May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canımm hoşbuldum sağol,seninde bayramın mübarek olsun şeker.yaaa sorma bacım yaa,herkes gitmiş bizim burda,tatile,inann başka zaman para şeker yetmezdi çocuklara,anca 6,7 kadar geldi,sadece 1 komşum geldi,bizde kızımla 2 komşuya gittik,bayram bittieşimin izni yok gidemedik bayram için ist.bende sıkıldım kalktım fırına pizza ocağa çay koydum,kızımla bir güzel yicez tatlım,vallla kızz rüzgar gibi estin bir geldin bütün neşeni azmini heyecanını getirdin banada canım iyiki varsın bidenem,yaaf senle sohbet etmeyi çok özlemişim kuzummm,yaa bende sevdimmi dibini çıkarana kadar severim heheneyse nerde kaldık,ama sana kötü haberim var,şimdi,biz neti komşularla ortak aldık kullanıyoruz,netin sahibi komşum kızını koleje verdi,eee haliyle taşınıyor,bir muamma diğer komşularla birleşip tekrar bağlatmak gerekecek.eee sen biliyon benim huysuzu,hiç sanmıyorum diğerleriyle birleşip net alıcağını,binada bir tek bu komşunu eşiyle arası iyiydi,gerisin hiç sevmez,canım şimdiden düşünüyorum,netsiz ne yapıcam diye,bu yıl kızım karşıda okuyacak,ist.diğer yakasında,o yüzden eve ayda 1 gelecek,bu yıl oğlum babaannesiyle memlekette kalacak,orada dershaneye gidecek,anlıyacağın bu kış yanlızım,net olmadna nasıl zaman geçiricem hiç bilmiyorum,komşumada içimden epey kızdım,gidiyor diye bana neyse,isteyen istediği yere gider,ama ucu bana dokununca dimii canım çok sıkkın,yaa canım normal biri olsa ben hiç düşünmem o binada diğer kalanlarla tekrar yapsın ama ,hani bir söz var zorla köpek ava gidermi diye,bunu öyle yaptı ,şimdi tekrar uğraşmaz diyorum,bende yoruldum artık herşeye yalvarmaktan zorla yaptırmaktan,zaten aramız o kadar kötü ki birde buna ağız eğmeye gücüm yok,neyse bu bahsi kapatalım.eee sen ne güzel gezmişsin yaaa heves ettim şekercim,ohhh denize de gidilmiş,hizmetler edilmiş.ohh afiyet olsun sefan olsun,bu gezme sana kış boyu yeter artık,insanın ailesi gibi varmı,bende bugün sıkıldıkça ablamı aradım,sesini duymak bile güç veriyor bana.canıncım bayramdan sonra ablamı misafir edicem evde bu adamla ne yapıcam bakalım,korkuyorum kavga çıkarıp ablamı da üzecek diye çok tedirginim.ablamda çok sıkıldı,2.5 aydır oğlum yanında kalıyor orada çalışıyor,eşi onuda çok üzmüş,bu çocuk ne zaman gidicek diye bunalmış habire,aman anla işte 2 bacı 2 deliyle savaşıyoruz,ablama iyi gelecek burası ,elim yüreğimde bekliyorum,şu hayat çok zor sedef yaa,öyle canım işte,seni buldum yine başını şişirdim dimii,

