var nedense ne güzel gül senin doğum günün esra seninde oğlunun doğum gününüz kutlu olsun,evlatlarınızla beraber dha nice seneler yaşarsınız inşallah,24 haziran eşimin 26 haziran yani bugün kızımın doğum günü,kuzum kuş gibi uçuyor,arkadaşları hep kutlamış faceden bende yazdım birşeyler,doğum günün teyzsi gelince birlkte kutlucaz,ablama yaptırcam güzel bir pasta,kendisi ahçı nede olsaben çocuklar küçükken çok yapardım,şimdilerde hazır alıyoruz. off bu mükemmeliyetçilik yüzünden amatör pasta yapmıyorum ve almıyorum,bizim burda var bir pastane müthiş yapıyor,arada alıyorum..evet gelelim bana bu sabah kızıma özel yumurtalı ekmek yaptım,amma korkudan 2 dilim yedim bol domates ve peynirle,çokokremide iyice azalttım,bugün arkadaşlarla dışarıda piknik yapıcaz,sonra 1 saat yürücez.dikkat etmeye çalışıcam,biraz biraz diyete motive olmaya başladım sanki,ayyy 62 kilo olsam ne güzel olucak,başarırız dimi kızlarr zayıflayanlar nasıl yapıyorsa bizde öyle,bol bol su aktivite az yemek az kalori üstesinden gelicez inşallah,akşama rapor vermeye gelicem nasipsebaba ve kızdan bana nete girmeye fırsat yok,ama aklım hep sizde alıştım size şekerler......
dipnot....,benim yazılar yazarken akıyor içiçe giriyor,akşam farkedemedim karışmış,çokkk çokkkk özür dilerim....

Gül ellerine saglik canim tablo icin, bunca isinin ve yorgunlugunun arasinda birde tabloyla ugrasiyorsun ve hala tembelim diye düsünebiliyorsunn.. bence haksizlik etme kendine

Kizininda dogum günü kutlu olsun canim, hep saglikli ve mutlu olsun, Allah gönlüne göre güzel bir yasam nasip etsin insallahh.. Benimde 22 temmuzda dogum günüm, ama artik eskisi gibi heyacanli bir sekilde beklemiyorum aksine biraz buruk oluyorum bir sene daha fazla söylemek zorunda kaldigim icin
Kizz Vallahi sen hepimizden cok gezip tozuyorsun masalllaaahhhh, bidaha sakIn canim sIkILIyor deme bana
Ben benimkiyle tanisana kadar her cuma cumartesi pazar disari cikardim geceleri arkadaslarla, müzikli yerlerde eglenirdik, yakin arkadasimin esinin i$lettigi mekana takilirdik felan ama herseyden elimi ayagimi cektim, zaten pek ev gezmesi sevmem,. bir iki tane arkadasim var, onlarla arada bir bulusuruz hepsi bukadar...benimkiylede cok nadir cikiyoruz disari, ikimizde ev hayatini cok seviyoruz, cikmak istemiyor canimiz hicbir yere,, bazen canli müzik yapan yere gideriz ama oda cok sIk degil..
Eskiden ne hayattt yasadim ben bir bilseniz kizlarrrrrrrr, ne isin vardi kizim bu adamla derdiniz, git hayatini yasasana diye kizardiniz Vallaaa
Basar Bodruma giderdim yaz tatillerimde tek basima, bodrum kalesine karsi tutardim kendime bir yer, hafta sonlarim renkliydiii.. anlatsam kelimelere sigmazz ama hicbisey gözümde kalmadii.. eger heveslerim kalmis olsa simdi belki farkli düsünürdüm, yetinmezdim ama artik istedigim sey gercekten huzurla güvenilir bir omuza basimi yaslamak.. bu duyguyu okadar özlemistimkiii yawru ku$umla tanisana kadar... neysee yahuuu yine dertlendim
Birgün sIkILIrmiyim bilmiyorumda, $imdilik böyle olmak zorunda cünkü onsuz olmayi düsünmek bile istemiyorum henüz..:26:

Son düzenleme:
kızlar göz attım biraz gece gireceğim..biraz önce hastaneden geldim..akşam yazıcam çokkk öptüm..sizi moreller bozuk inş iyi olur..

ogle 14:20 ; 2 ad biber dolmasi, yogurt, kiraz, domates, salatalik, cerez, kahve
aksam yemegimi de cozuttum 20:30 antrikot haslama, 2 kasik sehriye pilavi, 2 mercimek koftesi,domates, salatalik, yogurt, 20 kiraz, cerez

canim bir ara amatör pastamdan cekti ama sekerli diye yemedim.

yedigimiz tatlilar agizda 2 dakika, midede 2 saat, basenlerde popda ohoooo yillarca kalirmis. basenlerimde bolca yagli pastane pastalari mevcut. bi ara isyerine her ogleden sonra yas pasta isterdik deli miydik ne?

