May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Canım ay inşallah ben de kurtulurum bir an önce. Sen de ne kadar zorlanmışsın. Yavaş yavaş taşıcaz kişisel eşyalarımızı. Çoluk çocuk yok ya, kendimiz hallederiz onları yavaş yavaş.

Canım Bodrum iyi has da bu mevsimde çok kalabalık. Benim tatil anlayışıma uymuyor oradaki tatil. O yüzden dedim öyle.

Canım hiç bunalma, evinin tadını çıkar. Allah gönlüne göre versin bir sonraki işini de inşallah.

Pazartesi miladımız kızlar. Bomba gibi dönücez. Pes etmek yok.

Kısa kısa yazıyorum, her an çıkmamız gerekebilir :)

kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir mektup gibi oldu yaneyse ben dün çok evişiyaptım toplamda 5 saat hiç durmadan,o yüzden yürüyüş kaldı,bugün 1 saat 5 dakika yürüdüm şimdi ayaklarım sızlıyor.sedefcim gelmişsin dedim yine nere gitti bu bacı,işi bırakmışsın hayırlısı olsun ALLAH gönlüne göre versin ne diliyorsan.yazdıklarında haklısın ama herşey karşılıklı bacım,ben ona çok emek verdim zeynomada teyze olarak üstüme düşenin çok fazlasını yaptım,oda teyze az nazı geçmeli değilmi,neyse sorun şimdilik çözüldü oğluşum bugün gidecek

öğle 15:30; kuru fasülye+domates+salatalık+yoğurt
akşam20:30 du sanırım ; kabak sote, sarımsaklı yoğurt ve 2 salatalık ile + 3 ceviz

Son düzenleme:

Sedef yaa o yediklerini reçel hariç ben bir öğünde yerim kahveyi de üstüne içerim
heleki bugünlerde çok çabuk acıkıyorum.

ama sporunu yapıyorsun o iyi. bize de bulaşsın pzts. iyice motive olalım. RAmazan gelince yine boşlarız nasılsa

iyi yolculuklar canım. her anın keyfini çıkar, carpe diem :)

günaydın kızlar,

bu sabah tartıda 69'u gördüm. moralim sıfır.
zaten oğlum da tuvalete tutmama rağmen yapmayıp gidip halıya yaptı kerata yaa. delii etti beni sabah sabah.

ama ha bugün ha yarın regl olucam kesin. çok hantal ve gergin hissediyorum kendimi. bir ağırlık var üstümde.

sabah 09:45 ; 1 haşlama yumurta, 6 küçük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 dilim üzerine peynir sürülmüş çavdar ekmeği. ve 2 koca kupa yeşil çay, çubuk tarçınlı

oğlumun altı bezsiz diye uzak marketlere de yürüyemiyorum. kaldım evde. bari bisiklet, pilates vs yapayım.

kızlar merhaba kimseler yok,bugün migrenim tuttu sanırım biraz kalıcı gibi,ona rağmen temiz havada arkadaşımla 1 saat yürüdüm.

selam may-girls, nerdesiniz yaff :)

öğle; 14:30 sularıydı sanırım; önce yemek pişene kadar 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) +1 bardak süt + 1 tabak etli türlü+ 1 küçük dilim ekmek
akşam ; 18:30 1 tabak etli türlü +1 kase yoğurt+ bolca beyaz kiraz+2 kayısı + ceviz (akşam yemeğimi erken yedim oleeyyy)
regl öncesi sarı meyveler yiyin dedi tv de bir diyetisyen. yedik bakalım yarın şişler inecek mi?

canim moralini bozacak bisey yokki bunda, $i$lik oldugu apacik ortada cünkü yediklerinde herzamankine oranla bir arti$ yok, zaten kendin diyorsun regl olacam diyeee..

