May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

canım benim bugün tam 100 , yarın 99 inşAllahh

evet yaa bende o ateşlemeyi bekliyorumm , bende çooookk özledim ama onuuu

3-5 , 4 , 5 , 6, 7, 8, ......

Selamm kizlarrr, nerelerdesiniz:26:
Gül nerdesin diye sormuyorum, artik tahmin edebiliyorummm Esracim sende saniyorum annedesin.. bende yine Tv karsisina gectim kahvemi iciyorum.. Yikanip asILmasi gereken iki makine camasir, silinip süpürülmesi gereken pasakli bir ev, sabah kahvaltisindan sonra darmadagin olmus bir mutfak, fayanslari tuvaleti küveti ovulmasi gereken bir banyo,nevresim takimlari bizi degistir diye gözüme batan yatak ve tozlari lütfen benide unutmaaaaaa diye bagiran mobilyalar beni bekliyor ama ben hic umursamazcasina kahve icip Tv izliyorum simdilik .. aslinda en önemlisi ne biliyormusunuz kizlarrrrr cekmecelerin ve dolaplarin icini tekrar düzenlemem lazimmm aslinda ama hergün yarin yaparim diyip erteliyorum,hani bir laf varyaaa alti kalayli üstü vayvayli diyeee, aynen o misal yeniiii . azcik keyif yapayimda kalkip girisecem i$e güce :18: bugün di$ari cikmayi düsünüyordum aslinda ama vazgectim galiba, yarin ögleden sonra benimkiyle gitmemiz gereken bir randevumuz var, randevu sonrasi biraz gezerim carsiyi artik..

selam Sedefcim. evdeyim ben bugün. 2 saat ütü yaptım. şimdi bir mola verdim. o saydığın tüm işler bende de var ama hiç umursamıyorum çoğunu. yerleri süpürüp duş alıcam. sonra da yemek hazırlarım. düşünmesi bile yorucu valla.

abooow ne ka cok yazismissiniz oyle.
Aynur gelmis hosgelmis. Dukanin hayirli olsun. bende de var kitabi ve yulaf kepegi. ama ben karatay benzeri takiliyorum.
Esinin yanina gidene kadar insallah bir azimle daha zayif gidersin.

Esracim 4 km cok iyi 1 saatte. benim yurudugum mesafe de oyle gibi ama maalesef benim duraksamalarim oluyor, karsiya gecerken falan. karnin niye agridi ki? gecti mi? bisiklete ilk basladigimda benim de dizlerim cok agriyordu. yine baslasam yine agrir herhalde.

Sedefcim saclarini gule gule kullan. icine sinmesine cok sevindim. bi ara foto isteriz. ev isleri benim de aynen duruyor. gezmekten yapamiyorum. bugun doseme ve tul fiyatlari aldim. salonun yaridan fazlasi cam olunca aacayip bir fiyat cikiyor. tuller marka marka 20 den basliyor metresi, 60 a kadar gidiyor. stor da lazim tabi. ucuyor rakamlar...

koltuk ustlerine, altina kaydirmaz noktalar konmus metresi 10 tl ye kumaslar var. altlari bebek coraplarinin altina kaydirmasin diye silikonumsu biseyler vardir ya iste oyle Kizlar. alip serebiliriz aslinda. acik renk koltuklarin cilvesini boyle cekebiliriz.

sabah 11:00 sulari mcmuffin yedim mcdonalds ta. yumurta peynir fume eti hamburger ekmegi arasinda veriyorlar yaninda sicak icecekle 3,95 tl. tabi doymadim, ustune ogrenciyken gittigim pastaneden 2 minik tahinli aldim. o pastaneninki daha bi guzel oluyor.

eve tranvayla geldim boylece yurumus ve tirmanmis oldum biraz.

sabah 69,4 u gordum kizlar tartida :))) yupiiiiiii

ogle yemegini evden cikmadan once yerim birazdan aksamki kofte ve salatadan kalanlari.

aksama da kereviz yapayim diyorum portakalli.
oglum yemeyebilir yoksa kremali sebze corbasi veya besamel soslu firinda sebze mi yapsam.

neyse onu o zaman dusunuruz.

optum ve kactim.

