May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

çok geçmiş olsun canım. ılık ılık adaçayı falan iç. tuzlu su ile gargara da belki iyi gelir. ama fazla yapınca da tahriş eder dikkat! en güzeli ve en iyi gelen şey dinlenmek ama işlerin varmış. neyse sonra dinlenirsin.

ben sabah oğluşa kahvaltı hazırlarken çok kötü oldum. doğum sonrası ilk defa böyle oldu reglim. ağrısı azalmıştı doğumdan sonra ama bu kez eski günlerdeki gibi oldu.
yalın ayak dolaşmanın karşılığı galiba. soğuk terler döktüm. şekerim falan da düştü herhalde baygınlık hissi geldi. neyse ağzıma 2-3 üzüm attım uzandım. ısınınca geçti.
ayağıma sıcak su torbası koydum bu yaz gününde :)
Esracım o dediklerini yapmaya çalışcam hazır alt kat komşularımız tatildelerken :)

eşin şükretsin ben şort bile giymiyorum :)))) pazen pijama takımları giyiyom :) anca ısınıyom :) bi reform yapmalı bu konuda aslında. ama eşimle aynı yatakda bile yatamıyoruz ki. oğluşla babası uyuyor ben ayrı odada uyuyorum 2 gündür. öncesinde de tam tersiydi. oğluş benim safra ameliyatımdan beri kendi odasında uyumuyor yaa :))))) bir gece kaldım hst.de, o gece uyumamış ağlamış, bütün oyuncakları yatağa taşımış. o alışkanlık hala devam ediyor. geçen gün yatağa götüreceği oyuncakları toplamış içinde metre de vardı :))))

ya benim tarzım bu, hep düz renk giyerim, desenli çok nadir giyerim, gri severim hep elim grilere gider. eşim de derki yine mi gri aldın ?
görümcelerim de tam tersi. görseniz moda ikonları :) hem inceler hem boyları kısa olduğundan moda topukluları giyebiliyorlar.

tulum hiç denemedim ama sanırım yakışır boydan dolayı.

ayy ben gecelik giymeyeli ohoooo :)))) hiç alışamadım. satenlerle, ip askılılarla üşüyorum omuzlarım hep tutuktur bi de onlarla uyusam ne olurum bilmem :)
ya bi de hamilelikten kalma göbek ve çatlaklar, basenler, hormonlu selülitler, sezeryan izi, safra ameliyatından karnımda 3 ayrı yerde dikiş izi vs ben kendimi güzel hissetmiyorum ki

ama hep özenmişimdir özenli bakımlı kadınsı kadınlara :)

Son düzenleme:

Azra'yı ben de merak ettim. Aynur da uğramaz oldu. Mine ve Ecem bi göründü bi kayboldular.

yaz günü boğaz ağrısı çok kötü yaa. tekrar geçmiş olsun canım. bol C vitamini al, bol su iç. ama ılık olsun.

kızlar nasılsınız tünaydın,ben bütün gece uyumadım sinirden,oğlum 3.dönem açık lise sınavının kayıtını yaptırmamış tarih geçmiş,yani sınava giremeyecek çok üzgünüm,tüm gece ağlayıp durdum,oysa kaç kere hatırlatttım,sınavı ona ama gitmemiş üstüne,birde bana kızıyor,sen beni hep laf sokmak için arıyorsun diye,yaa ben anneyim nasıl böyle der dimii.
ben çalışıyorum sanki yatıyorum diye bana tavır yapıyor,bktım bu dünyadan yaa,evlada ne yaparsan yap yinede yaranılmıyor.çok acımasız yaa ben gece gündüz onu düşünüyorum ne yedi ne içti ne yaptı diyee ama,hep diyorum aramıcam çok kırıyor beni,sabah aradım yine bana bağırma hep böyle yapıyorsun azarlamak için arıyorsun diyor,ne söylüceğimi nasıl davranacağımı şaşırdım yaa.bu sınav çok önemliydi,bütün derslerini verseydi bu dönem lise diplomasını alıp askerliği erteleticekti,ondan sonrada üni için yine dershaneye gidecekti,artık hayal oldu.ne yapayım kendi düşen ağlamaz bıktım artık kızlar,

Canım şekerin düşmüş hakikaten, ay çok fena o soğuk terleme hissi. İstersen bugün biraz sık yemeye çalış. Kendine çok dikkat et, sana da geçmiş olsun canım. Topiğimize nazar değdi :)))

