May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Aynurcum dukan performansını tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

İnşallah 2013 model Aynur çalışmaların erkenden netice verir ve eniştemizle buluştuğunda gözleri böööyle olur.

Allah kavuştursun da diyim yeri gelmişken. herşey daha güzel olsun kavuşunca 2013 model Aynurcum :)

Son düzenleme:
oğluşu almaya yürüyerek gittim yine. (günün sporu efeniiiim )

akşam yemeği 18:50 de yoğurtlu kereviz salatası+ peynirli makarna (küçük tabak*2= az yiyim diye küçük tabağa koydum gözüm doymadı)+1 küçük kase siyah minik nostaljik çekirdek.

kabuklarıyla yedim. yerken iyi de .......................... anladınız siz onu

mesajlarımı da tek tek basarak, bade süzerek yazıyorum ki mesaj sayım artsın da başka bi çiçek olayım

artık uyku vakti gelmiş de geçiyor.

gidiyum ben uyumaya, hoşçakalıyın (oğluşum böyle diyor)

yeşilçayımı içip uyuycam 2-3 saat sonra da wc ye koşturcam uykudan uyanıp :))))

çarşı gezmeleri beni amma yormuş yaaa, oğluşu bırakıyorum, çarşıları geziyorum, eve gel duş al, yemek ye, hadiii geri çık, oğluşla eve gel, yemek yap, yedir, içir, uyut derken halim kalmıyor. okuduğumu anlamıyorum beyaa.

Son düzenleme:
kız Sedef bir göründün sonra da kaçtın, gördüm işte :) baksana gözlerime sen benim

Aynurcum eğer 3 yaşında bir çocuğa İngilizce öğretecek olsan nasıl anlatırdın, nasıl bir yol izlerdin? direkt sadece İngilizce mi söylerdin yoksa Türkçe ile eşleştirip mi söylerdin?

selam kızlar,
dün yine annemdeydim. size yazmayı unutup gitmişim. yine yürüdüm 60 dakikada 3.8 km. bugün kilom 85.6 kg.

Sedefcim ablanla ne güzel içmişsiniz kameradan da olsa karşılıklı kahveleri, sefanız olsun. umarım günün güzel geçmiştir.

Gülcüm 68.8 kgma çok sevindim. benim favorim senle Aynur bu ay için. inşallah böyle devam eder canım. 47 kg veren kadının haberini bende okudum. fotolarında hiç sarkma falan görünmüyordu. ayda 2,5 kg civarı falan vermiş sanırım. böyle yavaş vermek daha etkili sanırım sarkmamakta. dediğin gibi kararlılık çok önemli.
Canım miras konusunda haklısın. bölünmeli miras. bizimkiler birçok başka malın yanında bu dükkana da ortak halde sahipler. hisseleri belli, isteyen o hissesini satabilir. kira geliri isteyen de satmaz tabi. bu işler çok karışık. mesele bir dükkandan eksik gelen 25 lira o teyzem için ama amaçları çok afedersin pislik yapmak. kendilerinin ayrıca miras kalan 1 dükkan ve 1 daireleri de var. aman neyse. çok sıkıcılar hakikaten.
senin de kayınvaliden geliyormuş. umarım güzel olur senin için günler. sıkılmazsınız birbirinizden.
İngilizce konusunda Aynurun fikri çok öenmli ama benim de bir fikrim var canım. önce meyveleri öğretebilirsin bence. ama ingilizce öğretir gibi değil de sanki ikiniz o meyveye isim koyuyormuşsunuz gibi. elmayı eline alıp, elmayı göstererek apple diyebilirsin. o da elma dediğinde apple mı dersin. çok sevecektir bence bu oyunu.

