Kuşum yazıların bile senin gibi hayat dolu, valla bayılıyorum senin enerjine.
Doktoruna git bence sen canım, ihmal etme. Biraz daha kilo versen sanki daha düzenli olur ama regl olmayınca kilo da veemiyosun. Kısır döngü resmen.
Tatlım lütfen bu kadar üzülme. Anlıyorum hiç hoşlanmadığın bi durum ama bu kadar sıkılma. Allah korusun, en büyük derdin böyle olsun. NE var ki bunda, can sağlığı olsun da. Bak bence sevgilin seni Türkiyeye onlardan rahat rahat kurtulmak için yolluyor. Senin yanında sepetleyemez onları. Sen kesin gel bence Türkiyeye. Orda kalman hiçbir şeyi düzelmez, üstelik daha çok gerilirsiniz. Buraya gelirken çekersin restini, döndüğümde bunları burda görmeyeceğim diye. O da eminim onu planlıyor zaten.
Kuşum ben çok hastayım, üstelik dün gece bi de kocamla kavga ettim. O kadar üzdü ki beni. Gece boyunca uyuyamadım. Sürekli kalbim ağrıdı, dalsam kriz geçirip ölecekmiş gibi hissettim. Sabaha karşı uyumuşum bi. Ama bu sabah hiçbir şey yokmuş gibi davranmak zorundaydım. Zaten başka türlü davranamıyorum yapım yüzünden. Ama yine de böyle şeyleri uzatmamak daha evla. Zaten kocam da anladı hatasını, akşam hazırlan bi şeyler yapalım dedi çıkarken, sanki dünyayı bağışlıyor gıcık. Neyse mesele şu ki, bir an önce bu moddan kurtul, Türkiyeye gel ve tatilini yap. Yapacaklarını döndüğünde düşünürsün. Ve lütfen biletini iptal falan ettirme, ilişkiniz için hiç iyi olmaz bu.
Tatlım yine harika menün, çok güzel sonuçlar bekliyorum senden.
Ben bu sabah 92.5 kg geldim. Haftasonu kaçamakları haftaiçi daha çok dikkat etmeme sebep oluyor. Haftasonu kaçamak yapmadan çarşambaya çok kilo vermiş olursam kesin bozuyorum o gün.
Öyle hastayım ki bu arada. Gece de uyumadım doğru düzgün. Yarın da kpss var, kapak açmadım. Şu haftasonunu bi atlatsaydım.
Eki Görüntüle 459060
z.yağlı taze fasülye öğle yemeğine yetişmedi. Esracım senin tarifin nasıl? haşlayıp mı kavuruyorsun fasülyeyi?
öğle 14:00 ; 1 tavuk but, yarım kase yoğurt, domates, salatalık, 1 kase barbunya, 7-8 dal maydonoz +7 badem
eski yemekleri bitirmek hep bana düşüyor yaa, kıyamıyorum atmaya da:) günah.
ben şimdi gidip saçlarımı boyacağım inşallah altın kahve rengine. sonra da ağda olaylarına girişicem heheh ayıptır söylemesi. diz altı bacak ve kolaltıma lazer yaptırmıştım. arada kalan bir kaç taneyi almaya bile üşeniyorum yaff
tembelin dibiyim
Aynuuuuurr nasılsın? aklıma gelmişken yazayım, rengarenk yazına bayıldım :) pozitif enerji seni
Selam beybilerr , nasılsınız bakalımm
ben dün gece çook hastaydım , karın ağrısı , ateş , kırgınlık , ishal , bulantı ... vs vs yani yok yok idi maşAllahh
öğlen hastaneye gittim , 2 tane serum bağladılar , ama halen karın ağrım , bulantım kısmen devam ediyor , bakalım düzelecek diye umuyorum
canım benim o sizden aldığım pozitif enerjinin yansıması
bu adet işi hakkaten kısır döngü , hepsi birbirine bağlı zincirleme olarak maleseff
yaa ben varya bu kocalara anlam veremiyom inanın , hem suçlu oluyorlar , hemde güçlü , sonradan kafalarına dank ediyo bi toparlamaya çalışıyorlar ama nafile
biz kadınlar sürekli idare etmek zorundayız , valla herif olasım geldi bi an yaaa
süpersin bebeeemmm
iyi sayılırım Gülcüüüümm , bebeeeeemm , yerim senin pozitif enerjini , rengarenk yazınııı
herkesin morali bozuk galiba kimse ugramamis.
esimle tartistik, ustune annemle de tartistim. superim
sabah 10:00 2 haslama yum, biri oglusun yine, 1 dilimekmek, peynir, domates, salatalik
ogle 14:00 1 tabak taze fasulye, 1 bardak ayran, domates, salatalik, 2 dilim kavun.
