May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sedef yoksa bozdun mu diyeti? neyin birincisi sensin bakem?

oglusum anca uyudu. uyuyup uyaninca okula gidecegini mi anladi nedir uyumamak icin sorun cikariyor. ama goz kapaklari da yari kapali nerdeyse. ilglenince de sevme sevme diyip itliyor kerata yaa:)

aksam 19:10 ; kofte ve salata+karpuz+ hatiri sayilir miktarda finduk yedim ya laaa
esim is gezisinden donerken almis kabuklusundan. ben de ayiklayip firinladim miss gibi oldu.

simdi yesilcay iciyorum ve hemn uyumaliyim. oglus zaten uyutmuyor, habire terliyor veya ustunu aciyor ben de habire ust degistirip veya bez koyup, ustunu ortmekten boluk porcuk uyuyorum.

Bacaklarim cok agriyor. bisiklet ceviremem yeaavv Sedefcim. acayip hizli yuruyorum ama. bi ara google map ten yurudugum mesafeye bakicam.

iyi geceler tatliskolar

günaydinnlarrrrrrrrrrr..

Yok kizz bozmadimmm, aksine spor yapinca dahada fazla hareketli biseyler yapmak geliyor icimden ama tabii hicbiseyi abartmamak lazim. diyorumkiii yaniiiii, 1 kasimda $ampiyon benimmmmmm, ikinci hangisiniz olacaksinizzz
Ayyy kiyamam yaaa, minicikler daha ve hayatin gercek yüzüyle ufak ufak tanismaya basliyorlar.$urda 2-3 aydir calismiyorum ama öncesinde hep is güc pesinde kosturduk, bu almanyanin soguk havasinda daha hava i$imamisken kalkip hazirlanip cikip o karli soguk havada azmiiiii i$e gittikkk. oyyyyyyyyyyy tekrar calismaya baslamasammiiii nee :18:
Anne olmak böyle bisey demekkiii, bütün gece uykuda bile tedirginsin, birde sabah ise gider gibi kalk hazirlan, hazirla, git,gel,...... insallah evladinizda ileride sizlere hayirli bir evlat olur.

yaaa hala regl olamadimmm ama sürekli belirtisi geliyor.bu ay psikolojimde alt üst, bi olsada kurtulsam.bi aglamakli oluyorum gayet duygusal, bi cenem düsüyor dirdir yapiyorum, bi bakiyosunki agresim oluyorum, alinganim, simdide cok sakinim. olana kadar böyle bi patlama moduna giriyorum iste bazen

KAHVALTIDA : 1 parca peynir, 3 tane zeytin, 3 kasik yogurt, 1 tane yumurta,domates,salatalik, 1 dilimden azicik fazla tam bugday ekmegi, 1 fincan acik cay
$imdi ye$il cay iciyorum, birazdanda Türk kahvemi icerim.. bir arkadasim ugrayacakti bana kahve icmeye, o gelip gitsin sonra sporumu yapabilecem. bugün ton balikli salata yada izgara ve salata yemeyi düsünüyorum.. sivi almaktan bi ayagim WC de kizlar bu nasil is yaaaa :26:

Selam kızlaarr

tekrardan hoşbuldumm

kapışma varmışş , gelelim dedikkk

Esra biliyor buaralar sağlık problemlerim vardı , onlarla uğraşıyordum , şimdilik iyiyim çook şükür Esracım kortizonu kullanmıyorum ama başka ilaçlar kullanıyorumm , çok fazla değil ama yinede + lardayım , bakalım geçecek inşAllahh ....

buarada bi sıkımlık diş macununa bende talibim , hadi bakalımm

Selam güzeller,

ay öldüm bittim. yarın komşularım gelecek hoşgeldine. sabahtan beri temizlik yapıyorum. bitti şükür. duşumu aldım birazdan da yemek yapacağım. yarını bir tamamlasaydım yauvv.

menüleriniz gayet iyi kızlar. sporunuzu da yapmışınız süper. ben de dün 1 saat yürüdüm koşu bandında annemdeyken.