Hiç öyle düşünme canım. Benim o kadar sarkık bir göbeğim var ki, inan utanıyorum. Ama sporla toparlanmaya başladı ve çok hoşuma gidiyor bu gelişim. Bu bile güvenimi yeniden kazandırdı az da olsa. Senin ne kilon var ki, eminim çok güzelsindir. Kendimize saygı duymamız lazım öncelikle. Hiç öyle düşünme, bak sana bi krem tavsiye edeyim. Senin çatlaklar eski değildir. Madecassol diye bi merhem var, o kadar faydalı ki. Hücre yenileyici ve derin olmayan çatlaklarda çok işe yarıyormuş. Fiyatı da çok makul. Bence denemelisin bir tüpünü. Ben senin kadar az kiloya sahip olsam ohooo. Giymediğim şey kalmaz. Bak kaptırcaz yoksa kocaları, gel gaza gel gaza :))))

Esracım eczaneye gittiğimde alayım madecassol. karnımdaki çatlaklar yanar dönerli gibi. baktığın açıya göre renk değiştiriyor 4 yıllıklar. hamilelik çatlaklarım.
inşallah işe yarar. bi de mekik çekmeyii becerebilsem de koca göbeğim gitse. twister bile işe yarıyor yanları topluyordu. bi bıraktım kaldı öyle...

kıyafet konusuna gelince hep evdeyim diye öyle. çalışıyor olsam daha dikkatli olurdum. eşim de benim gibi paspaldır :))) ben ona o bana baka baka saldık kendimizi.
az zayıflayım alıcam bişeyler. geçen yaz bitimi aldığım ayakkabılarımı bile giyemedim :) dolapta durup duruyorlar.

öğle 14:45 ; 1 tabak tavuk göğsü sote, çoban salata+ 1 kase yoğurt (yeşil zincir katılmış) + 6-7 badem

tavuk göğsü ve salata bana kilo verdiriyor bakalım yine işe yarayacak mı :) bu kez haşlamadım, zar büyüklüğünde doğrayıp suyunu çekmesine yakın z.yağı, karabiber, tatlı toz biber ekledim. ee güzel oldu.

Cemrecim oğlun ergen sonuçta, isyanı birikmiştir. başaklar eleştirmeyi sever daha doğrusu yapıları öyle. çocuğa fazla gelmiş olabilir.
babası sert davranıyor bari sen alttan al. o da farkında sanırım durumun ki stres yapmış sana patlamış.

Yarar canım inşallah, bazılarında çok işe yaramış, bazılarında yaramamış. Denemeye değer valla. Ben geçen beceriksizlik edip yeni demlenmiş yeşilçayı göbeğime döktüm boydan boya. Madecassol çok iyi bi hücre yenileyici, yanığa falan da kullanılıyo. İşte sürdüm bi 10 gün düzenli, yanıklar su toplamasına rağmen iz kalmadı. Yanık olan bölgedeki çatlaklar da sanki silikleşti. Evdeki tüp bitti ben de yenisini alıp tekrar uygulayacağım.

Yaz sonu talan edelim indirimdekileri, bikaç beden küçülmüş oluruz bence kesin. Sen de belki başlarsın bi süre sonra işe tekrar canım.

Menün de harika yine, maşallah

Selam kizlar bugün gelemedim kusura bakmayin, dünde randevum vardi ka$larim icin, yapan kisi arkadasimdi, kasilarim bitince kafeteriada oturduk gece 23.30 a kadar, eve geldigimde gece 12.00 ydii.. benimki aradi zaten nerdesin diye, benden önce gelmis
Neysee gece yine büyük bir harp cikti evde, daha dogrusu ben cikardim hakli olarakk, bugünde acayippp kiyameti kopardim bazi seyler icimde büyüdügü icin, özürler diledii, aksama telafi edecem felan dedii,, bir iliskiyi yürütmek cok zor yaaaa, bu aksam benim karsima gecici cözümlerle cikmaa dedimm, ben her hafta kavga gürültü yasayip yüz göz olmak istemiyorum dedim,. haklisin özür dilerim dedi.. bakalim aksama evde ciddi bir oturum var

Hepinizin yazdiklarinizi okudum, aklimda kaldigi kadarina cevap vereyim, cok vaktim olmadigi icin tek tek yazamiyorum suan özür dilerim

cemrecim, Gül e katiliyorum canim oglan arada kalmis zaten, o yastaki cocugun psikolojisi savas alani gibi olur, birde siz üzerine gitmeyin, yazik genc cocuk,hepimiz hatalar yaptik hayattaa, hatalarimiz sonucunda simdi büyüdügümü hissediyorum.. oda düzeltirr, hersey olur sen aglamaaa kiyamayizz biz sana canimm..
ayrica tarif ettigine göre cillop gibi hatinsun masallahh, Allah sansinida güzel etsin bundan sonra insallah canimm

