May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Ay Sedefcim uzun yazıyosun dedikçe kendini aşıyorsun. bu ne yavrum böyle...

sen de bursalı olmuşsun valla. ben de merak ediyorum bursayı. belki bir gün görürüm.

bu ay kesin veririz bence en az 3-4 kg. ben kendim için 5 kg istiyorum aslında. bu sabah 86.1 kg çıktım tartıda. yarın da düz 86 olsam keşke.

annem bizde bugün kızlar. off hiçbir şey yapmak istemiyor canım ama dünya kadar işim var. yarın sabah tartılıp kilo bildiriminde bulunmayı unutmayın ha. mezurayla da ölçülseniz süper olur.

ben belki bugün daha uğrayamam. yarın görüşürüz kızlar.

kızzllaaarr ben geldimm

ailenizin hain domdom köftesi Aynur gelddiii

nasılsınızz ?? keyifler nasıll ??

Merhaba kızlar, aslında uyumam lazım şu an ama birikince unutuyorum yazayım iki satır dedim.
Cmts günü sabah standart kahvaltım + 4 yuvarlak dilim sucuk yedim.
Öğle; palamut ızgara ve salata, üzerine fırında tahin helvası 3 minik tatlı kaşığı
Akşam; peynirli makarna (yemeyeydim iyiydi)
Pazar günü sabah lor peynirli omlet, zeytin, az beyaz ekmek
Öğlen; 4 çiğ börek, az elma dilim patates, üstüne de süt helvasının üst kabuğu
Akşam:10 tane etsiz çiğ köfte(ben bilmem eşim bilir programını seyrederken canım çekti) karpuz
Şimdi 2. Kupa yeşilçayımı içip dinleniyorum. 1 saat ütü yaptım az önce.

Pazar günü cısslarla doldu biliyorum ama bugünden itibaren yani 1 ekimden itibaren diyete tekrar dönüyoruz. Hazırım; evde bolca yeşillik ve sebze var.

Gnc den saç için haplarımı aldım bugün. 2 avm dolaştık, oğluşun okulundan istenen şeyler vardı.

Aynur hoş geldin tekrar aramıza. Hadi sen de katıl 1 ekim-1 kasım yarışmamıza.

Kızlar Bursa’ya yolunuz düştüğünde beklerim. Sedef senin kardeşlerin varmış burada, Esra zaten yakın istediği zaman max 4 saatte burada olur.

Hee Esracım eşim yazılımcı değil, makine mühendisi. Ama bir ara program yazma ile ilgilenmiş.

Severek ve evde yapılabilecek bir meslek web tasarımı ve yazılımcılık. Bakalım kursa yazılabilecek miyim? Güya ben evde yabancı dil çalışacaktım bir zamanlar.

Nicer dicer kampanyaıs bitmiş kaçırdım ya laaa :)

Esracım 4 kilo verine kesinlikle fark ediliyor. Ve 1 beden incelmiş oluyorsun.

Sedefcim ablan ne becerikliymiş öyle. Ben de severim öyle şeyleri. Küçük bir dikiş makinem ve bir sürü kalıp model dergilerim var. ve de kumaşlarım ama bi başlayamadım :))

Esracım ben tembel omasam o programlar bana kilo yapardı kesin. Ama tembellikten yapamıyorum zaten pek sevmem yemek yapmayı. Hala oğluşa kek yapmadım. Yaparsam en çok ben yiycem diye korkuyorum:)))

Sedefcim okul konusunda hakkında hayırlısı olsun. İnşallah gönlüne göre olur her şey.

Ay artık yatayım kızlar 07:00 de falan kalkmam gerekebilir. Oğluş erken uyanıyor. Aslında 08:00 de kalkmak yetiyor .

Hadi bakalım yarışımız başlasınnn :))

Günaydın kızlar,

bugün başlıyoruz yuppi :)

ben biraz önce tartıya çıktım, ekim ayına 86.0 kg ile başlıyorum. ölçülerimi de not ettim bir kenara. kahvaltımı da yaptım. 40 gr kaşar ve 1 tane minik dolma biberli, kepek ekmekli tost.

