herzaman yediginden fazla yesen belki bikac yüz gram almistir diyecem ama herzamanki kadar yiyorsun ve regl dönemi canim, kesinlikle su tutmussun, birde gecikince iyice sisiyor insan. Esraninda dedigi gibi 67 bile görebilirsin bittikten sonra bencede..
Ben düzensiz besleniyorum ama beni kurtaran herzaman bol meyve ve yogurt tüketmem oluyor canim..meyveden zarar gelmezz, ayrica abarttigin kadarda yemiyorsun, iki kayisi 15-20 kiraz cokta korkunc rakamlar degill.. anneme karpuz siparisi verdimm, kadin 10 tane büyük karpuzu alip koydum eve dedi, bir 10 tane daha alirim siz gelmeden dedicok severim karpuzu ama birada satilanlar cok büyük italyan karpuzlari, türkiyedeki kadar lezzet alamiyorum..
Vallahi kizkardeslerim kiziyorlar bana gül yaaaa, inanki strese giriyorummm simdiden, hic gidesim gelmiyor, :26: neyseee insallah birgün eski kiloma döndükten sonra artik ceneleri kapanir
Esraa bizinmkileri görsen canim sasirirrrrsinnnnnnn, ablalarimin en büyügü 44 yasinda felan galiba ama dal gibi, üniversiteyi bitirmis kizi var ama asla demezsin bu kadin iki cocuk annesi ve bu yasta diye, ortanca ablam 36 yasinda ve oda öyle, izmirdeki ablam 34 yasinda ve iki tane cocuk dogurdu arka arkaya ve kilo aldi baya bir , daha ufak cocugu bir bucuk yasinda bile yok ama bütün kilolarini verdi.. ve asil sasiracagin noktada ne biliyormusunnnn okadar cok yerlerkiiiii, ben gittigimde en büyük ablam cok sasirdiiiki sene evvel, sen nekadar az yiyorsun öyle dediii, kii kalabaligi gördügümde istahim acildi ve herzamankinden cok yedigim halde.. yahuuu bunlar canavar gibi tika basa yemek yiyorrr ve hepsi benden büyüklerr ama ben kiloluyumm cocugum bile olmadigi haldee
Annem zatenn herzaman bizim sacimizdan giyimimize hep ilgili biriydi..her aradigimda sorar kizim kac kilosun diye, tartim bozuk diyorum, kimse bilmiyor sizden baska gercek kilomu
$imdilik yaptigim planlarr insallah sebze ve meyve yiyip hamur isi ekmek felan tüketmeden bol bol kosu bandidan, bazen acik havada yürümek ve yüzmek.. tahminimce bu sefer zayiflayip dönecem insallahh..
canim asil yag yakimi ac karnina yapilan sporla oluyormus, eger seni zorlamiyorsa erzaman ac karnina yap aslinda..azmine hayranimmmbenim azmim hevesle baslayip balon gibi sönüyor yahuuu
Kizlarrr selamm, henüz 1 saat önce uyandim ve daha birsey yemedim, 1 fincan kahvemi ictim, karnim ac ama canim birsey istemiyor , simdi mutfaga gidip ufak tefek biseyler atistiracam, sonrada evi toparlayip dus yapacam, aksam 5 te eskiden oturdugum yerdeki bir güzellik salonundan randevu aldim ( sahibi yakin arkadasim ) kaslarimi yaptiracam..
bu arkadasim kalici makyaj yapiyor, lazer epilasyon , selülit terapileri aletlerle,, protez tirnaklar vs.. bircok seyi yapiyor iste.. benim kaslarimda Permanent Make-up ( kalici makyaj ) var..bunu bir kere yaptiriyorsun ve her 3 senede bir felan yeniletiyorsun.ben aslinda baska bir arkadasima yaptirmistim ama simdi düzelttirecem üstten, ilk 4-5 gün kabuk tutuyor igneyle yapildigi icinn malesef, insallah gidene kadar gecerr.teninin rengine göre yaptierabiliyorsun. kaslari serek olan insanlar var yada kisa, onlar icin cok iyi bence.. dövme gibi degil bu, daha dogal duruyor, tabii yapmayi bilene yaptiracaksin..
yine benim cenem düstüüüüüüüüüü... yaa napimmmmmm evde birbasimayimmm, sIkILIyorummm, konusacak bile kimse yokkkk, offfffffff puffffffffffffffffffffff.. size döküyorum iste icimi birr..
neyseee ben yine aksam geldigimde yazarim sizlere,, galiba dusa girmeden 45 dk bisiklet sürecemm, aksamada 45 dk sürerim geldikten sonra
hepinizi kocamannn
Sedef yaa seni çok merak ettim şimdi. özellikle kaşlarını. bi de fazla kilonun nerende olduğunu :)))) hani geçen gün yazışmıştık ya 40 beden giyiyorum demiştin. ben de o günden beri aklıma geldikçe düşünüyorum. belin ince, ince kemiklisin, estetik yapılan yerlerden de kilo almayacağına göre nerende kız bu kilolar? sırtın mı geniş, kolların mı kalın geriye onlar kaldı :) ? benimkiler göbek ve popo ve basenlerimde. azcık göğüslerimde olsa nolurduuuuu :))) seni kime benzetirler söyle bakiiim? hayal kuralım.
