hadi inşallah 67 leri görürüm, bu sabah ki gibi yanlışlıkla olmasın ama.
ben de dün leslie cd sini buldum evde. benimki heart healthy walk imiş.
açtım starı ben de. yanlış programa katılmış bence.
k.pederim çok et yerdi. o kadar tetkik, terapi, tedavi ilaç vs yine de kalbi iyi çıkmıştı. doğru söylüyor olabilir Karatay hoca. ama tabi hareketli olmak gerek. belli bir kiloyu korumak şartıyla geçerlidir.
Kizlar herkeseee selammm.. benim dün kafan cok daginikti biliyorsunuz hic ilgilenemedim burayla.. dün benimkiyle konustuk, eve gelmeden bana bizim icin dua et demeye basladi zaten daha telefonda, ben hergün ediyorum ikimiz icin zaten dedim, dün kandil gecesiydi, bu geldi dus yapti namaz kilar özel gecelerde ve cuma namazlarinada gider masallahh cok inanclidir.Dün geldi sarildi seni hic üzmicem dedi, haketmiyorum gercekten seni dedi.. bende lütfen bana birseyleri ikinci kez söyletip yorma beni dedim, ben sakin bir insanim, hayatta dIr dIr yapan bir kadin degilim ama ben bile söylenmeye basladim dedim, yüzgöz olmayalim hicbir belirgin sorunumuz yokken dedim..
yaa aslinda cok iyi bir insan, düsüncelidir bana karsi, beyefendide, öyle kasi gözü saga sola oynayan tiplerden degil ama beni sinir eden durum bana az zaman ayirmasi ve bu akrabalari.Neyseee, insallah zamanla hersey yerine daha fazla oturacak. hani evliliklerde bile ilk 6 ay kritiktir yaa, ciftler alisamaz birbirine, tartisir felan.. bizim henüz 4 üncü ayin icindeyiz ayni evde oturmaya baslayali, ilk zamanlara göre simdi daha iyi, birkac ay icinde saniyorumki daha fazla oturacak hersey.yani simdilik hersey yolunda gibi..
Aynurcummm hosgeldin, daha sIk ugra gercektendee nese saciyorsun geldigin hemen farkediliyor.. dün gece okudum zaten dua Ümite..Artik yazmiyorum onunla ilgili fazla bisey ama unuuldugunu sanmayin, aklima getirmemeye calissamda, hemen hemen hergün gözyasi döküyorum yine onun icin, annesini sIk sIk ariyorum, bugün tam 25 gün oldu, Allah mekanini cennet etsin :-((
Güll cümm senin bu sabaki tarti macerani okudum, baya bi güldürdün beniiii, bende bazen tartinin ucuna basinca azicik eksik tartiyor, nasil bir his oldugunu cok iyi anliyorum ama 68 de gayet iyi yanii, Esra ve sen masallahhh azimlisiniz ve basaracaksinizzz.. Bende cok tembelim canim yaaa ama yillardir alistirmisim kendimi buna, hergün en az 2-3 saat kendime banyoma, bakimima saclarima makyajima ayirrim..sanki bir görev gibi geliyor o bana, mesela saat 10-00 da evden cikmam gerekiyorsa ben 7.30 da kalkarim yataktanyani anlayacaginiz daha evden cikmadan yoruluyorum
Esraaa seni tutrabilene ask olsunnnnnnnMasallahhh canimmm, cok seviniyorum emeginin karsiligini görebilmene, Aynura yetiseceksinn.. buarada dün yazmayi unutmusum, cok gecmis olsun canimm, insallah daha iyisindir bugün?..
