Eki Görüntüle 526286
Yukarıdaki fotoğraf güya zayıflama yarışmasına girmişken 6 günde nasıl 1,5 kg aldım adlı serüvenimin kanıtı. sorunun cevabı tabi hayvan gibi yiyerek oluyor çok afedersiniz kızlar. dün neyseki banyodaki sorun çözüldü. bu seferde gardropun sürgülü kapısı rayından çıktı. kapının birisi boydan boya çizildi. delirmek üzereyim. annem başımın etini yedi tüm gün bir komşu çağırdın evin başınıza yıkılmadığı kaldı diye. bugün de usta bulursak onu yaptıracağız. ama hiç umudum kalmadı o konuda. evin zemini düz değil sanki. hep bu sorunu yaşayacakmışız gibi geliyor. o kadar sıkıntının içinde dün akşam anneme gittik yemeğe. aylardan sonra 2 tabak makarna yedim, biraz çiğköfte. gündüz strestten yediğim fındık fıstık sonucu bu sabah tartıda gördüğüm rakam bu... ama yokkk... kararlıyım artık. hiçbir şeye canımı sıkmıcam. dünya yansa dönüp kıçımı ısıtıcam. hayın olacamm (bu sanaydı Gül- işler güçler göndermesi)
Sedefcim yalnızken olsa kafayı yer ben de oturur ağlardım herhalde. kıyamam ben sana. neler atlatmışsın. bi daha hiç yaşamazsın inşallah. günün gezmeli geçmiş ne güzel. ben de çok seviyorum makyaj malzemelerine, ıvıra zıvıra para harcamayı ama kullanmıyorum alınca. onları seçip alması daha zevkli.
Aynurcum eşinle ilgili sıkıntılarını okudum diğer topikte. sayılı gün de geç canım. Allah'ın izniyle eşin sana dönecek ama ona o pisliği yapanlar bir ömür kendileriyle yaşamak zorunda kalacaklar. benim eşim de diyarbakırda yapmıştı askerliğini. çıktığı çarşı toplasan 5 keredir 5 ayda. birisi bi şey yapınca bütün hepsinin çarşısını yakıyorlardı. biz de hala diyoruz oğlumuz olursa göndermeyelim askere. düşündükçe o günleri hala gözlerim doluyor. eşim lojman nöbeti tutarken önünden göstericiler geçer dururdu. nasıl geçti o 5 ay can korkusuyla bi bilsen. ama geçti canım. inşallah sizin de geçecek. sabret. öbür topikte sultanın dediği gibi sonuca odaklan sen. o gelince her şeyin ne kadar güzel olacağını düşün. kilo vermeye çalış bu arada. kardeşim de o vakit gelecek. nerdeyse 15 hafta var. 15 haftada 15 kg verebiliriz bence biz...
Gülcüğüm sıkıntın inşallah biraz geçmiştir. böyle zamanlarda Allah korusun eşine bir şey olsa ne kadar üzüleceğini düşün ve affetmeye çalış canım. sorun ne bilmiyorum ama bazen koca koca adamlarım 3 yaşındaki oğluşundan farkı olmuyor. biz geçen gün markette kaşara 3 tl zam gelmiş diye kavga ettik. komik böyle anlatınca. sıkmamaya çalış canını güzelim. inşallah şimdi daha iyisindir.
Günaydin canim, cok sevindirici tartidaki rakamin dü$mesi canim, isteyince oluyor istee, sabrimiz yok ve irademizdee..
Dün benimki i$e gitmedi, o yüzden dün bi girip okudum yazip ciktim. ben benimkinin ise gittigi hergün 09.15 de kurup saatimi uyaniyorum canim Valla ise gider gibi, yani uzun uzun uyuyamiyorum sabahlari.Gülünde oglusu okula gittiigi icin oda erkenden uyanmistir saniyorum.birazdan bende evi silip süpürüp, banyoyu temizlicem, hic canim istemiyor herzamanki gibi.sonrada 1 saat bisiklet sürüp sicak du$umu alirim..
KaHvaltida yarim simit, 1 kalin dilim peynir, yarim domates, yarim salatalik, 5 tane minik siyah zeytinlerden,5 kasik yogurt ve 1 fincan acik cay
di$arilar öyle sogudukiii bugün tamm ki$ geldiii tammmmm,sabah benimki kavalti icin markete gittiginde disarilarin soguktan sis oldugunu söyledi düsünün artikk :18:, saniyorum cikmam disari bugün bu sogukta ama yarin kuaföre gidecem saclarima röfle ve dip boyasi yapilacak, hatirlarsaniz gecen ay saclarimi sariya boyatmistim :115:
saçlarını çok merak ediyorum canım. ben de bazen biraz açtırsam mı diyorum ama bu kiloyla yaşlı gösterir beni.
ben de oturdum kaldım. temizliği yarına bıraktım. bir duş alayım çıkıcam. uyuşukluk çöktü birden ya. havalardan herhalde.
ben kaçayım sedefcim. öptüm çok. dikkat et kendine.
dun galerileri gezdik bana araba bakiyoruz.
kendini affettirmek icin falan degil tabi bu araba bakmalar. o oyle sanabilir ama bana gore degil.
cunku ben araba surmeye korkuyorum ama oglusu okula gotur getir soguk havalarda iyi olurdu hani bi cesaret gelse.
selam kizlar,
dunden baslayayim.
