Selam kuzucuklar,
bayramınız kutlu olsun :)) gelemedim daha önce, bayram biraz yorucu geçti iki gün. inşallah bugünden sonra normale döner.
iyi misiniz bakalım? keyifler yerindedir inşallah. cısları gördüm ama görmemezlikten geliyorum, ben de yedim çünküinşallah bugün son birkaç kaçamaktan sonra bayram faslını kapatıyorum. siz de kapatın, taam mı?
Sedefcim dediğin gibi ; o nevaleleri arkadaşına yedir bol bol koy önüne. yoksa insan kendine mani olamaz.
annemdeki tatlıda aklım kaldı. eve getirmiş olsak yerdim mesela.
hatta o cevizli sucuk ve pasta türlerine aklım takıldı. aklım takıldı fikrim takıldı, yeşil gözlerine aklım takıldı
Hindistan cevizine delik açtık,bi tane pipet batırdık. ilk oğluşa verdik çeksin diye. o da anlamadan çekti. ama beğenmedi devamını içmedi. o çektiği 1 yudum da fayda etmiştir ona.
dediğin gibi sindirim sistemine faydalı bir gıda imiş ki o gece rahatça çıktım wc ye, hatta bu sabah kahvaltıdan önce de. ve korkarak üzerine çıktığım tartıda neyse ki yine 68,6 yı gördüm.
arkadaşın çok yorgunmuş demek ki, bütün gün kimbilir ne tür insanlarla uğraşıyordur.
bazen sevdiğin insanla yanyana oturup susmak da dinlendirir insanı. huzurlu bir andır o.
neyse ki barışmışsınız. Allah bozmasın uyumunuzu. gerçi böyle şeyler de tuzu biberi olur ilişkiye renk katar. yazan güzin abla :)
ayy çok bilmiş konuştum yine
hee bugün daha önceden aldığım ama çok oturduğu için giymediğim bir pantolonu giydim ve kötü durmadı.
paçaları biraz uzundur, topuklu ayakkabı giydim gayet güzel durdu. hatta erkek kardeşim sen zayıflamışsın dedi.
annemlerde eski fotoğraflara baktık. ne kadar zayıfmışım. zayıf olunca yüzü de değişiyor insanın.
bi de ne garip giyiniyormuşuz yahuu, çok güldüm bakarken.
kalın vatkalar falan. saçlar zaten kabarık mı kabarık :)))
annemin bi fotoğrafı vardı üstte dizlerde elbise altta İspanyol paça pantolon :)))
Selam kuzucuklar,
bayramınız kutlu olsun :)) gelemedim daha önce, bayram biraz yorucu geçti iki gün. inşallah bugünden sonra normale döner.
iyi misiniz bakalım? keyifler yerindedir inşallah. cısları gördüm ama görmemezlikten geliyorum, ben de yedim çünküinşallah bugün son birkaç kaçamaktan sonra bayram faslını kapatıyorum. siz de kapatın, taam mı?
