Canım tam detoks menüsü olmuş öğleni akşamı. Ben de haftaya yapıcam. Yarın gece tatile gidiyoruz, pazartesi sabah dönücez. Bu hafta böyle kaçamaklarla dolu geçiyor.
Ellerine sağlık valla, benim de kışlıkları kaldırmam lazım artık. Ayın 15inde taşınıyoruz onu bekliyorum kolilerim hazır diye. Pazartesinden sonra full time ev toparlama.
Evde kalan abur cuburları böyle tüketiyorum canım azar azar :)) Bitmiyor ya, gözümün önünde durdukça canım istiyo. İşin ilginç tarafı ne biliyo musun Gül? Reglim bugün bitti ve ben acayip şişim, ödemden yüzükler olmuyor parmağıma. Bir de acayip tatlı istiyor canım. Çok ilginç hakikaten ya.
Sen bi de sporu düzenli yapabilsen seni tutabilene aşk olsun.
Sedef yok ya, yine kayboldu kız. Bu ara hep ihmal ediyor burayı, çekelim kulaklarını.
kayinpederinin durumunun bukadar ciddi oldugunu düsünmemistim canim, Allah saglik versin insallah :-(
Mutlaka sIkILirim Gül, senin yine vakit öldürecegin cocugun var, ben ne yapabilirimki evde aksama kadar,, burada hayat Türkiyede oldugu gibide degil, hafta ici herkes calisir, hafta sonu ancak cikabilen canini disari atar, yani herkes yogun ve yorgun..görüsmeye araki birini bulasin
Cocugun hele bi az daa büyüsünn seninde vaktin gelir gezip tozmaya canim, benimde mesela cocuk yapmak icin vaktim geciyorrr)) yani mutlaka herkeste birseyler eksikk.....
Ben evin kücük kiziydimm, ablalarim manken gibilerdi, bende cocukken hesaba alinmak istesemde evin kücük kizi oldugum icin hic hesaba alinmazdim..ablalarima hersey kisitlanmaya calisilirdi ama ben olabildigince özgür oldum herzaman, onlarda ben büyüyünce benim hayatima özenmeye basladi,, almanyaya yerlestikten sonrada kendime bir hayat kurdum, aileme gitmeden bodrum antalya gezer tozar sonra yanlarina ugrardim.. i$in ilginc tarafi bunu digerleri yapmaya kalksalar izin cikmazkenn, annem bana herzaman evde durup bunalima girme kizim, cik gez toz der... büyüdümmmmm ben artik 32 yasindayimm ama hala gözlerinde evin seninde dedigin gibi özgür kücük kiziyim galiba..buara erkek arkadasimdan ötürü bende daa durgun bir hayat yasiyorum ama canim, $ikayetcimisin dersen henüz degilim, o yanimda olsunda ben böyle mutluyum diyebiliyorumm amaa ileride de böyle düsünürmüyüm henüz bilemiyorum tabii, daa yeni evli bir cift gibiyizz, bir iki sene sonra catirdayabilirizzz
Azracimmm lütfenn moralini bozma, durum neysede yinede mutlaka vardir bi cagresii, ayrica canim öyle bir kere gitmekle moral bozucu seyler söylemeleri dogru degil bence, buradaki bir kadin doktoru 3-4 aylik bir tetkikten sonra ancak size nasil müdehale edebilecegimizi saptayabiliriz demisti,taa cocukluguna kadar arastiriyorlar, gecirdigin hastaliklari ameliyatlari ve aklima gelmeyen bircok seyi daha,, bukadar kolay moral bozucu konusabilen bir doktorda cokta fazla zaman harcama bencee..
Diyorum yaaaaa artik eskiye oranla anne olamayan kadin sayisi cok düstüü,kesinlikle iyi haberlerini alacagimiza inaniyorum ben ama illaki olmazsada yine üzülmee, sagliksiz yada cok hayirsiz bir evlat sahiibi olmaktansa, evlat sahiibi olamamak daha iyi bence canim..
Önce hayirlisini dile Allah tan, sonra biraz daha sabirli ve pozitif ol ve gerekeni yap.. Dua ediyorum senin icin canim
gülcüm sedefcim esracım ve diğerkızlarr dün zeynep kamilde start verdik başladık ama esas regli güünümde gideceğim ondan önce eski tetkitlerimiizi yeniledik ama benim fhs yüksek çıktı 12.9 yaşım 35 menepoza yakın çıkmış tkrar yapıcaklar birde ürolojide takıldık eşimden renkli dopler çekiildk eşimdi varikosel çıktı ileri derece değil ama azda olsa var sağ tarafda var.. bakalım işde haftaya kültür semear sonuçlar alıncak rahim filmvar zaten iki tüpde açık bende hemojen kist var ialaçla küçülen vallahi bilemiyorum temmuzun 17 18 gidicez inş o gün hormon ultrason çekilip aşılama mı yoksa tüp mü bilmiyoruzz.. bide dün üroloji rapor hemen çıkardı..ama ürolojinin raporuyla bitmiyor sanırım heyetde var.. şuan bilinmez dipsiz kuyudayım hayırlısı inşallahh
noldu Azracim? ne dedi doktor? hemen moralini bozma lutfen.