Kizlar selammm,Dün iki sefer ugradim yazdiklarinizi okudum ama cevap yazabilecek kadar firsatim yoktu, Vallahi iki gündür hic kafam rahata cikamadi, bisürü halletmem gereken seyler vardi di$arida, dün tamamlayamadigim evraklari bugün götürdüm ama cuma oldugu icin randevuyu taaa ayin 29 una attilar.. neyseki tamamlamam gereken evraklar halloldu.. burada bu resmi isler biraz zor ve teferruatli oluyor malesef..
Gül cüm misafirlerin geliyormus, Allah kolaylik versin.. Dogru söylüyosun iyikide gezmissin, Bursanin havasida harbi soguk oluyor kisin, zor olur artik yavas yavas gezmelerin. bugdayi dün islayabildim ve ancak az önce ocaga koyabildim canim. hep günüm disarilarda gecti, yoruldum dünden beridir inanki. birde cok cok az uyudum iki gündür basim agriyor, gözlerim yaniyor, saniyorum bir iki saat kestirecem gün icinde, dayanilir gibi degil cünkü halim, dün ve bugün sadece 4 er saat uyudum.
Esracimm cok iyi masallahhh, gül ve sen kapisin bakalim kim kazanacak, benim pek umudum kalmadi galiba, bu mücadeleyi biraktigim anlamina gelmiyor tabikide ama kilo vermemi engelleyen bir durum var henüz bilemedigim. gecen bir doktor troid bezleri az calisan insanlarin tedavi olmadan kilo vermelerinin mümkün olmadigini söyledi ve belirtilerini saydiginda bende süphelendim acikcasi, bugün doktora gidecektim ama iki gündür randevuya git gel evrak tamamla derken yine kaldi..pazartesi mutlaka gidecem artik.

Dün spor yapamadim, bugünde uyuyup uyanmazsam yapabilmem mümkün degil bu haldeyken. neysee kizlar, ben tv karsisinda azcik uyumaya calisayim, uyaninca yine bakarim buralarda olursaniz.. kocaman öpüyorumm simdilik

Deliii yaaaaaaa, cok güldüm cilgin kadinnn, kiz dün iki sefer girip baktim ama hic firsatim yoktu yazmaya, cokta bitkindim, dedim nasilsa anlarlar bunlar bebi yarin acikladigimdaa, kusura bakma yawru ku$ummmm

Sedefcim hayırdır bu kadar koşuşturuyorsun? okul falan işi mi yoksa?

tartıl bi canım bu arada. ay başından beri 10 günü geçti. nasıl dayanıyorsun tartılmadan anlayamıyorum :))
bence de bi doktora git canım. ben sana 1 ay önce dedim ama erteliyorsun sürekli sanırım. doktoruna diyet yaptığını ama kilo veremediğini de özellikle belirt. tiroid olabilir, pko olabilir, insülin direnci olabilir. umarım hepsine hakimdir doktorun da iyi bir inceler seni.

ben dün yürümüştüm, annem yine beni çağırdı. yine ona gidip yürüyücem birazdan bu hafta 4 gün yürümüş olacam bu şekilde inşallah.

haftasonu da baroda genel kurul ve seçim var, katılım mecburi. uğrayamayabilirim yani kızlar. kendinize iyi bakın taam mı

Kizlarrr selammmmmmm.. ayyy cok sükür kendime gelebildim.. öglen bi uyumusum koltukta, ben uyurken kapinin acildigini duydum, benimki geldi, o da cok uykusuz kalmisti benim yüzümden iki gündür, adam sabahin köründe kalkip benim isimin pesinde kosturdu.. O da geldi diger koltuga uzandi, Tv izlemis, azcik $ekerlemi$, taaa giderken biara ayiktim sonrada kalktim zaten.evi toparladim biseyler yedim tv izledim felan.. inanin ancak kendime gelebildimde bir kahve ve yesil cayimi yapip Huzur Sokagini actim izliyorum.
Esracim okul icin degildi ama baska bir önemli resmi kurumda islerim vardi, belki alman vatandasi olabilirim, bunu arastiriyorum $uanda.
bugün sabah kahvaltida iki dilim peynir, yarim simit, yarim kase yogurt, 3 tane zeytin, yarim domates ve yarim salatalik, bir fincan acik cay..
ara ögün hic yapmadim, Aksam 17.00 gibi bir tabak bugday ve yesil mercimekli yogurt corbasindan ictim, sabahtan kalan yarim simitide iki dilim peynirle yedim.
simdi kahvemi iciyorum ve limonlu yesil cayimida hazirladim, onuda kahveden sonra icecem.. belki bir bardak light süt icerim 21.30 gibi.

