z.yağlı taze fasülye öğle yemeğine yetişmedi. Esracım senin tarifin nasıl? haşlayıp mı kavuruyorsun fasülyeyi?
öğle 14:00 ; 1 tavuk but, yarım kase yoğurt, domates, salatalık, 1 kase barbunya, 7-8 dal maydonoz +7 badem
eski yemekleri bitirmek hep bana düşüyor yaa, kıyamıyorum atmaya da:) günah.
ben şimdi gidip saçlarımı boyacağım inşallah altın kahve rengine. sonra da ağda olaylarına girişicem heheh ayıptır söylemesi. diz altı bacak ve kolaltıma lazer yaptırmıştım. arada kalan bir kaç taneyi almaya bile üşeniyorum yaff
tembelin dibiyim
Aynuuuuurr nasılsın? aklıma gelmişken yazayım, rengarenk yazına bayıldım :) pozitif enerji seni
Bu arada 3 mil lesliemi yaptım kızlar. Bu hafta 4 gün yaptım üst üste. Hasta hasta kendimi tebrik ettim valla. Feci gaza geldim ben.
Canim tartidaki rakamlarini görüpte gaza gelmemek mümkünmüüüüü, masallahin varr, inanki sen verince kendim vermis gibi seviniyorumm burda..
ablamla spor programimizi yaptik, ben gündüzleri kosu bandinda yüricemm, aksamlarida disarida cikip acik havada yürüyüs yapacaz tempolu, denizde gecen vakittede zaten sudan cikmam gün batana kadarm gün batincada aksam yine yürürüzz, saniyorumkii türkiyede baya bir kilo verecem, annemde hemen plan yapmis, kizim geldigi gün mantilar acarim diye, konustum sakin dedim, bana sadece sebze yap ve meyve yogurt olsun yeter..söz verdi senin icin yemeklerin yagini bile azaltarak yapacam, burdan zayiflatip yollicaz seni dedi..
kayisi cayi aldirdim öglen kendime, simdi onu iciyorum, Gül de ise yariyor dedi, insallah bugün hallolur bu sorun cünkü en az 4 gün oldu gercekten hic tuvalete cikamadim,,
sporunu yapinca insan huzurlu oluyor dimi Esracimm, dedigin gibi kendini kutlayasi geliyor Vallaaa, daha yapmadim ben, birazdan azicik ev islerimi halledecem ve vücudum isinmisken hemen arkasindan bisiklet sürüyorum sonra hemen du$ yapiyorum..
Ayyy kizlar dua edinde dönene kadar baya bir inceleyimmm ve sizlerinde iyi aberlerinizi insallah alirimmm, zaten gül ve cemrenin yollari yol bile degil aslindaa, benim asil hedefim 55 aslinda ama 60-62 yede raziyimm, yani en az bir on kilo daha verirsemmm gidip hemen kiyafetlerimi yenilicemm, belki gelene kadar baya bisey basarrimmmmm
Canım zaten kadın tutumlu olmazsa o ev biraz zor ev oluyor. Erkekler çok anlamıyor birikimden, tasarruftan. Ne güzel ev sahibi olmuşsunuz maşallah. Sen ticaretin de altından kalkarsın, sağduyulusun, soğukkanlısın. Ama Sedefle ben fazla tez canlı, duygusalız. Sedefe başlarda çok sağlam bir yol gösterici lazım o yüzden, o da var zaten :)) Benim hiç o taraklarda gözüm yok. Ama sen yaparsın hiç korkma.
Ay canım benim çok sağol. Ben de snein için çok seviniyorum. Bak kendini sıkmadan yediklerine dikkat eder ve bu spor programına uyarsan 1 ay sonra 65 kilo ile dönersin Almanyaya. Ama o 65 58 kg gibi durur sende sporla verdiğin için. Şimdiden çok sabırsızlandım canım. Dönüşünü 4 gözle bekleyecem valla.
Çay da inşallah işe yarar. Çok zararlı o kadar süre tuvalete çıkmamak.
Kuşum hem daha dinç hissediyo insan, hem de mutluluk hormonu salgılıyor insan. İyi ki cesaret edip başladım valla. Gerçi hala kalbimi dinliyorum yaparken, biraz daha versem kilo hiç endişe etmeden yapıcam.
