May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Ayyy canimmmm, darisi tezkeresine insallah.. cok sevindim canim yaaa kilondaki farkliliga, sen azimlisin masallah basaracaksin kesin
ve bendende korkma artik, söz veriyorumm vazgecmekte kaytarmakta yok canim..
yarina kadar kendine iyi bak canim, görüsmek üzere

çok sağol canım :)

beraber başaracağız. görüşürüz canım.

ölçüm güzel olmuş canım, ne eksik ne fazla ona göre devam edersin beslenmene. kilo almazsın korkma, metabolizman deli gibi hızlanacak. 15 günü çok iyi düşünmüşsün ayrıca. başlarda işe yaradığını görmek için ideal bir süre.

ben de 5 yiyim bari :) spor da hakikaten 3-4 gün yeterli.

konuşuruz canım sonra yine. kaçayım ben. hadi görüşürüz :))

Günaydin kizlarr,

Benim hergün yediklerim daha önce yazdigim listeye göre belli zaten ama dün azicik kacamak yapmak istedi canim , bir avuc karisik cerez koydum kaseye ama yiyemedim, 4-5 tane ancak yemisimdir.. aksam yarim saat boyunca bisiklet sürdüm, kaslarim isindigi icin hemen sonrasindada bir yarim saat kadar daha diyetisyenin verdigi sIKILa$ma hareketlerini yaptim ve sonrada du$ alip gectim TV karsisina. dün aksam cok aciktim ama agzima lokma bile koymadim, normalde aksamlari süt iciyorum ama dün aksam süt bitmisti, farkedip yerini doldurmami$im eksilenin, sütsüz kaldim anlayacaginiz.o yüzdende baya bir aclik hissettim saniyorum.
bugün sabah kalktim, ac karnina yine yarim litre su ictim ve listeye sadik kalarakta kahvaltimi yaptim..cayimi iciyorum $uan, birazdanda Türk kahvesi keyfimi yaparimm.. sonra evi sil, süpürrrr temizlik var yanii,, vücudum hazir isinmi$kende temizlik sonrasi sporumu yapmayi planliyorum, sonra du$umu alir oturrummm..

Sizler nerelerdesin, neler yaptinizz? Gül bi göründün bi kayboldum canim, yinemi kayinvalideye gittin ? Cemrecim sende yoksun 2 gündürr, ablanla daldiniz tabii eglenceyee..Esrada bugün olmaz zaten,kardesi askerden gelmis kisa süreligine, onun yanina gitti.. Neyseee, herkesee güzel bir pazar günü diliyorum

selam arkideşler,

Esracım işten ayrılmışsın. hayırlısı olsun. daha güzel bir işe geçersin inşallah.
kardeşin de askere gitmiş, hayırlı teskereler dilerim.
internetinin bağlandığına da sevindim.

Sedefcim süper gidiyorsun.hem spor hem diyetine uyuyorsun. tebrik ederim canım.

utancımdan gelemiyorum kızlar yaaa
ne 4 saatler kaldı ne spor ne de tatlı/hamurişi/makarna yasağı. saldım çayıra misali... koyverdim gitti.

69,1 çıktım bu sabah

sabah; zeytin,peynir,çeyrek simit, 2 ince dilim ev yapımı kakaolu kek, 1 haşlama yumurta, domates, salatalık, biber yedim.

oğlum anaokuluna gidecek tam gün. öyle gerginim ki. gerildikçe yiyorum.
ama onun açısından iyi olacak. eğlenecek, oynayacak, öğrenecek. birsürü arkadaşı olacak.

onu sabahları bıraktıktan sonra yürüyerek dönücem eve.akşam almaya giderken kesin yürürüm.
nasılsa yokuş aşağı olacak almaya giderken :)

canım selamlar, nasılsın? valla özledim ya.

niye öyle diyorsun kuzum? ben 10 gün önce görmüştüm 88.3 kgmı. sonra bayram falan geçmiş olmaısna rağmen kaybettim kendimi. baktım alıyorum, tekrar sıkmaya başladım kendimi. ramazan ve bayram hakikaten mahfetti herkesi. nasıl bir iştah açılması anlatamam yaşadığım. sen de kendini hırpalama. yavaş yavaş azaltmaya çalış. zaten en fazla 1 kilo almışsın. sıkılma canım, bu boşvermişliği unut.

niye gerginsin oğlun için? ne güzel bak büyüyor yavaş yavaş. sana bağımlılığı azalacak, kendine, eşine vakit ayırabileceksin daha çok. başlangıçlar hep zordur canım, insan değişime hep direnir. bi başlasın bak nasıl güzel olacak her şey.