Canim benim cok sagol benim icin böyle güzel seyler yazdigin icin..
Eski bayramlar yok dimi artik Türkiyede, ben zaten burada bayramdan herseyden bihaberim canim, sadece dün sabah benimki bayram namazina gidip geldi,onunla bayramlastik, hepsi bukadar yani bacimmmm
Insalla ablan geldiginde kocanin sesi solugu cikmaz Cemrecim, insallah güzel ve sorunsuz gecer..insanin anlasamadigi sevmedigi biriyle ayni evi paylasmak zorunda olmasi kolay degildir, insallah Alla sabir ve kolayliklar versin sana.. internet sorununuda cözmeye calis, senin icinde sIkIci olur, bizide Cemre siz birakmamis olursun
Vallaa Cemreee bizimkiler, özelliklede ablam cok iyi bakti bana, yemegimi bile önüme koyup,yeyince kaldirdi Allah razi olsun.Kahveler icildi günde 3 posta, fallar bakildi ardindan
cok güzeldi yaaa, annemin iki kizkardeside hasta, birisi kanser olmus, digeride yatalak hastalanmis, o yüzden annem bizimle denize gelmek istemedi, bende ablami alip güzel bir tatil yaptim, gercekten hersey harikaydi ama geldi gecti iste.yine döndüm Almanyaya..ben Türkiyedeyken benimkinin kuzenleride ev buldular cok sükür o beladanda kurtuldum..
$imdide bir i$ bulmam lazim, bakalim sansim yaver gidecekmi.. yani i$in özü yine kürkcü dükkanindayim......

buralarada kimse ugramaz olmus, Gül saniyorum kayinvalidesinde Bayram diye, Esra da is bulmus, internetide baglanmamis,diger kizlarda yoklarrrr, insallaahh onlarda kürkcü dükkanina dönerlerr yakin zamanda
Neyseee, kocaman öpüyorum, yine görüsmek üzere.......

canım nasılsın, ne haber bayram nasıl geçiyor,gerçi yurt dışında hiç anlaşılmaz değilmi,bayram bana göre insanın sevdikleriyle güzel vakit geçirmesi demek,eee ne yapalım bu benim genelde bayramlarım böyle geçer,yani evde,eşim çalışıyor oda extra para demek devlet işi olunca bayramda çalışmak güzel oluyor,ne yapalım her şey bir arada olamaz dimii,ehh bizde bayramı cuma cumartesi günü yapıcaz,ist,alışveriş yapıcaz,kızıma istediği tlf. alıcaz,babamı görücem,1 yıldır görmedim,sedef ist,3 saatlik mesafede,özel araçla 1.5 saatte gidiliyor ama ben hiç gidemiyorumki,götürmüyor,ablamı da en son kv,görümceme götürünce 4 ay önce gördüm,yeğenimin büyümesine tanık olmadım yaa,işte böyle gidincede 3.5 şeyi bir arada yapmaya çalışıyorum,bizim arabanın elektronik arızası var,bozuldu,arkadaşından alıp gidicez mecbur, aman ne yaapyım artık eskisi gibi düşünmüyorum,banane bozulsun gitsin yaptırsın dimii,neyse dağıldım yine:26:canımcım bugün o gidecek komşuma uğradım,tatlı götürdüm,elime sağlık çok güzel yaparımda söylemesi ayıp,dedim şimdi o yapmamıştır,evde yok,dedim ev tututunuzmu,eşimi ikna edemiyoruz dedi.bu evi kapatmadan,okula yakın ev tutma durumları varmış,sevindim cano,o zaman net kalacak demek,bakalım hayırlısı dua et olurmu şeker.gelelim sana hayatındaki problemin çözülmesine çok sevindin,zamanında az üzülmemiştin canım,aslında sabır etsek zamanı gelince olacak her şey ama insan dayanamıyor değilmi.ohhh sende keyfini çıkar o zaman,ooh diyet de başlamış ne güzel,bende ablamı yol ettikten sonra başlıcam,çünkümonunla güzel mamalar yapıp yicez kendisi ahçıdır nefis yemek yapar,oyy çok seviyorum ben kuzumu yaaa iyiki var,oda bana hep der annem seni iyiki doğurmuş diye.işte ondan sonra şöyle bir kampa sokucam kendimi inşallah ömrüm olursa,çok beklemicen kısss yakında geliyorum yanına şeker.inşallah gönlüne göre bir iş bulur mis gibi paranı kazanırsın,gücüne aklına sağlık,sen yaparsın bu yaşa kadar yapmışsın gerisi gelir,sedo ben bile burdan taşınırsam ismekin kursları var tr,oralara gidip kendimi geliştiricem,üretmek bir işe yaramak istiyorum.boş boş oturmucam inşallah.hadi bidenem görüşmek üzere öpüldün

