May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Canım çok tebrik ederim, ışık tututyorsun valla. İlham alıyoruz senden.

Ben de yavaş yavaş kahvaltıyla öğle yemeğinin arasını yapmaya çalışıyorum 4 saat. Öğleden sonra pek mümkün değil benim için ama akşamdan yatana kadar da 4 saat bırakmaya çalışcam bakalım. İnşallah hep böyle devam ederiz.

Kızlar günaydın,

Regl olduğum için karnım çok ağrıyo. Uyunmuyor bu sıcakta. Dün baya koşuşturmalıydı. Gece kendimi yatağa nasıl attığımı bilmiyorum. Biraz önce kalktım ve tartıldım. Nihayet kıyısından da olsa 93leri gördüm. Kilom 93.9 kg. Cumadan beri 400 gr gitmiş. Umarım siz de bugün tartılıp yazarsınız kızlar. Çok fazla boşladık çünkü. Üzülüyorum vallahi :)

Gül ve Esra harikasiniz Valla masallahhh,benim bugün tam iki hafta oldu motivasyonumu kaybedeli.. iki haftadirda ne yazikki kilo veremedim sayilir.. uyandigimda tartildim 71.700 ciktim maleseff.. neysee insallah tekrar kazanacam motivasyonumu

En son cuma günü girebildigim icin kusuruma bakmayin, benim yawru kusum dün ise gitmedi ve bütün gün onunlaydim hic firsatim olmadi. bugünde sabah kalktik bi kahvalti yapip ciktik, o i$e gitti, benimde halletmem gereken biseyler vardi disarida..bisürü is var evde, bi kahve icip azda olsa biseyler yapmaya calisam, offffffff hicc canim istemiyorrrr yaaaaaaa

bu sabah 09.30 da 4 siyah zeytin, bir dilim peynir, bir yumurta, domates salatalik, biraz cilek receli ve üc ince dilim kizarmis ekmekle kahvalti yaptim + cay
aksam 16.00 da kiymali patlican yemegi ve biraz pilav + ayran
az önce karisik cekirdek yedim iki avuc kadar
yarim salkim üzüm
birde türk kahvesi icecem simdi ve daha bisey yemem bugün..
bugünlerde biraz sivi tüketimimde düstü, toparlicam kendimi mutlakaa, hatta simdi biraz islerimi hallettikten sonra dusa girmeden biraz bisikler sürecem..
yarin pazartesi ve ben tekrar basliyorum dikkat etmeye, kendimi cokta suclamak istemiyorum, cünkü gercekten cokta moral bozucu ve üzücü seyler yasadim biliyorsunuz, simdi tekrar iyiyim ve devam edecemmm

herkese merabalar
ben de döndüm:)

aslında geldiğim gün buraya mesaj yazmıştım ama bir gün sonra bir trafik kazası yaşandı ailemizde çok şükür durumlar iyi bu yüzden anca gelebildim

3 kilo verdiğimi yazmıştıım havalardaydım ama dün tartıldım bırakın 3 kilo vermeyi normal kilomdan da bir kilo fazla gösterdi bu aralar regl olucam sanırım ondan zaten heryerim şiş neyse moralimi bozmamaya çalışıyorum dikkat ediyordum çünkü sporuda hiç aksatmıyorum bu arada dün koşu bandım bozuldu sanıp dışarda yürüdüm sonra gelirken tesadüfen bi düğmenin çıktığını farkettim bozulmamış meğer:)

bugün yediklerimi yazıyım:)

2 dilim kepek ekmek.haşlanmış yumurta,küçük bir dilim peynir,domates,şekersiz çay,meyve
öğlen :3-4 kaşık pilav,2-3 kaşık yağsız kuşbaşı et
akşam:2 dilim havuçlu kek

su ve spor henüz yok:)zaten ben gündüz su içmeyi unutuyorum gece içerim hep:)

30 haziran ehliyet sınavım var ben şimdi ona çalışmaya gidiyorum

görüşmek üzere:)

bu arada sayfalar baya ilerlemiş herkes kilo verdi mi??bana da söyleyin:)))

ayyy benim ilk yol arkadasim dönmüssssss cok sevindim canim ho$geldin

cok üzüldüm kaza gecirmenize, Allah korumus canim benim gecmis olsun..

