May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

O zamanlar bu kadar işlenmiş gıda yoktu. Şimdi işlenmiş gıdalar o kadar ucuz ki, insanlar meyve yerine şekerleme alıyor. Dolayısıyla yediklerini doğru seçmek önemli hale geliyor. Bence bu kadar kötü hissetme, biz sağlıklı yaşamayı tercih ediyoruz canım.

Afiyet olsun canım. Benim de kaydı öğünlerim bugün.

Hiç takma kafana, bir şey olmaz canım. Yapmaz merak etme, tembihleme yapma diye, hiç aklına bile gelmez oğlunun :))

Güll bende hep burnumun dikine gittim hayatim boyunca, hatalarda yaptim ama kendi hatalarimin bedelini ödedim hep, baskalarinin tercihlerininkini degil... hayatta herseyde yüzde 50 sans ve bir okadarda risk vardir, ya catacak ya batacak ama ben olacagina inaniyorum, sadece dogru zamani bekliyorum canim.. bakalim kismett.Normal zamanda ben issiz kalsam oturur depresyona gorerdim,salya sümük aglardim saniyorum ama simdi icimde bir rahatlik var, saniyorumki arkadasimdan aldigim destekten kaynaklaniyor, issiz kaldim bile dedirtmiyor evde,ac degilsin acikta degilsin, otur iste evinde diyip susturuyor beni.. tabiii yillarca kendi masrafimi hep kendim karsilamak zorundaydim, onun verdigi bir kaygi vardi herzaman, simdi böyle bir kayginin olmamasi galiba beni i$sizlik psikolojisine sokmadi.. dedigin gibi zaten canim, bir kapi kapanir digeri acilir, Allah büyükk..
Bence sende biraz oglun büyüyünce yapabilecegine inandigin bir ise gir canim, el kapisinda müdür olsanda elin i$i i$te, ben cocuklugumdan berii hep kendi isimin patronu olmak istemisimdir.. Cok büyük bir isadami arkadasuim var, adam tam bir zeka küpü ve yurtdisinda egitim almis, master yapmis vs... vs................ istanbulda ismi duyulmus i$adamlarindan beridir kendi ve O hep derdiki bana, mutlaka ticaret yapmak zorundasin bir yerlere gelebilmek istiyorsan,, ben okadar mürekkep yaladim marka isimleri yönettim ama o dönemlerde yine maa$li calisansin sonucta, ticarete atilinca büyüyebildim__ derdi.. hakketen dogruu, farkli seyler yapmaya calisip kafayi kullandinmi olmayavak hicbirsey yok.. Tabii birde Allah rizk kapini acmalii

Valla ablamin oglu öyle aylarca süründürdüü, ama o her konuda öyle zahmet cektirdii, sanmiyorum seninkinin aylarca sürecegine, nede olsa senin oglusunn bir yengeccccc

Canim ben yengec burcu oldugum icin zaten yeterince hassasimm, birde regl dönemim yaklastiginda hic tadimdan yenmiyorrr, Herseyi iicime büyütürüm, alingan olurum, dokunsan aglayacak durumda oluyorumm.. benimkiyle o yüzden konustum, bak dedim kadinlar bu dönemde hassas olur, lütfen seni kirarsam felan alttan al olurmu dedim, simdi sinirli felansam hemen soruyorr yinemi diyee

Merhaba kızlar, gözükmüyor yine kimseler. Eski halini özledim başlığımızın.

Yediklerimi yazayım.
Sabah;
2 kayısı (22)
1 çokonat (181)
18 gr kaşarla tost (147)

Öğle;
5 yemek kaşığı fasulye yemeği (150)
160 gr dereotlu yoğurt (130)
10 gr çubuk kraker (40)

Ara;
11 gr köme (37)
15 gr hurma (42)
tek şekerli türk kahvesi (20)

Akşam;
100 gr hamsi fileto (soslu-210)
bol salata (100)

