öyle düsünme canim, diyorum ya oda bunalimda, cocuk arada kalmis, kendi yasindakiler keyfine bakiyor ama o calismak zorunda, yani o saglikli düsünemiyor hem yasindan ötürü hemde icinde bulundugu durumlardan ötürü Cemree.. ama bir gercek varkii insan oglu evladinda anan babanda olsa nankörr,, verdigimiz bütün emekler bo$ ama biz fedakar ruhlu bir milletizz seninde dedigin gibi.. aslinda benim arkadasim 30 yasina girecek iki ay sonra, ayricada kendi zaten restaurant isletiyor, benim en son düsünmem gereken onun bogazi aslinda ama suan bile ben ona yemek yapiyorum geldiginde yesin diye, ruumuz böyle canim.. sabahtan beridir dolabindaki gömlek pantolon, t-shirt ne varsa hepsini ütülüyorumki benim yoklugumu hissetmesin diye, nevresim takimlarina kadar yikayip ütüledim degistirecegi zaman hazir olsun diye.. Annesi olsa belki bukadar düsünmez.. aslinda gercekten hata ediyoruzzz, sorumlulugunu yerine getireceksin ama kesinlikle cokta fazla vermemek lazim kendindenn.. heleki onlar senin evladin , ne yapsalarda sen yine kizamazsin canim, anlamaya calisiyorum psikolojini cocugum olmadigi halde, kendini üzme ve seninkininde bir hayat oldugunu unutma ve kendin icinde azicik yasa cemrecim
güzel dileklerin için sağol bitanem,ben unuttum yaşamayı artık,oğlum hiç maddi sıkıntı çekmedi bu yaşına kadar 4 telefon değiştirdi,leptopuda var hep marka giyer,leptop hariç ne istediyse babasından gizli aldım ben ona yemedim yedirdim giymedim giydirdim,dolabımda bir kıyafetim yok kendime yaptığım özel bir şeyim yok,babadan isteyemez hiç bir şey,eşim sorumluluk nedir hiç bilmedi bundan sonrada bileme,en makul ihtiyacıımızı bile isteyemeyiz ondan yemek masrafı hariç onda cömerttir sadece,ama gerisi yok ben saçımı süpürge ettim oğlum yaşıtlarından geri kalmasın her şeyi olsun diye ama çok kötü etmişim,babasından gizli 4 tel aldım en pahalısından,elimde ördüm dantelllerle gizli kıyıya attığım paramla,ama değmezz değmez,nankör insan sadece bu kış benden aldığı para 1bin lirayı buldu,yarandımmı hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr şimdi benden nefret ediyor,neymiş ben babasıyla geçinemiyormuşum ondan uzakmış bizden,sorrr bakalım aramız neden kötü onlar içinn eşim hiç bir şeye olur demez hep sorun hep kavga hepsini ben çıkarıyormuşum.şimdi kızım babasının hiç bir zaman almıyacağı 650 tl tel istiyor benim almamı artık yolunucak kaz olmak istemiyorum,babalarının açıklarını sırf onlar mağdur olmasın diye kapattım ama değmezzzzzzzzzzz ,yine ben kötüyüm.neden iyilikten maraz doğar ,yapma canım herkese hakettiği değeri ver,altlarına döşek üstlerine yorgan olsan faydası yok seni sevmiyorlar işte..........
ozaman sende zararin neresinden dönsem kardir diyip artik hakettikleri kadar davran canim.. biseyi unutmaki onlar geliyorlar ama sen geldin de geciyorsun.. o yüzden onlar daha cok yasayacak imkan ve firsat bulurlar hayatlarini, sen kenara köseye koyabilecegini kendin icin kullannn,, bosverrrrrrrrrr... dedigin gibi öylede böylede yaranamiyorsun nasilsaa... ama cok üzülüyorum böyle icerlemenee, sen hayat dolu kadinsin, hic kafana takmaaa canim, nasilsa anlarlar birgün kiymetini
ozaman sende zararin neresinden dönsem kardir diyip artik hakettikleri kadar davran canim.. biseyi unutmaki onlar geliyorlar ama sen geldin de geciyorsun.. o yüzden onlar daha cok yasayacak imkan ve firsat bulurlar hayatlarini, sen kenara köseye koyabilecegini kendin icin kullannn,, bosverrrrrrrrrr... dedigin gibi öylede böylede yaranamiyorsun nasilsaa... ama cok üzülüyorum böyle icerlemenee, sen hayat dolu kadinsin, hic kafana takmaaa canim, nasilsa anlarlar birgün kiymetini
Sedefcim merhaba,
Kusura bakma canım günlerdir yazamıyorum. Ne tesadüftür ki, pazartesi günü annemin babası, yani dedem fenalaştı. Çok yaşlıydı zaten. Onu görmeye gittik ve cumartesi taşınacağız diye dün akşam döndük. Kendisi de bu sabah Hakkın rahmetine kavuştu. Çok çekiyordu zaten, ayağının biri çürümeye başlamıştı. Allahım dualarımızı kabul etti ve onu daha fazla acı çekmekten esirgedi. Gül çok üzgündü giderken, ben de onun o haline çok üzülmüştüm. Rabbim böyle büyük işte, hemen yaşatıyor sana da ölümü, hatırlatıyor hepimiz gideceğiz.