Dilancim bende iki hafta önce cok sevdigim birini kaybettim bir trafik kazasi sonucu ve ilk 10 gün krizler gecirdim diyebilirim, cok etkilendim üzüldüm ama insaniz iste, zaman her duyguyu hafifletebilen tek ilac, sonrada evde bazi sorunlar yasadik bir iki gün.. stress ve üzüntü sonucu son iki haftam cok ziyan oldu, motivasyonum bozulduu.. evet basladigimizdan beridir ufakta olsa kilo kaybettim ama daha iyi olabilirdii tabii.. seninde dedigin gibi moral bozmaya lüzum yok, kaldigimiz yerden devam canimmm..

Gelmene cok sevindim, ilk seninle cikmistik bu yolaa, Pinarda katildi aramiza ama sonradan kayboldu gittii nedense.. cok iyi anliyorduk onunla birbirimizi,,, cok sevmistim ben onu ama yok gelmiyor artik, belki tatile felan gitmistir.. hic gelmesin sorun degil ama insallah iyidirdee cani istemedigi icin gelmiyordur artik, insallah kötü bir durum yoktur

bende bugün itibariyle toparliyorum kendimi yine canim.. yarin sabahtan itibaren yine elimden geleni yapmaya devam..

bu sabah 71.700 geldim.. iki bucuk ay kadar önce 76 kiloydum, buraya ilk yazmaya basladigimdada 74 küsür dü kilom.. neysee bunada sükür.. en azindan kilo almamisim, azda olsa gitmis.. artik biraz daha dikkat ederek hizlandirriz insallahh..

Tekrar hosgeldin canim, bidaha bizi birakma.. cünkü birimizin bile katilimimiz eksik oldugunda ogün diger arkadaslarida etkiliyor gevsetiyor bu inankii

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız,ben bu evdeki cimcimenin yüzünden hiç gelemiyorum buraya,sizleride çok ihmal ettim,inanın yazlanları okumaya bile izin yok,ya faceye girecek yada birlikte film yada dizi izlicez,şimdi,ders yapıyorda az geldim,evet 2 gündür beraber yürüyüş yaptığım arkadaşımın sayesinde spora başladım,dün 1 saat bugün 40 dakika hızlı tempoda yürüdüm.eh spora başlayınca ucundan kıyısından dikkat etmeye de başladım,yaa kızlar ben bütün diyet azmimi ve motivasyonumu kaybettim,zaten hava çok ısıcak düzenli bir beslenme yapılmıyor,diyet yapmak bana çok zor geliyor,yahu o kadar badana temizlik canım çıktı,kilo vermek yerine hemen gevşedim,yarın tartılıp acı gerçekle yüzleşicem.bu sabah tartılmayı unutmuşum affedin olurmu,kesin aldım,yaa ahh bu fıstık varya,dayıyor sofraya çekirdeği mısırı ben ne yapayım yaa,üstümde bir yılgınlık var arkadaşım ramazana kadar kalan 2 kilomuzu verlim diyor,o çok azimli hem bahçesi var onla ilgileniyor,hem yürüyüş hem diyet hem oruç tutuyor maşallah,ben neyime güven.p saldıysam kendimi,eşim evde kapri pijamayla dolaşınca domates diyor bana,popom ve kalçam çok çıkıyormuş sanki kolaydı diyet yapmak,ahh bir rende olsa şöyle yanlarımı popişimi ve basenlerimi rendelesem,hiç çıkmasalar ne güzel olurdu dimi,imdatttttttt biri bana yardım etsin,kaybolan motivasyonum aranıyor***bugün komşularla dışarıda piknik yaptık semaverde çay demledik,evler fırın gibi bahçe serindi hep esti.kızlar hepinize özellikle esra ve güle hayranım kildan hoşgelmiş aramıza bende hoşgeleyim ama gitmeyeyim artık çok ara yok sık sık gelmeye çalışıcam,sedom eski azmine kavuşmuş bekle kız arkandan bende geliyorum

