May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Günaydinnnnlarr.. kimse ugramami$, ben yinede yazayimm. Kahvaltida : iki dilim peynir, 1 yumurta, 1 dilim peynir, birkac dilim domates ve salatalik ve bir fincan acik cay..
Galiba önümüzdeki günlerde bir ko$u bandim olacak, dün benimkini kandirdim gibi bi$ey, söz verdi modellerine ve fiyatlarina bi bakacagina

Son düzenleme:
Merhaba kızlar

k.validem bugün ist.a geçti.

Çarşamba günü sabah oğluşu k.validemle birlikte bıraktık okula. Sonra arkadaşım bizi eve bıraktı. Kahvaltı yapıp(yumurta hariç standart kahvaltım) çıktık evden. Bir avm de epey dolaştık. Sonra orda yemek yedik. Tavuklu salata.

Ve koştur koştur okula döndük çünkü oğluşu alma vakti gelmişti. Çok yorulmuşuz ama. Eşim bize yemek yaptı. Düdüklüde kuzu eti. Tandır gibi oldu.
Perşembe günü ben yalnız götürdüm oğluşu okula ve dönüşte yürüdüm.
Kahvaltım yumurtalı standart kahvaltımdı bu kez.
Öğle üzeri annem geldi ziyarete. Poğaça yaptım. Bir de fırında pırasa (pırasaları ince kıyıp z.yağı ile az soteledim. Pırasalar az soğuyunca 3 yumurta , 1 kase lor peyniri , karabiber, tuz ile karıştırıp üzerine az kaşar rendeleyip fırında pişirdim.. kek gibi dilimleyip yedik. Güzel oluyor tavsiye ederim, z.yağlı pırasadan bıkanlara yeni bir tarif)
Öğle için az köfte kızarttım. (kızartma dediğim bol yağda değil, tavayı yağlayacak kadar) salatalık domates doğradım. Çorba da vardı ama içen olmadı. Zaten poğaça pırasa derken doyduk.

Akşam da köy tarhanası yaptım. ( yoğurtlu buğdaylı olandan) zaten acıkmamıştık. Ama yedik yine de.
Kavun yedim bi dilim. (Sedefcim haklısın ben meyveyi unutuyorum hep)

Gelelim bugüne; sabah oğluşu bıraktıktan sonra yine yürüyerek döndüm. Duşa girdim. Kahvaltımı az önce bitirdim. Standart kahvaltım ve 2 tuzlu cıss, 1 dilim tatlı cıss yedim.

Şimdi kendimi bir avm ye mi atsam diyorum.

k.validemle dolaşırken k.validemin bana beğendiklerinin fiyatları çok uçuk gelmişti. k.validem şimdi giyin süslen, zaman hızlı geçiyor dedi. Almasına müsaade etmedim tabi. Sadece torununa mont aldı.
Oğlum da çok sevdi. Giydi hemen. Geçen sene babasının aldığını günlerce giymiycem diye tutturup babasını üzmüştü oysa:) bunu söyleyince k.validem daha bi sevindi tabi. Hele bi de dün akşam babasıyla markete giderken “babaanne bişey istiycen mi” diyince mest oldu. İlk gün de kucağına gidip oturunca çok iyi gelmişti, moral olmuştu. k.validem uyuyamıyor. Ve dinlenemiyor haliyle. Hala düşünüp düşünüp ağlıyor. Gözleri çökmüş. Allah sabır versin. İnşallah zoraki çıkarıldığı tatil iyi gelir.

Kabune tarifindeki soğanlar kavrulsa da olabilir tabi. Denemek lazım.Ben soğanları ince ince doğrayamadığımdan benimkiler görünüyor Ama k.valideminkiler eriyip gidiyor.

k.valideme yaptığım köfteye kattığım soğanları önce küp doğrayıp sonra rondodan geçirdim ki kızartırken soğanlar fırlamasın

ben beceremiyorum yaa soğan doğramayı. eşim bile benden güzel, ince ince doğruyor. benimkilerle dalga geçiyor dörde bölmüşsün yine diye :)))))

Spor yapıp kilo alanlar aslında yağdan almıyorlar kiloyu. Kas yapıyorlar. Kas da zaten yağdan ağır çıkıyor tartıda.

İlk başlarda öyle olur sonra azalmaya başlar. çünkü kaslar yağı yakar. kaslanalım ki yağlarımı yakacak mekanizmamız artsın.

Ben 1 aydır yürüyorum sanırım. 17 eylül de okullar açıldığından beri veya 1 hafta sonrasından beri. Sıkılaştığım halde tartıya yansımamıştı. Daha yeni yansıdı. 68,6 çıktım bu sabah da.

Sedefcim sen uyku düzeninde bir değişiklik yapsan belki metabolizman da hızlanacaktır.

