Canım ben bugün çok hastayım. Ancak kalktım kahvaltı yaptım. Bademciklerim şişmiş. Şimdi doktora gidip gitmemeyi düşünüyorum.
Canım bak birden gitti hepsi. İnanmazsın ben de bu sabah 93.0 kg geldim. Ödem azaldıkça iki gün aynı gösterip üçüncü gün düşmeye başlayacak. Sakın endişelenme. Regl bitince zaten kesin göreceksin ucundan da olsa 67yi.
Sen yine yoğurta aban gaz ve şişlik için bu dönem bence. Bi de canım spor yapamıyorsun ya, sabah kalkar kalmaz aç karna olduğun yerde koşabildiğin kadar hızlı koş, 5 dakika yapsan yeter. O bile metabolizmanı hızlandıracaktır. Sabah aç karna spor hakikaten çok etkili. Gün içinde uykun geldikçe zıpla olduğun yerde. Bunlar çok vaktini almaz ama mucizeler yaratacaktır.
Valla zayıflayalım da ilk önce yüzümüz ve gıdımız gitsin. Ben kilonun yarısını gıdıma almışım galiba.
Ben de evdeyken çok salıyorum. YA tatilde çok komik bi şey oldu bunla ilgili. Tatilde gece yatmak için gecelik aldım biraz süslü yanıma. Tabi arkadaşın annesinin evinde kalıyoruz, uslu durmak lazım. Neyse eşim diyo ki ne güzel olmuşsun gecelikle. :))) Eve geldik ben yine şort tişört, eşim isyan etti. Tatilde gecelik giy, eve gel komik komik şortlar, aksi misin nesin :)))
Ben de artık çeki düzen vericem valla. Olmuyo böyle. Sen de boylu poslusun Gülcüm, giy tulumlar falan bakan bi daha baksın.
Günaydın arkadaşlarım,
Nasılsınız bakalım? Cemre ve Gül gelmiş de Sedef ve diğer kızlardan ses yok. Ben en çok Azrayı merak ediyorum aslında. Umarım iyidir.
Ben çok hastayım, bademciklerim şişmiş sanırım hava değişikliği yüzünden. Gece boyunca uyuyamadım doğru düzgün, ancak kalkabildim. Sabah çok umutsuz bir şekilde tartıya çıktım, bi de ne göreyim. 93.0 kg. Sanırım dün aç karna yaptığım leslienin mucizesi bu 500 gr. Ama bugün spor yapamıcam sanırım. Annemle çarşıda işlerimiz var. Belki doktora giderim. Terleyip üşümek istemiyorum bu halde bi de spor yaparak.
Eki Görüntüle 457773
Belki tüm gün çok az uğrarım. Hepiniz kendinize çok iyi bakın.
çok geçmiş olsun canım. ılık ılık adaçayı falan iç. tuzlu su ile gargara da belki iyi gelir. ama fazla yapınca da tahriş eder dikkat! en güzeli ve en iyi gelen şey dinlenmek ama işlerin varmış. neyse sonra dinlenirsin.
ben sabah oğluşa kahvaltı hazırlarken çok kötü oldum. doğum sonrası ilk defa böyle oldu reglim. ağrısı azalmıştı doğumdan sonra ama bu kez eski günlerdeki gibi oldu.
yalın ayak dolaşmanın karşılığı galiba. soğuk terler döktüm. şekerim falan da düştü herhalde baygınlık hissi geldi. neyse ağzıma 2-3 üzüm attım uzandım. ısınınca geçti.
ayağıma sıcak su torbası koydum bu yaz gününde :)
Esracım o dediklerini yapmaya çalışcam hazır alt kat komşularımız tatildelerken :)
Azra'yı ben de merak ettim. Aynur da uğramaz oldu. Mine ve Ecem bi göründü bi kayboldular.
yaz günü boğaz ağrısı çok kötü yaa. tekrar geçmiş olsun canım. bol C vitamini al, bol su iç. ama ılık olsun.