Ayy ben YENi BiR HAYAT in finalini izledim bugün netten Cemree.. hemen toparladim kendimiii,, yahuuu nasil degismislerrrrrrrrr, adamlarin icinden bir insan cikmis sankii... hemen kendime geldim izleyinceee... kaybolan iki haftami daha sIk spor yaparak kazanmaya calisacam canim insallahh..... haftaya tartinin yüzümüzü güldürmesini diliyorum )

Artik burayida ihmal etmeyelim kizlarr, buradan uzaklasincada motivasyonumuz düsüyor, baya etkiliyor malesef.. Dilan da döndü artik.. sende kaldir cimcimeni günde iki üc kez takip et arada iki kelimede yazsan yeter canim

Masallahhh arkadas muhabbetlerin süper canim, benim cok görüstügüm insan yok burada,, Var tabiki cok saglam bir iki dost arkadas ama burada herkes calisiyor i$ güc kaygisi, o yüzden birimiz uygun olsak digeri olamiyor..Arada bir görüsebiliyorum özellikle son 3-4 aydir ne yazikki, telefonda ancak i$tee napalimm

Gercekten Esra ve Gül süperlerrr, insallah onlar hep böyle devam ederler ve bizde arkalarindan gidelim artik Cemrecimm toparla kendiniiii

Canım benim sen en son tartıldığında 71.9 değil miydin? Bu kadar sıkıntıya strese kilo almamışsın, üstelik 200 gr daha gitmiş. Demek ki vücudun alıştı o tempoya. Hiç üzülme o 2 hafta için, vücudun kilonu sabitledi o sürede. Sen çok zor o kilonun üstüne çıkarsın artık biraz bozsan bile. Çok sevindim valla ya.

Menün de sabahla akşam arasında öğün olmamasına rağmen harika. Keşke her sabah yumurta yiyebilsen canım.

Dilancım hoşgeldin. Ne güzel oldu geri gelmen, sık sık uğra artık.

Biz iyiyiz, yavaş yavaş gidiyor kilolar. Senin de artık gider o 3 kilo inşallah. Yaz bize sık sık ya.

Canım hoooşşgeelldinnn :)

Hiç merak etme, o 2 kilo ne ki. Elbirliğiyle verdiririz biz onu sana. Hem de diyete çok sarmadan, sporla. Canım insan hedef kilosuna 5 kilo kalınca diyet yerine normal beslenmeye geçmeli ve spora abanmalı. Çünkü zaten vücut sen normal beslenmeye geçince bile kilo vermeye devam ediyor. Sen de bol bol yürü canım, yediklerini çok kısmadan. Bir de çekirdek mısır falan çok yiyorsan suyu da çok iç, onlar su tutuyor vücutta. Hadi hayırlı olsun dönüşün :))))

Ben de izleyeyim bakayım. Çok merak ettim değişimlerini. Darısı benim başıma, onlar kadar kilolu bi ben varım aranızda :)))

Kızlar günaydın,

Bugün umarım sık sık uğrarsınız. Gerçi ben çok yoğun olacam, akşam kayınvalideler geliyor. Şimdi spor, ardından pazara gidilecek. Gelince yemekler ayarlanıp temizlik yapılacak. Duşa da atabilirsem kendimi benden iyisi yok.

