May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Selam beybilerr , nasılsınız bakalımm

ben dün gece çook hastaydım , karın ağrısı , ateş , kırgınlık , ishal , bulantı ... vs vs yani yok yok idi maşAllahh

öğlen hastaneye gittim , 2 tane serum bağladılar , ama halen karın ağrım , bulantım kısmen devam ediyor , bakalım düzelecek diye umuyorum

canım benim o sizden aldığım pozitif enerjinin yansıması

bu adet işi hakkaten kısır döngü , hepsi birbirine bağlı zincirleme olarak maleseff

yaa ben varya bu kocalara anlam veremiyom inanın , hem suçlu oluyorlar , hemde güçlü , sonradan kafalarına dank ediyo bi toparlamaya çalışıyorlar ama nafile

biz kadınlar sürekli idare etmek zorundayız , valla herif olasım geldi bi an yaaa

süpersin bebeeemmm

iyi sayılırım Gülcüüüümm , bebeeeeemm , yerim senin pozitif enerjini , rengarenk yazınııı

herkesin morali bozuk galiba kimse ugramamis.
esimle tartistik, ustune annemle de tartistim. superim

sabah 10:00 2 haslama yum, biri oglusun yine, 1 dilimekmek, peynir, domates, salatalik
ogle 14:00 1 tabak taze fasulye, 1 bardak ayran, domates, salatalik, 2 dilim kavun.

Geçmiş olsun kuşum. Bugün daha iyisindir inşallah. Aman ben kocama daha kafa yormuyom valla. Hele bu kadar hastayken her şeyine tamam diyorum :)))

Kuşum sıkma canını. Oluyor öyle arada. Ben de 1 haftadır annemle küsüm ((

Menün harika yine. Sen yarın bile görebilirsin 67yi.

Ben sabah sınava gittim. Saf gibi 2 saatlık sınavı 3 saat sandım, yarısından çoğunu yapmadan geldim. Aman öylesine girmiştim zaten.

Sınavdan sonra gittim fast food yedim, sonra da 3 top dondurma. Planlamıştım ama bu menüyü. Yarın artıyı görünce sıkı tutarım işi. Eve geldim uyumuşum. Şimdi kalktım. Ateşim çıkmış, iyice kötüleşmişim. Bi iyileşemedim ya. Bi sürü de işim var puff.

Sen İstte olursun sanıyodum Gül. Sedefle Aynur gözükmüyor. Aynur geceyi renklendirip gitmiş :)))))))

Aynur çok geçmiş olsun. teşhis ne dediler, epey sıkıntı çekmişsin. şimdi nasılsın? (kusura bakma daha önce girdiğimde yazmayı unutmuşum)
Esracım, İst.a eşim yalnız gitti. k.pederim hst. de hala. gitsek görümcemin beyaz koltuklarını çiş kaka yaparız diye gitmek istemedim.
annemle aramı düzelttim arayıp. sen de ara bence, için rahatlar.
sınav belki umduğundan iyi geçmiştir. ne zaman açıklanacak?
3 top dondurma mı yedin? ee zaten bademciklerin şiş değil miydi? ah be canım nettin sen? evde Andorex sprey veya gargara varsa kullan hemen bence. en azından rahat uyuyabilirsin. ama yarın doktora git, belki antibiyotiksiz geçmez. boşuna vakit harcıyor olabilirsin.

Sedefcim sen nasılsın?

ben 67 leri yakın zamanda göremem sabah 68,8 dedi. ???
eski sayfalara bakıcam birazdan.

Son düzenleme:
maşallah Sedefcim çalışkan olduğun belli. ben Almanca kursuna gittim artikellerde takıldım kaldım heheh :) üstelik kurs işyerine geliyordu ama yorgunluktan tam adapte olamıyordum derse. ich möchte 3 köfte kaldı :)

ben de arada yumurta ve z.yağı sürüyordum. unuttum yine. bende hazır bakımlardan aldım arada uyguluyorum ama nafile. hem dökülüyor hem de ince.
parmak masajını yapayım bakalım nolacak, gelişmeleri yazarım.

