May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

selam bebişleerr

nassınız bakem ? ne güzel muhabbet etmişiniz maşAllahh

benden iyilik , eve geldim , yemeğimi yiyorum , dışarı çıkacam

dukan amcam bana bugün 83.4 ü uygun gördü ama 2 gündür sindirim sıkıntısı yaşıyorum , belki daha iyi olabilirdi neyse bugünümüze şükürr

hepinizi öperim , hayırlı cumalar

Aynurcum hosgeldin, sanada hayirli cumalar olsun canim, cok sevindirici haberler veriyosun bizee, kocaya kavusana kadar cillop gibi olacaksin bu gidisleee

Son 3 saattir ablamla konusuyoruzz, yine kaveleri icip fallari kapadikk
Bütün gün yediklerim : iki dilim peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek..1 tane derisi alinmi$ tavuk but yedim öglen, sonra bir kase tarcinli yogurt, aksam yemeginide saat 19.00 da (yani bir saat icinde )1,5 tane derisi alinmi$ tavuk budu yaninda salatayla yicem ve aksam 21.00 gibide tarcinli süt icerim..
henüz tamamen iyilesemedigim icin hala spor yapamiyorum ne yazikki

sağolasın Sedefciimm , o sizin cilloluğunuz efenimm valla ne diyeyim dukan amcam sağolsun , herşey düzene girecek inşAllahh

ooh bi falda bana kapatın bakayımm

Gülcüm buarada öglen konustugumuzda dogum kontrol hapini sormustun. Dogum kontrol hapini ilk evliligimde kullanmak istedim fakat bünyem kabul etmedi, piyasadaki en iyi hapi tavsiye etti doktor ve bu hapin yan etkileri digerlerine göre yok gibi bisey dedi ve eger bunuda bünyen kabul etmezse kesinlikle korunamazsin sen dedi. beynim patlayacak gibi bas agrisi yapiyor bende ve bu agrilarin haptan oldugunu anlayana kadar 3 hafta bilmeden kullanmistim, tahmin edip doktora gittigimde diger verdigi hapida bir hafta kullandim ama malesef ayni tepkiyi verdi vücudum, hastanelik oldum en sonunda ve birakmami söyledi doktorum. ben yillar evvel 3-4 hafta kullandigim o haplarin disinda hic korunmadim ve yillar sonra ögrendimkiiii megerse bizim ailede hickimse korunamiyormus, ablalarim ve annemde de yan etkilerini fazlasiyla göstermis..
haplarla ilgili herkes bisey söylüyor canim, kimi kILLanma yapiyor diyor kimi kIL döküyor diyor, bazilarinda kilo yapiyormus yada belkide bu haplari bahane ediyorlar yiyip yiyip yani herkes bisey söylüyor, saniyorum haptan hapa degisiyordur ve kisiden kisiye göre :26:

sağolasın Sedefciimm , o sizin cilloluğunuz efenimm valla ne diyeyim dukan amcam sağolsun , herşey düzene girecek inşAllahh

ooh bi falda bana kapatın bakayımm

esinle kavusana kadar umarim 7 li rakamlarida görebilirsin canim, yanlis hatirlamiyorsam sen 100 kilo civarindaydin degilmi ilk diyete basladiginda, eger öyleyseee cok sey basarmissin masallah canim yaaa, devamida gelir mutlaka
biz cok gülünc durumdayiz ablamla Aynurcumm, ablam izmirde ben almanya, kamerayi aciyoruz sanki karsilikli gibi muabbete bi daliyoruzzz, konusurken kahveler iciliyor fallar kapaniyor, ben ona bakiyorum ( salliyorum ) o bana

ayy ben süt icmekten tiksinirdim kizlarrr ama bu tarcin cubugu sayesinde sicak tarcin cubuklu süte cok alistimm, ac hissettigim hergün aksam 21.00 olsada sütümü icsem diye sabirsizlaniyorum hatta bazen, aclik krizlerinde kurtarici resmen kizlarr, tavsiye ederimmm.
aldim sütümü elime gectim tv karsisina dizi izliyorum, birazdan bir sicak du$ alirim benim yawru ku$ gelmedennn :97:

Sedefcim eşimin gelmesine 3 aydan biraz az süre var , ben o süreçte 7lerin başına ilerlemeyi istiyorum inşAllahh

bebişim ben 105i gördüm ama başladım dediğimde tam 102 idim

oohh bende zannettimki ablanla karşılıklı fal bakıyonuz , meğersem teknolojinin nimetlerinden faydalanıyormuşsunuz

tarçın güzeldir , metobolizmayı hızlandırır hemde

selam kızlar,

uğramamıştım amma yazmışsınız ha, maşallah kilom 86 kg, regl beni şişirdikçe şişirdi. dün bitti, pazartesine umarım bir gelişme görürüm.