gel sık sık, valla sedefle biz kaldık sadece. motivasyonumuzu arttıralım verelim şu kiloları hep beraber.

sedefcim sporun, menün harika. azmine hayranım. olacak bu iş kesin. sütsüz kaldığında da 2 kaşık yoğurtla küçük meyve yiyebilirsin bence canım.

kızlar sabahtan beri ev toparlıyorum. 3 mil de leslie yapmıştım. akşam eşimle yemeğe gideceğiz ve ben yiyeceklerime karşı önlem almaya çalışıyorum hareketlerimi arttırarak. birazdan duş, ardından anneme gidecem yürüyerek. onunla pazara çıkarız. hareket etcem bol bol kısacası.

yarın inşallah kilomda grmla da olsa artış olmaz. çünkü akşam için yiyecem valla canımın istediğini ölçülü olarak. hem tanışma yıldönümümüzü, hem de evlilik yıldönümümüzü kutluycaz da :)

Öpüyorum hepinizi. hoşçakalın kuzular.

Kizlarr selammmm,
bugün cok gec uyandim, dün gece saat 04.00 de uyudum cünkü, kahvalti saatim cok gecikti ne yazikki :-(
dün aksam yine 1 saat spor yaptim, yarim saatinde bisikler sürdüm kalaninda doktorun verdigi sIKILa$ma hareketlerini yaptim, öncesindede ev temizligi felan yapinca sabah bel agrisiyla uyandi bugün bu tembel

Gül ho$geldin canim, yaa sacmalama lütfen , gelmeye utaniyorum felan yazmissin, sen benim tatilin ilk bir ayinda yiyip ictiklerimi görsennnnn kendinle gurur bile duyardin, yemeklerden sonra tatli yiyorduk ama birde yetmezmis gibi yaninda dondurmasida oluyordu, karpuzu ince bir dilim degil, tika basa yiyordumm, zaten gelmeden bir hafta önce diyete ba$lamasaydim kocaman bir migdeyle gelecektim Almanyaya Sen gel lütfen, arada bir hepimizin böyle gevsemelerimiz oluyor, toparlarsin yine, hem oglun okula baslayinca günde mecburen 4 km yol yürüyeceksin gidi$ geli$lerde.haftada 20 km az degil bence süper..

ben ümidimi kaybetmek istemiyorum ama gercekten bukadar acliga, dikkate ragmen yinede ben kilo veremiyorum yaa, nasil oluyorkii, $uanki beslenmem cok dengeli ve düzenli listede de gördügünüz gibi, saniyorum bu sporu hergü yapmam lazim benim ve süreyi birazcik uzatmaliyim yavas yavas,, bence ben pes etmeden böyle sporla birlikte devam edersem diyet listeme ,6 ay sürer kurtulmam fazlaliklardan.. umarimmmmmmmmm

Canim evlilik yildönümünüz kutlu olsun, Allah bir ömür mutluluk nasip etsin insallah.evlilik yildönümünüz oldugu icin bu yemek biraz mecburi bir yemek olacak, yoksa kaytarmanin yoluna bak derdim canim.. biliyosun benim erkek arkadasimin restaurantlari var, hemde en sevdigim italyan mutfagi ama artik, yani türkiyeden geldigimden beridir oradan salata dahi istemiyorum getirmesini, ugradigimdada yemiyorum ( sadece kuaföre gittigim gün orada hazirlattim mecburen vakit ve imkan yoktu ) Cünkü disaridaki salata dedigin $eyin bile nasil hazirlandigini bir görsenizzzzz, resmen yag deposu.. neyseee bugünlük bir kacamak yap ama zayiflamak isteyen hickimseye tavsiye etmem diyet süresince disaridan hicbirsey yenmesini.. benim kilo gecmisimin katilide günde iki ögün disaridan yemek yememizdi eski e$imle... ESRAAAAA BURNUNDAN GETIRDIM DIMI DAHA YEMEDENNNNNN Neyseee en azindan izgara et ve yaninda salata felan yersin bunca yazdiklarimdan sonra artik
Bu arada Allah kardesine hayirli tezkereler nasip etsin canim, Allah kavu$tursun

kuşum saçmalama, veremiyorum yok. bal gibi de veriyorsun bak. o kaçamakları yapmasaydın şimdi belki 2 kg daha hafiftin. demek ki dikkat edince veriyoruz. ama insanız biz, makine değiliz ki. gülle siz hiç üzülmeyin, sonuçta standart bedenlere sahipsiniz. kalıcı olması için yavaş verebilirsiniz, göze batan bir fazlalığınız yok. ama ben koca göbeğimle sizin kadar sıkmıyorum kendimi. kaçamak da yapsak pes etmek yok. sporu da hep yapıyordun ya sen, vücudun alıştığın için mucize bekleme spordan canım. sıkılaşmana yardım edecektir o senin.

