May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

keyif alabilecegin bisey yapmana okadar sevindimkiii, Vallaa billaaa sanki ben gidecekmisim kadar sevindim... kafana tokadan baska bisey takma arkadasimmm

sağol canım arkadaşım,teşekkür ederim,çok iyisin.
boşver tatlım sende takma kafana bak ne güzel gidip saçını kestirmişsin,merak etme zamanla seversin inanki,yahu insan çarşıya çıkınca şöyle etrafı gezer ohhh gider bir kafeye misss gibi bir çay yada kahve içer.ben öyleyim dağ başını beklediğim için 7 24,ayda bir yada böyle sürpriz çıkarsa oyy koşa koşa gidiyorum,çok severim ben gezmeyi,bir yerde bir çay içmek bile bana çok iyi geliyor.her zaman yapamadığım için olsa gerek..deniz yanıbaşımda ama gidemem, anla işte sen orman yanımda piknik yapamam...ne yapalım sabır değilmi cano.her halükarda şükretmeli insan,sözüm sana değil kendime haaa.tamammı şeker.......

canim benimm yaaa, neysekii her durumdan mutluluga pay cikarabilen bir yapin varr..
insanlari seviyorum, gezmeyi görmeyi eglenmeyi seviyorum, aslinda hayat dolu bir insanim ama bu kilolari atamadanda özgürce mutlu hissedemicem kendimi, hep kisitliyorum kendimi.. Allah im insallahh bu emeklerin karsiligini gösterir bize, carsiya ciktigimdada moralsiz dönme sebebim, elimi attigim hersey 36-38 bedendeki insanlar icin :-(
üzerindeki bedenlerde benim giyim tarzima uymuyor, cok zor buluyorum keyfime göre biseylerr, insanlar bakiyorum ellerinde dondurma birde sifir beden,, yaa ben yaz geldi daha bir top dondurma yemedimm, cafeteriaya bile oturdugumda sadece kahve istiyorum ve ve yaninda tatlandirici seker ama onlar dal ben kütük :-((
adaletsizzz dünyaaa :-@

arkadaşlar

tam 8 kilom kaldı. ilk hedefime... diyette 21. günüm olacak pazartesi.. tam 3 hafta olmuş olacak ve ben zannedersem 3 kilo vermiş olacağım..

vermem gereken on kilo var...
sonra aşırı spora yoğunlaşıcam..
şuan haftasonları yapabiliyorum sporu.

yeme sdüzenim haftaiçi çok iyi haftasonu sadece geç uyanıorum vs.

Bende aranıza katılabilir miyimm?? :) 25ine kadar 65 olmam lazım biraz motivasyon şart tabi

günaydın kızlar ilk bildirim benden olsun :) ben biraz erkenciyim sabah kalkma konusunda oğlum sağolsun geçen pazar 69.100 geliyordum bu sabah 67.400 geldim. 1 haftada 1700 gr hiçde fena değil dünkü kaçamaklarım olmasaydı eminim 2 kilo olurdu :)) olsun buda güzel yememe dikkat ediyorum ama tek sorunum spor yapamıyorum sadece oğlumla akşamları 1 saat kadar yürüyebiliyorum.

Günaydın kızlar,

Herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben düne göre bugün daha iyiyim. Dün kabızlığın yarattığı şişlikten dolayı sadece 1000 kalori alabildim. O da kendimi zorlayarak. Resmen kaskatı kesildi vücudum. Neyse ki bu sabah kısmen de olsa çözüldü sorunum. Biraz önce tartıldım. Kilom 97.0 kg. Geçen hafta pazar 97.3 kg idim. Hafta içinde 96.9 bile görmüş olmama rağmen regl ve kabızlık 4-5 gün çaldı benden. Sağlık olsun tabi, bu hafta sadece 300 gr verdim ama ayın 1ine göre 400 gr daha hafifim :))))

Biraz önce 18 gr hurma yeyip su içtim (50 kalori). Sedefcim geçen bakıp bulamamıştım, bugün kivi arayacağız eşimle senin tavsiyene uyup :)

Akan_h ve ecem hoşgeldiniz, çok mutlu olduk sizi de görünce :)

Kızlar hızlıca göz attım geçmişe.

Bir ara kan grubu diyetinden bahsetmişsiniz. Bilgi verirseniz bununla ilgili çok sevinirim :)

Akan_h ve ecem hoşgeldiniz, çok mutlu olduk sizi de görünce :)

Kızlar hızlıca göz attım geçmişe.

Bir ara kan grubu diyetinden bahsetmişsiniz. Bilgi verirseniz bununla ilgili çok sevinirim :)

hoşbulduk canım kabuzlık problemi bende de çok oluyor denemedim ben ama çörekotu yağının iyi geldiğini duymuştum

hoşbulduk canım kabuzlık problemi bende de çok oluyor denemedim ben ama çörekotu yağının iyi geldiğini duymuştum

Çok sağol canım, halimize bak ya. Kilo vermek için yapsız yeyip kabız oluyoruz, sonra onu çözmek için yine yağdan medet umuyoruz :)))

İnşallah bugün çözülür tamamiyle canım, olmadı onu da denicez...

Bende aranıza katılabilir miyimm?? :) 25ine kadar 65 olmam lazım biraz motivasyon şart tabi

hosgeldin canim aramizaa, senin günlügüne baktim, cok kötü besleniyorsunn, senin yasindaki bir ögrencinin kafasinin calismasi icin gerekeni almasi lazim canim, birak 70 kiloyuu 120 kilo olsan yinede hakkin yok bu yasta bünyene bunlari yapmaya, $ok diyet yapmaya devam edersen simdikinden birkac kilo daha agir bir sekilde cikacaksin tartida bir iki ay icinde haberin olsun, biraz daha vitaminli ve ölcülü beslen canim.. lütfennnnnnnnn !!!!!!!