Aynurcum iyi olmana sevindim. dert etme o artıyı, birkaç günde halledersin. gel burdan da kapışalım :))

Aynurcum hosgeldin, cok gecmis olsun, daha iyi olmana da sevindik
Dün itibariyle basladik canim yogun bir spor programiyla birlikte dikkatli beslenmeye, bir sIkIMlik di$ macununa seninde talip olman süperrrrr, Bak taaaaa aylar önce konusmustuk Esra ulasacak bana demistin, masallah neredeyse ulasti sana, bizler ayni yerimizde duruyoruzzz baree dedik son bulsun bu uzayan iskence, bir yapalim pir yapalimmmmm, bu i$ yari$siz olmayacak

ohhhhhhh ellerine saglik, güle güle kirlett canim, gerci sana gerek kalmaz, yarin gelen ufak komsu ordusu kirletme islemini tamamlar gider ayyy annene hergün git gel bence, en azindan haftada 3-5 kere, yada kosu bandini kapta getir sizin eve

en son buraya yazdiktan sonra kizarkadasim geldi, kahve ictik, 1 saat kadar kaldi gitti, yarin Türkiye yolcusu, fazla kalamadi erken kalkti o yüzden. O gitti benimki geldi, beni yemek yapma derdinden kurtardi, tavuk getirmis, hem öglen yemegim hemde aksam yemegim hic zahmet vermeden hazir olmu$ oldu, ohhh ne rahattttttttt neyseee, benimkide gitttii, kaldim taaaaaaaa gecenin 23.30 una kadar yine birbasima ;-/
öglen bir dilim ekmek ve hazir tavuk yedim, salat yogurt canim istemedi, ara ögün olarak tüketecem yogurdu. malesef henüz sporumu yapamadim ama birazdan kalkip yapacam, yine en az bir saat bisiklet sürecem, cogu zaman 1 saatin üzerinde sürüyorum aslinda 1 saat yazsamda, 5- 15 dakika arasi uzatmaya calisiyorum 1 saati doldurduktan sonra..
Dün aksam kalktim evi sildim süpürdüm aksamin 9 undan sonra, bugün hic isim yoktu o yüzden ne güzellllllll.. birazzz tv karsisinda keyiff yapayim, sonra sporumu yapip dusumu alip yine keyif yapmaya devammmmmmmmm

Ay Sedefcim ben bekarken almıştık onu, ama o zaman bu kadar kullanmıyodum. annem de sinir oluyor salonunun ortasında. bu eve taşınırken getirelim mi dedik ama bu ev biraz küçük. getirsem burda kullanamam hem tv de olmadığı için. orda tv karşısında iyi gidiyor.

valla yarınkiler de dağıtmasa çok. bi komşumun ikiz bebekleri var 2 yaşında. onlardan korkuyorum ben

sen de kahveni içmişsin arkadaşınla süper. spora da devam. mis mis. bu ay süper verimli geçecek :))

yemek yapayım, ön hazırlığını yaptım şimdilik. off çok yoruldum :)

ellerine saglik, kalaninida yapar bitirirsinde en zoru yarinki hizmet ve o cocuklara katlanama kismi pek sevmiyorum yaa cocuklu misafiri, gerci zaten misafirimde gelmiyor pek amaaa
aslinda alip getirsen bi köseye koyardin yaa, sIkI$tirip.Tv yok derken, evde tv mi yok, Tv nin karsisinda koyacak yer mi yok ?
bende inaniyorum canim bu ay yüzümüzün gülecegine, hem kararli hem umutluyumm )

Kolay gelsin sana canim, umarim yarini kolay atlatirsin

Merhaba kızlar,
Sabah oğluşu bıraktıktan sonra (bütün mesajlarım hep böyle başlıyor son zamanlarda) avm ye gittim.

