kızlar nasılsınız tünaydın,bu ara hep doğum günü var nedense ne güzel gül senin doğum günün esra seninde oğlunun doğum gününüz kutlu olsun,evlatlarınızla beraber dha nice seneler yaşarsınız inşallah,24 haziran eşimin 26 haziran yani bugün kızımın doğum günü,kuzum kuş gibi uçuyor,arkadaşları hep kutlamış faceden bende yazdım birşeyler,doğum günün teyzsi gelince birlkte kutlucaz,ablama yaptırcam güzel bir pasta,kendisi ahçı nede olsaben çocuklar küçükken çok yapardım,şimdilerde hazır alıyoruz. off bu mükemmeliyetçilik yüzünden amatör pasta yapmıyorum ve almıyorum,bizim burda var bir pastane müthiş yapıyor,arada alıyorum..evet gelelim bana bu sabah kızıma özel yumurtalı ekmek yaptım,amma korkudan 2 dilim yedim bol domates ve peynirle,çokokremide iyice azalttım,bugün arkadaşlarla dışarıda piknik yapıcaz,sonra 1 saat yürücez.dikkat etmeye çalışıcam,biraz biraz diyete motive olmaya başladım sanki,ayyy 62 kilo olsam ne güzel olucak,başarırız dimi kızlarr zayıflayanlar nasıl yapıyorsa bizde öyle,bol bol su aktivite az yemek az kalori üstesinden gelicez inşallah,akşama rapor vermeye gelicem nasipse baba ve kızdan bana nete girmeye fırsat yok,ama aklım hep sizde alıştım size şekerler......
dipnot....,benim yazılar yazarken akıyor içiçe giriyor,akşam farkedemedim karışmış,çokkk çokkkk özür dilerim....
kızlar göz attım biraz gece gireceğim..biraz önce hastaneden geldim..akşam yazıcam çokkk öptüm..sizi moreller bozuk inş iyi olur..
Kizininda dogum günü kutlu olsun canim, hep saglikli ve mutlu olsun, Allah gönlüne göre güzel bir yasam nasip etsin insallahh.. Benimde 22 temmuzda dogum günüm, ama artik eskisi gibi heyacanli bir sekilde beklemiyorum aksine biraz buruk oluyorum bir sene daha fazla söylemek zorunda kaldigim icin
Kizz Vallahi sen hepimizden cok gezip tozuyorsun masalllaaahhhh, bidaha sakIn canim sIkILIyor deme bana
Ben benimkiyle tanisana kadar her cuma cumartesi pazar disari cikardim geceleri arkadaslarla, müzikli yerlerde eglenirdik, yakin arkadasimin esinin i$lettigi mekana takilirdik felan ama herseyden elimi ayagimi cektim, zaten pek ev gezmesi sevmem,. bir iki tane arkadasim var, onlarla arada bir bulusuruz hepsi bukadar...benimkiylede cok nadir cikiyoruz disari, ikimizde ev hayatini cok seviyoruz, cikmak istemiyor canimiz hicbir yere,, bazen canli müzik yapan yere gideriz ama oda cok sIk degil..
Eskiden ne hayattt yasadim ben bir bilseniz kizlarrrrrrrr, ne isin vardi kizim bu adamla derdiniz, git hayatini yasasana diye kizardiniz Vallaaa
Basar Bodruma giderdim yaz tatillerimde tek basima, bodrum kalesine karsi tutardim kendime bir yer, hafta sonlarim renkliydiii.. anlatsam kelimelere sigmazz ama hicbisey gözümde kalmadii.. eger heveslerim kalmis olsa simdi belki farkli düsünürdüm, yetinmezdim ama artik istedigim sey gercekten huzurla güvenilir bir omuza basimi yaslamak.. bu duyguyu okadar özlemistimkiii yawru ku$umla tanisana kadar... neysee yahuuu yine dertlendim
Birgün sIkILIrmiyim bilmiyorumda, $imdilik böyle olmak zorunda cünkü onsuz olmayi düsünmek bile istemiyorum henüz..:26:
kızlar nasılsınız tünaydın,bu ara hep doğum günü var nedense ne güzel gül senin doğum günün esra seninde oğlunun doğum gününüz kutlu olsun,evlatlarınızla beraber dha nice seneler yaşarsınız inşallah,24 haziran eşimin 26 haziran yani bugün kızımın doğum günü,kuzum kuş gibi uçuyor,arkadaşları hep kutlamış faceden bende yazdım birşeyler,doğum günün teyzsi gelince birlkte kutlucaz,ablama yaptırcam güzel bir pasta,kendisi ahçı nede olsaben çocuklar küçükken çok yapardım,şimdilerde hazır alıyoruz. off bu mükemmeliyetçilik yüzünden amatör pasta yapmıyorum ve almıyorum,bizim burda var bir pastane müthiş yapıyor,arada alıyorum..evet gelelim bana bu sabah kızıma özel yumurtalı ekmek yaptım,amma korkudan 2 dilim yedim bol domates ve peynirle,çokokremide iyice azalttım,bugün arkadaşlarla dışarıda piknik yapıcaz,sonra 1 saat yürücez.dikkat etmeye çalışıcam,biraz biraz diyete motive olmaya başladım sanki,ayyy 62 kilo olsam ne güzel olucak,başarırız dimi kızlarr zayıflayanlar nasıl yapıyorsa bizde öyle,bol bol su aktivite az yemek az kalori üstesinden gelicez inşallah,akşama rapor vermeye gelicem nasipse baba ve kızdan bana nete girmeye fırsat yok,ama aklım hep sizde alıştım size şekerler......