olacak olacak başka yolu yok may girlzzz!!!

kuşum valla diken üstündeyim sayende :))) ben yarın sayko gibi spor yaparım kaçırırsam sen merak etme canım. zaten kurban bayramına kadar kaçamak yasak bana artık.

Sporu kacamakli bir sekilde yapiyordum hep malesef düzeni oturtmak lazim, bahaneler kabul etmemeli,aman bugün zaten cok yorucu gecmisti felan diye gevsemeler yapiyordum, yada ba$ka ba$ka bahanelerle ama artik yapmayacagima sözde veriyorum, yemin ediyorum.. haftanin en az 4 günü ama imkan buldukcada her günü yapacam..yarim saat bisiklet sürüp sonrada sIkIlastirma hareketlerimi yapiyordum yine yarim saat kadar.. bugün 45 dk ya cikaracam bisikleti,, bu hafta tamamlanincada 1 saat yapmaya calisirim bakalim..
Sagol canim verdigin destek icin, haklisin sen, biryerlerde hata yapiyoruz iste bi $ekilde.. ama hatirlarsan bu sayfaya ilk yazmaya basladigimizda ben sana ne demi$tim? sen bize yetiseceksin demistimmm ve öylede olacak in$allah.. sen daha kararli ve istikrarlisin bizlere göre ma$allahh

kuşum valla diken üstündeyim sayende :))) ben yarın sayko gibi spor yaparım kaçırırsam sen merak etme canım. zaten kurban bayramına kadar kaçamak yasak bana artık.

Bir nasil yapildigini görseniz canimmmm, asla kilo verene kadar agziniza disardan lokma sürmezsinizzzzz!!! Bo$una mi disaridan yediklerimiz okadar lezzetli oluyor, genelde bol tereyagi ve zeyzinyagiyla tatlandiriyorlar..ama evde biz kendimiz yaptikmi baharatla tatlandiriyoruz..ve gercekten benim kilo almamin asIL sebebi eski esimin girtlagina dü$kün olmasi ve hergün en az bir ögünümüzü ama genelde günde iki ögünüde di4aridan yiyor olmamizdi..
Neyseeee bugün senin en mutlu olabilecegin günlerden biri, daha fazla korkutmayim gözünüde tadini cikar bugününün Allah bir ömür mutlulugunuzu daim etsin canim

insallah bayrama kadar ilk hedefine ula$mis olursun canim

selam canım,
çok haklısın valla. ben de zaten düğünden sonra dışarda yediğimiz yemeklerden aldım kilo. zaten temelim de vardı da. artık eşim yorgun olduğumda dışarda yiyelim derse hayır diyorum zaten.

dün akşam çok güzeldi. yemekler de çok güzeldi, detaylı anlatmayayım da diyet topiğinde. yemeğimi bitirmedim ama ben, yarısını da eşim yemiştir. salata yedim bol bol. bir de sıcak gelen minik ekmeklere dayanamıyorum onlarla meze yedim biraz. tatlı yemedik ama, şekersiz kahvemizi içip eve döndük. yatarken bile karnım çatlayacak gibiydi, mide iyice küçülmüş. sabah tartıda 300 gr fazla gözüküyordu ama ben onu bugün hallederim. şimdi kahvaltımı yaptım. birazdan 3 mil lesliemi yaparım.

çok sağol canım iyi dileklerin için, senin de Allah ne muradın varsa versin.
bu arada Gülle müsait olduğunuz da benim profilime bi baksanıza :))

benim eski e$im ev yemeklerini sevmezdi, zaten bende ozamanlar cok yogun calisiyordum, i$ime geliyordu ama $i$meye ba$ladim, hem anlayamadigim kadar hizli bir sekilde.kesinlikle sagliksiz,sevindim zararin kiyisindanda olsa dönmene.zayiflayalim hele bi ozaman canimiz istediginde disaridanda yeriz zaman zaman )
Ak$aminizin güzel gecmesine cok sevindim,Allah her sene nasip etsin insallah bu mutlulugu.
azmine hayraniz di$arida bile yediklerini kontrol edebilmi$sin, insanin migdesi gercekten istesede almiyor artik,mesela ben yemeklerin yaninda yemem gereken yogurdu bile inanki cok zor yiyorum, biraz beklemek zorunda kaliyorum bitirebilmek icin..ama cokta cabuk genisliyor migde tekrar ne yazikki, ailemin yanindayken buna $ahit oldum ne yazikki

