May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Kızlarr yarın zeynep kamile gideceğim.. 35 yaşındayım hiçç çocuğum yok ilk başlarda hiçç üstüne düşmedim o kadr hastaneye gittim özel devlet sonuç olmadı.. Diyorum ki zeynep kamil bu işde uzman oradan başlıcam aşılama tüp bebeğe kadar gidicem artık zamanım kalmadı.. Daha kimseye demedim doğru dürüst burda paylaştım inşallah iyi gider.. Zeynep kamil zorlaştırıyo snırsam rapor vss uzatıyor bir gidelim bakalım neler diyecekler.. Hakkımda hayırlısı artık.. Cenabı hak bilir..

yaa bu büyük temizliklerde sesini cikarmiyor ama 15 günde bir gelse iyi olmazmii,, ben hayatta cam kapi koltuk hali silemem, elimden gelmez zaten, yapsamda hasta yatarim.. evin kücük kiziydim ben, cok nazli yetistirdiler,ablalarim herseyi yapardi ama bana dokunmazlardi.büyüdükce günlük temizliklerde tabiki bende yardim ettim yaptim zaman zaman ama simdi bana cam nasil silinir diye sorsan asla bilmem, yapmadim hic, yapmakta istemiyorummmmmmmmmm.. $aka demiyorum bak, gercekten yapmaya kalksam hasta olurum, okadar saglam demir gibi bir insan degilim ne yazikkii
Yaaa evett Cemrecim evde yokuzz ama cok kirleniyor yol üstü diyemidir nedir bilmiyorumkii :-( .. aslinda benimki cok titiz, kullandigini aldigi gibi birakir mutlaka, bi havluyu sadece bir kere kullanip kirli sepetine atiyor düsünün artik ama sürekli ak pak istiyor her yeri, buda beni yoruyorr, cünkü ben yapi olarakta kaldiramiyorum, tembelimmmmmm..hayatim boyunca hic bukadar temiz olmak zorunda kalmamistim, bu heriff benii mahfetti Vallaa yaa inanki geldim geleli bir kahve icmeye oturdum,, nevresim takimlarini degistim, mutfagi kirli birakmam zaten hic, yerlerdi banyoydu derken yoruldum basima agri girdi.. $imdi bu saatten sonrada tavuk pisirecem, yaninada nohutlu pilavla salata yapacam benimkine,, gece 23.30 gibi geliyor i$yerini kapatip, taaa o saatten sonra yemek yicek birde,o yiyor ama cubuk gibi, o yedikce bana yariyor sankii.. Ben tIka basa tokummm, i$ten geldim yemek yoktu, kahvaltilik seyler yedim ne yazikkii.. bu yaptiklarimdan bende yarin isten gelince yerim artik..
yengec burcuyumm, hemde tam bir yengecc, o yüzden bir ev silip banyo odummuu hayatimi kaymis gibi hissediyorum i$te, biz tembel yengeclerrrrrrr hic sevmeyizz zahmetli i$leriiii

Canim benimmm... üzülme lütfenn cünkü üzülecek bisey yok ki ortada,, neredeyse erkeklere bile bebek asilayacaklar kiii sen daha hic doktora cocuk icin basvurmamissin ciddi bir sekilde saniyorum.. eminimkiii olur canimm, sen kendini serin tut, moralini yüksek tut.. bende 32 yasindayim, yakinda 33 olacam hatta ama benim daha bir kocam bile yok, erkek arkadasimla ne olacagimiz bile bellii degil.. yani beterin beteri varr.. bana sanki hicbir zaman anne olamayacakmisim giibi geliyor, kiii annelik duygusu en yogun olan insanlar dogustan yengec burclaridirr.. üzülüyorum bazen, bende yasamak istiyorum o duyguyu ama olmadi iste ne yapayim, vaktiyle olsaydi $imdi kocaman olurduu büyür giderdi..
Git görün doktoruna , tedavi gerekiyorsa yaptir ve sabret canim, Allah tan saglikli ve hayirli evlat dile... senin icin dua edecemm Azra cimm

sedefcim ne güzel şeyler yazmışşsın evet yengeçler çok anaçtır bu yüzden artık bebek istiyorum nasip ederse inşallah...canım benim inan hayatda bazen herşey anlık oluyor sende bir bakmışsınki evlenip hemen çoçuk sahibi olmuşsun bu gönül işleri hiç belli olmuyor tatlım.. Gönülden isterim ne kadar tanımasamda burda özellerimizi paylaşıyoruz olduğu gibi.. Yaazdıklarını o an yaşamışım gibi hissederek burada yazıyorum.. Herşey herkes için hayırlısı olsun.. Dualarımız kabul olur inşallah..

