May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kızlar nasılsınız ben idare ederim,hava burda serin bugün şükür.1 saat 15 dakika yürüdüm,pek kimseler yok sedef nerelerdesin kuzum özledim seni yaaa

cok utaniyorum cook
aksam 20:30 ; bol yesil salata ve kofte ve kiraz ve cerez ve d.gunu pastasinin muhallebi kismindan biraz
güya hafif yiyecektim ama oglusu wc ye gotur getir derken aksam yemek saati gecikince cok aciktim. biraz da gergindim.

niye bu kadar yorgunum yaa, sicaklardan mi? oglusum uyudu ve bisiklet surebilirim veya e.salli ile pilates yapabilirim ama hic mecalim yok. yesilcayimi demledim, unutmadan icip yatayim.

biraz wc deneyimlerini okusam iyi olacak ama o bile yorucu geld.

Ay canım olur öyle arada. Metabolizmanı şaşırtmış olursun, ilk 5 kilonun ödülü olur hem :)) Ben de doğumgünümden beri evdeki abur cuburlardan yiyorum az az. Naapıyım canım istiyor. O kadar da kendini sıkmamak lazım bence. Pazar günkü kilomdayım bu sabah, yani 93.9. Ama yeme düzeni değişince kabızlık başladı. Bi de elim kolum şiş. Boşver bak ben de cozuttum, hiç takma kafana.

Ya ben de hep yorgun kalkıyorum kaç gündür. Spor yaptığımda böyle olmuyodum, dinç kalkıyodum. Şimdi kamyon geçmiş gibi üstümden. Havalar ve misafir yorgunluğu sanırım ikimizinki de.

Sedef hakikaten nerdesin? Merak ediyoruz, bi selam ver ya.

Kizlarrr günaydinn, özür dilerim giremedim dün hic.. ama burdayim yinee..Kavemi iciyorummm.. nasilsinizzz bakalimm, daha yazdiklarinizi okuyamadim, bi göz atayim bakalim neler olmus ben yokken buralarda

günaydın kızlar, daha yeni kalktım. nedense dün gece uyuyamadım. oğlum da çok dönüp durdu. sabah uyuduk denebilir.

Esracım, bu sabah tartılayım dedim abooooo 68,6 çıktım.
sonra da en son ne zaman regl oldum diye baktım, 6 haziranda olmuşum, 3-4 gün önce gelse 2-3 temmuz gibi olucam. yani çok yaklaştı.5-6 gün var.
tatlı ihtiyacımın nedeni anlaşıldı dedim, bi de su tutmaya başladım galiba diyerek avutuyorum kendimi

ama dün öğleden sonra çok sakin geçti önceki 2 haftayla karşılaştırınca. hiçbişey yapmadım. zaten yorgundum. demek ki yoğun ev işleri de kalori yaktırıyor bolca. tabi hali gücü olana

bugün enginar haşlayıp yiyim diyorum. suyunu da içerim. h.sonu ist.daydık, pazara gidemedik. sebze yok evde. havalar daha iyi gibi, belki oğluşla uzaktaki markete yürürüz.

Cemrecim insan eti agir olur derler canim, seninde dedigin gibi babasinin yanina sigamayan elin yanina nasil sigsin, gelsin bence sizin oturdugunuz yerde iyi kötü bir ise girsin cocuk, hic ortalarda heder olmasin yazik yaaa... yaa ele alemede kizamiyorumkii, atirlardan daha gecen hafta evde harp cikardim neymis kuzeni bizde kalacakmis diye,, yani ben iyi insan olarak gecinirim ben bile gecerli gördügüm sebeplerden istemedim baskasini evimde.. Allah yardimcisi olsun canim, üzülmee :-(#

Güllllllllll geldimm döndümmm burdayimmm ))
dün ugrayamadimmm, eve cok gec geldim cünkü. oglusa tuvalet aliskanligi edindiriyormussun, insalla kolay olur yaa, ablam cok zorlandii, bir inattiki oglu, er yere at gibi birakiyordu ama klozete oturttuklari dakika tIk yok :-D aylarca ugrasti, onun oglu cok inatcidirrr, konusursun seni hic duymuyor gibi davranir hesaba bile almaz, keyfinin istedigine cevap verirr,, ayyy cok tatli ama hakketen cok zor bir bebistiiii,, yerimmmmmmm ben teyzo$ununnn kuzusunuuuuu, cok özledimmm Buarada canim sen ic sucluluk hissettme yedim felan diyee, nasilsaa yiye yiye veriyorsun, yaaa ben iki üc ögünde abartsam hemen farki hissederimm, umudumu yitiriyorum bazen Valla yaaa ama neysee pess etmekk yok demistikk

