May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

yeni eviniz şimdiki evinize yakın mı? tebdili mekanda ferahlık varmış derler. yeni evinizde güle güle oturun inşallah.
ev taşımak da çok zordur yaa. ama en azından vaktin varmış epey. nakliye şirketleri hepsini aynı renk koca poşetlere dolduruyorlar sonra araki bulasın ne nerede :)
ya evet evde abur cubur olunca insan duramıyor. her dolabı açtığımda d.gunu pastası bana gülümsüyor :))))

ahh bi başlasam yine yaparım sporu da başlayamıyorum yaa, reglime yakın zaten bir yorgunluk olur ben de. bi de birikmişi var zaten. robot gibi geziyorum ağır ağırr :)))

amin canım iyi dileklerin için. doktorlar pek iyi konuşmuyorlar ama k.validem ilaçtan çok umutlu, o bizi ve kendini ümitlendiriyor. Allah emeklerinin karşılığını verir inşallah.

ben de küçük kızım ama nerde özgürlük. büyük ablam özgürdü annemden torpilli :)

bebek için geç kalmış değilsin artık hep 30 yaş sonrası doğuruyor kadınlar Türkiye'de. (arkadaşlarımdan gözlemlediğim)

canımm benim ne kadar güzel vermişsin çok teşekkür ederimm vallahi biraz önce yazdığım gibi ne olacagı belli değil..herşeyin hayırlısı bu aralar böyle olucam sanırımm. herşey allahtan rabbim hayırlısını versinn..sağol canmm desteğin için..

canım bizim işyerinde birine de erken menepoz belirtileri var dediler ama aldı bebişini kucağına.
eşimde biz evlenmeden önce varikosel ameliyatı olmuş. çok şükür oğlumuz oldu bekletmeden.

inşallah bu sayfada hamile haberini de kutlarız. hep olumlu düşün olumlu olsun.

noldu Azracim? ne dedi doktor? hemen moralini bozma lutfen.

gülcüm işde demin anlattığım gibi pek bir keyifsizimm...şimdi buranın dışında bu bebekleilgili yazılarıda okuyorum..ama dukan devamm canım.. sizleri tam okuyamadmm adapde olamadm yazzzılanlanlara..gecer bir aç güne kadar bişem kalmaz inşş..

gülcüm vallahi yüreğime su serpiyouz..iyiki var burası..

Sedefe katılıyorum. artık hamile kalamayan kadın sayısı çok az. hamile kaldığım ve öncesi dönemde çok doğum/hamilelik forumu okudum.
hamile kalıp sürekli düşük yapanların, eşinde inmemiş testis problemi olanların vs. o kadar çok kişinin hikayesi mutlu sonla bitti ki neden senin ki mutlu sonla bitmesin.
kısa bir tedaviyle hamile kalacaksın diye düşünüyorum ben.
hatta ilaç tedavisine kadar soğan kürünü falan uygula. bakarsın ilaca bile gerek kalmaz.

Valla feci alıştım Sedef ya. Ben de gün içinde fazla sıvı alımına sürekli dolu bir mide söz konusu. O kadar rahatsız edici ki. Kahve bu durumlarda çok iyi geliyor. Dün iki fincan içtim öğle ve akşam, ancak gece yatarken iyi hissediyordum.

Canım ayrıldın mı işten? Hayırlı olur inşallah senin için. Dinlen, evde olmanın tadını çıkar. Yengeciz biz malum evle aramızdaki duygusal bağ :)))

Canım neskafe de diüretik, baya rahatlatıyor o yüzden. Ama ben diyetteyken neskafe içemem :)) Benimki paşa neskafesi oluyor çünkü, az kahveli, bol sütlü, bol şekerli.

Canım Allah size sabır ve güç versin kayınpederin için. Emeklerinizi karşınıza çıkarsın, çok zor böyle çaresiz beklemek.

sabah ac karnina 1 fincan kahve ve su
sonra 4 biküvi kahveyle
1 tane salatalik
1 kase a$ure
et köfteli patates yemegi ve seriyeli bulgur pilavi
1 tane magnum :-((((

45 dk bisiklett sürdüm

Sedefim yine çok az canım yediklerin. Bence biz seni götürelim diyetisyene, sana daha çok şaşırır bence Gülden :)) Gerçi sen de düşünüyorsun sanırım, git canım. Bu kadar az yiyerek az kilo vermenin sebebi bence protein azlığı. Menünde bir köfte var protein olarak gerisi hep karbonhidrat. Diyetisyen yine senin yiyebileceğin tarzda, şipşak hazırlanabilen menüler sunar protein de içeren.

