May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

aksam yemegi 18:30. 1 tabak dunku tavuklu corbadan + az makarna 3 kasik kadar+ bol yesil salata +az haslama tavuk tv seyrederken cay ve badem yerim sanirim.

hic meyve yemedigimi farkettim. gnc hsn formula icmeyi de unutuyorum.

Sedefcim ben de aklima takilinca eninde sonunda yiyorum cisslari. yoksa cikmiyor aklimdan. tranvay duraklarinda ve otobus duraklarinda hep acken sen sen degilsin sloganli cissin reklamini goruyorum yaaaa. gozumuze sokuyorlar heryerde reklam.

aktivitem artti ama istahim da artti sanki:))

sen yine bisiklet surup halledersin profiterolleri. hadi gecmis olsun bu ayki krizli donemi atlattin.

acika yazdigimi sen yazinca gordum anca:))) paprika yedim ben. yanlis yazmisim acika diye.
acika cevizli baharatli salca kisaca. paprika yag biberi ezmesi gibi.

oglus kendi uyaniyor genelde. uyanip oyun oynuyor salonda ama gitme zamani gelince tozutuyor

Esracim sen nerdesin? gecicidir o artis cunku en disiplinli giden sensin aramizda.

nerdesiniz yaaauuuvvv :)

aklıma takıldı Sedefcim, sabahları yoğurt yiyorsun ya, neden? zayıflamaya yardımcı diye mi, yoksa kalsiyum eksikliği falan nedeniyle mi?

mutfakta yoğurt görünce aklıma geldi.

yoksa ikiniz de yalan dünya'yı mı izliyorsunuz?

bugün farkettim ki ; yürüdüğüm mesafeye alıştım artık beni yormuyor. bacaklarım ağrımıyor. şükür.

nerdesiniz yaaauuuvvv :)

aklıma takıldı Sedefcim, sabahları yoğurt yiyorsun ya, neden? zayıflamaya yardımcı diye mi, yoksa kalsiyum eksikliği falan nedeniyle mi?

mutfakta yoğurt görünce aklıma geldi.

ara ögün olarak simdide süt yerine yogurt yiyordum tamda icine birkac tane cekirdeksiz kücük üzüm ve dogal tatlandiricimdan attim yiyorum.
yogurdu zaten cok severim, sürekli tüketirim cocuklugumdan beridir ama son zamanlarda kahvaltida yeme sebebim aslinda benimkinin artiklarini bitirmek zorunda hissetmemden kaynaklaniyor benimki sigara iciyor, sabaha kahvaltisindada yogurtta bulunmasini istiyor bu yüzden, hepsini bitiremiyor, cogu zaman 3-5 kasik artiyor bende yiyorum dökmektense. bagirsaklarinizin iyi calismadigi günlerde ac karnina bir kase dolusu yogurt yiyip su icin, bagirsagada iyi geliyor yani tepeden tirnaga saglik bu arada yogurt karin yaglarini eritmek icin aksamlari yatmadan önce bir kase yenildiginde zayiflamaya yardimci oldugunu, özellikle karin yaglarini bu sekilde tüketildiginde erittigini biliyorum Gülcüm

aa ben hala ölçülerimi almadım ya laaa,

taksitle yazıyorum ki mesaj sayım artsın

ahaahahyyyy yahuu alem hatunsun, artik destan yazmayalim tane tane yollayalim diyosun yaniii
bende ölcülerimi almadim, hic tartilmiyorumda, zaten kaldirmisim dolabin icine ayagimin altinda durmasin diye, bakalim aybasinda kiminki daha ak cikacak

yoksa ikiniz de yalan dünya'yı mı izliyorsunuz?

bugün farkettim ki ; yürüdüğüm mesafeye alıştım artık beni yormuyor. bacaklarım ağrımıyor. şükür.