Gülcüm kayınvaliden gelmiş gitmiş, anladığım kadarıyla görmüş geçirmiş biri. ilişkiniz de iyi sanırım, maşallah canım hassasiyetini de tebrik ediyorum. sana yakışan zaten empati kurmaya çalışmak. inşallah bir nebze iyi hissetmiştir sizinleyken.

Sedefcim daha iyisindir umarım. koşu bandı da iyi olur senin için. ben de tam bir Hürrem fanıyım, ama o günkü şartlarda. bu zamanda Hürremlik yapmak gereksiz sanki biraz

Aynurcum olduğun yere renk katıyorsun. takipçinim :))

Günaydınlarr yavru ceylanlarr

güzeelll bi haftasonu olsun inşAllahh , verimli , bol eksili , az kalorili

Esoşum reglin bitince daha güzel sonuçlar göreceğine eminim kuzumm , verdiğin emekler karşılıksız kalmayacak inşAllahh

bebeemm sen istersen ben rengarenk yaparım burları , ayıpsınn

takipçim olma kuzumm , bana eşlik eden partnerim ol

günaydın kızlar, iyi hafta sonları

Esracım hoşgeldin, reglin bitiminden 3 gün sonra tartıl bak nasıl farkedecek. k.validem ile aramız hep iyi oldu Allah bozmasın. gerçi az görüşüyoruz şehirler ayrı olduğu için belki ondandır.

Aynurcum çok sevindim senin adına, maşallah az kaldı, sen bu işi başarıcan. dukan amca sen çok yaşa e mi :))) sindirim sıkıntın uzun sürmez inşallah.

Sedefcim, tarçınlı çubuklu süt deneyim ben de. ama dün epey cıss yemeden önce deneyeydim iyiydi :) ama dışardaydım. güya iş yapmayıp çıkacaktım ama duramadım, makineyi boşaltıp tenceleri koyup tekrar çalıştırdım. iyi ki elde yıkamamışım, makina yine full doldu. sonra havluların da bitmesine az kalmıştı onları bekledim asmak için derken çok geç çıktım. pek gezemeden geri okula döndüm.

dambıl elimde nasıl yürüyeyim kız, sonra geri dönüp eve mi bırakcam zaten kol çantam dambıl yerine geçiyor

gelelim diyete; dün öğle yemeğim berbattı :) burger king de tavuklu salata (delight chicken) yedim. çok kötüydü, doymadım haliyle, üstüne açken sen sen değilsin diyerekten cıss yedim bir tane.
eve gelince de 4 saat arayı beklemeden tarhana yedim.(yedim diyorum çünkü koyu yapıyorum, keşkek kıvamında ve tadına yakın oluyor) biraz çerez ve cıss kaçırdım

bu sabah 09:00 da uyandım.. gece düzgün uyuyamadım. regl öncesi sıkıntıları bastı. sabah da regl oldum. şimdi bacaklarımı uzattım..
çok ağrıyordu laptop ısıtınca iyi geldi. papatya içiyorum bir taraftan da. eşimle oğluş gezmelerde.
sabah; beyaz ekmekle(fırıncı amca daha çavdar atmamış fırına) standart kahvaltımı yaptım. biraz tahin pekmez karışımı yedim (oğluşuma çikolata diye kandırıp yediriyorum)

ter atıyorum şu an yaa, bir üşüyom bir terliyorum. neyse ki bağırsakları boşaltınca rahatladım biraz. ağrım kalmadı gibi.

hee sabah yoğurt yedim kahvaltıdan önce. Esracım reglken gaz giderici olur demişti yoğurt için.. iyi geldi galiba.

iştee böööyleee

öptüüm bacılar, iyi tatiller...