canım bizim işyerinde birine de erken menepoz belirtileri var dediler ama aldı bebişini kucağına.
eşimde biz evlenmeden önce varikosel ameliyatı olmuş. çok şükür oğlumuz oldu bekletmeden.
inşallah bu sayfada hamile haberini de kutlarız. hep olumlu düşün olumlu olsun.
aslinda ugruyorum ama bakiyorum kimse yok, bende cikiyorum sonra Esracimm.. bugünden sonra i$e gitmicem, yarin evdeyim yani..belki yarin aksam üzeri bir kahve icmeye cikarim disari cok sIkILIrsam evde ama genelde evde olurum.. yazmaya bol bol firsatim olur yanii..
Buarada seni baya baya bir Türk kavesine alistirdik bakiyorumdaa
bi beni alıştıramadınız Türk kahvesine :))))) anca nescafe icip duruyorum, siyah çayı bıraktığımdan beri.
Sedefcim evde olmak başlarda güzel gelir sonra sıkılırsın. çalışmaya alışık insana zor geliyor zamanla akışına bırakıp köreliyorsun. başka şeylerde uzmanlaşıyorsun. kaka temizleme, yemek yapma gibi :)))
yaa ben hiç evde oturmadım bugüne kadar. hiç özgürce gezemedim. ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı diye 2. de işten ayrıldım ve hamileliğimi korkularla evde geçirdim.
o nedenle sen anlatınca özeniyorum. Özgür kız koyuyorum adını :) yaz yarılandı, ben anca mutfak camından caddeyi seyrediyorum arada bir yürüyüş veya el kadar park :)
eşim de çok yoğun. zaten vakti olunca da ist. a gidiyoruz en fazla. geçenlerde bari uludağ da bi otele gidelim h.sonu dedi. deniz sevmiyoruz ve ters olur k. pederim hastayken tatil yapmak.
en azından uludağ da bi haber gelse hemen yine düşeriz yollara (Allah gecinden versin)
sabah ac karnina 1 fincan kahve ve su
sonra 4 biküvi kahveyle
1 tane salatalik
1 kase a$ure
et köfteli patates yemegi ve seriyeli bulgur pilavi
1 tane magnum :-((((
45 dk bisiklett sürdüm
yeni eviniz şimdiki evinize yakın mı? tebdili mekanda ferahlık varmış derler. yeni evinizde güle güle oturun inşallah.
ev taşımak da çok zordur yaa. ama en azından vaktin varmış epey. nakliye şirketleri hepsini aynı renk koca poşetlere dolduruyorlar sonra araki bulasın ne nerede :)
ya evet evde abur cubur olunca insan duramıyor. her dolabı açtığımda d.gunu pastası bana gülümsüyor :))))
ahh bi başlasam yine yaparım sporu da başlayamıyorum yaa, reglime yakın zaten bir yorgunluk olur ben de. bi de birikmişi var zaten. robot gibi geziyorum ağır ağırr :)))
gülcüm sedefcim esracım ve diğerkızlarr dün zeynep kamilde start verdik başladık ama esas regli güünümde gideceğim ondan önce eski tetkitlerimiizi yeniledik ama benim fhs yüksek çıktı 12.9 yaşım 35 menepoza yakın çıkmış tkrar yapıcaklar birde ürolojide takıldık eşimden renkli dopler çekiildk eşimdi varikosel çıktı ileri derece değil ama azda olsa var sağ tarafda var.. bakalım işde haftaya kültür semear sonuçlar alıncak rahim filmvar zaten iki tüpde açık bende hemojen kist var ialaçla küçülen vallahi bilemiyorum temmuzun 17 18 gidicez inş o gün hormon ultrason çekilip aşılama mı yoksa tüp mü bilmiyoruzz.. bide dün üroloji rapor hemen çıkardı..ama ürolojinin raporuyla bitmiyor sanırım heyetde var.. şuan bilinmez dipsiz kuyudayım hayırlısı inşallahh
Sedefim yine çok az canım yediklerin. Bence biz seni götürelim diyetisyene, sana daha çok şaşırır bence Gülden :)) Gerçi sen de düşünüyorsun sanırım, git canım. Bu kadar az yiyerek az kilo vermenin sebebi bence protein azlığı. Menünde bir köfte var protein olarak gerisi hep karbonhidrat. Diyetisyen yine senin yiyebileceğin tarzda, şipşak hazırlanabilen menüler sunar protein de içeren.
Sporuna da maşallah :))
Yakın yeni ev Gülcüm, aynı semtte. Hakikaten ferah hissettirecek inşallah bize bu taşınma. Biz de nakliye şirketi arıyoruz şimdi. Olmadı mobilayalırımızı aldığımız yere taşıttıracağız. Demonte edip tekrar monte etmek çok zor olacak yoksa bilmeyen birileri olursa.
