evet yaa iyi oldu böyle. sonra da zayıf halimizden foto ekleriz :)))
ben evi bi toplayım kızlar. yemek koyayım ocağa. sonra erken gidip bir dolanayım okul etrafında hehehe :)))
evet yaa iyi oldu böyle. sonra da zayıf halimizden foto ekleriz :)))
ben evi bi toplayım kızlar. yemek koyayım ocağa. sonra erken gidip bir dolanayım okul etrafında hehehe :)))
valla ben de çok mutlu oldum sizi görünce. zaten siz ikiniz ve Aynur için oluşturdum albümü. inşallah gerçek hayatta da görüşmek nasip olur, dostluğumuz devam eder.
kuzular ben kaçayım, anneme gidip hastane randevusu alcam. offf daha dünya kadar iş. öpüyorum ikinizi de. kendinize dikkat edin.
oğluşu almak için yürüdüm 20 dk tempolu.
saat 19:00 da yemek yiycem. sonra çay ve yanında 3 bisküvi yiyebilirim.
belki yarın sabah yürüyerek dönerim veya bir avm ye gidip dolanıp orda yemek yerim. aaayyy vaktim boooll yane yapacağımı şaşırdım.
siz nerlerdesiniz bakiiim?
selam güzeller,
gülcüm bak kendine bi sürü vakit ayırabiliyorsun artık. spor da olur yürüyüşler. evin de düzenlenir, artık çocuğun yarattığı yoğun dönem bitiyor senin için yavaş yavaş. tiramusu yapmadın inşallah. ya da yapıp yese miydin :) bilemedim valla bugün yediklerimden sonra ne diyeceğimi.
sedefcim inşallah başlarsın spor salonuna. çok faydasını görürsün. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın bi güzel. arkadaşına da iyi ki sokmuşsun lafını, az adam olsun şöyle :)
kızlar hiç keyfim yok ya. allak bullağım bu ara. bugün şehit olan askerler eşimin askerdeyken kaldığı kabul toplama merkezinden birliklerine gidiyorlarmış. eşim de diyarbakırda yapmıştı askerliğini. 6 ay yüreğim ağzımdaydı o dönem. şimdi de kardeşim asker. çok üzüldüm olanlara. sizin de canınızı sıkmak istemiyorum ama toparlayamıyorum kendimi. Allah hepsine hayırlısıyla, sağ salim dönmek nasip etsin inşallah. ne biliyim modum düşük bu ara. anneme giderken markete girdim pingui almak için. 1 gofret, 2 de küçük kek aldım. annemde de kola içtim bunların üstüne, gözleme ve kuru pasta yedim bi sürü. 1 litreye yakın da ayran içtim. öyle moralim bozuktu ki gözüm döndü. hiçbirini de çok sevmedim yerken.neyse böyle işte.
annem için geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar. annem yaşlı ve hasta. hepatit b ye bağlı siroz, kalp yetmezliği ve böyle bi sürü hastalık. kontrol için gideceğiz. şimdilik iyi genel durumu.
ikinizi de öpüyorum kızlar. iyi bakın kendinize. görüşürüz yarın.
Canim sormaa, öyle canimiz aciyorkii, benimki gelince haber kanalini acar illa bii, dün gece o izliyor, benim gözlerimde yaslar akiyor, Vatanimizi milletimizi korumak ugruna can veriyorlar, Onlarin mekanlari belli zaten, Allah ardinda biraktiklarina sabirlar versin insallah
Adet döneminde sayilirsin hala, caninin tatli istemesi cok normal, aslinda bir oturup tiksinene kadar yiyeceksin, sonra uzun süre canida istemez insanin :18:
Annen icin üzüldüm canim, Allah sihhat versin....
Spor salonuna baslasakta o beni yine yari yolda birakir gibi geliyor sanki) bugün o giderken ayak üstp yine dedim zaten, ben en yogun oldugum dönemde bile iki elim kanda olsa yinede sözüme sadik kaldim hep ama sen ayni ciddiyeti göstermeyince üzülüyorum ve inanki artik güvenmiyorum bu konuda, nasilsa iptal eder yada bir isi cikacaktir mutlaka diye gevsek davraniyorum dedim ) ama hep bi bahanesi varrr........ neyseee insanoglu iste, ali$tik artikkk ;-/
Sende kendine iyi bak canim, sIkma canini. Allah rahatlik versinn
anca gelebildi gezente Gül.
merhaba kızlar, nasılsınız?