Allah iyiliğini versin e mi Sedef. nerden buluyorsun bu deyimleri. fabrika dumanı tabirine ve ablanın balon sanmasına çok güldüm.
siz ortak bir iş kurarsınız yakında.
ben bu korkaklık ve cesaretsizlikle bişey yapamam yaa. eski enerjim de yok artık.

ahh inşallah canım yaa, vereyim de yine kendimi güzel hissedeyim.
ben şu safra taşımın olduğunu öğrendiğimden beridir turşu yemiyordum çoğu zararlı şeyden safra nedeniyle uzaklaştım. her şerde bir hayır hesabı.
silikonsuz şampuan da aldım. syoss du galiba. ama ilk günler iyi yaptı sonra kepek sorunu çıktı ortaya hepsine ilaveten.

hep merak ediyordum Esra bu çoklu alıntı ile cevap vermeyi nasıl yapıyor diye nihayet ben de yaptım

Günaydın kuzular,

NE alemdesiniz. Yine kimse uğramamış. Kız Sedef hadi ben Gülle hergün tartılıyorum da sen bari kendinin belirlediği tartı günlerinde tartılıp haber bıraksan kuşum ya. İyice boşladın.

Gülcüm nasılsın? Haber bekliyorum senden.

Kizlarrr coookkk cokkkkkkkkkk cooooooooooooooooooookk özür dilerim hepinizden, merakta biraktim ama son 48 saatten fazladir benimkiyle kIc kIcayizz,,cuma günü isten geldi, bende bilmiyordum cumartesi evde kalacagini, sonra bu sabahta gitmicem azicik dinleneyim dedi, simdide iki dakikalik bir firsat buldumda bi bakayim dedim, yarin uzun uzun yazacam sabah uyanir uyanmazz canlarimmm...iyi geceler herkese ve kocamannn

kızlarr en son 101 . sayfada yazmışm.. 16 sayfayı hiç bakamadımm..( morelim bozukdu bu hamilelik olayı ise 16 yada 17 sinde regl olucam o gün ultrason ve son hormonlarım bakılcak ürolojide ki dr rapor verdi aılama yada tüp yapılabilir dendi..sanırım top bende şuan biilmiyorm eşimden yada benden yana sorun çıkmaz.. onun dışında mesleğim makeup lık yapıyorum vaktimi en azından çok sevdiğim meslegimle geçiriyrum.. birde buğün doğum günüm bir diilim pasta yemek zorunda kaldım birde hergün karpuz yiyorum biliyrsunuzdur belki karpuz meyve yasak.. ne bileyim toplam 6 kiloda kaldım.. veremiyorum.. plates..ve eliptik biisiklet yapıyorum şu kalça acaklarımı eritemiyorumm( siizler iyisiinizdir inşallahh... vakit bulup okucam geçmişi.. hoşçakalınn arkadaşlarrr

kızlar nasılsınız,,ben epeydir giremedim,sedefde yok bu aralar,bundan sonra burada daha aktif olmaya çalışıcam.kaç gündür ne diyet ne spor var iyice boşladım,canım hiç bir şey yapmak istemiyor,sizler ne yaptınız nasıl gidiyor diyetleriniz bakalım.havalar çok sıcak insan çok halsizleşiyor böyle olunca rehavet var çok üstümde dur belki akşama doğru yürüyüşe çıkabilirim.......

Kizlarr selamm, yaa anlayamadim neden oldugunu ama ben bu sabah kocaa bir sayfayi dolduracak kadar cok sey yazdim, hepinize tek tek cevaplarda yazip göndere bastim, sonrada islerim oldugu icin ciktim ama simdi bakiyorum yazdiklerim yok, neden kiii

Neyseee yaaa offffffffffffffff,, cumadan beridir benim yawru kusum ise gitmedi, onunla vakit gecirdik biraz o yüzden sayfayi kontrol edemedim kusura bakmayin lütfen

Esracim Vallahi bosladigimdan degil amadedigim gibi hic firsat bulamadim kisa da olsa, buarada tartilmadimda, tamamen unuttum, bugünde tartilmadim ama zaten tüm hafta sonu biseyler yemek zorunda kaldim, benimki masallah bi gram fazlasi yok ama girtlaginada düskündür, hic agzi bos durmuyorkii

GÜl ün kayinpederine cok üzüldüm ama belkide adamcagizin acilari dinmistir, sevdigimiz insanlar hastada olsalar, nefes alip versinde yeterki diye düsünüyoruz ama benim babamda hastaliktan ölmüstü, cok acilar cekerdi,, ölüm gercekten agir hastalar icin bazen kurtulus saniyorum... Allah mekanini cennet etsin, kalanlarinada sabirlar versin..galiba gül en azindan bir hafta dönmez

