Herkese kucak dolusu sevgilerrrBen topiğinizi yeni keşfetmiş , konuşacak çok şeyi olan, paylaştıkça kiloları vereceğine inanan ve sizi samimi bulan bir çekirgeyim Yaş, boy ,Kilo, uygulanan diyet, hayat şartları, ne olursa olsun böyle içtenlikle yardımlaşmak ve destek olmak gerçekten güzel.Beni de aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum Evet, Birdy Antalya'dan bildirdi :)) Hepimize aydınlık günler efenim
ohh ne güzel Bursa püfür püfürr :) Antalya hala öğlenleri mangal ateşi kıvamında ağır ağır yakıyor biziaramıza hoşgeldin Birdy, evli misin, çocuklu musun, çalışıyor musun, ev hanımı mısın?
spor yapıyor musun? verdiğin kiloları hangi yöntemle verdin?
Antalya hala sıcak mı?
Bursa bugün çok serindi.
Gül Bursa'dan bildirdi efeeeem :)
ayyyy aldirrr kizzzz, arabanin verdigi rahatlik cok ba$kaa, birde cocugu olan insanlara $art aslinda zaten. Canim ben cok korkak bir sürücüydümm, hatta öyle tela$li sürüyordumkii panikle iki sefer ters yola girdim otobanda hemde, cok büyük kaza riskleri atlata atlaka bu güne geldimmm7,5 yildir araba sürüyorum, cok uzun yollarda dahil hayatim yollarda gecti son birkac ay öncesine kadar diyebilirim ve sadece bir kere kaza yaptim, cok kücük bir kazaydi, öndeki arabaya dokundurdum, polisti sigortaydi azcik ugrastik tabi ama maddi olarak bisey cikmadi cebimden full kasko oldugu icin neyseki, o yaptigim kazayida benimkiyle ayri yasadigimiz dönemde ayrilmistik tartisip, moralim cok bozuktu ve biranlik dalginlikla, neyseki kimseye bir zarar gelmedi.. yani eger birisi vardiysa trafige cikamayacak oda bendim ama simdi cok rahat kullaniyorum cok $ükür, zamanla geciyor korkunun üzerine gidersen.. yok ben süremem diyerek sakIn vazgecmeeee, aldirr imkanlar müsaitseee
Birdy hoş geldin. umarım azimle devam edersin kiloe verme serüvenine.
Gülcüm benim de dünya kadar işim var ama hiç içimden gelmiyor. çok yorgun hissediyorum niyeyse. zaten kalktım sular kesilmiş... benim de vileda balkonda duruyor içi su dolu. sular gelirse süpürüp sileyim.
ben de bu sabah itibariyle ekim başı kiloma döndüm sayılır. yani 8 günümü boşa geçirdim. ay sonu ne olacak bakalım bu rakam.
ohh ne güzel Bursa püfür püfürr :) Antalya hala öğlenleri mangal ateşi kıvamında ağır ağır yakıyor biziBen üniversite son sınıf öğrenciyim bu sene mezun oluyorum inş :) Evlilik yolu görünüyor ama bakalım neler olup biter hiç bilmiyorum Canım ben Dukan diyetini uyguluyorum.Aslında bakarsan bu zamana kadar denemediğim diyet kalmadı.Pko yüzünden oldum olası kilo sorunum vardı.Diyetisyene gittim, kürler denedim, sağlıklı beslendim, karatay yaptım, şok diyetler yaptım..yok yok...Dukan'dan çekindim önce, protein yüklemek ne kadar doğru diye.Ama sonra araştırınca aslında herşeyden yediğimi gördüm ve bilimsel olarak da çok doğru bir sistem.Tek eksiği meyve Günde 4 porsiyon meyve yiyen biri olarak en çok o zorluyor beni, elmaya yan bakışlar atıyorum her gün Tabi hayat boyu yapılacak bir diyet değil, Dukan'da aynı şeyi söylüyor zaten,En büyük kazancı verdiklerini almamak tabi harfiyen sürece uyarsan.Anlyacağın oldukça sabır ve itina isteyen bir diyet tatlım.Gerçi hangisi değil ki ? Ha bu arada, sporu ağır yapmıyorum sadece haftada 4-5 gün 45-50 dk yürüyüş yapıyorum yetiyor.Aksi halde kasa dönüşüyor yağlar proteini çok yediğim için.
