May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kuzucuklar,

nihayet geldim. haftasonu yoğundu. nihayet bitti şu seçim. akşamları yorgudum baya. zaten cuma akşamı netimiz gitmiş. dün sabah ancak yapmışlar.

pazardan pazara tartılıyorum, önceki pazar 87.5 kg iken dün 85.3 kgdım. çoğu zaten ödemdi, gitti şükür. bugün de regl oldum. ay sonuna 81leri görürüm inşallah.

Sedefcim boynun tutulmuş geçmiş olsun. umarım bugün doktora gidersin. o kadar emek veriyorsun, boşa gitmesin canım. bu sabah da tartılsan keşke yaa.

Gülcüm oğluş çeşitli sıkıntılar yaşıyor galiba, geçmiş olsun canım. başta alışması zor ama zamanla geçecektir bu sıkıntılar. görümcen ve kayınvaliden geldi mi bu arada? sen de yorulacaksın çok. kolay gelsin şimdiden. annen için de üzülme, anneler öyle. kafalarına eseni yapıp sonra da küsüyorlar. bir tane de bende var ondan.

Günaydin kizlar, bunu söylemekten nefret ediyorum ama cok cok kötüyüm, fena soguk almisim, boynumdan belime inen agrinin sebebide buymus demekki, dün benimki ise gitti öglene dogru ama babasi onun oldugu $ubeye gelince benimkide tekrar eve geldi, babasina gidip bugün dinleneyim sen buradaysan demis.yani dün evdeydi, o geldiginde ben rahatsizdim zaten ama böyle siddetli degildi, krem sürdü sirtima,bir tanede agri kesici alinca iyi geldi. benimki et köfte ve kizartma istedi.. buzlukta hazir köfte vardi zaten, cok ugrasmadim. hemen patates, patlican biber, havuc kizarttim köftenin yanina ve domates sosuyla yogurt sosu yaptim yaninada. tabii bende onunla oturup yedim, cok fazla yemedim ama sonucta yagda kizarmis $eyler yani ( kagit havluyla yagini aliyorum pisirdiklerimin tabiki ), yedigimizde saat 15.30 du, gec degildi neyseki deyip kendimi avutmaya calisiyorum
Biara kasayi hesaplamak icin i$yerine ugradi saat 22.00 gibi, kendisi orda yine yemek yemis, banada gelirken getirmis izgara ve firinda patates, ondan cok kücük bir parca yedim, sevmedim zaten tadini az pismisti. aslinda cok acikmistim ama kendime engel olabilmek icin benimki gittiginde 200-250 gram kadar cilek yemistim, böylece oturup tika basa yemenin önüne gecmis oldum.
inanmayacaksiniz simdi diyecegime ama gece saat 12.30,, benimkine dedimki gel odalarin yerine degiselim dedim, zaten birgün önce konusmustuk uygun bi zamanda degiselim diye.. önce naz tuz etti bu saatte yorma beni diye, sonra kalktik o saatte söktük taktikkkkk, daa genis olan odayi oturma odasi yaptik, iyide oldu böyle icime sindi. daha birde onca i$in üstüne ütü yaptim kalkip veee sonraaaaaaaaaaaaaa fenalastim tabikiiii,, yataktan agridan inleyerek kalktigimi hatirliyorum gece, ilac ictim tekrar yattim, ilac rahatlatinca sabahta uyanamadim, benimkinin gittigini bile duymadim, testler sabah yapildigi icin zaten uyandigimda coktan kacmisti bugünki tren, yataktan cok zor kalktim zaten agridan, bir kahve ictim, biseyler atistirdim, kahve piserken makineyede polar battaniyeleri ve degistirdigim nevresim takimlarini attim ( simdi birde isin yoksa onlari as bu halde :18: )
hic iyi degilim anlayacaginiz kizlarrrrrrr, ba$im boynum bogazimm, belim ve hatta ufak ufak bogazimda kurulukla öksürükkk
haftasonu pek karsilasamadik, özledim sizleri sizin yazdiklarinizi okudum kizlar az önce ama kafam kazan gibi, hicbirini hatirlamiyorum özür dilerim :-(( hepinizi öpüyorum , ben azcik yatak dössek yatayim müsadenizle

Sedefcim geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bol bol dinlen.

