May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

kuzum abarttığını düşünmüyorum. küçük tabi, ama kendini rahatlatmaya çalış. bak gör her şey daha güzel olacak, şimdiki çocuklar mahallelerde yalnız ve içine kapanık. kreş bunu engeller en azından canım.

bu arada kansızlık olabilir demir eksikliğine bağlı canım, telveyi yeme isteği bundan oluyor. ya kendine yüklenme. ben de ramazandan sonra baya bi süre kontrol edemedim iştahımı. yavaş yavaş canım.

bugün cok uykusuz hissediyorum kendimi, havalar serinledi burada ve hergün sabah ise gider gibi saatimi kuruyorum kavalti hazirlamak icin, cokta gec yatiyoruz, aslinda tam uykumu alamiyorum.gün icindede uyursam gece uykum gelmiyor

sabah biraz domates, salatalik, 3 parca peynir, iki fincan acik cay ve 1 dilim tam tahilli ekmekle kavalti yaptim, ardindan da balik yagi hapimi ictim.. kahvaltidan önce her sabah en az yarim litre su iciyorum mutlaka.
Günde iki dilim ekmek yiyebiliyorum, ikinci dilimimle ne yazikki kacamak yaptim benimki sabahlari ekmege cikolata sürüpte yer bazen ve ben sabahlari kahvalti masasina koyuyorum mecburen yiyemeyecegim diger kavaltiliklarida..aslinda hicbirini canim istemiyor ama o nutellayi cok canim ister oldu, yasak yaaaaaaa illaki cazip gelecek benimki gittikten sonra ben müge anli nin programina takildim kaldim, masada önümde kaldi öyle, toplayamadim.. nutella bütün albenisiyle beni cagirdi resmenn ve bugünki ikinci dilim hakkimi zamansiz ve sakincali bir sekilde tükettimmmmmmm

sonra benimki öglen ugradiginda gelirken hazir tavuk getirmisti, ona pilav yaptim yanina bir tabaklik, ayran yaptim birde.. biraz tavuk yedim bir bardak ayran ictim, tabii ekmek ve pilav yemedim yaninda, az öncede bir kücük elma yedim.. $uana kadar iki fincan acik cay, iki büyük fincan yesil cay, iki fincan türk kahvesi ve tam 1,5 lite su ictim..
bugün saniyorum artik bu saatten sonra biraz yogurt, biraz süt, 3 tane kuru kayisi ve iki tane ceviz yerim birer saat arayla saat 21. 00 e kadar... icmem gereken daha 1,5 lite su ve iki büyük bardak ödem cayi var, gece otururkende bir fincan daha yesil cay icerim belkii..
Benimki öglen gelince bütün islerim kaldi öyle, birazdan kalkip evi silip süpürecem, tozlari al, mutfagi, banyoyu parlat derken baya yorulacam sonrada spor yapip aksam 23. 00 den öncede dusumu yapmis olmam lazim..
bu arada bende leslie yapmaya basladim ama 3 mil degil, 15 dakika yapiyorum , kaslarim isiniyor 15 dakika icinde zaten sonra kondisyon bisikleti sürüyorum 45 dakika kadarda..
neyseee, hadii bana kolay gelsin

sedefcim merhaba,

canım bu ara herkes öyle. güneşte patlamalar varmış, onun oluşturduğu elektromanyetik alan yorgunluk stres depresyon yapıyormuş. ben de feci haldeyim canım. inan hiç halim yok. dikkat et kendine.

menün de sporun da geyt güzel. nutellayı dert etme, olur o kadar. eskisi gibi kavanozu yarıya indirmiyoruz ya (kesin sen de yapmışsındır :)). leslieyle de çok güzel ısınırsın canım. süper olmuş başlaman.

ben de regl oldum 3 gün önceden. doğum kontrol hapı kullanıyorum, erken olmaması lazım o yüzden ama oldu. nasıl karnım ağrıyor. şu an aç hissediyorum, canım şerbetli tatlı istiyor... çok memnuniyetsizim yani şu an. sürekli şikayet ediyorum baksana. inşallah yarına geçer. yarın biraz işlerim var. yine görüşürüz canım, yazarım ben. dikkat et kendine

akşam yemeğimi 18:30 da yedim. ama epey kalorili bişey idi. o da yetmezmiş gibi üstüne dondurma ve tadımlık bisküvi de yedim.
az önce gece gece Türk kahvesi içtim. sonra telveleri yemeyip bu kez içine az z.yağı ekleyip yüzüme peeling yaptım.
hem kahve hem bakım ikisi bir arada :) çoooook göözelim şimdik

