May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

anaaaaammmmmmmmm, bizim Gül menevü$e olmu$, bende Gül olmu$um hic farkinda degilimmmmmmm Esranin makamida baya bi yükselmi$ lityumlara, bu i$ nereye kadar gidiyor cok merak ediyorummmmmmm

Günaydin kizlarr, cok canim yaniyor, gercekten pek iyi degilim, agridan hem yetersiz uyudum hemde huzursuz. agri kesicide almadim, zaten normalde fazla gelmiyor, agri kesici aldigimda busefer neredeyse hic gelmiyor. dayandim icmemek icin anlayacaginiz bu ay agrilara..
Kahvaltida : 1 dilim ligt ekmek, 1 fincan acik cay, iki parca peynir, 2 tane zeytin,1 tane yumurta, domates ve salatalik.. $uanda yesil cay iciyorum..
Tadim tuzum yok ya yazacak biseyde bulamiyorum :26: sizler ne alemdesiniz kizlarrr?

melisa, rezene, papatya çaylarından biri yok mu evde Sedefcim? ıhlamur veya adaçayı da olur. hep rahatlatır bu çaylar beni. bir dene istersen.
bir de ayaklarına sıcak su torbası koy, o da çok etkili.
ben de ilaç içmemeye gayret ederim. doğumdan sonra ilaçsız atlatır oldum. eskisi gibi çok ağrılı değil artık.

kahvaltımı daha yeni yaptım. (2 tane cavdar ekmekli, paprika sürülmüş, 1 haşlanmış yumurta (oğluşundu yemedi, ziyan olmasın diye yedim soğuk yumurtayı)
eve yürüyerek döndüm. ama bugün yolu biraz daha uzattım.
az çay keyfi yapayım sonra kalkıp evi süpürüp silicem.

yarın da ikramları hazırlarım. bir tatlı, bir tuzlu, bir de salata türevi bişey hazırlarım yeter.

Esracım masan harika olmuş, ben hiç öyle özenli masa hazırlamadım yaa. hadi sen atlattın sıra bende.

süpürge+vileda+toz alma+ve nevresim ütüleme işleri beni bekler

öperim ve kaçarım kızlar

anaaaaammmmmmmmm, bizim Gül menevü$e olmu$, bende Gül olmu$um hic farkinda degilimmmmmmm Esranin makamida baya bi yükselmi$ lityumlara, bu i$ nereye kadar gidiyor cok merak ediyorummmmmmm

menevüşe olmuşum ayyy, yeni görüyom :)

menevüşeden önce neydim ki hatırlamıyorum, papatya mıydım?

Sallama papatya cayi var, yapip iceyim hemen iyi gelecekse, sanciya iyi geldigini duymustum ama aklima gelmedi. sen ne güzel yürümüssün, dün spor yapamadim, bugün toparlanirsam yapmak istiyorum.
evide iki gündür birak temizlemeyi derleyip toplayamadim bile, renkliler ve beyazlarin acil yikanmasi lazim sana kolay gelsin ev islerinde, ayrica yapacaklarinda yeterde artar bile, simdiden ellerine saglak, bi yapan olsada bende yesem

2 nevresim değiştirdim, terledim ya laaa. bence bu ev işleri çok kalori yakıyor olmalı ama uzmanlar öyle demiyor.
makinada nevresimler yıkanıyor, bir posta da sırada bekliyor.

asılacak pantolon ve çoraplar var. tabi önce askıların boşaltılması lazım. dün astığım oğluşunkileri toplayıp kaldırmalıyım.
oyyy gözümde büyüyor yaa..

neyse başlarsam gerisi gelir herhalde.

salondaki masanın üstü, kitap, gazete, okuldan verilen evraklar, faturalar ile dolmuş oraya bir el atmalıyım. (biz mutfak masasını kullanıyoruz, salon masası eşya koyma yeri gibi)
vitrinlere de el atmalıyım tozlanmış içleri offf. içindekileri masaya koyabilmem için önce masayı halledeyim. ama önce oğluşa bir klasör ayarlayayım. okul dosyası olsun onun.

ben hep böyle kestirmeden yapacağıma, el atmışken düzgün olsun istiyorum sonra da gözümde büyüyor üşeniyorum erteliyorum birikiyor birikiyorrr birikiyoorrrr

iyi gelir gevşersin ve rahatlarsın canım.
beyazları at önce. uzun programa atılıyor ya onlar yıkanırken kestirirsin.

hadi ben kaçtım. yine uğramaya çalışırım.