selammmmmmm, sayfamiza Cemre ve benden ba$ka kimse ugramaz olmu$ iyice, olsunnn, herkesin cani saolsun..
Cemrecimm ablan geldimi? umarim hersey iyi gidiyordur geldiyse..kendine bir ugra$ bulmaya karar vermene sevindim canim, cok iyi düsünmüssün..
Ben diyete devam ediyorum,listemdeki yogurdu yiyince fena uykum geldi, kahve iciyorum acilmak icin, biraz uykumu dagitayimda, sonrada biraz spor yapacam insallahhh..kizlarr ugramadiginiza göre herkes 36-38 bedenleri gördümü nee ?:26:

Son düzenleme:
canım nasılsın,yahu sende yoksun kaç gündür merak ettim,ara ara girip bakıyorum,geldinmi diye ama yoksun,neyse gelmişsin sevindim.bizde bugün temizlik yaptık kızımla,birazdan ütü yapıcam.yarın ist. gidicez ya,evi topladım gelince temiz olsun diye,ablamı gelirken getiricez inşallah,ablamda kilo almış yine aradı sabah,çok canı sıkın kışın bıraktı diyetisyeni en son 73 şimdi tartı 79 gösteriyor kafayı yicem diyor,ben dedim sen gel ben zeynebi oyalarım sende hergün 1 saat yürürsün,en azından burda yediklerini yakarsın,diyor 1 kg verememmi sende,valla gezmede ve eve gelen misafirde diyet yapılamıyor dedim,zor oluyor,cıslar çay ve kahvaltı keyifleri olmuyor yani,dedim sen evine gidince gir sıkı sıkı yap,bende eylül gibi başlıcam inşallah yürümeye,kışa kadar yürücez komşumla,kilo almak istemiyorum,vede sıkılaşmak çok güzel olur dimiii ohh insanın kendine olan güveni artıyor yaa,seninde devam etmene sevindim ,sen maşallah azimlisin daha taze gaz ve motive olmuşsun,bir güzel gider kilolar canım kolay gelsin öptümm......

yarin istanbula gidersen saniyorumki nete giremezsin dönene kadar degilmi ? istanbulun tadini cikar bigüzelll, ablanin kilo almasina üzüldüm ama takmasin kafaya verir saniyorum istedikten sonra tekrar aldiklarini..bende iyice taktim kilo vermeye, olacak yavas yavasta olsa, diyetisyenin verdiklerine harfiyen uymaya calisiyorum, bakalim bir ay icinde ne kadar vermeyi basarabilecem..senin zaten vermen gereken kilo cokta fazla degilki canim, yürüyüs yapman bile yeterli aslinda diyetsiz.bi sen beni terketmedin bakkkk, canim benimmm tesekkür ederim herseye ragmen hala burada oldugun icin

şekercim,evet yarın yokum,cumartesi anca gece ya girerim yada çıks,evde oğluşumda olacak,onu pazartesi memlekete yollucam,valizi hazırlanıcak,gelirken kışlık fasulye ve domates getiricem,onlar yapılacak eee misafirim var,ben çok giremem,ama bakarım ne var ne yok diye,zaten ablam dedi bak fatoş geliyorum sana ben nette diyete motive olucam sende zeynoya bakacan beni bol bol gaza getirde eve gidip hemen başlayım,yaa sen bilmezsin bacımı,çok takıntılı hem almak istemiyor hem nasıl alıyor anlamıyorum,bak gelince senle tanıştırıcam,sende konuşursun,hepimizin derdi kilolarr,ayrıca sende çok iyisin bende seni çok seviyorum canım,netim olduğu sürece ben seni bırakmam,diyet bir yana sen bana iyi geliyorsun bademşekerim.