Sana iyi yolculuklar canım. İnşallah her şey gönlünce olur. Biz döndüğünde daha da toparlanmış bir şekilde burada oluruz Gül, Aynur, Cemre ve ben olarak. İyi tatiller canım.
basiniz sagolsun canim, gercekten ölüm bazi durumlarda kurtulus gibi, daha önce de yazmistim babam hastaydi ölmeden ve hala onun acidan inlemelerini unutamiyorum cocukken kaybettigim halde,, Allah diger tarafta mekanlarini cennet etsin..Gül de toparlanir insallah en yakin zamanda, onun esinin ailesi anlayisli insanlar belliki, Gülde onlara böyle vefali iste.. Allah rahmet etsin, kalanlarina sabirlar versin. tasinacagindan daha önce bahsetmistin ama unutmustum canim, Allah kolaylik versin cok zor,, Yeni evin ugurlu gelsin insallah, güle güle oturun..
cok yoruldum Esra iki gündür vallahi, kendin icin ne yaptin diye sorarsan Vallahi billahi daha hicbirsey yapmadim, Türkiye icin ufak tefek alisveris yaptim aileme hediyelik, birde evde bavul hazirla, ütü yap temizlik yap,, Vallai bittim ve 7 saat sonra yola cikacam ala bitiremedim, ancak ögleden sonra 5 gibi dusa girer sonrada hazirlanirim, yani son 3 saati kendime ayirmis olabilem ancak.. Basim agriyor yorgunluktan, bir kahve icmek icin oturdum, neyseki seni gördüm cikmadan canim.. ben oradan da girerim arada ama ilk iki üc gün ablalarim annem saniyorum hasret giderecez diye pek imkanim olmayabilir, erkek kardesim yolumu gözlüyormus gidecem diye, iki ay önce bir bebegi oldu, isminide benim adImI koydu, onuda cok merak ediyorum, internetten gördüm masmavi gözleri var, cok tatli bi bebek, ismi benim adIm ama hic benzemiyor bana
neysee canim insallah hepimiz biraz daha incelmis oluruz döndügümdee, senin masallahbasaracagina kesinlikle inaniyorumm, bende bagirsak sorunu yasiyordum enaz 10 gündür, cözememistim ama dün iki tane kayisi cayini tek fincana koyup ictim ,birkac saat sonra yine iki kayisi cayi ictim, aslinda karsiyim bu sekilde cözmeye durumu ama artik sancilarim baslamisti, elim ayagim ödem olmustu bagirsak sorunundan, cok sükürki gece canimi zor attim banyoya cok acil ve cözülemeyen durumlarda icilebilirmis demekkii,,türkiyede sanmiyorum böyle sorun yasayacagimi, sadece benim kötü bir huyum varki ortak tuvalet kullanmaktan hoslanmiyorum kimseyle,, annemlerde iki tane var ama ablalarim gelir, yigenlerim, misafir felan derkenn..offfffffff inankii bu düsündürüyor bir tek benii giderken deliyimmm ben yaaa
Çok teşekkürler canım. Siz sağolun.
Valla seni çok iyi anlıyorum canım, ben de hiç hoşlanmıyorum ortak kullanılan tuvaletten. Aman rahat ol sen yine de. Tadını çıkar her anının.