Çünkü gece 23:00-03:00 arası sindirim sistemlerimiz kendini tazeler dinlenirmiş. Haftada en azından 3 gece o saatleri uyuyarak geçirebilsen?
Bir de onca emeğin boşa gideceğine özel doktora gidip bu testleri istiyorum desen(insülin direnci, tiroid) daha iyi olmaz mı? Ya da belki başka bir devlet doktoru araştırsan. daha ılımlı bir doktor bulursun belki arkadaşlarına sorarsan.

Ahh keşke bu kiloları alırken hemen tedbir alsaydık. Ama hep zayıf olup da kilo alınca kilonun nasıl bişey olduğunu anlayamıyoruz. Bende de öyle oldu. Geldikleri gibi giderler sandım gitmediler. Tartı yanlış diye düşündüm. Bi de çok zayıf olup da az kilo alınca etraftan çok yakıştı iyi oldun böyle dediler. Delüüüüler, insanın etrafında doğrucu Davut ları olmalı ki az kilo alınca uyarsınlar.
Ağırlık kaldırmak da metabolizmayı hızlandırıyormuş. Bende de dambıl var 1 er kiloluk ama yapamıyorum. Benim omuzlar çok ağrıyor. Koşu bandı bisikletten daha iyi sonuç verir sanırım. Çünkü ayakta yapılan sporlar daha iyiymiş. Şimdiden hayırlı olsun.

Kızlar bi de doğum kontrol hapı da kilo aldırıyor olabilir mi? Ben hiç kullanmadım bu arada.

ayyy Güll nerdeydin yaaaa, özledik senii :-( ho$geldin canimm, cok zor sevdigin birini kaybetmek, onca yil ayni yastiga bas koyup birlikte nefes almislar, kolay degil tabi kayinvaliden icin ama Allah mutlaka sabrini veriyor zamanla .
Kiz kayinvaliden cok dogru söylemisss, keske aldirsaydinnnn gercekten zaman nasil geciyor anlamiyoruz, birgün bukadar zevk almicaz hicbiseyden, zamaniyken imkanimiz dogrultusunda giyip gezmeliyiz gercektende. Allah nazarlardan korusun canim, imrendim kayinvalidenle diyaloguna, bunu herkes basaramiyor 41 kere
bu bahsettigin firinda pirasa ilginc geldi bana, denemek lazimmmmm. senin herüfte becerikliymis masallahhhh, tandir bile yapmi$ afiyet olsun canikomm

dağ gibi bulaşık beni bekliyor. dün makinayı full doldurdum. bir makinalık tencere tava daha var yıkanacak. gece elde yıkayacaktım onları deterjan bitmiş. eşim alıp geldi ama k.validem makineye koyarsın uğraşma deyince kaldı :)

çamaşır atmıştım makineye. onları asayım. ( okullar açıldığından beri günde 2 makina çamaşır yıkıyorum nerdeyse, oğlumunkiler ve bizimkiler)

bugün yarın regl olucam galiba karnımda inceden bir sızı var. geçen ay 24 ünde olmuşum 3-4 gün erken gelir hep. gece regl olabilirim. regl iken misafir gelmesini hiç istemiyorum çok ağırlaşıyorum çünkü. halim olmuyor yerimden kalkmaya.

nevresimleri de yıkasam iyi olcak aslında da kim uğraşacak onları çıkarmaya yafff...

havalar güzelken gezeyim ben en iyisi. yarın da regl olup otururum evimde :))))

bende hic beceremem canim, kolay kolayda dogramam zaten cünkü allerji derecesinde benim sogana olan reaksiyonum, gözüm sadece yanmiyor, resmen acamiyorum bile, hem beceremiyorumda zaten

))))))))))) bencede gezz yahuuuuuuuuuu, müge anli ninda dedigi gibi ev islerine yapilan yatirim ölü yatirimmm
Vallahi iki üc gündür evi temizleyemedim sirtimdaki agridan ötürü ve Vallahi Billahi evi bok götürdü gibi geliyor sanki bana. hic takmican aslinda, haftada bir yapip gececen kösene ama ben hicbiseyin ortasini bulamam, ya eskiden oldugu gibi bok götürür evi yada yaparsam böyle balerina ciff modunda olurum, ilginccccccc
cik git tadini cikar daha havalar tam sogumamisken , baciimmm