Sporuna da maşallah :))

Yakın yeni ev Gülcüm, aynı semtte. Hakikaten ferah hissettirecek inşallah bize bu taşınma. Biz de nakliye şirketi arıyoruz şimdi. Olmadı mobilayalırımızı aldığımız yere taşıttıracağız. Demonte edip tekrar monte etmek çok zor olacak yoksa bilmeyen birileri olursa.

Sen gün içinde oğluşunun peşinden koşturduğundan çok aktifsindir. Olmadı hepsini verince başlarsın. Çünkü spor hep olmalı hayatımızda. YEmekleri çoğaltırsak mazallah geri gelir bu kilolar hoop diye.

AZRACIM hiç üzülme canım benim. Nice insanlar var, doğum kontrol yöntemleri uyguladığı halde hamile kalıyor. Allahın ol dediği oluyor canım. İçini ne olursa olsun ferah tut. Gülün mesajında da dediği gibi menapoz başlangıcındaki bir sürü kadın hamile kalıyor. Mesela en son bir victora secret mankeni vardı dünyaca ünlü Karalin kurkova mı ne. Doktorlar ona demiş menapoz başlangıcı yaşıyorsun, 25 yaşındayken. Tedaviyle hemen almış kucağına çocuğunu. Olumlu düşün canım. Kısmet bu bebek konusu. Hakikaten sen tevekkül etmelisin canım, Güzel Allahım her şeyin en iyisini bilir çünkü. Ne demisler hem; "Vermek istemeseydi, istemek vermezdi.".

Geçen haftasonu eltimin hamile olduğunu öğrendim canım. Dünya kadar borçları var, üstelik korunuyorlardı. Çok sevmem eltimi, kaynımı sevsem de. Ama bebek olunca her şey değişti. Şimdi elimizden gelen yardımı yaparız üstümüze düştükçe. Diyeceğim o ki, bu bebek konusunda hakikaten Allah ol dedikçe oluyor, biz etkisiz elemanız.

Bir de gül soğan küründen bahsetmiş. Ben bu forumda çok okudum onunla hamile kalanları. Bir araştır canım benim. Ben inanıyorum ki, okuyacağız bu sayfada müjdeli haberini. Allahım gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah sana. Hep dua ediyorum valla senin için.

Günaydın canım arkadaşlarım,

Gece uğyamadım bir daha. Muhabbet etmişsiniz ne güzel, kıskandım :))))

Sabah tartıldım 93.7 kg geldim. Salı günüydü sanırım 93.4 kgidim ben ya. Neyse sağlık olsun. Bu gece tatile gidiyoruz. Kısmetse pazartesi sabah dönerim. İnşallah kilo almadan gelebilirim ((

Dönünce ama canına okuyacam diyetin de sporun da.

Eki Görüntüle 454534

günaydın kızlar,
sabah 09:30 da kalktım. bugün temizlik günüüüü canıııımmm sıkıııılır, sıkılır ammaaannn ammmaaannn :))))

10:15 suları; 1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, peyniir, 10 küçük yeşil zeytin,domates salatalık veeee kücücük d.günü pastası utanıyorum ama erken yiyim de akşama kalmasın dedim :)

68,6 yı gördüm yine tartıda. iyi alıştı bu 68,6 bana yaa, yapıştı bırakmıyor :) neyse belki sabitliyordur :)))

zaten tahmin ediyordum 68 lerde takılırım diye. çünkü 4 sene önceki kilom bu. ona dönmek kolay oldu, daha öncesi yani 64 falan daha eski zamanlardaki kilolar olduğundan biraz zorlayabilir.
bu cümlenin Türkçe meali de şu efenim; kiloların vücutta kalış süresi uzadıkça verilmesi de uzuyor. yani yeni edinilmiş yağ hücreleri önce gidiyor, eski yağ hücreleri geç çözülüyor. ayy anlatamadım.

lifo yöntemiyle gidiyor kilolar, last in, first out

ayy saçmaladım. ama siz anladını onu :))))

Son düzenleme:

aah ben 2 kez taşındım hepi topu ama mobilyalar her taşınışta zarar gördü.
son taşınışımızda birsürü vakumlu hurç kullandım. nakliye elemanları ata tuta hepsini patlamışlar :) gitti o kadar verdiğim para çöpe... keşke ayrıca onları da kumaş hurçlara koysaydım ama elimdekiler kıyafetlere anca yetti. hatta eşimin takımlarını ve gömleklerini takım kılıflarına istifledim,(yani3-5 takımı aynı takım kılıfına koydum, bi nevi hurç oldu) sonra büyük hurca koydum. geri yerleştirmesii kolay oldu.

