Şimdi okudum canım, ay çok sevindim. Değişiklik olur sana da. Ailenle vakit geçirirsin. Döndüğünde sevgilin seni görünce şok olur :)))
Tatlım bi yerde metabolizmam yavaşladı galiba demişsin. MEtabolizma tam şu an yaptığın şeyleri yaparak, yani aç kalmayarak, bol su içerek, spor yaparak hızlanabiliyor tekrardan. Lütfen sen de az ama sık ye.
Kizlarrr selammm tekrarr, Esrada döndü $ükürr..
dün yediklerimi yazmistim, ama onlarin üzerine extra birkac tane üzüm yedim ve 1 kase tarcinli yogurt yedim,,
dün saatlerce temizlik yaptim cok yoruldum, sonrada 1 saat bisiklet sürüp dusumu yaptim..
Bugün sabah 09.00 da uyandim
Ac karnina yarim litre su ictim
sonra kahvalti hazirladim yawru kusuma,
5 siyah zeytin, 1 dilim peynir, 1 tane yumurta, iki dilim edecek kadar diyet ekmegi, bir tane yesil sivri biber ve bir bardak cayla kahvaltimi yaptim
kavalti sonrasi yine su ictim ve tabiki türk kahvemi yaptim, üstüne bigüzelde falimi kapattim ( sanki anliyormusum gibi her kahveden sonra hep bunu yapiyorum )
aksama et köfteli patlican yemegi yapacam, yaninda galiba cacik ve nohutlu pilavda olacak,
birazdan 45 dakika bisiklet sürecem, sonra aksam tekrar bir 45 dakikalik bisiklet sürecem.. Türkiyeye gidene kadar hergün iki tur yapacam 45 er dakikalik..
3-4 hafta kalacam türkiyede ama tatile degilde kampa gidiyormusum gibi bir psikolojiye soktum kendimi, insallah baya bir farkla dönebilirimmm Esracim, bazi seneler tatilden 7-8 kilo felan zayiflayip dönüyorum bazende 1-2 kilo sadece.. önenmli olan tabiki döndükten sonrada koruyabilmek.. insallah bu sefer benimkini $oka ugratacak bir farkla dönmeyi basarabilirimm..
Buarada dün ablamla konustum, onun bir oglu var 10 yasinda ve hamileliginde sumo gürescileri gibi olmustu, acayip sistiii, manken gibi kiz, 1.75 boyunda, o haldeyken yarmagül gibi olmustuuu.. asla verilebilecek gibi görünmüyordu kilosu ama 4-5 ay icinde 36 bedene düstü tekrar.. dün konustugumuzda bisiklet sürmeyi ihmal etme, cünkü ben hergün isten gelince 30-40 dakika bisiklet sürüyordum, bu sekilde zayifladim dedii.. o öyle deyince biraz icim rahatladii... insallah basaracazzz,, ama gercekten sabir isteyen zor bir yoll buu
Afiyet olsun canım, evdeyken daha düzenli yiyorsun bak. Çok sevindim valla.
Ben de tüm gece uyumadım. Zor ayakta duruyorum. Yapılacak bir sürü iş var. Puffff. Bugün leslie yalan olcak sanırım benim için.
Görüşürüz sonra Sedefcim. Kendine çok iyi bak, kocaman öptüm.
Evet canım, en büyük hatamız sabırsız olmamız. Sabırlı olmak zorundayız. Bu seyehat sana süper gelmiş. Modun değişmiş hemen. Çok sevindim valla :))
Esracım hoşgeldin canım. şu an ev toplamaya başlamışsındır sanırım. h.sonu yaptım dediğin kaçamakları bolca telafi edersin. ev işi de epey kalori yaktırıyor.
gerçi balık salata yemişsin, yeşillikli gözleme yemişsin, kaçamak denemez onlara. düğün pastası da olacak o kadar artık. koşuşturmaca yolculuk vs eritmişsindir onları aslında. yarın hafif çıkacaksın bence.
Sedefcim yaa sen ne güzel motive oldun, başladın spora. maşallah. darısı başıma. Türkiye de gez toz, denize git, bolca sebze ye ama düzenli ye, kesin atak yapacaksın kilo vermede. metabolizman da hızlanacak böylece.