Oğluşun okuldan verilen eşofmanları çok büyüktü, kırmızı renk alt eşofman aradım. Yüzme dersi için de bone,mayo, terlik aradım. Sezon bittiğinden hep kaldırılmış. Çok zor buldum onları. Eve döndüğümde saat 15:30 idi. Duş alıp, çamaşır asıp evden geri çıktım. Yürüyerek oğluşu almaya gittim.

Sabah; 11:00 karışık tost +2 bardak çay (avm de yaptım kahvaltımı, tostun yanında domates ve salatalık dilimleri vardı şansıma)
Öğle yok( 15:30 da eve gelince vakit darlığndan ısıtıp yiyemedim köfteleri)
Akşam 17:30 ; köfte+karpuz+nescafe+finduk

Ağğğğhhh bacaklarım çok ağrıyoooorrrr.

Cuma günü de benim misafirlerim gelecek akşama. İkramlık ne gibi cıslar yapıcan Esracım? :)
Çocuklu misafire çizgifilm izlet diycem ama tv yok, bilgisayarda mı açsan ama bu kez bilgisayarın ufff olabilir.

Sedefcim bisiklet süreni uzatmana çok sevindim. Çünkü farkı fark edeceksin. Daha önce dediğim nabız yükseltmek için arada çok hızlı sürmeyi de unutma.
diyeti bozdun diye algıladığıma çok güldüm sonradan. kişi kendinden bilir işi veya dervişin fikri ne ise zikri de odur atasözlerinden birine çok uyan bir sanı benimki :)
İşe gidişle ilgili anlattığın şeyler çok aşina geldi. Soğuk havada uyku daha tatlı gelir, yataktan çıkmak içinden gelmez. 16 sene geçti öyle. Yaklaşık 4 senedir (hamilelikten itibaren) evdeyim. Oğluşum gerçi bebekken de pek uyutmazdı ama yine de o uyuyunca uyuyabiliyordum işleri boşverip. O devirde kapandı. Artık okullu olduk. Her sabah acaba bu sabah da ağlayacak mı diye gerilerek kalkıyorum :)

Aynur çok geçmiş olsun. İnşallah ilaç kullanmanı gerektiren durumlar ortadan kalkınca sen bizi sollarsın.

Senii oglu$ zayiflatacak Gül Vallahiii, böyle extradan bi action ba$ladi hayatinda oglu$ okula basladi baslayali. Avm gezmeleri, oglusun itiyaclarinin pesinden kosmalar, almalar birakmalar ve erkenden kalkmalarrrr, bence sende bir iki aya kalmaz farki farkedersin, tabii eger yemeyi icmeyi abartmazsan. anladigim kadariyla seninde cevrende pek kafa dengi arkadasin yok, neysee artik oglusun arkadas annelerinden biri mutlaka sana uyacaktir, hele bi cocuklar okula adapte olsunlar, sonra ister istemey gruplasmalarda baslar aralarinda.
bundan sonra el kapisinda calismak istemiyorum aslinda daha evvelde bahsettigim gibi ama bir süre daha katlanmaliyim, ne yapmak ve nerede yapmak istedigimden emin olana kadar.. ama $imdiden psikolojik bi baski var üzerimde, sanki tekrar calismaya yada okula felan baslamak zorunda kalmak baya bi rahatimi kaciracakmis gibi geliyor sanki bana :26:
yaaa inanmayacaksin ama bisikleti zaten ne zaman arka arkaya birkac gün hic ara vermeden sürsem hemen zaten farkedilir bir degisim oluyor vücudumda, bacaklari insanin mermer gibi oluyor bir haftadan sonra, bugün 1 saatligine bir arkadasim ugradi bana, gecenlerde yine bir kahve icmeye ugramisti, dediki sanki toparlanmis vücudun gecen gün gördügüme oranla dedi. aslinda acayip ödem var suan vücudumda regl olamamamdan kaynaklanan. ( hala cözülemedi gitti bu arada :-((
sen ne kadar ciss yesende boyun bize oranla daa uzun ve saniyorumki metabolizmanda daha hizli calisiyor. saniyorumki ya sen ya esra kazanacaksiniz bir sIkImlik di$ macununu.. gerci arada bir boynuzunda kulagi gectigi görülmemi$ degil yaniiiii