eşin şükretsin ben şort bile giymiyorum :)))) pazen pijama takımları giyiyom :) anca ısınıyom :) bi reform yapmalı bu konuda aslında. ama eşimle aynı yatakda bile yatamıyoruz ki. oğluşla babası uyuyor ben ayrı odada uyuyorum 2 gündür. öncesinde de tam tersiydi. oğluş benim safra ameliyatımdan beri kendi odasında uyumuyor yaa :))))) bir gece kaldım hst.de, o gece uyumamış ağlamış, bütün oyuncakları yatağa taşımış. o alışkanlık hala devam ediyor. geçen gün yatağa götüreceği oyuncakları toplamış içinde metre de vardı :))))
ya benim tarzım bu, hep düz renk giyerim, desenli çok nadir giyerim, gri severim hep elim grilere gider. eşim de derki yine mi gri aldın ?
görümcelerim de tam tersi. görseniz moda ikonları :) hem inceler hem boyları kısa olduğundan moda topukluları giyebiliyorlar.
tulum hiç denemedim ama sanırım yakışır boydan dolayı.
ayy ben gecelik giymeyeli ohoooo :)))) hiç alışamadım. satenlerle, ip askılılarla üşüyorumomuzlarım hep tutuktur bi de onlarla uyusam ne olurum bilmem :)
ya bi de hamilelikten kalma göbek ve çatlaklar, basenler, hormonlu selülitler, sezeryan izi, safra ameliyatından karnımda 3 ayrı yerde dikiş izi vs ben kendimi güzel hissetmiyorum ki
ama hep özenmişimdir özenli bakımlı kadınsı kadınlara :)
kızlar nasılsınız tünaydın,ben bütün gece uyumadım sinirden,oğlum 3.dönem açık lise sınavının kayıtını yaptırmamış tarih geçmiş,yani sınava giremeyecek çok üzgünüm,tüm gece ağlayıp durdum,oysa kaç kere hatırlatttım,sınavı ona ama gitmemiş üstüne,birde bana kızıyor,sen beni hep laf sokmak için arıyorsun diye,yaa ben anneyim nasıl böyle der dimii.
ben çalışıyorum sanki yatıyorum diye bana tavır yapıyor,bktım bu dünyadan yaa,evlada ne yaparsan yap yinede yaranılmıyor.çok acımasız yaa ben gece gündüz onu düşünüyorum ne yedi ne içti ne yaptı diyee ama,hep diyorum aramıcam çok kırıyor beni,sabah aradım yine bana bağırma hep böyle yapıyorsun azarlamak için arıyorsun diyor,ne söylüceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım yaa.bu sınav çok önemliydi,bütün derslerini verseydi bu dönem lise diplomasını alıp askerliği erteleticekti,ondan sonrada üni için yine dershaneye gidecekti,artık hayal oldu.ne yapayım kendi düşen ağlamaz bıktım artık kızlar,
Esracım eczaneye gittiğimde alayım madecassol. karnımdaki çatlaklar yanar dönerli gibi. baktığın açıya göre renk değiştiriyor4 yıllıklar. hamilelik çatlaklarım.
inşallah işe yarar. bi de mekik çekmeyii becerebilsem de koca göbeğim gitse. twister bile işe yarıyor yanları topluyordu. bi bıraktım kaldı öyle...
kıyafet konusuna gelince hep evdeyim diye öyle. çalışıyor olsam daha dikkatli olurdum. eşim de benim gibi paspaldır :))) ben ona o bana baka baka saldık kendimizi.
az zayıflayım alıcam bişeyler. geçen yaz bitimi aldığım ayakkabılarımı bile giyemedim :) dolapta durup duruyorlar.
öğle 14:45 ; 1 tabak tavuk göğsü sote, çoban salata+ 1 kase yoğurt (yeşil zincir katılmış) + 6-7 badem
tavuk göğsü ve salata bana kilo verdiriyor bakalım yine işe yarayacak mı :) bu kez haşlamadım, zar büyüklüğünde doğrayıp suyunu çekmesine yakın z.yağı, karabiber, tatlı toz biber ekledim. ee güzel oldu.
