May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

evet yaa iyi oldu böyle. sonra da zayıf halimizden foto ekleriz :)))

ben evi bi toplayım kızlar. yemek koyayım ocağa. sonra erken gidip bir dolanayım okul etrafında hehehe :)))

ekleriz inşallah canım :))

o küçük kuzunu öp benim için annesi :)) görüşürüz.

Sedefcim sen de kendine dikkat et, hala tam iyileşmemişsindir. görüşmek üzere canım.

evet yaa iyi oldu böyle. sonra da zayıf halimizden foto ekleriz :)))

ben evi bi toplayım kızlar. yemek koyayım ocağa. sonra erken gidip bir dolanayım okul etrafında hehehe :)))

insallahhhh o günleri görürsekkk konmazmiii hic zayiff resimlerrr
Kolay gelsin sana canim, dolan bakalim okul etrafinda )))))))))

Insallahhh canimm, neden olmasin.. annenin rahatsizligini bilmiyorum ama gecmis olsun. kolay gelsin sana, ben zaten yatiyorum battaniyenin altinda ) birazdan bi türk kahvesi icip kendime gelirim..
Görüsmek üzere kizlar,

bul.makinasını boşalttım, yeni bulaşıkları yerleştirdim, oyuncakları topladım, kuruyan 3 posta çamaşırı katladım kaldırdım, 2 makina çamaşır astım, ortalıkta gözüme ilişen fazlalıkları düzenledim. ama yatak odası ve oturma odası duruyor. neyse işte, epey iş yaptım kendi çapımda ve geldim arkideşler. ama birazdan yine gidicem oğlumu almaya.

inşallah birgün gerçek hayatta da buluşuruz kızlar, ne güzel olur. Esracım geçmiş olsun annene, inşallah çabuk geçer.

saat 15:00 itibariyle öğle yemeğimi yiyorum. yine bi tabak kabune :) üstüne de Türk kahvesi yaparım ve yanında 2 karecik bitter yiyebilirim.
eşimin dün canı tiramisu çekmiş. yapsam mı acaba:)

hadi ben öptüm ve kaçtım.

oğluşu almak için yürüdüm 20 dk tempolu.
saat 19:00 da yemek yiycem. sonra çay ve yanında 3 bisküvi yiyebilirim.

belki yarın sabah yürüyerek dönerim veya bir avm ye gidip dolanıp orda yemek yerim. aaayyy vaktim boooll ya ne yapacağımı şaşırdım.

siz nerlerdesiniz bakiiim?

ohhh kizzz sefan olsun Vallaa, gez toz ve en önemliside sakIn arkadasinin arabayla getirmesine razi olma hava güzel oldugu günlerde.. izmirdeki ablamin ogluda 5 yasinda anaokuluna basladi yeni, sabahlari babasi birakiyormus, öglen ablam almaya gidiyormus yürüyerek 15 dk sürüyormus okul, i$in tuhaf tarafi dönerkende cocugun elinden tutuyormus yürüye yürüye geliyorlarmis.. ayyy ne güldümmm, kizzz dedim nasil yürüyor o 15 dakika boyunca, hic mizmizlanmiyormu yolda dedim, tutuyor elimden geliyor iste konusa konusa dedi..
Kizlar bugün ablami gördüm kameradan ve gözlerime inanamadimmmmmmmmm, iki tane dogum yapti ablam, kücük cocugu aralik ayinda 2 yasini dolduracak daha. ablam uzun boyludur 1.72 felan.. ikinci dogumdan ciktiginda 82 kiloydu, ama bölgesel almisti, kocaman kalcasi olmustuuu ve hanii bahsetmistim hatirlarsaniz kilo verdi kosu bandinda yürüyerek ve aksamlari yemeyerek diye.. tam bir senedir cabaladi kati diyetler yapmadan amaaa incecikkk olmusssssssss yaaaaaaa bugün sasirdim kaldim öyleee, kendimden utandim dogum yapmadigim halde onun kadar olamadigim icinn

naapptinnnnnn tiramisuu yaptinmiii kizzz, nasil canim cektiiii, eger yüzüm olsaa benimkini aricam getir dükkandan dicemm ama sabah iki dilim peynir bir ince ekmek yiyipte aksama tiramisu istemeye yüzüm yokkk

