hoşbulduk Esracım
d.günü yapmadık ki bana :)
eşim önce maaşının yatar yatmaz kredilere kartlara taksitlere derken eridiğini anlattı:) sonra da ne istersin d.günü hediyesi dedi:))
ben de hiiiççç dedim :))) parası yokken de alır o ama ben düşünmezsem eksilerde yüzücez hep. ne gerek var. hem oğluşun okulu bütçemizi epey sarstı.
bi ara kendime kendim bişeyler alırım :) mesela saç bakım seti bioxcin :)))
yok canım yok. hayatta kesmez onlar beni. zaten cumartesi bir büyük şeker pare ve en az 15 tane çikolata kaplı minik dondurma yedim. yememem lazım. ama canım istiyor deli gibi. dilime vurdu :)
evet canım yarın uzatırız sporu, telafi ederiz inşallah.
ya aslında ben yeğenlerin doğumgünüyle ortak yapmışsınızdır diye düşündüm. ve itiraf ediyorum benim aklım pastada(( pasta yeseydin fırsattan istifade, ühühüüh (reglken tatlı krizine maruz kalmak)..
cmts günü akşam 18:30 gibi vardık ablama. akşam yemeği yedik sonra üstüne çikolatalı pasta kestik, yeğenimle birlikte üfledik mumları. çok güzeldi. ince dilim kestim kendime.
ama sonra oğluşun yarım tabağını da yedim tam oldu:) pazar sabahı görümcem de ev yapımı pizza, simit, kek yedim(
pazar akşamı mantı yedim ohoooo h.sonu hep cısss'larla dolu.
fotoğrafını gördüm ama o da saylanmaz :) yazdım oraya da.
Sedeeeef destan mı yaıyorsun yine bize heee :)
cmts günü akşam 18:30 gibi vardık ablama. akşam yemeği yedik sonra üstüne çikolatalı pasta kestik, yeğenimle birlikte üfledik mumları. çok güzeldi. ince dilim kestim kendime.
ama sonra oğluşun yarım tabağını da yedim tam oldu:) pazar sabahı görümcem de ev yapımı pizza, simit, kek yedim(
pazar akşamı mantı yedim ohoooo h.sonu hep cısss'larla dolu.
fotoğrafını gördüm ama o da saylanmaz :) yazdım oraya da.
Sedeeeef destan mı yaıyorsun yine bize heee :)
benim internet yavaş galiiba Sedefcim. senin de sayfada olduğunu gördüm ama mesajını göremeyince dedim herhalde destan yazıyor :)
menemen yaptım 2 yumurta ile. yedim bitti ya laa, ne ara yedim ben onu :))))) yanında 1 dilim köy ekmeği yedim. çay içerim ama o da boş gitmiyor belki 2 bisküvi yerim
sonra çamaşır asıcam. kuruyanları yerleştircem. ütü yapsam iyi olur bi de. oğluşa mama yapıcam; tavuk suyu çorba. tavuklar çözülsün diye bekliyom. düdüklüye atıcam.
sonra da 16:00 da çıkarım yola. 17:00 de çıkıyor ama ben erken gideyim. belki velilere ödev vs verirler
ya sabah hiç veli yoktu tanıdık. anaokulu velileriyle ders yapıp hadi gidin artık mı dediler nedir :)
Sedefcim bundan sonra anaokulu maceralarımla sizi güldürücem. siz de tecrübe edinmiş olacaksını. bizim okul da geçen hafta 3 gün (2'şer saat) oldu. bugün tam olarak başladı. yani sabah 09:00 akşam 17:00. bu arada 10 ay taksit ödüycez okula, kolejin anaokuluna gidiyor. bi de ev kredisi var. kolay kolay düzlüğe çıkamayız biz
Esracım öyle arada çozutunca sonra insan çabuk topluyor kendini tartıda farkı görünceben 3 magnumla başladım ya diyete
evi süpürdüm geldim, ara öğün yaptım, şimdi duşa.
menemen çok faydalı ekmeği az tüketince. 2 yumurtalıda yağı 1 yemek kaşığıysa 300 kalori anca vardır, tek yumurtalıda da 220 falan. istediğinizde yağını ve ekmeğini kontrol ederek yiyebilirsiniz. yumurta sevmediğimden ben yumurtasız yiyorum ama keşke yumurtalı yiyebilsem. çok besleyici o haliyle.
valla gül ya, çok heyecanlıyım ben de oğlunla senin adına. ne maceralar yaşayacaksınız, neler göreceksiniz :) bu arada ev almışsınız ya canım, düzlüğe çıkmış sayılırsınız. Allah sağlık versin de dert etme hiçbi şeyi.
sedefcim sen de dikkat et kendine. hiç öyle düşünmüyoruz yok kokoş da ne inancak falan diye. çok iyisin sen, gerisini boşver.
