May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Kizlarrr selammm tekrarr, Esrada döndü $ükürr..

dün yediklerimi yazmistim, ama onlarin üzerine extra birkac tane üzüm yedim ve 1 kase tarcinli yogurt yedim,,
dün saatlerce temizlik yaptim cok yoruldum, sonrada 1 saat bisiklet sürüp dusumu yaptim..

Bugün sabah 09.00 da uyandim

Ac karnina yarim litre su ictim
sonra kahvalti hazirladim yawru kusuma,

5 siyah zeytin, 1 dilim peynir, 1 tane yumurta, iki dilim edecek kadar diyet ekmegi, bir tane yesil sivri biber ve bir bardak cayla kahvaltimi yaptim
kavalti sonrasi yine su ictim ve tabiki türk kahvemi yaptim, üstüne bigüzelde falimi kapattim ( sanki anliyormusum gibi her kahveden sonra hep bunu yapiyorum )

aksama et köfteli patlican yemegi yapacam, yaninda galiba cacik ve nohutlu pilavda olacak,
birazdan 45 dakika bisiklet sürecem, sonra aksam tekrar bir 45 dakikalik bisiklet sürecem.. Türkiyeye gidene kadar hergün iki tur yapacam 45 er dakikalik..

3-4 hafta kalacam türkiyede ama tatile degilde kampa gidiyormusum gibi bir psikolojiye soktum kendimi, insallah baya bir farkla dönebilirimmm Esracim, bazi seneler tatilden 7-8 kilo felan zayiflayip dönüyorum bazende 1-2 kilo sadece.. önenmli olan tabiki döndükten sonrada koruyabilmek.. insallah bu sefer benimkini $oka ugratacak bir farkla dönmeyi basarabilirimm..

Buarada dün ablamla konustum, onun bir oglu var 10 yasinda ve hamileliginde sumo gürescileri gibi olmustu, acayip sistiii, manken gibi kiz, 1.75 boyunda, o haldeyken yarmagül gibi olmustuuu.. asla verilebilecek gibi görünmüyordu kilosu ama 4-5 ay icinde 36 bedene düstü tekrar.. dün konustugumuzda bisiklet sürmeyi ihmal etme, cünkü ben hergün isten gelince 30-40 dakika bisiklet sürüyordum, bu sekilde zayifladim dedii.. o öyle deyince biraz icim rahatladii... insallah basaracazzz,, ama gercekten sabir isteyen zor bir yoll buu

Afiyet olsun canım, evdeyken daha düzenli yiyorsun bak. Çok sevindim valla.

Ben de tüm gece uyumadım. Zor ayakta duruyorum. Yapılacak bir sürü iş var. Puffff. Bugün leslie yalan olcak sanırım benim için.

Görüşürüz sonra Sedefcim. Kendine çok iyi bak, kocaman öptüm.

Evet canım, en büyük hatamız sabırsız olmamız. Sabırlı olmak zorundayız. Bu seyehat sana süper gelmiş. Modun değişmiş hemen. Çok sevindim valla :))

bence sen islerini halledersin, biraz dinlenip yine leslieni yaparsin, biliyorum ben seni icin rahat etmez
sana kolay gelsin canim, bende öpüyorum, görüsmek üzere

Evet canım, en büyük hatamız sabırsız olmamız. Sabırlı olmak zorundayız. Bu seyehat sana süper gelmiş. Modun değişmiş hemen. Çok sevindim valla :))

Yawru kusumu burada birakip gitmek icimden gelmiyor ama birazda yalniz kalsinda degerimin farkina daha fazla varir belki, ama cok özlicemmm, hatta simdiden bile özlüyorum gidecegimi düsününce
Hic hesapta yoktu canim, birden bire cikti..gittigimde giremeyebilirim düzenli olarak ama lütfen döndügümde herkesi burada bulayimmmm

Esracım hoşgeldin canım. şu an ev toplamaya başlamışsındır sanırım. h.sonu yaptım dediğin kaçamakları bolca telafi edersin. ev işi de epey kalori yaktırıyor.
gerçi balık salata yemişsin, yeşillikli gözleme yemişsin, kaçamak denemez onlara. düğün pastası da olacak o kadar artık. koşuşturmaca yolculuk vs eritmişsindir onları aslında. yarın hafif çıkacaksın bence.

