Çok sevindim canım iyi olmanıza, Türkiyeye geliyor olmana. Bak gör döndüğünde ne kadar güzel olacak her şey.
Kuşum ben de kaç aydır evdeyim ya, kendime hakim olmasam sürekli kocama sarcam. En çok harçlık almak zoruma gidiyor, daha sonra işe yaramıyormuş hissine gıcık oluyorum. En küçük şeylere kafamı takıyorum, bıraksam kendimi her gün kavga ederiz. Sen de benim gibisin demek ki, biz boş kalınca kocalara sarıyoruz. O yüzden bu tatil sana iyi gelecek, sonra da işini gücünü kovalarsın yavaştan. Ben de bayramdan sonra iş bulcam bakalım. Boş oturmak insanın ruh sağlığına zarar.
insallah canim, fazla gerildim o yüzden dedigin gibi iyi gelecek gitmek, biraz özleyelim hem birbirimizi, ikimizde aliskin degiliz sürekli biriyle kic kica olmaya,biraz nefes alayim,, cok bos yasadim yillardir, kimse icin ütü yapmadim yada fedakarlik ama simdi hayatim cok degisti birden, mutlu hissetsemde onun yaninda belkide agir geldi birden bire bukadar sorumluluk..oda anlasin azicik kiymetimi hem..
ben dönene kadar is ayarlayacagini söyedi o bana, cevresi genistir, döndügünde isinde hazir olur, kuzenede ev bulurum gitmis olur dedi,, insallah bakalimm canim, gidene kadar bende kendimi sakin tutmaya calissam iyi olacak,,
ise yaramiyormus gibi hissetme kendini canim yaa, elinde meslegin var, istedigin dakika yararsin mesleki acidanda biseylere, senin elinde yani..gercekten bis dururken vakit gecmiyor canim,ise git gel zahmetli yorucu gibi görünsede evde durmak cok betermis, 10 günde cildirdimm Vallahi
Harclik mevzusuna gelincede, ben bu konuda cok cekimser ve aptaldir her zaman ama artik maymun gözünü actiii, günlük harcligimi masaya birakir hergün mutlaka, birakacakta tabikiiiiii, hic bunda zora gidecek bisey yokkk... HARCLIK BIZIM HAKKIMIZZZZZ, SÖKE SÖKEEE ALIRIZZZZZEskiden öyle aptalliklar yaptimkiiiiii, simdi bu eve 1 euro bile harcamayacak kadar uyaniklastirdii beni yaptigim aptalliklarrr, bu gider alisverisi yapar aftada bir iki kere, dün azicik meyve cerez felan getir dedii, pek bisey kalmadi evde canim dedim,, aksama kadar evdesin, markete bi ugrasaydin canim dedi,, alisveris parasi biraksaydim ugrardim dedim , halbuki param mi yokk ama yokkkk artikkk yokkkkkkkkkk eskisi gibi her konuda fedakarlik aptallikkk kizlarrr degmiyorrrrrr, ben varimi yogumu koyardim ortayaaa, bes kurusta gözüm yoktu ama degerimde olmadii,, artikk böyleee........ ve inannin bana almaya alistirmadinmi bunlari üc kurusada ihtiyacin olsa gözlerine cok geliyor ama alistirdinmida harcamadan yapamiyorlarr
Ay süpermiş harçlık bizim hakkımız söke söke alırız :)) Canım haklısın görevleri tabi de, benimki ne biliyim tuhaf bi çekimserlik. Zoruma gidiyo hakikaten. Sağolsun kocam hiç rahatsız hissettirmez ama ben bi tuhafım bu konuda. Sen çalışıyodun ya o bırakmasa da kendi paran var. Ben bi tuhaf hissetmeye başladım ama işi bırakınca. Sanki ömür boyu böyle kalacakmış gibi. Aman neyse sağlık olsun valla :)))
Gülcüm, Sedefcim ben bol limonlu bi salata yapmaya gideyim. Geç de yedim ama acıktım yavaştan. Dün akşamdan balık vardı onu da atayım içine. Gelirim kızlar birazdan.