ayy bugünki bütün dizileri takip ediyorum bennn, suanda huzur sokagini izliyorum,, somra internetten yalan dünyayi izlerim, gece benimki gelincede birlikte kayip sehri izlerizz, kayip seir cok güzel dizi benimkide seviyor, o yüzden onu izlemek icin gelmesini bekliyorum, internetten izliyoruz zaten o saatte tv de bittigi icin..
yürüdügün mesafeyi hicte kücümseme 20 dakika az degil git-gel.. cillop gibi olacaksin hadii bakalimmm

bugün yedigim profiterolün disinda kücük porsiyonlar yedim, acim aslinda, hatta kalkip ekmek arasi tavuklu sandwich yapacaktim bir saat kadar önce ama vazgectim, migdemi 3 gündür büyüttüm regl bahanesiyle, kücültmesi icin attim ilk adimi bugün.4 kasik yogurt koydum kaseye ve kalorisiz dogal tatlandiriciyla tatlandirip icine 15 tane cekirdeksiz kücük üzüm attim yiyorum, süt icesim gelmedi, o yüzden son ara ögünümü yogurtla yapiyorum.
birsürü ütü yaptim, dahada bitmedi, kalkip yine birazdan tv karsisinda ütüye devam edecem bi yandan dizi izleyip, benimki 7 / 24 jilet gibi geziyor, kendime bir tane don bile ütülemiyorum haa, bunlar hep onunnn,, bekarlik sultanlikmiydiii ne

hah kızlar, ekim başına yarışa başlıyoruz dedik. şahdık şahbaz olsuk. bu ne böyle cısslar, profiteröller.. ben de bugün güne gittim ne kadar kötü şey varsa yedim. üstüne annemde kalan son truffları yedim. off çok mutsuzum. disiplin falan kalmadı canlarım ya.

Sedefcim daha iyiymişsin. sevindim canım. cıssları yeme artık. ben de yemicem. puff.

Gülcüm ne güzel geziyorsun. spor oluyor hep. oğlunu da yerim ben ya. kaş çatıyormuş bi de okula bırakınca. misafirler de gelmiyormuş ne güzel ya. sen yine de toparla evini dediğin gibi, hazır olsun.

bugün toparladim artik kendimi, yok daha kendimize gelelim.. milletin hikayesini okuyorum firsat olursa, kendimden utaniyorum. millet 50-60 kilo vermis ben bi 15 kiloyu veremedim yaaa, yaziklar olsunnnnnnnnnnnn yaniii..
yaaa nasil olacak, nasil edipte basaracaz hic bilmiyorum yaaa, cok muzsuzum Esracim aynen bende, erkek arkadasimla Tv seyrederken manken gibi kizlar cikiyor, icimden hemen ilk gecirdigim $ey ne oluyor biliyormusunuzz, acaba böyle olmami istermiydii, acaba beni öyle oldugumda daha mi cok begenirdi felan diye paranoyakca düsünmeye basliyorum.. dün aksam konusuyorken, benden önce en az 25-30 tane kiz görmeye gittiklerini söyledi ailesi vasitasiyla, hicbirini istemedim, kanim kaynamadi, sadece birisi icin olur demistim o kizida ailesi tek kizlari oldugu icin yurt disina vermeyiz deyip kapattilar konuyu dedi.. ona kalsa beni böyle cok begeniyor, benimle pazarlik bile ediyor 5 kilodan fazla vermen yasak diye ama eminimkiii ben ideal kiloma ulasmayi basardigimda o beni dahada fazla begenecektir..
offf yaaaa böyle düsüncelere kapilip paranoyak olmak istemiyorum ama mutsuz oluyorum bu kiloda ba$aralim artik lütfen yardim et Allah im sende bize, bir azim verrrr

Canım umutsuzluk yok, lütfen mutsuz hissetme. yılbaşına 3 ay var bak. her ay 2,5 kg versen. 7,5 kg eder. bunu hedef belirle canım kendine. o akşam çok güzel olmayı hayal et. ne biliyim hırslan azcık. haklısın, sevgi hiçbir şeye benzemiyor. seni dünya güzellerine değişmez sevgilin. ama özgüvensiz hissetmen de size zarar veriyordur. ayrıca sağlık için kurtulmalıyız biran önce bu kilolardan. artık lütfen tatlı bir şey yeme bu ay. reglini de atlattın. haftada bir ısırık çikolata belki ama öbür regle kadar yok abur cubur söz ver bana. ben de kasım başına kadar 1 kaçamak tanıyorum kendimi. o da çok sabırsızlanırsam. yarın şu ödem çayından yapıcam senin. salmak yok artık....