Sağolasın Gülcüüümm , dediğin gibi DUKAN EMMİİİİ sen çook yaşaaa

aman dikkat et canım kendine , havalar çok değişken , tam hastalık havasıı , birde reglin gelecekmiş , hasta olma kuzumm

selammm kizlarr, bugün pek bi i$tahsiz uyandim uykudan, kahve yaptim ictim biseyler yemeden önce.
Esracim günlerdir ugramadin yanimiza, hosgeldin, iyiki geldin..Hürremlikten kastettigi istedigimi bi sekilde yaptirabilir olamamdandi benimkinin, akillisin diyor yanii, akilda kadina bu zamandada o zamanlardada hep lazim olan bisey senin regl bitti bizimki yaklasiyor, her ay ayni dert, birde regl oldugumuzdaki o 3-4 gün olsa sadece zahmeti iyi yinede, ama öncesinde sislik sonrasinda sislik, ayin 10 günü oldum olacamla geciyor zaten offfffffff :-/ sagolasin canim, cok daha iyiyim, artik hasta hissetmiyorum kendimi ama hala agri hissediliyor yogun bir sekilde, 1-2 güne artik hissedilmez saniyorum tamamen gecer.

Aynurcum ben okadar oldugunu bilmiyordum, yakin bir tarihte geliyor sandim canim, cok avantajlisin o halde, kocan resmen $oka girebilir seni gördügünde pes etmeden 3 ay devam edersen. heyecanla senin kilo durumunu takip edecezz esin gelene kadar desene tama olarak hatirlamiyorum spor yapip yapmadigini ama eger yapmiyorsan günde en azindan 45 dakika yürüsen cok daha iyi sonuc alirsin.. biz 2 ileri 1 geri cok iyi bir yol katedemedik henüz ama birakmiyoruzda pesini, ya olacak bu i$ ya olacakkk !!!!!!!!! bu arada Esraninda dedigi gibi neseni heryere saciyorsun masallah, icindeki cocuk hep cocuk kalsin umarim

Güüülllllllll gecmis olsun bacimmmmmmmm, ulennn bagirsaklarimi bosalttim diyince nasil imrendimmm, darisi benimde ba$ima neseki reglin ilk iki günü hafta sonuna denk geldi kizz, okula götür getir o agriyla zor gelirdi, seninki bitsin sirada ben varim bufere O senin bahsettigin köy tarhanasini cok severim, diger tarhana dedikleri cok igrencccc, hayatta yemem onu mecbur kalmazsam ama bu yogurtlu olan yayla corbasina benziyor bayilirim ona bennnnn, olsa Vallahi haftada 3-4 gün bikmadan yerim günde bir ögün, canim istediginde yayla corbasi yapar icerdim onun yerine bende ama yerini tutmuyor tabii,Afiyetle yiyinnn.. Tarcinli süte gelince, ben cubuk tarcini ikiye bölüyorum, yarim cubuk atiyorum bardaga ve üzerini kapatacak kadarda süt ekleyip isitiyorum biraz kokusu ciksin diye islanmasini bekliyorum, yani icmeden 1 saat kadar önce hazirliyorum, sonra bardagi sütle doldurup yine isitiyorum. ben kesinlikle sütten tiksinirdim ama bu sekilde cok lezzetli oluyor, dene bacim bii.. Dambillarimizda aslinda agir yaaaa, yarim kiloluk olmasi lazim, gidip degistirmek istiyorum aslinda, yarim kilo komik geliyor agirlik olarak ama 1 kilolukta cabuk yoruyor, gerci belki bir süre sonra normal gelmeye baslayabilir.. burda yürüyüs yapan hatunlar hep ellerinde dambilla yürüyor kizz, gördügüm icin söyledimm ama senin zaten benimki gibi cantadan bir dambilin varmis, benim cantada her zaman agirdir

bugün ne yiyecegimi bilmiyorum kizlarrr yaaa, corbami yapsam yine acaba, tavuktan etten tiksindim yemin ederimkiii, öglen aksam ekmeksiz izgara et yiyorum, zayiflamaya cok yardimci oluyor ama gercekten, indigimi hissediyorum yavas yavas ama tartilmadim tartilmayacagim 1 kasima kadar migdemde kücüldü baya yine cok sükür, biraz bugday islayayimda yarina yogurtlu yayla corbasi gibi yaparim, canim istediiiii, pirincle yapinca ödem oluyor bende ne yazikkiii,, ayy ben yine destani döktürdümmm.. neyseee hatunlar öptüm hepiniziii