Selam Gülcüm,

ya dünkü karın ağrım stresttendi sanırım. hem sular yoktu, hem de annemin ailesiyle bi takım sorunları var onlarla uğraştım dün akşam hep telefonda. kalan ortaklı bir dükkanları var bi teyzem satmak istiyor, annem istemiyor, öbür teyzem de istemiyor. içinde de dayım kiracı, onu çıkarmak istiyor satmak isteyen teyzem satılmazsa. anlayacağınız üç kuruş mal için düştüler birbirlerine.

canım bahsettiğin kumaşlar çok iyiymiş, ben örtü seriyorum ama hemen bozuluyor diye kaldırıyorum çoğunlukla. tül perdeyi de klasik sptorsuz seçsen canım. çok zor ve gereksiz onlar.

ben de bu sabah tam tamına 86.0 kgdım. pazar günü 87.5 kgdım biliyorsunuz. ay başı kiloma yeni döndüm ama durmak yok. sen de 600 gr verdin sanırım ay başından beri canım. tebrikler. Sedef ne kadar verdi acaba?

1 saat boyunca 4 km yürümek için yavaç yavaş yükselterek 4.5 km/saat hıza kadar çıkıyorum ama bileklerimi ve dizlerimi çok zorladı pazartesi günü bu. inşallah yavaş yavaş yine çıkabilirim o hıza. ama leslie daha çok sıkılaştırıyor beni, onu farkettim. yarından itibaren tekrar leslieme döncem sanırım.

evet bebişimm ben gelldiimm , hoşgeldimm , aferin bana aferiiinn

dukana başladım kuzum ,aslında aklımda karatay ile ikisi vardı ama dukanın kitabını falan okudum baya arşatırdım , o yüzden buna başladım , hayırlısı olur inşAllahh , herifime geldiğinde yeni 2013 model Aynuru sunacağım

sende 69,4 görmüşsün , hadi bakalım , durmak yok , aynen devam

2013 model Aynur ha, delisin valla

2013 bizim yılımız olacak kızlar

Selam kizlar. cok yorgun ve uykusuzum. bugün ben temizlik yaparken benimki geldi saat 15.00 civari, tamda aciktim ne yesem diye düsünürken hazir tavuk ve salata getirmis, beni zahmetten kurtardi, sabah kahvaltisindan sonra ara ögün bile yapmamistim.. hemen yedik ve sonrada aksam 18.30 gibi bir tabak yogurt yedim.. baskada bisey yemedim bugün.
bu gece yatmadan bugday ve yesil mercimek islamayi düsünüyorum, yogurtlu tahil corbasindan yapayim diyorum.
Esracim henüz tartilmadim ama görüntüde de hissedilir bir fark yok zaten henüz. ne yaparsam yapayim olmuyor mu ne sanki.. ne diyeyim artik, Bedenimin cani sagolsun mu diyeyim hic bilmiyorum
kizlar tartidaki hafiflemis rakamlarinizin devamini görürsünüz insallah bundan sonrada. Gülcüm bukadar sakincali seyler yemene ragmen yürüyüslerin farkini farkettiriyor ne güzel, esrada zaten annesinde sürekli yürüyor
benim bu kilolar yüzünden moralim iyice bozulmaya basladi kizlar yaaa, bugünde ben isyanlardayimmmmmmmmmmmmmmmmmm.... offf neysee moralimi düsürmeyeyimde benimki birazdan geldiginde güler yüzlü karsilayayim ve yarinki randevumada moralsiz ve suratsiz gitmeyeyimm..
Az önce dustan ciktim, kalkip yawru ku$um gelmeden kaportayida düzelteyimdeee bu halde görmesin :115:
Öptüm herkesiii, görüsmek üzere

