Kizlarrrr günaydinnnnnn, nasilsiniz.. ben cok sükür bugün iyiyim yaa, cok cok azicik bir agri kalmis, onuda hissetmiyorum bile.Gülcüm tutulma degildi, soguk almisim ama aslinda cok kötü olabilirdim ama böyle atlatmami son dönemdeki beslenme düzenime ve bolca su icip yesil cay icemeye baslamama bagliyorum..
Gül masallaahhh canim sende cok tatlisin oglu$taa,sende kendini anlatirken Esrada cok haksizlik ediyorsunuz bence canim, gayet iyisinizzzz..
benimki dün alisveris yaparken herseyi almis, peyniri unutmus. busabahta kahvaltiyi hazirladim ama gönderemedim gitsin alsin diye, mecburen kahvaltimi peynirsiz yaptim..
Kahvalti : 6 tane siyah zeytin, salatalik, domates ve 1 ince dilim tam bugday ekmegi, 1 fincan acik cay..
Simdi yesil cayimi iciyorum, arkadasimla bugün yürümeye baslayacaktik sözde ama hala ne aradi nede sorduu.. Artik onun Allah bir dedigine inanirim bir,, kiii ben onun icin tonla fedakarliklar yapmis insanimmm.. haksizlikk..........
Gül canim üsenme hem sabah dönerken hemde aksam giderken yürüüü, süper olur Vallaaa..
sanada esrayada özel mesaj atacam simdi kizlarr..
sevindim iyi olmana canım, yine de dikkat et sen kendine. arkadaşın da aramazsa boşver, zaten hastasın üşütme bi de.
canım kahvaltıda peynir yoksa haftada 3-4 kez yumurta yiyebilirsin bence onun yerine.
ben düğün fotolarımdan da ekledim kızlar albümüme :)))
.merhaba kızlar,
sabah oğluşun yarım yumurtasını yiyip çıktım evden. güya yürüyerek döndükten sonra kahvaltı yapacaktım ama yazık olmasın diye yedim.
dönüşte aynı sınıftan bir çocuğun annesi beni evime kadar bıraktı :) yine yürüyemedim.
eve geldiğimden beri 1 elma üstüne standart kahvaltımı yaptım. ve bir tane kinder pingui yedim. dün gece de yemiştim
hala çay içiyom. 1 makina çamaşır yıkadım asılmayı bekliyor.
fotoya geline orda gözlerim baygın çıkmış. beyaz gömlekte geniş göstermiş. oysa üst bedenim geniş değildir. göbek ve basenim çok. başka foto ekleyecektim takılıyo. 2 kez denedim. laptopumu açıp kapayıp bi daha deniycem.
Esracım oğlumu hep kız sanarlardı küçükken. bi de bebekliğinden ekleyim sonra. bugün beni bırakan velinin 1 yaşında kızı vardı. araba kullanıyor ne güzel.
arka koltukta bir bebek bir de çocuk koltuğu vardı.
selam canim sagolasinn, aramam zaten daha böyle bir daha beni ekersee, ayip artikk, neysee...
canim haftada 3 gün zaten mutlaka yumurta yiyorum..görmeniz icin resim yüklesem, hemen onu geri kaldirma imkanim var mi canim.. özel mesajla atmaya calistim olmadi..
Dügün fotonada bakiyorum hemen.,.
hee bi de sabah 69,5 çıktım. 70 leri bi daha görmem inşallah.
gül ve esraaa canim eger ikinizde 5 dakika buradaysaniz eklicem ama hemen kaldiracam tekrar, bakmadan cikmayin ok? birde nasil eklenir bilmiyorum kii?
yardim edin kizlar
Kizlar cok sevindim yaaa sizleri böyle görebildigime, en azindan birbirimize yazarken karsindaki insani biliyosun simdi, neye benzedigimizi ögrendik, cok hossunuz, Allah eslerinize ailenize bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?