dun gec uyandim. tuvaletim gelmese uyanacagim da yoktu. oglus babasiyla takildi. ben de esime kizgin oldugum icin pek pas vermedim ama baktim cocuk arada kaliyor hissediyor ben de henuz affetmemis olsam da konusuyorum artik kendileriyle.
dun sabah degil oglendi aslinda ; 2 tane peynirli tost yedim kepek ekmeginden
aksam da soyali tavuk ve salata yedim 1 tane de ciss yedim.
bu sabah 10:30 da kahvaltimi ikea da yaptim. 1 haslama yumurta,2 parca peynir 5 siyah zeytin, 3 dilim domates, 2 dilim salatalik, recel, bal, tereyag, 2 tane kucuk cavdar ekmegi, sinirsiz sicak icecek 4,80 tl odedim. ekmegin uzerinde bayaa yulaf ezmesi vardi. iyi di mi fiyati. kahvalti tabaginin salam falan icereni vardi daha buyuk olani zaten yemedigimden almadim o tabaktan.
gezip oglusa tabure, kokulu mumlar, kucuk bir yastik falan aldim. kasaya geldim. kartima yetersiz bakiye dedi. gecen gun halilari benim karttan da gecirmistik. limitim dolmus, ayin 10 una kadar alisveris yapamiycam. esim maasi yatinca odeyecek ki limitim acilsin. yine onun eline dustum.bi guzel alisveris yapip batiracaktim onu neyse yanimda nakit vardi da rezil olmadim
ama ben cmts gunu yaptigi seyin acisini cikaracagim. gerci boyle etrafimda kivranmasi surekli konusmaya calismasi da komik ama yooookkk yetmez. bana sesini yukseltmek kzimak, -ustelik baskasinin yaninda-, ne demekmis gorecek o gununu.
eve 14:30 da geldim. birazdan kalan tavuklari yerim, bi turlu bitimedik. yogurt çekiyor canim.
kizlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz????????
Gül arabayi aldirdii geziyor galibaEsracimda annecikten dönemedi galiba daha
Bende O SeS Türkiye yi seyrediyorum, cok iyi sesler var yahuu ma$allahhhhcok eglenerek izliyorum bu programi müzikle ugra$mi$,anlayan ve müzik gecmisi olan bir insan olarak tabiii
yok kız ne arabası. daha uzunca bir süre bişey alamayız.
yeri gelmişken sorayım. en kolay bayan arabası hangisi?
eşim yüksek olsun ki hem trafiğe hakim ol, hem de sıkıştıramasınlar diyor.
skoda yeti, suzuki vitara 3 kapılı, nissan juke, opel mocca, nissan qashqai, renault scenic modellerinden biri olabilir. tabi 2. el ve en uygun olanı olacak. ve de otomatik vites olsun mümkünse :)
anaaaammmm artık ben de yolda araba markalarına bakar oldum.
bana göre bütün arabalar aynıydı. oğlum bile markalarını benden iyi biliyor.
bu derece arabadan uzak biri nasıl trafiğe çıkacak bilmiyorum :18:
Esraaaaa müzikle profesyonel anlamda mı uğraştın canım? enstruman çalabiliyor musun?
aslında enstrüman dersi mi alsam ne :) amma maymun iştahlıyımm heee, emekliler ne yapacağını şaşırır ya, onlara benzedim
selam canım,
müzkile ilgilienen Sedefmiş, yanlış okumuşsun :))
Araba konusunda suzuki ve skodanın o modellerini düşünmeyin bence. biz de skoda kullanıyoruz ama bizimki fabia. yeti sıkıntılı bir model sanırım.
Ay kızlar öyle yorhunum ki. geç kalktım zaten. hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. sizler nasılsınız?
ayyyy kizlarrr orayi temizle burayi temizle derken bu saat oldu ve hala bitiremedim, ben mutfakta bagira bagira sarki söyleyip temizlik yaparken benimki geldi, bende seslendim evin hanimi evde yok, ben bayan balerina cif, sakin bu halde görmeyin beni dedim.. oda kafasini uzatmis yok yok görmem merak etme diyip bakiyor birde o sefil halimeeehemen biraktim isi gücü birer Türk kahvesi yaptim oturdum dizinin dibinee a$kimin..benim herüf cok bakimli,tencere kapak gibiyiz bu konuda, gitmis di$lerini temizletmi$, kendine kiyafet almi$ gelmi$, fazla kalmadi 45-50 dk oturduk gitti tekrar i$e. dedimki benim $uan alisveri$ yapmadigima bakma a$kim dedim, bi 10 - 15 kilo verdimmi beni durdurabilene a$k olsun, yandin i$te ozaman canim sen dedimm, senin canin saolsun diyip güldü.. diyorumkii acaba sen nahh verirsin mi demek istedi o gülüsün arkasinda ))))))))))
sabah kahvaltisindan sonra 5 tane mor erik yemistim ama sonra hala hicbisey yemedim, i$ güc yapinca i$tahim kesildi, hele birde üstüne az önce bir kahve daha icince iyice i$tah gitti. bilmiyorum aksama ne yiyecegimi, buzlukta biftek var,onu cikarir izgara yaparim yaninda salatayla yerim belki..yorgunluktan ü$enirsemde kahvaltilik biseyler atistirrim belki bakalim artik.. islerimi tamamlayip birde sporumu yapip ardinda du$umu yapabilirsem benden daha pa$asi olmayacak galiba.. yarina hicbir i$im kalsin istemiyorum, kuaföre gidip sacimi ba$imi boyatip föntetip gezip tozayim diyorummmhep gül mü gezecek dimi amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?