Gülcüm ne çok koşturmuşsun. 1 ay falan geçince oğlun iyice alışır, sen de rahatlarsın psikolojik olarak canım. yüzmeye de mi başlayacak oğluşun okulda, yerim ben onu ya.

ben cevizli poğaça, tavuklu-şehriyeli salata, haşhaşlı revani, minik gözlemeler ikram edecem. bir de çiğ köfte mi alsam diyorum. az göründü son gece gözüme bunlar. fotoğraf eklerim yarın son hazırlıkları tamamlayınca. minik kanepeler yapacaktım ama tost ekmeği bulamadım akşam akşam markette.

Sedefcim bi süre sonra sıkılırsın, sıkılmalısın da canım. bizim en verimli çağımız bunlar, çalışmak lazım. ilerde çocuklara düzgün bir gelecek hazırlamak lazım. hiç alışma eve canım, çok sıkıcı valla bi süre sonra. okul da iyi olabilir bak bence. ama sakın eve yerleşmeyi planlama canım.

Günaydin hatunlarrrr, Gül yine Avm de , Esrada hazirlik yapiyor galiba komsulara, olsada yesekkkkk :111:
Bu sabaha karsi regl oldum sonunda cok sükür, agrilarim varr biraz buyüzden..
Sabah kahvaltisinda : 1 yumurta, bir kibrit kutusu peynir, 3 tane zaytin, domates, salatalik, bir dilim tam bugday ekmegi ve bir fincan acik cay..

bugün burada heryer tatil, disarilar öyle sessizki, araba bile gecmiyor yoldan. Esracim hazirladiklarin süperrrrr , suan agridan canim bisey istemiyor ama bi boslukta hissediyorum migdemde adet döneminde oldugum icin, halbuki acta degilim henüz, agrilarim hafiflediginde tatli krizlerimde baslar yavas yavas :26:
Gül en dogrusunu yapmissiniz özel okulun ana okuluna yazdirmakla canim, burada normal okullarda bile yüzme dersleri mecburi okullarda, normal bir ders gibi haftalik ders saatleri var, cocugum olmasada arkadaslarin cocuklarindan biliyorum..
Esracim haklisin tabiki bi süre sonra sIkIcI gelecektir ev hanimligi ama okadar acimki ev hayatina, okul hayatim basladigindan beridir okullar, dershaneler, sonrasinda yogun is hayati ( hemde ne yogun )gecen sene aralik ayina kadar reklam firmasinda calisiyordum ve 8 sene 9 ay ayni yerde calistim, ayni zamandada okula gidiyordum, sonra agir gelmeye basladi okulu birakmak zorunda kalmistim, cünkü reklam firmasindayken cok uzun saatlere sarkabiliyordu islerim,sonra bi dönem emlak danismanligi yaptim biliyorsunuz.. hicbir zaman böyle evimde ayak uzatip dinlenemedim. hep sirtimda bir sorumluluk vardi. simdi bu rahatin tadini cikariyorum sanirim ve cok sevdim ne yalan söyliyim, arada bi yeter diyorum ama havada soguyunca iyice cazip geldi bu durum bazi hedeflerim var canim, daha evvelde bahsetmistim, kendi isimi kurmak istiyorum, belki bir iki yil daha beklerim bunu yapmak icin, bu arada tabikide biseyler illaki yapilacak.. ben evde oturuyorum ama hala maasim ve sigortam ödeniyor isten ayrildigimdan beridir..bu ayda ödenecek eski patronlarim tarafindan maasim ve sigortam, sonrasinda is bulamasamda devam edecek devlet tarafindan issizlik maasim ve sigortamda. yani evde olsamda gelirim hala ayni devam ediyor, zaten cok sükür biseye ihtiyacimda yok, benimkinden Allah razi olsun, o konuda bir sIkINti yasatmiyor bana..birde bisey daha ekleyeyimmm, ben evde oturmak istesemde evli olupta esinin üzerinde sigortan yoksa devlet seni rahat birakmaz burada, okula gönderir, is bulma kurumu is bulur görüsmeye yollar felan, olmadi okula gönderirler.. yani ben istesemde istemesemde baska sansim yok, maasim ve sigortam kesilince ya is bulmus olmam lazim yada devleti issiz kaldigimdan haberdar etmem lazim ki sigortami devam ettirsinler, giderlerimi karsilasinlar ve gelecek planlari yaptiriyorlar tabii, okul is vs... cok cok 1-2 ay daha keyif sürebilecem anlayacaginiz