Benim bu sabah Doktorda randevum vardi kizlar, yürüyerek gittim, git gel yarim saatten fazla sürdü, ac karnina yürüdüm birde.benimki ise gec gittigi icin gelirken benden gözleme almami istedi.. dönüste tanidik bir türk pastanesine ugradim, taze gözleme yapiyorlar siparisi verince hemen orda, geldigimde o cay demlemisti, bende güzelce kahvaltiliklarida hazirladim, o gitmeden kahvalti yaptik,
kahvaltida yarim tane patatesli, yarim tanede kiymali gözleme yedim, biraz salatalik, domates, yarim dilim peynir ve 4 tane zeytin yedim, bir fincanda cayimi ictim..
gece hic uyuyamadim ve az sonra galiba biraz kestirecem ve uyanincada evi temizleyip bisiklet sürecem insallah..
günaydınn fıstıklaarr , yavrullarr , tatlişkolarr , falanlar filanlarr
geç saatte kalkıp , kahvaltı yapıp anca oturdum , ee haliyle tünaydın yerine günaydınn olduu
ahh şekerimm sen iste ben sana rengarenkk yazarımm , ayıpsınn yaniii
bebeeemmm valla yakalican ondan korkuyom bende , aammaaaaann yakala kızzz yakala , ben sorun etmem ,yeterki yakala
canım zaten doktor dedi , 6 ay kullan ondan sonra bırak diye , bende bıraktım bekliyorum , bi gideyim olmassa yinede
Rabbim mekanını cennet eylesin , sen üstüne düşeni yap , çok ağlama çünkü arkada kalanların gözyaşı gidenler için azap oluyor uyudukları yerde , sen çok ağlama bebeğimm , dua et sadece ....
hepinizi öperiiiiimmmmm
Kizlarrrr selamm,, nerelerdesinizz bakiyimmmmm
Aynurcum cok haklisin, bende duydum aglamanin iyi olmadigini, aslinda o ilk zamanlardaki gibi tabikide kalmadi aglama krizlerim ama aklima getirmemeye calissamda yinede sadece aklimin ucundan gecmesi bile yetiyor gözlerimden yaslarin akmasina..Ben el kiziyim tabiri caizse, onu ailesinden sonra dünyadaki hickimsenin sevemeyecegi kadar cok sevmis el kizi !!!!!!! $uanda baskasiyla birlikteligim olmasina ragmen ben bile bukadar üzülüp kabullenemiyorsam, annesinin halini hic düsünmek bile istemiyorum :-( Allah kimsenin ocagina zamansiz ates düsürmesinDua ediyorum sürekli onun icin bol bol zaten canim Allah kabul ederse, hakkimida binlerce kere helal ediyorum, öldügünden beridir hergün yatmadan dua ettim Allah a rüyamda görebilmek icin, birkac gece önce ilk kez gördüm rüyamda, herzamanki gibi yine koyu renk takim elbise vardi üzerinde ve hic konusmadi.. okadarcik görmek bile icime bir huzur verdiki anlatamam, cok mutlu oldum, insallah zaman zaman hep rüyalarima gelir...
Esracimm haklisin gün icinde uyumak dogru degil aslinda ama isten ayrildigimdan beridir uyumuyorum zaten gün icinde, sadece iki kere uyudum ama mecburdum cünkü dün gece hic uyuyamadim ve sabah erkendende kalktim randevum var diye, vücudum yorulmayinca gecede uyku uyuyamiyorum rahatca galiba
Insallah dedigin gibi zamanla hersey dahada oturur canim, aslinda cevremdeki insanlarin birlikteliklerine evliliklerine baktigimda cok sükürler ediyorum onun gibi biriyle birlikte oldugum icin.. mesela bugün sabah randevu dönüsü tanidik bir türk pastanesine ugradigimi söylemistim ya gözleme almak icin, orada kasada calisan kizi da taniyorum, kizin kocasi oradaydi, kahvalti yapmak icin ugramis,, yaaa yemin ederimkiii adami görmezden geldigim selam bile vermedigim halde karisinin yaninda agzimin icine düsmedigi kaldii,, en nefret ettigim erkek modeli bu istee, a$$agiliklar yaaaaaa, karisinin o anda yasayacagi psikolojiyi hic düsünmeden davranan angutlarrrrrrrr... bunlari görünce, yada ne bileyim icip batiran insanlari görünce, küfür eden agzi pis ilgisiz kaba erkekleri görünce, cok sükürler ediyorum aslinda.. galiba ben cok sey verdigim icin karsimdakine gereginden de fazla sey mi istiyorum acabaa diyorum...ne bileyim i$te kizlarrr,, yalnizligida en köküne kadar yasamis bir insan olarak, aslinda $uanki halime $ükretmem lazim.. cünkü yasadigim yerde hickimsem yok, $uanda en azindan basimi yaslayabilecegim güvenilir bir omuz var cok sükürler olsunkii..