öğlen yoğurt ve bulgur pilavı yiyeceğim. akşam da etli bamya yemeği yerim. öğleden sonra anneme gidicem, 1 saat yürümeyi umuyorum :)

Gülcüm hakikaten pazar günün tam diyete girmeden abartma günü olmuş :) artık yok o cısslar yok. ben de dün akşam eşimle dışarı çıktım. madoda cevizli ıslak kek yedim ve kahve içtim başlamadan evvel. yerken de yine değmediğini düşündüm. iyi oluyor böyle yeyip yeyip değmediğini anlamak.

bakıma başlıyorsun; saç için haplarını da almışsın. süper süper. motivasyonumuz yüksek olsun hep.

Aynurcum devam ediyor musun kortizonlu haplara? ne dedi doktor en son. inşallah daha iyisindir yavrum ya..

Sefecim senden ses çıkmamış. nerelerdesin kuzum?

hepinizden kilo bildirimi istiyorum kızlar :))

günaydın kızlar,
sabah uyuyakalmışım. 08:30 da kalktım. oğluş uyanmak istemedi. gürültü yaparak uyandırdım
ama tatlı kuşum okula gitmek istemedi, çok ağladı, ben de gönlü olsun diye bekledim, sonunda yine gönlü olmamıştı ama 1 saat geç bir şekilde okula götürdüm yine de. mecburen. okuldan söylemişlerdi 2. haftadan sonra okula gitmek istememeler başlar diye. anne babalar kararlı olsunlar demişler.

ama sabah sabah bütün enerjim gitti tabi. eve yürüyerek döndüm. duş aldım ve az önce de kahvaltımı yaptım.
1 haşlanmış yumurta, 10 siyah zeytin, oğluşun kalan omleti, biraz peynir , 1 domates, 2 salatalık 2 dilim beyaz ekmek (çavdar ekmeği alabilirdim ama evdeki ekmeler bitsin diye almadım)
oğlumu da çavdar ekmeğine alıştırdım. eve beyaz ekmek almıyoruz normalde. ama oğlum dışarda yemek yediğimizde beyaz ekmeklere saldırıyor. cmts balık yerken de öyle oldu. eşim de
artık eve oğluş için beyaz ekmek alıyor ama bu kez de bana çavdar ekmeği almayı unutmuş.

öğlen ton balıklı salata yiyeyim. akşam da kereviz salatası olabilir.

bu sabah tam 70 kg idim. ölçülerimi almadım henüz. bugün alır yazarım kenara.

farkettim ki yoğurt yemez oldum. kalsiyum da kilo vermeye yardımcı oysa.

dün eşim pazardan yemeklik olarak sadece kereviz almış.
biraz kış için taze fasülye, domates falan alsam iyi olacak. ama bugün pazar var mı bilmiyorum. 1 sene olacak daha tam bilmiyorum yeni taşındığımız mahalleyi. galiba çrş günü var.
bir pazar arabası almam gerek önce tabi :)

eşim nihayet teee mayıs ayında falan aldığım mantar panoyu mutfağa astı :) ben de oraya yemek listesi veya şişko fotoğraflarımı asıcam. (zayıf fotolarım işe yaramadı, bi kere buzdolabına asmıştım) sizin gibi ben de bugün ne giysemi mi izlesem. zayıf hatunlara baka baka gaza gelirim belki ben de :)

çamaşır atmıştım makinaya, onları asayım. öptüüüm kızlar.

Gülcüm üzülme, alışacaktır. sen pes etme hiç. yakında okula gitmeye bayılacak kesin oğluşun.

şimdi öğlen yemeğimi yedim kızlar. 8 yemek kaşığı bulgur pilavı, 100 gr naneli-dereotlu yoğurt.

akşam ekmeği çok az yemem lazım.

