May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canim ben diyete baslamadan önce 2 günlük bir detox vermisti bana diyetisyen.. vücudum cocuklugumdan beridir cok ödem toplar benim. sonra hemen 3. gün dyetin ilk günü oldu benim icin, 6 gün sonra gittigimde hala ödemlerimin bir kismini atamadigimi gördü yaptigi ölcümde. bu cayida kendisi önerdi,hem metabolizmayi hizlandiriyor hemde ödem söktürüyor, iki bardak mutlaka iciyorum hergün.. bi dene istersen, bana iyi geldi..

Haaaaaaaa bu arada diyetisyenden birsey daha ögrendimmmm, regl biter bitmez vücut ödemlerden hemen kurtulamiyormus, regl bittikten 3 gün sonra tartilin dedi kadin banaa.. buda önemli bi bilgi bence, paylasayim dedim

benim de var öyle bir arkadaşım, artık arayıp sormuyorum ben. boşver sen de canım. pasta yemişsiniz bahaneyle :))

doğumgününüz kutlu olsun canım tekrardan, iyi eğlenceler.

cok sevdigim bir arkadasim, her kötü gününde yaninda oldum ama benim oldugum kadar onu bulamadim itiyacim oldugunda yanimda, cok takmiyorum acikcasi artik. eskiden hergün konusurduk, simdi o aramazsa ben pek aramiyorum bile..ben ya varimdir ya yokumdur canim, bir öyle bir böylee olacaksa hic olmasin benim icin daha iyi..birde dedigim gibi hem kendisi arayip gelecem diyor hemde her seferinde bir bahanesi cikan yine kendisi neyseee salllamiyorumm

Cok te$ekkür ederim iyi dileklerin icinn canim

bunu daha önce arkadaşımın biri yapmıştıı
sen faydasını gördünmü canım

bunu daha önce arkadaşımın biri yapmıştıı
sen faydasını gördünmü canım

doktor söyledigi icin hergün düzenli 2 bardak iciyorum ama bilemiyorum canim ne kadar faydasi oldugunu henüz, günde 3 litre su iciyorum, sicak iceceklerle birlikte aldigim sivi miktarida yaklasik 2 litreyi buluyordur..yani aldigim sivi miktari cok yüksek, bu caya ragmen hala bile ödem var.. ama mutlaka bir faydasi oluyordur metabolizma ve ödeme..

Selam arkadaslar..günlerdir hic yazmadim buraya, aslinda vakitsizlikten felan degil ugramamam, vaktim vardi yeterince ama artik istek kalmadi yazmak icin acikcasi.. buradaki bu basligi acmadan önce ( May-girls ) herbirimizin ayri ayri günlüklerimiz vardi ve birsekilde birkac arkadas birbirimizi bulduk isindik felan derken, sobetlerimiz bölünmesin diye tek bir baslik altinda toplanip sobet edip diyet desteklerimize burada devam etme karari aldik.. ama malesefki herkesin yerinde yeller esiyor, sabahlari uyaninca bile cogumuzun ilk isimiz hemen burada günaydin yazmak oluyordu genellikle, 2 ay evvel isten ayrilmadan önce bile isyerimden yaziyordum mutlaka bir firsatini bulup..
Cogu arkadasimiz bir hoscakal bile demeden sesiz sedasiz ayrildi aramizdan, kimimiz sitede baska sayfalarda dolanip duruyor ama bizleri hatirlayip iki kelime yazmaya tenezül etmiyor, kimimizde eskiden kullandigi günlügü tekrar kullanmaya baslamis..herkesin kendi tercihi tabikide, bu bir sitem yada sorgu felan degil asla, böyle biseye zaten kimsenin hakkida olamaz, herkesin kendi tercihii..
Aslinda $unu söylemek istedim gitmeden özetlee; biz buraya hepberaber bu yolda yürümeye karar vererek, birbirimize destek olmayi amaclayarak yazmaya basladik, simdi ben tekbasima kaldigimi görüyorum bu topikte ve artik benimde ugramak icimden gelmiyor acikcasi... ben diyetime ve hergün 1 saatlik sporuma devam ediyorum, insallah basaracamda, umarim sizlerde istediginiz kiloya ulasirsiniz.. yanii bende artik yokum kizlar ama sessiz sedasiz kaybolmak yerine bir veda ederek ayrilmayi daha uygun gördüm, cünkü sizlerle sadece diyet konusmadik, dertlestik, bazen sakalastik, hatta kendi cevremizde tanidigimiz insanlarla paylasamadiklarimizi paylastik, vafasizlik etmek istemedim, sizleri cok sevdim, devam edebilmeyide cok isterdim hepberaber bu uzaktan dostluga..arada bir belki nadirende olsa ugrarim sizleri sayfalarinizda ziyaret ederim.. hedefime ulastigimdada bir basari öyküsü mutlaka yazarim..
Kendinize iyi bakin, hersey dilediginiz gibi olsun kizlar, Hoscakalin