Güllllllllllllll sana cok kizdimmm
Boylu poslu kadinsin, tarif ettigine göre güzelsindirde, cokta fazla kilonda yok,, bence insan baskalarinin kendini sevmesini istiyorsa önce kendi degerinin farkina varip kendini sevmeyi ögrenmelii,, Tarzini yenile, kendine bak, gencliginin güzelliginin kiymetini bil ve Esraninda dedigi gibi kocalarinizi elinizde tutmanin en önemli yoludur bakimli olmakk..

Esracim sen kendinle daha barisik bir insansin anladigim kadariyla, cok iyi buu.. o tarz seylerii herzaman giyinmeni tavsiye ederimm canim, insanin kendine güveni artiyor, ayrica tartidaki sonucuna da cok sevindim..

Kizlarr bende kendimi tarif edeyim,, balik etliyim, sarap kizilina boyali bakimli belime kadar uzun saclarim var sivri kesim..kemik yapim incedir, cok bakimliyimdir ben, evde normal giyindigim elbiselerim bile derin gögüs dekilteli, yada kisa askili elbiselerdirr, aslaaa ben yatarken esofman pijama kullanmam bikere kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bir erkegi elde tutmanin en iyi yolu 24 saat bakimli olmakkk, cünkü sendeki temizligi bakimi süsü püsü görüyor ve hep disardaki kadinlari senle kiyasliyor.. benimki bana hep der, yolda yürürken yanimdan gecen kadinlarla seni hep kiyasliyorum, cogundan 10 kat güzelsin diye,, ben evde bile olsam sabah uyanir banyoya giderim direkk ve genel temizligimi yapip ( dus ve dis bakimi vs.. ) direk makyajimi yaparim ve öyle cikarim banyodan..biraz fazla koko$um galiba

buarada tatile gitme i$i ayin 11 ine kaldi, haftaya carsamba gidiyorum yani..
Hepinize hayirli Berat gecesi diliyorum, Allah dualarimizi kabul edip gönlümüze göre versin insallah.

selaammm fıstıkklaarrr , herkesin kandili mübarek olsun

arar ara uğruyorum topice bi göz atıp gidiyorum , biliyorum sizleride ihmal ettim , kötü Aynur kötü tüüüüüüüüü sanaaaa

nasılsınız güzellerrr ? nasıl gidiyor keyiflerr ??

benden iyilik , buaralar +90 topicinde muhabbet koyuydu anca oraya laf yetiştirebiliyordumm

Gülcüümmm uğradım bebişimm bak ilk senin halini hatrını soruyorumm

Sedef sen nasılsın kuzucumm , umarım daha iyisindirr , bak bugün kandil bence Ümit için dua et , onu en çok bu mutlu eder

Esraaaa 93 olmuşunnn , isyan etcem haa, sen yakalamadan ben yavaaşşştaann yol alayımm ,yakalayamaskiii yakalayamasskiiii

diğer yavrularr sizler nasılsınızzz bakalımm ? herkess iyidirr inşAllaahh

Son düzenleme:
aksam 18:45 1 tabak taze barbunya+ 1 kase yogurt+ biraz uzum+ 6-7 badem+ 1 yem.kasigi sade dondurma:)

Aynurcum hosgeldin yaa, sayfamiza renk geliyor sen gelince kirmizilar ikonlar falan :) tabi guzel yazilarin da cabasi. hep ugra, ihmal etme bizi.

Sedefcim kizmakta haklisin ama ben paspalim yaa, kokos olmak zahmetli, ee ben de tembelim napiiiim.
esim makyaj sevmez, benim duru guzelligimi seviyor o.

zaten ben erkek olcakmisim da olmamisim iste. annem bana erkek fatma derdi:)

Esracim nasilsin, aksam olunca bogaz agrisi agirlasir, uyutmaz. insallah uyumusundur.

Cemrecim sen de biraz kafayi dagitmisindir insallah. hersey olacagina varir. her ser de bir hayir vardir demisler.

kandilinizi de kutlar ve kacarim kizlar.
hee Sedefcim kandil gecesi arkadasinla guzel gelismeler kesin cozumler olsun insallah.