öğlen çok yedim kızlar yaa. 14;30 da ; 1 tabak kabaklı sarımsaklı,naneli yoğurt, 1 kase türlü,3 kaşık kuru fasülye (kalan yemekleri bitirmece)
sanırım 1,5 dilim kavun, 15 tane kadar kiraz, 1 tane kayısı, 5 badem, kahve.
tartıda 69 u gördüm iştahım açıldı sanki :))))moralim bozuldu ve yemeğe verdim kendimi peehhh
k.pederim yine hastaneye yatırılmış, eşim izin alabilirse ve k.pederim hst.den taburcu olursa haftaya biz de yine ist. da olucaz.
bence sen islerini halledersin, biraz dinlenip yine leslieni yaparsin, biliyorum ben seni icin rahat etmez
sana kolay gelsin canim, bende öpüyorum, görüsmek üzere
Yawru kusumu burada birakip gitmek icimden gelmiyor ama birazda yalniz kalsinda degerimin farkina daha fazla varir belki, ama cok özlicemmm, hatta simdiden bile özlüyorum gidecegimi düsününce
Hic hesapta yoktu canim, birden bire cikti..gittigimde giremeyebilirim düzenli olarak ama lütfen döndügümde herkesi burada bulayimmmm
Esracım hoşgeldin canım. şu an ev toplamaya başlamışsındır sanırım. h.sonu yaptım dediğin kaçamakları bolca telafi edersin. ev işi de epey kalori yaktırıyor.
gerçi balık salata yemişsin, yeşillikli gözleme yemişsin, kaçamak denemez onlara. düğün pastası da olacak o kadar artık. koşuşturmaca yolculuk vs eritmişsindir onları aslında. yarın hafif çıkacaksın bence.
Sedefcim yaa sen ne güzel motive oldun, başladın spora. maşallah. darısı başıma. Türkiye de gez toz, denize git, bolca sebze ye ama düzenli ye, kesin atak yapacaksın kilo vermede. metabolizman da hızlanacak böylece.
öğlen çok yedim kızlar yaa. 14;30 da ; 1 tabak kabaklı sarımsaklı,naneli yoğurt, 1 kase türlü,3 kaşık kuru fasülye (kalan yemekleri bitirmece)
sanırım 1,5 dilim kavun, 15 tane kadar kiraz, 1 tane kayısı, 5 badem, kahve.
tartıda 69 u gördüm iştahım açıldı sanki :))))moralim bozuldu ve yemeğe verdim kendimi peehhh
k.pederim yine hastaneye yatırılmış, eşim izin alabilirse ve k.pederim hst.den taburcu olursa haftaya biz de yine ist. da olucaz.
günaydın kızlar,
Esracım çok sevindim bak dediğim gibi hafif çıkmışsın. ben bu sabah 69,1 idim :)gülerim ağlanacak halime :)
leslie ni de yapmışsın süpersin canım. bi ben başlayamadım spora yaa, çok hantal hissediyorum kendimi.
İstanbul'a haftaya gitme ihtimalimiz var. K.pederim taburcu olursa tabi(eve geçince yardım gerekiyor) hoş hst. de de yardım gerekiyormuş, özel hst ama hemşire yetersizliği varmış ???
dün gece eşim benim pc'ye yeni aldığımız printerı tanıtıyordu da giremedim, bi de öncesinde yalan dünya izliyorduk az gülelim moral olsun diye.
Sedefcim kız kardeşler rekabeti heee. etrafında gerçekleri söyleyecek birileri olmalı mutlaka, yoksa insan salıveriyor kendini. seni acayip motive edecekler gibime geliyor. kesin fit bi şekilde döneceksin Almanya'ya. ve sevgilinin gözleri bööyle olacak seni görünce
dün akşam 19:00 ; 1 tabak semizotu yemeği, 1 kase yoğurt, bolca kiraz, 2 kayısı yedim.
meyveyi çok abarttım bu aralar sanırım annem yüzünden. geçen gün şöyle dedi de; pazara gitmiş, birsürü meyve varmış ve çok güzellermiş ama kendisi şeker ilacı kullandığı için alamamış. yemesi yasak onları. babam meyveyi çok sever, pazara gidince meyve alır çokça, yemeklik ya bi sebze alırdı ya da almazdı annem de kızardı ona. evde o kadar meyve olmasına rağmen annem pek yemezdi, o en çok çayı severdi. hatta ne varsa çayda, hep çaya koştuk, meyveler dururken diyor şimdi. galiba onun etkisiyle yiyebiliyorken yiyeyim dedim. belki genetik miras geçer bize de Allah korusun.
bi de yaz geçip gidecek, bu meyvelerin yaz geçmese de bir süresi var. niye mahrum kalalım di mi yaa. koca bir meyve paragrafı :)))) sizi de meyveye saldırttıcam :))))
gelelim bu sabaha; 09:30 klasik kahvaltım 1 yum.haşlanmış, 6 yeşil zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2.yi istemedi canım, kiraz yiycem birazdan.
5 bademimi de unutmayacağım tabi :)))
daha regl olamadım kızlar, stres yaptım herhalde ???