Esracim ben hic tartilmadim henüz, ayin 15 inde tartilirim belki. bende eskiden senin gibiydim, her sabah kalkar kalkmaz hatta gün icinde bile gider gelir tartiya cikardim, tuvalate gittikten sonra bile eksildigim gramlari görmek ho$uma gidiyordu inankii ama kendime engel olmayi ögrendim, daha dogrusu artik gördügün 300-500 gramlar yada eksilen 2-3 kilolar beni heyecanlandirmiyor galiba, tartimi dolaba kaldirdim, eskiden hep yatak odasinda kösede dururdu halbuki.bariz bir fark görseydim fark ederdim zaten aynada görüpte, suanda öyle bi degisim cok galiba canlarim yaaa neyseee, 73 tü ay basinda 71-72 bile görsem mutlu olacam ay sonuna.. bakalim artikkkkkkkk kismettt.. ama sizlerin yavas yavas eksilmenize cok sevindim kizlar, insallah böylede devam eder..

Eeeeeeeeee sizler nerelerdesiniz neler yaptiniz bütün gün bakiyimmm

Gülcüüm Esranın verdiği örnek güzel , mantıklı bir yol izlemel için

şimdi sen Türkçeleriyle eşleştirecek olsan 3 yaş çocuğu ikisinin aynı şey olduğu konusunda sıkıntı çekecektir , o yüzden görseli olanlardan başla , meyveler gibi , süt , su , yada somut olmasada yinede anlayabileceği , mesela yatağına yatırdıktan sonra good night demek gibi , yada sabah uyandığında günaydın yerine good morning gibi , bende cücüşüm oldupunda öyle yapacam , hadi bakalım kolay gelsin size

selamlar efenimmm,
sabah oglusu birakip kostur kostur yuruyerek eve dondum. otobusle gelen yrd ablamdan once eve varmaliydim. otobusle yaris yaptim yani ve ben kazandim.

kahvalti:11 sulariydi; 2 ad. haslanmis yumurta, 10 zeytin, salatalik, peynir ve sanirim 3 dilim cavdar ekmegi. niyeyse cok cok acikmistim

ogle yemegi icin dudukluye tavuk koymustum ama ymeye vakit kalmadigindan oglusu almaya gittim yuruyerek. ogle yemegi oldu aksam yemegi. 18:00 de bulgur pilavi ve yogurtla haslama tavuk yedim.

cay yaninda da biraz cisss yedim. az once canim yogurt cekti bi kase daha yedim. oglusumla babasi hasta olacak gibiler. ben de sanki oyleyim. insallah olmayiz.

anneme aksam ayni otobuse binelim bize gel dedim. (annemlerin mahalleden de geciyor bizim oglusla eve donerken bindigimiz otobus) tamam dedi, aradan 2 saat gecmeden cat kapi geldi,(yrd ablamla konusup isini aksatiyor diye aksam gelmesini istemistim halbuki icimden, ki kendi de diyordu daha onceki seferler isler kaliyor diye, yrd. ablamla bi zamanlar ayni sokakta oturuyormusuz ordan taniyor) saskinlikla hosgeldin dememisim kustu bana. bi de yanlis telaffuz ettigi kardesimin ismini duzeltince guya torun gormeye gelen annem kalti gitti:18:
eve vardi mi diye aradim yolda tansiyonunun ciktigini ve saglik ocagina gittigini soyledi. telefonda agladi. yani kotu evladim en

kotu evlat kacar....