Sedefcim sen beyazlar renkliler diye bahsedince hemen mesajının altına reklam olarak ariel reklamı gelmiş. programlama çok güzel bişey yaa. bir kelime seçip ona uygun reklamı getirtebiliyor yazılımcılar.

ben hala gitmedim kurs araştırmasına yaa. web tasarımcısı olsam evimden çalışsam oooohhh süper :))))

oğlumun ilk yüzme dersi nasıl geçti diye aradım okulu. tedirgindim çünkü.
ilk başta girmek istememiş ama sonra alışınca çok sevmiş. bunu duyunca çok mutlu oldum. o benim gibi olmasın, yüzebilsin. ben hala yüzme bilmiyorum ((( götüren alıştıran olmadı ki denize.
oğluşla da bir kez tatil yaptık 1 yaşındayken. suyu çok sevmişti havuzdan çıkmak istememişti de dudakları morarınca zorla çıkarmıştık. tabi bebek havuzunda kucakta idi.

ayyyy kalkasım mı yok nedir

2. parti nevresimler de yikandi bitmek uzere. onlari da katlayip islakken bekleticem biraz. boylece utulu gibi olur da ben de ututen yirtarim.

supurge isi 15:30 itibariyle bitti. yuzugumu cikarmadan yapmisim, su toplami sgibi aciyor yuzugun alti.

taze fasulye ve 2 kasik bulgur pilavinyedim. canim tatli istedi. sute yulaf ezmesi tarcin badem azcik da bal koydum yiyorum. nescafemi de icip cikicam . dus almaya vakit kalmadi ya. donuma kadar terledim afedersiniz. esyalari cekmek de cok yoruyor.
kuru biseyler giydim ve terim de kurudu. donunce vileda+banyolar+balkon faslindan sonra yaparim artik dusumu.

Esracim annenle doktordasiniz sanirim. insallah guzel haberlerle donersiniz.

Sedefcim nasil oldun? ictin mi papatya cayi?

Selam kuzular,

bugün topik mesaisini Gül yapmış :)) ben de yeni geldim eve. annemi akciğeri için doktora götürmüştüm. şükür çok iyiymiş. kızlar ben dün çok yemedim ama su içmediğim için bugün 1 kilo 100 gr fazla çıktım tartıda. neyse dert etmiyorum.

Sedefcim geçmiş olsun canım. sıcak şeyler tüket, Gül sağolsun yararlı şeyleri saymış. toparlanırsın inşalla bir an önce.

Gülcüm çok işin varmış ama kesin bitimişsindir sen şimdi. insan tertipli yapmak isteyince gözünde büyüyor daha çok üşeniyor. oğluşun da sevmiş yüzmeyi. yerim o kuzuyu ben :)

