günaydın kızlar,
sabah uyuyakalmışım. 08:30 da kalktım. oğluş uyanmak istemedi. gürültü yaparak uyandırdım
ama tatlı kuşum okula gitmek istemedi, çok ağladı, ben de gönlü olsun diye bekledim, sonunda yine gönlü olmamıştı ama 1 saat geç bir şekilde okula götürdüm yine de. mecburen. okuldan söylemişlerdi 2. haftadan sonra okula gitmek istememeler başlar diye. anne babalar kararlı olsunlar demişler.
ama sabah sabah bütün enerjim gitti tabi. eve yürüyerek döndüm. duş aldım ve az önce de kahvaltımı yaptım.
1 haşlanmış yumurta, 10 siyah zeytin, oğluşun kalan omleti, biraz peynir , 1 domates, 2 salatalık 2 dilim beyaz ekmek (çavdar ekmeği alabilirdim ama evdeki ekmeler bitsin diye almadım)
oğlumu da çavdar ekmeğine alıştırdım. eve beyaz ekmek almıyoruz normalde. ama oğlum dışarda yemek yediğimizde beyaz ekmeklere saldırıyor. cmts balık yerken de öyle oldu. eşim de
artık eve oğluş için beyaz ekmek alıyor ama bu kez de bana çavdar ekmeği almayı unutmuş.
öğlen ton balıklı salata yiyeyim. akşam da kereviz salatası olabilir.
bu sabah tam 70 kg idim. ölçülerimi almadım henüz. bugün alır yazarım kenara.
farkettim ki yoğurt yemez oldum. kalsiyum da kilo vermeye yardımcı oysa.
Kizlarr günaydin, dün gelemedim kusura bakmayin. benimki dün ise gitmedi, sabah kavalti yaptik sonra ciktik hazirlanip, pazar gününün tadini cikardik bigüzel, öyle yaradiki, herzaman yapamiyoruz cünkü cok yogun calisiyor.aksamdi eve döndügümüzde, sonrada oturduk tv izledik birlikte, olmasi gerektigi gibi normal bir gün yasadik aslinda ama bizim herseyimiz anormal olunca bize sIradI$I geldi tabi
Sabah 09.00 da kalktim, kahvalti hazirladim, Kahvaltida : kalin bir dilim peynir, iki tane siyah zeytin, 3 kasik yogurt, salatalik, domates ve malesef bugün bende beyaz ekmek yedim kalmamis arkadaki firinda tam bugday ekmegi.. ve bir fincan acik cay ictim..
$imdi kahvemi iciyorum, arkasindan büyük fincanimla limonlu yesil cayimi icecem..
Dün spor yapamadimm neyazikki ama bugün tam gaz devam yine..
kizlar adet olamadim daha ama bugün olacam, iki üc gündür belirtisi geliyordu zaten bugün iyice yogunlasti belirtiside cünkü. Bütün vücudum, parmaklarim bile $i$ durumda ama yinede sabah tartildim ve 73.100 cikti neyazikki, gerci ödemden ötürü bukadar cok ciktigini düsünüyorum.
Hepinizin yazdiklarinizi okudum ama yine unuttum yahuuu, balik yagi hapida kullaniyorum halbuki ama ne bu unutkanlik anlamiyorum ki :26:
Gül süperrr kendini hazir hissetmennn, esracim seninde 86 cikmana cok sevindim.. hadiii bakalim kizlarrrr, bu ayy istedigimiz gibi gecsin insallahh da zayiflayalim hatri sayilir sekilde.
Aynurcum hosgeldin sende, nerelerdesin yahuu nezamandirr, adii sende katil bugün itibariyle bizim yarisimizaaa,,,
AAAA KIZLAR BUARADA KAZANANA NE OLACAK, BiR SIKIMLIK Di$ MACUNUMU KAZANACAK EN COK KILO VERENNN
dün eşim pazardan yemeklik olarak sadece kereviz almış.
biraz kış için taze fasülye, domates falan alsam iyi olacak. ama bugün pazar var mı bilmiyorum. 1 sene olacak daha tam bilmiyorum yeni taşındığımız mahalleyi. galiba çrş günü var.
bir pazar arabası almam gerek önce tabi :)
eşim nihayet teee mayıs ayında falan aldığım mantar panoyu mutfağa astı :) ben de oraya yemek listesi veya şişko fotoğraflarımı asıcam. (zayıf fotolarım işe yaramadı, bi kere buzdolabına asmıştım) sizin gibi ben de bugün ne giysemi mi izlesem. zayıf hatunlara baka baka gaza gelirim belki ben de :)
çamaşır atmıştım makinaya, onları asayım. öptüüüm kızlar.
bi sıkımlık diş macunu ne kız :)))
ödem için canını sıkma tatlım. senin tarifini verdiğin ödem çayı bana çok iyi geldi. sen de ondan iç hemen etkisini gösterir.
bu ay sonu hedefin 4.1 kg olsun senin, ödem çabuk gidecektir. en fazla 69.0 çıkacaksın bak 1 kasımda. her bulduğun yere 1 kasımda 69 kgmım yaz :))
espriydii
cok acayip gaza gelmis durumdayim ve kararliyim Esra, insallahhh 6 li rakamlari bi görsem.. insallahh olacak bu ay sonundaaa...
Ödem cayinida yapacam birazdan, birkac gündür ihmal ettimm, hemen koyayim ocaga, sanada yaramasina cok sevindim bu cayin.
Kizlarrr cok haksizlik bu yaaaaaaa, ablam benim diyetisyene gidipte aldigim kisisel listemle öyle bir incelmiskiiiiiiiiiiii, anlatsam sasarsiniz ( bu arada benim 3 tane ablam var )
Kocasindan ayri olan ablam var bir tane, yazin birlikte tatile gittigim ablam o i$te, komsusu uzaktan görmüs ablami, tanimamis, gelmis kapisini calmis, ayy gözlerimeee inanamiyorumm kurumussun resmen demis komsusuben kilo veremezken, benim diyetimle ablam kurumus erimis akmisss, buyur burdan yaakkk, parayi ben verdim ama benden baska yapan herkes zayifladi demekki bende var bir yanlislikk yada yaptigim bir yanlis var
tatlımm sen bu ay bi sürü kaçamak yaptın. sütlü tatlılar, makarnalar, pastalar vs. bunları sadece kalori olarak değerlendirme. iki gün üst üste yenen makarna 1 hafta geriye atıyor insanı. metabolizma yavaşlıyor üst üste kaçamaklarda. sen bu ay en az kamakla tamamla bak o liste sende de nasıl işe yarayacak.
kızlar ben biraz evi toparlayayım. anneme gidicem ondan sonra da. dikkat edin kendinize. görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?