Tesekkür ederim Esracim, dinlenemedim, bu hasta halimle bile hic yatmadim malesef, dün odalari degisince bugün yapilmasi gerekenler vardi haliyle, aksam olunca dertlerde azar derler ya, sanki hava kararmaya basladikca agrilarimda artti. bir yesil cay yapip gececem tv karsisina.

Bugün gec yaptigim kahvaltida iki dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 tane minicik zeytin ( kuru ve minik olanlarinin ismi yanlis hatirlamiyorsam sele zeytiniydi Türkiyede ) dünden kalan domates sosu ve 1 fincan cay
ögleden sonra 1 kase mercimek corbasi ve bir kase yogurtlu corba.
aksam yemegimi yarim saat önce yedim ama cok az yedim, toplasan 50-60 gram etmeyecek kadar az tavuk ve 1 bardak light cola

bu arada bir video izledim kizlar, sizinlede paylasayim dedim

Demet Dedeoğlu
bu sitede videosu var, bulup izleyin derim kizlar

Demet'in Başarı Hikayesi - YouTube

iyi geceler kızlar,

sabah: 2 haşlama yumurta, çavdar ekmekli tost yedim
öğle yok çünkü kahvaltıyı 12 de yaptım
akşam 18:00 de biraz cıss, kabune ve mercimek çorbası içtim.

sabah 1 saat ayaküstü oğlumun arkadaşının annesi ile konuşmuşum. üstüne bir de 30 dk gezinti üstüne 20 dk tempolu yürüyüş yaptım. eve gelince duş alıp uzandım nerdeyse geri kalkamıyordum kahvaltı yapmaya. sabah 68,7 yi gördüm. 100 gr 100 gr da olsa gittiğini görmek güzel.

yarın k.validem geliyor. son kez çarşıları mı gezsem. eve dönüp evde hazırlık mı yapsam bilemedim.

Sedefcim yeni oturma düzenin hayırlı olsun. ve de geçmiş olsun. adaçayı iyi gelebilir soğuk algınlığına. hem rahat uyursun. kaliteli uyuyunca daha bir sağlıklı uyanırsın.
benim geçen bahsettiğim gazetede okuduğum da senin eklediğinDemet Dedeoğlu idi.

Esracım regl ile varsa kalan ödemin de gider. ay sonuna 81 leri görürsün inşallah canım.

uyku time, iyii uykular bacılar :)

Aynuuur nirdesin? dukanistim benim, nasıl gidiyor?

selam kizlar, nerdesiniz yahu?

sabah oglusu biraktiktan sonra ne yapacagima karar vermedim. bari dedim markete yuruyeyim. k.valideme yemek yapmaya biseyler alayim. market uzakti epey yuruyunce once kahvalti yapayim dedim ve bir cafeye oturdum. uzun bir kahvalti yaptim. yumurta, peynir, zeytin, bal tereyag, ceviz, uzun, recel, salatalik, domates, salam 2 ince dilim yedim. sonr market alisverisi yapip elimde posetlerle yine eve yurudum. kendime inanamasam da yaptim bunu

ogle 14:30 da yine kabune yiycem ve corba iccem.

birazdan vileda yapicam. cma gunu temizlendi ama halilar yeni oldugundan heryer hav olmus. sonra mobilyalrin tozunu alip yemek isine girisicem. firinda patatesli kofte yapcam. yayla corbasi yaparim bi de salata. sonra dus alip oglusu almaya cikarim. biz oglusla eve dondukten 30 dk sonra k.validemle esim de gelmis olur.

siz naparsiniz bakem? nerdesiniz? Sedefcim nasil oldun? Esracim sanirim seni de reglin yataklik etmistir halsiz birakmistir.
ikinize de gecmis olsun canlarim. opeyim de gecsin e mi