Reglim bu ay beni mahvetti kızlar. Sanırım halı yıkarken üşütmüşüm, bi arada kombi bozulmuştu soğuk suyla duş almıştım. Şimdi nasıl çekiyorum ceremelerini. Dün bir sürü yemek yemem ve üzerine bir pingui ve 1 kulah 2 top dondurma yememe rağmen dünden 500 gr daha az çıktım. 93.4 kg. Çok kanamam var o yüzden sanırım. Bugün azalsa bari, zaten erken de geldi. Korkmuyor değilim valla.

bebeeeemm tebrik ederrrimmm, valla yakalicann beni haa

Kizlar nasilsiniz?

Esracim cok seviniyorum senin adina canimm, hizlandi kilo vermen ve bi süre böyle gidecektir eminimkii..
Cok sIKICI yaa bugün nedense, yazacak bile bisey bulamiyorum.. pazartesi sendromu galiba

kızlar nasılsınız iyimisiniz,oyyy bu sıcaklar fena etkiledi beni,üstümde bir bunaltı var,sinirde yapıyor yaa,neyse bugün tartıya korka korka çıktım,64.1 geldim,önceki kilomdan 200 gr fazla çıktım,bu beni sevindirdi,ohhh sporada baladım zorla bugünde çıkayım yürüyüm 1 saat havadan hep abur cubur yiyoruz bakalım ne olacak bu durum sabah kızartma yaptım ucundan yedim biraz 2 dilim kepek ekmekle azda çokokrem yedim bırakmam lazım ama nasıl diyet beslenmesine dönmem çok zor çok kasmıcam kendimi zorla gitmiyor evde kızımda var,beraber olunca yemek daha zevkli oluyor,tek olsam aramam birşey ama evde genç var ona göre yemek oluyor.biraz böyle gitsin ramazana kadar az az dikkat edicem ramazanda almam zaten kilomu korurum inşallah,sedefcim sendemi sıcaktan bunaldın,kızımdan zor aldım başımda bekliyor inzibat gibiakşama görüşmek üzere kızlarrrrrr

canim senin cokta fazla bir kilon yok zaten, 2-3 kilodan bahsediyorsun, günde 45 dk yürüsen bile gider onlar diyet yapmadan.. yok ben sicaktan bunalmadim, aksine buralar serin baya bir, sadece canim hicbirsey istemiyor bu son dönemlerde toparlanamiyorum bir türlü, icimde bir huzursuzluk sIkINti var sürekli, kaygi duydugum bircok konu var.. neyseee düzelir yine benim ruh halim, parcali bulutlu buara iste bir iyi bir kötüyümm..
Kizartmalari götürmüssün sabah sabah afiyet olsunn, aciktim bende, eve gitmek istiyorum ama daha 3 saatten fazla var

Bugün isten sonra saclarim boyanacak, sonrada spor yapip yine bi du$ yaparim, biraz dua okumak istiyorum yawru ku$um gece gelmeden..firsat bulursam birde yerleri silip banyoyu yine temizlerimm.. offff nefret ediyorum cemre yaaa, tembel insanim benn, yalniz yasadim uzun yillar, tek basima bile eve temizlikci cagirirdim arada bir, kirk yilda bir kendim yapardim ama benim erkek arkadasim fazla dikkatli biri ve izin vermiyor büyük temizliklerin disinda yardimci cagirmama..sinir oluyorum ama biseyde diyemiyorum.. Zaten aksama kadar oturuyorsun isyerinde diyor....yaa topu topu iki kisiyiz ve ikimizde evde yokuz tüm gün ama bi görsenizz hergün nasil kirleniyorr, aklim almiyor Vallahii yaaa, sözde haftad bir kere temizliyormusum gibi görünüyor ama iki üc kere süpürüp siliyorum haftada aslinda, sadece hafta sonlari detayli yapabildigim icin arada yaptiklarimi saymiyorum bile..
Hic beni sarmiyor bu klasik ev hanimi tripleriii, Allah biliyorda vermiyor galibaa, birde cocugum olsaa napardim bilmiyorum

