May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sedef yaa seni çok merak ettim şimdi. özellikle kaşlarını. bi de fazla kilonun nerende olduğunu :)))) hani geçen gün yazışmıştık ya 40 beden giyiyorum demiştin. ben de o günden beri aklıma geldikçe düşünüyorum. belin ince, ince kemiklisin, estetik yapılan yerlerden de kilo almayacağına göre nerende kız bu kilolar? sırtın mı geniş, kolların mı kalın geriye onlar kaldı :) ? benimkiler göbek ve popo ve basenlerimde. azcık göğüslerimde olsa nolurduuuuu :))) seni kime benzetirler söyle bakiiim? hayal kuralım.

Esracım ve Cemrecim siz de söyleyin sizi kime benzetirler. yazışıyoruz ya insan merak ediyor.

ocakta yemeğim var; taze barbunya. 13:30 da yiycem. dünden birazcık semizotu kalmıştı onu da akşama yerim sanırım.
yoğurt mayalamak için süt kaynattım canım nesfit çekti, içine birazda oğluşun kakaolu olanından mı katsam ?? varsa yoksa yemek :))))

67 leri görcem mi yakın zamanda yaa, bi başlayabilsem spora ama üzerimde bir boşvermişlik bir ağırlık var.
tv de de güzel bir film yok ki, dalıp izleyim dinleneyim. taşınırken film cd lerini bir paketledim daha açmadım. daha olmadı o kutuyu çıkarayım ortaya.
sex and the city izlerim belki. ordaki 4 kadının arkadaşlığına hayranım. ben kimseyle öyle samimi olamıyorum yaa, soğuk nevaleyim.
bi ara digiturk de dizilerini izlerken bisiklet sürerdim geceleri.

kızkardeşlerin seni iyi motive edecekler, hiç strese girme, sonucu güzel olacak. sonuca odaklan.
10 karpuz mu abooww, ama en şekerli meyvelerdendir karpuz. dikkatli ye canım.

Ay iyiki öyle annenle ablanlar. Keşke hep onların yanında olsan, hiç kilo almazsın. Bak gör gidene kadar bile baya farkedecek. Hele döndüğünde Gülün de dediği gibi gözleri fal taşı olacak sevgilinin :)))

NE zaman bu arada yolculuk, aldın mı biletini?

Ay benim de kaşlarım çok seyrek. İhtiyacım var aslında öyle bi şeye ama cesaret edemem sanırım.

Ben de sıkılıyorum valla, tvde bi aşkı memnu var. Toparlanmam lazım ama daha çamaşır derdindeyim ben valizden çıkanlar falan.

Ben de merak ettim Sedefin kaşlarını. Bi de dediğin gibi vücut yapısını, kesin çok sıkıdır onun kasları, kiloyu belli etmiyordur o yüzden.

Beni bu kadar kilo almadan Özgü Namala benzetiyordu arkadaşlar. Geçen kocamın kuzeni Perran Kutmana benzetti ama ühühüüh ((( Gerizekalı kız ya. Neyse. Ben yüzümü daha çok rachel weizse benzetiyorum. Gerçi bu kilolu halimle kimseye benzetemiyorum. Kilolar da göbeğimde ve basende. Off bi zayıflasaydık :)))

Sen kime benzersin Gül?

yok üst tarafim hic geni$ degil gül, kollarim uzun ve incedir.. yaa sende haklisinn tabiki, gögüslerim azicik büyüktü eskiden, onlarida kücülttürdüm..
birine benziyorumdur mutlaka ama suan kimse aklima gelmiyor.. bak sana bir özel mesaj atacamm..