Cemrecimmmm iyiyizz canim, benim yoklugumda sizler ihmal etmeyin baree kizlar yaa, cok az ziyeret etmissiniz, saniyorumki geliyorsunuz ama baska sayfalari ziyeret edip cikiyorsunuz burada kimse olmayinca :-((( Sen sicak dedin benim gözüm korktu inanki canim yaaa, offffff ben buraya dayanamiyorum, türkiyede napacam bilmiyorum,, sicakta hemen tansiyonum düser benim halsizlesirim

Azracimmm dogum günün kutlu olsun canim benim, pastanda afiyet seker olsunn, yiyeceksin tabiki kendi pastanii hic huzursuz olmaaa.. eminimki birkac ay icinde senin iyi haberlerini alacaz canim, azicik sabir ve moral lazim sadece sana.. bu arada meslegin tamda benim ilgi alanima giriyorr, süslü pakizenin tekiyim insanin i$ini severek yapmasi cok güzel bir duyguu,sevmedigim bir i$te 9 sene calismistim, cünkü cok yogundum, özel hayatima bile cok zaman ayiramiyordum sIrf i$lerin yogunlugundan, neyseki gecti gittii.. ihmal etme canim burayida, daha sIk ugra lütfen

Aynurcum gecen gün hasta oldugunu yazmissin, insallah artik daha iyisindir canim ? ..gercektende Gül ünde dedigi kadar varsin canim, nese saciyorsun masallahhh, Allah icindeki cocugu hic öldürmesin insallahh

Son düzenleme:
Kizlarrr ben carsamba aksami Türkiyeye gidiyorum ve 16 agustos ta geri dönecem.. büyük ihtimalle pek ugrayamayabilirim 5 hafta boyunca ama firsat buldukcada tabikide iki kelimede olsa biseyler yazar cikarim.. yaa ama birmiz ikimiz eksik olunca sayfayi ziyaret edenlerde bakip cikiyor, iyice sahipsiz birakiyorsunuz insallah döndügümde herkes yine burada olur

okadar cok islerim varki, türkiye icin alisveris yapmam lazim,bavulumu hazirlamam lazim, evde bir oarca bile kirli camasir birakmayip hepsini yikayip ütülemem lazim ve tabiki askima evi tertemiz birakmaliyimm ben gittigimde bir süre idare etsin onu..bugün camasirlari ve ütüleri yapacam, belki ufak tefek alisverisede cikarim. yarin bir kiz arkadasimla bulusup kahve icecezz ve alisverisin kalanini yapacam onunla beraber ve hediyelik biseyler almaliyim aileme.. carsamba gününe bir isim kalsin istemiyorum, uyanir evi toparlar hazirlanirim carsambaya kadar her isimi halletmis olursam insallah..5 hafta boyunca özlerim ama ben sizi yaaa

Kızlar Gül kayınpederini kaybetmiş. Konya yolcusuyum diye yazmış. Haber vereyim dedim.

Başın sağolsun tekrar Gülcüm.

Gül başın sağolsun canım benim , Rabbim mekanını cennet eylesin inşAllahh ...

kızlar merhaba nasılsınız,sedefcim gelmiş gene döktürmüş ellerine sağlık,inşallah gönlünce bir tatil ve gezme olur.keşke ben senin yerinde olsam uzaklara gitsem buna çok ihtiyacım var,dertler bitmiyor bitmez bu dünyada,çocuklarımla aram çok kötü bu aralar,yaa insan evladından soğurmu ben soğudum,bunca fedakarlığıma rağmen yine ben kötüyüm,artık nasıl davranacağımı ne konuşacağımı şaşırdım.Allahım neden bu kadar merhametli ve fedakarım,neden hiç kendimi düşünmem,kendim için yaşamadım bu yaşıma kadar,ama neye yaradı ben onlara iyilikten başka ne yaptım,tek suçum onları onlardan daha fazla düşünmek.bundan sonra aklım başıma geldi,kendim içinde yaşıcam çünkü beni benden başka düşünen yok,sedefcim bana dua et olurmu çok ihtiyacım var buna