Gelelim bugüne.....
sabah yaptigim kahvaltiyi yazmistim daha önce,, sonra uyudum 2 saat kadar zaten, uyaninca bir büyük fincan Türk kahvesi ictim tatlandiricili.. henüz bisey yemedim ama benimki gelecekmis eve dinlenmeye bir iki saatligine,, gelirken bana pizza ve salata getirmesini söyledim, o gelince aksam yemegimi yemis olurum birazdan ve ilerleyen saatlerdede bir tane yesil ( sarimtirak ) elma yerim aksama..
daha evi temizlemedim, benimki gelip gittikten sonra silip süpürecem ve banyoyu temizlicem, sonrada bisiklet sürerim vücudum isinmisken ve du$a girerim,, sonrasindada birazcik ütü yapmam lazim... offf yazarken bile yorduuu beniiii
Ah bu yengeçler... Biz hiç akıllanmayız Sedef. Canımızı verecek kadar seviyoruz sevince. Karşıdakinin de aynı fedakarlıkları yapmasını bekliyoruz. İşin kötü tarafı biz söylemeden yapmalı bunları, yoksa bir değeri de olmuyor. Ee herkes doğal olarak bizim kadar verici olmayınca daha adam anlayamadan biletini kesiyoruz. Hayır beklentilerimizden haberleri olsa yapacaklar belki ellerinden geleni ama söylemek de zorumuza gidiyo. Canım çok hata ediyoruz haberin olsun. Kimseden bizim gibi olmasını bekleyemeyiz tatlım, biz yapı olarak çok özverili ve anaçız. Neyse diyeceğim o ki, bu farklıları algılayabilmesi ve senin için birşeyler yapabilmesi için ona zaman tanı. Eminim aranızdaki bağ daha da güçlenecek az sabırlı olursan.
Ay kocam film diye geçti başıma. Sonra yazarım kuzular. Hepinizi çok seviyorum...
ogle 14:30. 1 tavuk but, salata, buyuk bardak ayran, 5 badem, 2 ceviz veee dukan ekmegi 3 kucuk karecik:) yaptim nihayet, annem de cok begendi.
daha once kepekli unla gozleme hapmistim diyetten once, ondan daha guzel dedi. o gun cani gozleme istemis, kokusu da guzelmis ama tadi yokmus hehehe:) bu dukan ekmegini misafire bile konabilir buldu. ve giderken birazini istedi:)))))
aksam 18:40 1 kase barbunya, 1 kase yogurt (yesil zincir tozlu), 1 tabak salata, kucuk bir salkim uzum (cok eksiydi), oglusuma kesip soyup hazirladigim Ve yemedigi1 adt kucuk seftali
selam kizlar , gunlugume yazdiklarimi kopyaladim ve kaciyorum. gece ugramaya calisicam.
Sedefcim sen gel Turkiye ye kafani dinle. ozel esyalarini bir arkadasina gotur istersen. dondugunde evi mahvetmis olurlarsa hakli gerekcen olur ve arkadasin da bu kez bisey diyemez.
ah be Sedefcim bosver yaa, arkadasin basak burcu, onlara goz actirmaz.
hem o kadar konustunuz demek ki hayir demek istemiyor, yrd. olmak istiyor. yoksa bence o da istemez o kadar titizlikle.
hersey olacagina varsin, sen gel, bi guzel dinlen burda.
