May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bugünki lesliemi yaptım ama yarınkinin ardından kesin yarım şınav çekicem o zaman. inşallah toparlanır ya. temmuz ağustosta spora ara ara verdim ve kilo vermem yavaşlamıştı. şimdi tekrar alışınca spora jillian micheal diye bi eğitmenin 30 gün süren bir dvdsi var. hergün yarım saat. onu yapıcam, karnı çok toparlıyormuş.

ben de bi ara gidip ölçüm yaptırsam çok iyi olur aslında. benim de kemiklerim ince ve kaslarım zayıf. çok iyi yaptın canım diyetisyene gitmekle ya.

gidip öğle yemeğimi hazırlayayım canım. seni de tutmayayım. öpüyorum çok. dikkat et kendine.

keske yapabilsem hergün, yapamamam icin hicbir sebep yok ama bu tembellik varya bu tembellikkkk insallah 70 i bi görsem daha ne isterim canim yaaaa, 6 li rakamlara bir düstügümü göreyimm dee, geriside yavas yavas olur heeralde, yani 69 u gördügüm gün mutlaka motivasyonum tavan yapar, gaza gelirim, sadece 1,5 kilo vermem lazim aslinda görmek icin ama uzun zamandir 69 göremedim kendimi diye sanki hayalmi$ gibi geliyor..yillardir 70-75 arasi git-geller yasadim :-((
Cemre ablasini buldu bizi unuttuuuu Vallaa birde onun internet sorunu vardi galiba, eger cözemediyse belki internetide kesilmi$ olabilir :-(
Gül de tahminimce acilarin kadinini oynuyor, kara kara düsünüyor simdi oglan okula ba$layinca napacam ben diye, ee git gel karda ki$ta kolay degil tabii ama seninde daha evvel dedigin gibi bi ba$landimi ali$ilmayacak hicbir$ey yok..
O yüzden dönün artik kizlarrrr yaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

Tabii canim, gidip bir ölcümlerine baktirman iyi olur, kaslarim cok saglam cikti benim, bende sasirdim aslinda ama kemiklerimin durumunun düzelmesi gerektigini söyledi tabii.birde vücudum cok susuz kalmi$, o yüzden günlük 3 litre suyu $art ko$tu.
Spor mucizeler yaratiyor ve bunu bile bile hala tembellikler yapip mutlulugumuzu engelliyoruz
Sana afiyet olsun canim, cok öpyüorum, görüsmek üzere daha sonra

Son düzenleme:

bence kesin ay ortasında göreceksin. çok da kolay olacak.

ben de bakayım da ayarlayayım bir diyetisyen. ama hiç hoşlanmıyorum kendilerinden. ama dediğin gibi kendine zarar vermemek için şart galiba.

spor çok önemli ve keyifliymiş ya. hakikaten spor bağımlısı gibi hissediyorum kendimi artık. anneme gittiğimde bile hemen koşu bandına çıkıyorum 1 saat yürüyorum. zaten hiç bir şeyim ölçülü değil ki. bir şeyi yemeye takıntılıydım önceden de. sürekli aynı şeyi yerdim. neyse spora takıntılı olmak daha evla tabi bundan.

sporu sevebilmen cok süperr Esracim, ben sevemiyorum kizz bitürlü, yani bana tam bir zahmetttt, cok tembelim galiba, bendeki tembellikte kronikk
Simdi seksenler dizisi basladi TRT1 de acip onu izlerken bisiklet sürecem canim.. adet oldum, daha dogrusu tam cözülmesede oluyorum suanda,, karnim agriyor ve cokta $i$tim..neyseee ben oyalanmadan ba$ina geceyim $u bisikletin haaa bu aradaa bugün canim hic yemek istemedi adet oldugum icin ve bugünlük diyete sadik kalamadim öglen ve aksam yemeklerinde. yemek yemedim ama bir avuctan fazla karisik cerez yedim ve caylada bisküvi yedim... canim cok tatli istedi.. bugün cok saglikli beslenmedim ama krize girdim ne yapayim neysee görüsmek üzere

olur öyle canım. sıkma canını. sporunu yapıyorsun hem bak. yarın telafi edersin. zamanla seversin hem sporu. spor yaparaken düzgün beslenmek zorunda olmak, yediklerinden kısmak zorunda olmamak sevdiriyor bana :))

kolay gelsin sana canım. görüşürüz.

kizlar tam bir saat boyunca kan ter icinde spor yaptim ve spor yaparkende 1 litreye yakin su icmisim. bugün 45 dk bisiklet sürdüm ve ardindanda sIkILasmak icin hareketlerimi yaptim ama yarim mekik cekemedim karnim regl den ötürü cok agridigindan.
Kizlar ben spor yapmaya ba$ladigimdaki ilk 15-20 dakika cok zor ve sIKIcI geciyor ve zorlaniyorum ama bu süre bitincede okadar kolay geliyorki, saniyorum kaslar isinma süresinde zorluyor.. sizdede böyle oluyormu merak ediyorum ?
Spor yapinca huzurlu hissediyorum görevimi yerine getirmis olmanin gururuyla
bizim kizlarrr nerdesinizzz, $imdide Cemre kayip, Esra varr.. Gül zaten bi görünüp bir kaybolur oldu ama gelir o yine birakmaz bizi.. yahuuu hepimizi biarada göremeyecekmiyiz biz eskisi gibi kizlarrr :84:

kuşum ben de çok sıkılıyorum başlarda ama sonra eğlenceli geliyor. zaten ilk 15 dakikada vücut ancak ısınıyor.
ben de sporumu yapınca mutlu oluyorum ya. ertesi gün bekliyorum saati gelsin diye.

kuşum ben de çok sıkılıyorum başlarda ama sonra eğlenceli geliyor. zaten ilk 15 dakikada vücut ancak ısınıyor.
ben de sporumu yapınca mutlu oluyorum ya. ertesi gün bekliyorum saati gelsin diye.

