May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

biz de eşimle yalan dünya'yı izliyoruz. gerçi yorgunluktan sonuna kadar izleyemiyor o, hemen uykusu geliyor, yatmaya gidiyor.
ben de mutfak toplayım çay yapayım derken kaçırıyorum.
en iyisi sizin yaptığınız gibi netten izlemek. hem reklam yok (biz bazen reklam arasında ne izlediğimizi unutuyoruz, yaşlı bir çiftiz netekim )

)))))))
ben yillardir internetten izlerim dizileri, direk yeni bölüme geciyor ve reklamsiz, tv den izlemek zorunda kaldigimdada hic tat alamiyorum sürekli uzun uzun reklamlar.öbr evdeyken türk kanallarim yoktu mecburdum netten bakmaya ama burdada var ama ben yüzüne bakmiyorum artik :-D
ya$li ciftttt ))) eminimki en fazla 32 sindirr

ya işte bu tür durumlar bizi bu hale getirmedi mi?
ben de çalışırken evde yemek olmazdı. hazır sipariş verirdik. veya en kolay makarna, hazır yufka ile gözleme yapardık. sonuç ortada. sinsice artan kilolar, yapışan kilolar.

mutlaka pazara veya markete gidilecek (gerçi markette yeşillikler kötü oluyor ama )
diyette evde bulunması gereken kurtarıcı hazırlar mutlaka stoklanacak(dardanel ton, az yağlı süt, nesfit, kuruyemiş (tadımlık), vs)

bugün bütün haftayı planlayacağım. öğlen ve akşam ne yiyeceğimi (kahvaltım standart )
bunu bir alışkanlık haline getirip toplu alışverişe gidilemiyorsa bile planda yazan yiyeceği o gün eve dönerken almak bile işe yarayabilir.

çalışırken işleri planlıyordum ama eve gelince pöfff

ama artık değiştireceğim. düzenli planlı tertipli olacağım. nerde plan orda ben

Sohbet koyuymuş ne güzel ya :))) Ancak gelebildik annemlerden. Bugün markete gittik kızlar. Kivi buldum nihayet. Ama benim kabızlık yüzünden yaptıklarım tam marketten çıkarken etki etmesin mi?!! Nasıl bir karın ağrısı. Eşim ödeme yaparken ben koşa koşa wc aradım. Tabi o kadar çabaya bu sefer de diare olmuşuşum. Ama karnım hala çok şiş. Şimdi liptonun kiraz saplı form çayını içiyorum, bakalım içindeki rezene ve sinameki daha beter etmez inşallah beni.

Tatlım aç kalma, hiç olmazsa şu saatte bir bardak süt iç. Kalsiyum çok işe yarar. Keşke ben de süt içebilen biri olsaydım. Yumurta da koymuyorum ağzıma. En çok diyetteyken arıyorum bunları.

Güzelbirgün oğlun 3 yaşında demek :) Öp benim için, en tatlı zamanları :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız :) ben bu haftada bir tartılma işlemini bi türlü yapamıyacam galiba bu sabah yine tartıldım ama sevindirdi beni 300 gr daha eksildim
ALLAHım duy sesimizi hepimizinde emeğini boşa çıkarma istediğimiz kilolara ulaşalım (amin)
kızlar bu arada bişey soracam. allah izin verirse bebek düşünüyoruz bu yüzden bitkisel çayları bıraktım acaba yeşil çayın bi zararı olurmu :44:

Tebrik ederim canım, Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin her şeyi bebeğini de :)

Ben bi ara bi şey duymuştum. Hamile kalmadan hemen önce diyet yapmak pek tavsiye edilmiyor. Diyeti bırakıp koruma döneminde hamile kalmak daha iyiymiş. Diyetteyken vücutta yararlı vitamin mineral ve aminoasit eksikliği olabiliyormuş. İstersen bir süre ertele. Ya da diyeti bırak canım. Ama yeşilçayın bir zararı olacağını düşünmüyorum. Siyah çaydan tek farkı flavonoid denen antioksidan içermesi.

sağol canım önerilerin için. aslında gerekli bütün gıdaları almaya çalışıyorum sadece miktarlarını azalttım bide abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum. birde sadece bu ay için serbestiz olmadı güz dönemine ertelicez bebek işini o yüzden yine dikkat etmeye çalışırım heralde o zaman yeşil çaya devam ediyim ben

Kızlar günaydın,

Bugün 2 haftam doldu diyette ve ben 100 kg.dan 96.8 kg.a düştüm. 3.2 kg daha hafifim :) Bu zamana kadar hafif tempoda yaptığım yürüyüşlerimi artık evde 3 mil leslie e çıkarmayı planlıyorum. Yeşilçayımı bitirince de başlayacağım. Umarım bu hafta bize güzel sonuçlar verir.

Kahvaltımı yaptım. 19 gr kaşarla kepek ekmekli tost (165), 100 gr salatalık (15), şekersiz yeşilçay.