dipnot....,benim yazılar yazarken akıyor içiçe giriyor,akşam farkedemedim karışmış,çokkk çokkkk özür dilerim....
Ayy bugün cok mutlu bir gün senin icin desene canimm, hem kaynanatör gitmis, hemde dogum günün.. Allah saglikli mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin sana sevdiklerinle canim, dogum günün kutlu olsunn.
Esracım doğumgünün kutlu olsun, eşinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaş günlerine kavuşun inşallah. yeni yaşında kilolar birer birer gitsinler inşallah. 93,4 olmuşsun. tebrik ederim canım.
hızlanmaya başladı artık. ben de bu sabah daha ağır beklerken 68,2 çıktım. ama k.valideme yardıma gittiğimden beri pc karşısına bile geçemiyorum. yorgunluk üstüne yorgunluk hep.
fena da olmuyor ama kilolar gidiyor. oğluşum için iyi dileklerin için tşk. ederim. k. validenler gitmiş gözün aydın. kısa da olsa tatil tatildir. keşke ben de 2 günlüğüne uzaklaşabilsem herşeyden.
Sedefcim sana da çok tşk ederim canım. Allah bütün evlatlarımızı analı babalı büyütsün. maraton bitti çok şükür. yarın eşim yine yurtdışına çıkıyor. giderken yeğenini de ist.a bırakacak.
temizlik yapmasam da olurdu. d.gününe gelen yabancı biri yoktu. biz bizeydik. anneanne, dayı ve yeğen. belki alt kat komşumu çağırabilirdim ama çok geç yaptık. birazda gergindim.
aç bir şekilde (ki hiç hissetmedim) onca işi hallettim. belim çok ağrıyordu akşam bulaşıklarını kaldırırken. vileda ve süpürge de sağ elimde acıttı. tembel olunca bu işler daha da zor geliyor.
ama yapmam gerekiyordu artık heryerde toz öbekleri olmuştu. ist.da olduğum hafta temizlik haftasıydı. 2 haftada bir yrd bayan abla geliyor. yarın yine benim temizlik günüm ama öteliycem. çünkü temizlik günü ben de duramıyorum, hep ayakta oluyorum.
Azracım dün bir ara dukan ekmeği mi yapsam d.gününe diye düşündüm. yapsam iyi olurdu. annem şeker ilacı kullanıyor ben de diyet yapıyorum. o iyii giderdi.
Allah bebeğinize çok bekletmeden hayırlı zamanda sağlıcakla kavuştursun inşallah. stresli oluyor o dönem. stresten regli bile 2 gün falan geç gelir acaba hamilemiyim dersin.
sonra 2 ay hamile kalamayınca eşine git bir sperm ölçümü yaptır falan derken hooopp geliverir bebiş. bize öyle oldu da :)))))) ama sonra düşük yaptım 8 haftalıkken. o nedenle hayırlı zamanda gelsin. acele etmeyin.
Cemrecim kızartma yapma, yapınca sen de yersin haliyle. hem 2 kilo fazlalıkte ne poposu çıkmasıymış öyle ya. bence eşin sopa istiyor :))))
Dilan hoşgeldin. çok geçmiş olsun. şükür ki ağır durumda olan yokmuş. eniştem 1 ay komada yatmıştı. beyin kanamasından. Allah hepimizi korusun kazalardan belalardan.
Aynur selam, senden havadisler yok mu?
