Aynurcum hosgeldin, sanada hayirli cumalar olsun canim, cok sevindirici haberler veriyosun bizee, kocaya kavusana kadar cillop gibi olacaksin bu gidisleee
Son 3 saattir ablamla konusuyoruzz, yine kaveleri icip fallari kapadikk
Bütün gün yediklerim : iki dilim peynir, 1 yumurta, 1 dilim ekmek..1 tane derisi alinmi$ tavuk but yedim öglen, sonra bir kase tarcinli yogurt, aksam yemeginide saat 19.00 da (yani bir saat icinde )1,5 tane derisi alinmi$ tavuk budu yaninda salatayla yicem ve aksam 21.00 gibide tarcinli süt icerim..
henüz tamamen iyilesemedigim icin hala spor yapamiyorum ne yazikki
sağolasın Sedefciimm , o sizin cilloluğunuz efenimmvalla ne diyeyim dukan amcam sağolsun , herşey düzene girecek inşAllahh
ooh bi falda bana kapatın bakayımm
esinle kavusana kadar umarim 7 li rakamlarida görebilirsin canim, yanlis hatirlamiyorsam sen 100 kilo civarindaydin degilmi ilk diyete basladiginda, eger öyleyseee cok sey basarmissin masallah canim yaaa, devamida gelir mutlaka
biz cok gülünc durumdayiz ablamla Aynurcumm, ablam izmirde ben almanya, kamerayi aciyoruz sanki karsilikli gibi muabbete bi daliyoruzzz, konusurken kahveler iciliyor fallar kapaniyor, ben ona bakiyorum ( salliyorum ) o bana
ayy ben süt icmekten tiksinirdim kizlarrr ama bu tarcin cubugu sayesinde sicak tarcin cubuklu süte cok alistimm, ac hissettigim hergün aksam 21.00 olsada sütümü icsem diye sabirsizlaniyorum hatta bazen, aclik krizlerinde kurtarici resmen kizlarr, tavsiye ederimmm.
aldim sütümü elime gectim tv karsisina dizi izliyorum, birazdan bir sicak du$ alirim benim yawru ku$ gelmedennn :97:
selam kızlar,
uğramamıştım amma yazmışsınız ha, maşallahkilom 86 kg, regl beni şişirdikçe şişirdi. dün bitti, pazartesine umarım bir gelişme görürüm.
Gülcüm kayınvaliden gelmiş gitmiş, anladığım kadarıyla görmüş geçirmiş biri. ilişkiniz de iyi sanırım, maşallah canımhassasiyetini de tebrik ediyorum. sana yakışan zaten empati kurmaya çalışmak. inşallah bir nebze iyi hissetmiştir sizinleyken.
Sedefcim daha iyisindir umarım. koşu bandı da iyi olur senin için. ben de tam bir Hürrem fanıyım, ama o günkü şartlarda. bu zamanda Hürremlik yapmak gereksiz sanki biraz
Aynurcum olduğun yere renk katıyorsun. takipçinim :))
günaydın kızlar, iyi hafta sonları
Esracım hoşgeldin, reglin bitiminden 3 gün sonra tartıl bak nasıl farkedecek. k.validem ile aramız hep iyi oldu Allah bozmasın.gerçi az görüşüyoruz şehirler ayrı olduğu için belki ondandır.
Aynurcum çok sevindim senin adına, maşallahaz kaldı, sen bu işi başarıcan. dukan amca sen çok yaşa e mi :))) sindirim sıkıntın uzun sürmez inşallah.
Sedefcim, tarçınlı çubuklu süt deneyim ben de. ama dün epey cıss yemeden önce deneyeydim iyiydi :) ama dışardaydım. güya iş yapmayıp çıkacaktım ama duramadım, makineyi boşaltıp tenceleri koyup tekrar çalıştırdım. iyi ki elde yıkamamışım, makina yine full doldu. sonra havluların da bitmesine az kalmıştı onları bekledim asmak için derken çok geç çıktım. pek gezemeden geri okula döndüm.
dambıl elimde nasıl yürüyeyim kız, sonra geri dönüp eve mi bırakcamzaten kol çantam dambıl yerine geçiyor
gelelim diyete; dün öğle yemeğim berbattı :) burger king de tavuklu salata (delight chicken) yedim. çok kötüydü, doymadım haliyle, üstüne açken sen sen değilsin diyerekten cıss yedim bir tane.
eve gelince de 4 saat arayı beklemeden tarhana yedim.(yedim diyorum çünkü koyu yapıyorum, keşkek kıvamında ve tadına yakın oluyor) biraz çerez ve cıss kaçırdım
bu sabah 09:00 da uyandım.. gece düzgün uyuyamadım. regl öncesi sıkıntıları bastı. sabah da regl oldum. şimdi bacaklarımı uzattım..