Selam kızlar,

ne alemlerdesiniz? Gülcüm uğramış gerçi. çok iyi yapmışsın canım kahvaltını dışarda yaparak. gerçi cısslar var ama onları görmemiş olalım biz :)

Sedef sen nasıl oldun canım? umarım daha iyisindir. sesin soluğun çıkmıyor.

ben reglin karın ağrısıyle öyle gezinip duruyorum evde. dün akşam bol bol salata ve fırında balık yemiştim ama gide gide 100 gr gitmiş. sanırım regl yüzünden. ilk defa reglken kilo veremiyorum. o yüzden birazdan anneme gidip 1 saat yürümeyi planlıyorum düşük tempolu da olsa. öğlen tavuk sotelemiştim kendime. akşam da yoğurt çorbası ve patlıcan salatası yerim. saatlerce düşünüp bu menüyü buldum. gece geç dönerim eve. kendinize dikkat edin kızlar. görüşmek üzere.

Selam kizlarr cok cooookkk kötüyümm, öyle fena ki agrilarim, grip felan degilim, sirtimda bir agri var, saclarimi bile tarayamiyorum, kolumu kaldiramiyorum. Dün bütün gece boyunca agridan inledim resmen yatmadan önce agri kesici ilac aldigim halde, gece boyunca aglaya aglaya uyandim defalarca, ne oldu hic bilmiyorum, daha önce hic böyle bisey basima gelmedi yada ben hatirlamiyorum.sabaha karsi uyumusum ve rüyamda gülüyormusum, benimkide tedirgin uyumus gece boyu uyanip beni kontrol edip durdu, biara uyudugumu ve rüyamdada güldügümü görünce icim raat etti diyor, rüyanda ne görüyordun diye sordu, hic hatirlamiyorumkiii, okadar agrili uyuyup nasil gülebildiysem hayret )
sabah kalkip doktora gidecektim ama uyanamadim, öglen 12,30 gibi kalktim, sicak bir dus yaptimm, zorla giyinip doktora gittim, doktor benim evin hemen yan tarafinda zaten, benim $ansima doktorlara düzenlenen balo dolayisiyla kapaliydi kadinin klinigi, eve geri döndüm, benimki geldi yemek getirmis.. krem sürdü sirtima, voltaren diye bir krem var, onu sürünce biraz olsun iyi geliyor.
öglen 5 tane zeytin, iki dilim peynir, iki dilim ekmek ve bir fincan cay..
yarim saat öncede benimkinin getirdigi pizzadan yedim biraz, ne yazikki yemek yapabilecek durumda degilim, eger düsünüp getirmeseydi ac kalirdim saniyorum, kalkip bir bardak su almaya bile gidebilecek durumda degilim inanin suanda.
Esracim gecmis olsun, sen yanlis okumadiysam ilk kez reglken kilo veremiyorum yazmissin, bende tam tersine regl oldugumda asla kilo veremem, vücudum ödem oluyor, parmagima yüzük bile gecmiyor, bittikten sonra yavas yavas kendime geliyorum 2-3 gün sonra ancak.Masallah iyi gidiyorsun ama. insallah iki üc ay icinde hedefine ulasmis olursun.
Gülll o begenmedigin 100 gramlar ayda kac kilo edecek biliyomusunnnnn, keske bende verebilsemdeee ayda 1 kilo verebilsemmm canim yaaa.. buarada bir yemek ismi vermissin kabune diye, o nedir, hic duymadim daha önce.sen bundan sonra sürekli ufak ufak vereceksin bak gör, hayatina extra bisürü hareket geldi cünkü..