maşallah Sedefcim çalışkan olduğun belli. ben Almanca kursuna gittim artikellerde takıldım kaldım heheh :) üstelik kurs işyerine geliyordu ama yorgunluktan tam adapte olamıyordum derse. ich möchte 3 köfte kaldı :)ben Türkiyede yasadigim yillarda uzun yillar yabanci dil egitimleri almistim canim, bos bir sekilde gelmedim, gelir gelmezde yine burada okula basladim, sonra calisma hayatina atildim kisa sürede, o konuda bir sIkINtim olmadi yani cok sükür.. zaman zaman hala bazi okullari kurslari felan deniyorum ama artik yapamiyorum, calismala okulu birlikte yürütmek cok zor geldi ki4in biara denedigimde ve biraktim,, mesleki egitim kursuna devam ettigim dönemde eski isimden ayrildim,yeni ise gecincede tamamen birakmak zorunda kalmistim..
sacima hicbir bakim yapmiyorum ben aslinda, cünkü ne cildime nede sacima cok yüklenmem bakim yapacam diye, ne zaman denesem yoruluyor cünkü cildimde sac köklerimde.. o yüzden sadece cildimin makyajini Dove sabunla yikarim cocuk yastan beridir, sacimida hergün yikarim ama sac kremini köklerine sürmem, kafami eyip uclarina sürüyorum, sac kremi sac köküne deydimi saci döker. 11 sene evvel cok stresli bir dönemden gectigimde saclarimin neredeyse yarisi döküldü, kel kalacam diye agliyordum, inanamazsiniz ama ne kadar döküldügünü görseydiniz.. ozaman bepanthen di galiba ismi ignenin, o igneden aldim eczaneden ve sampuanimin icine kirdim birkac tane, her gün yarim cay bardagi pekmezi sulandirip iciyordum ( saclara pekmez cok iyi geliyor ) ve sac diplerime masaj yapiyordum, bazende bizim kuaförde yaptiriyordum masaji, masaji mutlaka yapin sac köklerinize, tirnaklari kullanmadan parmak uclarinizla ovun parmaklarinizi dolastirarark tüm kafa tasinizda,, sac köklerinin nefes almasini sagliyor ve dökülmeyi azaltiyor... bunlari bir dene canim, iki hafta icinde tamamen durdu dökülmesi ve tekrar sagligina kavusmustuu..
7 kardesiz canim ben 6 numarayimannemle babam fabrikanin dumanini masallah hep tüttürmüslerr..söylemesi ayip ama cocuklugumuzda ne oldugunu tabikide bilmezdik ama hep yatak odasinin cekmecesinde kücücük mavi paketlerde biseyler olurdu.. ben ellerdim ne oldugunu anlamak icin kaygan biseyler vardi icinde ama ne? tabii ben asla acipta icini bakmadim ama ortanca ablam masallah pek bir cesaretliydi, acti baktikii,, aaaaaaaaa dediii, babam bize madem balon almistaaa neden vermiyorlarkiii oynayalimm diyeee
sen al bigüzel bikac paket onlardan ( prezervatif ) okula götürr, tabii ozamanlarin cocuklari saf, neyin ne oldugunu bilmiyoruz, tam nane yiz yaniii :-D okula götürmüs bunlar balon yapip yapip okulun bahcesinde oynuyorlar kendi gibi arkadaslarinada vermis iki üc kiz, icine su doldurmuslarr ora senin bura benim kosturuyorlarrr.. ögretmen elindekinin ne oldugunu sordugunda ablamda saf saff babam bize balon almis ögretmenim diyincee, ögretmeni tabii anlamis ki cocuk günahsiz :-DD annemi okula cagirip uyarmisi$teee diyorum kii bugün annemee, eger o balonlarii ! süs diye koymasaydiniz cekmeceyeee bugün aile planlamasina katkida bulunabilirdiniz saniyorum diyorummm
bende bu konuda ayni düsünüyorum, biara izmirdeki ablamla imalatinida kendimizin yaptiracagimiz özel dikim butik acmayi düsündük ama onun icin benim türkiyeye kesin dönüs yapmam gerekiyordu canim, bende cesaret edemiyorum acikcasi dönmeye.. artik kendimi buraya ait hissediyorum biraz galiba :44: primle calismak tabikide cok iyiydi, sazen sabit maasim gecinmeme yetecek kadardi ama ben kiymetini bilemedim gecmiste ne yazikki haddinden fazla harcadim ama artik tüm altin alip koyuyorum alabildigim kadar Allah a sükürler olsunki gecte olsa aklimi basima getirdii hayat benim, zararin neresinden dönersen kardir derler ya hanii..
azicik oglun büyüsünn sendee karart gözünü ve dal bir isin icinee, basarirsin Allah in izniyle,, el kapisinda türkiyede günde 12 - 13 saat calistirip, haftada bir gün izin verip birde üstüne üc kurus kazanacagina, kendi isinin patronu olursun, yaparsinda yeterki kendine inann
ahh inşallah canım yaa, vereyim de yine kendimi güzel hissedeyim.Fıstık gibi olursun 6 kilo verip spor yapınca. Boyun da uzun senin. Süper olur bence yani.
Turşu kavurma diyet için uygun olmaz sanırım canım :) Hem ben sirke turşusu sevmem, LİMONN LİMONN olacak :)
Canım silikonsuz şampuan ve kremleri araştır. Onlar gürleştirebilir.
