Esraaaa
Aynuuurrrr
(yoklama yapıyorum)
hadi artık dönün tatilden :)
bu arada Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun canlarım
yarın biz de fener alayına katılıcaz inşallah.
dün ne yedim hatırlamiyum. sabah veya öğlen normal kahvaltı, akşam kısır ve irmik helvası sanırım.
bugün de sabah 11:00 kabaklı omlet+peynir+zeytin+ekmek
öğlen kısır + irmik helvası
akşam yemeğini eşim yaptı. etli mantar sote. üstüne yine taze Hindistan cevizi suyu ve kendisi :)
Sedefcim, Sibel Can'ı ben de geçen gün tv zaplarken gördüm bi kanalda. siyah ve fosforlu sarı renklerinin kullanıldığı acayip çirkin bir elbise ile. çok kilo almış yine. ve elbise de daha bi öne çıkarmış.
hakikaten birsürü imkanı var niye kilo veremiyor ki?
kışın vücudun yakıt ihtiyacı artıyor. üşüdükçe canın bişeyler ister. normal yani. ama iyi ki dün ve bugün iştahsızsın. ben olsam habire tıkınırdım regl üzeri. iştah tavan yapardı
gece gece birsürü yemek yapmışın daha ne yapıcan? sucuk köfteli yumurta iyi fikir. biz sucuk, salam, sosis almıyoruz eve. oysa oğlum seviyor ama güvenilmiyor ki artık içine ne koyduklarına.
barı dediğin gibi kendimiz yapalım sucuğu evde. good idea :)
şu 57 lik bodyci kadını merak ettim birazdan bakıcam nette.
yoklamadan Aynur zaten sinifta kaldiii, tembelll ögrenciler gibi dersten kaciyoooo
Esra sende yeterince tatil yaptin kocanla canimmm, gelin artik yeterrr
ayyy süperrrr, Türkiyede olsam kesinlikle ba$I cekerdimmmm, BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUNNNNNNNN
Selam kızlar, döndüm sayılır ben. eşim yarın başlıyor işe. bugün kuzenlerle planlar var. yarın burdayım. bu sabah itibariyle tartı bana tam 87.0 kgmı gösterdi. dün akşam yedik tabi saç kavurmayı. bu akşam da adana kebap ve karnıyarık için sözleştik. kahvaltı için de krep yapıp yedim. gördüğünüz gibi tamamen cozutmuş durumdayım. bugün son gün böyle geçirdiğim.
bayramın ikinci günü dayımlara gittik, şehir dışına. dayımın kızı tam karnı burnunda hamile. 26 ekimde doğurması gerekiyordu, yani gittiğimiz gün ama hala gelmiyor bebiş. kendisi doktor. geç çocuk yapmayı planladığımızdan bahsettim. o da 30 yaşından önce doğurmanın ve emzirmenin çok faydalı olduğunu söyledi. kendisi de 31 yaşında şu an, uzmanlığını bu yüzden erteliyor biraz daha. ben de eşimle konuştum ve seneye bu zamanlar bebek için doktora gidip çalışmalara başlayacağız, 30 u geçirmiş olsam da. ama korkuyorum, ben de pko vardı. vardı diyorum çünkü neredeyse 2 yıldır doğum kontrol hapı kullandığımdan son durum ne bilmiyorum. sürekli içimde ya çocuğumuz olmazsa endişesi. sanırım hiç denemeyince insan olup olmayacağından korkuyor. tabi bu 1 yıl içinde ideal kiloma inip bir süre de o kiloyu korumalıyım. bende böyle durumlar kızlar. Gülcüm sen kaç yaşında anne olmuştun? hemen istediğinizde olmuş muydu bebeğiniz? kayınvalidem her telefonda şimdiden başladı Allah size de bebek versin demeye. bu 1 yıl nasıl geçer bilmiyorum.
ben geldim sayılır kuzum. eşim içerde uyuyor, birazdan kalkar :)) ama yarın artık aranızdayım.
Aynur da eşinin yanına gitmişti, bugün dönecek sanırım. bayram diye geç girer girse de.
Sen nasılsın Sedefcim?
hosgeldin canim, bende iyiyim cok sükür, ili gün bende cozutmustum ama sonra birden istahim gitti, vücudumda cok $i$lik var, regl olmak üzereyim, belirtileri cok artti, bugün yarin olur.
