May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Cemreee bekledim gelmedinnn :-( yemegimi yedim ve kalkmam lazim $imdilik canim cünkü cok i$ var yapmam gereken ama arada bi oturmaya calisirim yine, $imdilik öptüm, ablana selamlar

Kizlarr selamm, nasilsiniz bakalim bugün ?
ben sabah 09.15 de uyandim ve kahvaltimizi hazirladim, kahvaltida :
1 dilim tam bugday ekmegi, iki kibrit kutusuyarim yagli beyaz peynir, bir haslanmis yumurta ( üzerine pul biber ve kimyon serpiyorum yumurtanin ), domates,salatalik ve bir fincan karanfil taneli cay..her sabah kavaltisindan sonra 1 tane balik yagi hapi iciyorum ( doktor tavsiye etti )
ve simdide türk kahvemi iciyorum.

Kizlar bugün kuaförde randevum var 14.30 da ( almanya saatiyle) erkek arkadasim sormus ve acilmasi cok zor kizil sacin ama gelsin bir bakalim demis, oda bana randevu almis, bakalim yapacakmi yoksa arkama baka baka gerimi dönecem ))

Bugün diyetisyenimi aradim, kadin bana bir ödem söktürücü cay tarifi verdi, sizlerlede paylasayim, belki uygulamak isteyen olur..ben az önce demledim ama kuaförden döndükten sonra icecem.. cay aynen bu malzemelerle yapiliyor

Ödem çayı

• Yarım orta boy yeşil elma (kabuklu dilimleyin)
• Yarım limon (kabuklu dilimleyin)
• 1 çay kaşığı tane karanfil
• 1 çay kaşığı tane karabiber
• 1 kabuk tarçın
• 2 litre su

Hepsini 5 dakika kaynatıp, süzün. Buzdolabında muhafaza edin. Günde 2 su bardağı soğuk veya ılık tüketin.

döndükten sonra cayimi icer birde sporumu yaparim.. herkese herseyin gönlünce oldugu günler diliyorum

Son düzenleme:
Cemreee bekledim gelmedinnn :-( yemegimi yedim ve kalkmam lazim $imdilik canim cünkü cok i$ var yapmam gereken ama arada bi oturmaya calisirim yine, $imdilik öptüm, ablana selamlar

canım sana dün akşam gel konuşak dedik ama benim adam geldi ve yemek istedi.kalkmak zorunda kaldık nütfen kusura bakma seni de beklettim hakkını helal et canısı :26:

canım nasılsın güzel güzel yazıp sayfayı şenlendirmişsin ellerine sağlık.ohh çok güzel gidiyorsun artık sende anladın değilmi sporsuz olmuyormuş,kızz hatun ben o kadar yürüyüşü boşamı yaptım dimiiiii,hem zayıfladım hemde sıkılaştım,artık seninde başlamana sevindim,bende eylül gibi inşallah tam gaz her gün 1 saat yürüyüşe başlıyorum.ablam diyetisyen listeni merak etti bir zahmet paylaşırmısın,ödem çayında harika ablam yapıyr ve güzel sonuçlar almıştı zamanında.seni çok gayretli ve azimli gördük maşallah arkandayız ablam devam et diyor.biz şimdi ablamla şuan kahve keyfi yapıyoruz.akşama doğru bahçede mangal yapıcaz ablam şehirde oturuyor,böyle bir şansı yok ne yazıkki,sedo kendimi yemeğe vermedim kıss ,diyetsiz normal haldeyim yani öyle aşırı bir yemem yok şükür,yanlız stresten 1 hafta sonra tekrar regl oldum,karnım ağrıyor.ama iştah patlaması heran gelebilir,sedef ablama diyorumki bak abla ben bu dönemde seni bile yerim sakın korkma,o benim hemen doyup çok yiyemediğimi biliyor,ikaz edeyim dedim canımbu arada lojmandaki ikinci komşumda çocuğunun okulu için merkezden ev tutup taşınacakmış nasıl iyimi,benim net sallanıp duruyor bakalım ne olacak,hafta sonları gelecek eşi burda kalacak kendisi hafta sonu gelecek.artık kısmet ne desem boş,akşam sporunu da yap ihmal etme olurmu canım,kuaför ne diyecek bakalım,ama doğru demiş,evde saçı boyarken bile koyu için açmak çok zor oluyor,yavaş yavaş zamnala açsan oda bir sürü iş,ehh kolay gelsin.inşallah RABBİM seninde gönlünde geçen ne dileğin varsa gerçekleştirsin,ablamda sana çok selam ediyor.