Duygularim darmadagindii eskiden, son bir iki senedir oturduu, asiri hassasligim beni yoruyor bazen tabii ama cözebilene cok kolayim aslinda azra, saygiliyim insanlarin hayatlarina ve kendilerine,gecimsiz degilim, huzursuzluk sevmem, sevgimi bin kat fazlasiyla hissettirrim,, sevdimmi basimin taci ederim, kendimden cok sey veririm, sadigim, güvenilirim ama bunlari alabilmesi icin karsimdaki insanin, bana vermesi gereken kolay gibi görünen ama aslinda en zor olan!!! bikac bisey var___ güven, sevgi,sadakat ve ilgi__
sevdigim insan bunlari versin bana, kuru ekmekte yesem bal gibi gelir bana.. ama bunlar yoksa saraylarda yasasam bile terkedebilirim karsimdaki insani hic birsey almadan.. kii yaptimda vaktiyle

yengecin bütün zahmeti eziyeti kendisinedir ne yazikki

Insallah Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim.. Sanada banada olmayan herkesede saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin umarim..insallah iyi haberlerini buradan ögrenecegimiz günlerde gelecek inan bana,, icime öyle doguyorkii hicte zor olmayacak senin sandigin gibi hamile kalman

Haklısın yengeç için en önemli şey güven sadakat ilgi...aslında her kadının istediği şey.. Ama biz yengeçler çok vericiyiz verici olduğumuz içinde sevdiğimizden bişeyler görmek isteriz görmediğimiz zamanda bu bizi çok yorar.. Ben yükseleni taşımadan önce böyleydim.. Ne dedi ne demek istedi sevmiyormu niçin böyleoldu ama ben böyle davranmıyorum neden o böyle davranıtyorvss böyle gider katılıyorum sana sedefcim..bu kadar sevgisini belli eden biri olarak görmek almak istegimizçok normal aslında..aslında yengeçlerin zararı surdan kaynaklanıyor herşeyin fazlasını veriyoruz gösteriyoruz..kararında bırakıp biraz içiimizde yaşasak böyle olmıcak.. Allahdan eskisi giibi değilim yoksa hayat gitmez böyle hep üzülen biz oluruz

yaa sedefcim sen neler diyon böyle ağzın bal damlıyor allah razı olsun gönlün güzel senin arkadaşım .. çok sağol nerde varsa rabbim tez zamanda kucaklarımıza bebişlerimizi nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde..

bak sana güzel bir analiz yapayimmiii?
bizim karsimizdakini en tepeye cikarip ona sadradam muamelesi yaptigimiz icin o kisi her zaman bizim herseyi hakkettigimizi düsünür ayri bir yere koyar ama ancak birgün bizi gercekten kaybettikleri zaman gercek degerimizi anlarlar ve bir yengec kadinindan bir erkek asla sonsuza dek gidemezz.. gittigini sanar ama köpek gibi sürüne sürüne geri dönmek ister.. malesefkiii bu seferde yengec kadini icin artik cok gectirr )
bugüne kadar kimse benden gidemedii, gittigini sandiii ama basaramadii, bin pi$man ayaklarima kapandilar

Son düzenleme:
Sedefcm canım eşin gelmedimi bişe demesin sana şimdi kızmasın yemek vss sofran hazırmı:26:

hakkın var doğrudur.. Biz işde böyle karşımızdakini olduğundan daha fazla gözümüzde büyütüyoruz..yoksa böyle bişe yok..bizim sevgimizle büyümüştür..terk ettiğimizde o zaman anlar şımarılmanın sadece bizim tarafımızdan olduğunu..ama iş işden geçmiştir..yengeç sevmediği biriyle asla olamaz yann yana mümkün değil..muhakkak sevmeli..mantık evliliği yapsada kısa sürer sevmeden yapamaz yengeç kadını..

Insallahh canimmm.. gercekten istemek almanin yarisi demektir ama hep hayirlisini dile lütfen,, hayirli ve saglikli evlat nasip et de, anneli babali büyütmemizi nasip eyle dee..ben dilek dilerken eksik dilenmemesi gerektigini düsünüyorum,,
gecen gün internette okudum, kisirlik artik tarih oldu yaziyordu, kadinin rahmi varsa, yani alinmamissa felan gerisinin mutlaka cözümü var canim..Rahatlatmak icin demiyorumm gercekten, sadece pozitif düsün ve gerekeni yap..

Sedefcm canım eşin gelmedimi bişe demesin sana şimdi kızmasın yemek vss sofran hazırmı:26:

benim yasadigim yerde saat henüz 22.25. onun gelmesinde 1 saatten fazla var daha, tavuk pisiyor zaten ocakta alti kisik, kizmaz birde öyle herseye benim yawru kusum, tepki gösterebilir belki ama öyle huysuz degildir.. oda ba$ak burcu

Son düzenleme:
Yalnız farkıdamısın ilk defa bu kadar kaldım ve sohbet eiyorumm ne gzell Ama benim ki başlar şimdi hadi kapat arık şu neti der.. Eli kulağındadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…