) afiyett olsunnn
Benim cocuklugumda hic diyet diye birsey duydugumu hatirlamiyorum, Perhiz denirdi ve onuda sadece hasta insanlar yaparlardi.. Saglikli vücutlarimizla bile doya doya gönlümüzün istedigini yeme icme özgürlügünün kisitli olmasi ne kötü bir duyguu
sabah ya da öğlen :) 12:00 sularıydı sanırım; 1 haşlama yumurta, 5 siyah zeytin, 1 dilim ekmek, 1 kase nesfit ve yulaf ezmesi karışımı, tarçın eklenmiş. 1 kupa nescafe
markete giderken oğluşa bez takmıycam(bi kez wc eğitimine başlayınca bi daha bez takmamak gerekiyormuş) nasıl gidip gelcez bilemiyorum. ya kaka yaparsa
buzluktaki enginar yeter bugünlük.
Güll bende hep burnumun dikine gittim hayatim boyunca, hatalarda yaptim ama kendi hatalarimin bedelini ödedim hep, baskalarinin tercihlerininkini degil... hayatta herseyde yüzde 50 sans ve bir okadarda risk vardir, ya catacak ya batacak ama ben olacagina inaniyorum, sadece dogru zamani bekliyorum canim.. bakalim kismett.Normal zamanda ben issiz kalsam oturur depresyona gorerdim,salya sümük aglardim saniyorum ama simdi icimde bir rahatlik var, saniyorumki arkadasimdan aldigim destekten kaynaklaniyor, issiz kaldim bile dedirtmiyor evde,ac degilsin acikta degilsin, otur iste evinde diyip susturuyor beni.. tabiii yillarca kendi masrafimi hep kendim karsilamak zorundaydim, onun verdigi bir kaygi vardi herzaman, simdi böyle bir kayginin olmamasi galiba beni i$sizlik psikolojisine sokmadi.. dedigin gibi zaten canim, bir kapi kapanir digeri acilir, Allah büyükk..
Bence sende biraz oglun büyüyünce yapabilecegine inandigin bir ise gir canim, el kapisinda müdür olsanda elin i$i i$te, ben cocuklugumdan berii hep kendi isimin patronu olmak istemisimdir.. Cok büyük bir isadami arkadasuim var, adam tam bir zeka küpü ve yurtdisinda egitim almis, master yapmis vs... vs................ istanbulda ismi duyulmus i$adamlarindan beridir kendi ve O hep derdiki bana, mutlaka ticaret yapmak zorundasin bir yerlere gelebilmek istiyorsan,, ben okadar mürekkep yaladim marka isimleri yönettim ama o dönemlerde yine maa$li calisansin sonucta, ticarete atilinca büyüyebildim__ derdi.. hakketen dogruu, farkli seyler yapmaya calisip kafayi kullandinmi olmayavak hicbirsey yok.. Tabii birde Allah rizk kapini acmalii
Valla ablamin oglu öyle aylarca süründürdüü, ama o her konuda öyle zahmet cektirdii, sanmiyorum seninkinin aylarca sürecegine, nede olsa senin oglusunn bir yengeccccc
Canim ben yengec burcu oldugum icin zaten yeterince hassasimm, birde regl dönemim yaklastiginda hic tadimdan yenmiyorrr, Herseyi iicime büyütürüm, alingan olurum, dokunsan aglayacak durumda oluyorumm.. benimkiyle o yüzden konustum, bak dedim kadinlar bu dönemde hassas olur, lütfen seni kirarsam felan alttan al olurmu dedim, simdi sinirli felansam hemen soruyorr yinemi diyee
sabah ekmeği 1 dilim eksik yiyince çok acıktım.
16:30 da öğle yemeğimi yedim; 2 haşlama enginar, 5-6 cherry domates, 3 minik salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ile harmanladım hepsini ve de beyaz peynir + sabahtan eksik yediğim küçük bir dilim çavdar ekmeği. hee bi de azcık yoğurda keten tohumu katıp yedim hepsinin üstüne 1 kupa nescafe yanında da 4 cevizayyy yaz yaz bitmedi. ama napiiim çok acıkıcam sandım.
sonra da gidip kışlıkları kaldırdım. yazlıkları hurçtan çıkarıp makineye attım 1 posta. 2. posta da birazdan. dolap kokuları gitsin, kırışıkları açılsın diye :) duş aldım geldim
akşamı 20:30 da yapcam; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+yoğurt
Esracım, çokonat, kraker, köme ?????? anladın sen onu :)
maşallah ama leslie ni de yapmışsın, süpersin.
spora yanaşamıyom ben hala yaa. nedir bu üzerimdeki miskinlik
Merhaba kızlar, gözükmüyor yine kimseler. Eski halini özledim başlığımızın.