Türk kahvesini nasıl köpüklü yapıyorsunuz kızlar. ben buzdolabından su ile 1 fincan için 1 dolu tatlı kaşığı kahve ile yapıyorum en kısık ateşte. ama köpük pek güzel olmuyor. şekersiz yapıyorum diye mi olmuyor?

oğlumun okuluna gelen hatunları bir görseniz hepsi platform topuk, yazlık elbiseler vs şıkır şıkırlar. bense spor ayakkabı, kot, penye :)))

neyse belki Sedefin dediği gibi ben de kendime özen gösteririm evden dışarı çıka çıka, onlara baka baka :)))

oğlumla bugün çarşıya gittik. topu topu 2 saatte gittik geldik ama. böylece öğle ile akşam arasındaki 4 saate uyabildim.
darısı diğer günlere diycem ama h.sonu İstanbuldayız. yeğenlerimin d.gününe gidicez. giderken poğça ve kurabiye yapıp götürcem.
belki börek yaparım poğça yerine. mayasız poğça daha iyi olur galiba börektense. farklı bişeyler deneyeyim. mürdüm erikli kek gibi vs..

not: sabah fıstık da yedim 5-6 tane (yer fıstığı)

a haaaa benim depresyonsu hallerim ondan mı acep yani güneş patlamasından

nutella almayın eve kızlar, olsun bitsin. onun yerine bitter çaklıt yiyin cidden.

geçmiş olsun Esracım. regl ağrısı ne berbat şeydir iyi bilirim benim resmen kabusumdu. işyerinden her ay izin alırdım
ama doğumdan sonra çook farketti. azaldı, ağrı yok gibi, sadece sıkıntısı oluyor. ama ayaklarımı üşüttüysem kesin ağrıyor.
tatlı krizini hurma ile geçiştir. veya elmayı rendele, tarçın ve ceviz ekleyip tatlı niyetine ye.

valla akıl vermesi çok kolay ama o anlarda nefsine hakim olması çok zor. imza; 2-3 haftada 2 kg almayı başarmış biri

hamarat kadın seni. yap farklı şeyler ama az yağlı olsunnn :)

senin havan yeter canım, boy pos. iki aya ağızlarını açık bıraktırırsın sen onların.

menün de iyi sanki valla. erken yemişsin sıkıntı olmaz canım kalorileri. tebrikler düğün için, sünnet mi oluyor yeğenlerin.

canım çok uykum gelmiş benim, saçmalıyo olabilirim bu mesajda. kaçayım ben. iyi geceler

alemsin kuzum ya :) sen o 2 kiloyu 2 günde verirsin, sudur, ödemdir o.

ben almıyom zaten eve nutella. olsa da dönüp bakmıyorum yüzüne. çikolat seviyorum ben.

ben de doğursam aslında ama var vakti daha :)

doğum gününe gidiyoruz kız Esra ne düğünü :))) gece gece güldürdün beni. Allah da seni güldürsün :)))

ben de yatıyum (oğlum böyle konuşuyor, istiyum, yatıyum :))) ) laz da değiliz ama ???

okulda yemekhaneye ve wc ye el yıkamaya giderlerken sıra oluyorlar. çuf çuf çuf tren gidiyor diye şarkısı var.
bizimki çuf çuf çuff tren gedeyor diye söylüyor :))) bayılıyoruz biz tabi :))

hee bi de geçen gün okul çıkışı ( bu hafta 3 gün sadece 2 saat gittik, alışma haftasıydı) aynı sınıftan bir kız ile bahçede koşturuyorlardı. kızın anneannesi gelmiş, yere çömelip kollarını açtı gel yavrum diye. bizimki kızdan önce gidip sarılmaz mı kadına :)))) hiç yabancı ayırt etmiyor. daha öncede ptt de sıra beklerken bir adamın kucağına gitmişti, adamı duygulandırmıştı.

Sedefcim ben 33 yaşımda doğurdum. geç değil senin için henüz. Allah vakti gelince hayırlı zamanda versin inşallah.
Esracım sana da inşallah istediğiniz vakit, bekletmeden hayırlısıyla versin Allahım.

ikinizi de anne olunca görücem beeeennn. anaokuluna bebeklerini verirken :)))) (bu da demek oluyor ki bi yere kaçmak gitmek yok hep burdayız. zayıf bedenlerimizle farklı konularda yazışırız. ben size bebek bakımı hakkında tüyolar veririm hehehe)

yaf ben senin o oğlunu yerim. foto istiyorum valla. nasıl tatlı o öyle ya. maşallah

tiyosuz olmaz didiklerim zaten ben başınızın etini.

diyorum ya canım gözümden uyku akıyo, anlamıyorum ne okuduğumu, yazdığımı da bilmiyorum. eşim de kalkmıyo gidip yatalım.

senin o oğlunu öpeyum. iyi geceler canım, görüşürüz.