Sedefcim herşey daha güzel olacak inşallah. Türkiye'ye gel güzelce gez toz, ablanlarla eğlen, annenle hasret gider. moral depola. bence çok iyi gelecek sana. taaatiiiiilllll güzeldir
eşim bana hergün harçlık bırakmaz. arada bir toplu verir . evden çıkamayınca nerde harcıycam ben onu. zaten ben hep kart kullanıyorum alışverişlerde o da çıkabilirsem. diğer alışverişlerimi de internetten yapıyorum.
üstümdeki nakitim durur cüzdanıma. onu da genelde harcayamayıp temizlik günü yrd bayanıma kaptırırım :))) bitince isterim eşimden.
Esracım niye kendini işe yaramaz hissediyorsun? evin yemeği, bulaşığı, temizliği, ütüsü, çamaşırını kim yapıyor? en ağır iş ev hanımlığı yaa. yap yap bitmiyor. bence kocalar günlük bu işler için bize para ödemeliler
zaten yakında çalışmaya başlayacaksın. temizliğe bir yrd bayan alsan en ucuzu 85 tl. ist. da daha da pahalıdır.
kızlaaar, h.sonu ist. yolcusuyuz Allah'tan başka bişey çıkmazsa. dolapta taze fasülye kaldı. onu kalkıp pişireyim.
sabha 68,5 oldum yine. yoyo gibi 68,3 -68,5 -69 -68,5- 68,3 :))))
İst. da kilo veririm inşallah. kendi evin gibi olmayınca herşeyi yiyemiyorsun
Sedefcim herşey daha güzel olacak inşallah. Türkiye'ye gel güzelce gez toz, ablanlarla eğlen, annenle hasret gider. moral depola. bence çok iyi gelecek sana. taaatiiiiilllll güzeldir
eşim bana hergün harçlık bırakmaz. arada bir toplu verir . evden çıkamayınca nerde harcıycam ben onu. zaten ben hep kart kullanıyorum alışverişlerde o da çıkabilirsem. diğer alışverişlerimi de internetten yapıyorum.
üstümdeki nakitim durur cüzdanıma. onu da genelde harcayamayıp temizlik günü yrd bayanıma kaptırırım :))) bitince isterim eşimden.
Esracım niye kendini işe yaramaz hissediyorsun? evin yemeği, bulaşığı, temizliği, ütüsü, çamaşırını kim yapıyor? en ağır iş ev hanımlığı yaa. yap yap bitmiyor. bence kocalar günlük bu işler için bize para ödemeliler
zaten yakında çalışmaya başlayacaksın. temizliğe bir yrd bayan alsan en ucuzu 85 tl. ist. da daha da pahalıdır.
kızlaaar, h.sonu ist. yolcusuyuz Allah'tan başka bişey çıkmazsa. dolapta taze fasülye kaldı. onu kalkıp pişireyim.
sabha 68,5 oldum yine. yoyo gibi 68,3 -68,5 -69 -68,5- 68,3 :))))
İst. da kilo veririm inşallah. kendi evin gibi olmayınca herşeyi yiyemiyorsun
o cekimserligi ben 32 yildir cok iyi yasadim taniyorum canim, cokta iyi anliyorum senii ama inankiii hic yapmaya degmiyormuss o sacma gururlari.. ben eski esimden bosanirken bile ne nafaka istedim ne baska bisey aldim zengin cocugu oldugu halde,, sirf gururumdann 1 kurusunu evliyken bile yememisimdirr cünkü ozamanlar bende gayet iyi para kazaniyordumm,,onun eli acikti inkar edemem iyi yasattio vaktiyle beni ama bes kurus istememisimdirr, hattaa kendi kazancim bile ortadaydi hep..
bunda gözüm acildi artik, kiymetinde olmuyor asiri fedakar olunca, dünyanin en akillisi olupta koca dünyanin kahrini cekecegime, delii olup dünyaya kahrimi cektirrimm
bununla arkadaslik ederkende cantama para koyardi arada bir benim haberim olmadan, en ufak tartismamizda gururumdan hepsini zarfa koyar yollardim ve baktiki benim gözüm gönlüm tok, bundada bir gevseme, daha az önemseme oldu.. sonra dedim kendime napiyosun kizimmm, simdiye kadar aptallik etttinde yaranabildinmiii?? yokkk, o yüzdenn paramin oldugunu biliyor, zaten gizlim saklimda yok, hepsinin nerede oldugunu bile bilir ama yinede bes kurus harcamam, oda harcatmaz zaten sagolsun.. ama ben bunu hayatimda ilk kez basardim acik konusmak gerekirse ve iyikide degistirmisim kendimi bu konuda..........