Son düzenleme:

anlatmaaa, ozeniyoruz yaaa. 4 seneye yakindir ne sinema -ki cok severim-, ne de piknik ne de adam akilli tatil,birak canli muzik dinlemeyi festivale kim geldi gitti onu bile bilmiyorum

Cemre sen nerde yasiyorsun? hangi pastane o? ben pastane pastalarini cok kremali ve yagli buluyorum da. bi de tabi bebegimin pastasini kendim yapmak istiyorum elcagazlarimla
kizinin d.gunu kutlu olsun. Allah anali babali saglikli, mutlu huzurlu daha nicelerine kavustursun.
benim oglusun d.gunuydu dun. bugun de Esra'nin d.gunu (sen ters yazmissin)

Ayy bugün cok mutlu bir gün senin icin desene canimm, hem kaynanatör gitmis, hemde dogum günün.. Allah saglikli mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin sana sevdiklerinle canim, dogum günün kutlu olsunn.

Canım benim çooook sağol, Allah hepimize gönlümüzce yaşayabileceğimiz sağlıklı, huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah.

Cemrecim çok teşekkürler, kızınla aynı gün doğmuşuz. Allah ona hayırlı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah.

Canım benim çok teşekkür ederim. Hepimizin tüm dileklerinin hayırlısıyla gerçekleşeceği ömürlerimiz olur inşallah.

Sen de düper gidiyorsun kaldı mı geriye 5 kilon :))) Ama anladım ki hakikaten spor kadar koşturmaca da etkili. Tembellik edip kıçın üstüne oturunca istediğin kadar yeme etki etmiyor malesef.

Ellerine sağlık canım, yavaş yavaş gidiyoruz emin adımlarla.

Kaçamakları iyiki sabah yapmışsın canım. Akşamki antrikot da saf protein olduğundan hemen engelleyecek yağa dönüşmelerini. Menün harika her zamanki gibi

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Keyifler iyidir inşallah. Ben çok yorgunum. Dün doğumgünümdü ama ben böyle yorulduğum bir doğumgünü hatırlamıyorum. Tüm gün evi toparla, misafirlerin yattığı yatak çarşafı yıka, temizlik yap, yemek yap... Akşam yemek yeyip annemleri havaalanına bıraktık. Saf kocam yolu biliyorum deyip navigasyonu açmadığı için taa Türk telekom arenanın oralara gelmişiz dönüşte. Karşıya ikinci köprüden geçtik ama nasıl bir trafik. Kocaman kamyonlar, tırlar. En korktuğum şey akan trafikteki büyük araçlar. Allahım kendimi kasa kasa kaskatı kesilmiştim eve geldiğimde. Bizim yarım saatlik yol oldu mu 1,5 saat. Allahtan kazasız belasız geldik. Tabi gelir gelmez vur kafayı yat. Of hala çok yorgun hissediyorum. Bu hafta bir bitseydi.

Biraz dinleneyim de bugün canım leslieme geri döneyim. Siz hiç anlatmıyonuz sporunuzu falan kızlar ya, varsa yoksa güzin ablacılık :)))) Sedefcim mesela sen, daha çok spora ağırlık verecektin kilo vermede ama bu ara iyice boşladın sporu. Hadi kuzum, başlayın biran önce.

Günayyddıınnn MENEVÜŞELERİİİMMM , YENGEÇLERİİMMM

keyifler nasılll yavrukuşlarrr , herkesss eyidirr inşAllaahh

bende okula devam cicişlerr , bitsede kurtulsakk yaavv

Esracımmm doğum günün kutlu olsunnn canımm benimm , yeni yaşındaaa gönlünden geçen tüm güzelliklerr seninle olsunn , sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı , mutlu , huzurlu , aşklı ve tabiside zayıff bir hayat sürmen dileğiylee

öpüyorumm

Ay canım benim, çok teşekkür ederim. Hepimiz gönlümüzce bir hayat süreriz inşallah huzurla.