Günaydin kizlarr...

Esracim selam , Valllaa bu patlamalar günestemi oluyor yoksa bizim icimizdemi anlayamadim, hakkaten tuhaf bi sekilde durduk yere parlayabiliyorum..nutellaya gelince bu sabah yine yedimmmm :-(((( aslinda toplasan bi tatli kasigi kadar ancak eder ama yememeliydimm yinede. tatli seylere pek düskün degilim aslinda ama yasak yaa, cezbediyor i$te

dün cok aciktim aslinda ama aksamlari nefsime hakim olmayi ögrendim, bir bardak tarcin cubuklu tatlandiricili sicak sütümü ictim spordan sonra, oda bana yettiii. 50 dakika bisiklet sürdüm dün aksam ama sürmeye basladigimda vücudum isinmisti cünkü ev temizligi yaptiktan hemen sonra sürmeye basladim.

bugün yine üc parca peynir, bir fincan acik cay, 1 dilim tam bugdayli ekmekle gayet normal basladi kavaltim ama kahvalti masasi ortada bekleyince yine sonradan yemem gereken ikinci dilim ekmege nutelleyi sürdüm yedim malesef
Simdi yesil cayimi iciyorummm,ali$maya basladim galiba biraz tadina bu cirkin cayin )

Gül ün oglu$la ilgili yazdiklarina bayildim, cok tatli yaa, Allah bagislasin. Gül gercekten cocugunun okula baslamasi sana iyi gelecek canim, kendine azicik vakit ayirabileceksin. ayrica tarz olayinada kafani takma, herkesin kendine göre bi giyim tarzi var, bende yüksek topuklulardanim ama bazen carsida rahat rahat babetlerle yürüyebilen kisilere imreniyorum, ben biran önce canimi eve atabilsem diye düsünürken, onlar özgürce uzun uzun yürüyebiliyorlar ., ama em rahat hem $Ikta olabilirsin tabiii, bence okala baslayinca mutlaka tekrar kendini bulacaksinn bak görürsün.. izmirdeki ablam iki cocuktan sonra fazla kilolardan ötürü tüm tarzini ve o eski bakimli süslü halini kaybetmisti ama yine toparladi kendini, kilolarinida verdi, kayan tipinide düzeltti herkeste bi dönem oluyor bu senin suan icinde bulundugun durum aslinda, bende ilk kilo aldigim sene kendimi taniyamiyordum mesela..

Gülcüm Türk kahvesini ben cok güzel yaparim, sekersiz olmasiyla ilgisi yok saniyorum köpügün, ben önce suyu koyuyorum,dolaptanda olmayacak,sicak suda olmayacak.. sonra üzerine kaveyi ekliyorum ve yüksek ateste yavas yavas karistiriyorum, su azicik isininca kisiyorum atesi ve sürekli karistirmiyorum ama arada bir karistiriyorum, üstte köpük birikince fincana aliyorum kasikla, kaynayincaya kadar bikac posta köpük oluyor zaten üstten... bende öyle bi anlattimkii, alti üstü bir kahve, sanki manti aciyorumm ))))

ayyy neysee yine yazdikca yazdim destanii ) birazdan bende bir kahve icerim, bugünde evde yapilmasi gerekenler var, cünkü yarin büyük ihtimalle misafirlerim gelebilir

yazdiginiz herseyi okuyorum tek tek ama cevap yazacagim zaman unutuyorum bircogunuu yaa, ne bicim bir hafiza bu benimkisiii :44: galiba biraz ceviz yemem lazim, balik yagi hapida kullanmaya basladim gerci amaa bakalimmm

günaydıııın kızlar, nirdesiniz?

sabah 11:30 itibariyle standart kahvaltımı yaptım. üstüne 3 tane bisküvi yedim çayla şimdi 4 saat bekliycem. acıktığım anda Türk kahvesi içicem.

bana Türk kahvesi yapma sırlarınızı yazın bakem :)

pasta börek işine akşam girişeyim diyorum. yoksa gün içinde yerim ben onları

bütün yazı güneş gözlüksüz geçirdim. tamir ettiremediğim için.gidip onu tamir ettireyim oğluşumla.
geçen sene d.günümde almıştı eşim. bu sene de yenisini mi istesem hi hi hiii

oğluşumun resmini eklemeyi başardım sanırım bi bakın kuzuma

ya ben de 3-5 satırı yazana kadar Sedef destan döktürmüş :) bi de diyom ki nirdesiniz :))))

