kizlar İstanbul'dayim. sabah 10:00 da buyuk dilim karisik tost yedim feribotta. ekmegi koy ekmegiydi.
ablama gidince de vakit olmadigindan 13:25 de beyaz ekmekle kahvaltilik ve salata yedim. firinda tavuk vardi ama bizim cikmamiz gerekiyordu. hee elma ve 2 kucuk beyaz nektarin yedim bi de.
yegenimin yine yolda evlerine yaklasirken midesi bulandi?????? heyecan mi yapiyor yoksa gaz ile mide bulantisini mki karistiriyor bilemiyorum.
simdi gorumcemlerdeyim. k.pederim hst.de. herkes yaninda. biz oglusu hst.ye sokmamak icin ve de cok kalabalik oldugundan evde kaldik.
aksami 19:00 da yaparsam iyi daha da uzayabilir
hee bu sabah 68,7 dedi tartim. 68 leri gordum inanilir gibi degil. tartinin pilinden suphelencem ama esimi dogru tartti bu sabah.
kizlar siz de ogun aralari saatini 4 saate uzatin yavas yavas. tabi glisrmik indekse de dikkat edin.
herkese merabalar
ben de döndüm:)
aslında geldiğim gün buraya mesaj yazmıştım ama bir gün sonra bir trafik kazası yaşandı ailemizde çok şükür durumlar iyi bu yüzden anca gelebildim
3 kilo verdiğimi yazmıştıım havalardaydım ama dün tartıldım bırakın 3 kilo vermeyi normal kilomdan da bir kilo fazla gösterdi bu aralar regl olucam sanırım ondan zaten heryerim şiş neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum dikkat ediyordum çünkü sporuda hiç aksatmıyorum bu arada dün koşu bandım bozuldu sanıp dışarda yürüdüm sonra gelirken tesadüfen bi düğmenin çıktığını farkettim bozulmamış meğer:)
bugün yediklerimi yazıyım:)
2 dilim kepek ekmek.haşlanmış yumurta,küçük bir dilim peynir,domates,şekersiz çay,meyve
öğlen :3-4 kaşık pilav,2-3 kaşık yağsız kuşbaşı et
akşam:2 dilim havuçlu kek
su ve spor henüz yok:)zaten ben gündüz su içmeyi unutuyorum gece içerim hep:)
30 haziran ehliyet sınavım var ben şimdi ona çalışmaya gidiyorum
görüşmek üzere:)
bu arada sayfalar baya ilerlemiş herkes kilo verdi mi??bana da söyleyin:)))
kızlar nasılsınız,ben bu evdeki cimcimenin yüzünden hiç gelemiyorum buraya,sizleride çok ihmal ettim,inanın yazlanları okumaya bile izin yok,ya faceye girecek yada birlikte film yada dizi izlicez,şimdi,ders yapıyorda az geldim,evet 2 gündür beraber yürüyüş yaptığım arkadaşımın sayesinde spora başladım,dün 1 saat bugün 40 dakika hızlı tempoda yürüdüm.eh spora başlayınca ucundan kıyısından dikkat etmeye de başladım,yaa kızlar ben bütün diyet azmimi ve motivasyonumu kaybettim,zaten hava çok ısıcak düzenli bir beslenme yapılmıyor,diyet yapmak bana çok zor geliyor,yahu o kadar badana temizlik canım çıktı,kilo vermek yerine hemen gevşedim,yarın tartılıp acı gerçekle yüzleşicem.bu sabah tartılmayı unutmuşum affedin olurmu,kesin aldım,yaa ahh bu fıstık varya,dayıyor sofraya çekirdeği mısırı ben ne yapayım yaa,üstümde bir yılgınlık var arkadaşım ramazana kadar kalan 2 kilomuzu verlim diyor,o çok azimli hem bahçesi var onla ilgileniyor,hem yürüyüş hem diyet hem oruç tutuyor maşallah,ben neyime güven.p saldıysam kendimi,eşim evde kapri pijamayla dolaşınca domates diyor bana,popom ve kalçam çok çıkıyormuşsanki kolaydı diyet yapmak,ahh bir rende olsa şöyle yanlarımı popişimi ve basenlerimi rendelesem,hiç çıkmasalar ne güzel olurdu dimi,imdatttttttt biri bana yardım etsin,kaybolan motivasyonum aranıyor***bugün komşularla dışarıda piknik yaptık semaverde çay demledik,evler fırın gibi bahçe serindi hep esti.kızlar hepinize özellikle esra ve güle hayranım kildan hoşgelmiş aramıza bende hoşgeleyim ama gitmeyeyim artık çok ara yok sık sık gelmeye çalışıcam,sedom eski azmine kavuşmuş bekle kız arkandan bende geliyorum