yarin buradaki doktorlar sadece öglen 12 ye kadar aciklar, her carsamba sabahtan öglene kadar aciyorlar.sabah doktora gidecem erkenden kalkip. cok cabalayip kilo veremedigimdende bahsedip troid icin test yapmasini isticem. insallah gerek yok felan demezler..
birkac gündür hic sporda yapamadim kizlarrr, yataktan saglikli kalktigimiz her günün kiymetini bilmeliyizzzzz gercektennn amaa, cok kötü, cok agrilar cekiyorummmmmm, durduk yere nerden cikti, Allah im beterinden korusun. kendime gelir gelmez 3 günlük detox yapacam, protein detoxu.. ablamla konustum biraz önce, yine 1 kilo daha vermis darisi benim basima

az önce birsürü cevap yazdım uçtu gitti hepsi

Sedefcim, geçmiş olsun tekrar. sen çok fena tutulmuşsun. bi de onun üstüne oda değiştirdin, ütü yaptın, birsürü iş yaptın delüüü :)
kremin yanı sıra kas gevşetici hap da içsen iyi olur. çünkü ilaçla bile 3 gün sürer hafiflemesi. tam geçmesi de 1 haftayı geçer. :94:

yarın inşallah daha iyi, sağlıklı uyanırsın ve doktora gidersin. güzel haberlerle de dönersin inşallah.
kabune; soğanlı etli pirinç pilavı kısaca. (k.validem'den öğrendim hep tavuk etiyle yapıyor ve nefis oluyor, ben de öyle yapıyorum. daha doğrusu haşlanmış tavuk artınca otomatikman bu şekilde değerlendiriyorum)(tarifi; pilav tenceresine en alta küp doğranmış soğanlar, üstüne didilmiş tavuk eti, üstüne yıkanmış pirinç ve bolca karabiber konur. üstten z.yağı gezdirilir ve tereyağ parçaları konur. -ben z.yağlı yapıyorum-. k.validem bol tereyağlı yapar. suyunu tavuk suyu koyar ben koymuyorum çok ağır olmasın diye. normal pilavdan biraz eksik su konur çünkü soğanlar sulanıyor, sonra ocağa konur kısık ateşte pişirilir. afiyet olsun)

Esracım, regl döneminin bitiminde blok halinde inecek kiloların bence. (tetris oyununda blok yapıp hepsini bir anda götürürdük ya onun gibi)

menün güzel olmuş bu arada. patlıcan salatası yazı hatırlattı. zaten havalar da yaz gibi mübarek, oğluşu almaya kısa kollu penye ille gidiyorum atlet giymeden.
açık ayakkabı bile giyilir. genç kızlar askılılarla geziyorlar.

bunlar da uçmadan gönder diyim gööööndeeeeerrrr ay pardon kaaaayydeeett :111:

akşam yemeğim; köfte, salata, yayla çorbası, kereviz salatası

k.validem geldi. çok yorulmuş, yemekten sonra uyudu hemen. oğluşla babası da uyudu. ben de duş alıp uyuycam geç kaldım biraz.

iyi geceler, üstünüz açık yatmayın, terli terli su içmeyin, taşa basmayın e mi?

Sedefcim uyurken boynuna fular veya tülbent sar. onun da faydası olur.

günaydın kızlar,

erkenciyim bugün. hala regl devam ediyor ve ben tartıda rakam düşmedikçe sinire kesiyorum. inşallah senin dediğin gibi olur Gülcüm, gitsinler de topluca gitsinler. bu arada kabune tarifi çok güzelmiş. ama bi sorum olacak, pilav çabuk pişen bir yemek. soğanlar tam pişiyor mu pirinçler piştiğinde? biz biraz soğan sevmiyoruz da eşimle.

Sedefcim geçmiş olsun. eşyaların yerlerini değiştirirken belini mi incittin acaba? ya da kolların çok yorulduysa ağrı yapabilir uykuda. ben de çok yorduysam kollarımı uykumda ağrır en çok. inşallah bugün daha iyisindir. doktora gitmene de sevindim. umarım bir sonuca varır araştırması.

ben bugün evdeyim sanırım. bir ara çay makinamı servise götürcem, kettle kısmı çalışmıyor. markete de uğramam lazım, dün yoğurt almayı unutmuşuz. görüşürüz kuzular.