Esracim bu ayki yaris sonucumuz dedigin gibi olur insallah ama berabere olalim hepimiz.
anca beraber kiloca beraber!

Sedefcim vatandaslik basvurunda kolayliklar dilerim. bizden once ab ye gircen.
tsh hormonuna bir bakmalari gerekmez miydi ya Tr de gittigin diyetisyence.

Aaynurcum ve Esracim ingilizce konusunda ben de oyle dusunmustum. kafasi karismasin diye keliem karsiligi degil de direkt nesneyi gosterip ingilizcesini soylemek en dogrusu. yarin good morning ile baslayim bakem.
cucuslerinize yabanci dil ogretme gunlerini de gostersin Allahimsize de.

operim ve kacarim.

Günaydinnn kizlarrr,sabah kalktik, kahvalti hazirladim, sabahlari saat uzun uzun caliyor ve ben birkac kez erteliyorumda ancak zar zor kalkabiliyorum.
Kahvaltida : 5 tane minik siyah zeytin, 3 kücük dilim peynir, ceyrek simit, yarim domates, yarim salatalik, 1 fincan cay, 1 yumurta ve yarim kaseye yakin yogurt yedim.. Ne kadar cok sey yemisimmmmmm $uanda limonlu yesil cayimida aldim magazin haberleri izliyorum

Ayy kiyamam kizzz, annenin gönlünü al hemen, gerci eminimki zaten kirmami$sindir, insanlarin yaslari ilerledikce alinganlasiyorlar galiba biraz.. haklisin aslinda Gülcüm diyetisyen konusunda, ben birinin anneme tavsiye etmesiyle o diyetisyene gittim ve tavsiye eden kisi saniyorum 100 kilo civarindaymis, Ona her türlü testleri yapmis, gittigimde bende sordum test yapilacakmi diye, bana ailemdeki hastaliklarla ilgili ve benimle ilgili sorular sordu. bende bu tahlillerin yapilmasinin gereginin olmadigini söyledi. gerek görmedigini söyledi herhangi bir tahlil yada teste. ama ben artik gerek görüyorum canim cünkü hic normal degil bu durum, yeyip yeyipte az yiyorum diyenlerden degilim, ciddi anlamda kücük porsiyonlar yiyorum, adet dönemi disindada tatli seyler tüketmiyorum, günde 3 litre su, iki fincan yesil cay iciyorum.. zaten seker denen $ey yok hayatimda, ne yaparsam yapayim tatlandiriciyla yaparim.aksamlari en gec 7 de yemis oluyorum ve bütün bunlarin üstünede bisiklet sürüyorum.. baskasi olsa dal gibi olurdu yahuuu, ben saplandim 70 in altina inemedim bi türlüüü.. gecen gün bir diyetisyeni dinledim, troid hastaliginin belirtilerini saydi, bende biraz süphelendim. pazartesi sabah gidecem mutlaka.
Dün dizi izlerken mercimek corbasi gördüm dizideki yemek masasinda, canim istedi, galiba bugün biraz mercimek corbasi yapacam, aslinda hala yogurtlu corbadanda var, bitmesini beklersem tiksinti gelir

Ayy bir saattir bu yazdigim sayfa acik, size yazarken ablam aradi, onunla konusuncada bura acik kalmis
Neyseee, ben bir Türk kahvesi iceyim, sonrada sporumu yapacam . kocaman öptümm sizleri