Kızlar Gül kayınpederini kaybetmiş. Konya yolcusuyum diye yazmış. Haber vereyim dedim.
Başın sağolsun tekrar Gülcüm.
Kızlar Gül kayınpederini kaybetmiş. Konya yolcusuyum diye yazmış. Haber vereyim dedim.
Başın sağolsun tekrar Gülcüm.
kızlar merhaba nasılsınız,sedefcim gelmiş gene döktürmüş ellerine sağlık,inşallah gönlünce bir tatil ve gezme olur.keşke ben senin yerinde olsam uzaklara gitsem buna çok ihtiyacım var,dertler bitmiyor bitmez bu dünyada,çocuklarımla aram çok kötü bu aralar,yaa insan evladından soğurmu ben soğudum,bunca fedakarlığıma rağmen yine ben kötüyüm,artık nasıl davranacağımı ne konuşacağımı şaşırdım.Allahım neden bu kadar merhametli ve fedakarım,neden hiç kendimi düşünmem,kendim için yaşamadım bu yaşıma kadar,ama neye yaradı ben onlara iyilikten başka ne yaptım,tek suçum onları onlardan daha fazla düşünmek.bundan sonra aklım başıma geldi,kendim içinde yaşıcam çünkü beni benden başka düşünen yok,sedefcim bana dua et olurmu çok ihtiyacım var buna
Cemree Vallahi ediyorum aklima geldikcee,, canim sakin üzülmee yaa kiyamam, cocuklarin cok tehlikeli yaslarindalar ve inan bana öfkeleri sana degil, sadece onlarda daha rahat yasamak istiyor belki, oglunun psikolojisini cok iyi anliyorum, kizinda genc kizlik evresindee.. bende cok asiydim o dönemlerde, anneme bile catardim durduk yere.. yani biseyleri yanlis yaptigindan degil canim,. onlar daraliyorlar, o yastaki cocuklar fazla bunalima gelemez, hep kendinden daha iyi imkanlardaki insanlara imrenirler, sükretmeyi bilmezler, isyankar olurlarr.. bende öyleydiimmm, aldigim her nefese bile sükrediyorum halbuki simdii.. kendinide suclama cocuklarinida.. ama biseye cok sevindimm oda kendin icinde azicik yasamaya karar vermene..
yaa benim canim hic gitmek istemiyorki canim inanki, tamam iki hafta üc hafta olsa cok iyi olur, hem tatilimi yaparim hemde ailemi görmüs olurum ama ben napacam 5 hafta yaa, simdiden gözüme büyüyor inankii,, benimkide burda oruc tutacak, yazik aklimda onda kalacak,hadi iftarini kendi restaurantinda yapar, zaten i$ saatinde diye eve gelemez ama bir sahur bile hazirlayamicam adama ama kendi sucuu, isten ayrildim diye evde bunalmami istememis, dönüs biletide en erken 16 haziranda varmis direk ucus icin ama ben aktarmalida gelmeye raziydimm dedimm.. herkes tatile gidecek diye heyecan yapar, benimde icim sIkILdi cemre yaaaa, 5 haftaaaaaa nasil dayanacam ben evimi özlerimm, a$kimi özlerimmm
canım ne desen haklısın insan evinden uzakta olsa az zaman geçse özler diyorum,ama işte şartlar o şekilmiş,elin memleketi haa deyince girip çıkılmıyor demekki.bakk sevgilinde seni düşünüyormuş,sıkılma diye adam ne yapsın daha,git kızz belki şu misafir sorununu kökten çözer belki seninki,boşver çok düşünme ne yer diye sen gezmene bak seni yolluyorsa gece kalkıp yemeğini hazırlamaya aklı kesiyor demekki.o kadar ince olma kızz koca adam bakar kendine,yok anam bizdeki bu anaçlık hiç bir ülkede yoktur herhalde ama her şey bir yere kadar her şeyin fazlası zarar,oğlum bana düşman artık kızımla benim adımı koymuşlar sedef,ben hep ağlayan aciz ve zayıfmışım onlara göre,düşünsene ikisinide 9 ay karnımda taşıdım,kanımla besledim,şimdi beni beğenmiyorlar,ama onlara anlatamıyorum,ben üstümdeki bu annelik gömleğini ölene kadar çıkarmıcam,artık oğluma seni çok özledim ve seni seviyorum bile diyemiyorum sedef,akşam faceden konuştuk,beni özleme diyor,zamanında sevgimi verdiniz.diyorum suçlu benmiyim bütün suçu babama atma diyor,bende dedim sana artık bu yaştan sonra bir sevgili lazım benim şaevkat ve sevgime ihtiyacın yok.bu sefer diyor iki keyfim var bozma,sedef ben oğlumu kaybediyorum yavaş yavaş bunu anladım,ablamda kalıyor,ona dermiş o anca ağlar bir şey yapamaz,parayı baba gönderiyor yaa benim anlamım kalmamış onun için sedef çok bitkinim.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?