Selam kızlarr

görüşmeyeli nasılsınızz?? benden iyilik , eşimi 11 ağustosta yolladım askere Ankara / Polatlı topçu ve füze okuluna gitti , biz asker öğretmenlik bekliyorduk yani 18 gün eğitimden sonra öğretmenliğe devam edecekti , ne diyelim hayırlısını diledik hep demekki hayırlısı buymuş

şimdi mersinde annemlerdeyim , 2 eylülde evime gidecem 3 eylülde okulum açılacak , bu dönem malesef tek geçecek eşim eğer izin kullanmazsa ocak 17 gibi dönecek Allahın izniyle ....

şimdilik herkesleri öpüyorumm , Allaha emanet olunn

Allah kavustursun canim benim, umarim kolayca geciverir ikiniz icinde bu ayri oldugunuz dönem..
bizim kizlar firarda mi ne? ben ve cemreden baska kimse ugramadi bir haftadir vee senide tekrar gördügüme sevindim, yalniz birakmayin bizleriiii

selam kizlarr, nedendir bilmiyorum ama bugün cok aciktim ve uykusuz hissediyorum kendimi, cok halsizim sankii, neysee birazdan diyetisyenimin verdigi aksam yemegi menümü hazirlicam, insallah yemekten sonra düzelirim cünkü evde yapilmasi gereken isler var ve benim halim yok

günaydinnnnn
kizlar nasilsinizzz? kimseler olmasada ben yinede yazacam )
diyetisyene gittigimden beridir cok daha mantikli ve saglikli besleniyorum, ictigim sadece su 3 litre günlük ve bunun disindada 3 fincan kadar bitki cayi tüketiyorum ve icinede tarcin cubugu koyuyorum.diyet listemde hergün; et ( kirmizi et, tavuk, balik yada hindi eti olabiliyor) , yumurta, peynir, yogur, bolca salata, domates, salatalik,sebze yemegi,meyve yogurt, süt var.. yani bir günde almam gereken tüm vitaminleri alabiliyorum ve haricindede balik yagi hapi kullaniyorum ve probiyotik.. diyetimde kefirde var, yani kefir icemedigim gün süt iciyorum.
diyetisyenin listesine uymaya basladigimdan beridir herseyim saatli olmaya basladi, su icip tuvalete gitmekten zaten oturmaya pekte firsatim olmuyorr
en basta yapmam gerekeni keske en sona birakmasaydim, keske cok önceden gitseydim diyetisyene.listenin disinda günde yarim saatlik bisiklet sürmenin ardindan yag yakmam icin bana önerdigi hareketleri yapiyorum kaslarim isindiktan sonra ( yeni basladim bunlari yapmaya )
insallaaahhh buradan sevinc cigliklarimi atacammm kizlarrr, umarim daada olumlu sonuclar alirim birkac hafta icinde

Yine kimse yok:26: neysee, ben sabah kalktim iki bardak suyumu ictim ac karnina, sonra 1 haslanmis yumurta, iki kibrit kutusu beyaz yarim yagli peynir,bir dilim tam bugday ekmegi, domates, salatalik ve karanfil taneli acik cayimla bigüzel kahvaltimi yaptim.. simdide türk kahvemi iciyorum..birazdan 1 orta boy elmayla ara ögünümüde yapacam..
Buarada sac rengimi degistirmeyi düsünmeye basladim, erkek arkadasimada dün söyledim, istiyorsan degisiklik yapabilirsin nasil istersen dedi.onun kuaför salonu olan tanidiklari var, konusacak bugün mümkünmü diye, sonra bana haber verecek..en azindan 8 senedir saclarim sarap kizili, aslinda en cok yakisan renk bu bana ama belki biraz degisiklik iyi olur, kendimi bildim bileli uzun ve yillardirda kizil,bir degistireyim bakalim, olmazsa yine kizila boyatirim.. kizil renkten baska renge dönmek kolay olmaz biliyorum, hatta yapmayadabilirler ama saniyorum bi degisiklik yaptiracam artik, en azindan boyuyla sekliyle felan oynarim belki.. eger cesaret ederde degisiklik yaptirabilirsem mutlaka paylasirim sizinle zaten..