bugün sizinle konustuktan sonra arkadasima bir mesaj attim, yine beni sattin ama daha inanmam sana, canin sagolsun yazdim.. hemen aradi, bi kahve icmeye geleyim sana dedi, cikti geldi.. yarin bir spor salonuna basliyormus, sende gel dedi, ikimizde cok yakin oturuyoruz, spor salonuda eve 3 dakika mesafede.ben tamam dedim yarin icin 12.00 de sözlestik, bu gitti benimki geldi, o salona gitmeni istemiyorum dedi, cok nezih bir yer degil dedi,zir zibidi takiliyor oraya dedi, izin vermedi, bende ikna etmeye calistim, kimseyi yaklastirmam yanima felan dedim, tek basima spor salonuna gidemiyorum, kac sefer yillik anlasma yapip bosuna ödedim ama bu sefer arkadasimla mutlaka devam ederim felan dedim, ikna olur gibi oldu, aksama yine bi mevzuyu acarim bakalim, ok derse yarin 12-00 de gidecem

bugün sabah 6 zeyzin 1 ince dilim ekmekle bir fincan cay ve domates, salatalikla kahvalti yaptim, peynir öglen gelirken almis, kalmamisti yiyemedim sabah :-/
sonra yesil cay ve kahve ictimm, ara ögünde iki tane ceviz ve birkac tane kücük üzüm yedim
aksam icin kendime pisirdigim tavugun yarisi öglen yedim 1 dilim tam bugday ekmegiyle..
sonra cok kötü bisey yaptimmmm 5 yemek kasigi yogurdun icine bir tane muz dilimledim, 3 tane kuru kayisi, birkac tane kücük üzüm, 1 cay kasigi tarcin ve natur tatlandirici ekledim icine yedim bigüzelllll... eee tabii bunu yiyincee hic acikirmi insannn..
aksam yemegi icin hic acikmamistim ama gec saatte acikmamak icin kalan yarim porsiyon tavugu öyle attim agzima aksam 19.00 gibi, simdide yesil cay iciyorum ama canim bir Türk kahvesi daha icmek istiyor pöffffffff
tabiii hergün ac karnina yarim lite su iciyorum kavalti öncesi ve kavaltiyla beraberde balik yagi hapimi aliyorum. ictigim su hergün mutlaka 3 litre.. sicak iceceklerle birlikte 5 litreyi buluyor aldigim sivi.. ve yatmadan hemen öncede probiyotigimide aliyorum mutlaka... haaaaaaaaaa bunca zahmete noluyor diye sorarsanizzz, olan tek sey yüzüme gözüme renk geldi düzenli yedigim icin ve eskiden daha halsiz oluyordum, simdi daha güclüyüm sanki eskiye oranla.. ama bunca seyi kilo vermek icin yapiyordum ben halbukiii :-((((((((((((
$imdide oturdum bekliyorum benim yawru ku$un gelmesini, daha 2 saatten fazla var, bir dizi izleyim bareee

Son düzenleme:
selam güzeller,

gülcüm bak kendine bi sürü vakit ayırabiliyorsun artık. spor da olur yürüyüşler. evin de düzenlenir, artık çocuğun yarattığı yoğun dönem bitiyor senin için yavaş yavaş. tiramusu yapmadın inşallah. ya da yapıp yese miydin :) bilemedim valla bugün yediklerimden sonra ne diyeceğimi.

sedefcim inşallah başlarsın spor salonuna. çok faydasını görürsün. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bi güzel. arkadaşına da iyi ki sokmuşsun lafını, az adam olsun şöyle :)

kızlar hiç keyfim yok ya. allak bullağım bu ara. bugün şehit olan askerler eşimin askerdeyken kaldığı kabul toplama merkezinden birliklerine gidiyorlarmış. eşim de diyarbakırda yapmıştı askerliğini. 6 ay yüreğim ağzımdaydı o dönem. şimdi de kardeşim asker. çok üzüldüm olanlara. sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama toparlayamıyorum kendimi. Allah hepsine hayırlısıyla, sağ salim dönmek nasip etsin inşallah. ne biliyim modum düşük bu ara. anneme giderken markete girdim pingui almak için. 1 gofret, 2 de küçük kek aldım. annemde de kola içtim bunların üstüne, gözleme ve kuru pasta yedim bi sürü. 1 litreye yakın da ayran içtim. öyle moralim bozuktu ki gözüm döndü. hiçbirini de çok sevmedim yerken.neyse böyle işte.

annem için geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar. annem yaşlı ve hasta. hepatit b ye bağlı siroz, kalp yetmezliği ve böyle bi sürü hastalık. kontrol için gideceğiz. şimdilik iyi genel durumu.

ikinizi de öpüyorum kızlar. iyi bakın kendinize. görüşürüz yarın.