Gül cüm sana özel mesaj yollayamiyorum, özel mesaj alimini kapatmissin ama esraya yolladim, neysee eger acarsan yine yollarim canim, cok kalamicam cünkü hazirlanmam lazim, evden cikmadan yine acabilirsem bakarim, olmadi aksama artik.. cok öpüyorumm

Esraaa artık seni Özgü Namal olarak hayal ediyorum. beni genç ve zayıfken Arzum Onan, Aşkın Nur Yengi, Cameron Diaz, Yeşim Salkım'a benzetenler olmuştu.
hepsi de birbirinden farklı tipler ama. şu anki halim sanırım Öyle bir geçer zamanki deki Cemile'ye benziyor. biraz Ziynet Sali'ye. yok yok benzerim yok benim :))))
kısaca tarif edeyim kendimi; geniş alın, geniş elmacık kemikleri, üçgen gelen bir çene, gözlerim renkli değil ama büyük ve belirgindir. ince telli kahverengi dalgalı küt saçlar. azcık kahkül.

Sedefcim özel mesaj kısmını açtım. kapalı olduğundan haberim yoktu, mesaj sayısına göre otomatik açılcak sanıyordum. menevüşe olunca açılır sanıyordum hehe :)
ben de sana özel mesajla açtım diye mesaj atacakım ama seninki de kapalıymış.

öğle 13:30 da; 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) + 1 kase barbunya + 20 tane kiraz +1 şeftali +5 badem+kahve

Ay canım kesin çok hoşsun sen. Bahsettiğin kadınların hepsi çok hoş. Atalım şu fazlalıkları da benzetecek dünya güzeli bile bulamasınlar bizi :))

Oğluşun da sana benziyorsa kesin çok yakışıklı olucak :)

öğle 13:30 da; 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) + 1 kase barbunya + 20 tane kiraz +1 şeftali +5 badem+kahve

Tatlım kirazdan korkuyorsun ya, kirazın tanesi 5 kalori. Yani koca bir kase kiraz 100 kalori. Şeftali de orta boy 50 kalori. Her şey çok yolunda yani, meyveden değil, reglden senin artılar kesin.

ay yok valla hiçbirine benzemiyorum aslında. güzellik de kalmadı zaten. işten ayrılınca iyice saldım kendimi. saçım hep topludur. hep bir pantolon bir penye üzerimde.
görümcelerimin yanında çok sönük kalıyorum. k.validem bile benden şıktır.

oğluşumu bana benzetiyorlar genelde. eşim de bozuluyor bu duruma. inatçılığı da ona çekmiş işte :))))

zayıflayalım da gıdı falan gitsin, azcık incelsin yüzümüz güzelliğimiz ortaya çıksın.

ben seni Ally Mcbeal olarak hayal ediyordum zaten sen daha hoşmuşsun.

Son düzenleme:
Tatlım kirazdan korkuyorsun ya, kirazın tanesi 5 kalori. Yani koca bir kase kiraz 100 kalori. Şeftali de orta boy 50 kalori. Her şey çok yolunda yani, meyveden değil, reglden senin artılar kesin.

kirazlar napolyon kiraz ama kesin 2 katıdır. neyse bittiler.

akşam 18:15 ; 1 tabak semizotu yemeği, 1 kase yoğurt (yeşil zincir bitki karışımlı), 10 badem (sanırım), 1 dilim taze çavdar ekmeği (2 de olabülüüür)

hala regl olmadım

kızlar merhaba nasılsınız bakalım,ohh ne güzel yazışmalar yapılmış,sedooo o özel mesajdan bende isterim yaa benim başım kelmi heekızlar sizleri şimdi gçzümde canlandırmaya başladım,eminim hepiniz güzelsinizdir,ehhh eccükde ben tarif edeyim kendimi,söze önce izmirliyim diye başlıyım,etrafımdaki herkes beni çok beğenir ve yüzüme söyler,kızım ve oğluşumda bana çekmiş,eşimde yakışıklı mavi göz falan,çocuklarımı çevrem çok güzel bulur,eee anne güzel baba güzel dimiiibir arkadaşım birgün bana nereli olduğumu sordu dedim izmir,bizim dedeler selanik göçmeni,o zaman dedi,şimdi anladım bu güzellik nereden geldi diye,şükür ne giysem yakışır,bizde endam varmış ablam öyle diyor,yapı olarak inceyim şükür,evet bu kadar yeter,ama ben klasik başak oluşumdan kendimi hiç beğenmem yerden yere vururum,bi ara kendimi sevsem iyi olacaktüm gün dışarıdaydık kızımla,önce mantı pikniği,sonra aramızda komşularla piknik yaptık,şükür abartmadım,herşeyden az az yedim,mantıyı yarım küçük tabak yedim,gerisini minnağıma postaladım,1 saat yürüyüş yaptım,geç oldu ama az kayısı yiyim,yeter,hepinize iyi geceler şekerler

günaydın güzeller, nasılsınız?