Toplam 180 kalori. Sporumu yapana kadar anca gelirsiniz zaten siz de :)

Canım o zaman sen bu ay folik asit kullan istersen. Bebek olmasa bile zararı olmaz. Bir de bmi'in 25. Yanı tam doğurganlık bmisi :))) Bu ay koruma yap sadece istersen, o şekilde de verirsin zaten. Meyveni, sebzeni, sütünü, proteinini ihmal etmezsen çok güzel gider her şey :) Allah gönlüne göre versin canım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :))

amin canım inşallah. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

kizlarrrrr günaydinnnnnn, burada saat henz 08.00 ve ben yeni kalktim, simdi hazirlanip ise gidecem ama kahvemi icerken dayanamadim actim bi bakayim dedim.. cok vaktim yok, sadece yazdiklarinizi okudum, isyerinde olurum 2 saat sonra ve tek tek cevap yazacammm..pinar insallah iyidir hic sesi cikmiyor iki-üc gündür :-(
amannnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine pazartesi sendromuuu :-/ gerci bugn neseli uyandik amaaa )
neyseee kizlarr ben yazacam size ise gider gitmezz, gününüz simdiden aydin olsunn )))

Günaydın canım, yeni haftamız hayırlı olsun. Sen işe gidene kadar ben de lesliemi yapayım o zaman. Yaşasın may girls kardeşliği :))))

Kızlar ben geldim :))))

3 mil leslie yaptım geldim. Benim hafif tempolu 30 dakika yürüyüşlerden sonra bu pek zorlayıcıydı :) Çok mutluyum valla, inşallah her sabah yaparım bunu ben artık :)))

Bol su ve yeşilçay içmeliyim. Sporla birlikte parçalanan yağ hücreleri bir sürü serbest radikal salgılıyormuş kana. Antioksidan almamız lazım çok fazla.

güzelbirgün alemmm bir kadinsinn, bazen senin yazdiklarini okurken yüzümde bi tebessüm beliriyorr )
yaa bende hergün eve gitmeden önce kendi kendime planlar yapiyorum ama i$im yorucu olmadigi halde sanki sirtimda tas tasimisim gibii eve gider gitmez, topuklularimdan, üstümdekilerden, hattaa takilarimdan bile kurtuluyorum,oldugum yere yigiliyorum )
harbii keyfime dü$künüm galibaa ;.D
planlarim genelde suya düsüyor yanii :-/
haftalik plan ve alisveris yapmak aslinda en güzelii tabii yapmayi basarabilirsen, ye yiyecegini bilir bir ögün önceden hazir edersin..
ben 6-7 yasimdan beridir okul, dershane, i$ hayati derken söyleee güzel bi ev hanimi olmayi özenmisimdir hepp kizlarrr, bilmiyorum belkide sIkIcI gelir bir müddet sonra ama sIrtinda yük olmadan daha az sorumlulukla yasamak galiba özgür hissettirir insani..
arkadasim bana calisma otur evde diyor ama hem kendime güvenemiyorum ya sIkILIrsam evde olmaktan diye hemde sonucta o bir erkek ve erkek milletinede cokta güven olmaz saniyorum dimi ama, ya birgün hersey tersine dönerde bu büyü bozulursa, el elde bas basta kalmayim diye simdilik calisayim diyip gecistiriyorummm
sana sormak istedigimmm, sen hem calisma hayatini hemde ev hanimligini yasamis bir bayansin anladigim kadariylaa, hangisi seni daha memnun ediyor, eskidenki hayatinmi yoksa simdikimi daha iyi ?

clutch bir türlü orta yolda bulusamadikk ))))))))))
yagmurdan kacarken doluya tutulmussunnnn kasada :-D bugün daha fazla yüklenme bencee canim, koyver gitsin kendi haline :-DD
yaa evet dün cok sagliksiz ve düzensiz beslendim ama elden bisey gelmedii napimmm :-/
Insallah simdi daha iyidir bagirsaklarin, dikkat et canim..

Günaydın canım, yeni haftamız hayırlı olsun. Sen işe gidene kadar ben de lesliemi yapayım o zaman. Yaşasın may girls kardeşliği :))))

spor yapmaya baslamana cok sevindim canimmmm, eger bir saglik sorunun yoksa yavas yavas yapmana engel olacak kadar kilolu degilsinki zatennnn, bir program vardi yeni bir hayat diye, oradaki insanlar 120-150 kilo arasiydi ama onlar bile spor yapiyorlardii, mutlaka cok daha hizli vermeye baslayacaksin artik canim, cok sevindim..

Daha iyiyim bugün canım. Sanırım çözüldü artık sorunum.

Bugün beslenmene dikkat et canım sen de. Proteinini güzelce al. Spor yapıyorsun o kadar, kasların güçlensin :)

canim cocuk yapmaya karar vermissin, Allah gönlüne göre versin insallah..üzerindeki kilolardan kurtulup sonra hamile kalsan daha iyi olurdu sanki ama senin kararin tabiki canim..sen bu dediklerini yapip hafifde yürüyüsünü yaparsan zaten yavas yavas gitmeyede devam eder eminimkii.. hayirli haberlerini kutlariz artik burada )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…