Günaydinnnnn kizlarrr, sabahin 7 sinde kalktim 08.00 de doktorun kapisindaydimm ) benim evde yaptigimdan daha farkli bir sey vermedi, gittigimede pisman oldum, zaten kas gevsetici sizi kremi sürüyordum ve kas gevsetici agri kesici ilacta iciyordum. aynilarini kendiside verdi, sadece ilaclarin isimleri farkli.. troid bezlerimin düzenli calismadigindan süphelendigimi söyledim, denemedigim diyet ve spor türü kalmadi ama kilo veremiyorum dedim, diyetisyenimin bana verdigi kisiye özel diyetlerimle benden baska cevremdeki herkes zayifladi ama ben 3-4 kilodan fazla zayiflayamiyorum, o 3-4 kiloda su kaybi olabilir zaten ilk günlerde verdigim kilolar oldugu icin dedim. doktor diyetisyenimin neden test yapmadigini sordu, bende ailemdeki astaliklar ve benimle ilgili sorular sordu ve vücut yag, kas,su,kemik agirligi, vs.. gibi ölcümleri yapti ve bende test yapmaya gerek olmadigini söyledi dedim. demez olaydim, doktorda gerek duymadi.. yaptigin diyetler ve spor türleri sana uygun olmayabilir dedi, diyetisyeninle tekrar irtibat kur dedi.. moralim bozulduu, bileydim hic gitmezdim sabahin köründe kalkipta.. bakalim, belki özel hasta olarak para verirde yaptirrim testleri.
bugün düne göre az daha iyiyim cok sükür ama hala her hareketimde canim aciyor, Gül ünde dedigi gibi 2-3 gün daha cekecem galiba. Gül cüm bu arada benim boynum agrimiyor, belimde yukarda kürek kemigimin altina dogru tam ortada bir yer agriyor ve agrisi tabiki boynuma basima, kollarima kadar vuruyor, birde zaten benimki sicagi seven bi adam, gece kaloriferi sonuna kadar acmis bu havada, bayginlik gecirecektim sabaha karsi kalkip kapattim, bende hic sevmem yattigimin odanin sicak olmasini, üstüne birde dedigin gibi $al felan baglasam boynuma hayatta dayanamamda uyuyamamda.
Kabune cok lezzetli bir yemege benziyor ama bende Esranin sordugu soruyu hemen düsündüm, azcik kavrulsa daha iyi olmazmiydi soganlar? birde bu kabune belki pilavlik iri bulgurlada lezzetli olabilir bence. Gül masallah cok saglikli besleniyorsun ama tek eksik sanki meyve hic yemiyormussun gibi geliyor bana yawru ku$ummmm, günde 2-3 tane meyve yee dahada saglikli ol, meyveyi düzenli tüketince o cisslarida insanin cani istemiyor. ben ne zaman meyveyi ihmal etsem tatli seyler cekiyor canim, demekkii neymisssssss__ meyve cok önemliymissss Birdee senin bu 5 bademlerdende ses soluk cikmaz oldu, tiksindinmi naaptin kiz yiye yiyeee

Esracim gecmis olsun tekrar, Gülünde dedigi gibi canim ödemler adet bittikten sonra gitmeye basliyor, hatta doktorun bana dedigi, adet bittikten 3 gün sonra tartilin, bittikten 3 gün sonra ancak vücuttaki ödemlerin tamami geciyormus. o yüzden moralini bozma, reglin hala devam ediyorbitsin mutlaka 1-2 kilo etkileyecektir. Canim belimi incitmedim ama eger o günün sabahi agrilarim bu kadar siddetli olmasada yinede vardi, o agrilarin üzerine birde gece gece okadar seyi yapmamiz iyice agrilari tetikledi agirlastirdi saniyorum. insallah gecer en yakin zamanda, iskence gibi, boynumu ceviremiyorum, kolumu kaldiramiyorum, oturup kalkarken cok zorlaniyorum, hatta yatakta bir tarafimdan digerine bile ciglikla dönüyorum, fenaa yanii durum.. yataktan saglikli kalktigimiz her güne sükretmeliyiz kizlarrr yaa

doktordan geldigimde benimki daha uyuyordu, kahvalti hazirladim dönünce, Kahvaltida : 3 tane zeytin, cevrek simit,3 kücük dilim peynir, domates, salatalik, 1 tane haslanmis yumurta ve bir bardak acik cay..
bagirsaklarim yine iyi calismiyor, mecburen kayisi cayi yaptim, icecem simdi...
Kizlar diyorumkii acaba yaptigim sporlarmi yaramiyor bana yaaa, bisiklet sürmek yerine gidip bi kosu bandimi alsam acaba, biraz iyileseyim 3 günlük protein detoxuyla baslicam i$e. Dal gibi olmak istiyorum artik yaaa