Canim sormaa, öyle canimiz aciyorkii, benimki gelince haber kanalini acar illa bii, dün gece o izliyor, benim gözlerimde yaslar akiyor, Vatanimizi milletimizi korumak ugruna can veriyorlar, Onlarin mekanlari belli zaten, Allah ardinda biraktiklarina sabirlar versin insallah
Adet döneminde sayilirsin hala, caninin tatli istemesi cok normal, aslinda bir oturup tiksinene kadar yiyeceksin, sonra uzun süre canida istemez insanin :18:
Annen icin üzüldüm canim, Allah sihhat versin....
Spor salonuna baslasakta o beni yine yari yolda birakir gibi geliyor sanki ) bugün o giderken ayak üstp yine dedim zaten, ben en yogun oldugum dönemde bile iki elim kanda olsa yinede sözüme sadik kaldim hep ama sen ayni ciddiyeti göstermeyince üzülüyorum ve inanki artik güvenmiyorum bu konuda, nasilsa iptal eder yada bir isi cikacaktir mutlaka diye gevsek davraniyorum dedim ) ama hep bi bahanesi varrr........ neyseee insanoglu iste, ali$tik artikkk ;-/
Sende kendine iyi bak canim, sIkma canini. Allah rahatlik versinn

Amin canım, Allah kendi sabrından versin ailelerine. sonumuz hayrolsun inşallah ülkece.

sağol canım, sana da Allah rahatlık versin.

günaydin kizlar, aslinda öglen olmus bile coktan ama neysee

sabah 1 haslanmis yumurta, iki kibrit kutusu peynir, domates salatalik, bir dilim light ekmek ve bir fincan cayla kahvaltimi yaptim, kahvalti öncesi tabikide yarim litre suyumuzu ictik. kahvalti sonrasi ara ögün yapmadim.. simdi bir parca tavuk yedim domates salatalik ve bir dilim light ekmekle. yesil cayimi ictikten sonra bir de Türk kahvemi icinde deymeyin keyfimeee ))
Aksama yine tavuk var, iki parca tavuk ve salata..
ara ögünlerde süt, yogurt, meyve ve iki ceviz tüketecem..
Bugünü nasil gecirecegimi henüz bilmiyorum, galiba aksam üzeri bir kahve icmeye cikar yürürüm birazcik

anca gelebildi gezente Gül.

merhaba kızlar, nasılsınız?

Esracım inşallah moralin biraz daha iyidir. haberleri izleyemez oldum ben terörü kınayarak alt eden ilk ülke olacağız başarırsak. trt haberde bi de kendi reklamlarını yapmışlar, artık şehit cenazeleri yeni yapılan yollarla ailelerine daha çabuk ulaştırılabiliyor diye. gel de üzülme gel de bela okuma bu başımızdakilere.

annene çok geçmiş olsun canım. google a "saraçoğlu hepatit b lavanta kürü" diye yazınca gelen saraçoğlu sitesini bi oku istersen. ben bu adama güveniyorum. inşallah şifa olur annene denemenin sakıncası yoksa. doktora danışıp tabi.

Allah sağ salim teskere almayı nasip etsin kardeşine canım.

Sedefcim eve yakınsa o arkadaşın gelmese bile sen git bence. benim de vardı bi tane öyle dönek arkadaşım işyerinde yüzmeye gidemedik o nedenle. ben hala yüzme bilmiyorum.

bu sabah oğlum 07:00 de kalktı. 07:30 da kahvaltı yaptım kendime inanamıyorum. okula bırakırken ağlamaklıydı. içim ezildi yaa.
kendimi alışverişe verdim. tabi öne tranvay maceralarım var. yanlış yerde beklemişim dalgınlıkla. vs vs
neyse sonunda bir avm ye gittim 3 saat gezindim sonra yemek yedim sonra kahve dünyasından tiramisu toplarından aldım hepsini hüplettim. eşim geldi aldı beni, iki meraklı ebeveyn oğluşun okuluna gittik, uzaktan görelim diye. anaokulu koordinatörüne yakalandık ve bilgi aldık rahatladık :)

şu an sağ ayağım ağrıyor üstüne basamıyorum nasıl yürüycem oğluşu almaya bilmem. bi duş alıcam. oğluşun kirlilerini yıkamıştım onları asıcam.
sonra da oğluşu almak içn evden çıkıcam

ben bunları yazarken tel. geldi ara verdim yazmaya. belki de uçacak bunlar. belki de siz bişeyler yazdınız ama göremiyom şimdik.