Canım eşim geldi. Akşam gelmeye çalışırım. Gülü de seni de çok öpüyorum
sabaki kahvaltimdan sonra arada 4 tane ufak tek lokmalik bisküvilerden yedim,bir fincan türk kavesi ictim ve kayisi cayi ictim.. saat burada henüz 16.28 ve suanda benim bugday ve yesil mercimekle yaptigim yogurt corbasindan bir kase icecem.. aksam menüsündede tavuk yerimm, az önce buzluktan cikardim..
aaa saat 17:30 da aldım laptop'ı geçtim mutfağa. baktım siz aktifsiniz. ay yok anacım oğluşun çişi kakası sütü vs derken yok kaçırdım yine sizi. 1 saattir oturmaya çalışıyorum ahahaah :))))
ben iktisat okudum. muhasebe ithalat ihracat kambiyo gibi işleri içeren bir dpt. da çalıştım yıllarca. ama çok stresliydi. işimi seviyordum fakat ortamı sevmiyordum. neyse...
Sedefcim mesleğin ne? merak ettim. nasıl işler yaptın ticarette, bana tavsiye verebilir misin?
bakımlarımı yaptım ben de kendimi daha iyi hissettim. bi de spor yapsam tam süper olacak. Sedefcim ben tahmin ettim lazer yaptırdığını. kokoş seni :) (ben de kokoş olcam işteeee bana ne bana neee)
Esracım seni ve Sedefi spor konusunda tebrik ediyorum. ben de kendim kilo vermiş gibi seviniyorum siz verdikçe.
saçımın rengi koyu kızıl kahve gibi oldu ama beyazlar kapandığından gençleştim yafff :)))))
Sedefcim benim vereceğim kiloyu küçümsüyon mu gız? ama ben hala 42 bedenlere zor giriyom. 38 lerden geldim buralara. geri dönmem gerek.
senin ablanlarla spor planlarında çok güzel, kesin kilo verip dönücen.
bana da biri 5 hafta tatil verse yaaaen son oğluş 1 yaşındayken tatile gidip burnumuzdan gelip 3. gün geri yollara düşmüştük. hey gidi günler :)))))
bencede ticaret en dogrusu Gül, sonunu düsünen kahraman olamaz derler,, bence bildigin bir i$e mutlaka giriss önümüzdeki yillarda, oglunda masallah büyümü$ olur..
Esracimm ben ev hanimligi konusunda kendimi cok a$iri övemem, yemekti, temizlikti, eve dair diger islerdii felan, bunlari mecburiyette yaparim, balerina ciff ruhlu biri degilim yani neden yalan söyleyeyimm ama i$ konusunda herzaman cok basarili oldum simdiye kadar, elin memleketinde zaten bukadar basarabilmek herkesin harci degildir... yapabilecegimden Allah inda izni olursa tabiki emin olmasam parami oraya yatirma riskini gözede almam cünkü kolay kazanilmadiginin yillardir farkindayim ama dedigin gibi tabikide bir yol gösterici oldugu zaman, kii ilk basladiginda buna herkesin ihtiyaci olur,i$im daha kolay olur, daha az zorluk cekerim, daha ayaklarim yere basarak yaparim..
benim cocuk yaslardan beridir gözüm hep ticaretteydii, birkac sefer atilimlar yapmaya basladigimda busefer kismet iste, cok iyi baska imkanlar cikti ve nedense her seferinde ertelendii.. bakalim ne zamana kismet olacak
aaa saat 17:30 da aldım laptop'ı geçtim mutfağa. baktım siz aktifsiniz. ay yok anacım oğluşun çişi kakası sütü vs derken yok kaçırdım yine sizi. 1 saattir oturmaya çalışıyorum ahahaah :))))
ben iktisat okudum. muhasebe ithalat ihracat kambiyo gibi işleri içeren bir dpt. da çalıştım yıllarca. ama çok stresliydi. işimi seviyordum fakat ortamı sevmiyordum. neyse...
