Esracimm Allah yardimcin olsun yaaa, ben biliyorsun 3 ay evvel tasindim arkadasimin yanina ama kendi evimi toparladim alacaklarimi ayirdim, arkadasimin evini bosalttikkk, her iki evde dolu oldugu icin öyle zor oldukiii, bende cok becerikli biri degilim bu konularda, öylee apI$Ip kaldimmm, neyseki arkadasim ilgilendi bircok seyle, yoksa kesinlikle benim becerebilecegim isler degil.. ama buradaki mutfagi söküp atmistik, yeni mutfagin kurulmasi iki haftayi buldu,yatak odasinin kurulmasi yine öyle en azindan bir haftayi buldu, cok kötüydüü o dönem kafayi yiyecektim, evde bir yataga makum kaldik günlercee.. Türkiyede bu isler cok kolay ama burada gercekten okadar kolay olmuyor, paranla i$ci bile bulamiyorsun, adamla anlasiyorsun, gelip takacak kuracakk ama günlerce erteliyorr.. neyseeee kurtuldukk gecti gitti....
Darisi senin basina canim, en güzelii önceden evini temizlet ve özel seylerini, ufak tefek esyalari felan kendiniz tasiyin yavas yavas, yakinmi$ sonucta... takma kafana, nasilsa gelip geciyor..
Sana iyi tatiller diliyorum canim, yorgunluk gibi görme, onun tela$ida güzel olur, en azindan hava degisikligi iyi olur..
Buarada bodrumu sevmiyorum demissin, cok sasirdimmmmm,, ben Türkiyedede baska ülkelerdede tatiller yaptim ama benim en favori yerim Bodrumdur, hem yaz hem ki$ gidip gelirimm senede..
Herkese selammm kizlarrr, yine hepsini trek tek okudum yazdiklarinizin ama unuttum aklimda tutamadimm :-(
Azracimmm cok üzüyorsun bizi ama yaa, dur hele bir tedavini olll, mutlaka hayirli iyi haberini alacazz, sakin umutsuzluga kapilma, bakarsin tek seferde basarirsiniz, belkide 1-2 sene sürer tedavi.. ne olursa olsun sen hep hayirlisini dile ve olacagina inan canim.. inanki Dua ediyorum senin icinn...
Bugün benim ilk i$siz günüm kizlar, ayy cok bunaldimmm, yarin bizim kizlarla bulusacaz öglen 12 de, bütün gün alisveris yapip, sonra biseyler yiyip, bi cafeterida oturup muhabbet sohbett ederiz,, cok sIk bulusamiyoruz, ama firsatimiz oldugunda bizim altin kizlarla evde degilde disarda bulusmayi tercih ediyoruz.. bunlarin hepsinin yasi benden büyük, herbirinin ikiser ücer cocuklari var ama kocamanlar cocuklari masallah, zaten kocalarindan ayrilmislar, biri yalniz yasiyor, biride italyan biriylebenim cocugum olmadigi icin onlara herzaman katilmiyorum, gecen anneler gününde okadar israrlarina ragmen gitmedim, cocuklari büyükte olsa hoslanmiyorum cocuklu biryere gitmeye, buseferde tembihledim, cocuklariniz yoksa yapalim planimizi diyee
yaa belki anlamazsiniz beni cogunuz ama genc kizda olsa cocugu, biz günden zevk almak isterken o kendi yasina uygun seyler yapip, öyle yerlere takilalim istiyor, gerilmek icin cikmiyorum sonucta disari, eglenmek icin degilmi ama
yarin kaca kadar takiliriz bilmiyorum ama gündüz yokum, gelince mutlaka girerim siteye....
Gül ve Esraaa harbiden hafta basii artik tam gaz ilk basladigimiz motivasyonlar baslayalimmmm, benim bügün canim hicbisey istemediii cok $ükürkii,, birazdanda evi süpürüp spor yapip du$a giriyorum kizlarr.. hafta basi daha sIkI bir maratona baslayalimmmmmm Esrada dönünceee.. gaza geliyorum galiba yine yavas yavass..