Sedefcim öncelikle geçmiş olsun tekrardan. daha iyi olma sevindim ama doktordan verim alamamışsın o üzücü. inşallah önemli bir şey değildir ve kendi kendine toparlarsın. diyet konusunda sana ne tavsiye versem bilemiyorum canım. öncelikle listelerinde dikkatimi çeken sabahları çok peynir yiyorsun, genelde 2 dilim, bu sabah 3 dilim yemişsin. bu dilim hangi boyutta bilmiyorum, diyetisyen de sana süt yoğurt peynir konusnda zengin bir liste verdi onu da biliyorum ama bazı peynirler çok yağlı ve çok tuzlu oluyor canım. biraz lor mu denesen acaba? hem yağı az, tuzu yok, hem de kalorisi düşük. bir de canım 90 kilo topiğinde bir arkadaş var haftada 500 dakikanın üzerinde spor yapıyor, bazen günde 3 saat yaptığını yazıyordu. ve kilo vermenin aksine alıyordu sürekli. spor hocası da baya şaşırıyordu durumuna. sanırım spor çok yapıldığında kilo vermeye bir etkisi kalmıyor artık, sadece sıkılaştırıyor.

yaşadığın yerde diyetisyen bulma imkanın nedir bilmiyorum ama varsa gitmeni tavsiye ederim canım. o kadar emek veriyorsun boşa gitmesin. bir de benim sıkıntım sende de var. çok sık kaçamak yapıyoruz, ana öğünlerimi azaltsak bile. bu kilo sabitleme dönemine uygun bir beslenme canım. kilo verilmiyor böyle. umarım bir çözüm bulursun bir an önce.

bu arada aynur bir haftada 3 kgma yakın kilo verdi sanırım dukanla. sen de mi dukanı denesen acaba? hakikaten üzülüyorum senin kilo verememene canım. dert edindim kendime.

