Selam kızlaarr
tekrardan hoşbuldumm
kapışma varmışş , gelelim dedikkk
Esra biliyor buaralar sağlık problemlerim vardı , onlarla uğraşıyordum , şimdilik iyiyim çook şükürEsracım kortizonu kullanmıyorum ama başka ilaçlar kullanıyorumm , çok fazla değil ama yinede + lardayım , bakalım geçecek inşAllahh ....
buarada bi sıkımlık diş macununa bende talibim , hadi bakalımm
Selam güzeller,
ay öldüm bittim. yarın komşularım gelecek hoşgeldine. sabahtan beri temizlik yapıyorum. bitti şükür. duşumu aldım birazdan da yemek yapacağım. yarını bir tamamlasaydım yauvv.
menüleriniz gayet iyi kızlar. sporunuzu da yapmışınız süper. ben de dün 1 saat yürüdüm koşu bandında annemdeyken.
Aynurcum iyi olmana sevindim. dert etme o artıyı, birkaç günde halledersin. gel burdan da kapışalım :))
ohhhhhhh ellerine saglik, güle güle kirlett canim, gerci sana gerek kalmaz, yarin gelen ufak komsu ordusu kirletme islemini tamamlar giderayyy annene hergün git gel bence, en azindan haftada 3-5 kere, yada kosu bandini kapta getir sizin eve
Merhaba kızlar,
Sabah oğluşu bıraktıktan sonra (bütün mesajlarım hep böyle başlıyor son zamanlarda) avm ye gittim.
Oğluşun okuldan verilen eşofmanları çok büyüktü, kırmızı renk alt eşofman aradım. Yüzme dersi için de bone,mayo, terlik aradım. Sezon bittiğinden hep kaldırılmış. Çok zor buldum onları. Eve döndüğümde saat 15:30 idi. Duş alıp, çamaşır asıp evden geri çıktım. Yürüyerek oğluşu almaya gittim.
Sabah; 11:00 karışık tost +2 bardak çay (avm de yaptım kahvaltımı, tostun yanında domates ve salatalık dilimleri vardı şansıma)
Öğle yok( 15:30 da eve gelince vakit darlığndan ısıtıp yiyemedim köfteleri)
Akşam 17:30 ; köfte+karpuz+nescafe+finduk
Ağğğğhhh bacaklarım çok ağrıyoooorrrr.
Cuma günü de benim misafirlerim gelecek akşama. İkramlık ne gibi cıslar yapıcan Esracım? :)
Çocuklu misafire çizgifilm izlet diycem ama tv yok, bilgisayarda mı açsan ama bu kez bilgisayarın ufff olabilir.
Sedefcim bisiklet süreni uzatmana çok sevindim. Çünkü farkı fark edeceksin. Daha önce dediğim nabız yükseltmek için arada çok hızlı sürmeyi de unutma.
diyeti bozdun diye algıladığıma çok güldüm sonradan. kişi kendinden bilir işi veya dervişin fikri ne ise zikri de odur atasözlerinden birine çok uyan bir sanı benimki :)
İşe gidişle ilgili anlattığın şeyler çok aşina geldi. Soğuk havada uyku daha tatlı gelir, yataktan çıkmak içinden gelmez. 16 sene geçti öyle. Yaklaşık 4 senedir (hamilelikten itibaren) evdeyim. Oğluşum gerçi bebekken de pek uyutmazdı ama yine de o uyuyunca uyuyabiliyordum işleri boşverip. O devirde kapandı. Artık okullu olduk. Her sabah acaba bu sabah da ağlayacak mı diye gerilerek kalkıyorum :)
Aynur çok geçmiş olsun. İnşallah ilaç kullanmanı gerektiren durumlar ortadan kalkınca sen bizi sollarsın.
nerden bildin Sedefcim. yine gezmelerdeydim. Heykele gittim. biraz gezdim sonra kahvalti yaptim bir yere oturup. sonra esim aradi onun da noter de isi varmis bana yakinmis, bulusup yemek yemeye gittik ama ben daha yeniz kahvalti yaptigimdan ciss yedim yemek yerine. sonra da bunu kizlara nasil yazacagim diye kara kara dusundum:)
donuste hali bakmaya gittik ve daha once de begendigimiz halilari aldik 12 taksitle.
