May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Ececim ben seni tebrik etmeyi unuttum ((

Çok güzel vermişsin, gerçekten muhteşem. Darısı kalan o azıcık kilolarına :)))

selam canim, yanlis anlamissin, ben 3 hafta öncesine kadar öyle 12 saat araliklarla besleniyordum,son 3 haftadir her 2-3 saatte bir biseyler yiyorum.. birde tek tip beslenmiyorum herseyden yiyorum ama az ve cok kalorili seyler degil..
eskiden sivi tüketmeyip,10-12 saatte bir yedigimden ve spor yapmadigimdan bahsetmistim ve metabolizmami böyle durdurup kilo veremedigimden bahsetmistim ama artik sivi tketiyorum ve sIk sIk beslenip sporda yapmaya calisiyorum elimden geldigince..
motivasyonumu bozmicam tabiki cnkü canim az da olsa gidiyorrr, gelmiyor $ükür, hem en bastada demistik, bir iki hafta hic gitmese bile pes etmek yokk.. birkac ay icinde kimseler bizi taniyamayacakk )

canim gün icinde sIk sIk besleniyorum yaaa, hemde her 2-3 saatte bir, ette yiyorum, sütte yogurtta, meyvede, salatada.. ayrica aksam 7-8 den sonra meyve dahi yemenin kilo vermek isteyenler ve saglikli yasamak isteyenler icin uygun olmadigini uzmanlar söylüyorr..
yillardir ben gec vakit yiyip sadece günde 1 yada 2 kere beslenip tembellik etmekten veremedim zaten.. sen yanlis anlamissin okuduklarini, simdi eskiden yaptiklarimin tam tersii, sIk sIk besleniyorum ve tek tip beslenmiyorumm, ayrica 3 litreye yakin sIvI tüketiyorum ve elimden geldigincede spor yapiyorum ve aksamlari son ögnm 7 de yapiyorum.. yani aslinda tamda uzmanlarin dedigi gibii.. ilk kez bukadar dzenli besleniyorum ve yavasta olsa faydalarini görmeye basladim.. 2 ay öncesine göre suanda 3,5 kilo daha hafifimm..

Son düzenleme:

Nası üzüldüysem okuyunca düzgün anlayamamışım :))) Kusura bakma canım. Çok sevindim eski hatalarını yapmadığına. Ben de yapmıyorum. Hayat tarzımızı böyle değiştirip kilo vercez. Özür dilerim hakikaten, mahcup oldum. Ama çok sevindim geçmişte kalan şeyler olmasına :)))))

özür dilenecek ne varki sanki canim benim, takma sakin kafana
dn carsidan geldikten sonra moralsizdim biraz ve o zaman haksizlik bu dedim ve burada paylastim, cnkü insanlar elinde dondurma ama ben cafeteriada bile o sicakta sekersiz kahve istiyorumm, az yiyorum kalori hesabi yapiyorum ama herkes dal gibi de neden ben veremiyorum diye söylenmistim ve sonrada gecmisteki yaptigim hatalardan ötürü metabolizmamin zayiflamis olabileceginden bahsedince hemen ardindan, kafanin karismasi normal )

ben gnlk actigim günden beridir ac kalinarak yada spor yapmadan zayiflanamayacaginin altini ciziyorum farkettiysen cünkü ben ameliyatlar, zayiflama haplari, $ok diyetler, jellerrr, zayiflama mamalari vssssss.. aklina gelebilecek herseyi denedimm olmuyorrr olmuyorrrr. dzenli ve sIk beslenmeden, yeterince sIvI tüketmeden, azda olsa spor yapmadan olmuyor bu is.. bidaha o hatalari yapmam canimm, 8-10 senedir yaptimda hicbir yararini göremedim zararindan baska :-/

Yanlış yapa yapa doğruyu buluyoruz. Olsun be Sedef, buluyoruz ya en nihayetinde. Önemli olan o bence. Üzdüysem ya da canını sıkdıysam tekrar özür dilerim canım. Bundan sonra hep beraber geleceğiz üstesinden tüm bunların.