selam canim, doktor önemli bisey yok dedi, umarim öyledir, cok sükür ki bugün yüzüm gülebiliyor, kendime geldim, masallah cok daha iyiyim..
Diyet konusuna gelince canim, Türkiye birsürü para ödedim, diyetisyene gittinmi zaten sana bisürü sey gagaliyor, bilmem dogal tatlandiriciymis, balik yagi hapiymis, probiyotikmi$ vs... muayene ücretlerinden cok bunlara verdim nerdeysee ve burada cok daha uygun fiyata alabilecegim seylermis bunlar ama bilemedim tabii.. onca parayi ben ödedim ama benim diyetimle ablam 8 kilo vermis, arkadasim iki beden incelmis vs....
Diyetimde günlük peynir süt ve yogurt tüketimi diger diyet listelerine göre cok daha fazlaydi ama hatirlarsan bu diyeti bana özel yaptigini söylemistim daha evvel, peynir süt ve yogurda agirlik vermesinin sebebi kemik agirligimin yeterli agirlikta olmamasiymis, cünkü bende sordum neden bukadar fazla diye. bu miktari sadece diyette degil yasamim boyunca tüketmem gerektigini söyledi cünkü hakkaten kemik agirligim olmasi gerekenin altindaydi ciddi anlamda, tüketmezsem ileride kemik erimesini ciddi anlamda yasayabilecegimi söyledi.
$uanda doktorun verdigi listeye tam olarak uymuyorum zaten, uydugum zamanlarda yumurta yedigim gün 60 gram yemedigim gün 90 gram tüketiyordum peyniri ama zaten tam yagli peynir tüketmiyorum, özellikle herseyin (süt, peynir vs..) light olanini aliyoruz yogurt disinda.. birde ben seker kullanmiyorum, genelde nisastali ürünlerde tüketmiyorum ( patates, bezelye, havuc da dahil buna ) belki ayda 1-2 kere oluyordur tükettigim, tatli seylere cok düskün degilim ama adet oldugum dönemde yiyorum mutlaka cünkü vücut istiyor, cok kacamak yapiyorsun demissin ama aslinda cok kacamak yapmiyorumki regl dönemi disinda yedigim tatlilarin disinda.. hepsi bitarafa dursun canim benim günlük aldigim kalori diyet yapmadigim zamanda bile 1200 ün üzerine cikmiyor.. bugün tüm gün yediklerimi eksiksiz sayiyorum bak.. ceyrek simit, 3 dilim peynir ( kücük dilimler ), 3 zeytin, domates, salatalik, 1 tane haslanmis yumurta.. bir kaseden az yogurtlu corba, 3 tane hurma, yarim muz-yarim armut- ceyrek nar la yapilmis meyve salatasi ve henüz yemedim ama bir kasede yogurt yicem 2 saat sonra..
birde dikkatli okursan gecmiste yazdiklarimi eger ogün sakincali seyler yemissem aksam yemegi yada öglen yemegi niyetine yedigimide yaziyorum, yani regl döneminde tatli yediysem onu ana ögün yerine tükettigimide belirttim defalarca. bir aksilik tuhaflik var, henüz cözemedim canim ama mutlaka cözecem.. en azindan eskiden oldugu gibi selülitli degilim ve daha ince görünüyorum spor sayesinde, tartida degisen rakamlar olmamasina ragmen
offffffffffffffffffff benimde moralim bozuluyorrr hemde cokk ama yinede umutluyum, vücudum inat etsede bende inat ediyorum ve birgün vücudum benim inadim karsisinda inadini kirmak zorunda kalacak ama her aradigimda annemlerin diyet nasil gidiyor kac kilo gitti gibi sorulari beni yildirdiii ve kilo veremeyincede kimse inanmiyor caba gösterdigime yada zayiflayabilecegime saniyorum.. yilbasina 2,5 ay var ve ben savasa devam edecemmm yilmadannn. bugün benimki dambil almis bana ama ben yarim kiloluk istemistim 1 er kiloluk iki tane almis, doktor yarim kiloluk agirlik olacak demisti her bir elinde :26: biraz iyi hisseder hissetmez tekrar baslicam spora, dedigin gibi belki biraz azaltirim süreyi canim.

galiba biraz daha aktif olmam lazim canim, belkide gün icinde tembellik edip sadece sporla kurtarmaya calismakta yeterli gelmiyor. neysee moralimi bozmak istemiyorum daha fazla, öyle yada böyle kurtulacam ben bu 15 kilodan
Aynur adina cok sevindim canim, insallah kalan fazlaliklardanda kurtulur tez zamanda, dukan diyeti nasil diye hic bakmadim, bi göz atarim internetten, yarin daha evvel listesini verdigim 3 günlük protein detoxuna baslicam insallah. ben Frankfurtta oturuyorum Esracim, cok merkezi bir sehir burasi, tabikide bircok diyetisyen var ama buradaki doktorlar cok dikkatli, yani bana verecegi liste benim harcadigimin üstünde olacaktir, kii benim diyetisyenimin verdigi bile bana cok geldi. o yüzden buradaki Türkler genelde diyetisyen ve estetisyenler icin Türkiyeye basvuruyorlar gördügüm kadariyla

yavrularr selaammm

nassınızz ? keyifler ne alemde ??

benden iyilik dukan amcama devam aynen , inşAllahh bu sefer bitirecem bu işi

Sedefcim dukan yapacak olursan mutlaka kitabı oku , okumadna yapma kuzumm , herkes için hayırlısı olsun inşAllahh