Toplam 1080 kalori. Gece tek şekerli bir türk kahvesi daha içersem 1100 kaloriyle kaparım bugünü. Midemdeki şişlik geçmiyor. Şimdi şekersiz yeşilçay içeyim en iyisi. 3 mil lesliemi de yaptım.

valla ticarette batmakta var çıkmakta. ama çocuğun olunca onun rızkını batırma olasılığı benim adımlarımı geri geri attırıyor. kuruntulu başak ikonu :)
o nedenle sen hazır bebek yokken yapabilirsin girişimlerini. ne güzel, fikir alabileceğin işinin ehli arkadaşların da varmış.

erkek arkadaşına maşallah, nazar değmesin, o da geçiş aşamasında destekler seni. hakkında hayırlısı olsun, herşey dilediğin gibi gelişsin inşallah canım.

eşim de bana reglin mi yaklaşıyor der sinirli anlarımda. ben de arada ona takılırım regl mi oldun, niye sinirlisin diye :)))))

Son düzenleme:
sabah ekmeği 1 dilim eksik yiyince çok acıktım.
16:30 da öğle yemeğimi yedim; 2 haşlama enginar, 5-6 cherry domates, 3 minik salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ile harmanladım hepsini ve de beyaz peynir + sabahtan eksik yediğim küçük bir dilim çavdar ekmeği. hee bi de azcık yoğurda keten tohumu katıp yedim hepsinin üstüne 1 kupa nescafe yanında da 4 ceviz ayyy yaz yaz bitmedi. ama napiiim çok acıkıcam sandım.

sonra da gidip kışlıkları kaldırdım. yazlıkları hurçtan çıkarıp makineye attım 1 posta. 2. posta da birazdan. dolap kokuları gitsin, kırışıkları açılsın diye :) duş aldım geldim

akşamı 20:30 da yapcam; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+yoğurt

Esracım, çokonat, kraker, köme ?????? anladın sen onu :)

maşallah ama leslie ni de yapmışsın, süpersin.
spora yanaşamıyom ben hala yaa. nedir bu üzerimdeki miskinlik

Canım tam detoks menüsü olmuş öğleni akşamı. Ben de haftaya yapıcam. Yarın gece tatile gidiyoruz, pazartesi sabah dönücez. Bu hafta böyle kaçamaklarla dolu geçiyor.

Ellerine sağlık valla, benim de kışlıkları kaldırmam lazım artık. Ayın 15inde taşınıyoruz onu bekliyorum kolilerim hazır diye. Pazartesinden sonra full time ev toparlama.

Esracım, çokonat, kraker, köme ?????? anladın sen onu :)

maşallah ama leslie ni de yapmışsın, süpersin.
spora yanaşamıyom ben hala yaa. nedir bu üzerimdeki miskinlik

Evde kalan abur cuburları böyle tüketiyorum canım azar azar :)) Bitmiyor ya, gözümün önünde durdukça canım istiyo. İşin ilginç tarafı ne biliyo musun Gül? Reglim bugün bitti ve ben acayip şişim, ödemden yüzükler olmuyor parmağıma. Bir de acayip tatlı istiyor canım. Çok ilginç hakikaten ya.

Sen bi de sporu düzenli yapabilsen seni tutabilene aşk olsun.

Sedef yok ya, yine kayboldu kız. Bu ara hep ihmal ediyor burayı, çekelim kulaklarını.

aslinda ugruyorum ama bakiyorum kimse yok, bende cikiyorum sonra Esracimm.. bugünden sonra i$e gitmicem, yarin evdeyim yani..belki yarin aksam üzeri bir kahve icmeye cikarim disari cok sIkILIrsam evde ama genelde evde olurum.. yazmaya bol bol firsatim olur yanii..
Buarada seni baya baya bir Türk kavesine alistirdik bakiyorumdaa

ayyyy cok güldümm yaaa E$ine dedigine, sen harbi alemsinn

gercekten büyük risk ama ben cok paralar yeyip icip batirdim, hemde hepside keyfime gittii, simdi en azindan kazanma olasiligi var diyorum,, gercekten her konuda gözü kara bir insanim ve biraz fazla asiyimm, burnumun dikine gidiyorum,, bazen bu huyumu sevmiyorum ama bazende diyorumkiii, kendi kararlarini yasayabilme özgürlügü kadar güzel bir duygu yok, batsamda benim kararimla ciksamda yine kendii basardiklarimlaa...