i$e yararsa sari meyveler bizimde haberimiz olsun )
kusura bakmayin ben bugün giremedim siteye ama cok action dolu bir gündü, gündüz kizlarla bulustuk disarida, eve geldim benim yawru ku$um evdeydi, beni Türkiyeye yollayacakmis, ben gitmek istemiyorum aslinda onu birakip ama bizimkileride cok özledim yahuu

fazla kalamiyorum $uan ama yarin sabah girerim uzun uzun yazarim yine herzamanki gibi kizlarrrr, cok öpüyorumm hepinizii.. iyi gecelerrr

Aminnn canim sagolasin, Allah hepimizin gönlüne göre versin.
senin onlara gecmis büyük bir emegin varsa tabikide ozaman isler degisir canim, ama sende biliyorsun iste, artik kardeslik bile eskisi gibi degil ama inede elden cok daha iyidir. bende uzun zamandir görmedim kardeslerimi ama gidiyorum hafta icinde Türkiyeye.. izmirdeki ablamda gelecek annemelerin yanina, hepberaber tatile gidecez ordanda. icim kipir kipir Vallahiii, cok heyecanlandim aslinda önce gitmek istemememe ragmen..

Kizlarrr herkese selamm, bugün tarti günüydüü ama kimse ugramamis bile, tartildim moral sifir, 71,600 :-( sadece 100 gram gitmis, olsun ama en azindan artmamis diyip teselli buluyorummmmm

kizlar yaaa benim hayatimda aniden gelisen seyler oldu isten ayrilinca, benim yawru kusum beni türkiyeye yolluyor ciddi ciddiii, aileme gidecem, oradan ailece tatile gidecez, 3-4 hafta kalacam..onu yalniz birakip gitmek icimden gelmiyor ama ailemide özledim, oda sürekli evde oldugum icin canimin sIKILmasina rahatsiz oluyor, git diyor..

Türkiyeye gidecem diyeee hemen maratona basladim, iki kilo versem iyidir diyip annemleride tembihledim sakin bana cok özel yemekler yapmayin diye, bamya, patlican yemekleri, taze fasulye felan yapin dedimm, zaten cok severim sebzeyi ama yapipta pek yemiyorum nedense burada. annemlerde kosu bandida var, sporumu oradada yaparim ama biz 4 kizkardesiz, biri izmirde ama oda gelecek yanimiza ben gitmeden. bir muhabbete basladikmiii saatler yetmiyor biraradayken.. kesinliklee kararliyim ama orada ne olursa olsun bozmicam ve sebze yemeklerinden yeteri kadar yiyip spor yapacam, belki oradaki tempodanda zayiflayipta dönerim bakarsinizz... insaaaalllllllhhhhhhhhhh

ben dünden basladim dikkat etmeye..
dün arkadaslarimla bulustum gündüz
iki dilim pizza yedim
eve döndügümde cok actim ekmek arasi 7 zeytin domates salatalikla sandwich yapip yedim
daha sonrada 4 ka$ik pilavla yarim kase cacik ve 25-30 gram kadar tavuk eti yedim
yatmadan öncede canim istedi 5 tane üzüm attim agzima

BUGüN

sabah bir fincan türk kahvesi
2 bardak ac karnina su
sonra bir dilim beyz peynir ve yarim salkim üzüm
az önce bir haslama yumurta, 1 salatalik, bir domates ve 5 siyah zeytin, üzerine pul biberli
su iciyorum bol bol ve bir fincan daha kahve icerim bir kac saate kadar
aksama ne yerim bilmiyorum henüz

1 saat spor yapacam bugün ve ev temizlicem

Son düzenleme:
Hickimse gelmemis bugün kizlarrr, pazar günü diye saniyorum..
ben saatlerdir temizlik yaptim evde, sonra 1 saat bisiklet sürdüm ve simdide du$a girecem..
sabahtan beridir bütün yediklerim :
1 fincan kahve
1 dilim peynir ve yarim salkim üzüm
1 haslanmis yumurta, 1 domates, 1 salatalik ve 5 tane siyah zeytin
aksam yemegi niyetine, 1 salkim üzüm ve iki dilim beyaz peynir ( canim bisey yemek istemedi )
sonra yine 1 fincan kahve
gün boyunca bolca su ictim
dustan ciktiktan sonrada 1 kase yogurt yemeyi düsünüyorum..
yarin görüsmek üzere