Ayyy varyaaa sinir oldummmm, Gül senin bütün yazdiklarini okudum bigüzelde destan yazdim bi sayfa dolusuu tam son cümlelerimi tamamliyordum yollamayamadan benimki gelince kapatmak zorunda kaldim ayy.. neysee yine yazayim baree sil ba$tan
Senin papatya cayi fikri galiba iyi geldi, öglen sen yazinca yapip ictim limonlu koca fincan, hemen uyumusum oturma odasindaki koltukta, uyandigimda saat 16.00ydii. öyle iyi geldikii, iyiki uymusum, sanki agrilarim azaldi, enerji geldi gibi biraz.
Ellerine saglik canim, mis gibi temizlemissin heryeri, galiba kalan i$lerinde bitmistir, benim evi bok götürdüüüüü, dünde bugünde hic bisey yapamadim ama diken üstündeyim yapamadigim icin, bugünde spor yapamicam, zorlayabilecek gücte degilim, yarin baslicam.istahimi kontrol edemiyorum, aksam üzeri uyandigimda kahvaltilik hazirladim kendime tika basa yedim, benimkini hic beklemiyordum okadar gec, bi baktim alisveris yapip gelmis. kahve ictik meyve yedik gitti. daha ana ögünü migdeye indiremeden ara ögünde yapmis oldum böylelikle canim serbetli tatlilar istiyorrr yaaaaaa, olsaa kesinlikle gözüm görmez kalori kilo felannn.. yerimmmm ...... bu ay ne olduysaaa, bazen istaim kesiliyor tamamen, bazen böyle oluyor regl döneminde.yesemde doymuyorum sanki
Gülcüm cok hareketli yorucu birgün olmasina ragmen cok normal ve güzel yemissin bencee,afiyet olsun, benim gibi gözünü cikarmami$In yani
Ev i$leri kesinlikle sIkIla$maya bile faydasi oluyor canim, ben eskiden hic ev i$i yapmazdim, yalniz yasarken arada bir kadin gelir yapardi, ben hic zaten derli toplu degildim yalnizim diye, benimki cok titiz, mecburen hep temiz olmak zorunda ev,bende mecburen neredeyse hergün cakmada olsa ev i$i yapmak zorunda kaliyorum bu eve tasindigimdan beridir ve gercekten kollarim sIkIla$ti eskiye oranla.. faydasi oluyor bence azda olsa kalori yakimina ve sIkIla$maya.
Yüzme olayina gelince canim hersey onun gibi olsunnnn, yaza dogru bir hoca tutarsin, zaten cok ucuk fiyatlarda degil özel ders, 3-4 gün icerisinde ögrenirsin kendine yetecek kadarini, geriside zaten yüzdükce gelisir..hattaa bi bakiyormussun senin oglu$ sana ögretiyormu$
Esracimm yoksunn, gerci annenlerde olacagini dün demi$tin, haliyi kilimi serdin oraya, gel artik
Bende bir limonlu papatya cayi daha iceyim, bi du$ yapip kendime gelmeliyimm

ben yazarken sende gelmissin ama ben destan yazdigim icin yazarken dü$mÜ$Üm yine herzaman oldugu gibi tabiii
Annene Allah iyilik versin yasadigi sürece insallah canim, cok sevindirici temiz cikmasi, gözün aydin..
evet iki gündür saldim kendimi, yarina düzelirim, son gün sayilir zaten yarin, ilac alsaydim bukadar cekmezdimde, icmek istemedim.
ayy bende iki gündür yeterli sIvIyI tüketemedim Esracim yaaa, neyse yarin itibariyle yine toparlarim artik, sende dert etme, o cikan 1 kilo ödemdir canim.yarina mutlaka düser tekrar.

Canım benim, çok sağol. Allah hepimize, tüm sevdiklerimize sağlık sıhhat versin.
bol bol su iç canım. daha kolaylaştırır regl dönemini. ben de ilaç içmemeye çalışıyorum. kesiyor falan sağlıksız.sSen de daha iyiymişsin. sevindim canım. dikkat et yine de kendine.

bakalım yarın sabah tartı ne dicek. bugün bol su içtim ama yüzükler yine de olmuyor parmaklarıma. bir de kabızlık vardı. kayısı yedim sabah. çözülür inşallah yarına.

şimdi yeşilçay içcem. kaçayım ben yavaştan. öptüm çok tatlım.

aksam 19:00 ; haslanmis tavuk ve tavuk suyuna sehriyeli corba + azcik ciss

Esracim iyi haberlerle donmene sevindim, Allah annenin diger rahatsizliklarina da sifa versin insallah.

bu aralar ben de cok su tutuyorum herhalde yuzugumu zor cikariyorum. Esracim sen diyordun ya sporun ertesi gununkaslar sis oldugundan agir cikiliyorndiye, ben de hergun agir cikiyorum o nedenle galiba( zugurt tesellisi benimkisi)

