yaa bisiklet sürmeye alisinca bacaklarim spordan sonra agrimamaya basladi ama azcikta olsa hizli yürüyüsten sonra bacagim uzun uzun yürümüs gibi agridi, her spordan azcik ucundan yapmak lazimmis demekki
Eski evim stüdyo daireydi yalniz yasarken ama o kutu gibi evimi bile görmen lazimdi canim, cok süper dösemistim, zevkli sayilirim, buraya tasindigimdada koltuklar sadece kaldi benimkinin eski esyalarindan,onlarda krem rengi, cabuk kirleniyor, yeni almisti oda koltuklari benden önce, atmaya yada vermeye kiyamadi ben istemedigim halde
yüzüne acik rengin yakisacagini saniyorum canim, yaparsan görürüz insallah. ikimizin serefine iciyorum kahveyi
ben geldim yavrularr
ben geldim yavrularr
hoşgeldin kuzum. dukanın hayırlı olsun. ben bu kadar tembel olmasam ben de dukan yapıcam ama eşimle bana bile yemek yapmaya üşeniyorum, bulamıyorum çoğu zaman. bi dukan yapıp iki ayrı çeşit yemek yapacak olsam deliririm herhalde. dukanı dene canım, inşallah fayda sağlarsın çok. sanırım yeni gelen birdy arkadaşımız da dukan yapıyordu.
Ho$geldinn bacimmmm, terk-i diyar ettin sen iyice biziiiiiii
Afiyet olsun Sedefcim.
benim de koşu bandında dizim ağrıyor artık. sol bacağım. ama kilom azaldıkça ağrı da azalacağından yapıyorum inatla. dün pazardan bi sürü şey alıp anneme kadar taşımıştım, şimdi kollarım ağrıyor. farklı hareketler yapmak çok önemli sanırım. sen de arada çık yürü canım eşofmanlarını giyip.
Sedefim bu aralar bi doğrulamadım gittim be gülüm , terk-i diyar ettiğimden değil yani , aaa hep kalbimizdesiniz şekerimm ayıpsın
Esoşum herif hali hazırda yokken yapayım , o gelene kadar güçlendirmeye geçerim , oohh süper olur valla
Evet Birdy de dukan yapıyormuş , bende 2-3 hafta önceden karar verdim , kitabı aldım okudum , sonrada yulaf kepeğini getirttim , yarında başlicam , bakalım hayırlısı inşAllah
elimizdeki agirliklar bitarafa dursun Esracim biz en fenasini tasiyoruz, kendi bedenimize yapisik uyurken bile cikarip atamadigimiz fazla kilolarimiziii15 kilo var en azindan atmam gereken, elime 15 kilo agirlik alip adim atamam ama bu fazlaligi tasiyorummm offffff puffffffffff afra tafraaaaaaaaaa
bir zamanlar zipkin gibiydimmmmmmmmm , topuklularla bile seke seke yürürdümmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve yine zipkin gibi olup seke seke ko$acam hattaaa
$urda bir iki cümleyle birbirimizde moral ve destek buluyoruz i$te canim, hep gel
hayırlı olsun kuşum, çok faydasını görürsün dukanın. merakla takip edicem seni canım.
haklısın canım. bikaç kilo bile hemen hafif hissettiriyor. ideal kilomuza inince sekecez inşallah. ben de hevesliyim topuklulara.
İnşAllah görürüm be kuzumm , ne bileyim benim kilolar ilaç kilosu olunca inatla yerlerinde sayıyorlar şuanda , acaba kıpramazlarsa naparım diyorum :26::26::26::26:
beni takip et anacccıımmmmmmmbugün son kez dondurma yedim , onu bile zevk alarak yemedim , bi çok şeyle arama engel koydum bile , herşey daha güzel olsunn nolluuurrr
canım her şey çok güzel olacak hiç merak etme. dukan ilaç kilosu falan dinlemez. çok etkili hakikaten. zaten sen atak evresinde ikna olacaksın işe yaradığına, güveneceksin diyete. yeter ki kendini bu amaca yönelt. eşin geldiğinde bambaşka bir aynur bulacak karşısında. 70lere düşünce dizlerin için spor yapmak bile sorun olmayacaktır bence. biliyor musun ben de ne zaman bir şey yemeyi arzulayıp yesem tat almıyorum artık. önceden duygusal açlıktan seviyorum sanıyomuşum demek ki. geçen madoda cevizli ıslak kek yemiştim, sevmedim resmen. ondan önce pizza hutta sufle yemiştim ki, çok güzel yaparlar. onu da sevmedim. demek ki biz bu tatları gözümüzde büyütüyoruz.
aayy inşAllahh bebeeem , bu sefer olsun artık diyorumm :26::26::26::26::26:
herşey aşkım ve doğmamış bebeem için tabi öncelikli olarak kendim için
sporu yapıyom yavaş yavaş , koşu bandına çıkmıyorum ama hemen hemen hergün dışarı çıkıyorum bi Elbistan turu atıp dönüyorum
evet tatlım yaa bende hiçbirşeyden tat alamıyorumm , diyorumki ; HİÇBİR YİYECEĞİN TADI ZAYIF OLMANIN VERECEĞİ HAZDAN DAHA TATLI DEĞİLDİR !!!!
çok sevindim tur atmana. inşallah daha da çok şey yapabileceksin ilerde spor adına.
yarın sabah tartıl, bana da mesajla haber ver, merak ederim kuşum :)) ben bu sabah 86.1 kgdım. inşallah cumaya daha da güzel bir rakam görürüm.
sende süpersin canım benimm , hadi bakalım bu tempoda devam et
benim bu sabah 86.6 dü , pek dikkat etmedim , aklımda kalmasını istemediklerimin ucundan takıldım buaralar
23 ekimde gidecem kocamın yanına , 2 haftam var , o zamana kadar biraz fark etsem yeter bana
Esra eşim rüyasında görmüş beni , aşkım bacakların falan nasıl incelmiş , nasıl zayıflamışsın öyle diyormuş , bende olur inşAllah aşkım dedim
özlemiş seni, kıyamam ya. az kaldı canım. 100den düştünüz sanırım. 2 haftada da baya farkedersin. ben şimdiden 3.5-4 kg arası diyorum sana. inanamayacaksın sen de hızına. çok sevindim senin için canım. dukan sende gerekli ateşlemeyi yapacak bence.
Sedefcim sen nereye kayboldun? ben kaçıyorum kuzular. eşim seslenip duruyo. ikinizi de öpüyorum. yarın çok güzel bir gün olacak bizim için
Bi yandan dizi izliyorum bi yandanda siz yazdikca sizi okuyup begeniyorum esracim, birazdan benimki gelecek onu bekliyorum.. sende herüfünü yalniz yatirma kusummmmm bu soguk ki$ aylarinin arefesinde iyi geceler sana, görüsürüz yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?