Cemrecim umarim internetle ilgili sorunun cözülür :-(
saclarimi boyatttiiiiiimmmmmmmmm, artik sari saclarim, 8-9 yil boyunca kizil kullandim hep, bi tuhaf oldum birden sarisin görünce kendimi ama yakisti, gelecek ay biraz daha acilip röfle yapilacak. gidip gelip aynaya bakiyorum, bi tuhaf oldum. kuaför cok iyiydi, bukadar basarabilecegini tahmin etmemistim, korkarak gittim hatta, saatler sürdü ama, 4,5 saat boyunca birkac islemden gecti.neyseki memnun kaldim yoksa aglardimmmmm )

kahveleri icmissiniz bigüzel, fal da bakan varmi bareee aranizda ??? bende simdi bir fincan kahvemi icecem, her ictikten sonra kapatiyorum falimi ama bakamiyorumki, pek anlamiyorum ne yazik kii :26:

Bahcede mangal keyfiii felannnn, ohh sefaniz olsunnnn ) mangalin yaninda ekmek yemesin ablana söyle, sadece bolca salata yesin etle birlikte, ablan icin seve seve diyet listemi paylasirim tabiki canim, umarim uygulayabilir, benim ablam uyguluyor ve 5 kilo zayifladi 18 günde.. bugün ödem söktürücü cayimida yaptim, henüz icmedim, birazdan bir fincan icerim,,
Ablanla keyifli sobetler diliyorum canim size, simdilik kocaman öpüyorum ikinizide

SABAH AC KARNINA iKi SU BARDAGI ILIK SU

KAHVALTI SAAT 07.00 - 09.00 ARASI

1 ince dilim tam bugday ekmegi
3 kibrit kutusu yarim yagli beyaz peynir ( 90 gram )
haftada 3 gün 1 adet yumurta ( ÖNEMLi NOT : yumurta yendigi gün 2 kibrit kutusu beyaz peynir yenecek, yani 60 gram )
domates, salatalik
Acik cay yada ihlamur veya bitki caylari

1. ARA SAAT 10.00 - 10.30 ARASI

Bir porsiyon meyve ve hemen arkasindan bir bardak su icilecek

ÖGLE 12.00 - 13.00 ARASI :

Bol salata ( yagsiz )
150 gram kadar izgara veya ha$lama yada firinda ( tavuk, balik yada hindi eti .. haftada 2 gün yagsiz kirmizi et )
1 kase kaymaksiz yogurt veya 1,5 kase cacik
1 ince dilim tam bugday ekmegi

iKiNCi ARA SAAT 16.00 - 16.30 ARASI

1 porsiyon meyve hemen arkasindan büyük bir bardak su
5 adet cig badem ( veya 2 tane ceviz )

AK$AM 18-00 - 19.00 ARASI

Bol salata ( yagsiz )
8 yemek ka$igi sebze yemegi ( maximum 1 tatli ka$igi yag kullanilacak pi$irilirken )
1 kase kaymaksiz yogurt

ÜCÜNCÜ ARA SAAT 21. 00

1 porsiyon meyve ve hemen arkasindan büyük bir bardak su
1 su bardagi kefir veya az yagli süt ( ben sütümü isitirken tarcin cubugu koyuyorum, cok lezzetli oluyor )

kizlar benim kemik agirligim olmasi gerekenden daha dü$ük ciktigi icin yogurt süt ve peynir agirlikli diyetim, neden peynir, süt, yogurt ve yumurta bukadar fazla miktarda diye düsünmeyin diye aciklayayim dedim.
sabahlari bir tane balik yagi hapi aliyorum kahvaltidan hemen sonra, aksam yatmadan hemen öncede probiyotik yutuyorum.
günde 3 litre su iciyorum ( doktor tavsiyesi, cünkü vücudum susuz kalmi$ )
günde 2-3 fincanda bitki cayi icebilirsiniz.
yukarida da ödem söktürücü cay tarifi yazmistim, bugünden itibaren onuda günde iki bardak tüketecem.
spor olarakta doktorun tavsiye ettigi 7 ayri hereket var, hergün yarim saat bisiklet sürüp kaslarini isittiktan sonra bu hareketleride yap dedi )
Bu arada tartimi kaldirdim artik ayak altindan, cünkü tartildikca moralim bozuluyor, az gitmis gitmemis derken motivasyonumu kaybediyorum. artik ayda iki sefer tartilacam.. 15 günde bir sizlerlede paylasirim yeni kilomu