Son düzenleme:

sağol gülcüm ya, daha iyiyim diyeyim iyi olayım. hala kendime gelemedim ama zorluyorum kendimi. sağol iyi dileklerin için canım. yarın ve pazartesi götüreceğim doktora, faydası var mı soralım ve uygulayalım.

oğluşun alışacak ve çok mutlu olacak canım, endişelenme. şimdi çocuklar çok yalnız büyüyro ve içine kapanıyor. oğlunun bunu kırması için eşsiz bir fırsat bu okul. inşallah çok kolay alışırsınız ikiniz de. ayağın neden ağrıyor acaba. ihmal etme canım.

bak dedin o topları, canım istedi şimdi. niye doymuyorum ben ya, göz açlığı... ben de duş alıp kendime geleyim. sonra da yemek hazırlayayım.

Sedefcim senin de menün harika, ne oldu spor salonu işi? sen de dikkat et kendine canım, görüşürüz.

herkese merabalar buraya artık bi takım sebepler yüzünden uğramıyorum son durumu paylaşmak istedim belki moral verir bu siteye üye olduğumda 65 kiloydum ve yaz başıydı şu an 57 kiloyum sporu hiç bırakmadım okul başladığı için her gün yapamıyorum 55 kilonun altına düşünce sadece hafta sonları yapacağım umarım hepiniz iyisinizdir iyi şanslar!:)

selam Kdilan. senin adina cok sevindim. darisi basimiza. yaptigin sporu da yazabilir misin?

Esracim zamanla alisicaz hem oglus hem biz. bugun cisini altina kacirmis tatlim. konusmadigindan iyi tkip etmeleri gerekiyor. oyuna dalinca kaciriveriyor evde de.

aksam yemegimi 18:00 de yedim. bitter caklit ve biraz biskuvu ve findik badem yedim azicik da. benim de reglim yaklasiyor. h.sonu olurum insallah da pzts oglusu okula gotururken agrimaz. tiramisu toplari pek guzel degildi canin cekmesin:) booogghh cok kotuydu :))))

Sedefcim listen harika gercekten. benim de kendimi toparlamam gerek.

oglus uyudu ben de uyuyayim. azcik utu yapayim once.

Selam kizlar , karsilasamadik bugün. Kdilan sizler belki hatirlamazsiniz ama benim kilo vermek icin ilk yola ciktigim yol arkadasimdi .. iste bu sayfayi acarkenki varolup sonra kaybolanlardan biride O durr hatirladigim kadariyla kosu bandinda yürüyordu dilan Gülcüm.. Dilancim cok sevindim senin adina, hersey gönlünce olsun insallah bundan sonrada
Valla senin o toplar nasil seyler bilmiyorum ama hepsini hüplettigine göre oldukca harika olmali.. benimde canim cok tatli istedi bugün kizlar ve light süt hakkimi bugün erken kullandim ve puding yedim. bugün canimin tatli istedigini benimkide telefonda duydu, insallah getirmez biraz sonra gelirken :18:
Güllll benim anilarimi canlandirdin, ben burada 2005 ten beridir hic otobüse binmedim, yada metroya, nereye neyle nasil gidilir hic bilmiyorum.. isten ayrilmadan önce bir sebepten ötürü metroyla ise gitmem gerekti, tabiii benimki sabah beni götürdü ögreneyim diye,nereden binipte dönecegimide gösterdi, isyerimin kapisina kadarda birakti döndü.. tabii mesai bitiminde ben metroya binmek icin indim asagiya ama ters istikamete gidene binmisim.. 5 durak sonra inmem gerekiyordu, 5 durak gecti hala demiyor benim evin semtinin ismini.. yanimdaki yasli alman kadina sordum,, taaaa 50 km öteki baska bir sehirde buldum kendimiiii, tabiii indim dagin basi gibi issiz bir yerde, öyle karmakarisiktikii, benimkini ariyorum gelsin beni alsin diye, oda i$ saati diye duymuyor.insanlara sora sora dönü$ icin binecegim duragi sordum ama yasadigim korku ve stresiii aslaa tamin edemezsinizzz , eve ulastigimda egilip yerlerini öpesim gelmistiii, benimki hala güler bu olayaaaaaaa
Hala farkinda degilsin ama vakit bollugundan disaridaki hayati tanimaya basladin Gülll, yakinda oglusun okul arkadaslarinin anneleriyle felan aktivitelerde baslayacak.. benim ablamin suanki bütün arkadas cevresi oglunun arkadaslarinin annelerinden olusuyor, tabiki okula yeni baslayan minigin annesinin degil, diger ablamin 12 yasinda bir oglu var, onun annesi i$te..
Bugün spor salonuna gidemedik Esracim, bu sefer yamuk yapan ben olayim dedim, spor cantam bodrum katinda, benimkide inip cikarmadi, esyalarimi tamamlayamadim, arayip aybasinda baslayacagimi söyledigimde arkadasimda sevindi, oda yamuk yapmaya yüzü olmadigindan arayamasada nasil kaytaracam bugün diye kivraniyordu zatenn, can cikar huy cikmazz ben ciktim ama disari yürüdümm bigüzel, oturdum kahvemi ictim, önceden latte macchiato icerdim soguk havalarda, sicak havalarda da eiskaffee icerdim ama gariban gariban oturdum sade kahvemi ictim kalktim, hatta tatlarini bile unuttum, coktandir icmedim kalori hesabi yapmaktan
bugün pek keyfim yok kizlarr, dün bir dizide kadin sevdigi adami topraga veriyordu, aklima Ümit geldi, agladim cok etkilendim, zaten neredeyse hergün bi gözyasi dökerim onun icin ama dizide sanki o kadinin yasadigini paylastim, Rüyamda gördüm sonra, kendime bütün gün gelemedim diyebilirim, zaman gectikce Onun topragin altinda oldugu düsüncesi daha agir gelmeye basladii.. korkunc bir duyguu..pek tadim yok yani bugün saniyorum bu yüzdendii..