Dukan diyetinde koruma evresinde verdiğin her kilo için 10 gün aynı diyeti uyguluyorsun.
ordan yola çıkarak 10 gün aynı kiloda kalıyorsam o kiloyu sabitliyorumdur demek olmaz mı? (yoksa benim uydurma avuntum mu bu : )))
Dün yapamadım canım leslie, ama şimdi aç karna yaptım 3 mil. Dün o kadar yorgun ve uykusuzdum ki zor akşam oldu. 30 dakika market ve pazar alışverişi yaptım ama. Belki o sayılır :)))
Canım hakikaten özleyip değerini anlasın iyice. Böyle tatlı özlemler güzel ya, aşkınız pekişir :)))
Oluruz canım burda, sen de fırsat buldukça yaz. Ayrıca döndüğünde lütfen kilo alma, hatta vermiş ol :)))
günaydın kızlar,
Esracım çok sevindim bak dediğim gibi hafif çıkmışsın. ben bu sabah 69,1 idim :)gülerim ağlanacak halime :)
leslie ni de yapmışsın süpersin canım. bi ben başlayamadım spora yaa, çok hantal hissediyorum kendimi.
İstanbul'a haftaya gitme ihtimalimiz var. K.pederim taburcu olursa tabi(eve geçince yardım gerekiyor) hoş hst. de de yardım gerekiyormuş, özel hst ama hemşire yetersizliği varmış ???
dün gece eşim benim pc'ye yeni aldığımız printerı tanıtıyordu da giremedim, bi de öncesinde yalan dünya izliyorduk az gülelim moral olsun diye.
Sedefcim kız kardeşler rekabeti heee. etrafında gerçekleri söyleyecek birileri olmalı mutlaka, yoksa insan salıveriyor kendini. seni acayip motive edecekler gibime geliyor. kesin fit bi şekilde döneceksin Almanya'ya. ve sevgilinin gözleri bööyle olacak seni görünce
dün akşam 19:00 ; 1 tabak semizotu yemeği, 1 kase yoğurt, bolca kiraz, 2 kayısı yedim.
meyveyi çok abarttım bu aralar sanırım annem yüzünden. geçen gün şöyle dedi de; pazara gitmiş, birsürü meyve varmış ve çok güzellermiş ama kendisi şeker ilacı kullandığı için alamamış. yemesi yasak onları. babam meyveyi çok sever, pazara gidince meyve alır çokça, yemeklik ya bi sebze alırdı ya da almazdı annem de kızardı ona. evde o kadar meyve olmasına rağmen annem pek yemezdi, o en çok çayı severdi. hatta ne varsa çayda, hep çaya koştuk, meyveler dururken diyor şimdi. galiba onun etkisiyle yiyebiliyorken yiyeyim dedim. belki genetik miras geçer bize de Allah korusun.
bi de yaz geçip gidecek, bu meyvelerin yaz geçmese de bir süresi var. niye mahrum kalalım di mi yaa. koca bir meyve paragrafı :)))) sizi de meyveye saldırttıcam :))))
gelelim bu sabaha; 09:30 klasik kahvaltım 1 yum.haşlanmış, 6 yeşil zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 2.yi istemedi canım, kiraz yiycem birazdan.
5 bademimi de unutmayacağım tabi :)))
daha regl olamadım kızlar, stres yaptım herhalde ???
kızlar nasılsınız bakalım,ohh yine bayram yerine dönmüş sayfamız şenlenmiş,ben en son 2 gün önce girdim,sonra film koptusormayın 2 gündür fena migrenim tuttu,hep yattım ne spor yaptım ne bir iş.yemek bile yapmadım,hazır yedik ne varsa.bunun yanı sıra,regl tufanına tutuldum ortada bir şey yok sancıdan başka ama,o ne iştah aman ALLAHIM,ömrümde bir ekmek yemmemiştim,onuda yedim başım göğe erdi doymak bilmedim ben yaa kızım diyor anne ben senden korktum sen benide yersin işte öyle ohh şükür bugün irademi elime aldım,kahvaltıda 1 dilim ekmeğe peynir sürdüm az şekerli çayımla içtim,yanında kızıma sarmısaklı domates sos yaptım az ondan yedim.kuş gibi rahatım şimdi.bugün arkadaşlarla mantı günü var burda,ama ben az yicem,zaten kaçgündür yemekten bir hal oldum,gitmesem olmaz dışarıda cümbüşü kaçıramam.sonrasında 1.5 saat yürüyüş beni bekler,oyy yürümeyi çok özledim sadece 2 gün yapmadım ama müthiş mahrum hissediyorum kendimi.tartılmıcam bu hafta çünkü balon gibi şişmiş durumdayım moralim bozulur zaten doğruyu göstermez dimii.sedefcim ohhh gezmeler yapılacakmış senin adına sevindim,ne güzel aile tatil hepsi bir arada,ohh bol bol terapi olusun oralarda,bizim ülkemiz bambaşka güzeldir,gez dolaş keyfince ama çok kaçamak yapma,bak gidyorum diye burayı asma bozuşuruz hee sen yokken tadı yok buranın bacım.esra ve gül düzenli maşallah,ben kızdan alıp gelemyorumki,yapıştı vantuz gibi vermek bilmiyor yahu şimdi tv bakıyorda geldim yanınıza,ehh ben kaçar şimdi iyiyim işlerimi yapayım,akşama vakit olursa yine burdayım bacılarrr öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?