özlemiş seni, kıyamam ya. az kaldı canım. 100den düştünüz sanırım. 2 haftada da baya farkedersin. ben şimdiden 3.5-4 kg arası diyorum sana. inanamayacaksın sen de hızına. çok sevindim senin için canım. dukan sende gerekli ateşlemeyi yapacak bence.
Sedefcim sen nereye kayboldun? ben kaçıyorum kuzular. eşim seslenip duruyo. ikinizi de öpüyorum. yarın çok güzel bir gün olacak bizim için
canım benim bugün tam 100 , yarın 99 inşAllahh
evet yaa bende o ateşlemeyi bekliyorumm , bende çooookk özledim ama onuuu
3-5 , 4 , 5 , 6, 7, 8, ......
Allah kavustursun sizi canimmmm
Selamm kizlarrr, nerelerdesiniz:26:
Gül nerdesin diye sormuyorum, artik tahmin edebiliyorummmEsracim sende saniyorum annedesin.. bende yine Tv karsisina gectim kahvemi iciyorum.. Yikanip asILmasi gereken iki makine camasir, silinip süpürülmesi gereken pasakli bir ev, sabah kahvaltisindan sonra darmadagin olmus bir mutfak, fayanslari tuvaleti küveti ovulmasi gereken bir banyo,nevresim takimlari bizi degistir diye gözüme batan yatak ve tozlari lütfen benide unutmaaaaaa diye bagiran mobilyalar beni bekliyor ama ben hic umursamazcasina kahve icip Tv izliyorum simdilik .. aslinda en önemlisi ne biliyormusunuz kizlarrrrr cekmecelerin ve dolaplarin icini tekrar düzenlemem lazimmm aslinda ama hergün yarin yaparim diyip erteliyorum,hani bir laf varyaaa alti kalayli üstü vayvayli diyeee, aynen o misal yeniiii . azcik keyif yapayimda kalkip girisecem i$e güce :18: bugün di$ari cikmayi düsünüyordum aslinda ama vazgectim galiba, yarin ögleden sonra benimkiyle gitmemiz gereken bir randevumuz var, randevu sonrasi biraz gezerim carsiyi artik..
abooow ne ka cok yazismissiniz oyle.
Aynur gelmis hosgelmis. Dukanin hayirli olsun. bende de var kitabi ve yulaf kepegi. ama ben karatay benzeri takiliyorum.
Esinin yanina gidene kadar insallah bir azimle daha zayif gidersin.
Esracim 4 km cok iyi 1 saatte. benim yurudugum mesafe de oyle gibi ama maalesef benim duraksamalarim oluyor, karsiya gecerken falan. karnin niye agridi ki? gecti mi? bisiklete ilk basladigimda benim de dizlerim cok agriyordu. yine baslasam yine agrir herhalde.
Sedefcim saclarini gule gule kullan. icine sinmesine cok sevindim. bi ara foto isteriz. ev isleri benim de aynen duruyor. gezmekten yapamiyorum. bugun doseme ve tul fiyatlari aldim. salonun yaridan fazlasi cam olunca aacayip bir fiyat cikiyor. tuller marka marka 20 den basliyor metresi, 60 a kadar gidiyor. stor da lazim tabi. ucuyor rakamlar...
koltuk ustlerine, altina kaydirmaz noktalar konmus metresi 10 tl ye kumaslar var. altlari bebek coraplarinin altina kaydirmasin diye silikonumsu biseyler vardir ya iste oyle Kizlar. alip serebiliriz aslinda. acik renk koltuklarin cilvesini boyle cekebiliriz.
sabah 11:00 sulari mcmuffin yedim mcdonalds ta. yumurta peynir fume eti hamburger ekmegi arasinda veriyorlar yaninda sicak icecekle 3,95 tl. tabi doymadim, ustune ogrenciyken gittigim pastaneden 2 minik tahinli aldim. o pastaneninki daha bi guzel oluyor.
eve tranvayla geldim boylece yurumus ve tirmanmis oldum biraz.
sabah 69,4 u gordum kizlar tartida :))) yupiiiiiii
ogle yemegini evden cikmadan once yerim birazdan aksamki kofte ve salatadan kalanlari.
aksama da kereviz yapayim diyorum portakalli.
oglum yemeyebilir yoksa kremali sebze corbasi veya besamel soslu firinda sebze mi yapsam.
neyse onu o zaman dusunuruz.
optum ve kactim.
abooow ne ka cok yazismissiniz oyle.
Aynur gelmis hosgelmis. Dukanin hayirli olsun. bende de var kitabi ve yulaf kepegi. ama ben karatay benzeri takiliyorum.
Esinin yanina gidene kadar insallah bir azimle daha zayif gidersin.
Esracim 4 km cok iyi 1 saatte. benim yurudugum mesafe de oyle gibi ama maalesef benim duraksamalarim oluyor, karsiya gecerken falan. karnin niye agridi ki? gecti mi? bisiklete ilk basladigimda benim de dizlerim cok agriyordu. yine baslasam yine agrir herhalde.