Ona karsi kesinlikle böyle düsündügümü hissettirmiyorum, zaten özgüveni yerinde olan bi insanim ama yinede adama bakiyorum manken gibi, bendende yasi genc, ister istemez aklimdan geciyor zaman zaman cok daha formda olmam lazim diye. kii gercektende olmaliyimmm yaaa, 3 cocugunun annesi degilim sonucta ben onun
ben cok fenayimmmm, resmen adami bazen komplexse sokuyorumm, canim ben seni ilk gördügümde 35 yasinda felan sanmistim, benden 3 yas kücük oldugunu tahmin dahi etsem asla $ans vermezdim sana dedim, büyükmü gösteriyorum gercekten diye komplexe girdi hemen, erkek milleti i$te hemen kaniyor , nerden bilsin hain planlar yaptigimi
evde tatli hicbirsey yok $uanda Esracim, sadece benimkinin sabah kahvaltisinda yedigi nutellanin disinda, kesinlikle söz veriyorummmmm yemicem tatli olan hicbirseyi, düzenli meyve yedigim zamanlarda zaten tatli istemiyor canim,günde 3 tane meyve yicem önlemek icin.
neysee canim, dedigin gibi salmak yok, sakincali seyler yedik 2-3 gün diye 30 gün boyu ayni hataya düsmek fayda getirmezz.. ben biraz kendimi toparlayayim benimki gelmeden azicik bakim yapmaliyim.. kocaman öpyüorum Esracimm, yarin görüsmek üzere

Günaydin kizlarr,nerelerdesinizzz, haftasonu tabii kocalar evdee saniyorum..
Kahvaltida 2 tane zeytin, 1 kalin dilim peynir, 5 kasik yogurt, cok az domates, salatalik ,1 dilim ekmek ve 1 fincan acik cay
$imdi bir fincan kahvemi icip biraz evi toparlicam, sonrada sporumu yapar du$umu alirim, dayanabilirsem araliksiz 1,5 saat yapmayi planliyorum 3-5 gün sporu biraz uzatip aradaki acigi kapatayim diyorum. sonra eger ü$enmezsem carsiya cikar biraz dolanirim, oturur bir kahve icerim ama havalar sogudu artik, insanin evden cikasi gelmiyor :18:

selam kızlar,

nasılsınız? benim pek canım sıkkın. sabaha karşı banyo lavobosunun borusu patladı. başta bizden değil sandık. gittim baktım ki banyo göl olmuş. eşim vanayı kapadı. sabah oraları temizledim. moralim çok bozuk ya. bu ev daha yeni, güzel diye ben ısrar ettiğim için tutmuştuk. dünyanın da parasını veriyoruz kira olarak. 2 ayda ikinci su sorunu. ilk taşındığımızda da üstteki komşunun evini su basmış, bizim tepemize akmıştı. hakikaten sinirlerimi bozdu bu yeni ev. neyse şimdi usta geldi de yapmaya çalışıyor.

sizler de iyisinizdir inşallah.

Gecmis olsun canim, sIkma canini, yalniz yasadigim eve ilk tasindigimda benimde basima gelmisti, mutfak yaptirmistim,mutfagi takan adam malesef lavabo borusunu hatali yapmis ve hafta sonuydu, uzun uzun uyumusum, uyandigimdada mutfaga gittigimde göl olmustu heryer, yerler laminatti, birde oturma odasindaacik mutfakti, düsünün artikkkkk, koltuklarin mobilyanin altina kadar heryer su..zaten eski esimden yeni ayrilmistim, tek basima zar zor ayakta duruyordum henüz yeni oldugu icin, neyle nasil basedecegimi bilemiyordum, birden cagresiz hissedip aglamaya basladim tabii, eski esimle düsmanca ayrilmamistik, aradim hemen geldi sagolsun, yaptirdi..kabus gibiydi yanii..
seninki banyodaymis, okadar dert etme,insanin moralini bozuyor tabiki aksilikler durduk yere ama yapilir gelir gecer..