Son düzenleme:

dinlenmişsindir inşallah Sedefcim. çorba da iyi fikir. bir ara ben de yapayım.
kuzum ben bu sabah 85.9 kg geldim. yani ayın başından beri al ver 10 günüm boşa gitti. ay başında 86 kg dım. sen de 100-200 gr bir şeyler vermişsindir. zaten fazlasını beklememek lazım sistem oturana kadar. moralini yüksek tutmaya çalış sen.

ben bugün anneme gidicem yine. yürürüm herhalde yine bakalım. gece de geç dönebilirim. dikkat edin kendinize kızlar.

Günaydın fıstıklarr

bugün ilk 2 dersimin boş olması sebebiyle halen evdeyim , 9da çıkacam evden

Dukanın 2. günündeyim , ilk gün süper bir performans gördüm bakalım sonrası nasıl olacakk

görüşürüüüzz , hepinizi öpüyorum

Günaydin kizlarr, bu sabah ablamin telefonuyla uyandim, gelde kameradan göreyim seni diyor sabahin köründe,büyük oglu okuldayken ortalik sulh icinde oldugundan okadar erken aramis. tabiii duysaniz gülersiniz ama sanki karsilikli oturuyormusuz gibi yaptik Türk kahvelerini ve o benim niyetime fal kapadi bende onunkine karsilikli birbirimizin falina baktik tabii benimki icerde uyuyordu hala ve ben ablamla konusacam diye kahvaltida hazirlayamadim. neyseeee, fallar gayet iyi cikti, ablamla kapattik benimkide uyanip ise gitti, kaldim yine birbasima. biraz gecikti bugün kahvaltim, zaten kahveyi ve suyu icincede canim bisey yemek istemedi. az önce bir bardak light süt, iki dilim tam bugday ekmegi ve 2 dilim peynirle kahvaltimi yaptim bizahmet..
bugün saat 15.00 de önemli bir randevum var, tirnaklarimi silip du$a girip yavas yavas hazirlanirim.benimkiyle randevunun oldugu yerin kapisinin önünde bulusacaz, sonrasinda beraber biseyler yer yada bir kahve iceriz disarda o i$e dönmeden önce saniyorum. zaten carsiya yakin yerde gidecegimiz yer, sonradan bi carsiyi gezebilirim..bu aksama bugday ve mercimekli yogurt corbasi icerim.. bugünün rotasi böyle görünüyor simdilik. gelince ugrarim yine, kocaman öpüyorum sizleri

selam kizlar,

dun ogle yine yogurtlu mercimekli nohutlu bugdayli karisimdan yedim
aksam da 1 tabak sebze corbasi, salata, kereviz havuc kabak rendeleyip az yagda kavurmustum. onlari yogurt ve cevizle yedim.

sabah kahvaltimi okulun etrafinda birpastanede yaptim. esimle cikarken cokca ugradigimiz bir pastaneydi.nostalji yaptim yani. esim de geleckti cunku oglusun ogretmeniyle birebir gorusmemiz olacakti ama toplantisi cikinca gelemedi.

okulda gorusmem bitince heykele gittim. su ortulerden aldim denemelik. gecen bahsettigim alti silikonlulardan. ve direkt geri otobuse binip eve dondum. cok vakit kaybetmeyim diye benim otobusu beklemeden yakindan gecen bi tanesine bindim ve 2,5 durak kadar yurumus oldum. yokus kisimlari da vardi bu guzergahin.

sabah tartida 68,8 i gordum kizlar yupiiiiii. once 69,8 diye algilayip moralim bozulmustu ama sonra uyandim.

bol bol carsi gezmek mi, yoksa tekrar yogurt yemeye baslamak mi, yoksa yogurtlu karisim mi ise yaradi bilmiyorum. tabi bi de 4 saat yemek aralarina baslamak var.

