kiz cok tatli ma$allah bu yaaaAnneli babali büyümesini nasip etsin in$alla Rab bimm..
bu senede itiyacin olan baska bir$eyi hediye ettir kendinee
Türk kahvesi yapimimi bir manti yapan hatun edasiyla anlatmaya calistim biraz önce okursan canim yukarda.. atta yesil cayim bitsin bende bir tane yapip icecem, daha bugün icmedim.. bu arada yesil cayimi yarim kiloluk fincanda salliyorumki tadinin keskinliginin etkisi azaliyor.
kizlarrr bu arada bugün koltuklari silmeyi planliyoru, hayatimda hic silmedim simdiye kadar, bana tiyoo verin, koltuklar beyat.. hipo döksem silecegim suya olurmu ve neyle silinirki bu :26:
çok tşk ederim teyzeleri. Allah size de nasip etsin istediğiniz vakitte.
Esra bir görsen oğluşun odasını. (oğluş odasında değil benle uyuyor)onun odası da çamaşır odası oldu. kuruyup ütü bekleyenler oğluşun yatağında :) askılık yine full dolu.
Sedefcim ben hiç koltuk silmedim. ama sakın direkt koltuğa sprey yapma illa su ile karıştır ne kullanacaksan.
ben mecbur koltuk kılıflarımı yenilettiricem. çok kötü oldular. yastıkları ile oturulan yerler arasında dağlar kadar fark var
canlarım ben de çıkıyorum. önce çamaşır sonra gözlük tamiri.
d.günüm yarın kızlar. 37 ye giriş yapıcam ühüüüü ühüüüü. yeğenleriminki de benden bir gün sonra. ama aynı gün kutlayacağız.
pazar dönmemiz lazım erkenden. artık benim de okullu bir bebeeem var.
çok tşk ederim teyzeleri. Allah size de nasip etsin istediğiniz vakitte.
Esra bir görsen oğluşun odasını. (oğluş odasında değil benle uyuyor)onun odası da çamaşır odası oldu. kuruyup ütü bekleyenler oğluşun yatağında :) askılık yine full dolu.
Sedefcim ben hiç koltuk silmedim. ama sakın direkt koltuğa sprey yapma illa su ile karıştır ne kullanacaksan.
ben mecbur koltuk kılıflarımı yenilettiricem. çok kötü oldular. yastıkları ile oturulan yerler arasında dağlar kadar fark var
canlarım ben de çıkıyorum. önce çamaşır sonra gözlük tamiri.
d.günüm yarın kızlar. 37 ye giriş yapıcam ühüüüü ühüüüü. yeğenleriminki de benden bir gün sonra. ama aynı gün kutlayacağız.
pazar dönmemiz lazım erkenden. artık benim de okullu bir bebeeem var.
canım ben de evi taşıyınca beyaz koltuk minderlerini yıkadım makinada hassas programda ilk defa. zaten 1 yıllıklar daha. çok da güzel oldular. ben vanish kosla oxi action kullandım makine için de oluyor. deterjan hiç koymadım. sen de onu sulandırıp silebilirsin. ya da aynı markanın döşeme ve halı temizleyicisi var, onu da halıda kullanmıştım işe yaramıştı. dur resimlerini ekleyeyim bulursam.
Eki Görüntüle 509996
Eki Görüntüle 509997
akşam yemeği 19:00 da yedim. oğluşla anca çıkabildik o vakitte. 2 makina çamaşır as, kuruyanları topla, bul.mak.nı yerleştir, banyo yap derken akşama kaldık. gözlüğümü aldığım yer kapanmış boşa gitmişim.
eşim de iş çıkışı yanımıza geldi birlikte dışarda yedik yemeğimizi. ben sezar salatası yedim. diyete dönüş mü yaptım ne :)) ama oğluşun patates kızartmalarından da yedim. zaten salatada da yok yoktu :) velhasılı diyet değildi akşam yemeğim aslında.
eve daha yeni geldik. yediğimiz yerde işyerinden bir arkadaş ve ailesiyle karşılaştık. aynı masada oturduk. oğluşlarımız arasında 3 yaş var, epey oynadılar, anlaştılar.
ablamla konuştuk. o pazar günü yapacakmış d.gününü partisini. yeğenimin yakın arkadaşı da gelecekmiş o gün. o nedenle yarın ablama hazırılıklarına yardıma gitmiş olucam. o nedenle bugün bişey yapmıycam zaten mlz. alamadım daha. karşıdaki market kapanmış bile biz dönene kadar.