Kizlarr günaydin, dün gelemedim kusura bakmayin. benimki dün ise gitmedi, sabah kavalti yaptik sonra ciktik hazirlanip, pazar gününün tadini cikardik bigüzel, öyle yaradiki, herzaman yapamiyoruz cünkü cok yogun calisiyor.aksamdi eve döndügümüzde, sonrada oturduk tv izledik birlikte, olmasi gerektigi gibi normal bir gün yasadik aslinda ama bizim herseyimiz anormal olunca bize sIradI$I geldi tabi

Sabah 09.00 da kalktim, kahvalti hazirladim, Kahvaltida : kalin bir dilim peynir, iki tane siyah zeytin, 3 kasik yogurt, salatalik, domates ve malesef bugün bende beyaz ekmek yedim kalmamis arkadaki firinda tam bugday ekmegi.. ve bir fincan acik cay ictim..
$imdi kahvemi iciyorum, arkasindan büyük fincanimla limonlu yesil cayimi icecem..
Dün spor yapamadimm neyazikki ama bugün tam gaz devam yine..
kizlar adet olamadim daha ama bugün olacam, iki üc gündür belirtisi geliyordu zaten bugün iyice yogunlasti belirtiside cünkü. Bütün vücudum, parmaklarim bile $i$ durumda ama yinede sabah tartildim ve 73.100 cikti neyazikki, gerci ödemden ötürü bukadar cok ciktigini düsünüyorum.

Hepinizin yazdiklarinizi okudum ama yine unuttum yahuuu, balik yagi hapida kullaniyorum halbuki ama ne bu unutkanlik anlamiyorum ki :26:

Gül süperrr kendini hazir hissetmennn, esracim seninde 86 cikmana cok sevindim.. hadiii bakalim kizlarrrr, bu ayy istedigimiz gibi gecsin insallahh da zayiflayalim hatri sayilir sekilde.
Aynurcum hosgeldin sende, nerelerdesin yahuu nezamandirr, adii sende katil bugün itibariyle bizim yarisimizaaa,,,
AAAA KIZLAR BUARADA KAZANANA NE OLACAK, BiR SIKIMLIK Di$ MACUNUMU KAZANACAK EN COK KILO VERENNN

bi sıkımlık diş macunu ne kız :)))

ödem için canını sıkma tatlım. senin tarifini verdiğin ödem çayı bana çok iyi geldi. sen de ondan iç hemen etkisini gösterir.

bu ay sonu hedefin 4.1 kg olsun senin, ödem çabuk gidecektir. en fazla 69.0 çıkacaksın bak 1 kasımda. her bulduğun yere 1 kasımda 69 kgmım yaz :))

Kilolu halinin yanina en citir halinle olan birde fotografini as bence canim, Dün bir program izledim astrolog bir kadinin eski bir programiydi netten baktim. kadini bilirsiniz zaten, Nuray Sayari ismi. kadin diyorki olmasini istediginiz seyi cizip sürekli gözünüzün önü sayilacak bir yere asin ve o istediginiz $eyi cagirmis oluyorsunuz böylece diyor, bende birazdan ilkokul birinci sinifta cizdigimiz cöp kizlardan cizip dolaba yapistiracammmm

espriydii
cok acayip gaza gelmis durumdayim ve kararliyim Esra, insallahhh 6 li rakamlari bi görsem.. insallahh olacak bu ay sonundaaa...
Ödem cayinida yapacam birazdan, birkac gündür ihmal ettimm, hemen koyayim ocaga, sanada yaramasina cok sevindim bu cayin.
Kizlarrr cok haksizlik bu yaaaaaaa, ablam benim diyetisyene gidipte aldigim kisisel listemle öyle bir incelmiskiiiiiiiiiiii, anlatsam sasarsiniz ( bu arada benim 3 tane ablam var )
Kocasindan ayri olan ablam var bir tane, yazin birlikte tatile gittigim ablam o i$te, komsusu uzaktan görmüs ablami, tanimamis, gelmis kapisini calmis, ayy gözlerimeee inanamiyorumm kurumussun resmen demis komsusu ben kilo veremezken, benim diyetimle ablam kurumus erimis akmisss, buyur burdan yaakkk, parayi ben verdim ama benden baska yapan herkes zayifladi demekki bende var bir yanlislikk yada yaptigim bir yanlis var