Sedefcim umarım her şey yolundadır. Bizi habersiz bırakma. Çok doğru yapmışsın baştan uyararak. Sonradan yüz göz olmak daha kötü sürekli tartışıp. Sen yine de sağ duyunu koru emi canım.

Haftaya çarşambaya kadar bakalım kaç olacaksın :)))

Valla yakalıcam Aynur elini çabuk tut

Kuzum sen şu adet drumu için sürekli doktor kontrolündesin de mi? doktoruna danışmadan bekleme istersen olmasını. Ne biliyim belki söktürücü bi şey verir. Çok bunaltır ya o seni, iki ay olmuş.

Canım sen bu mesajı yazdığında uyumaya çalışıyomuşum. Hakikaten gece biraz zor geçti. Doğum kontrol hapı kullandığımdan etkisi azalmasın diye antibiyotik kullanamıyorum, zaten kullanmak da istemiyorum. Ben ağrı kesici ateş düşürücüler de korumayı azaltır diye içmiyodum. Gece araştırıp içtim de biraz rahatladım. Kalkınca aç karna sporumu yapıp ter attım. Kahvaltımı yapıp ilacımı içtim. Şimdi de limon sıktığım yeşilçayımı içiyorum. İnşallah bugün atıcam hastalığı. İçime spor delisi kaçtı galiba. Dün dışardan gelince de yapmıştım spor dar akşam. Korkuyorum kendimden :)))

Tatlım menün çok güzel. Ben de dondurma yeyim iyileşince. Özledim valla.

Aslında sürekli makyajlı gezmemek sanki daha vurucu sonuçlar yaratıyor özel günlerde. Öbür türlü her zamanki hali oluyor. Benim koca da seninkinden, hiç hoşlanmıyor günlük hayatta makyajdan.

Günaydın kızlar,

Nasıl keyifler? Ben biraz daha iyiyim. Bu sabah 92.9 geldim. Sonunda gördüm köşesinden de olsa 92yi. Dün öğlen annemle 2 çiğköfte dürüm yedim gözüm dönünce. Tabi beni akşama kadar tok tuttu. Akşam da sadece kavun, türk kahvesi ve bitki çayı aldım besin olarak. Bulgur hem midemi, hem de ödem olarak vücudumu feci şişiriyor. Dün düzgün beslenseydim belki daha iyi bir sonuç çıkardı. Sağlık olsun. Yarın ne olacak bakalım.

günaydın tünaydın güzeller,

sabah 09:30 ; 2 haşlanmış yumurta (biri oğluşundu, yemedi), 7 zeytin, peynir, domates, salatalık,1 dilim çavdar ekmeği, 3 üzüm, 3 beyaz kiraz

Esracım kendini spora vermen çok güzel yaa maşallah, bana da bulaştırın sporu yaff :) ama sen yine de dikkatli yap, terin üstünde soğumasın. boğazın geçene kadar.

Sedefcim nerdesin? iyi misin? dün gece noldu?

sabah tartı önce 67,8 dedi neeeee dedim o anda uykum açıldı. ama inanamadım, baktım tartı halıya değiyor. düzelttim bi daha tartıldım 68,3 çıktı hehe

Son düzenleme:

Az kaldı canım 2-3 güne 67sin. Valla süper gidiyorsun.

Spor boyunca hiç ısınamadım canım, spor sonrası da aldım battaniyemi terimi kurutunca. Şimdi kendime geldim. Hastayken terlemek çok iyi geliyor bana.

Canım süper yine kahvaltın, afiyet olsun. Canan hoca star tvde. Kadın çok gergin ya :) Bana bu kadar protein almak kalbe daha çok zarar verir gibi geliyor. Bi türlü aklım almıyor yönteminin sağlıklı olduğunu.

hadi inşallah 67 leri görürüm, bu sabah ki gibi yanlışlıkla olmasın ama.

ben de dün leslie cd sini buldum evde. benimki heart healthy walk imiş.

açtım starı ben de. yanlış programa katılmış bence.
k.pederim çok et yerdi. o kadar tetkik, terapi, tedavi ilaç vs yine de kalbi iyi çıkmıştı. doğru söylüyor olabilir Karatay hoca. ama tabi hareketli olmak gerek. belli bir kiloyu korumak şartıyla geçerlidir.