Sedefcim mesleğin ne? merak ettim. nasıl işler yaptın ticarette, bana tavsiye verebilir misin?
bakımlarımı yaptım ben de kendimi daha iyi hissettim. bi de spor yapsam tam süper olacak. Sedefcim ben tahmin ettim lazer yaptırdığını. kokoş seni :) (ben de kokoş olcam işteeee bana ne bana neee)
Esracım seni ve Sedefi spor konusunda tebrik ediyorum. ben de kendim kilo vermiş gibi seviniyorum siz verdikçe.
saçımın rengi koyu kızıl kahve gibi oldu ama beyazlar kapandığından gençleştim yafff :)))))
Sedefcim benim vereceğim kiloyu küçümsüyon mu gız? ama ben hala 42 bedenlere zor giriyom. 38 lerden geldim buralara. geri dönmem gerek.
senin ablanlarla spor planlarında çok güzel, kesin kilo verip dönücen.
bana da biri 5 hafta tatil verse yaaaen son oğluş 1 yaşındayken tatile gidip burnumuzdan gelip 3. gün geri yollara düşmüştük. hey gidi günler :)))))
Kuzum iş yaşantısındaki başarından, sorumluluk bilincinden, yeteneklerinden şüphem yok zaten. Benim söylemek istediğim işin duygusal boyutuydu, özel hayatında çok duygusalsın. Biraz daha soğuk kanlı olmak lazım iş hayatında, özellikle patronsan. Sen tabi kendini çok daha iyi bilirsin. Suistimal edilmedikten sonra başarısız olman imkansız.
hatirladim diycektim yine uctu gitti. okuyan da bu kiz cok az yiyerek diyet yapiyor sanacak.:)
diyet yazinca hatirladim neyse ki, Sedefcim demissin ya 5 kilo kaldi diye, valla sen oyle yazinca donk etti, dogru diyorsun 5-6 kilo daha versem tamam. 68,5 idim sbah, 6 kilo versem 62,5 olurum biraz da sporla daha fit gorunurum olur biter di mi?
Esracim sen fasulye kavurma diyince aklima tursu taze fasulyenin kavrulmus hali gelmisti.karadenizli komsularimiz yapardi guzel olurdu. verdigin tarife yumurta da yakisir valla annenin yaptigi gibi.
sacimi usenmeyip boyadim ama boyayi alali 3 hafta oldu galiba:)))) sacim ince telli ve cok az o nedenle kendim boyuyorum.
Sedef sacina nasil bakim yapiyorsun? ben gurlesmesi veya kalinlasmasi icin ne yapabilirim?
yemek yedim, kaka temizledim:), oglusa banyo yaptirdim geldim.
18;45 sulari 1 dolu tabak taze fasulye, 1 kase yogurt, 1 buyuk dilim kavun, 4 findik, 4 badem ( sanirim) ve nescafe.
ya bi de taze cavdar ekmeginin kabuklarindan ve yaninda peynir.
Sedefcim meslegin guzelmis, zaten primli is olunca ben onu ticaret gibi sayiyorum:)
kac kardessiniz canim siz? erkek kardeslerin de varmis. 6 mi?
İs hayatinda eger severek yapiyorsan basari kacinilmaz. ben iktisat okumak istememistim. hayat sartlai oyle gelisti o zaman.
ben kendimden biseyler katacagim isler yapmak isterdim. stilist olmaknisterdim kucukken.
ay yine unuttum ne yazacaktim. neyse kopmadan basayim gondere.
hatirladim diycektim yine uctu gitti. okuyan da bu kiz cok az yiyerek diyet yapiyor sanacak.:)
diyet yazinca hatirladim neyse ki, Sedefcim demissin ya 5 kilo kaldi diye, valla sen oyle yazinca donk etti, dogru diyorsun 5-6 kilo daha versem tamam. 68,5 idim sbah, 6 kilo versem 62,5 olurum biraz da sporla daha fit gorunurum olur biter di mi?
Esracim sen fasulye kavurma diyince aklima tursu taze fasulyenin kavrulmus hali gelmisti.karadenizli komsularimiz yapardi guzel olurdu. verdigin tarife yumurta da yakisir valla annenin yaptigi gibi.
sacimi usenmeyip boyadim ama boyayi alali 3 hafta oldu galiba:)))) sacim ince telli ve cok az o nedenle kendim boyuyorum.
Sedef sacina nasil bakim yapiyorsun? ben gurlesmesi veya kalinlasmasi icin ne yapabilirim?
Sedef Almanca'yi gitmeden once mi ogrendin? orda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?