Sedefcim saclarini gule gule kullan. icine sinmesine cok sevindim. bi ara foto isteriz. ev isleri benim de aynen duruyor. gezmekten yapamiyorum. bugun doseme ve tul fiyatlari aldim. salonun yaridan fazlasi cam olunca aacayip bir fiyat cikiyor. tuller marka marka 20 den basliyor metresi, 60 a kadar gidiyor. stor da lazim tabi. ucuyor rakamlar...
koltuk ustlerine, altina kaydirmaz noktalar konmus metresi 10 tl ye kumaslar var. altlari bebek coraplarinin altina kaydirmasin diye silikonumsu biseyler vardir ya iste oyle Kizlar. alip serebiliriz aslinda. acik renk koltuklarin cilvesini boyle cekebiliriz.
sabah 11:00 sulari mcmuffin yedim mcdonalds ta. yumurta peynir fume eti hamburger ekmegi arasinda veriyorlar yaninda sicak icecekle 3,95 tl. tabi doymadim, ustune ogrenciyken gittigim pastaneden 2 minik tahinli aldim. o pastaneninki daha bi guzel oluyor.
eve tranvayla geldim boylece yurumus ve tirmanmis oldum biraz.
sabah 69,4 u gordum kizlar tartida :))) yupiiiiiii
ogle yemegini evden cikmadan once yerim birazdan aksamki kofte ve salatadan kalanlari.
aksama da kereviz yapayim diyorum portakalli.
oglum yemeyebilir yoksa kremali sebze corbasi veya besamel soslu firinda sebze mi yapsam.
neyse onu o zaman dusunuruz.
optum ve kactim.
evet bebişimm ben gelldiimm , hoşgeldimm , aferin bana aferiiinn
dukana başladım kuzum ,aslında aklımda karatay ile ikisi vardı ama dukanın kitabını falan okudum baya arşatırdım , o yüzden buna başladım , hayırlısı olur inşAllahh , herifime geldiğinde yeni 2013 model Aynuru sunacağım
sende 69,4 görmüşsün , hadi bakalım , durmak yok , aynen devam
Selam kizlar. cok yorgun ve uykusuzum. bugün ben temizlik yaparken benimki geldi saat 15.00 civari, tamda aciktim ne yesem diye düsünürken hazir tavuk ve salata getirmis, beni zahmetten kurtardi, sabah kahvaltisindan sonra ara ögün bile yapmamistim.. hemen yedik ve sonrada aksam 18.30 gibi bir tabak yogurt yedim.. baskada bisey yemedim bugün.
bu gece yatmadan bugday ve yesil mercimek islamayi düsünüyorum, yogurtlu tahil corbasindan yapayim diyorum.
Esracim henüz tartilmadim ama görüntüde de hissedilir bir fark yok zaten henüz. ne yaparsam yapayim olmuyor mu ne sanki.. ne diyeyim artik, Bedenimin cani sagolsun mu diyeyim hic bilmiyorum
kizlar tartidaki hafiflemis rakamlarinizin devamini görürsünüz insallah bundan sonrada. Gülcüm bukadar sakincali seyler yemene ragmen yürüyüslerin farkini farkettiriyor ne güzel, esrada zaten annesinde sürekli yürüyor
benim bu kilolar yüzünden moralim iyice bozulmaya basladi kizlar yaaa, bugünde ben isyanlardayimmmmmmmmmmmmmmmmmm.... offf neysee moralimi düsürmeyeyimde benimki birazdan geldiginde güler yüzlü karsilayayim ve yarinki randevumada moralsiz ve suratsiz gitmeyeyimm..
Az önce dustan ciktim, kalkip yawru ku$um gelmeden kaportayida düzelteyimdeee bu halde görmesin :115:
Öptüm herkesiii, görüsmek üzere
2013 model Aynur ha, delisin valla
2013 bizim yılımız olacak kızlar
Günaydın fıstıklarr
bugün ilk 2 dersimin boş olması sebebiyle halen evdeyim , 9da çıkacam evden
Dukanın 2. günündeyim , ilk gün süper bir performans gördüm bakalım sonrası nasıl olacakk
görüşürüüüzz , hepinizi öpüyorum
selam kizlar,
dun ogle yine yogurtlu mercimekli nohutlu bugdayli karisimdan yedim
aksam da 1 tabak sebze corbasi, salata, kereviz havuc kabak rendeleyip az yagda kavurmustum. onlari yogurt ve cevizle yedim.
sabah kahvaltimi okulun etrafinda birpastanede yaptim. esimle cikarken cokca ugradigimiz bir pastaneydi.nostalji yaptim yani. esim de geleckti cunku oglusun ogretmeniyle birebir gorusmemiz olacakti ama toplantisi cikinca gelemedi.
okulda gorusmem bitince heykele gittim. su ortulerden aldim denemelik. gecen bahsettigim alti silikonlulardan. ve direkt geri otobuse binip eve dondum. cok vakit kaybetmeyim diye benim otobusu beklemeden yakindan gecen bi tanesine bindim ve 2,5 durak kadar yurumus oldum. yokus kisimlari da vardi bu guzergahin.
sabah tartida 68,8 i gordum kizlar yupiiiiii. once 69,8 diye algilayip moralim bozulmustu ama sonra uyandim.
bol bol carsi gezmek mi, yoksa tekrar yogurt yemeye baslamak mi, yoksa yogurtlu karisim mi ise yaradi bilmiyorum. tabi bi de 4 saat yemek aralarina baslamak var.
dus almistim sacimi kurutup yemek yiycem.
dunku sebze corbasi, ve kereviz salatasi yogurlu.
camasir attim makinaya gelir gelmez kisa progrma. bi tane daha atayim. onlari asip evden cikarim yine yuryerek oglusu almaya.
pzts k.validem geliyor. artik gezemiycem üüaaaaaaaaa
cmts de misafirlerim gelecek gecen gelemeyenler.
optum ve kactim canlarim
yazdiklarinizi okuyup unutmus bulunmaktayim((( beyin hucrelerimden mi kilo verdim aciba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?