Erkek arkadasim bana bugün bir el atsaa aninda cikacamda canim, oda bir istiyor destekliyor gibi konusuyor birde napacaksin otur evinde diyor, bende artik oluruna biraktim ama o biliyor benim istedikten sonra onsuzda neler yapabilecegimi, o mu vardi sanki bugüne kadar hep
saol canim iyi dileklerin icin, insallah hepimizin Allah gönlümüzün muradini nasip etsin hayirlisiylaa....

ipin ucu bir kactimi hakkaten toparlamak cok zor yaaa, bende biliyorsun bir kaybettim motivasyonu, hala yerlerde sürünüyorr
spora basladim ufaktan, artik dikkatte etmeye calisiyorum tekrardan, offfffff onca emek ziyan olmasindaaa daha yolun basindaa

senin bu yediklerini gidip bir diyetisyene anlatsak, birde üstüne kilo veriyor dalga gecer gibi desek neresiyle güler bize cok merak ediyorummmmm... inanmazkiiiiiiiiiiiiiii

güle güle kirletin yazliklarinizida

bi beni alıştıramadınız Türk kahvesine :))))) anca nescafe icip duruyorum, siyah çayı bıraktığımdan beri.

Sedefcim evde olmak başlarda güzel gelir sonra sıkılırsın. çalışmaya alışık insana zor geliyor zamanla akışına bırakıp köreliyorsun. başka şeylerde uzmanlaşıyorsun. kaka temizleme, yemek yapma gibi :)))

yaa ben hiç evde oturmadım bugüne kadar. hiç özgürce gezemedim. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı diye 2. de işten ayrıldım ve hamileliğimi korkularla evde geçirdim.
o nedenle sen anlatınca özeniyorum. Özgür kız koyuyorum adını :) yaz yarılandı, ben anca mutfak camından caddeyi seyrediyorum arada bir yürüyüş veya el kadar park :)
eşim de çok yoğun. zaten vakti olunca da ist. a gidiyoruz en fazla. geçenlerde bari uludağ da bi otele gidelim h.sonu dedi. deniz sevmiyoruz ve ters olur k. pederim hastayken tatil yapmak.
en azından uludağ da bi haber gelse hemen yine düşeriz yollara (Allah gecinden versin)

sabah ac karnina 1 fincan kahve ve su
sonra 4 biküvi kahveyle
1 tane salatalik
1 kase a$ure
et köfteli patates yemegi ve seriyeli bulgur pilavi
1 tane magnum :-((((

45 dk bisiklett sürdüm

kayinpederinin durumunun bukadar ciddi oldugunu düsünmemistim canim, Allah saglik versin insallah :-(
Mutlaka sIkILirim Gül, senin yine vakit öldürecegin cocugun var, ben ne yapabilirimki evde aksama kadar,, burada hayat Türkiyede oldugu gibide degil, hafta ici herkes calisir, hafta sonu ancak cikabilen canini disari atar, yani herkes yogun ve yorgun..görüsmeye araki birini bulasin
Cocugun hele bi az daa büyüsünn seninde vaktin gelir gezip tozmaya canim, benimde mesela cocuk yapmak icin vaktim geciyorrr )) yani mutlaka herkeste birseyler eksikk.....
Ben evin kücük kiziydimm, ablalarim manken gibilerdi, bende cocukken hesaba alinmak istesemde evin kücük kizi oldugum icin hic hesaba alinmazdim..ablalarima hersey kisitlanmaya calisilirdi ama ben olabildigince özgür oldum herzaman, onlarda ben büyüyünce benim hayatima özenmeye basladi,, almanyaya yerlestikten sonrada kendime bir hayat kurdum, aileme gitmeden bodrum antalya gezer tozar sonra yanlarina ugrardim.. i$in ilginc tarafi bunu digerleri yapmaya kalksalar izin cikmazkenn, annem bana herzaman evde durup bunalima girme kizim, cik gez toz der... büyüdümmmmm ben artik 32 yasindayimm ama hala gözlerinde evin seninde dedigin gibi özgür kücük kiziyim galiba..buara erkek arkadasimdan ötürü bende daa durgun bir hayat yasiyorum ama canim, $ikayetcimisin dersen henüz degilim, o yanimda olsunda ben böyle mutluyum diyebiliyorumm amaa ileride de böyle düsünürmüyüm henüz bilemiyorum tabii, daa yeni evli bir cift gibiyizz, bir iki sene sonra catirdayabilirizzz