Gül ve Esra harikasiniz Valla masallahhh,benim bugün tam iki hafta oldu motivasyonumu kaybedeli.. iki haftadirda ne yazikki kilo veremedim sayilir.. uyandigimda tartildim 71.700 ciktim maleseff.. neysee insallah tekrar kazanacam motivasyonumu
En son cuma günü girebildigim icin kusuruma bakmayin, benim yawru kusum dün ise gitmedi ve bütün gün onunlaydim hic firsatim olmadi. bugünde sabah kalktik bi kahvalti yapip ciktik, o i$e gitti, benimde halletmem gereken biseyler vardi disarida..bisürü is var evde, bi kahve icip azda olsa biseyler yapmaya calisam, offffffff hicc canim istemiyorrrr yaaaaaaa
bu sabah 09.30 da 4 siyah zeytin, bir dilim peynir, bir yumurta, domates salatalik, biraz cilek receli ve üc ince dilim kizarmis ekmekle kahvalti yaptim + cay
aksam 16.00 da kiymali patlican yemegi ve biraz pilav + ayran
az önce karisik cekirdek yedim iki avuc kadar
yarim salkim üzüm
birde türk kahvesi icecem simdi ve daha bisey yemem bugün..
bugünlerde biraz sivi tüketimimde düstü, toparlicam kendimi mutlakaa, hatta simdi biraz islerimi hallettikten sonra dusa girmeden biraz bisikler sürecem..
yarin pazartesi ve ben tekrar basliyorum dikkat etmeye, kendimi cokta suclamak istemiyorum, cünkü gercekten cokta moral bozucu ve üzücü seyler yasadim biliyorsunuz, simdi tekrar iyiyim ve devam edecemmm
herkese merabalar
ben de döndüm:)
aslında geldiğim gün buraya mesaj yazmıştım ama bir gün sonra bir trafik kazası yaşandı ailemizde çok şükür durumlar iyi bu yüzden anca gelebildim
3 kilo verdiğimi yazmıştıım havalardaydım ama dün tartıldım bırakın 3 kilo vermeyi normal kilomdan da bir kilo fazla gösterdi bu aralar regl olucam sanırım ondan zaten heryerim şiş neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum dikkat ediyordum çünkü sporuda hiç aksatmıyorum bu arada dün koşu bandım bozuldu sanıp dışarda yürüdüm sonra gelirken tesadüfen bi düğmenin çıktığını farkettim bozulmamış meğer:)
bugün yediklerimi yazıyım:)
2 dilim kepek ekmek.haşlanmış yumurta,küçük bir dilim peynir,domates,şekersiz çay,meyve
öğlen :3-4 kaşık pilav,2-3 kaşık yağsız kuşbaşı et
akşam:2 dilim havuçlu kek
su ve spor henüz yok:)zaten ben gündüz su içmeyi unutuyorum gece içerim hep:)
30 haziran ehliyet sınavım var ben şimdi ona çalışmaya gidiyorum
görüşmek üzere:)
bu arada sayfalar baya ilerlemiş herkes kilo verdi mi??bana da söyleyin:)))
kızlar nasılsınız,ben bu evdeki cimcimenin yüzünden hiç gelemiyorum buraya,sizleride çok ihmal ettim,inanın yazlanları okumaya bile izin yok,ya faceye girecek yada birlikte film yada dizi izlicez,şimdi,ders yapıyorda az geldim,evet 2 gündür beraber yürüyüş yaptığım arkadaşımın sayesinde spora başladım,dün 1 saat bugün 40 dakika hızlı tempoda yürüdüm.eh spora başlayınca ucundan kıyısından dikkat etmeye de başladım,yaa kızlar ben bütün diyet azmimi ve motivasyonumu kaybettim,zaten hava çok ısıcak düzenli bir beslenme yapılmıyor,diyet yapmak bana çok zor geliyor,yahu o kadar badana temizlik canım çıktı,kilo vermek yerine hemen gevşedim,yarın tartılıp acı gerçekle yüzleşicem.bu sabah tartılmayı unutmuşum affedin olurmu,kesin aldım,yaa ahh bu fıstık varya,dayıyor sofraya çekirdeği mısırı ben ne yapayım yaa,üstümde bir yılgınlık var arkadaşım ramazana kadar kalan 2 kilomuzu verlim