Son düzenleme:

tatlım birkaç gündür girip bakıyorum buraya. online göremedim seni, mesaj da yazmamışsın. şimdi iyi misin yazmak için açtım bu sayfayı ve mesajını gördüm. sanırım sitemin bana günlüğüme yazıyorum, 90 kilo üzeri başlığına yazıyorum diye. ama ben bunları buraya yoğun bir şekilde yazarken de yapıyordum canım. kırıldım açıkçası böyle laf sokar gibi belirtmenden durumu. sen işteyken aktif bir şekilde kullanıyordun ama evdeyken içinden gelmiyor sanırım. sen ne kadar aktifsen ben de kendi adıma o kadar aktiftim. biraz kişi kendinden bilir işi gibi olmuş. neyse sağlık olsun. keşke böyle olmasaydı ama.

sitem sevgiden doğar demişler Menevüşem. biz de seni seviyoruz.

üstü kapalı bir hoşçakal demeden gitti dediğin kişi de benim herhalde.
ama ben gitmedim ki hoşçakal diyeyim.
gelecek yüzüm yok.
diyeti boşladım.
70 kiloyu gördüm tartıda.
oğlum 3 gün anaokuluna gitti.
farklı streslerdeyim ve habire yiyorum.
gelip buraya 1 paket çekirdek çitlediğimi mi yazayım. aklınıza mı getireyim o tadları. sizi de mi bozayım? ben bozdum gitti çok üzgünüm, göbeğim çıktı tekrar.
tek umudum haftaya tam gün başlayacak oğlum ve ben yürüyüşlere başlayacağım. inşallah

Esracım selam bu arada :)

Son düzenleme:
h.sonu doğumgününe gidicez yeğenimin. tabi ben biraz hamurişi yapıp götürcem. 1 kilo daha alıp dönerim sanırım

Son düzenleme:

Tüm sitemi sana aslında Gül, Sedef'in. kuzum niye bozdum diye gelmemezlik yapıyosun? salma bu kadar kendini, askere gitmiyo ya oğluşun, kreşe başlıyor. kendine zaman ayıracaksın, o da gelişecek gözünün önünde, daha da güzelleşecek hayatınız. haftaya gel bak sürekli. bu deli sedef de regl mi oldu nedir, atar yapıyor hemen. valla ikinize de küsecem ha.

kız nankör sedef ben bu başlığa 440 mesaj yazmışım, o geziyo dediğin başlıklarda yarısı kadar yok yazdıklarım. yatıyon tabi öğlene kadar, gelince de bizi bulamayınca sitem

kuzum yapma böyle ya. valla ben de dün mesajı ilk gördüğümde kızdım sana, gıcık gıcık cevap yazdım. pişmanım kuzummm :))

