biz de eşimle yalan dünya'yı izliyoruz. gerçi yorgunluktan sonuna kadar izleyemiyor o, hemen uykusu geliyor, yatmaya gidiyor.
ben de mutfak toplayım çay yapayım derken kaçırıyorum.
en iyisi sizin yaptığınız gibi netten izlemek. hem reklam yok (biz bazen reklam arasında ne izlediğimizi unutuyoruz, yaşlı bir çiftiz netekim)
süper giden havanin durumu bugün öyle kasvetli ve yagisliydikiiii, kafami bile kaldiramadim tüm gün :-/
öyle bir uyusukluk varki üzerimdeeeeeee hic tadini cikaramadim yaaaa evde oldugum bu günün...
bugn cok kötü beslendim kizlar, hem yetersiz hemde sagliksizzz... dün alisveris yapmadik, bugünde isyerinden yemegim gelecek diyee rahat rahat davrandim, oda gelmediiii, kaldiimmmiiii ac ortadaa.. evdede yiyecek bana uygun pek bisey yoktuu.. offf cok cirkin bir gündüüü, bitsede kurtulsakk :-DD
süper giden havanin durumu bugün öyle kasvetli ve yagisliydikiiii, kafami bile kaldiramadim tüm gün :-/
öyle bir uyusukluk varki üzerimdeeeeeee hic tadini cikaramadim yaaaa evde oldugum bu günün...
bugn cok kötü beslendim kizlar, hem yetersiz hemde sagliksizzz... dün alisveris yapmadik, bugünde isyerinden yemegim gelecek diyee rahat rahat davrandim, oda gelmediiii, kaldiimmmiiii ac ortadaa.. evdede yiyecek bana uygun pek bisey yoktuu.. offf cok cirkin bir gündüüü, bitsede kurtulsakk :-DD
günaydın kızlar nasılsınız :) ben bu haftada bir tartılma işlemini bi türlü yapamıyacam galiba bu sabah yine tartıldımama sevindirdi beni 300 gr daha eksildim
ALLAHım duy sesimizi hepimizinde emeğini boşa çıkarma istediğimiz kilolara ulaşalım (amin)
kızlar bu arada bişey soracam. allah izin verirse bebek düşünüyoruz bu yüzden bitkisel çayları bıraktım acaba yeşil çayın bi zararı olurmu :44:
Tebrik ederim canım, Allah yardımcın olsun, gönlüne göre versin her şeyi bebeğini de :)
Ben bi ara bi şey duymuştum. Hamile kalmadan hemen önce diyet yapmak pek tavsiye edilmiyor. Diyeti bırakıp koruma döneminde hamile kalmak daha iyiymiş. Diyetteyken vücutta yararlı vitamin mineral ve aminoasit eksikliği olabiliyormuş. İstersen bir süre ertele. Ya da diyeti bırak canım. Ama yeşilçayın bir zararı olacağını düşünmüyorum. Siyah çaydan tek farkı flavonoid denen antioksidan içermesi.
sağol canım önerilerin için. aslında gerekli bütün gıdaları almaya çalışıyorum sadece miktarlarını azalttım bide abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum. birde sadece bu ay için serbestiz olmadı güz dönemine ertelicez bebek işini o yüzden yine dikkat etmeye çalışırım heraldeo zaman yeşil çaya devam ediyim ben
Canım o zaman sen bu ay folik asit kullan istersen. Bebek olmasa bile zararı olmaz. Bir de bmi'in 25. Yanı tam doğurganlık bmisi :))) Bu ay koruma yap sadece istersen, o şekilde de verirsin zaten. Meyveni, sebzeni, sütünü, proteinini ihmal etmezsen çok güzel gider her şey :) Allah gönlüne göre versin canım, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :))
kizlarrrrr günaydinnnnnn, burada saat henz 08.00 ve ben yeni kalktim, simdi hazirlanip ise gidecem ama kahvemi icerken dayanamadim actim bi bakayim dedim.. cok vaktim yok, sadece yazdiklarinizi okudum, isyerinde olurum 2 saat sonra ve tek tek cevap yazacammm..pinar insallah iyidir hic sesi cikmiyor iki-üc gündür :-(
amannnn yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yine pazartesi sendromuuu :-/ gerci bugn neseli uyandik amaaa)
neyseee kizlarr ben yazacam size ise gider gitmezz, gününüz simdiden aydin olsunn)))
ya işte bu tür durumlar bizi bu hale getirmedi mi?
ben de çalışırken evde yemek olmazdı. hazır sipariş verirdik. veya en kolay makarna, hazır yufka ile gözleme yapardık. sonuç ortada. sinsice artan kilolar, yapışan kilolar.
mutlaka pazara veya markete gidilecek (gerçi markette yeşillikler kötü oluyor ama )
diyette evde bulunması gereken kurtarıcı hazırlar mutlaka stoklanacak(dardanel ton, az yağlı süt, nesfit, kuruyemiş (tadımlık), vs)
bugün bütün haftayı planlayacağım. öğlen ve akşam ne yiyeceğimi (kahvaltım standart )
bunu bir alışkanlık haline getirip toplu alışverişe gidilemiyorsa bile planda yazan yiyeceği o gün eve dönerken almak bile işe yarayabilir.
çalışırken işleri planlıyordum ama eve gelince pöfff
ama artık değiştireceğim. düzenli planlı tertipli olacağım. nerde plan orda ben
Sohbet koyuymuş ne güzel ya :))) Ancak gelebildik annemlerden. Bugün markete gittik kızlar. Kivi buldum nihayet. Ama benim kabızlık yüzünden yaptıklarım tam marketten çıkarken etki etmesin mi?!! Nasıl bir karın ağrısı. Eşim ödeme yaparken ben koşa koşa wc aradım. Tabi o kadar çabaya bu sefer de diare olmuşuşum. Ama karnım hala çok şiş. Şimdi liptonun kiraz saplı form çayını içiyorum, bakalım içindeki rezene ve sinameki daha beter etmez inşallah beni.
Tatlım aç kalma, hiç olmazsa şu saatte bir bardak süt iç. Kalsiyum çok işe yarar. Keşke ben de süt içebilen biri olsaydım. Yumurta da koymuyorum ağzıma. En çok diyetteyken arıyorum bunları.
Güzelbirgün oğlun 3 yaşında demek :) Öp benim için, en tatlı zamanları :)
Günaydın canım, yeni haftamız hayırlı olsun. Sen işe gidene kadar ben de lesliemi yapayım o zaman. Yaşasın may girls kardeşliği :))))
clutch bir türlü orta yolda bulusamadikk))))))))))
yagmurdan kacarken doluya tutulmussunnnn kasada :-D bugün daha fazla yüklenme bencee canim, koyver gitsin kendi haline :-DD
yaa evet dün cok sagliksiz ve düzensiz beslendim ama elden bisey gelmedii napimmm :-/
Insallah simdi daha iyidir bagirsaklarin, dikkat et canim..
sağol canım önerilerin için. aslında gerekli bütün gıdaları almaya çalışıyorum sadece miktarlarını azalttım bide abur cuburdan uzak durmaya çalışıyorum. birde sadece bu ay için serbestiz olmadı güz dönemine ertelicez bebek işini o yüzden yine dikkat etmeye çalışırım heraldeo zaman yeşil çaya devam ediyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?