diyor,o çok azimli hem bahçesi var onla ilgileniyor,hem yürüyüş hem diyet hem oruç tutuyor maşallah,ben neyime güven.p saldıysam kendimi,eşim evde kapri pijamayla dolaşınca domates diyor bana,popom ve kalçam çok çıkıyormuşsanki kolaydı diyet yapmak,ahh bir rende olsa şöyle yanlarımı popişimi ve basenlerimi rendelesem,hiç çıkmasalar ne güzel olurdu dimi,imdatttttttt biri bana yardım etsin,kaybolan motivasyonum aranıyor***bugün komşularla dışarıda piknik yaptık semaverde çay demledik,evler fırın gibi bahçe serindi hep esti.kızlar hepinize özellikle esra ve güle hayranım kildan hoşgelmiş aramıza bende hoşgeleyim ama gitmeyeyim artık çok ara yok sık sık gelmeye çalışıcam,sedom eski azmine kavuşmuş bekle kız arkandan bende geliyorum
Ayy ben YENi BiR HAYAT in finalini izledim bugün netten Cemree.. hemen toparladim kendimiii,, yahuuu nasil degismislerrrrrrrrr, adamlarin icinden bir insan cikmis sankii... hemen kendime geldim izleyinceee... kaybolan iki haftami daha sIk spor yaparak kazanmaya calisacam canim insallahh..... haftaya tartinin yüzümüzü güldürmesini diliyorum)
Artik burayida ihmal etmeyelim kizlarr, buradan uzaklasincada motivasyonumuz düsüyor, baya etkiliyor malesef.. Dilan da döndü artik.. sende kaldir cimcimeni günde iki üc kez takip et arada iki kelimede yazsan yeter canim
Masallahhh arkadas muhabbetlerin süper canim, benim cok görüstügüm insan yok burada,, Var tabiki cok saglam bir iki dost arkadas ama burada herkes calisiyor i$ güc kaygisi, o yüzden birimiz uygun olsak digeri olamiyor..Arada bir görüsebiliyorum özellikle son 3-4 aydir ne yazikki, telefonda ancak i$tee napalimm
Gercekten Esra ve Gül süperlerrr, insallah onlar hep böyle devam ederler ve bizde arkalarindan gidelim artik Cemrecimm toparla kendiniiii
Kızlar günaydın,
Bugün umarım sık sık uğrarsınız. Gerçi ben çok yoğun olacam, akşam kayınvalideler geliyor. Şimdi spor, ardından pazara gidilecek. Gelince yemekler ayarlanıp temizlik yapılacak. Duşa da atabilirsem kendimi benden iyisi yok.
Reglim bu ay beni mahvetti kızlar. Sanırım halı yıkarken üşütmüşüm, bi arada kombi bozulmuştu soğuk suyla duş almıştım. Şimdi nasıl çekiyorum ceremelerini. Dün bir sürü yemek yemem ve üzerine bir pingui ve 1 kulah 2 top dondurma yememe rağmen dünden 500 gr daha az çıktım. 93.4 kg. Çok kanamam var o yüzden sanırım. Bugün azalsa bari, zaten erken de geldi. Korkmuyor değilim valla.
Eki Görüntüle 451346
kızlar nasılsınız iyimisiniz,oyyy bu sıcaklar fena etkiledi beni,üstümde bir bunaltı var,sinirde yapıyor yaa,neyse bugün tartıya korka korka çıktım,64.1 geldim,önceki kilomdan 200 gr fazla çıktım,bu beni sevindirdi,ohhh sporada baladım zorla bugünde çıkayım yürüyüm 1 saat havadan hep abur cubur yiyoruz bakalım ne olacak bu durum sabah kızartma yaptım ucundan yedim biraz 2 dilim kepek ekmekle azda çokokrem yedim bırakmam lazım ama nasıl diyet beslenmesine dönmem çok zor çok kasmıcam kendimi zorla gitmiyor evde kızımda var,beraber olunca yemek daha zevkli oluyor,tek olsam aramam birşey ama evde genç var ona göre yemek oluyor.biraz böyle gitsin ramazana kadar az az dikkat edicem ramazanda almam zaten kilomu korurum inşallah,sedefcim sendemi sıcaktan bunaldın,kızımdan zor aldım başımda bekliyor inzibat gibiakşama görüşmek üzere kızlarrrrrr
bebeeeemm tebrik ederrrimmm, valla yakalicann beni haa
merhaba kızlar, benim de hep aklımdasınız ama fırsat olmuyor yaa.