)))) dün yedim kahvenin yaninda o pasta türlerinden, bugün hic yiyesim yok, hatta kahvalti dahi yapamadim, sabah sabahta paparayi yedim tabii bizimkinden, öglen gelirken alisveris yapmis, KFC dende tavuk almis ama yemeye calistim, onuda yiyemedim, biara yarim dilim ekmege peynir koydum yedim, iki lokmacik yanii. kahve iciyorum, bian önce biseyler yemem lazim ama hic ista yok gittii hepsi. yahuuu ne dengesizimmmmmm, iki gün ne bulsam götürecek kadar ac güzlüydüm, corbalarin boslugu doldu demekkii, artik canim istemiyorrr ama itiraf etmem gerekirse ben hayatimda bukadar lezzetli pastalari daha evvel en fazla iki üc sefer denk gelmistirde yemisimdirr, cok tazeydi ve gercekten süper lezzetliydii, antep fistikli cesitzlerini götürdümmm dün :18:
2005 yilinda Thailand a gitmistim tatile, orada yollar bile hindistan cevizi ve mut dolu, her agacin dibinde kendiliginden düsmüs hindistan cevizlerine rastliyorsun, hic kimse dönüp yüzüne bile bakmiyor tabii bizim burd para verip aldiklarimizin) o dönem bagirsak sorunlarim daha fazlaydii, hinsitan cevizi sütüyle oradaki 3 haftami rahat gecirdim ama tadini pek sevmiyorum sütünün, icini seve seve yiyordum ama cok faydali oldugunu bildigim icin sevsemde sevmesemde icerim ama elime gecse.. $uanda cok ihtiyacim var meselaaaaaaa, bu bagirsaklarim hic söz dinlemiyor hiccccccc
Buaralar benimki gercekten cok yoruluyor, sebebide ayin 15 inden 31 ine kadar bütün yemek cesitlerinde degil ama makarna, pizza ve salata cesitlerinde yari yariya indirim baslattilar 15 gün icin, bu indirimin sebebide 17. yil kutlamasi, yani her yil dönümlerinde yapiyorlarmis eskiden beridir bunu. almanlarda öyle severlerkiii nerde bele$ oraya yerle$ olaylarinisagolsunlar bes dakika birakmiyorlarki adamlar dinlensin. Ya mükemmel insan yoktur ama itiraf etmeliyimkii benim bile olamadigim kadar anlayisli biridir, Allah razi olsun ondan, sorunsuz hicbir cift yoktur, bizimde tabikide aramizda sorun olabilecek bazi seyler var ama onun o anlayisli tavri, benimde onunda fedakarliklarimizla yuvarlanip gidiyoruz simdilik cok sükür.. ama annem hep __ COCUGUYLA KOCASINI ÖVENiN YÜZÜ KARA CIKARMI$ __ derdi.. o yüzden insan iyi demeyede korkuyor seviyorum i$te keratayi, gittigi yere kadar gider. Eger birbirimizin hakkimizda hayirliysak ömuariz bir ömür sürerrr
Bu arada süperr yaaaaaaa, sen nekadar tembelim felan desende ya metabolizman hizli bizlere göre, yada sen okadarda tembel degilsin, yedigini yaktigin karsiliyor demekkii.. cünkü masallah saglam yiyorsun ama kiloda almiyorsunben hergün dün ve önceki günki gibi yiyip icsemmmm fil gibi olurdum gibime geliyorrr :18: birkac gün cozutsamda hemen toparliyorum o yüzden kendimi en azindan ayni kiloda kalabilmek icinn
bak bu tam bayramlikkk haberrrrinsalllahhh böyle devam, eder canim, giyemedigimiz her kiyafetlerimizin icine saglikli bir sekilde girebilmek dilegiyleee diyelim ozaman ) güle güle kullan pantalonunu. ben buara sporu felan iyice bo$ladim, kosu badim alindi alinacak derken daha beklicem galiba bir iki hafta, dün öglen arasinda eve gelmedi benimki kosu bandina bakmaya gitmis, gittigi magazadada bulamamis, i$yerine geri dönmüs, diyorum yaa daha böyle böyle gececek galiba bir süre daha
iki gün cozuttum resmen, yeterli sIvI tüketmedim, sakIncali $eyler yedimneyseki bu sabah yeterince i$tahsiz uyandim. kalktim kahvalti hazirladim, benimki yedi ben sadece cay ictim, o gitti ben biraz uzandim, uyumusum geceden uykumu alamayinca. ikinci uyanisimdada istahim yoktu ve halada yok. bütün gün neredeyse hicbisey yemedim. böyle dengesizim iste ben. hicbiseyin ortasini bulamam. kahve ictim az önce. yesil cayimi icecem simdide. birazdan bi dus alirim. cok cok sogudu hava, tam ki$ geldi ddicemm ama buranin tam kI$I yamannn, eksi 20 dereceleri görüyoruz, suanda 3 derece, gece eksi 2 olacakmi$ :18: yani bu sogukta insanin disari felan cikasida gelmiyor.evin ici sicak tabii, kisin bile yazlik giyiyorum evde ama pencereden bakinca o kasvetli hava insani bunaltiyorrr.