Sedefcim yaa sen ne güzel motive oldun, başladın spora. maşallah. darısı başıma. Türkiye de gez toz, denize git, bolca sebze ye ama düzenli ye, kesin atak yapacaksın kilo vermede. metabolizman da hızlanacak böylece.

öğlen çok yedim kızlar yaa. 14;30 da ; 1 tabak kabaklı sarımsaklı,naneli yoğurt, 1 kase türlü,3 kaşık kuru fasülye (kalan yemekleri bitirmece)
sanırım 1,5 dilim kavun, 15 tane kadar kiraz, 1 tane kayısı, 5 badem, kahve.

tartıda 69 u gördüm iştahım açıldı sanki :)))) moralim bozuldu ve yemeğe verdim kendimi peehhh

k.pederim yine hastaneye yatırılmış, eşim izin alabilirse ve k.pederim hst.den taburcu olursa haftaya biz de yine ist. da olucaz.

tekrar gecmis olsun canim, insallah sagligina kavusur..
Valla gülll cok afedersin ama kaba tabiriyle yumurta dayaninca kapiyaa napacagimi sasirdimmm, annemin ve kizkardeslerimin bu konuda diline düsecegine öl daha iyiii Onlarda haklilar tabii, hepsinin cocuklari var ve benden herbiri en az 10 ar cm uzunlar ama hicbiri benim kadar agir degiller.. hem ben kücükleriyim, hem hepsinden daha kafam rahat ( sözde ) hemde cocugum bile yokken, onlara göre bu kiloda olmaya hakkimda yok.o yüzden iki kilo versem iyidir diye gectim ataga, oradada insallah dedigin gibi atak yapabilirim canim, insalla buraya dönerken en az 4-5 kilo hafiflemis dönebilirimm..

Senden hic bosuna moralini bozupta motivasyonunu yitirme, daha öncede dedim, zaten dememe de gerek yok, sende biliyorsun regl döneminde insan kendini patates gibi hissediyor. regl bittikten iki gün sonra baya bir inersin tartidada ama tabii yinede sadece 200 gram icin bile bukadar kaygilanman iyi bence, korumaya almis oluyorsun dikkat ederek..Sen ve Esra bu isi basaracaksiniz eminimm, senin zaten 5-6 kilo kaldi vermen gereken, onuda kesin en gec iki ay icinde basaracaksin zaten canim

bence sen islerini halledersin, biraz dinlenip yine leslieni yaparsin, biliyorum ben seni icin rahat etmez
sana kolay gelsin canim, bende öpüyorum, görüsmek üzere

Dün yapamadım canım leslie, ama şimdi aç karna yaptım 3 mil. Dün o kadar yorgun ve uykusuzdum ki zor akşam oldu. 30 dakika market ve pazar alışverişi yaptım ama. Belki o sayılır :)))

Canım hakikaten özleyip değerini anlasın iyice. Böyle tatlı özlemler güzel ya, aşkınız pekişir :)))

Oluruz canım burda, sen de fırsat buldukça yaz. Ayrıca döndüğünde lütfen kilo alma, hatta vermiş ol :)))

Canım çok hoşbuldum. Valla ne güzel arkadaşlarsınız siz. Dün bu mesajını telden okudum ama cevap yazamadım. Ama öyle motive oldum ki, akşam ipin ucu tam kaçacakken tuttum. Hakikaten sağladığınız motivasyonun başka bir alternatifi yok. Bu sabah da 93.5 kg geldim Gülcüm. Cuma günkü kilomdan sadece 200 gr daha az ama olsun. En azından fazla çıkmadım.

Canım reglin başında iştah artması çok normal. Vücudun onu yakıyor merak etme. Ortalama 300 kalori daha fazla harcıyor vücut regl halindeyken. Bak regl bitsin 67i bile görebilirsin, sen yeter ki moralini bozma.

Allahım size yardım etsin, tüm hastası olanlara da. Acil şifalar versin kayınpederine. Bulamıyorum söyleyecek bi şey.

Günaydın arkadaşlar,

Nasıl keyifler? Dün akşam hiçbirimiz uğrayamamışız. Umarım herkes iyidir. Gül ne alemlerdesin? Sen yazmadan durmazdın evde olsan. Merkalandım şimdi, istanbula mı geldiniz acaba?