Türkiyeden bir iki ay önce geldi kuzenlerinden birisi ve cok iyi o yeni gelen, o cocukta rezil oldu diyor o diger iki kuzeninin yüzünden, sadece Türkiyeden yeni gelen kuzeni kaliyor bizde $uan.. aslinda o cocugun bir zarari yok ama ben hoslanmiyorum yatili misafirden, heleki elin oglaninin ne isi var benim evimde yaaa, baskasinin oturdugu tuvalete bile oturamayan biriyim ben, titizim bu konuda.. daha 5 dakika önce konustuk telefonda oda anlayisli olmam icin ikna etmeye calisiyor ama olamiyorumm canim, elimde degil, ben bu konuda anlayisli olamiyorummmmmmmmmmmm, kendi banyomda yikanirken bile sanki elin evinde yikaniyormus gibi du$u bile tiksinerek elime aliyorummm :-(((
size göre abartiyormusum gibi gelebilir ama degil yaaaa, evimde onlarin gelecegi saatte kalkip üzerimi degismek zorunda kaliyorum gecenin 11 inden sonra,geceligimle odamdan cikamiyorum mutfaktan su icmeye bile kalksammmmm, ayricaaaa yatarken kullarini döktükleri koltuklarima bile gönül rahatligiyla oturup uzanamiyorum yaaaa :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ogle 14:30. 1 tavuk but, salata, buyuk bardak ayran, 5 badem, 2 ceviz veee dukan ekmegi 3 kucuk karecik:) yaptim nihayet, annem de cok begendi.
daha once kepekli unla gozleme hapmistim diyetten once, ondan daha guzel dedi. o gun cani gozleme istemis, kokusu da guzelmis ama tadi yokmus hehehe:) bu dukan ekmegini misafire bile konabilir buldu. ve giderken birazini istedi:)))))
aksam 18:40 1 kase barbunya, 1 kase yogurt (yesil zincir tozlu), 1 tabak salata, kucuk bir salkim uzum (cok eksiydi), oglusuma kesip soyup hazirladigim Ve yemedigi1 adt kucuk seftali
selam kizlar , gunlugume yazdiklarimi kopyaladim ve kaciyorum. gece ugramaya calisicam.
Sedefcim sen gel Turkiye ye kafani dinle. ozel esyalarini bir arkadasina gotur istersen. dondugunde evi mahvetmis olurlarsa hakli gerekcen olur ve arkadasin da bu kez bisey diyemez.
Tatlım yine harika menün, çok güzel sonuçlar bekliyorum senden.
Ben bu sabah 92.5 kg geldim. Haftasonu kaçamakları haftaiçi daha çok dikkat etmeme sebep oluyor. Haftasonu kaçamak yapmadan çarşambaya çok kilo vermiş olursam kesin bozuyorum o gün.
Öyle hastayım ki bu arada. Gece de uyumadım doğru düzgün. Yarın da kpss var, kapak açmadım. Şu haftasonunu bi atlatsaydım.
Eki Görüntüle 459060
Tatlım lütfen bu kadar üzülme. Anlıyorum hiç hoşlanmadığın bi durum ama bu kadar sıkılma. Allah korusun, en büyük derdin böyle olsun. NE var ki bunda, can sağlığı olsun da. Bak bence sevgilin seni Türkiyeye onlardan rahat rahat kurtulmak için yolluyor. Senin yanında sepetleyemez onları. Sen kesin gel bence Türkiyeye. Orda kalman hiçbir şeyi düzelmez, üstelik daha çok gerilirsiniz. Buraya gelirken çekersin restini, döndüğümde bunları burda görmeyeceğim diye. O da eminim onu planlıyor zaten.
Kuşum ben çok hastayım, üstelik dün gece bi de kocamla kavga ettim. O kadar üzdü ki beni. Gece boyunca uyuyamadım. Sürekli kalbim ağrıdı, dalsam kriz geçirip ölecekmiş gibi hissettim. Sabaha karşı uyumuşum bi. Ama bu sabah hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zorundaydım. Zaten başka türlü davranamıyorum yapım yüzünden. Ama yine de böyle şeyleri uzatmamak daha evla. Zaten kocam da anladı hatasını, akşam hazırlan bi şeyler yapalım dedi çıkarken, sanki dünyayı bağışlıyor gıcık. Neyse mesele şu ki, bir an önce bu moddan kurtul, Türkiyeye gel ve tatilini yap. Yapacaklarını döndüğünde düşünürsün. Ve lütfen biletini iptal falan ettirme, ilişkiniz için hiç iyi olmaz bu.
merhaba güzeller,
sabah 09:40 suları; dukan krepi :), domates, salatalık, peynir,8 küçük yeşil zeytin. şimdi de çay içiyorum. badem yiyecektim çay ile ama oğluşun kakası :), mutfak toplama vs derken vakit geçti.
