Selamm yavru ceylanlarımm
hepinizin geçmiş Mübarek Kurban Bayramınız ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun
kocişimle geçirdiğim harika 4 günden sonra yine buradayımm
çok özlemişim herifimi yavv, valla gözümde tütüyordu resmen1. gün ve 4. gün askeriyedeydim , ziyaretçi olarak görüştük , 2. gün öğlen evci çıkardım 3. gün ikindi tekrar teslim oldu yerine ...
buarada kocacım beni gördüğünde inanamadı valla , ve ben yine söz verdim ona bir sonraki görüşmemiz için
diyet açısındanda gayet güzel bi bayramdı , dukan amcama hiçbir zarar vermeden döndüm yuvama , sevgiliminde bunda katkısı çok tabiki , ben ona ne istersen onu ye dedim , o hep benle beraber ızgara yedi
hepinizi öperim kocamann
merhaba kizlar,
yoklama kacaklari da donmus
hosgeldiniz sizi kacaklar sizi
Aynurcum cok sevindim senin adina, hem esinle hasret giderdin, hem diyetine destek olmus, hem de iyi motive olup donmussun.
sanslisin Allah bozmasin. zaman cabuk gecsin ve kavusun hayirlisiyla.
Esracim ben eylul 76 dogumluyum. oglusumu haziran 2009 da aldim kucagima. yani 33 yasimda anne oldum. dusuk yapmamis olaydim ilk hamileligimde bi 6 ay one cekmis olacaktim anne olma yasimi, kismet. her serde bir hayir varmis.
bence once cocuk sonra kariyer. biz gec cocuk yaptik. 2002 de evlendik biz. bebek ile genc birinin ilgilenmesi ile is hayatinda yeterince yorulmus ve yipranmis birinin ilgilenmesi ayri oluyor. enerjisi bitiyor insanin. gerci Allah yine o gucu veriyor. ozetle demek istedigim hayat sizi yipratmadan bebek sahibi olmak en guzeli. sinirleriniz saglamken, vucudunuz dincken yapin.
bebek istedigimizde ilkine 3. ayda (dusukle sonuclandi), 2.sine yani oglusuma ilk denemede hamile kaldim. duygusal ve fiziksel olarak tam hazir oldugunda geliveriyor bebisler.
Sedefcim bes parmagin besi bir degil maalesef ( bak ben de senin gibi atasozlu konustum) fikir ayriliklari illa olur ama annen sayesinde orta bir yol bulunacagina inaniyorum. biraz siz de usteleyince farkina varacaktir. aile buyugu olarak onun adilane davranmasi gerek. erkek evlat olunca niyeyse anneleer bi haller oluyor. insallah tatliya baglanir.
o fitnessci bayani izleyemedim ya ben yine. ben de b fit e mi yazilsam diyorum. omuzlarimi guclendirmeliyim. uzun sure pc karsisinda oturarark calismaktman cok agriyorlar gucsuzler. camasir asarken yukari kaldirdigimda bile agriyor uzun sure tutamiyorum.
fener alayina ailecek gittik. cok kalabalikti. trafik daha fsm bulvarina yaklasmadan tikandi. bizde yol kenarina park edip yuruduk bulvara kadar. tranvay duraklarindan akin akin insan geliyordu ellerinde bayraklarla. oyle cok duygulandim ki. aglamak geldi icimden. hic sorunsuz yuruyusumuzu yaptik. marslar esliginde. oglum babasinin omzunda elinde bayrakla cok mutlu oldu.
bi de topuklu giymeseymisim iyiymis. bacaklarim cok agriyor su an.
yasasin Cumhuriyet
iyi geceler operim ve kacarim yarin okul var
Gülcüm Allah evladına uzun ömürler versin. isteyenler olarak hepimize de nasip etsin hayırlı evlatlar. sen de çok geç anne olmamışsın, gücün kuvvetin yerindeyken büyütmüşsün bebeğini. çok tuhaf bir şey bu ya. ben 2014 yazı için kpssye hazırlanıp bebeği daha sonrasına düşünüyordum ama hiç içime sinmiyormuş şimdi farkediyorum. çünkü ben zaten çok sabırlı bir insan değilim. dediğin gibi yaş ilerledikçe tahammül noktası sürekli aşağı iniyor. artık daha yakın bir gelecek söz konusu olduğu için içim rahat biraz daha. 1 yılda kilo sorunundan kurtulup, seneye kurban bayramı tatilini yapıp ardından planlıyoruz biz de. tabi öncesinde bir kadın doğumcuya muayene olmam lazım genel durumum için.
biz de dün sokağın başından boğazdaki gösterileri izledik, çok güzeldi. bir sürü insan toplanmıştı izlemek için.gerçekten insan çok etkileniyor.