Selam kizlarrr, nasilsiniz bakalim????
sabah yine kalkip kahvaltimi hazirladim..kahvaltimi hazirladigim arada da 3 bardak ( 600 ml ) oda sicakliginda suyumu ictim..kahvaltimi; 3 kibrit kutusu yarim yagli beyaz peynir,domates,salatalik, 1 ince dilim tam bugday ekmegi, 1 fincan acik cay la yaptim ve hemen sonrasinda balik yagi hapimi ictim yine bir bardak suyla..
ara ögünümde üzüm yedim bir porsiyon (15 iri üzüm tanesi bir porsiyon yapiyormus )
ara ögünümden önce tabiki bir fincan türk kavemide ictim ve tabiki falimi kapattimm yine
öglen yemegimi hazirliyorum $uan, 150 gram kadar dövülerek inceltilmis tavuk gögsünü biraz biber, biraz kekik toumuyla avcarladim ve yanmaz tavada pi$iyor $uan, yemegin yaninda bir kase kaymaksiz yogurt ve bol limonlu yagsiz yesil salata da var ama öglen yemegimi yemeden önce dün tarifini verdigim ödem söktürücü caydan bir bardak icecemm..

Aksama dogru sporumu yaparim ama tabiki yine yazarim arada ( kimseler olmasada )

Bu arada kizlar sari saclarimi aileme kameradan gösterdim ve cok begendiler, erkek arkadasimda cok begendi, acmi$ seni dedi..cumartesi gününe kadar yikama yasagi verdi kuaförüm, sac dipleri ve telleri dinlensin diyeymis cünkü cok fazla i$lem gördü acilana kadar renk..

sizlerrr nerelerdesiniz yinee kacaklarrrrrrrrrrrrrrrrrr )
Neyse kizlarr, sonra görüsmek üzere,

canım nasılsın,dün okuduk senin yazdıklarını ama cevap yazmaya fırsat olmadı kusura bakma canımcım,eve geç geldik çaydı namazdı derken gece oldu,sonra kızım bize defile yaptı,sonra bir güzel hint müzikleri ile döktürdük,çok güzel bir geceydi tatlım,sabah ablamı tarttım,dikitalde tok karnına 79 kilo çıktı ve şoka girdi ,bana diyorki bacım diyet yapammı ne dersin,bende sabah üzüm yaprağı çıkardım şöyle acılı koca bir tencere sararız diye,bende kızdım evinde yap bak zaten gidicen ararız bu günleri dedim,şimdi vazgeçti eve dönünce yapıcak bende güzel bir beslenme ve sporla sana katılıcam,bizde az sonra kahve keyfi yapıcaz.dışarı çıkıp bahçeden incir toplucaz bir güzel yicez balımcım.senin menü yüne harika afiyet olsun, vakit buldukça burda günlük okuyoruz ,ablamı müthiş motive ettim artık bu gazla türkiyenin dışına almanyaya gelicek bu gidişle işte böyle şekerparem kendimize gülüp duruyoruz,ben aynıyım şişlik var sadece ama beni spor yapmaktan alıkoyamaz demi kısss. saçlarınına özendik,ailende,arkadaşında beğenmiş daha ne ohh sefan olsun güle güle kullan.kızım teyzesine bakım yaptı,sıra bende akşam makyaj yaptık bana bol bol resim çektik.akşam yine yazarız ablamın selamı var canım çooook öptük seniii

kızlar selamm,

ben geldim :)) nihayet evime neti bağlattım. sizi çok özledim ya. gül, sedef dönmüşsünüz.

en son oğlun hastaydı gülcüm, sanırım iyileşti. kayınvaliden, eşin, sen toparlanmışsınızdır inşallah. özledim valla ya. hem evlilik yıldönümün geçti diye pes etmek yok. tam gaz devam edicez.

sedef tatilini yapıp gelmişsin canım. oh sefan olsun. ve çok sevindiğim bi şey yapıp diyetisyene gitmişsin. öyle mutlu oldum ki buna. kimse tutamaz bizi artık.

aynurcum eşin gitmiş askere. Allah kavuştursun canım. benim de kardeşim gitti, bugün yemin töreni vardı ve şuan yolda. o da acemiliği ankarada yaptı. şimdi istanbula geliyor, iki gece kalıp usta birliği için edirneye geçecek. Allah hayırlısıyla bitirmek nasip etsin ikisini de.

ben işten ayrıldım çarşamba kızlar. deneme süresiydi ve ben memnun olmadım. haftaya yeniden iş arayacağım bakalım. bu arada ramazan ve bayram dolayısıyla yerimde sayıyorum. kilom bu sabah 89.8 kg idi. bakalım yarın ne olacak. bugün ağvaya, oradan şileye gittik gezmek için. sakin bir gündü yemek bakımından geçen haftalara bakarsak. yarın itibariyle başlıyorum tam manasıyla tekrardan.

hepinizi çok özledim.