uyku düzenimde ne yazikki degisiklik yapmak gibi bir sansim yok bu sartlar altinda :-(
Burada devlet doktoru diye bisey yokki, zaten gittigim doktor özel doktordu ama sigortana bagli gidersen ayri, özel hasta olarak gidersen ayri muamele görüyorsun diyenler var, cebimden ödeyerek istedikten sonra kesinlikle karsi cikilmaz yaparlar tabiki.
Ay canim yemin ediyorum senin bu dedigini dün resimlere bakarken düsündüm, Almanyaya ilk geldigimde kilo almaya ilk basladigim siralardaki bir resmim elime gecti, hafif palazlanmisim ama cokta kiloluda degilmisim henüz o resmi cekildigim zamanlarda, iste o zaman bi dur deseymisim , simdi isim cok kolay olurdu ama seninde dedigin gibi diyet nedir , kilo vermek nasil olur, cok mu zordur vs.. gibi seylerden bihaberdik canim, bende hep $i$liktir gecer, yada amaaaannnn verrim sanki kilo nedirki diye düsünüp balina kivamina gelene kadar önemsemedim, sonrada ba$edemedim
zayif oldugum dönemlerimi ben yürümeye borcluydum zaten canim, abartisiz günlük 10 km yi bulurdu yürüdügüm yollar, heryere yürüyerek giderdimmm , yürürken dambillarida bi 15 dakika kadar eline alabilirsin, dambilla yapilan bazi hareketleri yapiyorum evde, doktordan ögrendim, gögüs, kollar ve sIrt icin cok iyi, sIkIlasti baya bir kollarim

k.validem buraya Ankara'ya uğrayıp geldi. orda kızları var. direkt gelse çok uzun mesafe ve sırtı ağrıyacak. (geçen sene belinden ameliyat oldu, vida takıldı)
Ankara çok soğukmuş. tatilide doğu Avrupaya olunca hep kalın kıyafetler getirmiş. Bursa'ya gelince çok şaşırdı. yaz günü gibi hava var. hatta ben yeni aldığım beyaz kısa kollu penyeyi verdim ona.

ince bir eşofman altı aradıydık avm ye çıktığımızda ama o beğenemedi. ben lcw den bir alt aldım. L beden. eskiden XL alırdım. şu an üzerimde ve gayet rahat oldu :)

gideyim di mi ben :) ölü yatırımı akşama yaparım. yemeğim var nasıl olsa. hep yarım yarım kalanları bu akşam bitirelim de dolap da boşalsın. (ayyy mazeretimi de buldum tutmayın beni)
çamaşırı asıp gidiyorum hemen. makineye de havluları attım. gelince de onları asarım.

Esraaaaaaa sen nerdesin bakem? reglin bitmek üzeredir, farketti mi tartıda?

öptüüüümm ve kaçtımm

Dün en zayif hallerimdeyken cekildigim 3 resmi buzdolabina astim, benimki gördü ne bu dedi, bende bi damardan girdimkiii sormaaa Canim dedim, ben bu kilodayken okadar cok yemek yerdimkiii, simdi 5 günde tükettigimi o zamanlar tek bir günde tüketiyordum ama bu zayifligimi yürümeye borcluydum dedim, bisiklet sürüyorum ama gram veremedim dedim, lütfen inat etme, disari cikmak bile icimden gelmiyor, alisveris yapmak ictemiyorum mutsuzum nolur inat etme alalim bi ko$u bandi ve bende kendimi daha kisitlamayayim ve emeklerimde ziyan olmasin bo$yere dedim. iyice durumui dramatize ettimm, tabii hemen benimki yumusadii, tamam yarin bi arastirayim dedii, ulennnn cok fenayimm ben yaaaaaaaaa

yahuuuuu sen okadar kilolu biri degilsinnn, nasil xl giyiyorsun ben anlamiyorummmmm yaaaa, acaba cokmu bol seyleri giyinmekten hoslaniyorsun ? sen yürümeye devam ettikce daha ne kadar inceleceksinn, sende sasacaksin.. benim yerimede gez canim, kac gündür sirtimdan ötürü cikamadim disari, havada günesli ama cikamiyorum, yarin insallah cikacam artik..
öptüm canim, iyi gezmeler sana

Kod:

Hürreeeeemmm seni :)

gönlümün sultanı diye başlayaydın bi de lafa :))))

aferin kız sana. güzel taktik. yaaa ben erkek gibiyim hiç yapamıyom öyle şeyleri

popom büyük napiiim

basen de olunca dar giyince çok kötü duruyor. ayriyeten bol / salaş giymeyi de severim ben.

sen biraz daha dikkat et kendine, iş de yapma, dışarı da çıkma. sırtına sıcak su torbası koy, esintide falan kalma canım.

Hürreeeeemmm seni :)

gönlümün sultanı diye başlayaydın bi de lafa :))))

aferin kız sana. güzel taktik. yaaa ben erkek gibiyim hiç yapamıyom öyle şeyleri

ahahahayyyy benimki diyor zaten arada bi sende hürremlik var diyee
bende böyle degildim bacimmm, sonradan oldum ahahahayyy baktim isleri öbür türlü yürütemiyorum, hemen taktik degistim
Vallahi benimkine hitaplarimi duysa Sultan Sülemannnn kiskanirdi benimkini, pohpohlanmayi seviyor bu herüff milletiii )))))

Son düzenleme:

lohusalar gibi yatiyorum vallaa canimmm
sen oglanin okulu bu sene bitene kadar dal gibi olursunn, yürümek direk popo ve bacaklara etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…