Selam kizlar, dün regl oldum, belim ve karnim kopacak gibiydi, disarisida cok soguktu ama ben cikmak zorunda kaldim dün ikinci kez malesef ve soguk kaptim galiba, agrilarim ikiye artti, agri kesicide icmemek icin dayandim. sözde sadece tampon alip dönecektim ama onuda alayim bunuda alayim derken durduk yere bisürü para harcadim ;-/ bir tane ucuna 3 ayri boyutta firca takilabilen fircali fön aldim, bildigimiz firca gibi ama fön makinesi, elektrikli ma$alarim felan varda bu fircali fönden istiyordum pratik oldugu icin, denk geldi indirim yapilmisti fiyatindada kaptim geldim :-D bisürüde oje ve tirnak sertlestiriciler aldim, ergün sil sür dayanmiyorkiiii :-/
ben bu sabah yataktan bukadar agrilarima ragmen cok mutlu kalktim, Ümit i gördüm rüyamda, Allah a sürekli yalvariyorum onu rüyamda sIk sIk göstersin diye, simdiye kadar sadece birkac sefer görebildim ne yazikkii, hergün onun icin mutlaka gözyasi döküyorum bisekilde.cok sevmisim ben onu, kimseyi sevemeyecegim kadar cok sevmisim, cok inaniyorum Allah in orada bizi kavusturacagina birgün.Rüyamda ellerini tutuyordum, yüzüne dokunuyordum gönlümün ilk göz agrisinin
Gülcümm dün o cumhuriyet yürüsünde okadar cok tanidigim katildiki, bursadaki bütün tanidiklarim yollara dökülmüstüüü, dün bende cok duygusaldim, Ataya a$kim cok büyükk, dün cok iyi anladimkiiiii bu gericilerrr geldikleri gibi birgün gitmeye mahkumlarrrrr, cok sükürki biz okadar cokmu$uzkiiiiiiiiiiiiii
Aynurcum cok mutlu olduk senin adIna, vakti geldiginde de Allah birdaha sizi hic ayirmayacak sekilde kavustursun insallahhh ve bütün sevenleride kavusturur umarim..
yapilacak okadar cok seyler varkiii ancak ara ara kalkar kendimi yormadan yarim yamalak halledebilirim,kendimi yormamam lazim, dün zaten yeterince soguk aldim.
Kahvaltida : 3 tane zeytin, iki dilim peynir, 2 dilim tam bugday ekmegi,1 tane yumurta yedim. önceki gün yaptigim et köfteli patlican yemeginden hala var, bugün onu yerim. büyük ihtimalle tatli kacamagida yapacam reglden ötürü
geçmiş olsun canım. sen çok üşütmüşsün demek ki. ayaklarına sıcak su torbası koy uzanırken.
kapmışın fırçalı fönü, fönü de ojeleri de güle güle kullan canım. hergün oje sür sil aboow senin işin zor beyaaen son ne zaman oje sürdüm hatırlamıyorum. güya bayramda sürecektim unuttum.
Allah ilk aşkına rahmet eylesin, nurlar içinde yatırsın. bu dünyada istediği ama olmayan herşeyi öbür dünyada versin inşallah.
Cumhuriyet yürüyüşünü görünce ben de çok şükür ki kalabalığız dedim. cumhuriyet sayesinde oldukları yere gelenler yani tepemizdekiler nasıl da hıyanet içindeler. Allah akıllarını başlarına verdirsin.
öyle üzgünüm ki , keşke biriniz online olsaydınız.
esimle tartistim. ozelden msg aticam.
ben cikiyorum canim. biraz hava almaya ihtiyacim var. oglusla biraz yururuz.
tsk ederim ilgin icin.
optum
Selam kuzular,
bugün kardeşime koli yolladık kargoyla, sabahtan beri onun için koşturuyorum. şimdi geldim, yemek falan hazırlıyorum bi yandan, bi yandan da sizi okuyayım dedim.
Gülcüm ben de şu an korkuyorum bebek fikrinden senin o zaman korktuğun gibi. demek ki yalnız değilmişim. umarım ben de senin gibi mükemmel bir anne olurum. Eşinle sorun ne bilmiyorum ama umarım çözmüşsündür canım. ben de eşimle hem bayram günü, hem arife günü deli gibi kavga ettim. saatlerce ağladım. ama bugün iyiyiz şükür, onu çok seviyorum. eminim siz de çok iyi olacaksınız birkaç güne. lütfen üzülmemeye çalış.
Sedefcim geçmiş olsun regl için. dinlen iyice. birimizinki bitiyor, diğerimizinki başlıyor. hakikaten çok etkileniyor insan o dönemden.
sagol canim, cok sükür atlattim sayilir bu ay.. malesef her ay gelen davetsiz misafir gibii bu, sirayla hepimizi ziyaret ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?