Selam kizlar bugün gelemedim kusura bakmayin, dünde randevum vardi ka$larim icin, yapan kisi arkadasimdi, kasilarim bitince kafeteriada oturduk gece 23.30 a kadar, eve geldigimde gece 12.00 ydii.. benimki aradi zaten nerdesin diye, benden önce gelmis
Neysee gece yine büyük bir harp cikti evde, daha dogrusu ben cikardim hakli olarakk, bugünde acayippp kiyameti kopardim bazi seyler icimde büyüdügü icin, özürler diledii, aksama telafi edecem felan dedii,, bir iliskiyi yürütmek cok zor yaaaa, bu aksam benim karsima gecici cözümlerle cikmaa dedimm, ben her hafta kavga gürültü yasayip yüz göz olmak istemiyorum dedim,. haklisin özür dilerim dedi.. bakalim aksama evde ciddi bir oturum var
Hepinizin yazdiklarinizi okudum, aklimda kaldigi kadarina cevap vereyim, cok vaktim olmadigi icin tek tek yazamiyorum suan özür dilerim
cemrecim, Gül e katiliyorum canim oglan arada kalmis zaten, o yastaki cocugun psikolojisi savas alani gibi olur, birde siz üzerine gitmeyin, yazik genc cocuk,hepimiz hatalar yaptik hayattaa, hatalarimiz sonucunda simdi büyüdügümü hissediyorum.. oda düzeltirr, hersey olur sen aglamaaa kiyamayizz biz sana canimm..
ayrica tarif ettigine göre cillop gibi hatinsun masallahh, Allah sansinida güzel etsin bundan sonra insallah canimm
Güllllllllllllll sana cok kizdimmm
Boylu poslu kadinsin, tarif ettigine göre güzelsindirde, cokta fazla kilonda yok,, bence insan baskalarinin kendini sevmesini istiyorsa önce kendi degerinin farkina varip kendini sevmeyi ögrenmelii,, Tarzini yenile, kendine bak, gencliginin güzelliginin kiymetini bil ve Esraninda dedigi gibi kocalarinizi elinizde tutmanin en önemli yoludur bakimli olmakk..
Esracim sen kendinle daha barisik bir insansin anladigim kadariyla, cok iyi buu.. o tarz seylerii herzaman giyinmeni tavsiye ederimm canim, insanin kendine güveni artiyor, ayrica tartidaki sonucuna da cok sevindim..
Kizlarr bende kendimi tarif edeyim,, balik etliyim, sarap kizilina boyali bakimli belime kadar uzun saclarim var sivri kesim..kemik yapim incedir, cok bakimliyimdir ben, evde normal giyindigim elbiselerim bile derin gögüs dekilteli, yada kisa askili elbiselerdirr, aslaaa ben yatarken esofman pijama kullanmam bikere kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir erkegi elde tutmanin en iyi yolu 24 saat bakimli olmakkk, cünkü sendeki temizligi bakimi süsü püsü görüyor ve hep disardaki kadinlari senle kiyasliyor.. benimki bana hep der, yolda yürürken yanimdan gecen kadinlarla seni hep kiyasliyorum, cogundan 10 kat güzelsin diye,, ben evde bile olsam sabah uyanir banyoya giderim direkk ve genel temizligimi yapip ( dus ve dis bakimi vs.. ) direk makyajimi yaparim ve öyle cikarim banyodan..biraz fazla koko$um galiba
buarada tatile gitme i$i ayin 11 ine kaldi, haftaya carsamba gidiyorum yani..