Türk kahvesini bi de öyle yapayım Sedefcim. ben önce kahve sonra su koyuyorum. ve hep kısık ateşte yapıyorum baştan sona.

ben de kayan tipimi düzelticem inşallah.

tabi bolca makarna yiyerek nasıl olacaksa. bugün dolma yapem bari bulgurla karışık. her akşam ayrı bir makarna versiyonu yaparsam olacağı buydu yani

öperim ve kaçarım kızlar, çamaşır var makinada. onları asabilmem için önce kuruyanları toplamam lazım. tembelim tembelim deee tembelim ha uşak haaa imza; kafayı yemiş bir ev hanımı

canım sabah yediğin 1 tatlı kaşığı bal, reçel, pekmez, nutella hiçbir şey yapmaz. dert etme. akşam kaçırmadıktan sonra sorun olmaz.

seni kokoş seni, ben de yürüyemiyorum topukluyla. ama çok özniyorum, maşallah

benim de hiç keyfim yok sedecim. suş almam laızm sabahtan beri üşeniyorum. bankaya, ordan anneme gitmem laızm. puff...

çok tatlı canım oğluşun, maşallah. Allah nazardan saklasın, nasıl sevimli.

hadi bak sen de yavaştan giriyorsun moda, çok sevindim. şu istanbulu da atlat gel, tam gaz o zaman. bence 1 dilim pasta ve ikramlardan da 1 küçük porsiyon hakkı tanı kendine. nefsin körelir.

ben kahveyi oda sıcaklığındaki suyla, tek şekerli ve 1 tatlı kaşığı kahveyle yapıyorum. orta düzeyde köpüğü olur. ama yemek kaşığı kadar koyan yerlerinkiler de çok lezzetli oluyor dışarda içince.

kızlar ben gideyim çok iş var. ben de sabahtan beri tembellik. oof çok sıkıcı hakikaten bu aralar ya.

ay bu arada doğumgünün kutlu olsun canım, ne zaman bu arada?

Son düzenleme:

kiz cok tatli ma$allah bu yaaa Anneli babali büyümesini nasip etsin in$alla Rab bimm..
bu senede itiyacin olan baska bir$eyi hediye ettir kendinee
Türk kahvesi yapimimi bir manti yapan hatun edasiyla anlatmaya calistim biraz önce okursan canim yukarda.. atta yesil cayim bitsin bende bir tane yapip icecem, daha bugün icmedim.. bu arada yesil cayimi yarim kiloluk fincanda salliyorumki tadinin keskinliginin etkisi azaliyor.

kizlarrr bu arada bugün koltuklari silmeyi planliyorum, hayatimda hic silmedim simdiye kadar, bana tiyoo verin, koltuklar beyaz.. hipo döksem silecegim suya olurmu ve neyle silinirki bu :26:

Son düzenleme:

ay aynı ben, kim toplucak bu çamaşırları üç gündür ((

hoşçakalın kuzular.

haklisin aslinda, ben onu sabah yemesem gözüm kalirdi belki aksama dogru götürürdümm )
Valla canim topuklu ayakkabiyi saplanti haline getirmekte iyi degil benim gibi, gercekten bazen rahat olmak lazim.. özgürce yürümek varken ne bu iskenceyi cekiyorum anlamiyorum..
Keyfin disari cikinca gelir biraz canim yerine, sIkma canini, gecer heralde bu patlamalarimizda kolay gelsin sana cok öpüyorum

ahaahaayyy kizz napim yaaa, ben iyice yalnizim burada, yine senin oglus var, esranin annesi yakin felan.. bende sizi yakaladimmi yazdikca yaziyorummm
Esranin da dedigi gibi senin avan yeter, insan kendi degerinin farkina vardimi, icindeki di$iyi ancak ozaman kesfedebilir, boylu poslusun, cok fazla kilonda yok,, sadece senin dedigine göre tarzinda azicik bi oynamak lazim, kii oda isin en kolay yanii..
makarna yemeyi bende cok severim ve eskiden ergün yerdim ama cok uzun zaman oldu agzima girmeyeli :-( yemiyip icmeyipte hala kilo veremiyorum yaaa, ne bicim is bu anlamadim
benimde makinede havlular var asilmayi bekliyorrr, bir tembelde burada var, yalniz degilsin canim kolay gelsin sanada cok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…