akşam 21:00 ; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+2 ceviz +1,5 bardak enginar suyu

Sedefcim, benim yediklerimin glisemik indeksinin düşük olması ve böylece 4 saat aç kalabiliyor olmam neticesinde leptin hormonum çalışıyor sanırım ki gidiyor kilolar.
bi de son haftalarda gün içinde en fazla 2 saat oturuyordum sanırım. hep ayakta ev işi yapar haldeydim.
hazır sen de evdeyken benim gibi 4 saat ara koy yemeklerinin arasına. bi de tabi erken yatman gerek en geç 24:00 de. en azından haftada 3 gün.

3 haftadır spor yapmıyorum ben de. ama kilo verdim biraz da spor yapıp sıkılaşayım ki kilo verdiğim daha bi belli olsun.

Son düzenleme:

Ben burda buara iyi bir diyetisyen arastiriyorum, bakalim uyabilirsem tavsiyelerine felan belki ise yarar,, yaa inankii bukadar yememe bana diyet felan kar etmiyor, cünkü zaten az besleniyorum bircok insana göre,, birde daha az yesem halden düsecemm,, zaten zImba gibide bir insan degilim yani, hassasim hemen halsiz düserim, asta olurum en ufak birseyde.
yanlis yaptigim bircok seyler varkii veremiyorumm, birde farkli bir diyetisyen deneyeyimm, birkac test yaptirayim bakalim.. bugün benimkine dedimki bu evde olacagim birkac hafta icin spor salonuna gidecem dedim, güldüü evde okadar aletlerin var deyipp, tabiki ona müdeale etmez ama bende gidermiyimkii bilmiyorum, kac sene ödedimm gitmedigim salonlara dünya paraa

Ben erken yatamam kii :-( o saat 23.30 civari geliyor eve i$inden ötürü ve mecburen oturuyoruz iki üc saat..

Son düzenleme:
kizlar ben bi dusa gireyim benim yaru ku$un gelmesine iki saat kalmis, o gelmeden yine gelirim kimsecikler olursa burada, öptümmm

noldu Azracim? ne dedi doktor? hemen moralini bozma lutfen.

gülcüm sedefcim esracım ve diğer kızlarr dün zeynep kamilde start verdik başladık ama esas regli güünümde gideceğim ondan önce eski tetkitlerimiizi yeniledik ama benim fhs yüksek çıktı 12.9 yaşım 35 menepoza yakın çıkmış tkrar yapıcaklar birde ürolojide takıldık eşimden renkli dopler çekiildk eşimdi varikosel çıktı ileri derece değil ama azda olsa var sağ tarafda var.. bakalım işde haftaya kültür semear sonuçlar alıncak rahim filmvar zaten iki tüpde açık bende hemojen kist var ialaçla küçülen vallahi bilemiyorum temmuzun 17 18 gidicez inş o gün hormon ultrason çekilip aşılama mı yoksa tüp mü bilmiyoruzz.. bide dün üroloji rapor hemen çıkardı..ama ürolojinin raporuyla bitmiyor sanırım heyetde var.. şuan bilinmez dipsiz kuyudayım hayırlısı inşallahh

diyett ise devam buğün protein sebze idi.. kaçamak lıght puding light dondurma.. işde böylee kızlar kusura bakmayın daha biişe yazmadn girdiğim gibi yazdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…