komik bişey anlatayım; torbalardan birinden kırmızı bir metal çubuk çıktı. Allah Allah bu ne ki, karıştı herhalde diyip attık. çünkü öyle bişeyimiz yoktu. neyse sonra oğluşun küçük katlanır açılır kırmızı masasını açalım dedik parçası yok, meğer o attığımız çubuk ona aitmiş. Akıllılar katlanır masayı katlayamayıp çubuğunu çıkarmışlar yaa

bol sütlü olsun ama şekerli olmasın. azar azar azaltırsın :))) ne komik oldu son cümle

amin canım. inşallah oturur vaziyete, wc ye gidebilir vaziyete gelir. en son ziyaretimizde bi dahaki sefere site içindeki yeşillik, küçük göl gibi yeri olan park var, oraya gidebilliriz dedi. odadan çıktım ağlamaya başladım o kadar dokundu ki o hali. ayy yine gözlerim doldu. inşallah Allah nasip eder. su kenarlarını, su sesini çok sever. oturdukları site de de çok güzel ördekli dereli gezinti yerleri var.

şimdiden iyi tatiller canım. bizim için de tatil yap. sorması ayıp değilse ne tarafa yolculuk, bizim buralardan geçecek misiniz?

döndüğünde birlikte canına okuyalım diyetin de sporun da.
yardımcı bayan ablam da kilo vermişsin dedi.. bi de sporla sıkılaşsam tam süper olacak.

Canım kahvaltın çok güzel, pastayı de iyi etmişsin sabah yemekle boşver. Onu telafi edeceğin uzun bir gün var önünde. Kalsaydı ve gece yarısı yeseydin çok kötü olurdu. Biliyor musun, kalori sayarken çok kalorili şeyler yediğimde ertesi gün hafif çıkıyorum. Çünkü 300 kalorilik şeye bilmeden 500 kalori diyorum ve aslında o gün her zamankinden az yiyorum. Sen de bugün bunu telafi etmek için psikolojik olarak az yemeye şartlanacaksın.

O takılmaca çok fena ya, ben de 88inden aşağıyı zor görcem sanırım. Ama yılmak yok.

YA canım siz yine ucuz kurtulmuşsunuz, mutfak eşyalarının içinden tuvalet fırçası çıkanlar var. Üstelik dünya para isteyen büyük taşıma şirketleri bunu yapanlar. Bizim yeni ev yakın ya, küçük eşyaları, kıyafetleri yavaş yavaş arabayla götürcez sanırım. Mobilyalar da üreten firma tarafından halledilecek. Bi beyaz eşyalar kalıyor, onlara da bir şey düşünürüz.

Oğluşun üzülmemiştir inşallah masa için. Ben de takım kılıflarını öyle kullanayım o zaman ya.

Deneyeyim bi ara hakikaten, çünkü ben güya türk kahvesini de az şekerli içemiyodum :)))

Canım üzülmemeye çalış, Takdir-i İlahi. İnşallah Allah şifasını verir, olmazsa da çok canı yanmaz. Allah yardımcınız olsun, olmadı gidin bikaç haftaya da götürün göletin oraya. Hepsi imtahan bunların.

Canım gece yarısı bodruma uçuyoruz. Aslında ikimiz de hiç hoşlanmıyoruz eşimle bodrumdan. Ama çok yakın bir arkadaşı evleniyor eşimin. Hem düğün hem tatil. Allahtan otel falan değil kalacağımız yer. Yoksa mümkün değil gidemezdik. Cumartesi düğün var, pazar da tekneyle aşağı mazıya gidecekmişiz. Pazartesi sabah dönüyoruz. Tatil deyip duruyorum ama pestilimiz çıkmış olucak sanırsam döndüğümüzde.

Sizin orası gemlik miydi canım? Yanlış mı hatırlıyorum?

Valla beraber gelelim gaza, sıkı bir rutin şart bize.

Menümü paylaşayım kızlar çıkmadan.

Sabah;
60 gr (3 tane küçük) kayısı 30
100 gr salatalık 15
19 gr kaşarla tost 170
şekersiz yeşilçay

Ara;
19 gr hurma 55
tek şekerli türk kahvesi 20

Öğle;
100 gr hamsi fileto 210
bol salata 100
1 dilim kepek ekmek 50

Ara;
19 gr hurma 55
16 gr yulaflı biskuvi 78
24 gr (1 tane orta) kayısı 12

Akşam;
1 tane büyük baget 90
2 yemek kaşığı fırında patates 110
bol salata 100

Toplam 1100le kapadım sanırım bugünü. Öğleden sonra 3 mil leslie, bol bol da ütü yaptım. Saat 21 sularında evden çıkcağız kızlar. Ben yokken kendinize çok dikkat edin Sedef, Gül, Cemre. Azracım özellikle sen çok iyi ol emi.
Hepinizi kocaman öpüyorum.