Benim çıkmam lazım canım. Diğer kızlar da pek görünmedi, haftasonu diye herhalde. Öpüyorum çok.

Görüşürüz :)))

aslaaaa canimmm, olurmu öyle seyy, zlecek hicbisey demedinkii, yanlis anlasilma sonucu benim iyiligim icin uyardin sadece, tsk ederimmmm, bizim kizlarin tarti sonucunu merak ediyorummmm, en azindan bi not birakip ciksalardi baree dimi amaa )
.. tamam canim, yine görüsrrzz, kolay gelsin sana, bende öpyorumm

merhaba kızlar nasılsınız bakem?

akan_h hoşgeldin aramıza.
Ecem,tebrikler çok güzel vermişsin kiloları. umarım 1 ayda hedeflediğin kiloya ulaşırsın.

Sedefcim moralinin düzelmesine sevindim. artık az da olsa gidiyorlar. eminim vucut alıştıkça yeni düzene, hızlanacak eksiler.
eğer doktora gidersen gıda intoleransı testi yaptır. belki seni şişirecek(ödem) gıdalarla besleniyorsundur.
bir de lütfen haftada en azından 3 gece 23:00 de uyumuş ol. erken uyumak da zayıflatacak. sindirim sistemlerinin dinlenmeye ihtiyacı var ve o saatler onlarınmış.

Clutch, kesinlikle kiviyi tavsiye ediyorum. dün bütün sistemim boşaldı sanki. hakikaten sabah tartıda 71,5 göründü sonra 71,6 oldu. senin de işine yarar inşallah.

Puffcikcik, sen de çok iyi gidiyorsun arkadaşım. h. sonları düzen değişiyor hakikaten. bugün benim tersine düzene girdi ama eşim erken uyandırdı. normalden daha erken kahvaltıya oturabildim. çok abartmayım 30 dk erken ama olsun.

cemre76 , Türkçe olimpiyatları nerde? ben de bugün afişler gördüm de. iyi eğlenceler..

Son düzenleme:
anca uğrayabildim. bu h.sonu eşim evdeydi. kahvaltıyı yaptıktan sonra parka gittik. oğluş parkte bisiklet sürdü. şansımıza bi de kreşlerin eğlencesi vardı. orda biraz aktivite olaylarına girdik.
sonra eve gelince yemek yedik. biraz dinlenip pazara gittik. bolca yeşillik ve sebze aldık. diyete aynen devam yani.

bugünü yazayım: sabah10:40 ; 1 haşlama yumurta, 4 dilim sucuk, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, yeşil çay
ara : yok, öğlen 14:40 ; 2 tabak dolusu tel şehriye çorbası (kepek unla terbiyeli ve kıymalı) kendi uydurmam + 1 küçük şeftali + 6 badem
ara : yok , akşamı ; 18:40 da yani 1 saat sonra yapıcam. ne yapcağımı henüz bilmiyorum. düşün düşün :44:

not: dün gece spor yapamadım. oğluşu uyutayım derken ben de uyumuşum bi ara uyandım ama çooook yorgundum.
bugünkü park yürüyüşleri nam_ı diğer oğluş peşinde koşturmaları ve pazar alışveriş torbalarını taşımayı düne ithaf ediyorum.

bugün inşallah aynen devam edicem sporuma.