Kizlar herkeseee selammm.. benim dün kafan cok daginikti biliyorsunuz hic ilgilenemedim burayla.. dün benimkiyle konustuk, eve gelmeden bana bizim icin dua et demeye basladi zaten daha telefonda, ben hergün ediyorum ikimiz icin zaten dedim, dün kandil gecesiydi, bu geldi dus yapti namaz kilar özel gecelerde ve cuma namazlarinada gider masallahh cok inanclidir.Dün geldi sarildi seni hic üzmicem dedi, haketmiyorum gercekten seni dedi.. bende lütfen bana birseyleri ikinci kez söyletip yorma beni dedim, ben sakin bir insanim, hayatta dIr dIr yapan bir kadin degilim ama ben bile söylenmeye basladim dedim, yüzgöz olmayalim hicbir belirgin sorunumuz yokken dedim..
yaa aslinda cok iyi bir insan, düsüncelidir bana karsi, beyefendide, öyle kasi gözü saga sola oynayan tiplerden degil ama beni sinir eden durum bana az zaman ayirmasi ve bu akrabalari.Neyseee, insallah zamanla hersey yerine daha fazla oturacak. hani evliliklerde bile ilk 6 ay kritiktir yaa, ciftler alisamaz birbirine, tartisir felan.. bizim henüz 4 üncü ayin icindeyiz ayni evde oturmaya baslayali, ilk zamanlara göre simdi daha iyi, birkac ay icinde saniyorumki daha fazla oturacak hersey.yani simdilik hersey yolunda gibi..

Aynurcummm hosgeldin, daha sIk ugra gercektendee nese saciyorsun geldigin hemen farkediliyor.. dün gece okudum zaten dua Ümite..Artik yazmiyorum onunla ilgili fazla bisey ama unuuldugunu sanmayin, aklima getirmemeye calissamda, hemen hemen hergün gözyasi döküyorum yine onun icin, annesini sIk sIk ariyorum, bugün tam 25 gün oldu, Allah mekanini cennet etsin :-((

Güll cümm senin bu sabaki tarti macerani okudum, baya bi güldürdün beniiii, bende bazen tartinin ucuna basinca azicik eksik tartiyor, nasil bir his oldugunu cok iyi anliyorum ama 68 de gayet iyi yanii, Esra ve sen masallahhh azimlisiniz ve basaracaksinizzz.. Bende cok tembelim canim yaaa ama yillardir alistirmisim kendimi buna, hergün en az 2-3 saat kendime banyoma, bakimima saclarima makyajima ayirrim..sanki bir görev gibi geliyor o bana, mesela saat 10-00 da evden cikmam gerekiyorsa ben 7.30 da kalkarim yataktan yani anlayacaginiz daha evden cikmadan yoruluyorum

Esraaa seni tutrabilene ask olsunnnnnnn Masallahhh canimmm, cok seviniyorum emeginin karsiligini görebilmene, Aynura yetiseceksinn.. buarada dün yazmayi unutmusum, cok gecmis olsun canimm, insallah daha iyisindir bugün?..

Benim bu sabah Doktorda randevum vardi kizlar, yürüyerek gittim, git gel yarim saatten fazla sürdü, ac karnina yürüdüm birde.benimki ise gec gittigi icin gelirken benden gözleme almami istedi.. dönüste tanidik bir türk pastanesine ugradim, taze gözleme yapiyorlar siparisi verince hemen orda, geldigimde o cay demlemisti, bende güzelce kahvaltiliklarida hazirladim, o gitmeden kahvalti yaptik,

kahvaltida yarim tane patatesli, yarim tanede kiymali gözleme yedim, biraz salatalik, domates, yarim dilim peynir ve 4 tane zeytin yedim, bir fincanda cayimi ictim..
gece hic uyuyamadim ve az sonra galiba biraz kestirecem ve uyanincada evi temizleyip bisiklet sürecem insallah..

günaydınn fıstıklaarr , yavrullarr , tatlişkolarr , falanlar filanlarr

geç saatte kalkıp , kahvaltı yapıp anca oturdum , ee haliyle tünaydın yerine günaydınn olduu

ahh şekerimm sen iste ben sana rengarenkk yazarımm , ayıpsınn yaniii

bebeeemmm valla yakalican ondan korkuyom bende , aammaaaaann yakala kızzz yakala , ben sorun etmem ,yeterki yakala

canım zaten doktor dedi , 6 ay kullan ondan sonra bırak diye , bende bıraktım bekliyorum , bi gideyim olmassa yinede

Rabbim mekanını cennet eylesin , sen üstüne düşeni yap , çok ağlama çünkü arkada kalanların gözyaşı gidenler için azap oluyor uyudukları yerde , sen çok ağlama bebeğimm , dua et sadece ....

hepinizi öperiiiiimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…