başlarsın uygulamaya listeni yarın canım, sıkılma. ayda 2-3 gün çekiliyo bu sıkıntı. doğumgününü falan atlat, tam gaz devam edersin.
benim liste fena değil ama o kadar yiyince tartıdaki rakam düşmüyo canım. ben de kontrol etmeye çalışıyorum iştahımı.
malzemelerin bır kısmı yok evde, temin edince hemen deneyeceğim. sağol canım. bu arada bunu türkiyede gittiğin diyetisyen mi tavsiye etmişti?
benim de var öyle bir arkadaşım, artık arayıp sormuyorum ben. boşver sen de canım. pasta yemişsiniz bahaneyle :))
doğumgününüz kutlu olsun canım tekrardan, iyi eğlenceler.
Selam canim, cok iyi yaaa, 87 li rakamlari görebilmissin sonundabisürü yürüyü$ yapmi$sin masallah, ayrica dün yediklerin sanki cokmu$ gibi görünüyor ama aldigin kalori cok degil, dengeli yaniii yine
tatli krizlerine girdim iki üc gündür, bugün bir dilim ya$ pasta yedim, dün ekmege cikolata sürdüm yedim, ve reglin ilk iki gününde birer tane dondurma yedim ama son 3 gündür yemek yiyemiyorum tabii, bende kalori sInIrIni a$madim ama listeme harfiyyen uyamadim. yarin tekrar listeye harfiyyen uyulacak
Bu arada ödem cayinin tarifini istemissin canim, daha önce yazmi$tim buraya ama simdi ugrasma aramakla diye sana kopyaliyorum hemen, ben faydasini görüyorum ictigimde, umarim sende görürsün canim..
Ödem çayı
Yarım orta boy yeşil elma (kabuklu dilimleyin)
Yarım limon (kabuklu dilimleyin)
1 çay kaşığı tane karanfil
1 çay kaşığı tane karabiber
1 kabuk tarçın
2 litre su
Hepsini 5 dakika kaynatıp, süzün. Buzdolabında muhafaza edin. Günde 2 su bardağı soğuk veya ılık tüketin.
bunu daha önce arkadaşımın biri yapmıştıı
sen faydasını gördünmü canım
Selam arkadaslar..günlerdir hic yazmadim buraya, aslinda vakitsizlikten felan degil ugramamam, vaktim vardi yeterince ama artik istek kalmadi yazmak icin acikcasi.. buradaki bu basligi acmadan önce ( May-girls ) herbirimizin ayri ayri günlüklerimiz vardi ve birsekilde birkac arkadas birbirimizi bulduk isindik felan derken, sobetlerimiz bölünmesin diye tek bir baslik altinda toplanip sobet edip diyet desteklerimize burada devam etme karari aldik.. ama malesefki herkesin yerinde yeller esiyor, sabahlari uyaninca bile cogumuzun ilk isimiz hemen burada günaydin yazmak oluyordu genellikle, 2 ay evvel isten ayrilmadan önce bile isyerimden yaziyordum mutlaka bir firsatini bulup..
Cogu arkadasimiz bir hoscakal bile demeden sesiz sedasiz ayrildi aramizdan, kimimiz sitede baska sayfalarda dolanip duruyor ama bizleri hatirlayip iki kelime yazmaya tenezül etmiyor, kimimizde eskiden kullandigi günlügü tekrar kullanmaya baslamis..herkesin kendi tercihi tabikide, bu bir sitem yada sorgu felan degil asla, böyle biseye zaten kimsenin hakkida olamaz, herkesin kendi tercihii..
Aslinda $unu söylemek istedim gitmeden özetlee; biz buraya hepberaber bu yolda yürümeye karar vererek, birbirimize destek olmayi amaclayarak yazmaya basladik, simdi ben tekbasima kaldigimi görüyorum bu topikte ve artik benimde ugramak icimden gelmiyor acikcasi... ben diyetime ve hergün 1 saatlik sporuma devam ediyorum, insallah basaracamda, umarim sizlerde istediginiz kiloya ulasirsiniz.. yanii bende artik yokum kizlar ama sessiz sedasiz kaybolmak yerine bir veda ederek ayrilmayi daha uygun gördüm, cünkü sizlerle sadece diyet konusmadik, dertlestik, bazen sakalastik, hatta kendi cevremizde tanidigimiz insanlarla paylasamadiklarimizi paylastik, vafasizlik etmek istemedim, sizleri cok sevdim, devam edebilmeyide cok isterdim hepberaber bu uzaktan dostluga..arada bir belki nadirende olsa ugrarim sizleri sayfalarinizda ziyaret ederim.. hedefime ulastigimdada bir basari öyküsü mutlaka yazarim..
Kendinize iyi bakin, hersey dilediginiz gibi olsun kizlar, Hoscakalin
sitem sevgiden doğar demişler Menevüşem. biz de seni seviyoruz.
üstü kapalı bir hoşçakal demeden gitti dediğin kişi de benim herhalde.
ama ben gitmedim ki hoşçakal diyeyim.
gelecek yüzüm yok.
diyeti boşladım.
