May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

ne yedigimi yazmamisim

sabah esim cisss almis kahvaltiya. domates salatlik ve peynir esliginde yedim
oglen dunku mantar soteden yedim
aksam da toren sonrasi 2 kasik bulgur pilavi ile dardanel ton yedim

bu sabah 69,6 yi gordum ben de. 1 kilo aldim yani itinayla.

neyse

yarindan itibaren yuruyuslerim basliyooooorrr

hoşgeldin Aynurcum,

ne güzel hasret gidermişsin eşinle. inşallah bir an önce tezkere vakti gelir de biter hasretiniz. azmin hiç bitmesin, kesin verdiğin sözleri tutacaksın :))

ben de bugün normal düzenime dönüyorum inşallah.

Gülcüm Allah evladına uzun ömürler versin. isteyenler olarak hepimize de nasip etsin hayırlı evlatlar. sen de çok geç anne olmamışsın, gücün kuvvetin yerindeyken büyütmüşsün bebeğini. çok tuhaf bir şey bu ya. ben 2014 yazı için kpssye hazırlanıp bebeği daha sonrasına düşünüyordum ama hiç içime sinmiyormuş şimdi farkediyorum. çünkü ben zaten çok sabırlı bir insan değilim. dediğin gibi yaş ilerledikçe tahammül noktası sürekli aşağı iniyor. artık daha yakın bir gelecek söz konusu olduğu için içim rahat biraz daha. 1 yılda kilo sorunundan kurtulup, seneye kurban bayramı tatilini yapıp ardından planlıyoruz biz de. tabi öncesinde bir kadın doğumcuya muayene olmam lazım genel durumum için.

biz de dün sokağın başından boğazdaki gösterileri izledik, çok güzeldi. bir sürü insan toplanmıştı izlemek için.gerçekten insan çok etkileniyor.

Selam kizlar, dün regl oldum, belim ve karnim kopacak gibiydi, disarisida cok soguktu ama ben cikmak zorunda kaldim dün ikinci kez malesef ve soguk kaptim galiba, agrilarim ikiye artti, agri kesicide icmemek icin dayandim. sözde sadece tampon alip dönecektim ama onuda alayim bunuda alayim derken durduk yere bisürü para harcadim ;-/ bir tane ucuna 3 ayri boyutta firca takilabilen fircali fön aldim, bildigimiz firca gibi ama fön makinesi, elektrikli ma$alarim felan varda bu fircali fönden istiyordum pratik oldugu icin, denk geldi indirim yapilmisti fiyatindada kaptim geldim :-D bisürüde oje ve tirnak sertlestiriciler aldim, ergün sil sür dayanmiyorkiiii :-/
ben bu sabah yataktan bukadar agrilarima ragmen cok mutlu kalktim, Ümit i gördüm rüyamda, Allah a sürekli yalvariyorum onu rüyamda sIk sIk göstersin diye, simdiye kadar sadece birkac sefer görebildim ne yazikkii, hergün onun icin mutlaka gözyasi döküyorum bisekilde.cok sevmisim ben onu, kimseyi sevemeyecegim kadar cok sevmisim, cok inaniyorum Allah in orada bizi kavusturacagina birgün.Rüyamda ellerini tutuyordum, yüzüne dokunuyordum gönlümün ilk göz agrisinin

Gülcümm dün o cumhuriyet yürüsünde okadar cok tanidigim katildiki, bursadaki bütün tanidiklarim yollara dökülmüstüüü, dün bende cok duygusaldim, Ataya a$kim cok büyükk, dün cok iyi anladimkiiiii bu gericilerrr geldikleri gibi birgün gitmeye mahkumlarrrrr, cok sükürki biz okadar cokmu$uzkiiiiiiiiiiiiii
Aynurcum cok mutlu olduk senin adIna, vakti geldiginde de Allah birdaha sizi hic ayirmayacak sekilde kavustursun insallahhh ve bütün sevenleride kavusturur umarim..
yapilacak okadar cok seyler varkiii ancak ara ara kalkar kendimi yormadan yarim yamalak halledebilirim,kendimi yormamam lazim, dün zaten yeterince soguk aldim.
Kahvaltida : 3 tane zeytin, iki dilim peynir, 2 dilim tam bugday ekmegi,1 tane yumurta yedim. önceki gün yaptigim et köfteli patlican yemeginden hala var, bugün onu yerim. büyük ihtimalle tatli kacamagida yapacam reglden ötürü

Son düzenleme:
selam kızlar,

sabah oğluşu okula bıraktıktan sonra yürüyerek eve döndüm.
sonra da yatağa uzandım (gece oğluşum sayesinde uyuyamamıştım, sürekli dönüyor ve üstünü açıyor)
uyuyacağımı sanmıyordum ama uyumuşum. hem de tee 13:30 a kadar. 10:00 da uzanmıştım. eşim aramasaydı hala uyumaya devam edebilirdim. hemen çay suyu koyup, duşa girdim.

saat 14:00 de kahvaltı yaptım. 2 haşlama yumurta peynir, zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği ile.
düdüklüye akşam yemeği için tavuk koydum.
evim şahane izledim yarım yamalak sonra saçıma maşa ile fön çektim ve
16:10 da oğluşu almak için evden çıktım. 20 dakika hızlı tempolu yürüdüm.