benimki öglen kiyma almis, cok yagli gibi geldi sanki bana kiyma, az öncede tesadüfen ev usulu sucuk tarifi gördüm haberlerde. yagli kiymayla yapin sucugu diyordu ve tarifinide verdi. simdi o kiymayi sucuk yapip köftelik paketleyip buzluga koyacam, bir kismiylada oturdugum yerde patlicanli yemek yaparim yarin icin.
camasir yikandi, astim az önce.. evde hicbisey yapasim yok buara, sicak bir dus yapip tv karsisina gececem benimki gelene kadar. ayni tas ayni hamam yanii herzamanki gibi
hakikaten niye öyle Sedefcim? regle doğru aburcubur yemek normal de, iştahsızlık nerden çıktı? bana hiç olmuyor o dediğinden :111:
Hindistan cevizinin tazesi ne kadar güzel bişeymiş bu arada. bu benim 2. yiyişim. ama aklımda hala tadı.
ne güzel yaa, teee Thailand'lara gitmişsin. ben daha yurtdışına gitmedim hiç. hamilelikten önce bir Prag turuna gidecektik yalan oldu. bi de o kadar para ödedim pasaport ve vize için. belki ilerde emeklilikte gezeriz k.validem gibi. şu illet hastalık çıkmadan önce k.pederim ve k.validem abd ye gittilerdi. iyi ki de gidip gezmişler.
çok zamandır dikkatimi çeken bişey var. sen Almanya'da yaşıyorsun ama benim bile hiç duymadığım atasözleri biliyorsun. çocuğuyla kocasını övenin yüzü kara çıkarmış ne kadar doğru bir laf.
Allah sevenleri ayırmasın. her ezanda ettiğim bir duadır bu. Aziz Allah, kerim Allah, la ilahe illallah, ezan beştir, el avuçtur, kazayı belayı savuştur, sevenleri kavuştur. amin. hakkımızda hep hayırlısını versin ya Rabbim.
arkadaşına biraz daha tolerans göster bu aralar bari. kolay değil günde binbir çeşit insanla muhatap olmak.
metabolizma hızı nerden anlaşılır?
yediğini ne kadar sürede çıkardığınla anlaşılır diye düşünürsek benimki hızlı değil aslında.
bir arkadaşım vardı işyerinde, öğlen yediğini akşam olmadan çıkarıveriyordu. benim 2-3 günü buluyor.
tembelim diyorum çünkü yapılması gereken bir yığın iş var aslında. ütüler, çamaşırlar beni bekliyor hep.
ben de sadece bulaşık yemek çamaşır kısmını yapıyorum. hala yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarmadım.
bugün süpürge yaptım extra hareket olarak. babası oğluşu gezdirirken fırsattan istifade. oğluşum hala süpürge sesinden korkuyor da, o varken yapamıyorum.
bunların dışında çok hareketli değilim. oğlum okula gittiğinden beri yürüyüşler eklendi günlük rutinime. ve tabi bi de avm gezmeleri
Sedefcim benim şu 4 saat yemek aralarını denesene bi. gerçi sen çok az yiyorsun nasıl dayancan 4 saat ? onu bilemiyorum işte.
bu sabah 69 çıktım. yarın kesin daha da fazla çıkarım çünkü bulgur ağırlıklıydı yediklerim.
irmik de buğdaydan yapılıyormuş ya laa
aklıma takıldı.
mut bir meyve mi? (Thailand meyvesi mi)
armut yazacaktın da ar'ı mı kayboldu?
ar'sız armuta ne denir?
cevap : mut
aaaamiiiiiinnnnn. giyemediğimiz kıyafetlerimizi giyebilelim inşallah.
aaa kızlar yeniyıla 5 kilo daha zayıf girmeye var mısınız?
