Kabune tarifindeki soğanlar kavrulsa da olabilir tabi. Denemek lazım.Ben soğanları ince ince doğrayamadığımdan benimkiler görünüyorAma k.valideminkiler eriyip gidiyor.
k.valideme yaptığım köfteye kattığım soğanları önce küp doğrayıp sonra rondodan geçirdim ki kızartırken soğanlar fırlamasın
ben beceremiyorum yaa soğan doğramayı. eşim bile benden güzel, ince ince doğruyor. benimkilerle dalga geçiyor dörde bölmüşsün yine diye :)))))
dağ gibi bulaşık beni bekliyor. dün makinayı full doldurdum. bir makinalık tencere tava daha var yıkanacak. gece elde yıkayacaktım onları deterjan bitmiş. eşim alıp geldi ama k.validem makineye koyarsın uğraşma deyince kaldı :)
çamaşır atmıştım makineye. onları asayım. ( okullar açıldığından beri günde 2 makina çamaşır yıkıyorum nerdeyse, oğlumunkiler ve bizimkiler)
bugün yarın regl olucam galiba karnımda inceden bir sızı var. geçen ay 24 ünde olmuşum 3-4 gün erken gelir hep. gece regl olabilirim. regl iken misafir gelmesini hiç istemiyorum çok ağırlaşıyorum çünkü. halim olmuyor yerimden kalkmaya.
nevresimleri de yıkasam iyi olcak aslında da kim uğraşacak onları çıkarmaya yafff...
havalar güzelken gezeyim ben en iyisi. yarın da regl olup otururum evimde :))))
Sedefcim sen uyku düzeninde bir değişiklik yapsan belki metabolizman da hızlanacaktır.
Çünkü gece 23:00-03:00 arası sindirim sistemlerimiz kendini tazeler dinlenirmiş. Haftada en azından 3 gece o saatleri uyuyarak geçirebilsen?
Bir de onca emeğin boşa gideceğine özel doktora gidip bu testleri istiyorum desen(insülin direnci, tiroid) daha iyi olmaz mı? Ya da belki başka bir devlet doktoru araştırsan. daha ılımlı bir doktor bulursun belki arkadaşlarına sorarsan.
Ahh keşke bu kiloları alırken hemen tedbir alsaydık. Ama hep zayıf olup da kilo alınca kilonun nasıl bişey olduğunu anlayamıyoruz. Bende de öyle oldu. Geldikleri gibi giderler sandım gitmediler. Tartı yanlış diye düşündüm. Bi de çok zayıf olup da az kilo alınca etraftan çok yakıştı iyi oldun böyle dediler. Delüüüüler, insanın etrafında doğrucu Davut ları olmalıki az kilo alınca uyarsınlar.
Ağırlık kaldırmak da metabolizmayı hızlandırıyormuş. Bende de dambıl var 1 er kiloluk ama yapamıyorum. Benim omuzlar çok ağrıyor. Koşu bandı bisikletten daha iyi sonuç verir sanırım. Çünkü ayakta yapılan sporlar daha iyiymiş. Şimdiden hayırlı olsun.
Kızlar bi de doğum kontrol hapı da kilo aldırıyor olabilir mi? Ben hiç kullanmadım bu arada.
k.validem buraya Ankara'ya uğrayıp geldi. orda kızları var. direkt gelse çok uzun mesafe ve sırtı ağrıyacak. (geçen sene belinden ameliyat oldu, vida takıldı)
Ankara çok soğukmuş. tatilide doğu Avrupaya olunca hep kalın kıyafetler getirmiş. Bursa'ya gelince çok şaşırdı. yaz günü gibi hava var. hatta ben yeni aldığım beyaz kısa kollu penyeyi verdim ona.
ince bir eşofman altı aradıydık avm ye çıktığımızda ama o beğenemedi. ben lcw den bir alt aldım. L beden. eskiden XL alırdım. şu an üzerimde ve gayet rahat oldu :)
gideyim di mi ben :) ölü yatırımı akşama yaparım. yemeğim var nasıl olsa. hep yarım yarım kalanları bu akşam bitirelim de dolap da boşalsın. (ayyy mazeretimi de buldum tutmayın beni)
çamaşırı asıp gidiyorum hemen. makineye de havluları attım. gelince de onları asarım.
Esraaaaaaa sen nerdesin bakem? reglin bitmek üzeredir, farketti mi tartıda?
öptüüüümm ve kaçtımm
Dün en zayif hallerimdeyken cekildigim 3 resmi buzdolabina astim, benimki gördü ne bu dedi, bende bi damardan girdimkiii sormaaaCanim dedim, ben bu kilodayken okadar cok yemek yerdimkiii, simdi 5 günde tükettigimi o zamanlar tek bir günde tüketiyordum ama bu zayifligimi yürümeye borcluydum dedim, bisiklet sürüyorum ama gram veremedim dedim, lütfen inat etme, disari cikmak bile icimden gelmiyor, alisveris yapmak ictemiyorum mutsuzum nolur inat etme alalim bi ko$u bandi ve bende kendimi daha kisitlamayayim ve emeklerimde ziyan olmasin bo$yere dedim. iyice durumui dramatize ettimm, tabii hemen benimki yumusadii, tamam yarin bi arastirayim dedii, ulennnn cok fenayimm ben yaaaaaaaaa
yahuuuuu sen okadar kilolu biri degilsinnn, nasil xl giyiyorsun ben anlamiyorummmmm yaaaa, acaba cokmu bol seyleri giyinmekten hoslaniyorsun ? sen yürümeye devam ettikce daha ne kadar inceleceksinn, sende sasacaksin.. benim yerimede gez canim, kac gündür sirtimdan ötürü cikamadim disari, havada günesli ama cikamiyorum, yarin insallah cikacam artik..
öptüm canim, iyi gezmeler sana
Hürreeeeemmm seni :)
gönlümün sultanı diye başlayaydın bi de lafa :))))
aferin kız sana. güzel taktik. yaaa ben erkek gibiyim hiç yapamıyom öyle şeyleri
popom büyük napiiim
basen de olunca dar giyince çok kötü duruyor. ayriyeten bol / salaş giymeyi de severim ben.
sen biraz daha dikkat et kendine, iş de yapma, dışarı da çıkma. sırtına sıcak su torbası koy, esintide falan kalma canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?