Esracım Allah korusun ne kalp krizi yaa. sağlıklı besleniyorsun spor yapıyorsun. Kpss de başarılar dilerim canım şimdiden.
dün az kaldı biz de atışıyorduk eşimle. neyse sonra bişey yokmuş gibi davrandık biz de. evliliklerde maalesef bazen öyle olmak gerekiyor.
geçenlerde de hiç olmadık bir konuda bana küçük çocuğa ders olsun diye konuşur gibi konuştu. ben de hiçbişey demedim başka odaya gittim, çünkü o gün babasıyla ilgili morali bozulmuştu.
Sedefcim yaa o kadar pimpirikli olma kızz. senin yükselenin mi başak yoksa? ilerde evlenince akraba olacaksın onlarla. o zaman da gelmeyin kalmayın diyemezsin ki. üstelik bu kez eşin de alttan almaz öyle dediğinde.
ailesine bağlı diyorsun çünkü. 3 görümcem aynı şehirde evlilerdi. küçük olan henüz çalışmıyordu, eşi eve misafir için yatacak bir yatak almamıştı boş odaları olduğu halde :))) sadece 1 kişi kalabiliyordu o da salondaki üçlü koltukta. görümcem çalışmaya başlayınca kendi aldı daha yeni. her Ankara'ya gittiğimizde diğer görümcemlerde kalıyorduk biz ve k.validemler :)))
sen de evdeki yedek yatakları mı atsan ne :) şaka tabi.
ayyy cok sevindim Esraaa, süpersin canim, insalllaaahh bu ay cikmadan 90 in altina düseceksinnn,,gercekten seviniyorummm emeklerin bosa gitmiyor ve demekki herseyi dogru yapiyorsunn
Dün yalniz geldi diye öyle mutlu oldumkii, sonrada dedimki kendi evimize yalniz geldigin icin mutlu olmam ne sacma degil mi diyince, önce ikimizde güldük halimize.Türkiye icin biletimi aldi bu sabah biraz erken cikip, haftaya carsamba günü gidiyorum kismetse 4 hafta kadar yokum..döndügümde kuzeninin burada olmayacagina söz versede yinede icim icimi yiyor canimmm ne yalan söyleyeyim ama gitmezsemde iliskimiz zedelenecek.
Cok gecmis olsun canim, bugazin düzelmedimi hala :-((
Üzüldüm esinle tartismana ama olmuyot isteee, ta$ olsa insani catlatiyorlar bazenama sen yinede kalbini agritacak kadar takma, biliyorum biz yengeclere ne desekte bossss, saba bisey yokmus giibi davrandim dedin yaaa, sanki beni tarif ettinn.. yaaa icimde hic kin yok, gece tartissak sabah bisey yokmus gibi hemen sokuluyorum yanina, oda kinci degil Allah tan.
Ben evde oturamam kizlarrrr, bu son 10 günde bunu anladimmm, önce kendimi sonra karsimdakini sonrada iliskimizi yipratirimmm, olmazzz, evde durdukca sariyorum cünkü.. sende aksama güzelce hazirlan Esracim cikin biraz havaniz degissin..
sali gününe kadar esyalarimi ve alisverisleri halletmem lazim türkiye icin, sali günüde evi bastan asagiya temizleyip bütün camasirlari yikayip ütülemeliyimkii, benim yawru kus ben yokken elini attigini bulabilsinn..birsürü i$ güc var ama benim kolumu kipirdatmayi bile canim istemiyor
merhaba güzeller,
sabah 09:40 suları; dukan krepi :), domates, salatalık, peynir,8 küçük yeşil zeytin. şimdi de çay içiyorum. badem yiyecektim çay ile ama oğluşun kakası :), mutfak toplama vs derken vakit geçti.