Ecem, Mine siz nerlerdesiniz?
kafamı toparlayamıyorum ya, başka yazacağım bişey var mıydı?
sabah çozuttum :) 10:00 az sosisli omlet, biberli 2 yumurta akıyla yapılmış omlet (dünkü hamurişlerinden ayırdığım), domates salatalık, küçücük un kurabiyesi, bir ısırık poğaça, 15 kiraz, yeşilçay
tablomuzu ekliyorum ama kendi pc me kopyaladığım kadarıyla, şimdi sayfalarda bulamam. siz doldurun boşlukları kızlar, öperim ve kaçarım
26.06.2012
..............başlangıç kilosu............ geçen haftaki kilo...... toplam verilen kilo........ hedef kilo
Sedef...........76................................ 71,7.........................4,3 ................ .............55
Esra............100............................... 93,4...........................6,6................ ...............80
Gül...............73.............................. ..68,2.........................4,8.................. ..............64
Aynur….......102...............................86 ,8.........................15,2................... ..........75
Azra………
Cemre……
Mine…..
Ecem…..
ogle 14:20 ; 2 ad biber dolmasi, yogurt, kiraz, domates, salatalik, cerez, kahve
aksam yemegimi de cozuttum 20:30 antrikot haslama, 2 kasik sehriye pilavi, 2 mercimek koftesi,domates, salatalik, yogurt, 20 kiraz, cerez
canim bir ara amatör pastamdan cekti ama sekerli diye yemedim.
yedigimiz tatlilar agizda 2 dakika, midede 2 saat, basenlerde popda ohoooo yillarca kalirmis. basenlerimde bolca yagli pastane pastalari mevcut. bi ara isyerine her ogleden sonra yas pasta isterdik deli miydik ne?
kızlar göz attım biraz gece gireceğim..biraz önce hastaneden geldim..akşam yazıcam çokkk öptüm..sizi moreller bozuk inş iyi olur..
Merhaba kızlar,
Keyifler iyidir inşallah. Ben çok yorgunum. Dün doğumgünümdü ama ben böyle yorulduğum bir doğumgünü hatırlamıyorum. Tüm gün evi toparla, misafirlerin yattığı yatak çarşafı yıka, temizlik yap, yemek yap... Akşam yemek yeyip annemleri havaalanına bıraktık. Saf kocam yolu biliyorum deyip navigasyonu açmadığı için taa Türk telekom arenanın oralara gelmişiz dönüşte. Karşıya ikinci köprüden geçtik ama nasıl bir trafik. Kocaman kamyonlar, tırlar. En korktuğum şey akan trafikteki büyük araçlar. Allahım kendimi kasa kasa kaskatı kesilmiştim eve geldiğimde. Bizim yarım saatlik yol oldu mu 1,5 saat. Allahtan kazasız belasız geldik. Tabi gelir gelmez vur kafayı yat. Of hala çok yorgun hissediyorum. Bu hafta bir bitseydi.
Biraz dinleneyim de bugün canım leslieme geri döneyim. Siz hiç anlatmıyonuz sporunuzu falan kızlar ya, varsa yoksa güzin ablacılık :)))) Sedefcim mesela sen, daha çok spora ağırlık verecektin kilo vermede ama bu ara iyice boşladın sporu. Hadi kuzum, başlayın biran önce.
Günayyddıınnn MENEVÜŞELERİİİMMM , YENGEÇLERİİMMM
keyifler nasılll yavrukuşlarrr , herkesss eyidirr inşAllaahh
bende okula devam cicişlerr , bitsede kurtulsakk yaavv
Esracımmm doğum günün kutlu olsunnn canımm benimm , yeni yaşındaaa gönlünden geçen tüm güzelliklerr seninle olsunn , sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı , mutlu , huzurlu , aşklı ve tabiside zayıff bir hayat sürmen dileğiylee
öpüyorumm
sabah 10:00 sulari ; 1 haslama yumurta, peynir, zeytin, domates, slatalik, biber, cerez, 2 tane kivi (maksat dolap bosalsin)
ogle 14:30 ; 5 veya 6 hatta 7 tane kucuk kofte, yesil salata cok az, 2-3 dilim domates, 20 kiraz, cerez
esime kizinca kofteleri ne ara yedim bilemedim. salatayi yerken de cam balkon ustalari geldi yarim kaldi.
sabah 68,3 dedi tarti. 100 gr almisim. esim yurtdisina cikti, aksama yemek yapmiycam, salata ile gecistircem. oglusundunku yemegi duruyor nasilsa, ve de kofteleri. esimin kuzeni de gitti. kaldik oglusla basbasa.
sporu bosladim kac haftadir. reglim yaklasiyor bile. baslamadan yapmam gerek. yoksa yine baslayamam regl olunca.
ani bir kararla oglusa wc egitimine basladim. cok tirsiyorum:18::18::18:
bugun 2 saat utu yaptim, spordan sayilmaz mi?
bi de oglusumun wc egitimi sirasinda kacaklar olacaktir elbet heryere, onlar sil derken epey kilo veririm degil mi? :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?