Bugün de iş yapmayı bırak artık. Senin ki hiç hissetmeyecek yokluğunu bak :))) Boşver dinlen. Döndüğünde zaten bi sürü vaktini alacak yine aynı işler. Hakikaten bırak artık evle uğraşmayı. Boşveerrr.
Yeğenin hayırlı olsun halası :))) Bahtı da güzel olur ismi gibi inşallah. Allah analı babalı büyütsün.
sagolasin Esracim, darisi sana olsun insallah vakti geldiginde
Son bir iki biseyler kaldi canim, benimki ögleden sonra gelir, 1-2 saat icinde, iki saate yakin kaliyor evde geldiginde öglen arasi, o geldiginde arzik oturrum dinlenirim azicik, o gelene kadar kalanlari hizlica yapayim, o gidincede banyoya girerim artik,, daha evden cikmama 6 bucuk saat var, biter hepsi sonra bir yarim saat oturur dinlenirim cikmadan..
Vallahi yoklugumu zaten sadece evin temizligi, kiyafetlerinin ütüsü icin hissedecekse hic hissetmesin bi zahmet
hic böyle birsey yasamadik daha önce, sadece arkadaslik ederken bile küserdik iki gün bile dayanamazdi, simdi ayni evi paylasirken böyle bir ayrilikta ne tepkisi olacak meraklar icindeyim ama cok özleyecegini saniyorum,, insallah hayal kirikliginada ugramam
neyseee canim, ben az daha oturursam hersey kalacak) kocaman öpüyorumm, benden herkeslere selam söylersin,, gülede bassagligimi ilet lütfen
en yakin zamanda görüsmek üzeree canlarimm
basiniz sagolsun canim, gercekten ölüm bazi durumlarda kurtulus gibi, daha önce de yazmistim babam hastaydi ölmeden ve hala onun acidan inlemelerini unutamiyorum cocukken kaybettigim halde,, Allah diger tarafta mekanlarini cennet etsin..Gül de toparlanir insallah en yakin zamanda, onun esinin ailesi anlayisli insanlar belliki, Gülde onlara böyle vefali iste.. Allah rahmet etsin, kalanlarina sabirlar versin. tasinacagindan daha önce bahsetmistin ama unutmustum canim, Allah kolaylik versin cok zor,, Yeni evin ugurlu gelsin insallah, güle güle oturun..
cok yoruldum Esra iki gündür vallahi, kendin icin ne yaptin diye sorarsan Vallahi billahi daha hicbirsey yapmadim, Türkiye icin ufak tefek alisveris yaptim aileme hediyelik, birde evde bavul hazirla, ütü yap temizlik yap,, Vallai bittim ve 7 saat sonra yola cikacam ala bitiremedim, ancak ögleden sonra 5 gibi dusa girer sonrada hazirlanirim, yani son 3 saati kendime ayirmis olabilem ancak.. Basim agriyor yorgunluktan, bir kahve icmek icin oturdum, neyseki seni gördüm cikmadan canim.. ben oradan da girerim arada ama ilk iki üc gün ablalarim annem saniyorum hasret giderecez diye pek imkanim olmayabilir, erkek kardesim yolumu gözlüyormus gidecem diye, iki ay önce bir bebegi oldu, isminide benim adImI koydu, onuda cok merak ediyorum, internetten gördüm masmavi gözleri var, cok tatli bi bebek, ismi benim adIm ama hic benzemiyor bana
neysee canim insallah hepimiz biraz daha incelmis oluruz döndügümdee, senin masallahbasaracagina kesinlikle inaniyorumm, bende bagirsak sorunu yasiyordum enaz 10 gündür, cözememistim ama dün iki tane kayisi cayini tek fincana koyup ictim ,birkac saat sonra yine iki kayisi cayi ictim, aslinda karsiyim bu sekilde cözmeye durumu ama artik sancilarim baslamisti, elim ayagim ödem olmustu bagirsak sorunundan, cok sükürki gece canimi zor attim banyoya cok acil ve cözülemeyen durumlarda icilebilirmis demekkii,,türkiyede sanmiyorum böyle sorun yasayacagimi, sadece benim kötü bir huyum varki ortak tuvalet kullanmaktan hoslanmiyorum kimseyle,, annemlerde iki tane var ama ablalarim gelir, yigenlerim, misafir felan derkenn..offfffffff inankii bu düsündürüyor bir tek benii giderken deliyimmm ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?