evet canım çok haklısın erkekler bu konuda taviz vermiyor,bende dedim ben badana yaptım bari ince temizliğe kadın gelsin,aman yok evde kız varmış,kadını unutacakmışım,gerek yokmuş,bende sinirlendim evde hizmetçi olarak ben varım yeter dedim,kızımda yapmadı hastaydı,o kadar işi kendi başıma yaptım,neyse onu ALLAHA havale ettim ben,yaptım bitti bakalım o acımazlığını cezasını o tarafta çekecek.bu sıra iyi davranıyor bize,yalvardım denize götür diye çok kalabalıkmış,ben yaşlandım uğraşamam diyor,dedim sen öylesin biz ne olacaz evde genç kız var,dondurmada yemedik epeydir dedim,sedef burayı görsen bütün lojman her gün denizde mangallar yemekler hep gezmedeler,bizde öyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz,öğlen dedim,daha sana bizi denize götür demicem diye,neyse sana gelelim,canım gündüz evde yoksunuz çok kirlenmez ya,bak biz 3 kişiyiz gün aşırı süpürüp siliyoruz toz alıyoruz,yetiyor,ben kızartma yağlı şeyler yapınca,mutfağı siliyorum,içim rahat etmiyor,dolap hep elimin altında,yani kirlenmesine fırsat vermeden yapıyorum,sende öyle yap işten gelince her gün bir odayı yap,akşam mutfaktan çıkmadan şöyle bir cifle her yeri bak ne güzel oluyor,bulaşık makinen vardır,o olunca zaten işler kolaylaşıyor,yaa sen yengeç burcumusun şeker,ondan bende bir tane var,beni deli ediyor kızım çok rahat ve ağır,bense tez canlı,iş yaparken çıldırıyorum yaa ben yapsam her işi hiç beğenmiyorum,ne zaman büyücek bakalım.ohh ne güzel saçlar boyanacakmış şimdiden çok güzel bir görüntü hayal ettim,zaten güzelsindir,yakışır sana bebemmm
Kızlarr yarın zeynep kamile gideceğim.. 35 yaşındayım hiçç çocuğum yok ilk başlarda hiçç üstüne düşmedim o kadr hastaneye gittim özel devlet sonuç olmadı.. Diyorum ki zeynep kamil bu işde uzman oradan başlıcam aşılama tüp bebeğe kadar gidicem artık zamanım kalmadı.. Daha kimseye demedim doğru dürüst burda paylaştım inşallah iyi gider.. Zeynep kamil zorlaştırıyo snırsam rapor vss uzatıyor bir gidelim bakalım neler diyecekler.. Hakkımda hayırlısı artık.. Cenabı hak bilir..
canim benimmm... üzülme lütfenn cünkü üzülecek bisey yok ki ortada,, neredeyse erkeklere bile bebek asilayacaklar kiii sen daha hic doktora cocuk icin basvurmamissin ciddi bir sekilde saniyorum.. Eminimkiii olur canimm, sen kendini serin tut, moralini yüksek tut.. Bende 32 yasindayim, yakinda 33 olacam hatta ama benim daha bir kocam bile yok, erkek arkadasimla ne olacagimiz bile bellii degil.. Yani beterin beteri varr.. Bana sanki hicbir zaman anne olamayacakmisim giibi geliyor, kiii annelik duygusu en yogun olan insanlar dogustan yengec burclaridirr.. üzülüyorum bazen, bende yasamak istiyorum o duyguyu ama olmadi iste ne yapayim, vaktiyle olsaydi $imdi kocaman olurduu büyür giderdi..
Git görün doktoruna , tedavi gerekiyorsa yaptir ve sabret canim, allah tan saglikli ve hayirli evlat dile... Senin icin dua edecemm azra cimm
yengeç iyidir ama zordur aslında zor anlaşılır diyeyim..:) geçmişimde daha bir duysaldım şimsi daha farklıyım yükselenden olsa gerek.. duygusallık tabi ki var nihayetinde kadınız değilmi
ama senin yükseleninde yengeç miş vallahi işin daha bir zor canım yaa..takıntı süphe çok oluyormu yada eşi kıskanma vss.. bir arkadaşm burcu yengeç yükselenide yengeç.. ordan biliyorum ..ama tabiki seni bilemem canım... yasemin kutsiye gelince bilemedim biraz magazin yanıda olduğu için pek düşmedim üstüne.. buğün baktım sayfası paralı ama anlam veremedim temmuz ayına bakacaktım olmadı ödeme gerekiyormuş bende baktım sayfasana bakarak dedim ki varmı bende o gözz
sedefcim ne güzel şeyler yazmışşsın evet yengeçler çok anaçtır bu yüzden artık bebek istiyorum nasip ederse inşallah...canım benim inan hayatda bazen herşey anlık oluyor sende bir bakmışsınki evlenip hemen çoçuk sahibi olmuşsun bu gönül işleri hiç belli olmuyor tatlım.. Gönülden isterim ne kadar tanımasamda burda özellerimizi paylaşıyoruz olduğu gibi.. Yaazdıklarını o an yaşamışım gibi hissederek burada yazıyorum.. Herşey herkes için hayırlısı olsun.. Dualarımız kabul olur inşallah..
ınsallah allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin canim.. Sanada banada olmayan herkesede saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin umarim..insallah iyi haberlerini buradan ögrenecegimiz günlerde gelecek inan bana,, icime öyle doguyorkii hicte zor olmayacak senin sandigin gibi hamile kalman
Haklısın yengeç için en önemli şey güven sadakat ilgi...aslında her kadının istediği şey.. Ama biz yengeçler çok vericiyiz verici olduğumuz içinde sevdiğimizden bişeyler görmek isteriz görmediğimiz zamanda bu bizi çok yorar.. Ben yükseleni taşımadan önce böyleydim.. Ne dedi ne demek istedi sevmiyormu niçin böyleoldu ama ben böyle davranmıyorum neden o böyle davranıtyorvss böyle gider katılıyorum sana sedefcim..bu kadar sevgisini belli eden biri olarak görmek almak istegimizçok normal aslında..aslında yengeçlerin zararı surdan kaynaklanıyor herşeyin fazlasını veriyoruz gösteriyoruz..kararında bırakıp biraz içiimizde yaşasak böyle olmıcak.. Allahdan eskisi giibi değilim yoksa hayat gitmez böyle hep üzülen biz oluruz
baka sana güzel bir analiz yapayimmiii?
Bizim karsimizdakini en tepeye cikarip ona sadradam muamelesi yaptigimiz icin o kisi her zaman bizim herseyi hakkettigimizi düsünür ayri bir yere koyar ama ancak birgün bizi gercekten kaybettikleri zaman gercek degerimizi anlarlar ve bir yengec kadinindan bir erkek asla sonsuza dek gidemezz.. Gittigini sanar ama köpek gibi sürüne sürüne geri dönmek ister.. Malesefkiii bu seferde yengec kadini icin artik cok gectirr)
bugüne kadar kimse benden gidemedii, gittigini sandiii ama basaramadii, bin pi$man ayaklarima kapandilar
yaa sedefcim sen neler diyon böyle ağzın bal damlıyor allah razı olsun gönlün güzel senin arkadaşım.. çok sağol nerde varsa rabbim tez zamanda kucaklarımıza bebişlerimizi nasip etsin sağlıklı hayırlı bir şekilde..
sedefcm canım eşin gelmedimi bişe demesin sana şimdi kızmasın yemek vss sofran hazırmı:26:
Sedefcm canım eşin gelmedimi bişe demesin sana şimdi kızmasın yemek vss sofran hazırmı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?