Esracım inşallah moralin biraz daha iyidir. haberleri izleyemez oldum ben terörü kınayarak alt eden ilk ülke olacağız başarırsak. trt haberde bi de kendi reklamlarını yapmışlar, artık şehit cenazeleri yeni yapılan yollarla ailelerine daha çabuk ulaştırılabiliyor diye. gel de üzülme gel de bela okuma bu başımızdakilere.
annene çok geçmiş olsun canım. google a "saraçoğlu hepatit b lavanta kürü" diye yazınca gelen saraçoğlu sitesini bi oku istersen. ben bu adama güveniyorum. inşallah şifa olur annene denemenin sakıncası yoksa. doktora danışıp tabi.
Allah sağ salim teskere almayı nasip etsin kardeşine canım.
Sedefcim eve yakınsa o arkadaşın gelmese bile sen git bence. benim de vardı bi tane öyle dönek arkadaşım işyerindeyüzmeye gidemedik o nedenle. ben hala yüzme bilmiyorum.
bu sabah oğlum 07:00 de kalktı. 07:30 da kahvaltı yaptım kendime inanamıyorum. okula bırakırken ağlamaklıydı. içim ezildi yaa.
kendimi alışverişe verdim. tabi öne tranvay maceralarım var. yanlış yerde beklemişim dalgınlıkla. vs vs
neyse sonunda bir avm ye gittim 3 saat gezindim sonra yemek yedim sonra kahve dünyasından tiramisu toplarından aldım hepsini hüplettim. eşim geldi aldı beni, iki meraklı ebeveyn oğluşun okuluna gittik, uzaktan görelim diye. anaokulu koordinatörüne yakalandıkve bilgi aldık rahatladık :)
şu an sağ ayağım ağrıyor üstüne basamıyorumnasıl yürüycem oğluşu almaya bilmem. bi duş alıcam. oğluşun kirlilerini yıkamıştım onları asıcam.
sonra da oğluşu almak içn evden çıkıcam
ben bunları yazarken tel. geldi ara verdim yazmaya. belki de uçacak bunlar. belki de siz bişeyler yazdınız ama göremiyom şimdik.
herkese merabalar buraya artık bi takım sebepler yüzünden uğramıyorum son durumu paylaşmak istedim belki moral verir bu siteye üye olduğumda 65 kiloydum ve yaz başıydı şu an 57 kiloyum sporu hiç bırakmadım okul başladığı için her gün yapamıyorum 55 kilonun altına düşünce sadece hafta sonları yapacağım umarım hepiniz iyisinizdir iyi şanslar!:)
selam Kdilan. senin adina cok sevindim. darisi basimiza. yaptigin sporu da yazabilir misin?
Esracim zamanla alisicaz hem oglus hem biz. bugun cisini altina kacirmis tatlim. konusmadigindan iyi tkip etmeleri gerekiyor. oyuna dalinca kaciriveriyor evde de.
aksam yemegimi 18:00 de yedim. bitter caklit ve biraz biskuvu ve findik badem yedim azicik da. benim de reglim yaklasiyor. h.sonu olurum insallah da pzts oglusu okula gotururken agrimaz. tiramisu toplari pek guzel degildi canin cekmesin:) booogghh cok kotuydu :))))
Sedefcim listen harika gercekten. benim de kendimi toparlamam gerek.
oglus uyudu ben de uyuyayim. azcik utu yapayim once.
Günaydin kizlarrr, bugün büyük bir bel agrisiyla kalktim saat 09.00 da , Müge Anli nin programini actim hemen, bi yandanda kahvalti hazirladim, simdi kahvemi iciyorum. yahuu böyle programlari izlemek insani üzüyor, ne dertler var insanlarin hayatlarinda.. Allah bizlerde uzak etsin, $a$irtmasin bizleri, ne veriyorsa hayirlisini versin in$allah..
Havalar soguduu burada, hic sevmiyorum ki$ aylarini.. evdede birsürü yapilmasi gereken isler var ama canim hic istemiyor, hatta makinede duran camasirlari yikamak icin bir dügmeye basmaya bile üseniyorum desem $a$irmayinnbu arada bagirsak sorunum var son bir haftadir kizlar, bel agrimda bundan kaynaklaniyor saniyorum, offf yaaaaa
sizler nerelerdesiniz, neler yaptiniz???
Günaydinn kizlarr, yoktunuz dün ve Gül hala yok, saniyorum bo$ vakitleri bulunca kendini gezmeye verdiohhh sefasi olsun..
Esracim keyfin yok sanki senin? yada benmi öyle algiladim.. umarim bir sorun yoktur, iyisindirr.
Bugün ne yaparim henüz bilmiyorum, ögleden sonra belki yine cikarim biraz.. belkide cikmam.. daha ev temizlenecek, bisiklet sürülecek ve dus yapilacak. bunlari yapana kadar aksam olur zaten
Galiba evde oturmak sIkIcI gelmeyemi basladi bana ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?