oglusu almaya yurudum yine her zaman ki gibi. simdi de aksam yemegi yiyorum. taze fasulye yedim. pilavin demini bekliyorum bulgur pilavindan 3 kasik yemeyi planliyorum yaninda yogurt ile.
eve gelince bir avuc findiknyedim o da kayitlara gecsin.
cuma misafirlerim var esimin is arkadaslari. h.sonu da 2 gorumcem gelecekmis, esim daha bugun soyledi. yrd. ablam bana sormadan benim sirami baskasina vermis muhtemelen ayarlayamayacak cumaya kadar ve benim koca evi temizlemem gerekecek. neyse simdi cok yorgunum ya ondan yapamam gibi geliyor, yarin ola hayrola.
Sedefcim reglin ilk gunu izin ver kendine. gecmis olsun bacim:) regl olunca gecmis olsun diyenin olmus muydu hic?
oglusum yuzmeyi ogrensin ama ogretmenlere kolay gelsin. cunku basinin ve yuzunun islanmasindan cok korkuyor. banyolarimiz hep bol aksiyonlu gerilimli oluyor.
Esracim ne guzel cici mamalar oyle onlar. cig kofte yapcam diye okudum once . abow ne marifetliymis dedim ama sonra dogrusunu okudum. ilkngunden cok ikrama alistirirsan hep beklerler ve senin de diyetin hep sabote olur hee:))
bu h.sonu cumadan itibaren benimki de sabote:))
calisma konusuna gelince kesinlikle bayanin ekonomik ozgurlugu olmali. ara verince benim gibi yas gidiyor. gecen gun ablam aradi gelir uzmani yrd. si alinacak kpss ye gir diye ama 35 yas alti olmak sarti varmis. ablam yasimi bilmiyormus onu da anlamis oldum:)))))))
Selam canım arkadaşlarım,
tarumar olmuş bir halde karşınızdayım. dün akşamdan beri çok yoruldum yıprandım. dün akşam yaptığım irmikli revani sabah hamur olmuştu kalıptan çıktığında. neyse dedim vaktim var, bu sefer de yaptığım fincan kekler fincanlardan çıkmadı. delirdim resmen. çıktım dışardan bir şeyler ayarladım. yazının sonuna ekleyeceğim fotoğraf. ilk olarak cevizli poğaça denemiştim, beğendim, tavsiye ederim. belki bir gün sizi de ağırlarım :))
Sedefcim geçmiş olsun canım. hem iştahsızlık hem kazınma feciymiş. dikkat et kendine. bol bol yoüurt ye canım.
Gülcüm gezmişin yine. eşinle yemek yemişsin, halılar almışsın. ne güzel şeyler bunlar. güle güle kullan canım, sefan olsun. misafirler için de endişelenme. cuma yapacaklarını çift porsiyon yaparsın. atlatırsın sen. ben de bugün kek tadına bakarak mahvettim diyetimi. off neyse sıkmıyorum canımı.
çok yorgunum kızlar. yarın da annemi hastaneye götürcem yine. gece dönersem eve yazamayabilirim. görüşürüz yine inşallah.
Eki Görüntüle 523579 Eki Görüntüle 523580
oyyyyyyyyy dayanamammm $unlarin güzelligine bakkkkk, hemde canim bukadar tatli seyler isterkennn :111:
Ellerine saglik ve gecmis olsun canim, azcik erken yat dinlennn..
Benimde bugünüm mahfoldu, dondurma yedim aksam yemegi niyetine ve karnimla belimin agrisindan yataktan cikamadan bir gün gecirdim, yesil cay bile icmedim, yeterince sivi tüketmedim, spor yapmadim dondurma yedimmm...... daha bisey dememe gerek yok saniyorumneyseee dedigin gibi moral bozmamali, yarin tekrar devam..
Masanda gayet $Ik duruyor canim ellerine saglikk..cevizli pogacanida biara yazarsin, merak etttim ve öptüm seni, iyi dinlenmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?