May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Gulcum meraba,
Nasilsin canim, burda olmana cok sevindim. Ben annemdeyim simdi. Eve daha net baglanmadi. İse basladim ben o yuzden firsatbulamiyorum. Cok ozledim sohbetlerimizi. Yazmaya calisirim sik sik. Sedefle aynur napiyor acaba? Optum seni cok canim.

merhaba kızlar, son yazdığım mesaj silinmiş.

bugün oruçta 2. günüm. (anca başlayabildim maalesef)

ilk gün sahurda 1 haşlama yumurta, peynir, çavdar ekmeği, kavun ve şeftali yedim, 2 kaşık da yoğurt
iftarda 2 biber dolması anca yiyebildim. biraz da kavun. sonra mide bulantısı başladı uzandım ve uyumuşum

bugün sahurda 1 kase sütle nesfit(bal ve keten tohumu ilaveli)yedim + biraz kavun + Türk kahvesi yarım fincan

iftarda yine biber dolması var. eşim de yiyemedi fazla hepsi kaldı dolmaların.

canım yeni işin hayırlı olsun. (daha önce yazmıştım ama silinmiş mesajım)

ben de özledim sohbetlerimizi yaa. valla saldım kendimi iyice. hadi gelin toplayın beni :)

hedefime 1 ay kaldı ve vereceğim 5 kilo var hala:18:

regl oldum kizlar ve sbah 68,3 kg ciktim. en son 26 haziran da 68,2 ye dusmustum. 1 ayi gecti kilo veremiyorum.
bari artik vucudum alismis olsa ve tekrar vermeye baslasam kilolari.
agustos sonu idi hedefim. kalan 5 kilomu da verebilsem ne guzel olacak.

Gulcugum, cok tesekkur ederim canim.

Sen salmazsin canim, hemen basla canim sikmaya. O son 5 kilo nedir ki. Sen 3 haftada halledersin onu.
İsteyken cevap yazamiyorum, simdi telden yaziyorum. Halledemedik bi turlu neti ya.

Esracım gitmiyor yaa, azim de kalmadı bende sen nasılsın? kaç kilo oldun en son? leslie yi yapabiliyor musun?
ben de bi başlayamadım spora yaa öfff pöfff ((
haftaya yine k.validemin yanına gidiyoruz. k.pederimin kırkına kadar yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. haftaları paylaştık.
orda dikkat etmeye çalışıcam. belki iftar sonrası yürüyüş yaparız eşimle. bayramda da ordayız.

Sedefcim nasıl gidiyor tatil?

Aynur, Azra, Cemre siz neler yapıyorsunuz?
Ramazanda herkes boşladı burayı yaff :))

Selamm yavrukuşllaarr

evet boşladım buraları ama malesef yerleşik bir hayatım yok son 20 gündür , nerde akşam orda sabah devam ediyorum yaşantıma

eşim yarın askerlik için sınava girecek 10unda belli olacak ağustos 12de gidecek , o yüzden beni mazur görün şekerlerr

buarada Ramazan iyi gidiyor ama baskülüm olmadığı için durumdan haberim yok , sizlerde durumlar nasıl bakalımm

merhaba Aynur, hosgeldin, dilerim istediginiz gibi olur sinav sonucu ve askerlik yeri. vee cabucak biter askerligi insallah.

2 gundur oglum hasta. ilac da iciremiyoruz. bogazi sismis. atesi var. gece atesini dusurmeye ugrasmaktan ve kontrol etmekten uyuyamiyorum. ilaclarini zorla agzina ulastirdigimizda tukuruyor puskurtuyor. fitil verdi doktor. simdi kara kara nasil verecegimi dusunuyorum. 2 gunun neticesi 67,7 ciktim bu sabah. reglim zaten oruc tutmuyorum ama 2 ogun yiyorum. bi de uykusuzluk yorgunluk neticesi gitti gramlar. belki de direnci kirilmistir kilolarimin.

canım oğlunun ilacını oyunla falan içiremiyorsan zorlamaktan başka çare yok. Biz de aynı durumdaydık, çoğu zaman sorun çıkarıyordu ilaç içerken. Bizde ellerini sıkı sıkı tutup kaşığı dilinin arka tarafına doğru bastırarak boğazına akıtıyorduk, doktorumuz tavsiye etmişti. Bu şekilde zaman zaman öğürüyor ama kusmuyor, çok geçmiş olsun

Atk size de çok geçmiş olsun.
maalesef ilacı içiremedik. ağzına döküyoruz ama ne çare. yutmayıp püskürtüyor. zaten antibiyotiği içmeyince babası çok kızdı. elini kolunu tutup ilaç içirmek ve üstüne en sevdiğinden azar işitmek vs travma yaşattık çocuğa
ertesi gün gidip iğne yaptırdık. 3 gün iğne olacak sonra şuruba dönücez. yine içmezse tekrar iğneye dönücez.
iğne yapılan bacağının üstüne basamıyor yavrum yaa. inşallah bu geceyi iyi atlatırız. iştahı açılsın bi de Allahım. amin.

biraz da diyetten bahsedeyim. bu sabah da 67,7 çıktım:) senin nasıl gidiyor diyet?