Sedef Turk Sanat muzigikorosu muydu? merak ettim sesini.
Selam kızlar,
akşam yemeğini de annemde yedik. dün 4 km yürüdüm 1 saatte. gece dizim çok ağrımıştı. bugün 3.7 km yürüdüm yine 1 saatte. 7 buçuk gibi eve geldik sular hala yoktu. çok sinirlendim tabi. iskinin sitesi 00.00 da gelecek yazmış bu sefer. aradım iskiyi, call centerdaki adama kızdım bi güzel. neyse biraz önce geldi, ip gibi akıyor işte.
Sedefcim saçlarını çok merak ettim. içine sindiyse kesin çok güzel olmuştur. küllü bir renk mi? küllü renkler doğal duruyor, genç gösteriyor. ben de bazen düşünüyorum açtırsam mı diye. ama kilo vermem şart önce.
Gülcüm benim koltuklarım beyaz, halılarım da beyaz yoğunlukta gri desenli. ilk yıl çok hor kullandık tabi. üzerine çaylar kahveler döküldü. halıları yıkattım ve gayet güzel olmuştu. koltukların kılıflarını da makinada yıkadım onlar da güzel oldu. bu kadarını beklemiyordum açıkçası. ben de çocuk olursa nasipse büyüyene kadar bunları nasıl kullanacağım onları düşünüyorum. ama hoşuma gidiyor genelde beyaz salonlar.
eşim uyudu şimdi. benim de karnım ağrıyor, nedenini bilmiyorum. türk kahvem bitmiş, canım istemişti
hosgeldin canim, ben bugün spor yapamadim ne yazikkiama yürüdüm gidip gelirken, hic yoktan iyidir )
tam bi sarii oldu saclarim, röfle yapti üzerine i$ikli bir görüntüsü var, göstermek isterim resmini biara gül ve sen birarada varken canim, cektim gelir gelmez resmimi yigenim merak ediyor diye yollamak icin
canim sac boyaninca ancak 2-3 boyada oturuyor zaten yerine, sende yaptirmaya basla, kilo verimin tamamlanana kadar saclarinda tam kivaminda olur ancak ama diger türlü sinecekse icine bekle tabii... yalniz ben birseye ikinci kez $ahit oldum kendimdeee, o da bir$eyi yapmadan yakisip yakismayacagini bilemiyorsun. beni yillardir uzun kizil saclarimla bilen herkes, ailemde dahil, sana asla sari sac yakismaz derlerdiii ve ablama kameradan gösterdigimde cok begendi, beklemiyordum böyle dedi.. demekki denemek lazimmis.
Benim zevkim bu esya konusunda sizden azicik daha farkli kizlar yaaa, ben sadece beyaz hakim olan bir salonu istemem, hem bakimi zor oluyor hemde birazda canlilik seviyorum sadelik cercevesinde..tabiii benim zevkim bu, herkesin zevki mutlakaki farklilik gösterecektir.
azcik basim agridi yikama setinde bekletilirken, insallah kahve iyi gelir
Sarı saç genelde beyaz tenlilere, en fazla kumrallara yakışır derler ama ben daha çok esmerelere yakıştırıyorum. sen de bunu bir kez daha kanıtladın canım. güle güle kullan saçlarını :)) ben de şimdi cesaret edemem ama bi süre sonra deneyeyim hakikaten.
yürümüşsün tatlım, spor yapamadım diye hayıflanma. yarın yaparsın. salon konusunda hakikaten kişisel zevkle ilgili bu. eminim senin salonun da çok güzeldir.
benim için de iç kahve Sedefcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?