evet canım çok haklısın erkekler bu konuda taviz vermiyor,bende dedim ben badana yaptım bari ince temizliğe kadın gelsin,aman yok evde kız varmış,kadını unutacakmışım,gerek yokmuş,bende sinirlendim evde hizmetçi olarak ben varım yeter dedim,kızımda yapmadı hastaydı,o kadar işi kendi başıma yaptım,neyse onu ALLAHA havale ettim ben,yaptım bitti bakalım o acımazlığını cezasını o tarafta çekecek.bu sıra iyi davranıyor bize,yalvardım denize götür diye çok kalabalıkmış,ben yaşlandım uğraşamam diyor,dedim sen öylesin biz ne olacaz evde genç kız var,dondurmada yemedik epeydir dedim,sedef burayı görsen bütün lojman her gün denizde mangallar yemekler hep gezmedeler,bizde öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz,öğlen dedim,daha sana bizi denize götür demicem diye,neyse sana gelelim,canım gündüz evde yoksunuz çok kirlenmez ya,bak biz 3 kişiyiz gün aşırı süpürüp siliyoruz toz alıyoruz,yetiyor,ben kızartma yağlı şeyler yapınca,mutfağı siliyorum,içim rahat etmiyor,dolap hep elimin altında,yani kirlenmesine fırsat vermeden yapıyorum,sende öyle yap işten gelince her gün bir odayı yap,akşam mutfaktan çıkmadan şöyle bir cifle her yeri bak ne güzel oluyor,bulaşık makinen vardır,o olunca zaten işler kolaylaşıyor,yaa sen yengeç burcumusun şeker,ondan bende bir tane var,beni deli ediyor kızım çok rahat ve ağır,bense tez canlı,iş yaparken çıldırıyorum yaa ben yapsam her işi hiç beğenmiyorum,ne zaman büyücek bakalım.ohh ne güzel saçlar boyanacakmış şimdiden çok güzel bir görüntü hayal ettim,zaten güzelsindir,yakışır sana bebemmm

canm kopyalamakla bırakma derim...ben 1 aydır 23 mayısdan beri bu dukan ekmeğini yiyorum..nereye gitem cantamda..hiçç beyaz yemiyorum hepp uzagım makarna pilav börek kek vss vss yokk..ama dukan ekmeği kurtarıyoor beni..börek gibi geliyor bana:)

kesinlikle doğru ben yükselimi taşıyorum bazende ay burcum koç olduğu için bir karmaşa oluyorum..

alışkanlık yaptığı kesin birde sürekli girebilsem şahane olacekk

yengeç iyidir ama zordur aslında zor anlaşılır diyeyim..:) geçmişimde daha bir duysaldım şimsi daha farklıyım yükselenden olsa gerek.. duygusallık tabi ki var nihayetinde kadınız değilmi

ama senin yükseleninde yengeç miş vallahi işin daha bir zor canım yaa..takıntı süphe çok oluyormu yada eşi kıskanma vss.. bir arkadaşm burcu yengeç yükselenide yengeç.. ordan biliyorum ..ama tabiki seni bilemem canım... yasemin kutsiye gelince bilemedim biraz magazin yanıda olduğu için pek düşmedim üstüne.. buğün baktım sayfası paralı ama anlam veremedim temmuz ayına bakacaktım olmadı ödeme gerekiyormuş bende baktım sayfasana bakarak dedim ki varmı bende o gözz

23 mayısda başladığm diyetde 68 dim.. sabah tartıldım son kilom 63 çokk az verdim ya.. o kadar da beyazı kestim.. lakin tek kaçamağım KARPUZZ ÇOK SEVİYORUM KARPUZSUZ YAZ DÜŞÜNÜLMEZKİ:)) ŞİMDİ MENEMEN VE EV YOĞURDUMU YİYECEĞİM TABİKİ DUKAN EKMEĞİM..ÖPTÜM HEPİNİZİ..DUR BAKİM SANIRIM TAKİP EDENLERİN İSMİ SANIRSAM EKSİKDE OLABİLİR SEDEF.. GÜL..ESRA..AYNUR..MİNE..CEMRE..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…