Cemrecim sen nasilsin, ablanla vakit nasil geciyor canim?

merhaba canım nasılsın bizde kaç gündür çok yoğunuz ablamla,koşturup duruyoruz.burada iki gündür hava çok bunaltıcıydı,şükür bugün serinledi,mis gibi bir hava vardı,ablamla çıktık bahçelere dolaştık,incir şeftali sebze topladık,zeynebi hamakta salladık.işler bitti sonunda,ablam beni motive et deyip duruyor,yarın inşallah spor yaptırıcam ona çok istiyor.bu arada senin menüne ablamla bayıldık,güzel besleniyorsun,düzenli ve sağlıklı,en kısa zamanda harika sonuçlar alacağına eminiz. ablamında motivasyona çok ihtiyacı var,eeeeh bir şeyler yazarsın artık hadi senden cevap bekliyoruz cano,ablamın selamı var sana,bu arada saçlarının rengi çok güzel ,ama değişikliğe de ihtiyaç var,yap kızzz havan değişir,şimdiden güle güle kulllan canım........

merhaba kızlar, nasılsınız?

Sedefcim dönmüşsün nihayet, hoşgeldin :) yaaa Allah'ın sopası yok işte. 5 bademlere sen de başlamışsın :))))
tebrik ediyorum seni, diyetisyene gitmişsin hemen tedbir almışsın anne cici mamalarından sonra.
evdeki fazlalıklar da gitmiş gözün aydın. yeni saç rengin ne olacak?

Cemre senin de gözün aydın, ablan gelmiş. iyi gezmeler.

Esracım sanırım internetin bağlanmadı. nasılsın, işinden memnun musun?

Aynur Allah kavuştursun diyim tekrar. okullar açılınca zaman cabuk geçiverir çalışırken.

ben diyete geri dönemedim bir türlü. 10. yıldönümümüzde geçti ve ben 10 kilo veremedim. en azından almadım da

oğluşu anaokuluna vereceğiz. belki ben de tekrar çalışırım. ama iş ilanlarına bakıyorum 20-35 yaş arası alıyorlar.
keşke bu kadar ara vermese miydim ??
ama dün gezdiğimiz bir anaokulunda çocukları yemek yerken görünce içim acıdı.
2 yaş grubu idi. daha çok küçükler. kimsesizlermiş gibi göründüler gözüme. o zaman iyi ki kendim bakmışım, iyi ki işi
bırakmışım dedim.

beğediğimiz bir yer var. fiyatı uçuk bir kolejin anaokulu. bahçesi olduğu için (diğerleri gibi apartman katı olmadığı için) beğendik. yarım gün seçeneği de olsaydı keşke ama yok. eğer oğluşu anaokuluna verirsek onu taksiyle bıraktıktan sonra eve dönerken hava güzelse yürüycem aç karına 2 km. böylece kilo veririrm sanırım.

eşim araba kullanmam konusunda ısrar ediyor. ama benim cesaretim yok. 99 yılından beri ehliyetim var ama sadece kursta araba kullandım. bu kadar evde hapis olmazdım araba kullanıyor olsam.

düdüklü tencere kullanmaya başladım ya belki artık araba da kullanırım ilerde
çok mu fobim var ne ....