Sen gün içinde oğluşunun peşinden koşturduğundan çok aktifsindir. Olmadı hepsini verince başlarsın. Çünkü spor hep olmalı hayatımızda. YEmekleri çoğaltırsak mazallah geri gelir bu kilolar hoop diye.
Valla feci alıştım Sedef ya. Ben de gün içinde fazla sıvı alımına sürekli dolu bir mide söz konusu. O kadar rahatsız edici ki. Kahve bu durumlarda çok iyi geliyor. Dün iki fincan içtim öğle ve akşam, ancak gece yatarken iyi hissediyordum.
Canım ayrıldın mı işten? Hayırlı olur inşallah senin için. Dinlen, evde olmanın tadını çıkar. Yengeciz biz malum evle aramızdaki duygusal bağ :)))
Canım neskafe de diüretik, baya rahatlatıyor o yüzden. Ama ben diyetteyken neskafe içemem :)) Benimki paşa neskafesi oluyor çünkü, az kahveli, bol sütlü, bol şekerli.
Canım Allah size sabır ve güç versin kayınpederin için. Emeklerinizi karşınıza çıkarsın, çok zor böyle çaresiz beklemek.
Günaydın canım arkadaşlarım,
Gece uğyamadım bir daha. Muhabbet etmişsiniz ne güzel, kıskandım :))))
Sabah tartıldım 93.7 kg geldim. Salı günüydü sanırım 93.4 kgidim ben ya. Neyse sağlık olsun. Bu gece tatile gidiyoruz. Kısmetse pazartesi sabah dönerim. İnşallah kilo almadan gelebilirim((
Dönünce ama canına okuyacam diyetin de sporun da.
Eki Görüntüle 454534
günaydın kızlar,
sabah 09:30 da kalktım. bugün temizlik günüüüü canıııımmm sıkıııılır, sıkılır ammaaannn ammmaaannn :))))
10:15 suları; 1 haşlama yumurta, 2 dilim ekmek, peyniir, 10 küçük yeşil zeytin,domates salatalık veeee kücücük d.günü pastasıutanıyorum ama erken yiyim de akşama kalmasın dedim :)
68,6 yı gördüm yine tartıda. iyi alıştı bu 68,6 bana yaa, yapıştı bırakmıyor :) neyse belki sabitliyordur :)))
zaten tahmin ediyordum 68 lerde takılırım diye. çünkü 4 sene önceki kilom bu. ona dönmek kolay oldu, daha öncesi yani 64 falan daha eski zamanlardaki kilolar olduğundan biraz zorlayabilir.
bu cümlenin Türkçe meali de şu efenim; kiloların vücutta kalış süresi uzadıkça verilmesi de uzuyor. yani yeni edinilmiş yağ hücreleri önce gidiyor, eski yağ hücreleri geç çözülüyor. ayy anlatamadım.
lifo yöntemiyle gidiyor kilolar, last in, first out
ayy saçmaladım. ama siz anladını onu :))))
aah ben 2 kez taşındım hepi topu ama mobilyalar her taşınışta zarar gördü.
son taşınışımızda birsürü vakumlu hurç kullandım. nakliye elemanları ata tuta hepsini patlamışlar :) gitti o kadar verdiğim para çöpe... keşke ayrıca onları da kumaş hurçlara koysaydım ama elimdekiler kıyafetlere anca yetti. hatta eşimin takımlarını ve gömleklerini takım kılıflarına istifledim,(yani3-5 takımı aynı takım kılıfına koydum, bi nevi hurç oldu) sonra büyük hurca koydum. geri yerleştirmesii kolay oldu.
komik bişey anlatayım; torbalardan birinden kırmızı bir metal çubuk çıktı. Allah Allah bu ne ki, karıştı herhalde diyip attık. çünkü öyle bişeyimiz yoktu. neyse sonra oğluşun küçük katlanır açılır kırmızı masasını açalım dedik parçası yok, meğer o attığımız çubuk ona aitmiş. Akıllılar katlanır masayı katlayamayıp çubuğunu çıkarmışlar yaa
bol sütlü olsun ama şekerli olmasın. azar azar azaltırsın :))) ne komik oldu son cümle
amin canım. inşallah oturur vaziyete, wc ye gidebilir vaziyete gelir. en son ziyaretimizde bi dahaki sefere site içindeki yeşillik, küçük göl gibi yeri olan park var, oraya gidebilliriz dedi. odadan çıktım ağlamaya başladım o kadar dokundu ki o hali. ayy yine gözlerim doldu. inşallah Allah nasip eder. su kenarlarını, su sesini çok sever. oturdukları site de de çok güzel ördekli dereli gezinti yerleri var.
şimdiden iyi tatiller canım. bizim için de tatil yap. sorması ayıp değilse ne tarafa yolculuk, bizim buralardan geçecek misiniz?
döndüğünde birlikte canına okuyalım diyetin de sporun da.
yardımcı bayan ablam da kilo vermişsin dedi.. bi de sporla sıkılaşsam tam süper olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?