Tekrar geçmiş olsun canım, genzinden direk akıtınca püskürtemiyor aslında, yazık yavruma. Belki iğnenin korkusuna içmeye başlar şurubu.
Diyet olayına gelince ben pek zorlamıyodum kendimi zaten, şimdilerde de iyice saldım 5 gün oruç tutup 1 kilo vermiştim ne güzel :) Regl olunca geri aldım, amaaan saldım çayıra. Ama sizi takipteyim her daim :)

aaaahhhh Atk, yok biz başaramıyoruz. 3 gün iğne oldu, şuruba dönücez dönemiyoruz. hala içmiyor. süte yoğurda kattım anladı içmiyor.
yine iğneye devam edicez. iğneden yürüyemiyor. bacaktan yapıyorlar çünkü. ama öyle bir inat ki hiç uzlaşamıyoruz.
kafayı yemek üzereyim. çok ağlıyor içim acıyor o haline. ne söylesek hayır, diil diyor. offf
ilacını iç hiçilata (çikolata) vercem diyorum o sadece çikolata kısmını duyuyor:) güler misin kızar mısın :)

en azından ateşi düştü dün, çok şükür.

sinirden yedim de yedim bu sabah 68,8 çıktım. 1,1 kg almayı başardım. bravo bana

Son düzenleme:

Gul cok gecmis olsun canim. Oglun daha iyidir simdi insallah. Kiyamam ya Allah yardimciniz olsun.

Kendine ve ogluna dikkat et canim.

Ben de 90 kiloya takildim kaldim. Ramazanda zor oluyordiyet.

Ateşinin düşmesine sevindim canım, ama iğne olayı kötü olmuş Benim sıpa da çok inat ama anası daha inat :) Böyle durumlarda sadistleşiyorum galiba, ağlaya ağlaya da olsa içiriyorum napiim Herşey onlar için. Üzülme sen de...
Bugün oruca tekrar başladım,eskiden ramazanda kilo alırdım ama bu sene veriyorum ne hikmetse :) Gerçi sahurda nesfit yiyorum Sanırım ondan oluyor, bakalım 12 günde kaç kilo vericem

merhaba kızlar, biz k.validemlere gittik geldik. h.sonu tekrar gidiyoruz bayrama.
siz ne alemdesiniz?

Esra internetin bağlanmadı galiba. nasıl gidiyor yeni ev, yeni iş?
Sedef bitmedi mi tatilin, döndün mü Almanya'ya?
Atk kilo vermen devam ediyor mu? ben k.validemlerden kilo almadan döndüğüme seviniyorum. spora da başlayamadım hala.

Aynur eşin askere gideli 3 gün olmuş, Allah kavuştursun.

kizlarrrrrr selammmmmmmm

ben dün sabah döndüm ama firsatim olmadi benimki dün ise gitmeyince.. cok özledim herkesi.henüz okumaya firsat buladim ben yokken yazdiklarinizi ama tek tek okicam hepsini.
ben giderken sen yoktun gül cümm, dönmüssün cok sevindim,tekrar basin saolsun canim.. diger kizlar neler yaptilar ne alemdeler cok merak ediyorum ve hepsini okumaya calisacam, kilolarda durumlar ne kizlarrrrrrr?
ben Türkiyeye gittigimde zayiflayacagimi umarken iki- üc kilo aldim, annem hergün iki üc cesit yemekler yapti, oda yetmiyor birde üzerine dondurmali tatli servisleri felan,, ee kalabaliktada yeniyor, ne yazikkiii tutamadim girtlagimi, semerimide birlikte götürdüm anlayacaginiz tatildede acik büfeydi yemekler, gece aciktigimizdada cikip kebalari götürüyorduk ablamla
ayin 8 inde evde otururken annem, erkek kardesimin arkadasinin hanimindan bahsetti, kiz 100 kilonun üzerindeydi ve simdi dal gibi olmus dedi, diyetisyene gitmis bu kiz ve ilk iki ayda 20 kilo vermis.sonrada kalan kilolarindan kurtulmus, bunu duyunca tabiii hemen numarasini aldik diyetisyenin ve randevu alip gittim. türkiyedeki son günlerimi listeye uyarak gecirdim, en azindan aldiklarimi veripte geldim, bugünde listeyi verdim benimkine, alsinda yarin devam edeyim.. dün yolculuk dolayisiyla listeye uyamadim, bugünde evde gerekli malzemeler yok diye, olanlarda tam yagli felan..yarin itibariyle cok ciddii bir sekilde devam ediyorum kizlarrrr... Güüüüüüülllllllllllll günde 5 tanede kavrulmamis badem var diyetteeee