Kizlarrr bugün sabah 09-00 da uyandim, hemen kahvalti hazirladim yawru kusuma gitmeden
5 siya zeytin, domates salatalik, bir dilim peynir, bir tane kadar yumurta ve dilim olarak hesaplayamiyorum ama birazcik ekmek yedim, iki bardakta cay ictim
bagirsaklarim calismiyor en azindan 4 gündür kizlarr, ari sanci girmeye basladii.. galiba sinir stres yapti böylee, nasil halledecem bilmiyorum bu sorunu bu sefer cünkü resmen bagirsaklarimi tas gibi hissediyorum
$imdi kalkip bir fincan kave yapip icecem, sonrada belki marketten form caylarindan alirimm..
birazcik ortalik toparlayip sonrada sporumu yaparimm.. neler yiyecegimi henüz bilmiyorum günün devaminda...
afiyet olsun canim..
Canım spora aban ve karnına pıt pıt masaj yap. En çok spor çalıştırıyor bağırsakları. Of çok zor o da ya.
spor yapiyorum zaten kac gündür canim yaa ama nedense tas yutmusum gibi bagirsaklarim hala, fena sanci yapmaya basladi bu sabah :-(
Off çok geçmiş olsun canım. Hay Allah..
sagolasin Esracim, ablam az önce kayisi cayi diye bisey varmis, onu önerdi, iki tane koy bir fincana ic dedi, bi alip deneyeyim bakalim..
Sedefcim benim oğluş da wc eğitimi alıyor diye tutuyor kakasını. dün ona ev yapımı kayısı suyu verdim hemen yaptı. biraz da babasıyla arabayla dolaşmak için ön şart olduğu için yaptı sanırım.
sinir stres bağırsakları etkiliyor. ben ist.a gittiğimde 4 gün wc ye çıkamamıştım. gerçi ben başka yerde yapamıyorum ondan da olmuştur.
kenara para atma konusuna gelince; eşim bana kirli çıkı der :) haklıydı da. evlenirken benim birikmiş param vardı. onun yoktu :)))) ilk evimizin borcu bittiğinde alışverişleri eşim yaparken ben hep maaşımı biriktirmiştim.
hatta çalışmazken de verdiği harçlıklardan kenara koyuyordum. ama artık yapamıyorum. borç ödüyoruz ve o kadar harçlık veremiyor :)
Esracım biz daha düğün borçları biterken arabayı satıp üstüne kredi çekip ev borcuna girdik. eşimin yarı maaşına yaklaşmıyordu benimki de. ben ev ihtiyaçlarını karşılardım, eşim de ev kredisini öderdi. eksilere girerek her ay, bi şekilde ödedik borcu. kendi yağımızla kavrulmak gibisi yok arkadaşlar.
ben de tekrar çalışmak istiyorum ama ayrılığım iş dalında değil. o çok stresliydi. cafe olabilir, bebek kıyafetleri dükkanı olabilir. hatta b fit gibi kadınlara özel spor salonu olabilir. ama hep korkuyorum ticaretten.
z.yağlı taze fasülye öğle yemeğine yetişmedi. Esracım senin tarifin nasıl? haşlayıp mı kavuruyorsun fasülyeyi?
öğle 14:00 ; 1 tavuk but, yarım kase yoğurt, domates, salatalık, 1 kase barbunya, 7-8 dal maydonoz +7 badem
eski yemekleri bitirmek hep bana düşüyor yaa, kıyamıyorum atmaya da:) günah.
ben şimdi gidip saçlarımı boyacağım inşallah altın kahve rengine. sonra da ağda olaylarına girişicem heheh ayıptır söylemesi. diz altı bacak ve kolaltıma lazer yaptırmıştım. arada kalan bir kaç taneyi almaya bile üşeniyorum yaff
tembelin dibiyim
Aynuuuuurr nasılsın? aklıma gelmişken yazayım, rengarenk yazına bayıldım :) pozitif enerji seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?