Son düzenleme:
kizlar günaydinn, güll canim Vallahi seni kastedmedim hoscakal demeden gitti derken, mesela pinar vardi ve cok seviyordum onu, bu basligi acarken hepberaber ortak sayfada bulusalim diyerek actik, o birden kayboldu, onu düsünerek aslinda yazdim kimileri hoscakal demeden gitti derken..buarada gelmeye yüzüm yok diye düsünme sakIn canim cünkü hepimizde oluyor bu gevsemeler, kilo alip vermeler. benim agzimda aylardir diyet, spor laflari dönüp duruyor ama hala bir arpa boy katedemedim meselaaa.. benim hic yüzümün olmamasi lazim ugramaya..hem bizim bu sayfamizda sadece diyet konusulan bir yer olmaktan cikti, sen gel yeterki, bi günaydin de oda yeter bize canim
yaa Esra cok üzüldüm böyle seyler yazmana, cünkü bu ortak sayfayi kendimiz icin actik demek baska yerlerde bisey paylasmicaz demek degildiki.. dediklerim hep yanlis anlasilmiss.. demek istedigim sey özetle $uyduu ; burasi epimizin ortak bulusup birbirimizi kolayca bulabilecegimiz, ortak paylasim topigimizdi ama ben yalniz kaldim, ee ben türkiyeye gittim, döndügümde baktim dogrudüzgün kimse ugramamisti, ugrayip biseyler yazip paylasmazsamda kimse ugramiyor, ugrayanda bakip cikiyor sadece.. demekki dedim ben biseyler yazinca mecburen mi cevap yaziliyor. yani aslinda yinede kendimi ifade edemedim tam olarak ne demek istedigimi, sadece kendimi burada yalniz kalmis hissettim, öyle hissedince gelip gitmeye benim istegim kalmadi son zamanda. ama kimseye laf sokmak degildi amacim. öyle sey olurmu, tabikide bir buraya hapsolmayacaazz hicbirimiz.
Neyseee, yine ifade edemedim kendimi ama insallah siz anlamissinizdir anlatmak istedigimi :-(
Esracim ama gercekten direk sana degildi demek istediklerim, genel olarak herkeseydi, tam tersine icinmizde kilo vermeyi en iyi basaran sen oldugun icin mutlu bile oluyordum, demekki azicik spor ve biraz dikkat etmeyle oluyormus bu is diyip güc aliyordum senden..neysee olur böyle seyler.. yanlis anlasildiysam özür dilerim yinede

yalnız işe yaradı şaka maka fırça ya da sitemin adı her neyse artık :)

ya kuzum ben hergün tartılıyorum, e sen tartılmıyosun uzunca bi süre haklısın da. gül zaten salmış iyice. ben de açıkçası çok sıkılıyorum bu topikte. sonuç odaklıyım, hemen görmem lazım, sizin sonuçlarınızı da görmem lazım. sana da baskı yapamıyorum. ben de boşladım açıkçası. bi de siz rahatsınız fazla kilolarınız insani ölçülerde. benim acelem var, vereceğim kilo çok. kendim gibi arkadaşlara da bakıyorum gidip, motivasyonum artıyor. bundan sonra siz de yazın bol bol. ben günlerdir forum başındayım işler aldı başını gidiyor evdeki. ramazandan sonra dağınlan motivasyonumu arttırmaya çalışıyorum bi an önce. işe başlıcam, acil azaltmam laızm kilolarımı.

yaa benim hergün tartilmama sebebimi acik konusmak gerekirse, ben cok zor kilo veriyorum, doktorun verdigi liste bile bana cok geldi normal yedigim gidalara oranla ve verdiklerini verdigi saatte yiyorum ama azaltarak yiyorum, cünkü hem bitiremiyorum, hemde o oranda yersem sanki kilo alacam gibi geliyor, yani hergün tartilsam bir fark göremeyecegimi biliyorum ve ac kalarakta zayiflamam imaknsiz, bunu anladim ben, suanda sporu hergün yapiyorum, günde 6 ögünde besleniyorum bikac lokmada olsa yiyorum, insalla verecem böyle azmettikce ama canim hergün tartilmam hevesimi azmimi kiriyor malesef, cünkü seninki gibi günde 100-200-300 gramlar farketmiyor bende birde bir kere daha söylüyorummmm, asla baska yerlere yazilmasina ne kizarim nede böyle biseye bende dahil kimsenin hakki olabilir, tek derdim burada cok yalniz kaldigimi hissettigimdendii ama neysee.. yanlis anlasilmak istemem, öyle olduysada özür tekrar

Son düzenleme:

canım böyle bir şey için birbirmizden özür dilemeyecek kadar yakınız biz. özür yazıp durma :)

ben anlıyorum senin tartılmama nedenini. sabredebilsem ben de öyle yapmak istiyorum ama ben de çok sabırsızım. seni yalnız bırakmam mükün değil ama. hergün baktım ben buraya. ne yazmış, yazmış mı diye. neyse tatlıya bağlandı her şey. yalnız hissetmek yok, değilsin çünkü yalnız. asıl sen şu gülü geç de o görsün yalnız kalmayı :)))

canım ben bi koşu evi toparlamalıyım. yine yazarım. dikkat et kendine.

