canım nasılsın,yahu sende yoksun kaç gündür merak ettim,ara ara girip bakıyorum,geldinmi diye ama yoksun,neyse gelmişsin sevindim.bizde bugün temizlik yaptık kızımla,birazdan ütü yapıcam.yarın ist. gidicez ya,evi topladım gelince temiz olsun diye,ablamı gelirken getiricez inşallah,ablamda kilo almış yine aradı sabah,çok canı sıkın kışın bıraktı diyetisyeni en son 73 şimdi tartı 79 gösteriyor kafayı yicem diyor,ben dedim sen gel ben zeynebi oyalarım sende hergün 1 saat yürürsün,en azından burda yediklerini yakarsın,diyor 1 kg verememmi sende,valla gezmede ve eve gelen misafirde diyet yapılamıyor dedim,zor oluyor,cıslar çay ve kahvaltı keyifleri olmuyor yani,dedim sen evine gidince gir sıkı sıkı yap,bende eylül gibi başlıcam inşallah yürümeye,kışa kadar yürücez komşumla,kilo almak istemiyorum,vede sıkılaşmak çok güzel olur dimiii ohh insanın kendine olan güveni artıyor yaa,seninde devam etmene sevindim ,sen maşallah azimlisin daha taze gaz ve motive olmuşsun,bir güzel gider kilolar canım kolay gelsin öptümm......
Selam kızlarr
görüşmeyeli nasılsınızz?? benden iyilik , eşimi 11 ağustosta yolladım askere Ankara / Polatlı topçu ve füze okuluna gitti , biz asker öğretmenlik bekliyorduk yani 18 gün eğitimden sonra öğretmenliğe devam edecekti , ne diyelim hayırlısını diledik hep demekki hayırlısı buymuş
şimdi mersinde annemlerdeyim , 2 eylülde evime gidecem 3 eylülde okulum açılacak , bu dönem malesef tek geçecekeşim eğer izin kullanmazsa ocak 17 gibi dönecek Allahın izniyle ....
şimdilik herkesleri öpüyorumm , Allaha emanet olunn
merhaba canım nasılsın bizde kaç gündür çok yoğunuz ablamla,koşturup duruyoruz.burada iki gündür hava çok bunaltıcıydı,şükür bugün serinledi,mis gibi bir hava vardı,ablamla çıktık bahçelere dolaştık,incir şeftali sebze topladık,zeynebi hamakta salladık.işler bitti sonunda,ablam beni motive et deyip duruyor,yarın inşallah spor yaptırıcam ona çok istiyor.bu arada senin menüne ablamla bayıldık,güzel besleniyorsun,düzenli ve sağlıklı,en kısa zamanda harika sonuçlar alacağına eminiz. ablamında motivasyona çok ihtiyacı var,eeeeh bir şeyler yazarsın artık hadi senden cevap bekliyoruz cano,ablamın selamı var sana,bu arada saçlarının rengi çok güzel ,ama değişikliğe de ihtiyaç var,yap kızzz havan değişir,şimdiden güle güle kulllan canım........
merhaba kızlar, nasılsınız?
Sedefcim dönmüşsün nihayet, hoşgeldin :) yaaa Allah'ın sopası yok işte. 5 bademlere sen de başlamışsın :))))
tebrik ediyorum seni, diyetisyene gitmişsin hemen tedbir almışsın anne cici mamalarından sonra.
evdeki fazlalıklar da gitmiş gözün aydın. yeni saç rengin ne olacak?
Cemre senin de gözün aydın, ablan gelmiş. iyi gezmeler.
Esracım sanırım internetin bağlanmadı. nasılsın, işinden memnun musun?
Aynur Allah kavuştursun diyim tekrar. okullar açılınca zaman cabuk geçiverir çalışırken.
ben diyete geri dönemedim bir türlü. 10. yıldönümümüzde geçti ve ben 10 kilo veremedim. en azından almadım da
oğluşu anaokuluna vereceğiz. belki ben de tekrar çalışırım. ama iş ilanlarına bakıyorum 20-35 yaş arası alıyorlar.
keşke bu kadar ara vermese miydim ??
ama dün gezdiğimiz bir anaokulunda çocukları yemek yerken görünce içim acıdı.
2 yaş grubu idi. daha çok küçükler. kimsesizlermiş gibi göründüler gözüme. o zaman iyi ki kendim bakmışım, iyi ki işi
bırakmışım dedim.
beğediğimiz bir yer var. fiyatı uçuk bir kolejin anaokulu. bahçesi olduğu için (diğerleri gibi apartman katı olmadığı için) beğendik. yarım gün seçeneği de olsaydı keşke ama yok. eğer oğluşu anaokuluna verirsek onu taksiyle bıraktıktan sonra eve dönerken hava güzelse yürüycem aç karına 2 km. böylece kilo veririrm sanırım.
eşim araba kullanmam konusunda ısrar ediyor. ama benim cesaretim yok. 99 yılından beri ehliyetim var ama sadece kursta araba kullandım. bu kadar evde hapis olmazdım araba kullanıyor olsam.
düdüklü tencere kullanmaya başladım ya belki artık araba da kullanırım ilerde
çok mu fobim var ne ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?