akşam yemeğimi 18:00 de ; 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık tavuk suyuna yapılmış pirinç pilavı (oğluşa yapmıştım) ve 1 kalçalı but (haşlanmış) eşliğinde hüplettim. üstüne koca bir kupa nescafe eşliğinde azcık cıss yedim.
yarım ayva ve minik bir elma yedim.
eşim arkadaşlarıyla dışarda takılcak biraz. o gelince çay yaparım veya yeşilçay.
bugünlük işlem tamamdır.

amin canım.
genç anne olmak isterdim diycem ama bunu şimdi söyleyebiliyorum. o zamanlar bebek sahibi olmak çok korkutuyordu beni. ben hiç hazır olamazdım sanırım. düşünerek yapınca sürekli erteleniyor bebek.
evlilik oturunca hemen yapmalı bebiş.

inşallah istediğiniz vakitte sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi. burnu seninkine benzesin e mi :) (ben taktım senin burnuna, pıt yapasım var)

geçmiş olsun canım. sen çok üşütmüşsün demek ki. ayaklarına sıcak su torbası koy uzanırken.
kapmışın fırçalı fönü, fönü de ojeleri de güle güle kullan canım. hergün oje sür sil aboow senin işin zor beyaa en son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum. güya bayramda sürecektim unuttum.

Allah ilk aşkına rahmet eylesin, nurlar içinde yatırsın. bu dünyada istediği ama olmayan herşeyi öbür dünyada versin inşallah.

Cumhuriyet yürüyüşünü görünce ben de çok şükür ki kalabalığız dedim. cumhuriyet sayesinde oldukları yere gelenler yani tepemizdekiler nasıl da hıyanet içindeler. Allah akıllarını başlarına verdirsin.

Evet canim ya dün ü$ümek iyi gelmedi bana hic, belim basim karnim agriyor hala, iki üc aydirda ilac almamaya özen gösteriyorum regl oldugumda, önceden mutlaka bir ilac yutardim, calisirken dayanilmiyorrki agriyaa simdi evdeyken yine yatip dinleniyor insan, kendimi sicak tutuyorum, kaloriferi actim sonuna kadar, üzerimede iki battaniye aldim, aksama kadar agridan uzandimm.
kaptim Vallahi fircali fönü ama henüz denemedim, umarim aldigima deger..
amin canim insallah mekani cennet olmu$tur, onu rüyamda görmek iyi geliyor, malesef hersey onu hatirlatiyor hala bana, vefat edeli tam 4 ay 20 gün oldu, hala hergün gözyasi döküyorum, saniyorum yasadigim en büyük aci buydu, Allah beterinden korusun :-((

cok dogru bir cümle kurmussun Gülcümmm, CUMHURIYET SAYESINDE OLDUKLARI YERE GELDILER VE HIYANET ICINDELER.. Allah onlari islah etmez, gözlerini iktidar hirsi bürümüs. Allah memleketimizi bunlar ve bunlar gibi vatan hainlerinden koruyup kollasin, kimsenin gücü yetmeyecek Allah in izniyle bu ülkeye zeval vermelereee

Günaydinn, Gülcümm yazdigimi görmedin henüz saniyorum ama aklim sende kaldi, insallah sorun neyse cözülmüstür yada daha iyisindir.
Bugün kavalti hazirlamadim, su ictim ac karnina ve simdide sütlü kahve iciyorum.canim hicbirsey istemiyor, bugün karnimin ve belimin durumu iyi cok sükür, ilk iki gün baya bir siddetli sanci cektim soguk alinca, bu ayda kurtuldum sayilirrr
Gül e aklim takildiii yahuuu, bi gellll ses verde gittt baree

Selam kızlarr

Güüll bebeeem sıkmayasın güzel canını , aahh bu kocalar yokmu "onlarlada olmuyor , işte görüyosun beni onlarsızda olmuyorr" umarım büyük bişey değildir , olur eşler arasında böyle , üzme kendini , istersen banada yazabilirsin , öperim kocamann

Selam kuzular,

bugün kardeşime koli yolladık kargoyla, sabahtan beri onun için koşturuyorum. şimdi geldim, yemek falan hazırlıyorum bi yandan, bi yandan da sizi okuyayım dedim.

Gülcüm ben de şu an korkuyorum bebek fikrinden senin o zaman korktuğun gibi. demek ki yalnız değilmişim. umarım ben de senin gibi mükemmel bir anne olurum. Eşinle sorun ne bilmiyorum ama umarım çözmüşsündür canım. ben de eşimle hem bayram günü, hem arife günü deli gibi kavga ettim. saatlerce ağladım. ama bugün iyiyiz şükür, onu çok seviyorum. eminim siz de çok iyi olacaksınız birkaç güne. lütfen üzülmemeye çalış.

Sedefcim geçmiş olsun regl için. dinlen iyice. birimizinki bitiyor, diğerimizinki başlıyor. hakikaten çok etkileniyor insan o dönemden.

sagol canim, cok sükür atlattim sayilir bu ay.. malesef her ay gelen davetsiz misafir gibii bu, sirayla hepimizi ziyaret ediyor

sagol canim, cok sükür atlattim sayilir bu ay.. malesef her ay gelen davetsiz misafir gibii bu, sirayla hepimizi ziyaret ediyor

geçmiş olsun Sedefcim , en azından geliyo valla şükredin , benimki ilaç içmessem 40 yıl dahi beklesem gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…