hoşgeldin güzelbirgün nasılsın burası iyice boşalmıştı,iyi olduğu geldiğin ehhh artık havalar soğudu,burası yakında şenlenir,ama benim netim gidici gibi.belki sizinle olamayabilirim daha belli değil.sedef den ses yok,kimse yok diye sanırım oda gelmiyor,ben çok yoğunum anca fırsat oldu buraya bakmaya,ablamda aynı dertten muzdarip oda uğraşıyor,zor bu işler yaa ,Allah hepimize kolaylık versin.seninde işlerin hallolur inşallah..............:)

ayy 5 hafta boyunca bende ablama öyle alismistimki, canim benimmm, özledim bile simdiden onu kolu kom$u, arkada$, e$ dost hep bo$ yaaa, insanin annesi karde$leri gibi hickimse olmuyor.. imrendim $imdi sizee, ke$ke herzaman yakin olabilseydin kizkarde$inle, yakin otursaydiniz destek olurdunuz birbirinize..Ablana cok selam söyle Cemrecim.. insallah fazlaliklarindan kurtulur, azicik motive edin birbirinizi kizlar..
Benim moralim bozuk yaaaaaaaaaa, zayiflamak cok zor, okadar düzenli yapmaya calisiyorum diyetimi ama cok yavas gidiyor, daha saglam spor yapmam lazim, tembelim i$tee ben tembelll
Saclarimi hala degistirmedim, cok yakisiyor bu renk ve uzun hali bana ama uzun yillar oldu ep ayni sekil ve renk.. bi cesaretimi toplarsam hemen gidecem bakalim ..
Ablanla daha nekadar süre birliktesiniz cemrecim?
Gül de dönmüs Cemrecim, cok sevindim, onada biseyler yazayim,, simdilik kocaman öpüyorum sizi canim

Gülllll ho$geldin canim benimmm, özledim Vallaaa kizzzz, bayramda kayinvalidenlere gitmissin, nasil gecti, alistimi kayinvalidende bu duruma canim,, Allah sabrini veriyor i$te birsekilde zamanla,, neyseki cok cektirmedi..Nur icinde uyusun...

Tatilde öyle cok alistimkii rahata hic sorma, simdide hicbisey yapmak icimden gelmiyor, orada yemekleri yedik ictik kilo aldik vermeyi planlarken birde üstüne
hemen diyetisyene kostuk ablamla birlikte, zayiflayarak dönemesemde aldiklarimi veripte geldim.. burdada devam ediyorum diyete ama tembellikten spor yapmaktan kacmaya calisiyorum arada bir,, offfffff yaaa Gülll kendimi degistirmeliyim, bu uyusuklugu üzerimden atmadan, ne kadar diyet yaparsam yapayim zayiflayamicamm anladim bunu :-((

Tekrar calismayi düsünüyormussun, bence cok iyi edersin canim yaa, evde insan köreliyor, tatile gitmeden önce isten ayrilmistim biliyorsun, yeni is bakiyoruz ama aslinda evde oturmakta cok isime geliyor, bazende sIkILIyorum calismak $art diyorum.. Ama bi$eyi itiraf edeyimmiii, kendimi bildim bileli okul, dershane, yogun i$ hayati derken cok yoruldum ve hayatimin hicbir döneminde bukadar ekmek elden su gölden yasamamistim, buda baya bi keyifliymis yani bu rahata az daha alisirsam iyice zor gelecek calismaya baslamak.
Oglu$un okula ba$liyormu$, offfffffffff senin maraton asIL $imdi basliyorrrrr, izmirdeki ablaminda oglu anaokuluna ba$layacak,hersabah asker gibi kalkarsiniz erkenden kahvalti hazirlik derken, birde getir götür mevzusuuu, kesin gider fazlaliklariniz kesinnn
birde bi$ey merak ettim canim, sadece 2 km mesafe varmis okul ev arasi, neden bir servisle mesafe kisa diye ucuza anlasmiyorsunuz? ergün taksiyle ugrasmaktan daa mantikli gibi sanki ? Araba kullanma mevzusuna gelincede ben 2005 in mayis ayindan beridir araba kullanirim ve belki 150 bin km yol yapmisimdir nerden baksan, sehirler arasi bile kullaniyorum burada 7 yildan fazladir ama canim bukadar yildir kullanmama ragmen bendede Türkiyede araba sürecek popo yok yani, resmen millet kasap gibiiiiiii, korkunc sürüyorlar, her an kelle koltukta yani, erkek kardesim dediki arabayi birakayim arada bir gezin annemlerle felan diye, yok dedim hayattttaaaa sürememmm burda,ne sürücü kuralli nede yayalar, heryerden herkes firliyor biranda.. ama orada yasamak zorunda kalsam belkide alismaya calisirdim bilemiyorum..
Neysee, senin oglu$ bi okula baslasin bakalim, sonra belki sende i$ hayatina dönersin yine, biraz yenilen tazelen, belki iyi gelir calismak. zaten oglusta okulda kalirsa aksama kadar evde sIKILIRsin belkide..
Neyseee canimmm... benim yine cenem dü$tüü cok sevindim döndügüne, insallah Esrada arada bir ugrar yalniz birakmaz bizi.. sIk sIk ugraa lütfenn özledikk.. cok öpüyorumm senide oglu$unuda