Ellerine saglik canim, bende kapattigimdan beridir temizlik yapiyorum ama bitiremedim cünkü cok yavas ve titiz yapiyorum ne yazikki, bu agirlikla ev isi yapmak iskenceye dönüsüyor cünkü makul vakitte bitiremiyorum.simdi bende ara ögün yaptim iki ceviz ve birkac tane üzümle, üzerinede bolca su ictim. kahvaltidan sonra iki kere ara ögün yaptim,ögle yemegi yemedim, istahim yok, bakmayin ayakta atlattigima aslinda kizla nefes alirken bile icim agriyor sanki, kulaklarim bile gidiklaniyor ama yatak dösek oldugumda hic iyilesemiyorum kii
$imdi dinlenmek icin oturdum, güzel bir Türk kahvemi yaptim, birde yesil cay yine kocaman bir kupada ve limonlu, sirayla icecem simdi)) televizyonu actim, önümdede laptop keyif yapiyorum anlayacaginiz sonrada kalkip ev islerine devam edecem yapabildigim kadariyla artik..
Cok sagol Esracim böyle düsündügün icin hakkimda, sizlerde cok iyisinizgercekten parayala imanin kimde oldugunu hickimse bilemez, bana disaridan bakan hic alakasi yoktur bu islerle der ama evde birde görseler bir elimde tesbih dua okurum yalniz kaldigim zamanlarda, dustan cikar vakit bulabilirsem Yasin okurum, Allah kabul ederse tabii..hepimizin dualarimizi ve dileklerimiz en hayirli bicimde kabul etsin insallah..
Bende menemeni iki orta domates, 2-3 sivri yesil biber ve 1 tane yumurtayla yapiyorum, bir tatli kasigida zeytin yagi ekliyorum, karabiber ve kirmizi pul biber azicik tuzz.. bugün yapacaktim sivbiberler bozulmasin diye ama et yemem lazim bugün,aksama izgara salata ve birazcikta yogurt var menüde..
aksam yemegim kabune idi. soganli tavuklu pirinc pilavi:)
oglusu almaya giderken yurudum ama tempolu 20 dk.
havalr degisti bizim metabolizmamiz da degisti sankinSedefcim, sen gunduz yemezsen aksam cok yersin tabiki de.
bu arada para ile imanin kimde oldugu bilinmezmis. ve asla hakkinda zannettigin gibi dusunmedim cnm, az cok tanidik birbirimizi di mi ama yaaa:)
oglus gec uyudu bakalim sabah kalkabilcez mi, ben de kis cayimi icip uyuycam. esim taze zencefil almis. yesilcayima da kattim. birazdan iki caydan da icip yaticam.
velilere odev yokmus:) hee Esracim burda da hala sbahci oglenci durumu var devletokullarinda diye biliyom ben. o 66 ayliklar nasil dayansin tam gun uyumadan.
oglumu bugun 1 saat uyutmayi basarmislar nasil olduysa. ve de geri uyandirirken nasil sinirli uyanmadi acaba:) butun nazi bize mi yaaff
gozum agridi uyuycam.
Esracim gecmis olsun. regl agrisina papatya ve rezene iyi gelir. bi dene
Sedefcim eger tutulma ise sicak dus al, usutme ise o kis cayindan yap, bolca sogan ye:))))))
Ali topu tut:)
Gul sen de sacmalama, yat uyu:)))) yarinda foto ekle okul donusu, Sef sen de:)
Son 2 gündür cok ilginc, gündüz agzima lokma koyasim gelmiyor, aksamda asiri aclik hissediyorum, canimin ne istediginide bilmiyorum kii ;-/
aksam yemegimi 18.20 da yedim, yemegin yaninda yemem gereken yogurdu etteki demir vitamini ni öldürmesin diye yemedim, yemegin üzerinden yaklasik 2 saat gecti, 4 kasik yogurdun üzerine gündüz ara ögün yaptigim muzun kalan yarisini dogradim ve birkac tanede kücük üzüm attim icine, biraz tarcin ve türkiyeden aldigim yüzde yüz dogal ve kalorisiz toz halindeki tatlandiriciyla ( doktor önerdigi icin almistim ) tatlandirdim, onu yiyorum simdi..
cok halsizim, son ara ögünümü yedikten sonra biraz bisiklet sürebilirsem sonrada du$a girecem, biraz elime yüzüme bakayim benimki gelmeden.
iki gün önce cankurtaranlik yapan arkadasimla sali günü nehirin kenarindaki yürüme parkurunda yürümek icin randevula$mistik ama saatini konusmadik, daha hala ondan ses cikmadi, alistim artik onunla sözlesipte, sonradan yamuk yapmasina, eger bu seferde yaparsa araya ciddi bir mesafe koyacamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?