Cemree Vallahi ediyorum aklima geldikcee,, canim sakin üzülmee yaa kiyamam, cocuklarin cok tehlikeli yaslarindalar ve inan bana öfkeleri sana degil, sadece onlarda daha rahat yasamak istiyor belki, oglunun psikolojisini cok iyi anliyorum, kizinda genc kizlik evresindee.. bende cok asiydim o dönemlerde, anneme bile catardim durduk yere.. yani biseyleri yanlis yaptigindan degil canim,. onlar daraliyorlar, o yastaki cocuklar fazla bunalima gelemez, hep kendinden daha iyi imkanlardaki insanlara imrenirler, sükretmeyi bilmezler, isyankar olurlarr.. bende öyleydiimmm, aldigim her nefese bile sükrediyorum halbuki simdii.. kendinide suclama cocuklarinida.. ama biseye cok sevindimm oda kendin icinde azicik yasamaya karar vermene..
yaa benim canim hic gitmek istemiyorki canim inanki, tamam iki hafta üc hafta olsa cok iyi olur, hem tatilimi yaparim hemde ailemi görmüs olurum ama ben napacam 5 hafta yaa, simdiden gözüme büyüyor inankii,, benimkide burda oruc tutacak, yazik aklimda onda kalacak,hadi iftarini kendi restaurantinda yapar, zaten i$ saatinde diye eve gelemez ama bir sahur bile hazirlayamicam adama ama kendi sucuu, isten ayrildim diye evde bunalmami istememis, dönüs biletide en erken 16 haziranda varmis direk ucus icin ama ben aktarmalida gelmeye raziydimm dedimm.. herkes tatile gidecek diye heyecan yapar, benimde icim sIkILdi cemre yaaaa, 5 haftaaaaaa nasil dayanacam ben evimi özlerimm, a$kimi özlerimmm

Son düzenleme:

canım ne desen haklısın insan evinden uzakta olsa az zaman geçse özler diyorum,ama işte şartlar o şekilmiş,elin memleketi haa deyince girip çıkılmıyor demekki.bakk sevgilinde seni düşünüyormuş,sıkılma diye adam ne yapsın daha,git kızz belki şu misafir sorununu kökten çözer belki seninki,boşver çok düşünme ne yer diye sen gezmene bak seni yolluyorsa gece kalkıp yemeğini hazırlamaya aklı kesiyor demekki.o kadar ince olma kızz koca adam bakar kendine,yok anam bizdeki bu anaçlık hiç bir ülkede yoktur herhalde ama her şey bir yere kadar her şeyin fazlası zarar,oğlum bana düşman artık kızımla benim adımı koymuşlar sedef,ben hep ağlayan aciz ve zayıfmışım onlara göre,düşünsene ikisinide 9 ay karnımda taşıdım,kanımla besledim,şimdi beni beğenmiyorlar,ama onlara anlatamıyorum,ben üstümdeki bu annelik gömleğini ölene kadar çıkarmıcam,artık oğluma seni çok özledim ve seni seviyorum bile diyemiyorum sedef,akşam faceden konuştuk,beni özleme diyor,zamanında sevgimi verdiniz.diyorum suçlu benmiyim bütün suçu babama atma diyor,bende dedim sana artık bu yaştan sonra bir sevgili lazım benim şaevkat ve sevgime ihtiyacın yok.bu sefer diyor iki keyfim var bozma,sedef ben oğlumu kaybediyorum yavaş yavaş bunu anladım,ablamda kalıyor,ona dermiş o anca ağlar bir şey yapamaz,parayı baba gönderiyor yaa benim anlamım kalmamış onun için sedef çok bitkinim.........

öyle düsünme canim, diyorum ya oda bunalimda, cocuk arada kalmis, kendi yasindakiler keyfine bakiyor ama o calismak zorunda, yani o saglikli düsünemiyor hem yasindan ötürü hemde icinde bulundugu durumlardan ötürü Cemree.. ama bir gercek varkii insan oglu evladinda anan babanda olsa nankörr,, verdigimiz bütün emekler bo$ ama biz fedakar ruhlu bir milletizz seninde dedigin gibi.. aslinda benim arkadasim 30 yasina girecek iki ay sonra, ayricada kendi zaten restaurant isletiyor, benim en son düsünmem gereken onun bogazi aslinda ama suan bile ben ona yemek yapiyorum geldiginde yesin diye, ruhumuz böyle canim.. sabahtan beridir dolabindaki gömlek pantolon, t-shirt ne varsa hepsini ütülüyorumki benim yoklugumu hissetmesin diye, nevresim takimlarina kadar yikayip ütüledim degistirecegi zaman hazir olsun diye.. Annesi olsa belki bukadar düsünmez.. aslinda gercekten hata ediyoruzzz, sorumlulugunu yerine getireceksin ama kesinlikle cokta fazla vermemek lazim kendindenn.. heleki onlar senin evladin , ne yapsalarda sen yine kizamazsin canim, anlamaya calisiyorum psikolojini cocugum olmadigi halde, kendini üzme ve seninkininde bir hayat oldugunu unutma ve kendin icinde azicik yasa cemrecim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…