bugün evde cok is varrrr, bavullarimi bosaltmadim daha, evi temizlicem felan derken yorulurum saniyorum baya biii ama yinede firsat buldukca okicam neler yaptiginizi kizlarrr, simdilik hepinizi cok öpüyorumm

kizlarrr 5 hafta yoktum ama kimse yazmamiskiii, okudum hepsini ve bittii hemen )))

esracimmm yeni evin ve yeni isin hayirli ugurlu olsun canim benim, cok sevindim, ayrica 90 kiloda takildim demissin, neredeyse 100 kiloyla baslamistin, 90 i görebilmen cok sevindiricii
Aynurcum Allah kavustursun esinle canimm, kisa dönem mi yapacak, teskere ne zaman ?
Cemre ben yokken hic ugramamissin, nerelerdesin...
Gül gecmis olsun ogluna canim, simdi iyidir insallahh. sen azimli kadinsin verirsin kalan son 5 ide..
Kizlarrr nerelerdesinizzz, ben cok azimli döndümmmmmm ama simdide siz yoksunuzzz yaaa offfffffff

hoşgeldin canım nasılsın,bende tam bu akşam seni düşündüm sedef tatilden geldimi diye
bi bakayım dedim seni gördüm çok sevindim,yaa hiç sorma pek bakamadım buraya,gittikten sonra baktım biraz pek kimseler yoktu,zaten ramazan modundaydık hepimiz yerlerdeydik kızımla,ben hiç ara vermeden 23 gün tuttum çok halsızdim sorma,son haftası da gün içinde yemek yemedim ,ramazan pskolojisinden olsa gerek canım hiç bir şey çekmedi,kilom en son 63.7 idi almadım şükür,bayramda da almam büyük ihtimal,bakalım gezmeme bağlıbayram sonu cuma günü ist.gidicez kızıma alışveriş yapıcaz,sonra ablamı ve oğlumu alıp bize tatile gidicez yuppppiiiiçok sevinçliyim yeğenimi çok özledim yaaa,amannn kızz hep kendimden demişim.eeee sen ne yaptın anlat bakalım nasıl geçti tatilin,ohhh kilolar alınmış ama son sürat geri iade edilmiş şekercim,ohhh motivene azmine sağlık,ohhh diyetisyende bulunup hemen bir liste alınmışş,çokk azimli gördüm seni cano çok özledim seni dosttumm,hadi bakalım kolay gelsin valla taş gibi hatunsundur sen yahu

Cemrecimmmmmmmmmm, sende ho$geldin canimmm, mutlu olmana cok sevindim, gez toz bayram boyuu.Allah kabul etsin tuttugun oruclari canim, bugünde bayram, hayirli bayramlar diliyorum sana
be$ hafta nasil geldi gecti hic anlamadim inanki, ailemi ziyarete gittim, sonra ablamla denize gittik, cok eglendik güzel gecti.. sorma yaaaaaa, migdem resmen büyüdü ailemin yanindayken, veryansin yedik ictik durduk, aliskin degilim okadar kalorili seyler yemeye,hemen kilo aldim tabii,, eee birde orada is gücte yapmadim, sultanlar gibi oturdum Vallaa, yedigimi ictigimi bile kaldiriyorlardi, tam tatil yani anlayacagin.
kilo alinca diyetisyene kostum gelmeden bir hafta önce, ne dediyse hepsini yaptim, aldiklarimi sporsuz geri verdim hemen.. , bugüne kadar oructum zaten ama bu sabah yine basladim diyete, biara ne yeyip ictiklerimide yazarim size..kendi basima yaptigim diyetler dengesiz oluyor, cok kolay bulunabilir bir liste verdi, hemde hersey var sütte, yogurtta, ette, sebzede, bademde, peynir, yumurta da..bu doktor simdiye kadar neredeyse bütün hastalarini zayiflatmis diye duyunca hemen kostum, insallah artik bende zayiflarim.. neysee canim, en yakin zamanda görüsmek üzere, uygun oldugumda yine yazarim ama simdi kahvalti hazirlamaliyim, kocaman öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…