Son düzenleme:

tatlımm sen bu ay bi sürü kaçamak yaptın. sütlü tatlılar, makarnalar, pastalar vs. bunları sadece kalori olarak değerlendirme. iki gün üst üste yenen makarna 1 hafta geriye atıyor insanı. metabolizma yavaşlıyor üst üste kaçamaklarda. sen bu ay en az kamakla tamamla bak o liste sende de nasıl işe yarayacak.

insallah canimmmm, busefer saglam bir spor programiyla destekliyorum, olacak inaniyorum buna

kizlarrr hep yazacam unutuyorum, laptopumun H harfinin altina bisey girmis saniyorum, bu arfi yazabilmek icin biraz bastirarak yazmak zorunda kaliyorum, yoksa cikmiyor, hizlica yazdigimdada sonradan farkediyorumki bu harf cogu zaman eksik cikmis ))

Neysee, ye$il cayimi iciyorum, birazdan spor yapacam, bugün disari cikmam lazim,kuyumcuya gidecem, disari cikmiskende azicik daha yolumu uzatir yarim saat 45 dakika kadar yürümü$ olurum.öptüm $imdilik, görüsürüz

15:15 öğle yemeği ; ton balıklı salata (dere, tere, marul, maydonoz) bol limonlu. bir avuç fındık +nescafe

birazdan oğlumu almaya yürüyerek gideceğim. akşama da köfte +salata veya sadece taze fasülye yiycem (fasülye pişiyor düdüklüde)

Sedefcim demek h harfi basmıyor beyaa, ben de seni epten Roman sanmıştım beyaa :))))

ablana maşallah yaa, hadi biz ne duruyoruz biz de zayıflayalım.
dönünce ancaa akşam yemeğinden sonra veya teee oğluşla eşim uyuduktan sonra yazarım yine. öpüldünüz. 10 dk da hazırlanıp çıkmam gerek.

Kizzzlarrrr ben geldim, bugün bir saat bisiklet sürdüm sonrada du$ yapip ciktim, halletmem gereken bisey vardi kuyumcuda, gittim.. cikmiskende yürüdüm biraz dolanir vaziyette.
sabah kahvaltimi yazmistim, öglen ciktigimda benimkinin restaurantina gittim soslu putensalat ( salatanin üzerinde izgara hindi eti ) yedim. gitmeden ödem cayi yaptim kendime ve büyük bir bardak icmistim, ara ögün olarak bir cay bardagi süt ictim eve gelince. daha hala tam olarak regl olamadim, sürekli belirti gösteriyor ama bisey yok henüz

Birazdan diziler baslar ve izlerim benimki gelene kadar, yoruldum zaten, dinlenmis olurum azicik.

bugün sabah zaten bir fincan yesil cay icmistim, ödem cayida ictim, ödem cayi ve yesil caydan yine birer fincan icerim yatana kadar, zaten hergün sabit 3 litre su var ve en az bir fincan Türk kahvesi ve bir fincanda kahvaltida acik siyah cay.
bugün kahvalti + bir ana ögün yaptim, sik sik ara ögün yaparak acigi kapatmaya calisiyorum, bir ana ögünümüzde bugünlük eksik kalsin

ahahahaha Güüüllllllllll alemsinnnnn
Gülcüm seninde kondisyon bisikletin vardi yanlis hatirlamiyorsam, sana tavsiyem oglu$ okuldayken biraz pedal cevir ama bisikletini tv karsisina koy, bisey seyrederken vakit cok kolay geciyor canim. ben laptopta o günki izledigim dizi yada programi acipta ceviriyorum pedalleri, gercekten hic sIkIcI olmuyor böylelikle.. kesinlikle zaman kaybetmeden al bisikletini Tv karsisina, ne de olsa bu i$in sonunda BiR SIKIMLIK Di$ MACUNU var dimi ama
Vallahi sorma canim yaaaa, zaten fazla kilosu yoktu, birde iyice zayiflamis, imrendim Vallaaa, darisi ba$imiza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…