Bu sabah tartıyla yüzleştim. 93.5 kg geldim, cuma günkü kilomdan 200 gr daha az. Daha çok veririm diye umuyordum ama o kadar kaçamağa kilo almamak da iyi. Dün öyle yorgundum ki akşamı nasıl ettim bilmiyorum. Hala da yorgunum aslında.

Kalkıp tartılınca aç karna 3 mil lesliemi yaptım. Sonra tostumu ve şeftalimi yedim. Şimdi şekersiz yeşil çay içicem. Toplam 260 kalori aldım şimdilik.

günaydın kızlar,

Esracım çok sevindim bak dediğim gibi hafif çıkmışsın. ben bu sabah 69,1 idim :) gülerim ağlanacak halime :)
leslie ni de yapmışsın süpersin canım. bi ben başlayamadım spora yaa, çok hantal hissediyorum kendimi.

İstanbul'a haftaya gitme ihtimalimiz var. K.pederim taburcu olursa tabi (eve geçince yardım gerekiyor) hoş hst. de de yardım gerekiyormuş, özel hst ama hemşire yetersizliği varmış ???
dün gece eşim benim pc'ye yeni aldığımız printerı tanıtıyordu da giremedim, bi de öncesinde yalan dünya izliyorduk az gülelim moral olsun diye.

Sedefcim kız kardeşler rekabeti heee. etrafında gerçekleri söyleyecek birileri olmalı mutlaka, yoksa insan salıveriyor kendini. seni acayip motive edecekler gibime geliyor. kesin fit bi şekilde döneceksin Almanya'ya. ve sevgilinin gözleri bööyle olacak seni görünce

dün akşam 19:00 ; 1 tabak semizotu yemeği, 1 kase yoğurt, bolca kiraz, 2 kayısı yedim.

meyveyi çok abarttım bu aralar sanırım annem yüzünden. geçen gün şöyle dedi de; pazara gitmiş, birsürü meyve varmış ve çok güzellermiş ama kendisi şeker ilacı kullandığı için alamamış. yemesi yasak onları. babam meyveyi çok sever, pazara gidince meyve alır çokça, yemeklik ya bi sebze alırdı ya da almazdı annem de kızardı ona. evde o kadar meyve olmasına rağmen annem pek yemezdi, o en çok çayı severdi. hatta ne varsa çayda, hep çaya koştuk, meyveler dururken diyor şimdi. galiba onun etkisiyle yiyebiliyorken yiyeyim dedim. belki genetik miras geçer bize de Allah korusun.
bi de yaz geçip gidecek, bu meyvelerin yaz geçmese de bir süresi var. niye mahrum kalalım di mi yaa. koca bir meyve paragrafı :)))) sizi de meyveye saldırttıcam :))))

gelelim bu sabaha; 09:30 klasik kahvaltım 1 yum.haşlanmış, 6 yeşil zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2.yi istemedi canım, kiraz yiycem birazdan.
5 bademimi de unutmayacağım tabi :)))

daha regl olamadım kızlar, stres yaptım herhalde ???

Son düzenleme:
Dukan diyetinde koruma evresinde verdiğin her kilo için 10 gün aynı diyeti uyguluyorsun.
ordan yola çıkarak 10 gün aynı kiloda kalıyorsam o kiloyu sabitliyorumdur demek olmaz mı? (yoksa benim uydurma avuntum mu bu : )))

Canım hiç bozma moralini. Meyveden olmuş olabilir. Azaltınca döner eski haline. Stres olma boşver, şaşırtmış olursun metabolizmanı.

Valla ya, sağlıklıyken yemek lazım aslında. Bi dahaki yaza nolur halimiz Allah bilir. Ben de dün pazardan aldım bi sürü meyve. Yavaş yavaş yicem ara öğünlerde.

Menüler yine harika. Bugün yoğurt ye bakalım, yarına kesin ekside olursun bence.