Hepinize hayirli Berat gecesi diliyorum, Allah dualarimizi kabul edip gönlümüze göre versin insallah.
selaammm fıstıkklaarrr , herkesin kandili mübarek olsun
arar ara uğruyorum topice bi göz atıp gidiyorum , biliyorum sizleride ihmal ettim , kötü Aynur kötü tüüüüüüüüü sanaaaa
nasılsınız güzellerrr ? nasıl gidiyor keyiflerr ??
benden iyilik , buaralar +90 topicinde muhabbet koyuydu anca oraya laf yetiştirebiliyordumm
Gülcüümmm uğradım bebişimm bak ilk senin halini hatrını soruyorumm
Sedef sen nasılsın kuzucumm , umarım daha iyisindirr , bak bugün kandil bence Ümit için dua et , onu en çok bu mutlu eder
Esraaaa 93 olmuşunnn , isyan etcem haa, sen yakalamadan ben yavaaşşştaann yol alayımm ,yakalayamaskiii yakalayamasskiiii
diğer yavrularr sizler nasılsınızzz bakalımm ? herkess iyidirr inşAllaahh
aksam 18:45 1 tabak taze barbunya+ 1 kase yogurt+ biraz uzum+ 6-7 badem+ 1 yem.kasigi sade dondurma:)
Aynurcum hosgeldin yaa, sayfamiza renk geliyor sen gelince kirmizilar ikonlar falan :) tabi guzel yazilarin da cabasi. hep ugra, ihmal etme bizi.
Sedefcim kizmakta haklisin ama ben paspalim yaa, kokos olmak zahmetli, ee ben de tembelim napiiiim.
esim makyaj sevmez, benim duru guzelligimi seviyor o.
zaten ben erkek olcakmisim da olmamisim iste. annem bana erkek fatma derdi:)
Esracim nasilsin, aksam olunca bogaz agrisi agirlasir, uyutmaz. insallah uyumusundur.
Cemrecim sen de biraz kafayi dagitmisindir insallah. hersey olacagina varir. her ser de bir hayir vardir demisler.
kandilinizi de kutlar ve kacarim kizlar.
hee Sedefcim kandil gecesi arkadasinla guzel gelismeler kesin cozumler olsun insallah.
günaydın tünaydın güzeller,
sabah 09:30 ; 2 haşlanmış yumurta (biri oğluşundu, yemedi), 7 zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 3 üzüm, 3 beyaz kiraz
Esracım kendini spora vermen çok güzel yaa maşallah, bana da bulaştırın sporu yaff :) ama sen yine de dikkatli yap, terin üstünde soğumasın. boğazın geçene kadar.
Sedefcim nerdesin? iyi misin? dün gece noldu?
sabah tartı önce 67,8 dedi neeeee dedim o anda uykum açıldı. ama inanamadım, baktım tartı halıya değiyor. düzelttim bi daha tartıldım 68,3 çıktı hehe
aksam 18:45 1 tabak taze barbunya+ 1 kase yogurt+ biraz uzum+ 6-7 badem+ 1 yem.kasigi sade dondurma:)
Aynurcum hosgeldin yaa, sayfamiza renk geliyor sen gelince kirmizilar ikonlar falan :) tabi guzel yazilarin da cabasi. hep ugra, ihmal etme bizi.
Sedefcim kizmakta haklisin ama ben paspalim yaa, kokos olmak zahmetli, ee ben de tembelim napiiiim.
esim makyaj sevmez, benim duru guzelligimi seviyor o.
zaten ben erkek olcakmisim da olmamisim iste. annem bana erkek fatma derdi:)
Esracim nasilsin, aksam olunca bogaz agrisi agirlasir, uyutmaz. insallah uyumusundur.
Cemrecim sen de biraz kafayi dagitmisindir insallah. hersey olacagina varir. her ser de bir hayir vardir demisler.
kandilinizi de kutlar ve kacarim kizlar.
hee Sedefcim kandil gecesi arkadasinla guzel gelismeler kesin cozumler olsun insallah.
Valla yakalıcam Aynur elini çabuk tut
Kuzum sen şu adet drumu için sürekli doktor kontrolündesin de mi? doktoruna danışmadan bekleme istersen olmasını. Ne biliyim belki söktürücü bi şey verir. Çok bunaltır ya o seni, iki ay olmuş.
