anaaaaammmmmmmmm, bizim Gül menevü$e olmu$, bende Gül olmu$um hic farkinda degilimmmmmmmEsranin makamida baya bi yükselmi$ lityumlara, bu i$ nereye kadar gidiyor cok merak ediyorummmmmmm
melisa, rezene, papatya çaylarından biri yok mu evde Sedefcim? ıhlamur veya adaçayı da olur. hep rahatlatır bu çaylar beni. bir dene istersen.
bir de ayaklarına sıcak su torbası koy, o da çok etkili.
ben de ilaç içmemeye gayret ederim. doğumdan sonra ilaçsız atlatır oldum. eskisi gibi çok ağrılı değil artık.
kahvaltımı daha yeni yaptım. (2 tane cavdar ekmekli, paprika sürülmüş, 1 haşlanmış yumurta (oğluşundu yemedi, ziyan olmasın diye yedim soğuk yumurtayı)
eve yürüyerek döndüm. ama bugün yolu biraz daha uzattım.
az çay keyfi yapayım sonra kalkıp evi süpürüp silicem.
yarın da ikramları hazırlarım. bir tatlı, bir tuzlu, bir de salata türevi bişey hazırlarım yeter.
Esracım masan harika olmuş, ben hiç öyle özenli masa hazırlamadım yaa. hadi sen atlattın sıra bende.
süpürge+vileda+toz alma+ve nevresim ütüleme işleri beni bekler
öperim ve kaçarım kızlar
Sallama papatya cayi var, yapip iceyim hemen iyi gelecekse, sanciya iyi geldigini duymustum ama aklima gelmedi. sen ne güzel yürümüssün, dün spor yapamadim, bugün toparlanirsam yapmak istiyorum.
evide iki gündür birak temizlemeyi derleyip toplayamadim bile, renkliler ve beyazlarin acil yikanmasi lazimsana kolay gelsin ev islerinde, ayrica yapacaklarinda yeterde artar bile, simdiden ellerine saglak, bi yapan olsada bende yesem
Selam kuzular,
bugün topik mesaisini Gül yapmış :)) ben de yeni geldim eve. annemi akciğeri için doktora götürmüştüm. şükür çok iyiymiş. kızlar ben dün çok yemedim ama su içmediğim için bugün 1 kilo 100 gr fazla çıktım tartıda. neyse dert etmiyorum.
Sedefcim geçmiş olsun canım. sıcak şeyler tüket, Gül sağolsun yararlı şeyleri saymış. toparlanırsın inşalla bir an önce.
Gülcüm çok işin varmış ama kesin bitimişsindir sen şimdi. insan tertipli yapmak isteyince gözünde büyüyor daha çok üşeniyor. oğluşun da sevmiş yüzmeyi. yerim o kuzuyu ben :)
ben yazarken sende gelmissin ama ben destan yazdigim icin yazarken dü$mÜ$Üm yine herzaman oldugu gibi tabiii
Annene Allah iyilik versin yasadigi sürece insallah canim, cok sevindirici temiz cikmasi, gözün aydin..
evet iki gündür saldim kendimi, yarina düzelirim, son gün sayilir zaten yarin, ilac alsaydim bukadar cekmezdimde, icmek istemedim.
ayy bende iki gündür yeterli sIvIyI tüketemedim Esracim yaaa, neyse yarin itibariyle yine toparlarim artik, sende dert etme, o cikan 1 kilo ödemdir canim.yarina mutlaka düser tekrar.
günaydın kızlar,
hic bu saatte yazmis miysim daha once?
oglum aglamadi bu sabah, daha anlamadi mi acaba bugun de okula gidecegimizi
oglumla kahvalti yapip cikicaz birazdan. bugun de ikea yi turlayim diyorum:)))))
kizlar, ikea fatihi gül geldi:))))
sabah 08:30 1 haslama yumurta, kepek ekmegiyle tost, acika surerek yedim.( dun firindan cavdar istedim kepek vermis cocuk, eve gelince farkettim)
oglusum son dk yan cizdi, meger anlamamis bugun de okula gidecegini. 40 dk dil doktum. sonunda kizdim. yine tinlamadi. bakti pes etmiycem o pes etti:))) her sabah boyle minolacak yaa. okula biraktigimda bana kaslarini catarak bakti(
oglusu 09:40 da biraktim. otobus bekle+ yol derken 10:40 da ikea daydim. once kahve ictim.sonra gezdim gezdim geeezdiimm. labirent gibi ucu bucagi yok sanki.
begendigim seylerin fotografii cektim. mutfak masasi begendim. su an kullandigimiz plastik balkon masasi cunku:)))
ikea da not almak icin kalem ve not kagidi veriyorlar ya orda kagit metre gordum. aklima sen geldin Sedefcim. ikea varsa ve yakinsa ordan alirsin mezura niyetine.
ogle yemegim isvec kofte ve yaninda cisslar+ sprite oldu.
14:10 da otobuse bindim 15:00 gibi eve geldim. dus aldim. simdi Türk kahvesi iciyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?