Neyseee kizlar ben yine destani döktürmüsümmm.. sIkIci bir gündüü, benimki gelmeden kalkip bir kaportadan geceyim o gelsinde Hürremi izleyelim birlikte internetten,,sirf onunla izlicem diye oynada ama bakmadim diziyeee, haftayi zor cekiyoruz vallaaa.. her aksam geldiginde bir dizimiz vardir izledigimiz mutlakaaa
Esracim umarim daha iyisindir senleee?
kocaman öpüyorum kizlarr, sabah görüsüürüzz insallah

Günaydin kizlarrr, bugün büyük bir bel agrisiyla kalktim saat 09.00 da , Müge Anli nin programini actim hemen, bi yandanda kahvalti hazirladim, simdi kahvemi iciyorum. yahuu böyle programlari izlemek insani üzüyor, ne dertler var insanlarin hayatlarinda.. Allah bizlerde uzak etsin, $a$irtmasin bizleri, ne veriyorsa hayirlisini versin in$allah..
Havalar soguduu burada, hic sevmiyorum ki$ aylarini.. evdede birsürü yapilmasi gereken isler var ama canim hic istemiyor, hatta makinede duran camasirlari yikamak icin bir dügmeye basmaya bile üseniyorum desem $a$irmayinn bu arada bagirsak sorunum var son bir haftadir kizlar, bel agrimda bundan kaynaklaniyor saniyorum, offf yaaaaa
sizler nerelerdesiniz, neler yaptiniz???

tebrik ederim Dilancım. darısı başımıza inşallah.

canım merhaba, kıyamam ben oğluna ya. dikkat etsin hocaları da rencide olmasın arkadaşlarının yanında.

senin de menün gayet iyi. yavaş yavaş çıkaralım o biskuviyi, çikolatayı :))

geçmiş olsun canım. bi toparlanamadın kaç gündür, dikkat et kendine.

ben de izliyorum o programı izlememem gerektiği halde. bir de derdim var köşesine bakınca çöküyorum. zaten haberler felaket. hakikaten insanın bir düğmeye basacak hali kalmıyor bu ortamda.

dikkat et kendine canım. geçmiş olsun tekrardan.

Günaydinn kizlarr, yoktunuz dün ve Gül hala yok, saniyorum bo$ vakitleri bulunca kendini gezmeye verdi ohhh sefasi olsun..
Esracim keyfin yok sanki senin? yada benmi öyle algiladim.. umarim bir sorun yoktur, iyisindirr.
Bugün ne yaparim henüz bilmiyorum, ögleden sonra belki yine cikarim biraz.. belkide cikmam.. daha ev temizlenecek, bisiklet sürülecek ve dus yapilacak. bunlari yapana kadar aksam olur zaten
Galiba evde oturmak sIkIcI gelmeyemi basladi bana ne

yok valla keyfim Sedefcim. çok depresifim bu ara. hafta boyunca yedim yedim. bu sabah kilom 88.0 kg. mesele bu da değil. bi sorunumuz da yok Allah'a şükür ama sıkılıyorum çok.

sanırım ben de evde sıkılıyorum çok. haklısın valla canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…