Sabah erken kalkip disari cikmak zorunda kaldim, randevum vardi, görüsüp geldim, show tv de saba tümere birazdan 57 yasinda body fitnessci bir kadin konuk olacak, izlemeni tavsiye ederimm. günlerdir her kanal bu kadini veriyor haberlerde bile. az önce okudum yazdiklarini gezip tozmussunuz aileyi ne güzel, iyi gelmistir sana
Açıyorum şimdi canım. inşallah ilham verici bir kadındır da gaza geliriz.
kendine dikkat et canım, regl bir geliyor, pir geliyor. ödem için de çayını yap, bana iyi geliyor o çay.
bebek konusunda haklısın, hem yaşım, hem de iş durumu elverirken yapmak vardı. ama bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum canım. bir de en azından biraz tecrübe edinmek istiyorum işle ilgili. yaş kaç oldu doğru düzgün bir tecrübem yok.
bebek kararı alınca bir kez daha dank etti bana kilolar Sedefcim. kasımdan itibaren eski azmimle devam edeceğim yoluma. kasıma kadar da şu 2 günde fazlalardan kurtulmalıyım.
selammm kizlarr, sabah bir randevum vardi, erken kalktim hazirlandim, sonra kahvalti hazirladim benimkine, ben kahvalti yapmadim ama bir kahve ictim ayikabilmek icin. döndükten sonra , 1 fincan cay ve benimkinden artan ceyrek simitle dün yaptigim et köfteli patlican yemeginden iki yemek kasigi kadar yedim ( canim kahvalti yapmak istemedi )
disari cikmam gerekiyor aslinda bugün biara yine, almam gereken ufak tefek ihtiyaclarim var ama ne zaman gider gelirim bilmiyorum.
Biraz moralsizim malesef ailevi mevzulardan ötürü, dün sinirlerim tepeme cikti annemin ve erkek kardesimin yüzünden, benimle alakali bir mevzu degil ama herkes kendi menfaatini düsünerek birilerini ezerek bir nasamak yükselmeye calisiyor istee. yukarda Allah var yahuuu korkun azicik. gecenlerde esranin anlattigi sorunun biraz benzeri gibi bisey, tam olarak aynisi olmasada yine maddi menfaatler yani bu tatsizliginda sebebi
önüne hedef koyunca cok daha kararli ilerlersin sen, zaten azimlisin aslinda ve nekadar yok saysanda bizlere göre baya bir yol katettin senbu kadin cidden ilham vericiii, 42 yasinda spor yapmaya baslamis ve suanda 57 yasinda genc kiz gibi fizigi var.. hicbirsey icin gec olmadiginin ispati gibi bu kadin. düsünsene 42 yasinda spora baslayan biri olarak kadin türkiye body fitness sampiyonu olmus ve simdi dünya sampiyonasina katilacak, hazirlaniyormus suan.
ödem cayi var dolapta, yapmistim, icerim birazdan.
senin yasinda daha yeni üniversite sinavini kazanan insanlar var canimmm, kesinlikle gec kalmista degilsin, hemde hicbirseye, annede olursun, kariyerinide yaparsin..
yilbasina kadar 5 kilo demisti Gül, bende bana uyar dedim, insallah aza kanaat ettigimiz icin cogunu buluruz yilbasina kadarrr
Sedefcim, canını sıkmamaya çalış. böyle konularda herkes kendi karakterini gösteriyor. kimsenin yaptığı da yanına kar kalmıyor. o yüzden sıkılmamaya çalış. inşallah Allah gönlüne göre verir senin, boşver başkalarını. o mallar harcanıp gidiyor ama insan bir ömür kendisiyle başbaşa kalıyor. böyle konularda pişman olacağı şeyler yapanlar genelde çok şey kaybediyor. onar düşünsün, sen hiç sıkma canını.
kadın inanılmazmış. şimdi gördüm. vücudunu geçtim yüzü bile genç kız gibi. maşallah, darısı başımıza.
ben de kasımda iş bulmayı ve yılbaşına 75 kg olarak girmeyi umuyorum kendim için. inşallah başarırım.
kadına inanamadım ya.
kac gündür bu hatunu izliyorum ben, gercekten hicbirseyin yasii yok demek istiyor resmen basardiklariylaaa ve bu kadin 40 bedenmiss 42 yasina kadar, hatta bir ara 75 kiloya kadar cikmis sonra spora baslamis
kadından alamıyorum gözlerimi. inanılmaz bir şey bu. gerçekten geç değil hiçbir şey için. bir de sadece tartı belirliyeci olmamalı bizim için. bu kadının kas kütlesi arttığı için kilosu da artmıştır ama aynı kiloda yağı yoğun bir kadından 2 beden incedir bence.
daha evvel 1 kiloluk kas ve 1 kiloluk yagin resmini paylasmistim eger gördüysen canim, hakikatennn cok ilgincccccccc, cok cok kücük görünüyor kas yaga göre ayni agirlikta olmalarina ragmen.. yani haklisin dedigindee.kas orani fazla insanlar ayni kiloda ama yagli bir vücuttan cok daha ince görünüyorlar.. bizde basaracazzzz
evet, başaracağız. başka yolu yok zaten bir başlayınca. aslında sen bir mezura edinseydin inceldiğini farkedecktin ölçtüğünde. al bi tane de ölçülerini kaydet canım.
ben gideyim de eşimi uyandırayım. geç yatıyor sonra.
görüşürüz canım, dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?