Sedefcim cayin iyi gelmesine ve dinlenmene ve de daha dinc uyanmana cok sevindim. o donemlerde danimarka miydi ne bir ulkede izin veriliyormus. regl epey halsiz birakiyor cunku. serbetli tatli yedim ben daha dun. agir cikmamin nedeni anlasildi 400 gr kadar. tatli 400 gr yoktu ama bu haksizlik))) bol su da icemiyorumben yaa. havalr serinleyince iyice unutuyorum. yuruyuslerimin ustune 2 koca bardak iciyorum ama.

ev isleri bitmedi. eve donunce yemek yap bulasik kaldir cay yap utu yap derken yine vakit gecti. sabah 08:00 de uyanicam gec yat erken kalk, bi de oglusu kontrol et derken herhalde 5-6 saat anca uyuyorumdur. vakit nasil geciyor anlamiyorum.

yuzme kursuna bi kere yazilacak oldum calisirken arkadasim yan cizince kaldim oyle. bi de korku var tabi bi de utangaclik. mumkunse hasemo giysem ve hocam mutlaka bayan olsa ve de havuzda hep bayanlar olsa o saatte.

kollar icin bebek tasimak birebir. 3,5 kilo ile basliyorsun 15 kiloa kadar falan cikiyorsun. kucak ihtiyacalari bitmiyor bebelerin ve kas yapiyorsun kollarina.

yarin esim is gezisinde olacak sehir disinda. o nedenle aksam gec geleceginden misafir iptal. ama h.sonu gelecek olan gorumcemlerden net yanit yok henuz. kucuk olanin isi cikmis, bakalim buyuk olan gelebilecek mi?

iyi geceler yatam arti optuuuuummm

günaydın kızlar,
hic bu saatte yazmis miysim daha once?

oglum aglamadi bu sabah, daha anlamadi mi acaba bugun de okula gidecegimizi

oglumla kahvalti yapip cikicaz birazdan. bugun de ikea yi turlayim diyorum:)))))

günaydın kızlar,
hic bu saatte yazmis miysim daha once?

oglum aglamadi bu sabah, daha anlamadi mi acaba bugun de okula gidecegimizi

oglumla kahvalti yapip cikicaz birazdan. bugun de ikea yi turlayim diyorum:)))))

Günaydın Gülcüm,

inşallah artık hiç ağlamaz oğluşun. sevecek bence kesin okulu. misafirlerin de gelmiyormuş ne güzel. kafana göre takılırsın, eşin de yok.

ya ben pazartesi 86.0 kgdım. dün ve bugün 87.1 kg geliyorum. anlayamadım nedenini. sinir oldum iyice. neyse. 400 gramı sıkıntı etme Gülcüm, yürüyüştendir. bir de mevsim geçişlerinde hakikaten çok su tutuyor vücud. sakın soğuk su içme, o daha da çok şişirir.

Günaydinnn kizlarrrr, bugün cok sükpür gecti, iyiyimmm.. simdi evi bigüzel temizlicem, ü$eniyorum ama fazlasiyla tabiki..
sabah kahvaltida : iki parca peynir, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 5 kasik yogurt ve 1 bardak acik cay..
kizlar ödemdir yaaaa, gecer o fazla cikan gramlar ama bende kendimi cok $i$ hissediyorum,tabii normal regl döneminde oldugum icin.. bugün cok i$im var, üsenmeyip halledecem sonrada spor yapacam iki günlük aradan sonra, bigüzelde du$umu yapar keyfime bakarim
Gülcüm umarim gelen giden olmazda kafani dinlersin hafta sonunda, nede olsa hafta ici baya hareketli gecmeye basladi günlerin )

kizlar, ikea fatihi gül geldi:))))
sabah 08:30 1 haslama yumurta, kepek ekmegiyle tost, acika surerek yedim.( dun firindan cavdar istedim kepek vermis cocuk, eve gelince farkettim)

oglusum son dk yan cizdi, meger anlamamis bugun de okula gidecegini. 40 dk dil doktum. sonunda kizdim. yine tinlamadi. bakti pes etmiycem o pes etti:))) her sabah boyle minolacak yaa. okula biraktigimda bana kaslarini catarak bakti(