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzz

Türk kahvesi iciyorum, canim sIkILdi bi bakiyimm dedim ama burasida bugün benim ev gibi bombo$
kahvaltidan 4 saat sonra bir kase mercimekli, bugdayli yogurt corbasi ictim, o piserkende mercimek corbasi yaptim, aksam 19.00 dan öncede mercimek corbasi ictim 1,5 kase kadar, cok güzel olmustu, tadina doyamadim
offf pufffffffff afraa tafraaaaaaaaaaaaaaaaa sIKLIYorum nedense yahuuu suanda

iyi geceler kizlar,

dun gece oglusum pek bi rahatsiz uyudu. surekli dondu. ben de ustunu ortmekten uyuyamadim. sabah babasiyla takildilar, ben de bu sayede 12:00 ye kadar uyumusum. esim yorganin ustune kalin bir battaniye de ortmus uzerime hic haberim yok. ( yatak odamiz evin en serin odasi oluyor, gecen kis ebeveyn banyosuna mont giyip giriyorduk) herhalde isininca iyice dalmisim uykuya gittiklerinden haberim yoktu kapi ziline uyandim donduklerinde. zil caldiginde ruya goruyordum biraksalar kaca kadar uyuyacaktim kimbilir.

kahvaltida 1 haslama yumurta, 7 siyah zeytin, 1 tane cavdar ekmekli peynirli tost yedim. esim simit ve borek te almis onlarin tadina baktim sonra dedim ki zaten sabah 69,5 ciktin bide bunlari yersen 1 adim ileri 2 adimgeri olacakndiyetin. ve yemedim.

sonra aksam gelecek misafirler icin ev topla, goze batan daginikliklara cozum uret, ikramlik biseyler al derken saar 17:00 oldu.
dunku tavuktan yedim soguk soguk. corba da isittim ama icmeden ise koyuldum. bu kez oglusa corba ve misafirlere cisss lar yaptim. gecikeceklerini bilsem kisir da yapardim ama dusa gireyim dedim gelmeden .bi tatli bi tuzlu oldu ikramim bi de meyve.

ben de tadina baktim tani onlarla birlikte. ustelik yarim kalmisti da onlar gidince gec vakit yine de yedim. acim amaa su an.
yesilcayimbitmis mate cayi yaptim onu icip uyuycam. oglus son 1 saatte butun enerjimi aldi. huysuzluk yapiyor, sutunu icmiyo isteyip, cisini yapip kiyafetininyukari cektirmiyor vs. okul psikolojisini bozdu uykusu gelince bile uyumamaya calisiyor.
bi de o anlarda anneyi sevmek istemiyum diyor deluuuu

Sedefcim gelen misafirlerimden birinin de kilo sorunu vardi. en son aralik da gorusmustuk. diyetisyene gidiyordu ama kilo verememis. sonra baska doktora gidince insulin direnci oldugu ortaya cikmis. 6 ay duzenli bi ilac kullanmis. ben zayiflamis gordum. bel bolgesinden kilo aliyorsak insulin direnci belirtisi olabilirmis. tiroid ve insulindirenci kontrol ettirmeli diyetisyenler aslinda.

Esracim sen de bugun yogundun galiba. sanirim eve donemedin annendesin.

ben de cayimi icip uyuycam. yarin da kucuk gorumcem gelecekmis gununbirlik.

optum ve kactim.

Günaydin kizlarr, bugün yataktan rahatsiz uyandim, boynumdan sirtima kadar olan kisimda bir agri var, tutulmusmu yoksa sogukmu almisim bilmiyorum.benimki bu sabah kahvalti istemedi, dünkü yaptigim mercimek corbasindan yemek istedi kahvaltida, bende baya bir aci yapmisim, adam fenalik gecirecekti sabah sabah Kahvaltida 1 kase corba ictim yaninda bir dilim beyaz ekmekle ( tam bugday ekmegi yoktu ) Dün bize Türkiyeden gelen bir tanidik taze fistik getirmis, ondan yiyorum $imdide ama cekilir gibi cile degil yani bunu ayiklamak, ya$ kabugunu soy, sert kabugunu di$inle kIr derken sabrim tükendi, yemicem vazgectim
Ayyy cok seker yaa senin oglan Gül, ne ho$uma gittiii anneyi sevmek istemiyorum diyi$i severimmmm ben onuuuuu
Canim zaten normal degil yaptigim herseye ragmen kilo kaybedememem, yarin yine yamuk yapmazsam bi gideyim bakalim doktora, ne diyecekk :26: Gülcüm buara gelen giden baya bir yogun trafigin var, Allah kolaylik versin. Dün gece kiz arladaslarim gece disari ciktilar, beni israrla aradilar gel diye ama gitmedim, benimki olmadan disari cikmak icimden gelmiyor geceleri artik.
Bugün pazar, saniyorum hicbiriniz ugramazsiniz bende bir kahve iceyim, sonrada kalkip et köfteli sebzeli yemek yapacam, benimki ögleden sonra geldiginde yesin, ee tabi bende
neyseeee, öptüm kizlar görüsmek üzere