Son düzenleme:
yawruu ku$larrr naberrrrrr, kendime mercimek corbasi yaptim yine, hem bugünlerde nedense canim istiyor hemde aciktikca bir kase icip birkac gün daha iyice kalori kisitlamasi yapabilmem icin.. acili ve sadece 1 tatli kasigi yag kullandim, unlada terbiye etmedim, kii aslinda mercimek corbasini tereyaginda un terbiye ederek yaparim normalde. böylede lezzetli oldu ve daha saglikli.
bir bardakta bugday isladim sicak suya, birde yayla corbasi yapacam, yarin ve diger gün kahvalti disindaki ögünlerde dönüsümlü olarak icerim ( tabiki ekmek kullanmadan )

Kizlarrrr coktandir bu elma sirkesi bal ve su karisimini okuyordum, aslinda iki sene evvelde duymustum ama henüz denemek kismet olmamisti. yorumlari felan okudum internetten ve bu sitedende, faydasi var diyorlar.. benimkine mesaj yolladim öglen eve gelirsen mutlaka elma sirkesi al diye. simdi yaptim bir büyük bardaga ilik su, 1 tatli kasigi elma sirkesi ve 1 cay kasigi bal karistirip.sabah öglen ve gece yatmadan bi deneyelim bakalim.. bir bu kalmisti denemedik, bunuda denemis olalim baree ) elma sirkesini abartmadiktan sonra bircok faydasi varmis, yediklerine dikkat ettigindede zayiflamaya katkisi varmiss.. bi deneyeyim, faydasi olursa ve devam edebilirsem tabii mutlaka bildirrim sizlerede

sağolasın kuşumm , 3 aylık sire benim için yeterli sanırım , Allahtan bi mani çıkmassa bu tempoda azimde devam edersem olur bu iş , herifim 7 yıllık avradının yerine 2013 model bir Aynura sahip olur

canım dizimden dolayı bantta yürümüyorum fakat hergün dışarı çıkıp yaklaşık 1 saat yürüyorum , onunda faydası oluyordur herlade

canım benim ben karşımdakilerden aldığım enerjiyi yansıtıyorum , yani bu sizlerin ışığı yavru ceylanlarımm

iyiki varsınızz

ütü yaptim yoruldum, dinlenmek icin 5 dakika oturayim ve bizim kizlara bi bakayim dedim
bugün bütün gün yediklerim : 5 tane zeytin, iki dilim peynir, 1 dilim tam bugday ekmegi..aciktikca gidip gelip mercimek corbasi ictim, 3 kücük kase dolusu etti toplamda, 1 tane muz, 1 kase tarcinli yogurt.
Süt icmicem bugün, migdem altüst oldu sürekli corba, yesil cay ve su icmekten, haaa birde sirkeli balli su ictim büyük bir bardak, gece otururkende bir bardak daha icecem. yarinda bugünki gibi beslenmeyi planliyorum ama yarin iki cesit corba icerim dönüsümlü olarak bugdaydan yapilmis yayla corbasi ve mercimek corbasi.. ertesi günü öglen izgara et yada tavuk, belkide ton baligi aksamda corba olabilir..ekmek artik kahvaltida yedigim 1 dilim disinda kesinlikle yok bisüre..
ayy bugün eskimeyen iki arkadasla okadar uzun konustumkiii, kafam kazan gibi oldu, sözlesmis gibi ikiside pes pese arayinca bunaldimmm..
Neyseeee kalkip ben benim yawru ku$ gelmeden azcik süsleneyimm hatunlarrr, öptümm sizlerii, geceniz güzel gecsin

iyi pazarlar kizlarrrr, cocuklugumuzda pazar günlerini hic sevmezdim, halada sevmiyorum nedense :26:
Dün gece yatmadan önce yine sirkeli balli suyu ictim, sabahta yine kahvalti hazirlamaya baslamadan önce ictim.. bir ay kadar denicem bakalim, umarim bi halta yarar
Sahah kahvaltida : 4 tane zeytin, 2 dilim peynir, 1 tane yumurta, 1 dilim tam bugday ekmedi, domates ve salatalik, 1 fincan acik cay..
Bugün icin hem mercimek corbasi var hemde yayla corbasi.. Izmirdeki ablam kocasi ve cocuklariyla annemlerin yanina gidiyor bugün, benimki istersen senide yollayayim yine dedi, istemedim gitmeyi.saniyorum 10 gün kadar kalacaklar.
evi temizlemem lazim, üseniyorum ama artik kalksam iyi olur.. neysee...... herkese iyi pazarlar kizlar

iyi geceler kizlar,

dun ve bugun paso uzattim ayaklari. oglusum babasiyla gezdi. ben de bulasik mak. camasir makinasi olaylarina girdim sadece.
az once utu yaptim biraz.