Son düzenleme:
cok kötüyüm kizlarr, yapistim koltuga,battaniyeye yatiyorum ölü gibi agridan. bu agrinin üstüne birde tuhaf bi aclik hissediyorum, nasil tarif edeyim bilemedim ama hem migdemde bir kazinma var hemde bi istahsizlik.ne yesil cay icesim var ne kahve nede su. belimde kopacak gibi agriyor.insallah gecer birkac saat icinde, eger gecmezse bu haldeyke bugün spor yapamam.umarim gecerde bir gün kaybetmemis olurum

Son düzenleme:
nerden bildin Sedefcim. yine gezmelerdeydim. Heykele gittim. biraz gezdim sonra kahvalti yaptim bir yere oturup. sonra esim aradi onun da noter de isi varmis bana yakinmis, bulusup yemek yemeye gittik ama ben daha yeniz kahvalti yaptigimdan ciss yedim yemek yerine. sonra da bunu kizlara nasil yazacagim diye kara kara dusundum:)

donuste hali bakmaya gittik ve daha once de begendigimiz halilari aldik 12 taksitle.

oglusu almaya yurudum yine her zaman ki gibi. simdi de aksam yemegi yiyorum. taze fasulye yedim. pilavin demini bekliyorum bulgur pilavindan 3 kasik yemeyi planliyorum yaninda yogurt ile.

eve gelince bir avuc findiknyedim o da kayitlara gecsin.

cuma misafirlerim var esimin is arkadaslari. h.sonu da 2 gorumcem gelecekmis, esim daha bugun soyledi. yrd. ablam bana sormadan benim sirami baskasina vermis muhtemelen ayarlayamayacak cumaya kadar ve benim koca evi temizlemem gerekecek. neyse simdi cok yorgunum ya ondan yapamam gibi geliyor, yarin ola hayrola.

Sedefcim reglin ilk gunu izin ver kendine. gecmis olsun bacim:) regl olunca gecmis olsun diyenin olmus muydu hic?
oglusum yuzmeyi ogrensin ama ogretmenlere kolay gelsin. cunku basinin ve yuzunun islanmasindan cok korkuyor. banyolarimiz hep bol aksiyonlu gerilimli oluyor.

Esracim ne guzel cici mamalar oyle onlar. cig kofte yapcam diye okudum once . abow ne marifetliymis dedim ama sonra dogrusunu okudum. ilkngunden cok ikrama alistirirsan hep beklerler ve senin de diyetin hep sabote olur hee:))
bu h.sonu cumadan itibaren benimki de sabote:))

calisma konusuna gelince kesinlikle bayanin ekonomik ozgurlugu olmali. ara verince benim gibi yas gidiyor. gecen gun ablam aradi gelir uzmani yrd. si alinacak kpss ye gir diye ama 35 yas alti olmak sarti varmis. ablam yasimi bilmiyormus onu da anlamis oldum:)))))))