Esracimmm selammm, dogru söylüyorsun baya bir gevsedik ama pazartesi gününden beridir azicik toparladim ben, dün yapamadim ama bisikletimi yine kullanmaya basladim canim... hatta iki hafta kullanmadim diye üzeri tozlanmisti, benimki bakti gecen hafta sonu spor yapmiyormusun dedi, iki haftadir bosladim dedim ama onun nerden anladigini cakmamistim, megerse toz tutmasindan anlamis simdi yine parliyor tozdan zerre yok, eeeeeee i$leyen demir I$ILdar diye bo$una demiyorlarmis demekk

Hosbuldum canimm, regl döneminde tatli ihtiyacini mutlaka karsila canim, cünkü o günlerde yemezsen sonrasinda vücudunu bir türlü tutamiyorsun,daha cok canin istiyor hemde daha uzun süree..
o yorgununlugunu hemen atamazsin daha canim, iki üc gün biraz dinlen, halin kalirsa spor yaparsin azicik..
türiyeden ithal gelin bir arkadasim vardi, daha dogrusu eski esimin arkadasi evlenip getirdi kizi buraya ve mecburen arada bir görmek zorunda kaliyorduk birbirimizi ozamanlar, bu kiz resmen cubuk gibiydi ilk evlendiginde ve öyle cok kilo aldiki, koltuk altlarindan bile etler tasiyordu düsün artikk ve inan bana ev i$i yaparak, birde aldigim tiyolara göre müzigi acip oynuyormus evde deli gibi tek basina aniden kilo vermeye basladi, eski aline döndüü.. evi i$i deyip gecmeee canimm, bende bu eve tasinmadan önce ev isiyle felan alakam yoktu, simdi orayi topla burayi düzle sil süpür derken ,o kadari bile vücudunu toparlamaya yardimci oluyor, yaniiiii KakILMI$LIGa devammm kizlarrrrrr

Ay canım hoşgeldin, nihayet valla. Çok sevindim tekrar spora başlamana. Bu pazar ben yokum ama güzel sonuçlar alırız inşallah ya.

kızlar göz attım biraz gece gireceğim..biraz önce hastaneden geldim..akşam yazıcam çokkk öptüm..sizi moreller bozuk inş iyi olur..

Azracimmm lütfenn moralini bozma, durum neysede yinede mutlaka vardir bi cagresii, ayrica canim öyle bir kere gitmekle moral bozucu seyler söylemeleri dogru degil bence, buradaki bir kadin doktoru 3-4 aylik bir tetkikten sonra ancak size nasil müdehale edebilecegimizi saptayabiliriz demisti,taa cocukluguna kadar arastiriyorlar, gecirdigin hastaliklari ameliyatlari ve aklima gelmeyen bircok seyi daha,, bukadar kolay moral bozucu konusabilen bir doktorda cokta fazla zaman harcama bencee..
Diyorum yaaaaa artik eskiye oranla anne olamayan kadin sayisi cok düstüü,kesinlikle iyi haberlerini alacagimiza inaniyorum ben ama illaki olmazsada yine üzülmee, sagliksiz yada cok hayirsiz bir evlat sahiibi olmaktansa, evlat sahiibi olamamak daha iyi bence canim..
Önce hayirlisini dile Allah tan, sonra biraz daha sabirli ve pozitif ol ve gerekeni yap.. Dua ediyorum senin icin canim

Ohh sefan olsun, uyumuşsunuz ne güzel. Ben de uyudum valla haftalardır ilk defa 9a kadar.

Ya canım benim de regl bitmek üzere, geçen sefer de aynısı oldu. Reglin tam ortasında kilom düşüyor sonunda yine çıkıyor. Salı sabah 93.4 kg idim. Şimdi yine 93.9um. Parmaklarım da şiş. Off nefret ediyorum bu ödemden.

Enginar çok faydalı canım. Bence gayet güzel bir seçenek. Akşamki yürüyüş de spor olur markete giderken.