Son düzenleme:
mrb kizlar,
sabah 10:30 maydonozlu omlet, peynir, 2 dilim ekmek, domates, salatalik, zeytin, badem :)
ogle 15:50 (avm deydik ara uzadi) 1 tabak kuru fasulye,1 kase yogut, domates salatalik kavun
aksam 21:00 ( pazara yurudum, elimde posetler donus yolunu da yurudum, dus al falan derken aksam yemegi de gec oldu)
3 kasik turlu, oncesinde bolca kiraz, 1 seftali

sabah 68,8 dedi tarti. dune gore 200 gr vermisim.

Sedefcim, Turkiye'ye geliyormussun. cok sevindim senin adina. kardeslerin, annenler, gecen gun bahsettigin yegenin nasil sevineceklerdir kimbilir. kilo konusunda bence kilo verip donersin geri Almanya'ya. annen seni duzenli beslenmeye alistirir sil bastan. ana yuregi iste.

sigara kullaniyor musun Sedef? o kadar az yiyorsun ki nasil duruyorsun, aklima sigara geldi:))

günaydın kızlar,

bu sabah 69 oldum yine ama reglim de çok yaklaştı hissediyorum. belim ağrıyor ve usuyorum. bi de kokulara karşı hassaslaştım.

10:30 standart kahvaltım; yumurta haşlama,peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, yeşilçay, badem :)

Esraaaa döndün mü? yoksa çok beğenip bi kaç gün daha mı kalcaksınız?

Tünaydın canım arkadaşlarım,

Sonunda kavuştum size. Öyle özledim ki haftasonu burayı. Vakit geçmek bilmedi sizle yazışmadan.

Ben cuma günü uçağa adımımı attığım andan bu sabah uçaktan inene kadar ne bulursam yedim. Yediklerimin arasında zararlı bir şey pek olmamasına rağmen suçluluk hissediyorum sürekli. Cuma gecesi uçağa bindiğimde çok acıkmıştım, gecenin bir yarısı ikramlardan yedim. Bol bol balık yedim, salata yanında. Düğün akşamı düğün yemeğinin üzerine pasta yedim (
Bol yeşillikli gözleme yedim, ama öğle saatleriydi. Bu sabah da kahvaltımı yaptım uçakta. Ayağımı istanbula basınca başladı benim diyet serüveni yeniden. Henüz tartılmadım. Yarın sabah belli olur ak koyun kara koyun artık.

Sizler nasılsınız kızlar? Yazdıklarınıza baktım biraz. Sedefcim sadece 100 gr deme, böyle böyle hızlanacak. Gülcüm regl öncesi olur öyle birkaç 100 gr gelip gitmeler, üzülme lütfen. Cemre sen nasılsın?

Yarın sabah hepimiz tartılsak keşke, bakalım haftaya salıya kadar iddialaşıp ne kadar verebilcez.

