nerdesiniz yaaauuuvvv :)
aklıma takıldı Sedefcim, sabahları yoğurt yiyorsun ya, neden? zayıflamaya yardımcı diye mi, yoksa kalsiyum eksikliği falan nedeniyle mi?
mutfakta yoğurt görünce aklıma geldi.
aa ben hala ölçülerimi almadım ya laaa,
taksitle yazıyorum ki mesaj sayım artsın
yoksa ikiniz de yalan dünya'yı mı izliyorsunuz?
bugün farkettim ki ; yürüdüğüm mesafeye alıştım artık beni yormuyor. bacaklarım ağrımıyor. şükür.
hah kızlar, ekim başına yarışa başlıyoruz dedik. şahdık şahbaz olsuk. bu ne böyle cısslar, profiteröller.. ben de bugün güne gittim ne kadar kötü şey varsa yedim. üstüne annemde kalan son truffları yedim. off çok mutsuzum. disiplin falan kalmadı canlarım ya.
Sedefcim daha iyiymişsin. sevindim canım. cıssları yeme artık. ben de yemicem. puff.
Gülcüm ne güzel geziyorsun. spor oluyor hep. oğlunu da yerim ben ya. kaş çatıyormuş bi de okula bırakınca. misafirler de gelmiyormuş ne güzel ya. sen yine de toparla evini dediğin gibi, hazır olsun.
bugün toparladim artik kendimi, yok daha kendimize gelelim.. milletin hikayesini okuyorum firsat olursa, kendimden utaniyorum. millet 50-60 kilo vermis ben bi 15 kiloyu veremedim yaaa, yaziklar olsunnnnnnnnnnnn yaniii..
yaaa nasil olacak, nasil edipte basaracaz hic bilmiyorum yaaa, cok muzsuzum Esracim aynen bende, erkek arkadasimla Tv seyrederken manken gibi kizlar cikiyor, icimden hemen ilk gecirdigim $ey ne oluyor biliyormusunuzz, acaba böyle olmami istermiydii, acaba beni öyle oldugumda daha mi cok begenirdi felan diye paranoyakca düsünmeye basliyorum.. dün aksam konusuyorken, benden önce en az 25-30 tane kiz görmeye gittiklerini söyledi ailesi vasitasiyla, hicbirini istemedim, kanim kaynamadi, sadece birisi icin olur demistim o kizida ailesi tek kizlari oldugu icin yurt disina vermeyiz deyip kapattilar konuyu dedi.. ona kalsa beni böyle cok begeniyor, benimle pazarlik bile ediyor 5 kilodan fazla vermen yasak diye ama eminimkiii ben ideal kiloma ulasmayi basardigimda o beni dahada fazla begenecektir..
offf yaaaa böyle düsüncelere kapilip paranoyak olmak istemiyorum ama mutsuz oluyorum bu kilodaba$aralim artik lütfen yardim et Allah im sende bize, bir azim verrrr
Canım umutsuzluk yok, lütfen mutsuz hissetme. yılbaşına 3 ay var bak. her ay 2,5 kg versen. 7,5 kg eder. bunu hedef belirle canım kendine. o akşam çok güzel olmayı hayal et. ne biliyim hırslan azcık. haklısın, sevgi hiçbir şeye benzemiyor. seni dünya güzellerine değişmez sevgilin. ama özgüvensiz hissetmen de size zarar veriyordur. ayrıca sağlık için kurtulmalıyız biran önce bu kilolardan. artık lütfen tatlı bir şey yeme bu ay. reglini de atlattın. haftada bir ısırık çikolata belki ama öbür regle kadar yok abur cubur söz ver bana. ben de kasım başına kadar 1 kaçamak tanıyorum kendimi. o da çok sabırsızlanırsam. yarın şu ödem çayından yapıcam senin. salmak yok artık....
selam kızlar,
nasılsınız? benim pek canım sıkkın. sabaha karşı banyo lavobosunun borusu patladı. başta bizden değil sandık. gittim baktım ki banyo göl olmuş. eşim vanayı kapadı. sabah oraları temizledim. moralim çok bozuk ya. bu ev daha yeni, güzel diye ben ısrar ettiğim için tutmuştuk. dünyanın da parasını veriyoruz kira olarak. 2 ayda ikinci su sorunu. ilk taşındığımızda da üstteki komşunun evini su basmış, bizim tepemize akmıştı. hakikaten sinirlerimi bozdu bu yeni ev. neyse şimdi usta geldi de yapmaya çalışıyor.
sizler de iyisinizdir inşallah.
Merhaba kızlar,
Sabah; omlet+simit+çay
Öğle: nohut, mercimek, buğdaylı yoğurt + çerez
Akşam: soyalı tavuk
Canım sıkkın, eşime kızdım, burnundan getirmek i istiyorum. Özür de diledi ama ne faydası var kırılan kalbime özrünün.. kendime modelden bir parça gönderiyorum.
Yüzüm şişene kadar, ağlamak istiyorum, (herhalde sabah şiş olacak)
içip sabaha kadar, bayılmak istiyorum
caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
müsadenle bu gece dağılmak istiyorum .
Esracım üzülme illa öyle şeyler oluyor. üst kat satıldı, daha taşınmadılar ama sularını bağlatınca havalandırmadan bizim banyoya şarıl şarıl su aktı. tamir ettirdiler güya yine aktı. hala da tam bittiğine emin değiliz.
Sedefcim tv deki manken gibi kızlarda senin kalbin var mı acaba? Aşık Veysel ne güzel demiş ; güzelliğin on para etmez, bu bendeki kalp olmasa, eğlenecek yer bulaman, göynümdeki köşk olmasa.
boşver öyle paranoyaklaşmayı. aşkın seni seviyor, sen de onu.
veriyoruz işte kilolarımızı, bu ara veremesek de almıyoruz. bu yolda bişeyler yapıyoruz, istekliyiz o da bişey.
Aynuurrr şu an ben de isyeeeaaaaağğğğnnn dayım :)
iki kelime yetiyor, seni seven kalbi kırmaya, sonra dağlar aşsan ne faaaaydaaaa dayım hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?