Ay canım hoşgeldin, nihayet valla. Çok sevindim tekrar spora başlamana. Bu pazar ben yokum ama güzel sonuçlar alırız inşallah ya.

yeme icme konusunu tam rayina oturtamadim Valla Esracim ama en azindan spora yine basladim ucundan azicik, bu aydanda sonra bir süre evde olacam, isten ayriliyorum ay basinda, benimki otur evde diyor ama olmazz, sabah konustum yine acilen is bulmaliyim diye, azicik dinlen bare dedii, belki bir ay evde kalirim, bakalim enüz belli degil..eger ayin basindan itibaren evde kalacak olursam bir süreligine, belki spor salonuna kaydolurum kisa süreligine, evde de var aletlerim ama ne bileyim iste, en azindan degisiklik olur..
Isyerinde 3 patron arasinda cikan anlasmazliklar yüzünden gül gibi i$imden oldum ama ben herseyin altinda bir hayir ararimm mutlaka, kendi isimi acmak istiyorum ama benimki az daha bekle diyor, kolay degil bir yeri isletmek,biz yillardir icindeyiz bir bildigimiz varki konusuyoruz diyorrr amaaaa onu dinleyen nerdeee Kolay hicbirsey yok bu hayatta, bazi riskleri göze almadan hicbirsey olamazsin bence.. bir laf varyaa _ SONUNU DÜ$ÜNEN KAHRAMAN OLAMAZZ __ diyee, cok dogruu bence, bazen gözü kara olmak lazim... bakalim zaman ne gösterecekk

Canım hakkında hayırlısı olsun. Sen yine de bi önçalışma araştırma yap istersen para yatırmadan önce. Valla ben bu konuda çok katıyım. Maaşını al daha iyi. Kendi işin demek öngöremediğin bir sürü risk demek. Hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım. Ama önce sevgilinin dediği gibi dinlen biraz bence.

Yemen içmen de düzene girer canım. Bu ara hepimiz cozuttuk zaten. Yavaş yavaş, sıkmadan kendini başla düzenli yemeye. Ama proteini arttır, karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun sen de benim gibi.

aminnn canim, herseyin hayirlisii tabiki en ba$taa..aslinda yaptim ön calisma cünkü bu benim kafamda yeni olusan bir fikir degil, coktandir var böyle bir düsüncem, bakalim zaman ne gösterecek, belki biraz daha beklerim ama er yada gec yapacam kararliyim
biraz evde kalacam simdilik bakalim canim, böyle sIkILIrm, sararim herseye artik ama yapacak bisey yok mecbur kalacam bir süre evde..
Ben kendimide yirtsam düzenli beslenemiyorum i$te Esra yaaa, birkac gün basarsam yine eskisi gibi besleniyorum, sagliksiz ama napayimm basaramiyorum iste

İnşallah hayırlı olur canım, Allah gönlüne göre versin. Sen zaten koymuşsun kafana, inşallah elinden kurtulamaz artık :))))

Sıkmamak lazım o zaman kendini canım. Olduğu kadar, bir ebru şallı değiliz hiçbirimiz sonuçta :)) YEdim valla sabah bi göfret ben de.

) afiyett olsunnn
Benim cocuklugumda hic diyet diye birsey duydugumu hatirlamiyorum, Perhiz denirdi ve onuda sadece hasta insanlar yaparlardi.. Saglikli vücutlarimizla bile doya doya gönlümüzün istedigini yeme icme özgürlügünün kisitli olmasi ne kötü bir duyguu

Son düzenleme:
sabah ya da öğlen :) 12:00 sularıydı sanırım; 1 haşlama yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase nesfit ve yulaf ezmesi karışımı, tarçın eklenmiş. 1 kupa nescafe

markete giderken oğluşa bez takmıycam(bi kez wc eğitimine başlayınca bi daha bez takmamak gerekiyormuş) nasıl gidip gelcez bilemiyorum. ya kaka yaparsa
buzluktaki enginar yeter bugünlük.

hayırlısı olsun Sedefcim. bir kapı kapanır, bir kapı açılır. ben de çalışma hayatına dönersem kendi işim olsun isterim. eşimin öyle bir projesi var ama ticarette her zaman risk vardır ben de garantili olmayan işleri hiç sevmem, hele ki 15 küsür yıl maaşlı çalıştıktan sonra.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…