çay iççez belki yanına 1-2 bisküvi yerim :))))
hee unutmadan Sedefcim sana da tşk ederim d. günümü kutladığın için.
yeşil çayı sallama poşet mi içiyorsun. ben dökme yeşil çay kullanıyorum. lipton berrak yeşil. çok hoşuma gidiyor sade sade.
öptüm ve kaçtım kızlar......
akşam yemeği 19:00 da yedim. oğluşla anca çıkabildik o vakitte. 2 makina çamaşır as, kuruyanları topla, bul.mak.nı yerleştir, banyo yap derken akşama kaldık. gözlüğümü aldığım yer kapanmış boşa gitmişim.
eşim de iş çıkışı yanımıza geldi birlikte dışarda yedik yemeğimizi. ben sezar salatası yedim. diyete dönüş mü yaptım ne :)) ama oğluşun patates kızartmalarından da yedim. zaten salatada da yok yoktu :) velhasılı diyet değildi akşam yemeğim aslında.
eve daha yeni geldik. yediğimiz yerde işyerinden bir arkadaş ve ailesiyle karşılaştık. aynı masada oturduk. oğluşlarımız arasında 3 yaş var, epey oynadılar, anlaştılar.
ablamla konuştuk. o pazar günü yapacakmış d.gününü partisini. yeğenimin yakın arkadaşı da gelecekmiş o gün. o nedenle yarın ablama hazırılıklarına yardıma gitmiş olucam. o nedenle bugün bişey yapmıycam zaten mlz. alamadım daha. karşıdaki market kapanmış bile biz dönene kadar.
çay iççez belki yanına 1-2 bisküvi yerim :))))
hee unutmadan Sedefcim sana da tşk ederim d. günümü kutladığın için.
yeşil çayı sallama poşet mi içiyorsun. ben dökme yeşil çay kullanıyorum. lipton berrak yeşil. çok hoşuma gidiyor sade sade.
öptüm ve kaçtım kızlar......
kizzz biz tembeliizzzz, bizden bi nane olmazzz, ben göyaa koltuk silecektim, en azindan deneyecektim, yok anammmm tembelimmm, kaldiramiyorum koca kicimi söz konusu i$-güc olunca.bende öyleyim iste, bi di$ari cikmam gereksee taaaa ak$amlari bulur cikisimm evden.. ama süper olmus tabii gec gitmeniz, en azindan kocan ve oglunla beraber disarida gecirmissiniz, afiyetler olsunn canim..
Ablanlara oradan yapipta götürmemen cok iyi olmus yaaa, ablanla yapmak daha eglenceli olur, sohbet ede ede yaparsiniz, birde oraya paketle ta$i derdi olmaz hicolmazsa
BEn hayatim boyu cay icen bir insan olmadim aslinda ama bu benimkiyle birlikteligimizden beridir her sabah ve o gelince gece mutlaka demliyoruz ama i$in tuhaf tarafi oda cayii sevmezkiii
yesil cayida sallama iciyorum canim, biliyorum digeri daha iyiymis ama onu yapmam ben biliyorum kendimi, önce cok igrenc geliyordu tadi ama simdi azicik alistim galiba tadina, biraz limon sIkIyorum icerken icine.
tekrar mutlu saglikli varlikli ve sevdiklerinle daha bircok yasgünleri diliyorum sana canim, hafta basinda dönersin saniyorum, görüsmek üzere
Sedefcim ben de çok tembelim ya. hele bu ara bi şey yapmam lazımsa aklıma düştükten en az 3 gün sonra yapabiliyorum. o 3 günü de zehir ediyorum kendime ha yapacam, ha yaptım diye.
yeşil çayı ben de sallama içiyorum bergamut aromalı. dökme olanlar fazla yoğun geliyor.