Bu arada Dilancim yine bir görünüp bir kaybolduu
bugün sabah kahvaltimi az bisey recel ve birkac zeytinle, azicikta ekmek ve bir bardak cayla yaptim
sonra büyük fincan türk kahvemi ictim..
az öncede kendime 8 zeytin, 1 kücük domates, bir sivri biber ve bir salatalikla ufak bir sandwich yaptim yedim.. artik bisey yemem.. bugün zaten i$tahsizim,, gece gec saatte acikmayayim diye yedim onuda.. biliyorummm yine menüm cok elestiriye acikkkkkkk
Canım kahvaltın çok güzel, pastayı de iyi etmişsin sabah yemekle boşver. Onu telafi edeceğin uzun bir gün var önünde. Kalsaydı ve gece yarısı yeseydin çok kötü olurdu. Biliyor musun, kalori sayarken çok kalorili şeyler yediğimde ertesi gün hafif çıkıyorum. Çünkü 300 kalorilik şeye bilmeden 500 kalori diyorum ve aslında o gün her zamankinden az yiyorum. Sen de bugün bunu telafi etmek için psikolojik olarak az yemeye şartlanacaksın. sanırım öyle oldu, akşama hafif yedim (yoğurtlu kabak)
O takılmaca çok fena ya, ben de 88inden aşağıyı zor görcem sanırım. Ama yılmak yok.
YA canım siz yine ucuz kurtulmuşsunuz, mutfak eşyalarının içinden tuvalet fırçası çıkanlar var. neeeeeee piiiiiiiiiiissssss :)))) nurhayat ikonu :) Üstelik dünya para isteyen büyük taşıma şirketleri bunu yapanlar. Bizim yeni ev yakın ya, küçük eşyaları, kıyafetleri yavaş yavaş arabayla götürcez sanırım. Mobilyalar da üreten firma tarafından halledilecek. Bi beyaz eşyalar kalıyor, onlara da bir şey düşünürüz.
Oğluşun üzülmemiştir inşallah masa için. yeni masa aldık daha büyük ve yüksek, umursamadı :)Ben de takım kılıflarını öyle kullanayım o zaman ya.
Deneyeyim bi ara hakikaten, çünkü ben güya türk kahvesini de az şekerli içemiyodum :)))
Canım üzülmemeye çalış, Takdir-i İlahi. İnşallah Allah şifasını verir, olmazsa da çok canı yanmaz. Allah yardımcınız olsun, olmadı gidin bikaç haftaya da götürün göletin oraya. Hepsi imtahan bunların.
doğru diyorsun, eğer kurtuluşu yoksa acı çektirmeden Allah yanına alsın
Canım gece yarısı bodruma uçuyoruz. Aslında ikimiz de hiç hoşlanmıyoruz eşimle bodrumdan. Ama çok yakın bir arkadaşı evleniyor eşimin. Hem düğün hem tatil. Allahtan otel falan değil kalacağımız yer. Yoksa mümkün değil gidemezdik. Cumartesi düğün var, pazar da tekneyle aşağı mazıya gidecekmişiz. Pazartesi sabah dönüyoruz. Tatil deyip duruyorum ama pestilimiz çıkmış olucak sanırsam döndüğümüzde.
Sizin orası gemlik miydi canım? Yanlış mı hatırlıyorum? nilüfer'deyim. Balıkesir'e falan gidiyorsan yol üzeriyiz de :)Valla beraber gelelim gaza, sıkı bir rutin şart bize. gelelim valla:32:
Herkese selammm kizlarrr, yine hepsini trek tek okudum yazdiklarinizin ama unuttum aklimda tutamadimm :-(
Azracimmm cok üzüyorsun bizi ama yaa, dur hele bir tedavini olll, mutlaka hayirli iyi haberini alacazz, sakin umutsuzluga kapilma, bakarsin tek seferde basarirsiniz, belkide 1-2 sene sürer tedavi.. ne olursa olsun sen hep hayirlisini dile ve olacagina inan canim.. inanki Dua ediyorum senin icinn...