kizlarr ayin 6 si olmu$ yaaa, zaman nasil geciyor anlamadan, kaldimi 24 gün ak koyunun kara koyunun belli olmasina :18:
bugün bisiklet sürdüm sonra du$umu yaptim evden cikmayi planlarken benimki geldi, yemek getirmis, yarisini yedim, kalaninida aksama yerim diye düsünerek.. iki saat sonra yawru kusum giderken onunla birlikte bende ciktim, onun isyerine ugradim, kahve ictim, biraz oturup ciktim, douglasa ugradim dönüste, makyaj malzemelerimden eksilenler olmustu aldim. biraz magazalara baktim ama bisey almadim, dola$a dola$a geldim eve..
4 saat var daha benim yawru ku$un gelmesine offfff sizde yoksunuz, Tv izleyeyim baree

kizlar a$agiya yazacagim detox 3 günde 3 kilo verdiriyormus, tabikide sudan gidiyordur büyük kismi ama kilo vermesi durmus kisilerin tekrar kilo vermeye baslamasini sagliyormus. izmirdeki diye bahsettigim ablamda duraklama dönemine girdigi zamanlarda bu detox diyetini tv de izleyip yapmis ve tekrar kilo vermeye baslamis yaptiktan sonra ve tekrarda verdigini geri almamis.. belki yarin yapar bir denerim..sizlerlede paylasayim dedim denenmi$ oldugu icin..

SABAH: 1-2 yumurta, 2-3 dilim peynir

ARA: biraz süt yada yogurt

ÖGLEN: yagi süzülmüs ton balik 100-150 gram

ARA: yulaf ezmesini yogurtla karistirip ye, baharatta kullanilabilir

1-2 saat sonra sekersiz cay yada kahve icilebilir

AKSAMA DOGRU acikilirsa 1 yumurta daha yenebilir

AKSAM: aksam yiyebildigin kadar baharatli haslanmis tavuk

ARA: kücük bardak süt yada yogurt

BU DETOX KILO VERMEYI HIZLANDIRIYOR- 3 GÜN UYGULANABILIR !!!

kızlarr merhabaa

hani kapışma yokmuydu , herkesler cısslarla takılmış sanki , ben buaralar isyeeaağğnn modundayım , inşAllah bi an önce çıkarımm

sizlerr kapışın , bana gaz olsunn , lpg ile çalışıyom sankim yaaa

Merhaba kızlar,
Sabah; omlet+simit+çay
Öğle: nohut, mercimek, buğdaylı yoğurt + çerez
Akşam: soyalı tavuk

Canım sıkkın, eşime kızdım, burnundan getirmek i istiyorum. Özür de diledi ama ne faydası var kırılan kalbime özrünün.. kendime model’den bir parça gönderiyorum.

Yüzüm şişene kadar, ağlamak istiyorum, (herhalde sabah şiş olacak)
içip sabaha kadar, bayılmak istiyorum
caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
müsadenle bu gece dağılmak istiyorum….

Esracım üzülme illa öyle şeyler oluyor. üst kat satıldı, daha taşınmadılar ama sularını bağlatınca havalandırmadan bizim banyoya şarıl şarıl su aktı. tamir ettirdiler güya yine aktı. hala da tam bittiğine emin değiliz.

Sedefcim tv deki manken gibi kızlarda senin kalbin var mı acaba? Aşık Veysel ne güzel demiş ; güzelliğin on para etmez, bu bendeki kalp olmasa, eğlenecek yer bulaman, göynümdeki köşk olmasa.
boşver öyle paranoyaklaşmayı. aşkın seni seviyor, sen de onu.

veriyoruz işte kilolarımızı, bu ara veremesek de almıyoruz. bu yolda bişeyler yapıyoruz, istekliyiz o da bişey.

Aynuurrr şu an ben de isyeeeaaaaağğğğnnn dayım :)

iki kelime yetiyor, seni seven kalbi kırmaya, sonra dağlar aşsan ne faaaaydaaaa dayım hatta

o zaman Halil Sezaiden İSYEEAAĞĞNNN sana gelsin Gülcüüümmm

Halil Sezai _isyan - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…