Sedefcim hoşgeldin, merakla bekliyorum :)))

gözün aydin canim, tebrik ederim cooookkkk sevindimm

Sedefcim hoşgeldin, merakla bekliyorum :)))

hosbuldummm ))
hafta sonlari erkenden giremiyorum kusura bakmayin kizlarr, arkadasim gec gidiyor ise herzaman, bende o cikmadan girmek istemiyorum..

gelelim tartida cikanlara )

nisan ayina kadar 76 kiloydum
1o mayistan sonra dikkate edip spor yapmaya basladim elimden geldigince ve 74 kilonun biraz üzerinde günlügümü acmistim.. ( küsüratini hatirlayamiyorum )
gecen pazar ( 27 mayis ) tarti gününde 72.900 geldim
ve bugün ( 3 haziran ) 72.500 :-(

bunada sükür diyelim, en azindan artarak degil azalarak seyrediyoruz artik )
ben asla kolay kilo veremiyorumm, diyorum yaa kizlarr resmen ac yasiyorumm, tika basa doymak istedigimde bile yedigim cogu insanin yediginin yarisi kadardir, migdem kücük ama metabolizmam cok hizli degil yada belkide baska bir sorun vardir.. önümüzdeki haftalarda bir diyetisyene gitmeyi düsünüyorum, degerlerimi felan ölcer en azindan bir sorun olup olmadigini bileyimm dimi ama )

gelelim bugünee....
günlük güneslik olan hava bugün kasvetli ve yagmurluu :-/
hic uyuyamadim, hafta sonu tatilimde bile kalktim erkenden öyle yatakta uzandimm..saat 10.30 da bir fincan kahve ictim
yarim saat kadar sonra 1 büyük bardak su
sonra bir tane kiwi yedim
ardindan yine 1 bardak su
önümde dün arkadasimin yiyipte bitiremeyip tabaginin kösesinde kalan bir ince dilim zavallii keke takildi $uanda gözüm )) galiba onu götürecem birazzzzdannnnnnnnnn :-D
aradan bir iki saat gecince bir bardak süte biraz nesfit karistirip yerim..

kizlarr bu arada ben biliyorsunuzki aksam 7 den sonra bisey yemiyorum, gecede 02 - 04 arasi uyuyoruz, yani yatana kadar zaten baya bir ac oluyorum, geceleri cok ac uyudugum icindee eskisi gibi deliksiz uyuyamiyorum yaaa, hafta sonu bile acliktan erkenden uyanir oldugumu bugün farkettimm..neden uyuyamiyorumki diye kendi kendime sorarkenn, cevabida yine kendim buldumm ))

canim bende bu hafta sadece 400 gram daha hafifim, insallah önümüzdeki hafta daha iyi olur cikan sonuclar..kiwi yi güzelbirgün denemis ve süper sonuc almis, ac karnina yiyeceksin unutma ve üzerine bol su
bende yedim bugn ac karnina..
bizim kizlar iyice bosladilarrr bizii yaaaaaa, sesleri soluklari cikmaz olduuu ;-/

cok iyi sonuc gercekten bir hafta icin, $ok diyet yapanlar okadar veremiyor.. masalllaaahhhhh

zamanında denedim canım şok diyetide hatta isveç diyeti gibi katı bi diyetti ama inan ki okadar aç kalmama rağmen 10 günde 2 kiloyu geçmemişti üstelik kabızlık problemimde çok olmuştu. en güzel yol buymuş. 1 ayda istediğim kiloya inerim allah izin verirse :)

allahım sizlerede nasip eder inşallah ( aminnnn )

Sedefcim bu hafta sen rahatsızdın ve sporu yapamadın geçen hafta gibi. Spor yapmadan bu kadar vermen çok güzel, sakın motivasyonunu bozma. Haftaya daha güzel sonuçlar alacağız.

Bir de az ve çok uzun aralıklarla yediğinden bahsetmişsin. 10-12 saat çok uzun süreler. Çok az da yesen metabozliman yavaşlamış ve kıtlık var diye düşündüğünden temel işlevler için kalori harcayıp gerisini depoluyo olabilir. Lütfen az ve sık yeyip metabolizmanı hızlandır. Kilo alacağım diye düşünme, almazsın. Bu şekilde kendine zarar veriyorsun. Kesinlikle aç kalarak yemeyerek zayıflamak mümkün değil. Zayıflarsan da bu ödem ve kas olur, yağ değil. Lütfen protein bakımından zengin 5 6 öğün yap günde. Yoksa bu kadar sıkıntıyı boşa çekiyor olursun. Çok üzüldüm ya kendini böyle aç bırakmana uzun süreler.

Mesajını tekrar okudum Sedefcim. Akşam 7de yeyip gece 2 de 3 de uyumak mı?!! Akşam yemeğini yatmadan 4-5 saat önce son ara öğününü de yatmadan 2-3 saat önce alman lazım. Neden bu kadar aç bırakıyorsun kendini, bu şekilde zayıflayamazsın ki. Vücudun hiçbir şeye enerji harcamaz bu durumda. Bir de o kadar geç uyuyarak kilo vermek de çok zor. Lütfen kendin için uykuna ve yemene dikkat et. Çok üzüldüm gerçekten, o kadar emek veriyorsun. Bu şekilde çok zor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…