2 çocukla(oğlum ve yeğenim) böyle iken yani pc karşısın oturmaya fırsat bulamazken ya 3 olsaydı napardım diye düşünürkeeeen 3. de geliyor:)
büyük görümcemin 9 yaşındaki kızı da geliyor h.sonu., görümcem babasına refakat edecek hastanede kızı da bende kalacak.
çok anaç bir kızce. oğlumu çok seviyor. hep kucağında tutmak ister ama benim oğlanda aksine kucak hiç sevmez yürümeye başladığından beri. emzirirken severdim anca :)
yaa kızlar yeğenim 3 gecedir uyku vakti yaklaşınca midem bulanıyor diyor yaa.(sabah ve öğlen bişey yok, akşam yemeğinden sonra da bişey yok tam yatma vakti)
ben de sıcak duş aldırıyorum. sonra ayağına karnına sıcak su koyuyorum. hoopp uyuyuveriyor.
psikolojik mi nedir? yarın doktora götürücem. iğne ve serumdan da korkuyor. napcam bilmem. 5. sınıfa geçti. koyu renk akıntısı var, regl olmak üzere değildir di mi yaa?
çok erken olur 10 yaşında. ????
mönümü de yazayım sabah30 ; 1 haşlama yumurta (sıcakta pek gitmiyor ama) peynir zeytin domates salatalık
öğle 15:00 ; 5 küçük köfte (eşim almış bu kez) + az bulgur pilavı, yoğurt, domates, salatalık, çerez
akşam 19:00; taze fasülye, domates, salatalık, çerez, az kavun
yoğurt da yiycektim masayı bi toplayım dedim sonra bulaşıkları yerleştir, çay yap, çamaşır as derken unuttum, hevesim kaçtı :)
Azracım tşk ederim dukan ekmeği tarifi için hemen word e kopyaladım.
Esracım çok sevindim son kilona. süper gidiyorsun. iş için hayırlısı olsun. eşinle barışma şekline bayıldım. benimkine işlemez yaa, kızınca hiç öyle şakalara gelmez. surat yapmaya devam eder.
Sedefcim, kuzenler gitmiş çok iyi. sen de artık düzenine dönersin.
Aynurcum erkek kardeşim var bekar(elktrnk öğrt, esmer, 1,80, yaş 30 ikizler burcu) kuzenim var bi de bekar( yaş 34, grafiker, akrep burcu, beyaz tenli, siyah saçlı, boyu biraz kısa) şaka tabi :) İst. şuben var mı bebişim? :)
Aynurcum bir dahaki ay yetişcem bak sana, hadi hızlan sen de kovalayım seni
Şaka bir yana nasılsın? Söküldü mü reglin? of ne rahatsız eder onun şişliği şimdi seni. Bugün inşallah çözülür de yavaş yavaş tartıda da iyi sonuçlar alırsın canım.
Gözün aydın Sedefcim, kurtuldun şükür. Bir daha göstermesin Allah.
Ay benim de huyum çok kötü o konuda. Evde eşimle ikimiz varsak 1 hafta evi süpürmesem gam yemem. Ama eve misafir geldiyse o kapıdan çıktığı anda başlıyorum dip köşe çamaşır suyuna. Ya huyum çok kötü biliyorum ama hiç sevmiyorum yatılı misafir. Kendim de hoşlanmam başkasının evinde kalmaktan. Çok mu bireysel ve bencil yapmış bizi bu yüzyıl ya. Ama napalım böyle. Seninki gerçi bi de erkek. Hiç hoş değil hakikaten.
Canım benim yükselenim oğlak sanırım. 35 yaşından sonra yükselen burç daha etkiliymiş herhalde.
Canım hiç sıkıntı etme, girebildiğin kadar gir. Kilo bildirimini kesin yapalım bi de bu pazar. Valla keşke daha sık girebilsen ama imkanlar işte canım, sağlık olsun o yüzden.
YA bağımlılık yapıyo hakikaten bu forum. Ben de nette değilsem kesin girip okuyorum telden.
Azracim benim yükselenimde burcumda yengec.. neredeyse yüzde 99 tasirim yengecin her özelligini.. saglam bir burc analizcisinden okursan tabiki
Bu arada canim gecen gün yasemin kutsinin burc yorumlari videosunu eklemistim, umarim görüp izlemissindir.. kadin harbii müthi$ tutturuyor,, az ama gecerli seyler söylüyor.. bi takip edin o kadini aylik derim benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?