Ayy canim cok tatlisin, kendine haksizlik etmi$sin daa evvelki yazdiklarinla..sen öyle bi anlattinki __ önümdeki kocaman göbegim__ felan diyeee, bende gözümde kocaman genis bir kadin hayal ettim inanki,hicte öyle degilmi$sin özür dilerimmmm 15- 20 kilo versen kimse taniyamaz bile senii..

öğlen yense bi nebze telafi ediliyor da, akşam dışarda yenen yemek direk kilo aldırıyor canım. senin handikapın o olmuş. ama farkındayız artık nası beslenmemiz gerektiğinin. dediğin gibi zayıflayınca kontrollü bir biçimde yenebilir arada sırada dışarda.

canım yoğurdun fazla geliyorsa öğlen öğününde ye akşam yeme istersen. çünkü fazla süt ürünü de rahatsız edebiliyor. ama dediğin gibi mide hemen genişliyor. o yüzden bir gün fazla kaçırdın mı devamını getirmeden diğer gün hafif geçirmek şart. ben bugün ara öğün bir tane yapıcam. sabah tost yedim, öğlen 1 dilim ekmekle ton balıklı salata, akşam da ekmeksiz semizotu salatası yicem. sanırım böylece dünü telafi edebilirim.

canım bu elbise bana öyle dar oluyordu ki. göbeğim kocaman çıkıyordu hakikaten. dün bir korse giydim toparlasın diye, bi de karnımı içime çektim siz göreceksiniz diye :)) ama eşim de farketti diyor inceldin baya. spora abanmam lazım. benim en sorunlu bölge pkodan dolayı göbek ve basenler. ama kararlıyım sporu işe başlayınca sabahları yarım saat bile olsa yapıcam. sporsuz istenilen sonuç alınmıyor çünkü.

sen de yap bugün sporunu. ihmal etme sakın :))

Günaydin hanimlarrrr
Sabah kalktim ve her sabah yaptiklarimi yaptim ( ac karnina su, herzamanki menümle kahvaltim,balik yagi hapim vs.. ) $imdi kahvemi yapip icecem, daha sonrada biraz disari cikarim, tabikiii falima baktiktan sonraaa

disari ciktigimda almam gereken $eyler var ama extra yolumu uzatarak yürümeyi planliyorum, en azindan yarim saat 45 dakika sürer saniyorum yapacagim yürüyü$.. sonra eve geldikten sonrada sporumu yaparim,evdeki i$lerimi halleder dU$ felan filan i$teee, herzamanki $eyler anlayacaginiz..

Cemre ve gül yoklar gibi sanki ortaliktaa, nerelerdesiniz kizlarrrr :44:

gün içinde kendine yürüyüş uydurmak süper oluyor ya. işe girmeden sık sık yap canım bunu. hem insanın havası değişiyor. yine her şey harika gözüküyor. 15i 16sı gibi harika sonuçlar alacaksın canım.

hakikaten kızlar yok, nerdeler ki?

yok canimmm sporu haftanin en az 4 günü mutlaka yapacam ama yapabilirsem hergün yapmaya gayret edecem tabikide.
ba$ka insanlarin inceldigini farketmesi harika bir duyguu degilmi, canim karin icin en iyi sIkIlastirici hareketin yarim $inav oldugunu söyledi doktor, tam $inav cekildiginde fitik yapabildigi icin doktorlar önermiyor.hergün leslie yaptiktan sonra kaslarin zaten isinmi$ olur ardindanda yarim $Inav cekmeye calis canim, mutlaka toparlarsin, ya$In cok genc cünkü.
süt ürünlerinin fazla olmasinin sebebi var benim listemde, hani hep doktorlar derler ya, her diyet listesi kisiye özel hazirlanmali diye.. aslinda cok haklilarmis.. bazi bazi ölcümlerim yapildi.. vücudumdaki kemik agirligim olmasi gerekenden hafif ciktigi icin bu kadar süt ürünü tüketmek zorunda oldugumu söyledi.. o yüzden hicbirini yemesem sütü yogurdu peyniri ihmal etmiyorum.
seninde dünü telafi etmek icin bugünki dü$ündügün menün cok iyi bence de, hafif ve saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…