Sigara kullanmiyorum canim, yaa isin tuhaf tarafii ben aclik hissetmiyorumkiii, sadece ne zaman ac hissederim kendimi biliyormusun, diyet psikolojisine girersemm ozaman yesemde gözüm doymaz,, yoksa ac felan degilim, dün aksam biraz aciktim, bir kücük kase yogurt yedim icine 1 cay kasigi tarcin koyup..ayda sadece 3-4gün istahim acik olur, oda adet dönemine denk geliyor..
Benim yaptigim diyetin i$e yaramamasinin sebebi zaten böyle az yemem canim galiba yaa, cünkü normal yedigim zaman bile yine diyet yapanlarin aldigindan cok kalori almiyordum ben, tatliya cok düskün degilim, cayima kahveme seker koymam ( tatlandirici kullaniyorum ) evde yag fazla tüketmem yemek yaptigim zamanlarda bile, tuzu zaten hic sevmem, ekmek yemiyorum cok nadir kullanirim; mesela bu sabah kahvalti hazirlamami istedi, bana kepek ekmegi almasini istedim, azicik bisey yedim kahvaltida )
baska fazla kilosu olan bayanlarin cogu gibi su icsem yariyor demiyorum kendimi aklamak icin ama gercekten ben cok yemiyorummm yaa, cok büyük haksizlik, inanki Gül cüm baskasi olsa bukadar az yemeye ggaliba somaliden gelmis gibi olurdu..
daha öncede anlatmistim, ben ilk kilo aldigim 3-4 sene boyunca cok fazla $ok diyetler yaptim, metabolizmami bozdum, migdem ufaldi iyice.. o yüzden veremiyorum..
günde 5-6 kere beslenmeyi basarabilsem sürekli bir sekilde ve saglikli beslenebilsem birde hergün düzenli 45 dk- 1 saat arasi sporumu yapip 2-3 litre suyumu icsem mutlakaki zayiflarim ama ben istikrarsizimmm hepsini bir arada basarmaya basliyorum ama sürekliligini kaybediyorumm olayin, spor yapsam kötü besleniyorum, iyi beslensem sporu aksatiyorumm..
Ablamla konustum iyi bir diyetisyene götür beni dedim,, onlarda kosu bandida var, tatile gidene kadar hergün sabah aksam 45 dakika yürürüm, tatildede denizde yüzecem, sahilde yürürüm felan, ablalarim hep genc ve kafa dengiler, cok iyi anlasiriz deli doluyuz, saniyorum hareketli gecer ve dedigin gibi veririm az da olsa.. Tembihledim annemi sakIn bana özel yemekler yapma dedim, sebze yemekleri yapmasini istedim..

Ben senede birkac kere türkiyeye gidip gelirim, ama hep kendi keyfime baktim son yillarda, biraz vefasiz davrandim. tatile gittim aileme ugramadim son 3 yildir felan, tam ne tarihi hatirlamiyorum ama birkac yil oldu ailemin yasadigi sehre gitmeyeli, ablam izmirde oturuyor, ona ugruyordum tatillere gittigimde dönüste, onu bol bol gördüm gidip geldikce..
Simdi yine gönlüm bodruma kacmaktan yana ama benimki izin vermez hakli olarak, bileti ailemin yanina kesecek direk kizkardeslerimle ve annemle Mersine gidecez mecburen tatile uzun zamandir gitmedim diye bayram ettiler gidecegim haberini alinca, cok mutlu oldular gercekten

Canim hosgeldinnnn, Vallahi bitarafi eksik kaliyor birinizden biriniz gelmediniz sayfamizinnn, tadi olmuyor hic..
iyi etmissin yemekle bence canim, hep yeyip ictiklerimiz sabit ayni seylerr, metabolizmani sasirtmis oldun iki gün, bisey olmazz, icini ferah tut..ben yine maratona basladim esraaa, spor yapiyorum, durmadan temizlik yapiyorum, cok su iciyorumm ve yediklerimede dikkat ediyorum yine,, kaba tabiriyle yumurta dayandi kapiyaaaaaaa Türkiyeye gidiyorum birkac gün icinde, bugün belli olur hangi gün gidecegim, yazarim sizede..
Tekrar hosgeldin canim

Hic üzülme canim yaaaa, regl döneminde insan iki üc kilo fazla cikiyor cogu zaman, onlarin hepsi ödemm takma bile kafana

Şimdi okudum canım, ay çok sevindim. Değişiklik olur sana da. Ailenle vakit geçirirsin. Döndüğünde sevgilin seni görünce şok olur :)))

Tatlım bi yerde metabolizmam yavaşladı galiba demişsin. MEtabolizma tam şu an yaptığın şeyleri yaparak, yani aç kalmayarak, bol su içerek, spor yaparak hızlanabiliyor tekrardan. Lütfen sen de az ama sık ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…