Canım cuma son herhalde seminer, hadi gözün aydın bitiyo bu hafta. Az kaldı, sık dişini.

kızlar tünaydın nasılsınız,ben dün tüm gün iyiydim ama akşamdan sonra moralim fena bozuldu.sorun oğlumla ilgili,babası oğlunu istemiyor evde,tüm yaz çalışıp para kazansın,önümüzdeki yıl dershane masrafını çıkarsın diyor,ama ne kalacak yer var nede çalışacak iş,yaa bu annelerin derdi hiç bitmicek,oğlumla yaşıt ondan küçük arkadaşları,okul bitince eve gelip tüm yaz tatil yapıyor,denizden çıkmıyor,benim yavrum ist.sıcağında ellerin evinde sığıntı olarak kalmaya mecbur oluyor,ama ben insanlara birşey demiyorumki,bir evladı baba evde istmezse,el niye istesin.yıl sonu dershane bitince,arkadaşı bize gel yaz boyu bizde kalırsın,işte buluruz,idare ederiz demiş,gideli daha 15 gün oldu,ailesi,köye gidicez diye,oğlumu sepetlediler,ya ona bir şey demiyorum,tamam genç delikanlı evde zor olur,ama neden başta söz verip,çocuğu ümitlendiriyorlar.onuda geçtim,şimdi ordan gitti taa karşıya pendiğe,zaten işte yok oğlum bir yemek şirketiyle anlaşmış,iş olunca çağırıp,garson olarak çalışacaktı,onuda 10 gün çağırmıyorlar.pendikteki arkadaşının ailesi köyde olduğu için 10 günlüğüne gitti.hafta sonu gelecek,kaldı ortada,teyzesi daha önce bana gelsin demişti,oğluma dedim,anne daha önce neden demedin diye kızdı bana,enişteyle pek anlaşamıyor,gitmez dediydim bende,akşam ablamı aradım,hafta sonu gelecek dedim,geleceği için çok üzüldü,bu sıcakta ne yapıcam ben onla dedi,eee iş ciddiye binince,istemiyor gelmesini,offf kim için ne neden yaşar insan bu dünyada,dedim abla bak bana yaptığın bu iyiyliğn karşısında ben çok eziliyorum etme idare et dedim,oda sana ne oluoyr ben çekicem bütün yaz dedi.benim imtihanım bitmez bu dünyada dedi,ben şimdi ne diyim oğluma teyzende seni istemiyormu diyim,ablamla aynı mahallede,görümcem oturuyor,6 katlı binası var,son iki kat onun,biri evi biri misafir için döşenmiş daire,oda istemiyor oğlumu köye gitti şimdi,kapatmış evini,ölürken beraber götürecek o tarafa,bomboş ev kalsa ne olur sanki,ama istemiyor,geçen kış dedik,burda kalsın dershaneye gitsin dedik olmaz dediler,eşi tarafı çok kalabalık aile hep yeğenleri orda gitti okula,işte bize gelince yok yok oluyor,off off bu çocuğu baba evde istemez hala teyze arkadaş istemez,ne yapayım ben,yok işte kalacak yer yok iş yok,yavrum öyle sürünüyor bu sıcakta ist.yok bu dünyada kimse yok ben bunu anladım ben,akraba neye var zor günde oda yok,neye yarar o zaman şaştım kaldım.........................

sabah 10:00 sulari ; 1 haslama yumurta, peynir, zeytin, domates, slatalik, biber, cerez, 2 tane kivi (maksat dolap bosalsin)
ogle 14:30 ; 5 veya 6 hatta 7 tane kucuk kofte, yesil salata cok az, 2-3 dilim domates, 20 kiraz, cerez
esime kizinca kofteleri ne ara yedim bilemedim. salatayi yerken de cam balkon ustalari geldi yarim kaldi.

sabah 68,3 dedi tarti. 100 gr almisim. esim yurtdisina cikti, aksama yemek yapmiycam, salata ile gecistircem. oglusundunku yemegi duruyor nasilsa, ve de kofteleri. esimin kuzeni de gitti. kaldik oglusla basbasa.

sporu bosladim kac haftadir. reglim yaklasiyor bile. baslamadan yapmam gerek. yoksa yine baslayamam regl olunca.

ani bir kararla oglusa wc egitimine basladim. cok tirsiyorum:18::18::18:

Son düzenleme:
bugun 2 saat utu yaptim, spordan sayilmaz mi?

bi de oglusumun wc egitimi sirasinda kacaklar olacaktir elbet heryere, onlar sil derken epey kilo veririm degil mi? :)))

Canım olur öyle 100 gr. Un kurabiyesindendir :))) Menün yine çok iyi. Gurur duyuyorum valla senle. Ben de akşamı cacık karpuz ve cocostarla gerçidim bir küçük ( YArın bakalım ne dicek tartı.

Oğluşla bol bol vakit geçirmece. Kafa dinlersin ya, süpermiş.

bugun 2 saat utu yaptim, spordan sayilmaz mi?

bi de oglusumun wc egitimi sirasinda kacaklar olacaktir elbet heryere, onlar sil derken epey kilo veririm degil mi? :)))

Sayılsın lütfeeen, ben de dün yaptım 1 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…