oglusu 09:40 da biraktim. otobus bekle+ yol derken 10:40 da ikea daydim. once kahve ictim.sonra gezdim gezdim geeezdiimm. labirent gibi ucu bucagi yok sanki.
begendigim seylerin fotografii cektim. mutfak masasi begendim. su an kullandigimiz plastik balkon masasi cunku:)))

ikea da not almak icin kalem ve not kagidi veriyorlar ya orda kagit metre gordum. aklima sen geldin Sedefcim. ikea varsa ve yakinsa ordan alirsin mezura niyetine.

ogle yemegim isvec kofte ve yaninda cisslar+ sprite oldu.

14:10 da otobuse bindim 15:00 gibi eve geldim. dus aldim. simdi Türk kahvesi iciyorum.

misafirler iptal. ben gevsemeyim yine de, esim gelene kadar bu aksam biraz vileda, toz alma, dosyalama islerine bakayim.
giyinip cikmam gerek hemen kizlar. gunun en guzel zamani yaklasiyor. oglumu okuldan alip elinden tutup otobus duragina yurume zamani yani. cantamda ona sut ve cerez goturuyorum acikmis oluyor cunku. ikindi kahvaltisi tok tutmuyor haliyle.

Gül masallah bu aktiflikle egerki cisslari biraz azaltsan bi gram fazlan kalmayacak.. malesef bende son 3 gündür zararli seyler yemek zorunda kaldim, reglden dolayi sanki tatliya aserdimm,ilk gün dondurma yedim, dün tarcinli yogurt meyve felan yiyip atlatabilmeyi umudettim ama basaramadim, benimki adet oldugumu bildigi icin restaurantinda cikan profiterollerden getirmis dün gece gelirken ama ben tam krizlerdeydim, kapidan girdiginde direk eline baktim zaten bisey getirmismi diye.cünkü o benim regl dönemlerimde bilir ve söylememe gerek kalmadan mutlaka bisey getirir tatli olarak.saydim tam 7 top getirmisti ve ben aksam 3 ünü yedim, 1 ini kendisi yedi, kalan 3 taneyide ben bugün öglen yemegi niyetine götürdümmmm, pismanmiyim? degilim cünkü yemesem durduramiyorum bu krizi regl döneminde.sanki bir bo$luk var ve o bosluk tatlidan baska biseyle dolmayacakmis gibi..yedim doldu ve zaten regilimde bitti sayilir,, evi temizledim, ütü yaptim, yoruldum bi Türk kavesi molasi veriyorum $uan, birazdan bisiklet sürüp du$umuda yaptimmiii benden pa$asi yokk
bu oturdugum yerde ikea nerede bilmiyorum, eskiden oturdugum evime cok yakinda vardi, 3 gün sonra iplede olsa ölcerim, biraz ödemlerimden kurtulayimda hele. ayyyy ama taaa ikealarda bile bizi düsünmen hosuma gitmedi degil amaaa
aslinda o sabahin köründe tatli uykusundan uyandirilma fasli olmasa, eminimkiii senin oglus gayet iyi vakit geciriyordur arkadaslariyla, orada mutlu güzel vakit geciriyordur ama i$te birde cocugun sabahin köründe rahatini kacirmasanizzz
Ablamin oglunu gecen okul sezonunda özel bir kre$e yolladilar ve cocuk resmen küstü ablamlara, icine kapandi terkedilmis hissine kapildi, mecburen geri almak zorunda kaldilar, bu sene az daha büyüdü tabii, ana okuluna gidiyor simdi, gecen yilki gibide sikayetci degil cok sükür, birkac haftaya alisir mutlaka.
ayyy ben yazdikca yine yaziyorum, biri bana bi dur desinnnnn
Aksama yemek icin tavuk pisirdim yanmaz tavada yagsiz, yaninda salata yapacam ve belki bir dilimde ekmek yerim.
sabah kahvaltinda acika sürerek yedim yazmissin.. Acika nedir canim? hic duymadim daha evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…