cmts oglen lorlu pide, aksam peynirli makarna yedim
bugun sabah ayni kahvaltimdan oglen kalmis yemeklerden firinda pirasa ve kereviz salatasi yedim. aksam midem biraz kotuydu. sindiremedim gibiydi son yediklerimi. ya da kalmis yemekler bozulmustu??? ama bozulsa yerken anlardim yahu:) neyse, midem kotu olunca elma yedim sadece sonra da biraz cerez yedim. biraz degil epey

2 gundur bagirsaklarim acayip hizli calisiyor Sedefcim darisi basina:) regl olunca oyle sadece ama
senin corbalar da ise yaramistir sanirim.

cok gec olmus, banyo yapsam iyiydi ama artik yarin okul donusu sacimi Turk kahvesi rengine boyadiktan sonra yaparim.
en azindan cikan kaslarimi alayim ya da sabahleyin. yeilcayimi icip uyuycam

Esracim ugramamissin bu h.sonu??? iyisin di mi?
Aynurcum selam ve iyi geceler. aktif gordum seni.

iyi uykular kizlar.

selam kızlar,

yazdıklarınızı hızlıca okudum şöyle bi.
Sedefcim sirkeli su işe yarar inşallah. benim midem hassas ama belki balla ben de denerim daha sonra.
Gülcüm geçmiş olsun, birimizinki bitiyor diğerininki başlıyor. ben 86.2 kgdım bu sabah. sinir oldum kendime.
eşim cumadan izne çıktı. bu hafta evde sürekli. birazdan çıkıcaz o banyodayken yazayım size dedim. eşim evdeyken yeme düzenim altüst oluyor. spor da yapamıyorum. zaten sabahtan akşama koltukta yatıyor. dün de gıcık davrandı bana, kavga ettik. şimdi daha iyi sayılırız. banka işleri var bugün onları halledelim diyoruz. anlayacağınız bu ara pek uğrayamayacağım kızlar. hepinizi öpüyorum, şimdiden iyi bayramlar.

selam kizlarr, ayyyy bütün haftasonu bibasima biraktiniz benii sIkILdim siz yokken tadida yok, bikac sefer girip baktim ve ciktim .
Esracimm insanlarin abarttiklari gibi keskin olmuyor sirkeli balli suyun tadi, ben iki gündür iciyorum, bu ücüncü gün, ictikce tadina alisiyorsun, elma sirkesi üzüm sirkesi gibi degil zaten ve salatalardada bol bol kullanilan bisey bu, bir dene eger migdene yaramazsa sakIn devam etme , benimde migdem hassastir, her yedigimden cabuk etkilenir, bir zarari yada faydasi olursa mutlaka bildirrim sana canim. Yengec burclarinin en hassas organlari migdeleridir bu arada, ufak bi dipnot Sanada simdiden hayirli bayramlar canimm

Gülcüm boyadiysan güle güle kullan boyani, dün bende sag kasimi aldim, sol kasimi almaya firsat bulamadim ben her iki günde bir tek tük cikani temizlerim, uzamasini beklemem kesinlikle. kizzzz götürmüssün pideleri felannn, benimde canim birkac gündür börek gibi seyler istiyor ayy insanin bagirsaklarinin düzenli calismasi kadar rahatlatan bisey yokkk, saniyorum bu sirkeli balli suda bana iyi gelecek, az biraz bi kipirdanma var sanki bagirsaklardaa
Dolap corba dolu yahuuu, keske biri biteydide digerini yapamiydim nee haaa kizlar bu arada gözlemledigim birseyi paylasayim sirkeli balli ilik su ictigimden beridir, kesinlikleee i$tahh kesiyorrr, sabah kahvalti hazirlamaya baslamadan yapip iciyorum ve kahvaltiyi zar zor isteksizce yapiyorum, acim aslinda sürekli ama öyle dolaba saldirayim olayi yok yani.. bi deneyeyim birkac hafta bakalim, bi fayda saglarsa sizde yaparsiniz.
Bugün ögleden sonra biraz disari cikayim diyorum, hem kosu bantlarina bakayim hemde azicik inan yüzü göreyim, sIkILdimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…