saniyorum gülde artik yalniz birakmaz bizi, dimiii Güll
sana kolay gelsin canim, ben Tük kahvesi yaptim, birde yesil cay.. onlari icince benimde temizlik yapmam lazim.. yesil cay cok igrenc geliyor bana, cok zor iciyorum ama dün iki büyük fincan ictim, artik hergün 2-3 fincan icmeye calisacam tiksinmezsem.. tekrar görüsmek üzere

merhaba kızlar, sevindim aramızda kırgınlık olmamasına.

sabah (10:00-11:00)kahvaltımı standart yaptım ama ekmek yemedim sanırım ve çabuk acıktım.
şimdi öğle yemeğimi(01:00-02:00) yedim. sanki kıtlıktan çıkmış gibi. sabah ile öğle arası çok çabuk acıkıyorum. 4 saat bekleyemedim.
3 tane hurma yedim tatlı ihtiyacını bastırsın diye. Türk kahvemi de içtim. şekersiz tabi. telvelerini kaşıkla yiyesim geliyor. ya kalkıp bi tane daha yapsam ne olur?

oğluşumun anaokulundan ihtiyaç listesi verildi onları almaya gidicem birazdan. ilk defa oğluşumla çarşıya gidicez. tranvaya binicez.

anaokulu konusunu abarttığımı düşünüyorsunuz biliyorum ama o daha bebek yaa. bi ara fotoğrafını ekliycem.
foto demişken Esracım fotonu görüne ben de Sedef'in tepkisini verdim. gerçekten ben de daha fazla kilolu hayal etmişim, sorry.

sen yakında bize yakalayacaksın veya bekle orda ben gelicem bu abartı yemelerimle:)

selam canim, anaokulu olayini abarttigini düsünmüyorum, cünkü benim henüz cocugum olmadigi halde bir bebi$ gördümmü aninda yüzümde cok tuhaf bir ifade beliriyor, insan kendi evladina kiyabilirmi,hic ayri kalmamissin ve simdi saatlerce birilerinin ellerine teslim edeceksin.. tabiki bu duruma alisana kadar sorun eder insan ama inanki ikinizde alisinca bu duruma hem oglu$a hemde sana cok iyi gelecek bence.. oglun aksama kadar evde sIkILmayacak, seninde kendine ayiracak biraz firsatin olacak, gidip geleceksin disari, mecburen azda olsa kendini toparlamak zorunda kalacaksin insan icine cikacagin icin ve eminimki o tela$in ve gidip gelmelerin sanada ayda en az 1 kilo kaybettirecek yada yesen bile kilo almanin önüne gececek.. imreniyorum cocugu olan insanlara, vaktim daraliyor, bilmiyorum Allah banada nasip eder mi ki ?

ikinci Türk kavesini icmek icin azicik bekle, zamansiz aciktigin biara ic bence, cünkü acligi baya bir bastiriyor, istahi baya bir kesiyor sanki.bende ictim az önce, simdi yesil cay iciyorum kendimi zorlayip.. eskiden her kahvemi ictigimde hemen fal kapatirdim kendime ama artik kapatmiyorum, gecen tv de izledigim fallarla ilgili bir filmden etkilendim..
Esrayi cidden bende cok daha iri bir insan olarak hayal etmistim, cünkü hem 100 kilo ile basladi diyete hemde kendini kocaman göbekli felan diye anlatinca gözümde canlandirdigim resim cok farkliydii.. kendine haksizlik etmis demekkii.. seninde dedigin gibi bize ulasacak yakinda ve biz yerimizde sayiyoruz iki ileri bir geri
canim artik daa sIk görelim senide aramizda, kilo veremesekte motive olur )

Son düzenleme:

kuzum yeşil çayı bergamut aromalı iç. o çok daha güzel. bi de azar azar iç, alışıtkça çoğaltırsın. tiksindirme kendini. ocağı sildim şimdi banyo temizlemeye gitcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…