May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

sevindim iyi olmana canım, yine de dikkat et sen kendine. arkadaşın da aramazsa boşver, zaten hastasın üşütme bi de.
canım kahvaltıda peynir yoksa haftada 3-4 kez yumurta yiyebilirsin bence onun yerine.

ben düğün fotolarımdan da ekledim kızlar albümüme :)))

selam canim sagolasinn, aramam zaten daha böyle bir daha beni ekersee, ayip artikk, neysee...
canim haftada 3 gün zaten mutlaka yumurta yiyorum..görmeniz icin resim yüklesem, hemen onu geri kaldirma imkanim var mi canim.. özel mesajla atmaya calistim olmadi..
Dügün fotonada bakiyorum hemen.,.

gayet hoşsun canım fotoda, üst bedenin zaten geniş durmuyor. alt bedenden dertlisin demek ki sen de benim gibi.

valla kız gibi güzel, maşallah çok tatlısınız ikiniz de.

akşam yürü bariii kız ben de pingui yicem bugün, dün kendimi öyle teskin ettim. öğleden sonra anneme giderken alcam

canım ekledikten sonra, resmi düzenle kısmında resmi silin diye bi kutu var, ordan silebilirsin ekleyince. ya ben de ekledim ama huzursuz oluyorum aslında. gerçi sadece listedeki arkadaşlar görüyor özel albüm oluşturunca, sorun çıkmaz sanırım.

gül ve esraaa canim eger ikinizde 5 dakika buradaysaniz eklicem ama hemen kaldiracam tekrar, bakmadan cikmayin ok? birde nasil eklenir bilmiyorum kii?
yardim edin kizlar

gül ve esraaa canim eger ikinizde 5 dakika buradaysaniz eklicem ama hemen kaldiracam tekrar, bakmadan cikmayin ok? birde nasil eklenir bilmiyorum kii?
yardim edin kizlar

canım ben burdayım. profilim e tıkladığında albüm oluştur çıkıyordu galiba, ay unuttum. profilime tıkladığında çıkması lazım canım bi bak.

ben de göremedim yaa Sedefcim.

önce albüm oluşturup sonra içine girip resim yükle butonuna basıyorsun sonra karşına çıkan ekranda browse'a basıp kendi pc ndeki resimlere ulaşıp istediğin fotoyu seçip yükle diyorsun.

Kizlar cok sevindim yaaa sizleri böyle görebildigime, en azindan birbirimize yazarken karsindaki insani biliyosun simdi, neye benzedigimizi ögrendik, cok hossunuz, Allah eslerinize ailenize bagislasin

evet yaa iyi oldu böyle. sonra da zayıf halimizden foto ekleriz :)))

ben evi bi toplayım kızlar. yemek koyayım ocağa. sonra erken gidip bir dolanayım okul etrafında hehehe :)))

Kizlar cok sevindim yaaa sizleri böyle görebildigime, en azindan birbirimize yazarken karsindaki insani biliyosun simdi, neye benzedigimizi ögrendik, cok hossunuz, Allah eslerinize ailenize bagislasin

valla ben de çok mutlu oldum sizi görünce. zaten siz ikiniz ve Aynur için oluşturdum albümü. inşallah gerçek hayatta da görüşmek nasip olur, dostluğumuz devam eder.

kuzular ben kaçayım, anneme gidip hastane randevusu alcam. offf daha dünya kadar iş. öpüyorum ikinizi de. kendinize dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…