canim bende isterim tabii düzenli uyuyup uyanabilmeyi ama ben sabah 10 da isbasi yapiyorum, arkadasimda öglene dogru.ben isten saat aksam 6 da geliyorum, arkadasim gece 11.30 da.. o yüzden ben eve geldigimde genelde biraz kestiriyorum, o gelmeden uyaniyorum, yoksa hic birbirimizi göremicezz, sonrada oturuyoruz iste gec saatlere kadar. mecburen böyle düzensiz ve bölük börcük uyuyorum hafta ici i$tee
bu arada kiwinin iyi gelmesine sevindim canimmm ve tartida hafiflemis olmanada tabii )

herkese merabalar

bi kaç gündür çok hastayım kullandığım bi ilacın yan etkisi nedeniyle yüzüm şişti ve kızardı nerdeyse leblebi kadar sivilceler çıktı evden dışarı çıkamıyorum çarşambada yola çıkıyoruz napıcam hiç bilmiyorum ilaç içip uyuyorum sadece çünkü yüzüm çok yanıyor doktor bi haftaya toparlanır dedi

bugün tartı günüydü ben tartılmadım ilaç için çorba içiyorum onun dışında bişey de yemiyorum ama bu şekilde tartılmak istemedim inşallah herkes memnundur tartıdan biraz toparlanınca tekrar gelicem

iş saatlerinizin farklı olması kötü olmuş yaa, uyusan bi türlü, uyumasan bir türlü. ben de akşam yemeği için eşimi beklediğimde 20:00 suları yiyorum. 18:00 den sonra bişey yememe kısmını yapabilsem yani erken akşam yemeği yiyebilsek belki daha hızlı gidecek kilolar ama n'apalım tek birlikte yemek yiyeceğimiz öğün, akşam öğünü oluyor. o da olsun o kadar diyelim.

kivi için tşk.ler,süper işe yaradı.

çok çok geçmiş olsun neyin var? hangi ilaçmış öyle sivilce yapan? çrş nereye gidiyon? ay ne çok soru sordum.

akşam 18:40 ; 10 erik+12 kiraz+1 kayısı+6 çilek (pazara gittiğimiz nasıl belli oluyor ) + 1 kase öğlenki çorbadan+ çoban salata + 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

yeşil çay da içtim. bugünü kapattım. şimdi spor zamanı. gerçi çok yorgunum ama başlayınca belki gerisi gelir.

Canim benimm, cok gecmis olsun lütfen kendine dikkat et,corbadan baskada bisey ye ve bozma moraliniki tatile kadar toparlan canim, cok üzüldüm ama doktorunda 1 haftaya gecer demis zaten, demek cok ciddi bisey degil..tatilde herseyi unutursun merak etmee..
tartida mühim degil ayricaa, daha önümüzde bircok hafta var, sen önce bir iyiles, sonra aliriz biz senin yine ifadeni )

insan biseyleri birlikte yapmak paylasmak istiyorr, bizim ayni ögünde yemek yememiz bile neredeyse imkansiz.. en sevdigim dizi Muhtesem yüzyil ve carsamba günlerini iple cekerim resmenn, aksam isten geldigimde dizi oynuyor ama ben izlemiyorum kii, gece geldiginde internetten birlikte izleyelim diyee ) uykusuz kalmamak icinde mecburen i$ten geldikten sonra kestiriyorum bazen o gelene kadar :-D
kiwi kiraz ve cilek bizler icin suanda en uygun 3 meyve bence,, kiwi tam bir vitamin deposu, bagirsaklari calistiriyor ve az kalorili yani tam bize cuk diye oturuyorr,, ise yaradigina cok sevindim..

süper giden havanin durumu bugün öyle kasvetli ve yagisliydikiiii, kafami bile kaldiramadim tüm gün :-/
öyle bir uyusukluk varki üzerimdeeeeeee hic tadini cikaramadim yaaaa evde oldugum bu günün...
bugn cok kötü beslendim kizlar, hem yetersiz hemde sagliksizzz... dün alisveris yapmadik, bugünde isyerinden yemegim gelecek diyee rahat rahat davrandim, oda gelmediiii, kaldiimmmiiii ac ortadaa.. evdede yiyecek bana uygun pek bisey yoktuu.. offf cok cirkin bir gündüüü, bitsede kurtulsakk :-DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…