çok ağrıyordu laptop ısıtınca iyi geldi. papatya içiyorum bir taraftan da. eşimle oğluş gezmelerde.
sabah; beyaz ekmekle(fırıncı amca daha çavdar atmamış fırına) standart kahvaltımı yaptım. biraz tahin pekmez karışımı yedim (oğluşuma çikolata diye kandırıp yediriyorum)
ter atıyorum şu an yaa, bir üşüyom bir terliyorum. neyse ki bağırsakları boşaltınca rahatladım biraz. ağrım kalmadı gibi.
hee sabah yoğurt yedim kahvaltıdan önce. Esracım reglken gaz giderici olur demişti yoğurt için.. iyi geldi galiba.
iştee böööyleee
öptüüm bacılar, iyi tatiller...
selammm kizlarr, bugün pek bi i$tahsiz uyandim uykudan, kahve yaptim ictim biseyler yemeden önce.
Esracim günlerdir ugramadin yanimiza, hosgeldin, iyiki geldin..Hürremlikten kastettigi istedigimi bi sekilde yaptirabilir olamamdandi benimkinin, akillisin diyor yanii, akilda kadina bu zamandada o zamanlardada hep lazim olan biseysenin regl bitti bizimki yaklasiyor, her ay ayni dert, birde regl oldugumuzdaki o 3-4 gün olsa sadece zahmeti iyi yinede, ama öncesinde sislik sonrasinda sislik, ayin 10 günü oldum olacamla geciyor zaten offfffffff :-/ sagolasin canim, cok daha iyiyim, artik hasta hissetmiyorum kendimi ama hala agri hissediliyor yogun bir sekilde, 1-2 güne artik hissedilmez saniyorum tamamen gecer.
Aynurcum ben okadar oldugunu bilmiyordum, yakin bir tarihte geliyor sandim canim, cok avantajlisin o halde, kocan resmen $oka girebilir seni gördügünde pes etmeden 3 ay devam edersen. heyecanla senin kilo durumunu takip edecezz esin gelene kadar desenetama olarak hatirlamiyorum spor yapip yapmadigini ama eger yapmiyorsan günde en azindan 45 dakika yürüsen cok daha iyi sonuc alirsin.. biz 2 ileri 1 geri cok iyi bir yol katedemedik henüz ama birakmiyoruzda pesini, ya olacak bu i$ ya olacakkk !!!!!!!!! bu arada Esraninda dedigi gibi neseni heryere saciyorsun masallah, icindeki cocuk hep cocuk kalsin umarim
Güüülllllllll gecmis olsun bacimmmmmmmm, ulennn bagirsaklarimi bosalttim diyince nasil imrendimmm, darisi benimde ba$imaneseki reglin ilk iki günü hafta sonuna denk geldi kizz, okula götür getir o agriyla zor gelirdi, seninki bitsin sirada ben varim bufere O senin bahsettigin köy tarhanasini cok severim, diger tarhana dedikleri cok igrencccc, hayatta yemem onu mecbur kalmazsam ama bu yogurtlu olan yayla corbasina benziyor bayilirim ona bennnnn, olsa Vallahi haftada 3-4 gün bikmadan yerim günde bir ögün, canim istediginde yayla corbasi yapar icerdim onun yerine bende ama yerini tutmuyor tabii,Afiyetle yiyinnn.. Tarcinli süte gelince, ben cubuk tarcini ikiye bölüyorum, yarim cubuk atiyorum bardaga ve üzerini kapatacak kadarda süt ekleyip isitiyorum biraz kokusu ciksin diye islanmasini bekliyorum, yani icmeden 1 saat kadar önce hazirliyorum, sonra bardagi sütle doldurup yine isitiyorum. ben kesinlikle sütten tiksinirdim ama bu sekilde cok lezzetli oluyor, dene bacim bii.. Dambillarimizda aslinda agir yaaaa, yarim kiloluk olmasi lazim, gidip degistirmek istiyorum aslinda, yarim kilo komik geliyor agirlik olarak ama 1 kilolukta cabuk yoruyor, gerci belki bir süre sonra normal gelmeye baslayabilir.. burda yürüyüs yapan hatunlar hep ellerinde dambilla yürüyor kizz, gördügüm icin söyledimm ama senin zaten benimki gibi cantadan bir dambilin varmis, benim cantada her zaman agirdir
bugün ne yiyecegimi bilmiyorum kizlarrr yaaa, corbami yapsam yine acaba, tavuktan etten tiksindim yemin ederimkiii, öglen aksam ekmeksiz izgara et yiyorum, zayiflamaya cok yardimci oluyor ama gercekten, indigimi hissediyorum yavas yavas ama tartilmadim tartilmayacagim 1 kasima kadarmigdemde kücüldü baya yine cok sükür, biraz bugday islayayimda yarina yogurtlu yayla corbasi gibi yaparim, canim istediiiii, pirincle yapinca ödem oluyor bende ne yazikkiii,, ayy ben yine destani döktürdümmm.. neyseee hatunlar öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?