iyi geceler kizlar,
son zamanlarda surekli yazim hatasi yaptigimi farkettim kusura bakmayin aceleden oliyiiii.

sabah 09:00 da gorumcemin telefonu ile uyandik. oglus sut istedi ve icer icmez cikardi. neyse ki sonra bisey olmadi. gece ustunu ortturmuyor nerdeyse bi de dun aksam belden asagisi ciplak yere yatmisti huysuzlugundan. ondan oldu galiba.

kahvalti 10:30 1 haslama yumurta ve peynirli tost yedim biraz da zeytin ve domates.
kahvaltiya oturmadan once gorumcem ve kiz arkadasina (supriz oldu) pogaca yapip firina verdim.

onlar gelince onlar kahvalti yaptilar ben corba yapmistim esim de gelirken biseyler alacakti ama kizlar kahvalti istediler.
sonra kulturpark a gittik. orda ben tavuklu salata ve oglusun patetes kizartmasindan yedim(14:30 ogle ogunu)

eve gelince yemegi koyduk dudukluye.zaman cok cabuk gecti bugun. ben de salata ve bulgur pilavi yaptim.
aksam 18:00 avcumun ici kadar ki ellerim buyuktur:) kuzu eti, 2 kasik bulgur pilavi bi kase suzme mercimek corbasi ve bol salata yedim.

gorumcemler 20:00 ye dogru gittiler zor yetismisler feribota trafik varmis.

sonra da kahve ile ciss yedim. oglusu banyo yapmaya ikna edemedim

icimde kaldi o aglayisi. son zamanlarda cok zorluyor bizi. surekli sorun ediyor herseyi minik sipam benim:)
cok aglayinca yorgunluktan uyuyup kalmis koltukta. gozu yari kapali oynayalim mi diyormus babasina.

ben de anca mutfagi topladim utu yaptim simdi de adacayi iciyorum ve az sonra hemen uyuycam.
masadaki ekmeklerde gozum var. ymeden yatayim.

sedefcim cok gecmis olsun. tutulmusundur. sicak dus alaydin hemen.
yamuk yapma bebisim git doktora da aklindan ciksin tiroid veya insulin direnci. belki cok basit bir cozumu var, belki tedavi hemen etkisi i gosterecek ve klio vermeye baslayacaksin. ki bunlar kotu ihtimaller. belki de hicbiseyin yok diyecek sadece yemek aralarini 4 saat yap diycek

senden ozendim ben de mercimek corbasi yaptim misafirlerime.

Esracim barodan cikamadin mi evde degilsin sanirim. annende kaldin galiba h.sonu. bolca yurumusundur. yarin tartida guzel bir rakam gorursun insallah.

Sedefcim sen de tartilcan mi yarin?

operim ve kacarim, iyi uykular.

mrb kızlar ben yeni başlıyorum diyet olaylarına hızlı bir şekilde kilo alıyorum 60 kilo oldum malesef eger buna bir dur demezsem boy=en olucak:) ben yemekten hiç kısmıyorum ama günde 500 kalori harcıyorum sizce yeterli mi? sadece akşam ekmek yemiyorum gündüz Allah ne verdiyse devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…