Dukan diyetinde koruma evresinde verdiğin her kilo için 10 gün aynı diyeti uyguluyorsun.
ordan yola çıkarak 10 gün aynı kiloda kalıyorsam o kiloyu sabitliyorumdur demek olmaz mı? (yoksa benim uydurma avuntum mu bu : )))

Bence de aynen öyle canım, biz hayıflanıyoruz yavaş gidiyor diye. Ama aynı kiloda ne kadar kalırsak o kadar sabitlemiş oluyoruz bence onu. Ben de 93lerde fazla oyalandım diye üzülüyodum ama kaçamak yaptığım halde 93ün üzerine çıkmadım. O yüzden moral motivasyonumuzu yüksek tutalım :)))

kızlar nasılsınız bakalım,ohh yine bayram yerine dönmüş sayfamız şenlenmiş,ben en son 2 gün önce girdim,sonra film koptusormayın 2 gündür fena migrenim tuttu,hep yattım ne spor yaptım ne bir iş.yemek bile yapmadım,hazır yedik ne varsa.bunun yanı sıra,regl tufanına tutuldum ortada bir şey yok sancıdan başka ama,o ne iştah aman ALLAHIM,ömrümde bir ekmek yemmemiştim,onuda yedim başım göğe erdidoymak bilmedim ben yaa kızım diyor anne ben senden korktum sen benide yersinişte öyle ohh şükür bugün irademi elime aldım,kahvaltıda 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm az şekerli çayımla içtim,yanında kızıma sarmısaklı domates sos yaptım az ondan yedim.kuş gibi rahatım şimdi.bugün arkadaşlarla mantı günü var burda,ama ben az yicem,zaten kaçgündür yemekten bir hal oldum,gitmesem olmaz dışarıda cümbüşü kaçıramam.sonrasında 1.5 saat yürüyüş beni bekler,oyy yürümeyi çok özledim sadece 2 gün yapmadım ama müthiş mahrum hissediyorum kendimi.tartılmıcam bu hafta çünkü balon gibi şişmiş durumdayımmoralim bozulur zaten doğruyu göstermez dimii.sedefcim ohhh gezmeler yapılacakmış senin adına sevindim,ne güzel aile tatil hepsi bir arada,ohh bol bol terapi olusun oralarda,bizim ülkemiz bambaşka güzeldir,gez dolaş keyfince ama çok kaçamak yapma,bak gidyorum diye burayı asma bozuşuruz heesen yokken tadı yok buranın bacım.esra ve gül düzenli maşallah,ben kızdan alıp gelemyorumki,yapıştı vantuz gibi vermek bilmiyor yahuşimdi tv bakıyorda geldim yanınıza,ehh ben kaçar şimdi iyiyim işlerimi yapayım,akşama vakit olursa yine burdayım bacılarrr öpüldünüz

Esraa bizinmkileri görsen canim sasirirrrrsinnnnnnn, ablalarimin en büyügü 44 yasinda felan galiba ama dal gibi, üniversiteyi bitirmis kizi var ama asla demezsin bu kadin iki cocuk annesi ve bu yasta diye, ortanca ablam 36 yasinda ve oda öyle, izmirdeki ablam 34 yasinda ve iki tane cocuk dogurdu arka arkaya ve kilo aldi baya bir , daha ufak cocugu bir bucuk yasinda bile yok ama bütün kilolarini verdi.. ve asil sasiracagin noktada ne biliyormusunnnn okadar cok yerlerkiiiii, ben gittigimde en büyük ablam cok sasirdiiiki sene evvel, sen nekadar az yiyorsun öyle dediii, kii kalabaligi gördügümde istahim acildi ve herzamankinden cok yedigim halde.. yahuuu bunlar canavar gibi tika basa yemek yiyorrr ve hepsi benden büyüklerr ama ben kiloluyumm cocugum bile olmadigi haldee
Annem zatenn herzaman bizim sacimizdan giyimimize hep ilgili biriydi..her aradigimda sorar kizim kac kilosun diye, tartim bozuk diyorum, kimse bilmiyor sizden baska gercek kilomu
$imdilik yaptigim planlarr insallah sebze ve meyve yiyip hamur isi ekmek felan tüketmeden bol bol kosu bandidan, bazen acik havada yürümek ve yüzmek.. tahminimce bu sefer zayiflayip dönecem insallahh..

canim asil yag yakimi ac karnina yapilan sporla oluyormus, eger seni zorlamiyorsa erzaman ac karnina yap aslinda..azmine hayranimmm benim azmim hevesle baslayip balon gibi sönüyor yahuuu

herzaman yediginden fazla yesen belki bikac yüz gram almistir diyecem ama herzamanki kadar yiyorsun ve regl dönemi canim, kesinlikle su tutmussun, birde gecikince iyice sisiyor insan. Esraninda dedigi gibi 67 bile görebilirsin bittikten sonra bencede..
Ben düzensiz besleniyorum ama beni kurtaran herzaman bol meyve ve yogurt tüketmem oluyor canim..meyveden zarar gelmezz, ayrica abarttigin kadarda yemiyorsun, iki kayisi 15-20 kiraz cokta korkunc rakamlar degill.. anneme karpuz siparisi verdimm, kadin 10 tane büyük karpuzu alip koydum eve dedi, bir 10 tane daha alirim siz gelmeden dedi cok severim karpuzu ama birada satilanlar cok büyük italyan karpuzlari, türkiyedeki kadar lezzet alamiyorum..