öpüyorum herkeslerii

selammm hatunlarrrrr, nerelerdesiniz )
Sirtim hala agriyor, eger gecmezse baska bir doktora daha gidecem galiba.
Aynurcum aldik haberlerini Esradan, dukan diyetin cok iyi gidiyormus insallah bu azimle devam eder diyetin.Dukan diyetini cok duydum ama hic bakmadim nasil bir diyet olduguna.kitabida yok tabii bende, biraz internetten arastirayim, sonra belki kitabinida alirim.
Gülcümmm nerelerdesinn, hem cocugu okula götür getir, hem kayinvalideyle ilgilen derken firsatin kalmiyordur tabii, özledikk arada bi ugraa Esrada saniyorum annededir yine.
offff yatmaktan sIkILdim kizlar günlerdir, bi geceydii $u agrilarda normale döneydimm, günlerdir gece deliksiz uykuya hasret kaldim, defalarca uyaniyorum neyseeee, Allah daha büyük sorunlardan korusun hepimizii.
Kahvaltida : 2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, ceyrek simit ve 1 fincan acik cay
tavuk budu cikardim buzluktan, yanmaz tavada pisirip öglen ve aksamda onu yemeyi düsünüyorum salatayla.

az önce eski resimlerimi cikardim, sIrf 36 bedenin bile bol geldigi hallerimi hatirlayip gaza gelmek icin. buzdolabina yapistiracam simdi, görseniz yemin ederimkii inanamazsinizz yaaa, tamam $imdide haddinden fazla kilolu bir insan degilim ama o zamanlarla simdiki halim kiyaslandiginda inanilmaz zayifmisim yaaaaaaaaaa :-( bu almanyaya gelen neredeyse herkesin kaderi bu ilk bir sene icinde $i$meye ba$lamak. Ni$anlilik döneminde aldigim XS mini bir elbisem vardi, gelirken Almanyayada getirmistim, geldigimde kI$ aylariydi ve o elbisede yazlik bir elbise.tabii geldikten 6 ay sonra hicbir kiyafetime giremez olmu$tum, önce 38 benden, sonra 40, 42
o elbise hala duruyor ve elime alip baktigimda nasil icine giriyormusum diye $a$Ip kaldim, yani zayif bir insan bile giremez, cok zayif olmasi lazim. $imdi okadar zayif olmak istemiyorum 47 kiloydum onu aldigimda, 55 kiloyken cok yakisiyor bana, zaten diyetisyende ideal kilomun 55 olmasi gerektigini söylemisti.
Bu gece benimki geldiginde onu ikna etmeye calisacam ko$u bandi almak icin, evde iki tane spor aleti oldugu icin ko$u bandi almaya sorun cikarabilir belki.o zayif oldugum zamanlarimi cok yürümeye borcluydum, sürekli yürürdük, dershane cikisinda arkadaslarla, evde oldugum zamanlarda ablamla hergün heryere yürüyerek gidip gelirdik, geceleri saatin 3 ünde bile yemek yer yatardik, yaaaa ben diyet nedir asla bilmiyordum bile, yada nasil yapilir
Kilo alip verme konusunda hic tecrübe yasamami$timki, keske ilk 3-4 kiloda bilebilseydim zayiflamanin ne kadar zor oldugunu, saniyorum bilseydim üstüne üstüne eklemeyip hemen önlem alirdim
Neysee, olacak mutlaka, bugün tüm gün yediklerim : 2 dilim peynir, 1 haslanmi$ yumurta, ceyrek simit- 1,5 tane derisi alinmi$ tavuk butu, salatalik, domates, 1 tane kücük nar, 5 tane hurma, henüz icmedim ama $imdi bir bardak tarcin cubuklu light süt icecem..
Bütün gün ictiklerim : sabah ac karnina yarim litre su(gün boyu ictigim su toplamda 3 litre), iki büyük fincan ye$il cay, bir fincan acik siyah cay, iki fincan Türk kavesi, henüz icmedim ama yatana kadar bir fincanda kayisi cayi icerim..
Bundan sonra bir süre sabah kavaltisinda tükettigim 1 dilim ekmek ( bazen yerini ceyrek simitle degistiriyorum ) disinda ekmek tüketmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…