Ay ma$allahhhh ne güzel egleniyorsunuz kizzzz kendi aranizda, Allah ne$enizi daim etsin canimm benimm..
yaprakk sarmasiii canim istediiiiiiiiiiiiiiii,seninde dedigin gibi yiyin icin, evine gittikten sonra baslasin,insallah ablanda kurtulmaya azim eder kilolarindan, cok zor bir sürec bu kilo verme i$i Allah hepimize kolayliklar verir insallahh kizlar yaa :-(
Saclarima gelince, gercekten cok tuhaf geliyor bana aynaya baktikca hala, yüzümü actigini yakistigini söylüyorlar ama gözlerim henüz alisamadi, hic bu renk görmemistim kendimi

Neysee canim, ablanida senide öpüyorum,, Esramiz gelmis, cok $ükür onunlada Allah kavusturdu, Onada bi ho$geldin diyeyimm

Esracimm ho$geldin canim, cok sevindik, bizde özledik seni..
i$ten ayrilmi$sin ama bence iyi etmi$sin, insanin IsInamadigi yada birden cok $ikayetinin oldugu bir ortamda bütün gününü gecirmek zorunda kalmasi zamanla büyük sIkINtilara yol aciyor, heleki senin meslegin zaten stresli bir i$e benziyor, her$eyin hayirlisi canim, Allah gönlüne göre bir i$ nasip etsin umarim.. bende hala bulamadim i$, 5 hafta tatildeydim zaten, iki haftadirda buradayim, $imdilik pek dert etmiyorum aslinda, cok yoruldum yillardir, cok agir bir yüktür bir kadinin tek basina ayakta kalmaya calismasi, maddi imkani olsada olmasada yinede tek basina sorumluluk cidden agir.. gecen gün arkadasima dedimki, hayatim boyunca hic böyle ekmek elden su gölden yasamamistim diyip güldüm.. O da iyi i$te dinlen biraz acele etme dedi..
Evet diyetisyene gittim canim cünkü zayiflamayi umarken kilo aldim tatilde birazcik, annem cok cesitli yemekler yapti hergün, aksamlari dondurmali tatlilar felan derken :18: birde kalabalik ortamda yeniyor yaaaa, tutamiyorsun ki kendini.. Sonra ablamla birlikte tatile gittik, oradada acik büfe, geceleri bile aciktikca kebapcilara gittikkkkkk yaaaa, yuhhhh yani bizeee dimi amaa annemin yanina tekrar döndügümüzde hemen diyetisyen arastirmaya basladim, birilerinin tavsiyesiyle buldumda, gelmeme bir hafta kala gittik ablamla, aldiklarimizi bir haftada verdik neysekiii
$imdi devam ediyorum ama ilk almanyaya döndügümde birkac gün kaybim oldu, motive olamadim hemen vs vss..
artik haftada bir tartilmamaya karar verdim, spora agirlik verecem, tembellik yok artik, vakitte varken kurtulacam bu kilolardan, mutsuzum bu sekilde cünkü
Gül döndü, sende netini baglattin cok $ükür, Cemre de ablasini gönderdikten sonra basliyor spora..diger kizlarida belki gaza getirrizde baslariz..
Canim bu arada cok süperr yaaa, sen baya bir kilo kaybetmissin, 10 kiloya yakin daha hafifsin, bu cok iyiiii ben simdi oldugumdan 10 kilo daha hafif olmayi basarabilseydim bunca zamandir dünyalar benim olurdu

Neysee, benim cenem dü$tü yine, iyi ki döndün, Ho$geldin

Günaydin herkese, ac karnina eskiden direk kahve icen ben diyetisyene gittigimden beridir önce iki bardak oda sicakliginda suyumu iciyorum, sonra saglikli bir sekilde kahvaltimi yapiyorum, kahvemide icip kapiyorum falimi bu arada.. bu sabahta öyle oldu tabiki )
bitki cayimi aldim yanima $imdi tv kar$isinda keyif yapiyorum.. aksama sporumu yapacam, cünkü disari ciikmak istiyorum bi kave icmeye, yürümüs olurum em biraz.. arada bir umudumu kaybetmiyor degilim bu kilo verme konusunda ama kizlar döndügüne göre birbirimize gazi verip yola devam edecez, öyle görünüyor

canım benim hiç takma kafana aldığın ve sonra verdiğin kiloları. onlar senin diyetisyene gitmene vesile olmuş. şimdi vaktin de varken güzelce vereceksin, vereceğiz bu kiloları. iş konusunda da sıkılma, biraz dinlen, sporuna adapte ol. dinlen hem, kilolar gidince daha motive başlarsın işe.