inanki Esracim sanki beni tarif ettin, hic hos degil bu durumumuz cünkü bos gecirdigimiz bunca vakit varken yapmiyoruz, icimizde huzursuz sürekli aklimizda yapmamiz gerekenler varken ...amannnnnnnn napalimmmmm yaa bizde böyleyizz iste dimi amaaa
aslinda yesil cay demlemede var evde ama bende icemiyorum, sallama bitse bile demlemiyorum..bu dördüncü gün ve artik düzenli bir sekilde basladim ve dedigin gibi alismaya basladim, eskiden gibi igrenc gelmiyor. birde ben yarim kiloluk bir fincana salliyorum tadinin etsini azalsin diye ve limon koyuyorum, ayyy benimmki ben her aksam süt ictigim icin oda süt icmeye basladi hergün düzenli, simdide yesil cay icelim ozaman bundan sonra gece geldigimde cay demleme demeye basladiadam ne yapsam örnek aliyor iyimi
canim aslinda az önce koca bir sayfa yazdim ama son cümlemi yazamadan benimki geldi ve bende aniden kapattim, öglenleri geliyor eve 2 saat dinlenip gidiyor, simdi uyumus tv karsisinda yan koltukta yatiyor
Moralim cok bozuk canim yaa, dün benimki dediki sürekli cok az yiyorsun, cocuklar bile geliyor bizim orda silip süpürüyor tabaklarini, senin yedigin seyler cok komik ve hala kilo veremiyorsun, normal degil canim bi doktora git test felan yaptir belki bir terslik vardir dedi..
canim inankiii eve kesinlikle yemem gerekenlerin disinda birsey alinmiyor, benimki aksamlari ne yerse yesin ben agzima bile vurmuyorum. geceleri eskiden sürekli karnim guruldardi, simdi acliga öyle alismiski migdem, aclik hissediyorum ama o aclik hissi rahatsizlik bile vermemeye basladi, alistim yani, aksamlari doktorun verdigi meyveyi bile yemiyorum, bir bardak tarcin cubuklu süt iciyorum sicak..
bu gercekten adaletsizlikkkkk !!!!!!!!!! olamaz yaaa, israrla birakmiyorum devam ediyorum ama üzülüyorum fazlasiyla, sporda yapiyorum artik, ergün bisiklet sürüyorum, hemde doktor haftada 3-4 gün yap dedigi halde.. bugün benimki kahvalti hazirlama biraz uzun uyuyayim dedi diye sabah kalkmadim 09.00 da, o gidincede ben uzun uzun uyumusum, saat 13.00 de uyandim, sizin saatle 14.00tabii kahvalti saatim felan gecmisti artik. önce tartildim ve 70.900 geldim, bi moralim bozuldukiiii sormaa gercekten haksizlik bu ama yaaaa,, ne olabilirkii sebebiii, varsa bir fikriniz nolur biseyler diyinnnnn
Neyse saat 13.00 de uyanip su ictim, üzerine 2 ceviz ve 3 kuru kayisi yedim..benimkini arayip oradan bana izgara tavuk ve sote sebze getirmesini istedim,evde malzeme kalmamis diye. az önce getirdigi yemegi normalde bir insan yer ve doymaz bile.. kilo veremeyen ben yarisini bile yiyemedim ve kaldirdim, aksama devamini yicem artik..
yemekten sonra bir büyük fincan türk kahvesi ictim, simdi yesil cay iciyorum..
bir saat icinde gider benimki, o gidince yine yazarim.. simdilik öpüyorum :-(((
canım 14 günde 600 gr vermişsin. senin kilonda ortalama 1.200-1.500 gr falan verir bu kadar sürede senin diyetinle. canım birincisi hormon kaynaklı olabilir sıkıntı. gerçekten test yaptırmanda fayda olabilir. diyetisyene gittiğini yaptığını düşünmüştüm ben.
ikincisi ve en önemlisi de uyku düzeni canım. gün içinde uykusuzluktan ölsen bile uyumaman lazım. sabah 8 ya da 8 buçuk gibi kalkıp gece 12 gibi uyumuş olman lazım. uyku düzenin yerinde olmazsa metabolizman yavaş çalışır, bu da kilo vermeni yavaşlatır. buna bi çözüm bulman lazım ya da bu tempoda gitmeyi kabullenmelisin. ama yine de bir test yaptır canım. o kadar emek veriyorsun, allah korusun başka bir sıkıntı varsa tedavisi yapılır.
yine de az değil sedefcim 600 gr, nutella yedin, pasta yedin. başka bikaç kaçamağın daha olmuştur. lütfen umutsuzluğa kapılma. hormonlarına baktır, sorun yoksa uyku düzneinden olabilir canım.
bi de ölçülerini mezurayla ölçüp not edecektin, yaptın mı? onları sık sık kontrol etsen daha motive edici olur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?