dus almistim sacimi kurutup yemek yiycem.

dunku sebze corbasi, ve kereviz salatasi yogurlu.

camasir attim makinaya gelir gelmez kisa progrma. bi tane daha atayim. onlari asip evden cikarim yine yuryerek oglusu almaya.
pzts k.validem geliyor. artik gezemiycem üüaaaaaaaaa
cmts de misafirlerim gelecek gecen gelemeyenler.

optum ve kactim canlarim

yazdiklarinizi okuyup unutmus bulunmaktayim((( beyin hucrelerimden mi kilo verdim aciba :)))

68.8 için tebrikler bebeeemm

Selam kızlar,

Bugün gazetede bir kadının az yiyerek ve işe yürüyerek gidrek birkaç durak, 20 ayda 47 kilo verdiği yazıyordu. Üstelik şeker, tansiyon, pko ve hormonal rahatsızlıkları varken…

Az yedim kilo verdim diye yazanları okurken tabi söylemesi kolay diyorum içimden.. Peki az yemeyi nasıl başardın sen asıl onu anlat:)

Galiba “tak” etmesi gerekiyor bir noktada. karar verebilmek ve o kararda istikrarlı olabilmek.

Ben güya karar verdim ama bugün çocukluğumun küçük siyah çekirdeklerinden yedim.

Bir de şunu fark ettim; ben safra rahatsızlığımda aslında birsürü şeyden uzak durmayı başarmışım.

Bilim adamları sakıncalı şeyler yediğimizde bizi kıvrandıracak ama suni olan bir ağrı veren bir şey geliştirseler. Veya tad alma duyumuzu geçici köreltecek bir şey geliştirseler. Çünkü o zaman yemek yemekten zevk alamayınca otomatikman az yiyor insan. (ben nezle olunca tad duyum da gidiyor da o zamanlar ne yesem saman gibi geliyor, ağzımda bişey çiğniyorum ama sadece katılığını hissedebiliyorum)

Diyetle ilgili düşüncelerimi arz eder iyi geceler dilerim …

Geçmişe tekrar göz attım. Balık hafızam el vermiyor ki bi okumada hatırlayayım:)

Esracım bence miras bölüşülmeli ki ihtiyacı olanlar da hayatlarını ona göre yönlendirsin. İnsan yaşamadan bilmezmiş bazı şeyleri. Kendim yaşamadım ama iş arkadaşımın babası malülen emekli olmuştu ve çalışamaz hatta haftada bir acile gider halde emekli maaşı ile 2 çocuk okutmaya çalışıyordu. Oysa dedelerinden kalan miras paylaşılmış olsa iş arkadaşım da dersaneye gidebilir, üniversitede okuyabilirdi. Annenlerin yaşadığı durumun benzeri benim annemgilin de başında.
Teyzelerimin bir kısmı dağıtılmasın diyor ihtiyaçları olduğu halde, aile gururu için hayır diyorlar.
Miras bölüşmek gurur kırıcı gibi algılanıyor. Ama diğer taraftan ölen büyük dayımın çocukları daha annemler bölüşmeden kendileri tarla seçip ev yapma planları içindeler. Allah kolaylık versin hepimize.

85 li rakam görmüşsün tebrik ederim. Artık hızlanırız sanırım. Epey kas çalıştırıyoruz. Çalışan kaslar yakılan yağlar oleeyyyy :)

Sedefcim ne güzel ablanla karşılıklı kahve içip fal bakmışsınız . teknolojinin nimetleri, yapandan edenden bulandan Allah razı olsun bu konuda :)

Mercimek ve buğday ıslattın mı bakem?

İsyan etme bebişim sen de benim gibi gez habire avm lerde : ) hazır çalışmıyorken. Ben iyi ki gezmişim bak k.validem geliyor hem de havalar da soğumaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…