Esracimm Allah yardimcin olsun yaaa, ben biliyorsun 3 ay evvel tasindim arkadasimin yanina ama kendi evimi toparladim alacaklarimi ayirdim, arkadasimin evini bosalttikkk, her iki evde dolu oldugu icin öyle zor oldukiii, bende cok becerikli biri degilim bu konularda, öylee apI$Ip kaldimmm, neyseki arkadasim ilgilendi bircok seyle, yoksa kesinlikle benim becerebilecegim isler degil.. ama buradaki mutfagi söküp atmistik, yeni mutfagin kurulmasi iki haftayi buldu,yatak odasinin kurulmasi yine öyle en azindan bir haftayi buldu, cok kötüydüü o dönem kafayi yiyecektim, evde bir yataga makum kaldik günlercee.. Türkiyede bu isler cok kolay ama burada gercekten okadar kolay olmuyor, paranla i$ci bile bulamiyorsun, adamla anlasiyorsun, gelip takacak kuracakk ama günlerce erteliyorr.. neyseeee kurtuldukk gecti gitti....
Darisi senin basina canim, en güzelii önceden evini temizlet ve özel seylerini, ufak tefek esyalari felan kendiniz tasiyin yavas yavas, yakinmi$ sonucta... takma kafana, nasilsa gelip geciyor..

Sana iyi tatiller diliyorum canim, yorgunluk gibi görme, onun tela$ida güzel olur, en azindan hava degisikligi iyi olur..
Buarada bodrumu sevmiyorum demissin, cok sasirdimmmmm,, ben Türkiyedede baska ülkelerdede tatiller yaptim ama benim en favori yerim Bodrumdur, hem yaz hem ki$ gidip gelirimm senede..

Son düzenleme:
Herkese selammm kizlarrr, yine hepsini trek tek okudum yazdiklarinizin ama unuttum aklimda tutamadimm :-(
Azracimmm cok üzüyorsun bizi ama yaa, dur hele bir tedavini olll, mutlaka hayirli iyi haberini alacazz, sakin umutsuzluga kapilma, bakarsin tek seferde basarirsiniz, belkide 1-2 sene sürer tedavi.. ne olursa olsun sen hep hayirlisini dile ve olacagina inan canim.. inanki Dua ediyorum senin icinn...

Bugün benim ilk i$siz günüm kizlar, ayy cok bunaldimmm, yarin bizim kizlarla bulusacaz öglen 12 de, bütün gün alisveris yapip, sonra biseyler yiyip, bi cafeterida oturup muhabbet sohbett ederiz,, cok sIk bulusamiyoruz, ama firsatimiz oldugunda bizim altin kizlarla evde degilde disarda bulusmayi tercih ediyoruz.. bunlarin hepsinin yasi benden büyük, herbirinin ikiser ücer cocuklari var ama kocamanlar cocuklari masallah, zaten kocalarindan ayrilmislar, biri yalniz yasiyor, biride italyan biriyle benim cocugum olmadigi icin onlara herzaman katilmiyorum, gecen anneler gününde okadar israrlarina ragmen gitmedim, cocuklari büyükte olsa hoslanmiyorum cocuklu biryere gitmeye, buseferde tembihledim, cocuklariniz yoksa yapalim planimizi diyee
yaa belki anlamazsiniz beni cogunuz ama genc kizda olsa cocugu, biz günden zevk almak isterken o kendi yasina uygun seyler yapip, öyle yerlere takilalim istiyor, gerilmek icin cikmiyorum sonucta disari, eglenmek icin degilmi ama

yarin kaca kadar takiliriz bilmiyorum ama gündüz yokum, gelince mutlaka girerim siteye....

Gül ve Esraaa harbiden hafta basii artik tam gaz ilk basladigimiz motivasyonlar baslayalimmmm, benim bügün canim hicbisey istemediii cok $ükürkii,, birazdanda evi süpürüp spor yapip du$a giriyorum kizlarr.. hafta basi daha sIkI bir maratona baslayalimmmmmm Esrada dönünceee.. gaza geliyorum galiba yine yavas yavass..

Bu arada Dilancim yine bir görünüp bir kaybolduu

bugün sabah kahvaltimi az bisey recel ve birkac zeytinle, azicikta ekmek ve bir bardak cayla yaptim
sonra büyük fincan türk kahvemi ictim..
az öncede kendime 8 zeytin, 1 kücük domates, bir sivri biber ve bir salatalikla ufak bir sandwich yaptim yedim.. artik bisey yemem.. bugün zaten i$tahsizim,, gece gec saatte acikmayayim diye yedim onuda.. biliyorummm yine menüm cok elestiriye acikkkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…