sefannn olsunn, cok iyi ediyorsun cokkk, kendim gezmis kadar seviniyorum cünkü Esra, ben ve bizim gibi cocuksuz insanlar istedigimiz zaman cikma imkanimiz var.. sen 4-5 yilini oglusa ayirip istedigin zaman istedigini yapamadin,büyük ihtimallede bircok anne gibi mecburen kendini eve kapadin. simdi nefes alma sirasi sende canim, yarasinnnnnn...
Kizlar ben hic kalabalik misafir sevmem yaa, bana kiziyordur bircok kisi ama ne bileyim böyleyim iste bende,arada bir gelecek en sevdigim arkadasim bile, habersiz gelip gitmeler zaten hic ho$uma gitmez,gelenide iyi agirlarim ama illaki , Esrayada herzaman gelip gitmezler heralde zaten, bu hosgeldin partisiydii, olacak okadar, büyük ihtimalle Esracim bugünkü zor sinavini vermistir bu saatlerde, gitmislerdir heralde artik
Aldigin haliyi güle güle kullan canim.bisürü i$ ve yemegi yarina halletmen biraz zorlar canim, bu aksam azda olsa yap hafiflet i$lerini.pratik ama lezzetli seyler hazirlayip $Ik bir masa hazirlar gagalarsinn
evinize ödediginiz taksitler bitince kur bir i$ kendine, gec basina, hem oglusta az daha büyümü$ olur, ne bileyim yaaa benim gözüm hep kendi isimi kurmakta yaa, tekrar calisma sözkonusu olunca hemen bu aklima geliyor duyanda beni yillardir i$siz kaldim sanacak, daha 3 aydir calismiyorum topu topu, insan 3 ayda tabikide tatile doyamaz

Selam canım arkadaşlarım,

tarumar olmuş bir halde karşınızdayım. dün akşamdan beri çok yoruldum yıprandım. dün akşam yaptığım irmikli revani sabah hamur olmuştu kalıptan çıktığında. neyse dedim vaktim var, bu sefer de yaptığım fincan kekler fincanlardan çıkmadı. delirdim resmen. çıktım dışardan bir şeyler ayarladım. yazının sonuna ekleyeceğim fotoğraf. ilk olarak cevizli poğaça denemiştim, beğendim, tavsiye ederim. belki bir gün sizi de ağırlarım :))

Sedefcim geçmiş olsun canım. hem iştahsızlık hem kazınma feciymiş. dikkat et kendine. bol bol yoüurt ye canım.

Gülcüm gezmişin yine. eşinle yemek yemişsin, halılar almışsın. ne güzel şeyler bunlar. güle güle kullan canım, sefan olsun. misafirler için de endişelenme. cuma yapacaklarını çift porsiyon yaparsın. atlatırsın sen. ben de bugün kek tadına bakarak mahvettim diyetimi. off neyse sıkmıyorum canımı.

çok yorgunum kızlar. yarın da annemi hastaneye götürcem yine. gece dönersem eve yazamayabilirim. görüşürüz yine inşallah.

Eki Görüntüle 523579 Eki Görüntüle 523580

Son düzenleme:

oyyyyyyyyy dayanamammm $unlarin güzelligine bakkkkk, hemde canim bukadar tatli seyler isterkennn :111:
Ellerine saglik ve gecmis olsun canim, azcik erken yat dinlennn..
Benimde bugünüm mahfoldu, dondurma yedim aksam yemegi niyetine ve karnimla belimin agrisindan yataktan cikamadan bir gün gecirdim, yesil cay bile icmedim, yeterince sivi tüketmedim, spor yapmadim dondurma yedimmm...... daha bisey dememe gerek yok saniyorum neyseee dedigin gibi moral bozmamali, yarin tekrar devam..
Masanda gayet $Ik duruyor canim ellerine saglikk..cevizli pogacanida biara yazarsin, merak etttim ve öptüm seni, iyi dinlenmeler

Çok teşekkürler canım. yatıp uyurum herhalde birazdan. annemi bıraktık geldik şimdi.

sen de dikkat et kendine canım. zaten yarın da spor yapma. dondurmayı da kafana takma. yarın dikkat edersin düzelir. yazarım canım poğaçayı. biraz kilo verelim de yaparsın :)

görüşürüz canım. ben kaçayım da dinleneyim az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…