Esracım Allah korusun ne kalp krizi yaa. sağlıklı besleniyorsun spor yapıyorsun. Kpss de başarılar dilerim canım şimdiden.
dün az kaldı biz de atışıyorduk eşimle. neyse sonra bişey yokmuş gibi davrandık biz de. evliliklerde maalesef bazen öyle olmak gerekiyor.
geçenlerde de hiç olmadık bir konuda bana küçük çocuğa ders olsun diye konuşur gibi konuştu. ben de hiçbişey demedim başka odaya gittim, çünkü o gün babasıyla ilgili morali bozulmuştu.
Sedefcim yaa o kadar pimpirikli olma kızz. senin yükselenin mi başak yoksa? ilerde evlenince akraba olacaksın onlarla. o zaman da gelmeyin kalmayın diyemezsin ki. üstelik bu kez eşin de alttan almaz öyle dediğinde.
ailesine bağlı diyorsun çünkü. 3 görümcem aynı şehirde evlilerdi. küçük olan henüz çalışmıyordu, eşi eve misafir için yatacak bir yatak almamıştı boş odaları olduğu halde :))) sadece 1 kişi kalabiliyordu o da salondaki üçlü koltukta. görümcem çalışmaya başlayınca kendi aldı daha yeni. her Ankara'ya gittiğimizde diğer görümcemlerde kalıyorduk biz ve k.validemler :)))
sen de evdeki yedek yatakları mı atsan ne :) şaka tabi.
bak bende Esraya basarilar dilemeyi unuttuummm, insallah umdugundanda kolay ve basarili gecer Esracim KPSS sinavin, herseyin hayirlisi..
ya haklisin Gül cüm alttan almak gerekiyor zaman zaman bazi seylerii ve zaten alttan aldigimda bircok sey var ama kabullenemedigim bunlar genc kiz degilkii, genc oglan ve ayricada burada okadar cok dayilari amcalari abileri vs.. var kiii, ben onlarin hicbirseyleri degilkenn katlanmak zorunda degilim.. ve bildiginiz gibide degil canim, eger ben yüz verseydim disarida kalan 3 kuzenide suanda burada kaliyor olurlardiii, sirf tavrimi koydugum icin simdi sadece türkiyeden yeni gelen kuzeni kalabiliyor.. zaten evimizde fazladan hic yatak yorgan yastik yokkiii, koltukta yatiyor, ama diger iki kuzeni yüz bulsa sirf bir ay daha eksik kira ödemek icin halida bile yatmaya razilarrr, bu türkiyeden yeni gelen cocuk efendi biri, yazik aciyorumda, cocuk yeni gelde, gecen gün abla hic begenmedim buralari, geldigimden beri kaldik ortalarda dedi,, bende o senin abinin ve kuzeninin ihmali dedim, 4 aydir bu sekilde yasiyor onlar sen gelmedende önce dedim, hepsinin geliri yüksek ve bir ev tutamadilarrr, ayrica biz onlara hazir mutfak verdik, koltuk takimi verdik, yatak yorganlarin hepsini verdik, televizyon, camasir makinesi verdik, yatak odasi takimi verdikkkkkk... ütü bile verdik ve daha bir eve lazim olan herseyleri verdik.. benim evimle arkadasiminki birlesirken arta kalan tüm esyalarii onlar ev tutunca yerlessin diye vermistik, bu diger iki kuzeni cingeneee ya tammm, bir tanesi restaurantin bodrum katinda kaliyormus, biri gitmis onda bunda kaliyor, türkiyeden yeni gelende simdilik bizde
yoksa yanlis anlamayin, ben ne anlayissizim nede vicdansizzzz ama bunlari kendi abileri bile kabul etmiyor birakinki amcalarini dayilarini,, benim bukadarlik bile tahammül etmemem lazim normalde.. benimkide huzursuz, cünkü istemiyor, ben tasinmadan önce zorla yolladi onlari, zor kurtulduu ama yine bok gibi gelip bulasiyorlar insana yaaa, dua ediyorum durmadanki biran evvel bir ev bulunsun sunlara, sizde edin kizkar Allah askinaa, Vallaa yine sinirim oynadi bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?