bu sabah 07:30 itibariyle regl oldum nihayet. 08:45 de wc sonrası tartıldığımda 68,5 kiloyu gördüm tartıda, şükür yaff, inşallah regl bitimine 67 leri de görürüm.

Cemrecim hem İzmirlilik hem de Selanik göçmenliği bir arada olunca epey torpillisin güzellikten yana

Esracım açılışı sen yapardın, nerde kaldın bakem? sen şimdiye kahvaltını da yapmış olurdun, hatta leslie ni de yapmışındır belki de.
hatta hepsini yapıp ev toplamaya geçtin di mi?

Sedefcim, nasıl oldu kaşların? yolculuk ne zaman kısmetse?

Canım ben bugün çok hastayım. Ancak kalktım kahvaltı yaptım. Bademciklerim şişmiş. Şimdi doktora gidip gitmemeyi düşünüyorum.

Canım bak birden gitti hepsi. İnanmazsın ben de bu sabah 93.0 kg geldim. Ödem azaldıkça iki gün aynı gösterip üçüncü gün düşmeye başlayacak. Sakın endişelenme. Regl bitince zaten kesin göreceksin ucundan da olsa 67yi.

Sen yine yoğurta aban gaz ve şişlik için bu dönem bence. Bi de canım spor yapamıyorsun ya, sabah kalkar kalmaz aç karna olduğun yerde koşabildiğin kadar hızlı koş, 5 dakika yapsan yeter. O bile metabolizmanı hızlandıracaktır. Sabah aç karna spor hakikaten çok etkili. Gün içinde uykun geldikçe zıpla olduğun yerde. Bunlar çok vaktini almaz ama mucizeler yaratacaktır.

Valla zayıflayalım da ilk önce yüzümüz ve gıdımız gitsin. Ben kilonun yarısını gıdıma almışım galiba.

Ben de evdeyken çok salıyorum. YA tatilde çok komik bi şey oldu bunla ilgili. Tatilde gece yatmak için gecelik aldım biraz süslü yanıma. Tabi arkadaşın annesinin evinde kalıyoruz, uslu durmak lazım. Neyse eşim diyo ki ne güzel olmuşsun gecelikle. :))) Eve geldik ben yine şort tişört, eşim isyan etti. Tatilde gecelik giy, eve gel komik komik şortlar, aksi misin nesin :)))

Ben de artık çeki düzen vericem valla. Olmuyo böyle. Sen de boylu poslusun Gülcüm, giy tulumlar falan bakan bi daha baksın.

Cemrecim maşallah, Allah seni çocuklarını, tüm aileni nazardan korusun. Senin genetik miras çok iyiymiş, doğuştan şanslısın :)))

Günaydın arkadaşlarım,

Nasılsınız bakalım? Cemre ve Gül gelmiş de Sedef ve diğer kızlardan ses yok. Ben en çok Azrayı merak ediyorum aslında. Umarım iyidir.

Ben çok hastayım, bademciklerim şişmiş sanırım hava değişikliği yüzünden. Gece boyunca uyuyamadım doğru düzgün, ancak kalkabildim. Sabah çok umutsuz bir şekilde tartıya çıktım, bi de ne göreyim. 93.0 kg. Sanırım dün aç karna yaptığım leslienin mucizesi bu 500 gr. Ama bugün spor yapamıcam sanırım. Annemle çarşıda işlerimiz var. Belki doktora giderim. Terleyip üşümek istemiyorum bu halde bi de spor yaparak.

Belki tüm gün çok az uğrarım. Hepiniz kendinize çok iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…