selammm kizlarr, yaa bugün moralimi bozmamaya calisiyorum ama yinede birazcik umutsuzum gibi bu kilo verme isinden, tek suclu benim, cok tembelimmm yaaaaaaaaaaa artik düzenli hergün spor yapmaliyim ve kesinlikle ba$liyorum, kacamak yapmicam.. sanki ilk kez bugün sifirdan ba$liyormu$um gibi hergün yedigimi ictigimi ve yaptigim sporlari yazacam, kacamaklarimida, sözzzz veriyorumm en ba$ta kendimee ve sonrada sizee, bidaha caymakta yok birakmakta, özelliklede sporuu.. buaralar cok saglikli besleniyorum, diyetisyenimin verdigi liste sayesinde gercektende ac kalmadan halsiz kalmadan herseyden ölcülü yiyorum aslinda ama spor yapmayinca olmuyor iste.. bi basliyorum spora,sonra birden bi tembelligime yenik düsüyorumm.. ama yokkkkk, kesinliklee artik sporu aksatmicam, en azindan haftada 3-4 gün yapacam ve hergünde yaptiklarimi paylasacam.. $u yerlere yapi$an motivasyonumuzu yine ayaga kaldiralim kizlarr hadiii..
Gül sende yine baslaaa destek olalim birbirimize canim, Cemrede zaten azim varda ama o da buara iyice yemeye icmeye daldi gibi sanki
Gül canim buarada az önce yazmayi unutmusum, evettt hergün 5 bademe kaldim bendeee sonunda iyimiiii ama yetiyorda kizzzzz, cünkü bir porsiyon meyveyle birlikte tüketiyorum bademi ikinci ara ögünümde, aslina bakarsan ögünler arasinda cok acikmis olmuyorum yaa,, isteyen olursa diyet listemi paylasabilirim ( hatirlamiyorum, belki daha önce paylasmista olabilirim :44: )
Birde saclarimi yaptirmayi düsündügüm rengi sormu$sun, onuda az önce yazmayi unuttum, sari yapmayi düsünüyorum ama kesin degil bakalim, yaparsam zaten sizinle paylasirim buradan kizlarrr ..
saat $uan 18.32 burada, az önce kahvemi ictim, falimida kapattim, kim bakacaksa artik simdi aksam yemegimi yiyeyim yüksek müsadenizle saat 19.00 olmadan

aksam menüm :
8 dolu ka$ik 1 tatli kasigi zeytinyagiyla yapilmis sebze yemegi ( bol acili )
1 kase yogurt
salata ve 1 dilim tam bugday ekmegi..

yemekten sonra kalkip bigüzel evi silip süpürüp banyoyu temizlicem,sonrada vakit kalirsa azicik bisiklet sürüp,daha sonrada biraz bakim yaparim kendime benimki gelmeden, o gelmeden firsat bulursam yine bi ugrarim kizlar.. herkesi kocaman öptüm,, yarin bomba gibi hazirlayin kendiniziiiiiiiii, atalim bu domu$uklugu üzerimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…