Vallahi kizkardeslerim kiziyorlar bana gül yaaaa, inanki strese giriyorummm simdiden, hic gidesim gelmiyor, :26: neyseee insallah birgün eski kiloma döndükten sonra artik ceneleri kapanir

benim her regl dönemi cok farkli geciyorgecen ay cok hafif atlattim sayilir ama bir önceki ay öyle sismistimki sizde hatirlarsiniz yazdiklarimdan, ayakkabilarima ayagim girmiyordu.. o migren agrisi dedigin regl olmadan bir yada iki gece önce benide vuruyor Vallahi,, sanki beynimin üzerine birisi sert biseyle vurmus gibi bir agrii, fena yanii.. gecmis olsun canimm.. bazi aylarda regl dönemi acayip istahli olurum bazende canim hicbirsey istemiyor aksine migdem bulaniyor.. benim herseyim bir antika zaten
canim benim cok sagol benim hakkimda düsündüklerin icin..buradaki 5-6 kisi demirbasi buranin sadece tek bir isim degil ama esra ve Gül evdeler ve cok azimliler masallah, o yüzden onlarsiz kalmiyor sayfa sükürkii, benimde gecen haftaya kadar isyerim müsaitti, zaten pc basinda calisiyordum ve sürekli firsatimoluyordu acmaya, simdide evdeyim bir haftadir yine firsat bollugu var ) keske hepiniz hergün en azindan birer kerede olsa bi ugrasanizz,, sürekli burada oldugumuz icin demirbasiymisiz gibi bir hava esiyor tabiii
tekrar istah konusunda kendine gelmene sevindim canim,sen zaten iradeli kadinsin, sadece iki üc kilo vermek istemene ragmen masallah uzun yürüyüslerrr, yedigine dikkat etmelerr, biz olsak amannnnn iki kilo hepsi, ne zahmetre girecemmmkii derdik ))

Türkiyeye gittigimde cok sIk yazamayabilirim ama yinede firsatim olursa yazacam tabikide canim ama daha öncede dedigim gibi lütfen geldigimde eksilmemis göreyimmm kimseyiii

Kizlarrr selamm, henüz 1 saat önce uyandim ve daha birsey yemedim, 1 fincan kahvemi ictim, karnim ac ama canim birsey istemiyor , simdi mutfaga gidip ufak tefek biseyler atistiracam, sonrada evi toparlayip dus yapacam, aksam 5 te eskiden oturdugum yerdeki bir güzellik salonundan randevu aldim ( sahibi yakin arkadasim ) kaslarimi yaptiracam..
bu arkadasim kalici makyaj yapiyor, lazer epilasyon , selülit terapileri aletlerle,, protez tirnaklar vs.. bircok seyi yapiyor iste.. benim kaslarimda Permanent Make-up ( kalici makyaj ) var..bunu bir kere yaptiriyorsun ve her 3 senede bir felan yeniletiyorsun.ben aslinda baska bir arkadasima yaptirmistim ama simdi düzelttirecem üstten, ilk 4-5 gün kabuk tutuyor igneyle yapildigi icinn malesef, insallah gidene kadar gecerr.teninin rengine göre yaptierabiliyorsun. kaslari serek olan insanlar var yada kisa, onlar icin cok iyi bence.. dövme gibi degil bu, daha dogal duruyor, tabii yapmayi bilene yaptiracaksin..

yine benim cenem düstüüüüüüüüüü... yaa napimmmmmm evde birbasimayimmm, sIkILIyorummm, konusacak bile kimse yokkkk, offfffffff puffffffffffffffffffffff.. size döküyorum iste icimi birr..

neyseee ben yine aksam geldigimde yazarim sizlere,, galiba dusa girmeden 45 dk bisiklet sürecemm, aksamada 45 dk sürerim geldikten sonra
hepinizi kocamannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…