2 ayda 5 kilo veririz herhalde hıı?
ben bi keresinde baktım 70 e yaklaşıyorum. no no nooooo dedim. yeni yıla zayıf giricem. vee yaptım başardım 4 kilo verdim akupunktur ile. tabi benim iştahımı kesmemişti o iğneler ama iyi motive olup verilen diyete uymuştum.
sporu boşlayınca geri başlaması zor oluyor. ben de tatile girdiğimizden beri hiç yürüyemedim. hareketsiz kaldım. öğlen uyanıyorum, geç uyuyorum falan. düzenim bozuldu.
koşu bandına bakmaya vakit bulmuş en azından bu yoğunlukta. (polyanna gül ikonu)
Sedefcim aç müziği dans et yaff, PSY - gangnam style dinle, klipteki gibi dansetay ne deliler yaa, izlerken gülmemek elde değil.
neee eksi 20 mi :18: aboww, hiç sevmem soğuk havaları ve tabi kışı.
kansızlıktan mı ne, the otherslardan daha çok üşüyorum ben. (Avrupa Avrupa diye bir komedi dizisi izledim geçenlerde, kadın karakterlerden birinin yarı konuşması İngilizce )
görümcemler evde yazlık dolaşır kışın, ben kazakla.
yaptın mı sucuğu? tarifini merak ettim.
irmigin bugdaydan yapildiginida ögrenmis olduk buarada sayende :26:
ben cok sIk gidip gelip biseyler yememki normaldee, diyet listeme uyarken her 2-3 saatte bir biseyler yeniyordu ama normalde biseyler yedimmi hemn acikmam ben, acliga süper dayanabilen biriyim, sadece tembbelikk ve istikrarsizlik beni mahfeden, basladigim birseyin sonuna getiremiyorum, birkac hafta icinde gevseyim birakiyorumbu aralarada dikkat edeyim birde bakalim. denemedik birsey kalmasinnnn
Metro diye bir magaza var burada, her türlü sey satiliyor ama normal müsteri giremiyor, sadece i$yeri sahipleri alisveris yapabiliyor müsteri kartlariyla, benimki dün metroda vardi galiba spor aletleri, gözüme biara takilmisti dedii, bende zaten cross trainerimi ve kondisyon bisikletimi yillar evvel oradan almistim, vardir mutlaka dedim.. ayin 31 ini atlatalim gidip alir gelirim orada varsa dedi. alinsin hergün düzenli sabah aksam yüricem Valla kizlarrrr.. yaza zayif girelim dedik basaramadik, kisa zayif girelim dedik basaramadik, simdi önümüzde kocaman ki$ varr ve birdahaki yazada bu sekilde olursa yuh bize yaniiiii
ahahahahyyyyyyy cok güldüm yaaa, yanlis yazmi$imm, MUZ yazacaktimmmmm.
muz cipsi yapiyorlar artik muzun bollugundan, incecik dilimlenmis muzlari ya firinlamislar yada kurutmuslar, bilmiyorum nasil yapildigini, citir citir ballii cips yapmislar, heryerde satiliyordu, ben hic sevmemi$tim.. hindistan cevizindende müsli yapiyorlardi kavurup. cok ilginc seyleri var. mangoyu irilesip olgunlasmadan yesil ve ham haliyle dilimleyip tuzla yiyorlar falan filen.. tuhaf insanlar, kadinlari hic güzel degil , arkadan baksan 40 yasindaki bir kadini bile 12 yasinda bir cocuk zannedersin, eger sahilde vücudu düzgün, kendi güzel, cilveli felan bir tailandli görürsen i$te o mutlaka travestidirrrrrr, üstsüz hoplaya ziplaya sahilde gelen tatilci sevgilileriyle cilvelesirken sIkca rastlaniyor kendilerinehaaa birde aklimda kalan birsey daha var, cok ilginc gelecek ama yogurdu sekerli bir sekilde mayaliyorlarrr, yani marketten aldigin yogurt tatli, meyve salatasinda felan kullaniyorlardi bu tatli yogurdu ve ben orada kesinlikle normal bildigimiz yogurdu bulamamistim, galiba yok onlarda bilmiyorlardiii cünkü :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?