Yediklerimi yazayım.
Sabah;
2 kayısı (22)
1 çokonat (181)
18 gr kaşarla tost (147)
Öğle;
5 yemek kaşığı fasulye yemeği (150)
160 gr dereotlu yoğurt (130)
10 gr çubuk kraker (40)
Ara;
11 gr köme (37)
15 gr hurma (42)
tek şekerli türk kahvesi (20)
Akşam;
100 gr hamsi fileto (soslu-210)
bol salata (100)
Toplam 1080 kalori. Gece tek şekerli bir türk kahvesi daha içersem 1100 kaloriyle kaparım bugünü. Midemdeki şişlik geçmiyor. Şimdi şekersiz yeşilçay içeyim en iyisi. 3 mil lesliemi de yaptım.
valla ticarette batmakta var çıkmakta. ama çocuğun olunca onun rızkını batırma olasılığı benim adımlarımı geri geri attırıyor. kuruntulu başak ikonu :)
o nedenle sen hazır bebek yokken yapabilirsin girişimlerini. ne güzel, fikir alabileceğin işinin ehli arkadaşların da varmış.
erkek arkadaşına maşallah, nazar değmesin, o da geçiş aşamasında destekler seni. hakkında hayırlısı olsun, herşey dilediğin gibi gelişsin inşallah canım.
eşim de bana reglin mi yaklaşıyor der sinirli anlarımda. ben de arada ona takılırım regl mi oldun, niye sinirlisin diye :)))))
sabah ekmeği 1 dilim eksik yiyince çok acıktım.
16:30 da öğle yemeğimi yedim; 2 haşlama enginar, 5-6 cherry domates, 3 minik salatalık, 1 kaşık zeytinyağı ile harmanladım hepsini ve de beyaz peynir + sabahtan eksik yediğim küçük bir dilim çavdar ekmeği. hee bi de azcık yoğurda keten tohumu katıp yedim hepsinin üstüne 1 kupa nescafe yanında da 4 cevizayyy yaz yaz bitmedi. ama napiiim çok acıkıcam sandım.
sonra da gidip kışlıkları kaldırdım. yazlıkları hurçtan çıkarıp makineye attım 1 posta. 2. posta da birazdan. dolap kokuları gitsin, kırışıkları açılsın diye :) duş aldım geldim
akşamı 20:30 da yapcam; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+yoğurt
bi beni alıştıramadınız Türk kahvesine :))))) anca nescafe icip duruyorum, siyah çayı bıraktığımdan beri.
Sedefcim evde olmak başlarda güzel gelir sonra sıkılırsın. çalışmaya alışık insana zor geliyor zamanla akışına bırakıp köreliyorsun. başka şeylerde uzmanlaşıyorsun. kaka temizleme, yemek yapma gibi :)))
yaa ben hiç evde oturmadım bugüne kadar. hiç özgürce gezemedim. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı diye 2. de işten ayrıldım ve hamileliğimi korkularla evde geçirdim.
o nedenle sen anlatınca özeniyorum. Özgür kız koyuyorum adını :) yaz yarılandı, ben anca mutfak camından caddeyi seyrediyorum arada bir yürüyüş veya el kadar park :)
eşim de çok yoğun. zaten vakti olunca da ist. a gidiyoruz en fazla. geçenlerde bari uludağ da bi otele gidelim h.sonu dedi. deniz sevmiyoruz ve ters olur k. pederim hastayken tatil yapmak.
en azından uludağ da bi haber gelse hemen yine düşeriz yollara (Allah gecinden versin)
akşam 21:00 ; öğlenki mönümün azaltılmışı şeklinde; 1 enginar haşlama+domates+salatalık+2 ceviz +1,5 bardak enginar suyu
Sedefcim, benim yediklerimin glisemik indeksinin düşük olması ve böylece 4 saat aç kalabiliyor olmam neticesinde leptin hormonum çalışıyor sanırım ki gidiyor kilolar.
bi de son haftalarda gün içinde en fazla 2 saat oturuyordum sanırım. hep ayakta ev işi yapar haldeydim.
hazır sen de evdeyken benim gibi 4 saat ara koy yemeklerinin arasına. bi de tabi erken yatman gerek en geç 24:00 de. en azından haftada 3 gün.
3 haftadır spor yapmıyorum ben de. ama kilo verdim biraz da spor yapıp sıkılaşayım ki kilo verdiğim daha bi belli olsun.
noldu Azracim? ne dedi doktor? hemen moralini bozma lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?