Bugün benim ilk i$siz günüm kizlar, ayy cok bunaldimmm, yarin bizim kizlarla bulusacaz öglen 12 de, bütün gün alisveris yapip, sonra biseyler yiyip, bi cafeterida oturup muhabbet sohbett ederiz,, cok sIk bulusamiyoruz, ama firsatimiz oldugunda bizim altin kizlarla evde degilde disarda bulusmayi tercih ediyoruz.. bunlarin hepsinin yasi benden büyük, herbirinin ikiser ücer cocuklari var ama kocamanlar cocuklari masallah, zaten kocalarindan ayrilmislar, biri yalniz yasiyor, biride italyan biriylebenim cocugum olmadigi icin onlara herzaman katilmiyorum, gecen anneler gününde okadar israrlarina ragmen gitmedim, cocuklari büyükte olsa hoslanmiyorum cocuklu biryere gitmeye, buseferde tembihledim, cocuklariniz yoksa yapalim planimizi diyee
yaa belki anlamazsiniz beni cogunuz ama genc kizda olsa cocugu, biz günden zevk almak isterken o kendi yasina uygun seyler yapip, öyle yerlere takilalim istiyor, gerilmek icin cikmiyorum sonucta disari, eglenmek icin degilmi ama
yarin kaca kadar takiliriz bilmiyorum ama gündüz yokum, gelince mutlaka girerim siteye....
Gül ve Esraaa harbiden hafta basii artik tam gaz ilk basladigimiz motivasyonlar baslayalimmmm, benim bügün canim hicbisey istemediii cok $ükürkii,, birazdanda evi süpürüp spor yapip du$a giriyorum kizlarr.. hafta basi daha sIkI bir maratona baslayalimmmmmm Esrada dönünceee.. gaza geliyorum galiba yine yavas yavass..
Bu arada Dilancim yine bir görünüp bir kaybolduu
bugün sabah kahvaltimi az bisey recel ve birkac zeytinle, azicikta ekmek ve bir bardak cayla yaptim
sonra büyük fincan türk kahvemi ictim..
az öncede kendime 8 zeytin, 1 kücük domates, bir sivri biber ve bir salatalikla ufak bir sandwich yaptim yedim.. artik bisey yemem.. bugün zaten i$tahsizim,, gece gec saatte acikmayayim diye yedim onuda.. biliyorummm yine menüm cok elestiriye acikkkkkkk
Canım ay inşallah ben de kurtulurum bir an önce. Sen de ne kadar zorlanmışsın. Yavaş yavaş taşıcaz kişisel eşyalarımızı. Çoluk çocuk yok ya, kendimiz hallederiz onları yavaş yavaş.
Canım Bodrum iyi has da bu mevsimde çok kalabalık. Benim tatil anlayışıma uymuyor oradaki tatil. O yüzden dedim öyle.
Canım hiç bunalma, evinin tadını çıkar. Allah gönlüne göre versin bir sonraki işini de inşallah.
Pazartesi miladımız kızlar. Bomba gibi dönücez. Pes etmek yok.
Kısa kısa yazıyorum, her an çıkmamız gerekebilir :)
günaydın kızlar,
bu sabah tartıda 69'u gördüm. moralim sıfır.
zaten oğlum da tuvalete tutmama rağmen yapmayıp gidip halıya yaptı kerata yaa. delii etti beni sabah sabah.
ama ha bugün ha yarın regl olucam kesin. çok hantal ve gergin hissediyorum kendimi. bir ağırlık var üstümde.
sabah 09:45 ; 1 haşlama yumurta, 6 küçük yeşil zeytin, domates, salatalık, 2 dilim üzerine peynir sürülmüş çavdar ekmeği. ve 2 koca kupa yeşil çay, çubuk tarçınlı
oğlumun altı bezsiz diye uzak marketlere de yürüyemiyorum. kaldım evde. bari bisiklet, pilates vs yapayım.
selam may-girls, nerdesiniz yaff :)
öğle; 14:30 sularıydı sanırım; önce yemek pişene kadar 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) +1 bardak süt + 1 tabak etli türlü+ 1 küçük dilim ekmek
akşam ; 18:30 1 tabak etli türlü +1 kase yoğurt+ bolca beyaz kiraz+2 kayısı + ceviz (akşam yemeğimi erken yedim oleeyyy)
regl öncesi sarı meyveler yiyin dedi tv de bir diyetisyen. yedik bakalım yarın şişler inecek mi?
kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir mektup gibi oldu yaneyse ben dün çok evişiyaptım toplamda 5 saat hiç durmadan,o yüzden yürüyüş kaldı,bugün 1 saat 5 dakika yürüdüm şimdi ayaklarım sızlıyor.sedefcim gelmişsin dedim yine nere gitti bu bacı,işi bırakmışsın hayırlısı olsun ALLAH gönlüne göre versin ne diliyorsan.yazdıklarında haklısın ama herşey karşılıklı bacım,ben ona çok emek verdim zeynomada teyze olarak üstüme düşenin çok fazlasını yaptım,oda teyze az nazı geçmeli değilmi,neyse sorun şimdilik çözüldü oğluşum bugün gidecek
mrb kizlar,
sabah 10:30 maydonozlu omlet, peynir, 2 dilim ekmek, domates, salatalik, zeytin, badem :)
ogle 15:50 (avm deydik ara uzadi) 1 tabak kuru fasulye,1 kase yogut, domates salatalik kavun
aksam 21:00 ( pazara yurudum, elimde posetler donus yolunu da yurudum, dus al falan derken aksam yemegi de gec oldu)
3 kasik turlu, oncesinde bolca kiraz, 1 seftali
sabah 68,8 dedi tarti. dune gore 200 gr vermisim.
Sedefcim, Turkiye'ye geliyormussun. cok sevindim senin adina. kardeslerin, annenler, gecen gun bahsettigin yegenin nasil sevineceklerdir kimbilir. kilo konusunda bence kilo verip donersin geri Almanya'ya. annen seni duzenli beslenmeye alistirir sil bastan. ana yuregi iste.
sigara kullaniyor musun Sedef? o kadar az yiyorsun ki nasil duruyorsun, aklima sigara geldi:))
Tünaydın canım arkadaşlarım,
Sonunda kavuştum size. Öyle özledim ki haftasonu burayı. Vakit geçmek bilmedi sizle yazışmadan.
Ben cuma günü uçağa adımımı attığım andan bu sabah uçaktan inene kadar ne bulursam yedim. Yediklerimin arasında zararlı bir şey pek olmamasına rağmen suçluluk hissediyorum sürekli. Cuma gecesi uçağa bindiğimde çok acıkmıştım, gecenin bir yarısı ikramlardan yedim. Bol bol balık yedim, salata yanında. Düğün akşamı düğün yemeğinin üzerine pasta yedim(
Bol yeşillikli gözleme yedim, ama öğle saatleriydi. Bu sabah da kahvaltımı yaptım uçakta. Ayağımı istanbula basınca başladı benim diyet serüveni yeniden. Henüz tartılmadım. Yarın sabah belli olur ak koyun kara koyun artık.
Sizler nasılsınız kızlar? Yazdıklarınıza baktım biraz. Sedefcim sadece 100 gr deme, böyle böyle hızlanacak. Gülcüm regl öncesi olur öyle birkaç 100 gr gelip gitmeler, üzülme lütfen. Cemre sen nasılsın?
Yarın sabah hepimiz tartılsak keşke, bakalım haftaya salıya kadar iddialaşıp ne kadar verebilcez.
günaydın kızlar,
bu sabah 69 oldum yineama reglim de çok yaklaştı hissediyorum. belim ağrıyor ve usuyorum. bi de kokulara karşı hassaslaştım.
10:30 standart kahvaltım; yumurta haşlama,peynir, yeşil zeytin, domates, salatalık, yeşilçay, badem :)
Esraaaa döndün mü? yoksa çok beğenip bi kaç gün daha mı kalcaksınız?
Canim hosgeldinnnn, Vallahi bitarafi eksik kaliyor birinizden biriniz gelmediniz sayfamizinnn, tadi olmuyor hic..
iyi etmissin yemekle bence canim, hep yeyip ictiklerimiz sabit ayni seylerr, metabolizmani sasirtmis oldun iki gün, bisey olmazz, icini ferah tut..ben yine maratona basladim esraaa, spor yapiyorum, durmadan temizlik yapiyorum, cok su iciyorumm ve yediklerimede dikkat ediyorum yine,, kaba tabiriyle yumurta dayandi kapiyaaaaaaaTürkiyeye gidiyorum birkac gün icinde, bugün belli olur hangi gün gidecegim, yazarim sizede..
Tekrar hosgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?