Esracım ve Cemrecim siz de söyleyin sizi kime benzetirler. yazışıyoruz ya insan merak ediyor.
ocakta yemeğim var; taze barbunya. 13:30 da yiycem. dünden birazcık semizotu kalmıştı onu da akşama yerim sanırım.
yoğurt mayalamak için süt kaynattım canım nesfit çekti, içine birazda oğluşun kakaolu olanından mı katsam ?? varsa yoksa yemek :))))
Sedef yaa seni çok merak ettim şimdi. özellikle kaşlarını. bi de fazla kilonun nerende olduğunu :)))) hani geçen gün yazışmıştık ya 40 beden giyiyorum demiştin. ben de o günden beri aklıma geldikçe düşünüyorum. belin ince, ince kemiklisin, estetik yapılan yerlerden de kilo almayacağına göre nerende kız bu kilolar? sırtın mı geniş, kolların mı kalın geriye onlar kaldı :) ? benimkiler göbek ve popo ve basenlerimde. azcık göğüslerimde olsa nolurduuuuu :))) seni kime benzetirler söyle bakiiim? hayal kuralım.
Esracım ve Cemrecim siz de söyleyin sizi kime benzetirler. yazışıyoruz ya insan merak ediyor.
ocakta yemeğim var; taze barbunya. 13:30 da yiycem. dünden birazcık semizotu kalmıştı onu da akşama yerim sanırım.
yoğurt mayalamak için süt kaynattım canım nesfit çekti, içine birazda oğluşun kakaolu olanından mı katsam ?? varsa yoksa yemek :))))
Esraaa artık seni Özgü Namal olarak hayal ediyorum. beni genç ve zayıfken Arzum Onan, Aşkın Nur Yengi, Cameron Diaz, Yeşim Salkım'a benzetenler olmuştu.
hepsi de birbirinden farklı tipler ama. şu anki halim sanırım Öyle bir geçer zamanki deki Cemile'ye benziyor. biraz Ziynet Sali'ye. yok yok benzerim yok benim :))))
kısaca tarif edeyim kendimi; geniş alın, geniş elmacık kemikleri, üçgen gelen bir çene, gözlerim renkli değil ama büyük ve belirgindir. ince telli kahverengi dalgalı küt saçlar. azcık kahkül.
Sedefcim özel mesaj kısmını açtım. kapalı olduğundan haberim yoktu, mesaj sayısına göre otomatik açılcak sanıyordum. menevüşe olunca açılır sanıyordum hehe :)
ben de sana özel mesajla açtım diye mesaj atacakım ama seninki de kapalıymış.
öğle 13:30 da; 1 kase nesfit+yulaf ezmesi karışımı (tarçın ve keten tohumu ilaveli) + 1 kase barbunya + 20 tane kiraz +1 şeftali +5 badem+kahve
Ay canım kesin çok hoşsun sen. Bahsettiğin kadınların hepsi çok hoş. Atalım şu fazlalıkları da benzetecek dünya güzeli bile bulamasınlar bizi :))
Oğluşun da sana benziyorsa kesin çok yakışıklı olucak :)
Tatlım kirazdan korkuyorsun ya, kirazın tanesi 5 kalori. Yani koca bir kase kiraz 100 kalori. Şeftali de orta boy 50 kalori. Her şey çok yolunda yani, meyveden değil, reglden senin artılar kesin.
günaydın güzeller, nasılsınız?
bu sabah 07:30 itibariyle regl oldum nihayet. 08:45 de wc sonrası tartıldığımda 68,5 kiloyu gördüm tartıda, şükür yaff, inşallah regl bitimine 67 leri de görürüm.
Cemrecim hem İzmirlilik hem de Selanik göçmenliği bir arada olunca epey torpillisin güzellikten yana
Esracım açılışı sen yapardın, nerde kaldın bakem? sen şimdiye kahvaltını da yapmış olurdun, hatta leslie ni de yapmışındır belki de.
hatta hepsini yapıp ev toplamaya geçtin di mi?
Sedefcim, nasıl oldu kaşların? yolculuk ne zaman kısmetse?
ay yok valla hiçbirine benzemiyorum aslında. güzellik de kalmadı zaten. işten ayrılınca iyice saldım kendimi. saçım hep topludur. hep bir pantolon bir penye üzerimde.
görümcelerimin yanında çok sönük kalıyorum. k.validem bile benden şıktır.
oğluşumu bana benzetiyorlar genelde. eşim de bozuluyor bu duruma. inatçılığı da ona çekmiş işte :))))
zayıflayalım da gıdı falan gitsin, azcık incelsin yüzümüz güzelliğimiz ortaya çıksın.
ben seni Ally Mcbeal olarak hayal ediyordum zaten sen daha hoşmuşsun.
kızlar merhaba nasılsınız bakalım,ohh ne güzel yazışmalar yapılmış,sedooo o özel mesajdan bende isterim yaa benim başım kelmi heekızlar sizleri şimdi gçzümde canlandırmaya başladım,eminim hepiniz güzelsinizdir,ehhh eccükde ben tarif edeyim kendimi,söze önce izmirliyim diye başlıyım,etrafımdaki herkes beni çok beğenir ve yüzüme söyler,kızım ve oğluşumda bana çekmiş,eşimde yakışıklı mavi göz falan,çocuklarımı çevrem çok güzel bulur,eee anne güzel baba güzel dimiii bir arkadaşım birgün bana nereli olduğumu sordu dedim izmir,bizim dedeler selanik göçmeni,o zaman dedi,şimdi anladım bu güzellik nereden geldi diye,şükür ne giysem yakışır,bizde endam varmış ablam öyle diyor,yapı olarak inceyim şükür,evet bu kadar yeter,ama ben klasik başak oluşumdan kendimi hiç beğenmem yerden yere vururum,bi ara kendimi sevsem iyi olacak tüm gün dışarıdaydık kızımla,önce mantı pikniği,sonra aramızda komşularla piknik yaptık,şükür abartmadım,herşeyden az az yedim,mantıyı yarım küçük tabak yedim,gerisini minnağıma postaladım,1 saat yürüyüş yaptım,geç oldu ama az kayısı yiyim,yeter,hepinize iyi geceler şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?