Kiz sen baya bi seviyormu$sun bu spor i$ini, zayiflamak isteyen bir insan icin bundan daha sevindirici bi$ey olamaz galiba ( 41 kere ). ke$ke bende hayatimi daha hareketli yasayabilsem, daha aktif olabilsem, tembel olmasammm ama mecburum diye yapiyorum, severek degil ne yazikki

Tabiki canim, nedemek.. Ho$geldin aramiza.. kilondan, olmak istedigin kilodan, uyguladigin diyet yada spor varmi kendine, kendinden biraz basedersen daha iyi taniriz senii

hoşbulduk

ilk olarak günlükkardeşleri birlikde zayıflıyor gurubundayım
ama daha çok gaza gelmem için sizin aranıza girmek istiyorm
ben kasım ayında 73 kilo ile diyete başladım
62 ye kadar düştüm ama iradesizliğim yüzünden geri 66 ya kadar çıktım
şuan 65 kiloyum uyguladığım bir diyet yok
az az sıksık yiyorum 3+3 besleniyorm
sporda genelde enaz 30 dk bisiklet biniyorm sıkılaşma hareketi yapıyorm
ama bu aralar sporuda bıraktım
evliyim 2buçuk yaşında bir oğlum var 26 yaşındayım mersinde yaşıyorm

deli ya, 41 tane nazar boncuğu koymuş :))

yavaş yavaş canım, ben temmuz ağustosta ara verdim ya özledim diye böyle galiba. yakında sıkılabilirim ben de. ama zumba araştırıyorum sıkılırsam, çok eğlenceliymiş.

karamelek bu arada hoşgeldin canım.

sen tecrübelisin :) her şey gayet düzgün görünüyor. aldıklarını takma kafana, forumda diyetle uğraşan neredeyse herkes bayramda kilo aldı. spora bi an önce başla bence. bu arada Allah bağışlasın oğluşunuç

Biz burada cok az ki$iyiz ama cok güzel sicak kanli ve kararli ki$ileriz.. saniyorumki 3-4 aydir tanisiyoruz ama cok isindik birbirimize.. sende aramiza ho$geldin..
bende kendi basima zayiflamaya karar vermistim ve ilk basladigimda 74-75 kiloydum, $uandada cok bi fark yok ama diyetisyene gittim en sonunda ve onun önerdigi sekilde beslenmeye basladim,, hedefim ve doktorunda olmami istedigi kilom 55.. en son tartildigimda 71.500 dü kilom, bidahaki tarti günüm 15 eylülde, ozamana kadar umarimki 69-70 mi görürüm.. diyet listemi gecen hafta yazmistim buraya, extra olarak ödem cayi tarifide verdi doktorum, onuda icmeye basladim.. takviye olarak yine doktor tavsiyesiyle balik yagi hapi ve probiyotik kullaniyorum.. spor olarak bende bisiklet sürüyorum canim,, gecen günlere kadar cok düzenli yapmadim, basladim ama biraktim felan.. $imdi cok kararli basladim, cünkü diyetle olmuyor sadece, spor $art.. günde 1 saat yapmaya calisacam ve günlük olarakta ne kadar süre ne yaptik paylasiyoruz zaten..
Bo$una demiyorlar canim birlikten kuvvet dogar diye,, birbirimizi gaza getirdikce gevsemeler olsa bile hemen toparlaniyoruz.. Aramizdaki arkadaslardan biri ( clutch ( masallah 10 kilo verdi,, icimizde en istikrarlimiz o cikti
Tekrar hosgeldin aramiza..

Son düzenleme:

Zumba nedir Esracim, hic duymadim ?

Zumba nedir Esracim, hic duymadim ?

canım popüler latin müzikleri eşliğinde dans ediyorsun çok seri bir şekilde. neredeyse orta tempoda koşmak gibi kalori harcayıp kardiyo yapmış oluyorsun. youtubea zumba dance yazarsan örneklerini görebilirsin, çok eğlenceli geldi bana.

ben kaçıyorum kızlar. eşim yatalı çok oldu. ben de gidip yatayım. iyi geceler :)))

Günaydin kizlarrr, bugün regl oldum, sabaha kadar karin agrisi cektim ve halada cekiyorum..Vallahi kahvalti masasini toplayip girdim battaniyenin icine yine uzaniyorum, durumum vahimm kizlaaarrrr
galiba bugün diyet güme gidebilir bugün, tatli krizlerine girecem gibi görünüyorr :18: ama azicik agrilarim dinince kalkip evi temizlemem lazim mutlaka ve ardindanda sporu ihmal etmicemm..
Esracim bu arada zumbaya baktim, cok eglenceli görünüyorr. denemekte fayda var canim, bende saniyorum bi denerim,hem moralde olur bize
sizlerr nasilsiniz bakalimm hatunlar, nerdesiniz yine

herşey gayet düzgünde iradee sahip çıkabilsem ahhhh
biri gelsin yada biyere gideyim hemen diyeti bırakıyorum

diyetisyene gitmekle iyi yapmışsın cnm
verdiği liste ile zayıflayamasaydın yeme düzenini listeni değiştirrdi
en doğru yeme şeklini bulurdu
bende burda çok güzel arkadaşlar edndim halende arkadaşlığımız devam ediyor biteceğinide sanmıyormm
spora bugünden itibaren başlıyormm

merhaba canim, nasilsin? ben sana birsey sormak isiyorum, kondisyon bisikleti kullaniyorsun sende saniyorum, ne kadar siklikla ve ne zamandir kullaniyorsun, herhangi bir faydasini gördünmü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…