70 kiloyu gördüm tartıda.
oğlum 3 gün anaokuluna gitti.
farklı streslerdeyim ve habire yiyorum.
gelip buraya 1 paket çekirdek çitlediğimi mi yazayım. aklınıza mı getireyim o tadları. sizi de mi bozayım? ben bozdum gitti çok üzgünüm, göbeğim çıktı tekrar.
tek umudum haftaya tam gün başlayacak oğlum ve ben yürüyüşlere başlayacağım. inşallah
Esracım selam bu arada :)
yalnız işe yaradı şaka maka fırça ya da sitemin adı her neyse artık :)
ya kuzum ben hergün tartılıyorum, e sen tartılmıyosun uzunca bi süre haklısın da. gül zaten salmış iyice. ben de açıkçası çok sıkılıyorum bu topikte. sonuç odaklıyım, hemen görmem lazım, sizin sonuçlarınızı da görmem lazım. sana da baskı yapamıyorum. ben de boşladım açıkçası. bi de siz rahatsınız fazla kilolarınız insani ölçülerde. benim acelem var, vereceğim kilo çok. kendim gibi arkadaşlara da bakıyorum gidip, motivasyonum artıyor. bundan sonra siz de yazın bol bol. ben günlerdir forum başındayım işler aldı başını gidiyor evdeki. ramazandan sonra dağınlan motivasyonumu arttırmaya çalışıyorum bi an önce. işe başlıcam, acil azaltmam laızm kilolarımı.
yaa benim hergün tartilmama sebebimi acik konusmak gerekirse, ben cok zor kilo veriyorum, doktorun verdigi liste bile bana cok geldi normal yedigim gidalara oranla ve verdiklerini verdigi saatte yiyorum ama azaltarak yiyorum, cünkü hem bitiremiyorum, hemde o oranda yersem sanki kilo alacam gibi geliyor, yani ergün tartilsam bir fark göremeyecegimi biliyorum ve ac kalarakta zayiflamam imaknsiz, bunu anladim ben, suanda sporu hergün yapiyorum, günde 6 ögünde besleniyorum bikac lokmada olsa yiyorum, insalla verecem böyle azmettikce ama canim ergün tartilmam hevesimi azmimi kiriyor malesef, cünkü seninki gibi günde 100-200-300 gramlar farketmiyor bendebirde bir kere daa söylüyorummmm, asla baska yerlere yazilmasina ne kizarim nede böyle biseye bende dail kimsenin hakki olabilir, tek derdim burada cok yalniz kaldigimi hissettigimdendii ama neysee.. yanlis anlasilmak istemem, öyle olduysada özür tekrar
canım böyle bir şey için birbirmizden özür dilemeyecek kadar yakınız biz. özür yazıp durma :)
ben anlıyorum senin tartılmama nedenini. sabredebilsem ben de öyle yapmak istiyorum ama ben de çok sabırsızım. seni yalnız bırakmam mükün değil ama. hergün baktım ben buraya. ne yazmış, yazmış mı diye. neyse tatlıya bağlandı her şey. yalnız hissetmek yok, değilsin çünkü yalnız. asıl sen şu gülü geç de o görsün yalnız kalmayı :)))
canım ben bi koşu evi toparlamalıyım. yine yazarım. dikkat et kendine.
merhaba kızlar, sevindim aramızda kırgınlık olmamasına.
sabah (10:00-11:00)kahvaltımı standart yaptım ama ekmek yemedim sanırım ve çabuk acıktım.
şimdi öğle yemeğimi(01:00-02:00) yedim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi. sabah ile öğle arası çok çabuk acıkıyorum. 4 saat bekleyemedim.
3 tane hurma yedim tatlı ihtiyacını bastırsın diye. Türk kahvemi de içtim. şekersiz tabi. telvelerini kaşıkla yiyesim geliyor. ya kalkıp bi tane daha yapsam ne olur?
oğluşumun anaokulundan ihtiyaç listesi verildi onları almaya gidicem birazdan. ilk defa oğluşumla çarşıya gidicez. tranvaya binicez.
anaokulu konusunu abarttığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama o daha bebek yaa. bi ara fotoğrafını ekliycem.
foto demişken Esracım fotonu görüne ben de Sedef'in tepkisini verdim. gerçekten ben de daha fazla kilolu hayal etmişim, sorry.
sen yakında bize yakalayacaksın veya bekle orda ben gelicem bu abartı yemelerimle:)
oğlum etrafımda dolanıyor. az önce ayaklarını penyeden içeri sırtıma soktu:)) ben biraz onunla ilgileneyim.
saniyorum gülde artik yalniz birakmaz bizi, dimiii Güll
sana kolay gelsin canim, ben Tük kahvesi yaptim, birde yesil cay.. onlari icince benimde temizlik yapmam lazim.. yesil cay cok igrenc geliyor bana, cok zor iciyorum ama dün iki büyük fincan ictim, artik hergün 2-3 fincan icmeye calisacam tiksinmezsem.. tekrar görüsmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?