tatil için de sıkılma insan yılda bir öyle bir ortam buluyor. öyle ortamda insan stres olmamalı ne yesem diye. ne güzel eğlenmişsiniz.

sen kaç kilosun şimdi canım, başlayalım hemen bir gün belirleyip bildirime. bak gör sen de iki ayda verceksin 10 kilo :))

ne yazikki büyük fedakarlik isteyen bir i$ bu kilo vermek , er gec ba$aracaz in$allah, yok umutsuzluga kapilmak
canim bugün 1 Eylül, kilom 71.500. artik haftada bir tartilmicam ayda iki sefer, 15 Eylülde kilomu bildirecem yani bidahaki sefere.. ama hergün kac dakika spor yaptik, neler yaptik düzenli yazalim. bundan sonra düzenli yazicam söz, yapsamda yapmasamda yazacam mutlaka..tek basina olmuyor Esracim yaa, destek ve motive edilmek cok önemli.. Türkiyede ablamla yaptik diyeti ve okadar kolay olduki iki kisi.. diyet listemi okuduysan yazmistim bir iki gün önce canim,, ayni listeyi tabiki hergün yemiyorum, sebze yemegi hergün baska bisey oluyor, gerci bazen 2-3 günlük pisiriyorum sebzeyi ugrasmamak icin. etide bazen sote yapiyorum yagsiz, bazen izgara ve hergün baska bir et cesiti yiyorum ( balik, tavuk, yagsiz kirmizi et veya köfte...) meyveyide yine her seferinde baska bir meyveden aliyorum vitaminimi.. yani hep ayni seyler yemis olupta tiksinmiyorsun..

Buarada cevren farkediyormu canim kilondaki farkliligi, on kilo ciddi bir rakam cünkü, tepkileri ne oluyor farkediyorlarsa, bunlarida paylas bizimle, azicik gaza gelelim

evet umutsuzluk yok canım. sizden ayrı zordu benim kilo vermem. net yok, net olsa siz yoksunuz. ama bırakmadım ucunu. sizden ayrı 4 kilo falan gitti 2 ayda. birlikten kuvvet doğuyor hakikaten.

canım çok iyi 71.5 1 eylül için. bu ay 4 kilo gidecektir ortalama. sen nasıl tartılmak istersen öyle olsun. ama yazalım dediğin gibi yaptıklarımızı. listeni de bakayım bulup. merak ettim şimdi. ama saydıkların çok güzel, olması gerektiği gibi.

Buarada cevren farkediyormu canim kilondaki farkliligi, on kilo ciddi bir rakam cünkü, tepkileri ne oluyor farkediyorlarsa, bunlarida paylas bizimle, azicik gaza gelelim

ben hep kilolu olduğum için yakın olanlar çekiniyor sanırım üzülürüm diye aldın verdin demeye. ama eşim, annem, konu komşu hepsi çok zayıfladın, zayıflamışsın diyor. benim yüzden gitti, birazcık gıdıdan. iyice gitsin yüzden zaten. ben bile henüz kabullenemedim biliyo musun canım. geniş geen kıyafetler giyince anlıyorum verdiğimi.

kuşum ben birazdan çıkıcam. kardeşim askerden izne geldi yarın sabaha kadar. gidip onu görücem. yarın yazarım en geç. akşam sporunu yap sen, sakın vazgeçme :)

Vallahi biliyorsunuz zaten, eskiden bukadar cok yemiyordum esracim diyet yapayim derken kilo almayim sakIn
Ama tabiki diyetisyen bazi degerlerimi ölctü, kemik agirligim olmasi gerekenden dü$ük ciktigi icin bol yogurt, peynir ve süt var, listede günlük, ayrica hergün balik yagi hapi aliyorum bir tane. birde kas agirligim cok saglam cikti, bunun cok iyi oldugunu söyledi doktor, sarkmadan kilo verirsin dedi.
Gül e takilirken bende günlük 5 bademe mecbur kaldim yani i$in özü, vücudun ihtiyac duyabilecegi hersey var listede, cok dengeli ve hic aclik hissetmiyorum yada elden ayaktan dü$müyorum halsizlikten,birde günlük sporumuda verdi aslinda doktor.. haftada 3-4 gün yeterlidir dedi yarim saat bisiklet sürüp ardindanda yarim saat kadar süren kendi verdigi hareketler var farkli bölgeler icin 7 ayri hareket.. hergün yapmamdada bir sakinca görmedi.. bugün start i verdik sayalimmm.. hadi kolay gelsin hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…