Kizlar herkeseee selammm.. benim dün kafan cok daginikti biliyorsunuz hic ilgilenemedim burayla.. dün benimkiyle konustuk, eve gelmeden bana bizim icin dua et demeye basladi zaten daha telefonda, ben hergün ediyorum ikimiz icin zaten dedim, dün kandil gecesiydi, bu geldi dus yapti namaz kilar özel gecelerde ve cuma namazlarinada gider masallahh cok inanclidir.Dün geldi sarildi seni hic üzmicem dedi, haketmiyorum gercekten seni dedi.. bende lütfen bana birseyleri ikinci kez söyletip yorma beni dedim, ben sakin bir insanim, hayatta dIr dIr yapan bir kadin degilim ama ben bile söylenmeye basladim dedim, yüzgöz olmayalim hicbir belirgin sorunumuz yokken dedim..
yaa aslinda cok iyi bir insan, düsüncelidir bana karsi, beyefendide, öyle kasi gözü saga sola oynayan tiplerden degil ama beni sinir eden durum bana az zaman ayirmasi ve bu akrabalari.Neyseee, insallah zamanla hersey yerine daha fazla oturacak. hani evliliklerde bile ilk 6 ay kritiktir yaa, ciftler alisamaz birbirine, tartisir felan.. bizim henüz 4 üncü ayin icindeyiz ayni evde oturmaya baslayali, ilk zamanlara göre simdi daha iyi, birkac ay icinde saniyorumki daha fazla oturacak hersey.yani simdilik hersey yolunda gibi..
Aynurcummm hosgeldin, daha sIk ugra gercektendee nese saciyorsun geldigin hemen farkediliyor.. dün gece okudum zaten dua Ümite..Artik yazmiyorum onunla ilgili fazla bisey ama unuuldugunu sanmayin, aklima getirmemeye calissamda, hemen hemen hergün gözyasi döküyorum yine onun icin, annesini sIk sIk ariyorum, bugün tam 25 gün oldu, Allah mekanini cennet etsin :-((
Güll cümm senin bu sabaki tarti macerani okudum, baya bi güldürdün beniiii, bende bazen tartinin ucuna basinca azicik eksik tartiyor, nasil bir his oldugunu cok iyi anliyorum ama 68 de gayet iyi yanii, Esra ve sen masallahhh azimlisiniz ve basaracaksinizzz.. Bende cok tembelim canim yaaa ama yillardir alistirmisim kendimi buna, hergün en az 2-3 saat kendime banyoma, bakimima saclarima makyajima ayirrim..sanki bir görev gibi geliyor o bana, mesela saat 10-00 da evden cikmam gerekiyorsa ben 7.30 da kalkarim yataktanyani anlayacaginiz daha evden cikmadan yoruluyorum
Esraaa seni tutrabilene ask olsunnnnnnnMasallahhh canimmm, cok seviniyorum emeginin karsiligini görebilmene, Aynura yetiseceksinn.. buarada dün yazmayi unutmusum, cok gecmis olsun canimm, insallah daha iyisindir bugün?..
Benim bu sabah Doktorda randevum vardi kizlar, yürüyerek gittim, git gel yarim saatten fazla sürdü, ac karnina yürüdüm birde.benimki ise gec gittigi icin gelirken benden gözleme almami istedi.. dönüste tanidik bir türk pastanesine ugradim, taze gözleme yapiyorlar siparisi verince hemen orda, geldigimde o cay demlemisti, bende güzelce kahvaltiliklarida hazirladim, o gitmeden kahvalti yaptik,
kahvaltida yarim tane patatesli, yarim tanede kiymali gözleme yedim, biraz salatalik, domates, yarim dilim peynir ve 4 tane zeytin yedim, bir fincanda cayimi ictim..
gece hic uyuyamadim ve az sonra galiba biraz kestirecem ve uyanincada evi temizleyip bisiklet sürecem insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?