May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

birkac gündür cok tembelim yahuu, yapmam gerekenleri bile erteleyip duruyorum, daha bu saat oldu banyo bile yapmadim Hürremi izliyorum, bitince benimki gelmeden bi du$a girer cikarim artik..
Bugün yemek yoktu, benimkide öglen gelmedi yemekte getirmedi haliyle, fistik ezmesi yedim bende..bir kahve icesim var simdideee.. offf cok agladim bugün maziiyi düsünüp yine, yarin biraz disari cikmaliyim, cok sIkILdim bugün

geçmiş olsun Sedefcim , en azından geliyo valla şükredin , benimki ilaç içmessem 40 yıl dahi beklesem gelmiyo

Valla canim sorma, aynen kocalar icin yaptigin yorumda oldugu gibi, olsa bir dert olmasa ayri bir dert insallah sebebi herneysede sende bu konuda tedavi olur ilacsizda düzenli adet olabilirsin canim

hakkat ne tembelsin Sedefim. fıstık ezmesiyle diyet mi olur. duuygusalmışsın o yüzden çok kızmıyorum. canım zor biliyorum ama maziye sünger çekmek lazım. hayat devam ediyor. sana emanet bu beden için iyi hissetmen gerekiyor.

Gül nasıl oldu acaba? merak ettim onu çok. inşallah her şey düzelmiştir.

Aynurcum sen de kilolarla tamamen kurtulursun belki bu durumdan kuzum. dualarımdasın hep.

benim bu konuda canim nefes aldigim sürece yanacak canim, isin kötü tarafi gizli gizli gözyasi döküyorum, kendimi ifade etsen yanlis anlasilabilir, icime atiyorum yani, az önce actim resmini karsimdaymis gibi hem agladim hem konustumm, 1 saatten fazla ikimizin sarkilarini dinlayip anilarimizi dinliyormus gibi hatirlatircasina anlatip agladim.. nur icinde uyusun ve beni beklesinnn, birgün benim yerim onun yanii olacak eminimki..

Gül cok sükür daha iyiymis canim, az önce konustuk daha buradan, hersey yolundaymis sükür..
aynur icin demedim ama benimde aklimdan öyle gectii, saniyorum az daha kilo verse düzelecektir bu sorunu..
bi kave yaptim sütlüü, hÜrro$ u izliyorum

benim için de tezahürat yap hürreme. çok severim kendisini. biz de yarın izleriz belki.

Gülün iyi olmasına da sevindim. harika bir kadın o. haketmiyor hiç üzülmeyi.

Canım anlıyorum çok zor ama hayat hakikaten devam ediyor. benim kuzenimin ilk nişanlısı vefat etti ikisi de üniversitedeyken. şimdi evli ve hamile. eşiyle tanıştıklarında eşi oğlumuz olursa onun adını koyalım demiş. şimdi oğlan bebek bekliyorlar ve eski nişanlısının adını koyacaklar. bana laf düşmüyor tabi ama o günde, o günkü duyguda değiller ikisi de. eminim eşini çok seviyordur kuzenim. geride bırakmadığı için bir ömür acısını hatırlatan bir evlada sahip olacak. sen de bu yolu seçme canım. aklından çıkmıyordur eminim ama gülümsemeyi seç o aklına geldiğinde. çünkü olanları sorgulasan da fayda etmeyecek noktadasın artık.

Evet Esoşum yaa bende o yönden umutluyum , inşAllah kurtulurum şu durumdan , 15 yıldır ilaç içiyom , sıktı valla

Valla canim sorma, aynen kocalar icin yaptigin yorumda oldugu gibi, olsa bir dert olmasa ayri bir dert insallah sebebi herneysede sende bu konuda tedavi olur ilacsizda düzenli adet olabilirsin canim

kuzum olmuyor yaavv , valla ilaçsız olmuyor maleseff ...

bebeemm üzme kendini , biliyorum çok zor bir durum ama böyle ağlayarak olmaz , onun için dua et , yattığı mekanı cennet olsun inşAllahh

eşin geldiğinde kilo problemin de kalmayacağından ciddi ciddi çözüm ararsın bu soruna canım. belki de çözülmüş olur. ben de 2 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum, bıraksam belki ben de olmam. off ne sıkıntılı şeyler bunlar. inşallah iyileşirsin canım benim.

ay inşAllah güzelim yaa , şubata bu işi bitirmem lazım , sonrasındada bu durumun bi hal çaresine bakmam lazımm

bende doğum kontrol içiyorum , evlendiğimden bu yana başka bi tane ilaç var Duph.... di başlayan , onu içiyom , en doğalı oymuş

yaza hepimiz cillop gibi girdigimizde sizinde böyle sorununuz kalmayacaktir eminimikiii kizlarr..
Aynurum Dua etmez olurmuyum hic, ama o gercekten benim gönlümün ilk göz agrisiydii, 3-5 aylik yada 1-2 yillik bir dava degildii, ben onun icin yillardir agliyordum zaten. erkek arkadasima sadakatsizlik deil bu bana göree, gercek ask insan hayatinda bir kere olur, oda benim gercek askimdi, büyük bir asktii, acida ceksem erseye razi geldigimdii.. kismet olmadii, kopadik da zaten yillarca kolay kolayy. erkek arkadasimi cok seviyorum, o herseyin iyisini hakediyor, zaten bu durumu kendide biliyor, ilk vefat ettigi gün aglarken yakaladi beni ve anlattim, oda anlayisla karsiladi sagolsun, Allah rahmet eylesin dedi.geri gelmez ama bu aciyida Allah kimseye yasatmasin.

sen 2 ilaç alıyorsun o zaman canım? ben bi gin.. le başlayanı içiyorum. ona da doğal diyorlar. ama bunların hepsi hormon yükünden dolayı damarlarda sorun oluşturuyor. aslında adını anmak istemiyorum ama senin yüz felci sıkıntısından dolayı belki de keserdi doktorun? 7-8 ay daha kullanayım, başka bir korunma yöntemi uygulucam ben. hem anca hamileliğe hazırlanır sanırım vücut. ödüm kopuyor Aynurcum burda erken menepoza girenleri falan okudukça. geçen bi kız arkadaşım bebek için gittiğinde rahminde yara çıkmış. onu duyduğumdan beri acaba bende de var mı diye düşünür oldum. bende de bir belirtisi var çünkü. hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşsaydık birer tane evlada.

yok kuzum sadakatsizlik falan değil ,anlıyorum seni ama diyorumki çok yıpratma kendini , Rabim böyle uygun görmüşki almış onu yanına , yattığı yerde rahat olsun , huzurlu uyusun inşAllahh ....

Rabbim sanada sabır , dayanma gücü versin ...

Esoşumm ben korunma için içmiyom annem , korunma yöntemine farklı bişey kullanıyoz . benim içtiğim zaten doğum kontrol hapı değil şuanda , dediğin gibi günde 2 tane 10 gün boyunca içiyorum ,diğerinde günde 1 tane 3 hafta içiyordum

ben sürekli jinekologa gidiyorum canım , test falan alıyo doktor , bakıyo bişi varmı yokmu diye...

bilmemki bebeem yaa yüz felcine neden olurmuki bu , bak şimdi aklıma akıl karıştı

canıım doğum kontol hapi yüzünden normal felç, beyin kanaması geçirenler var. doğum kontol hapi sigara ya da aşırı kiloyla damarların tıkanmasına sebep oluyor. yüz felci de mi aynı mekanizmaya mı sahip bilmiyorum ama doktorun kullandığın ilaçları soruyordur diye düşünmüştüm ben. googlelarsan ya da ilacın yan etkilerine bakarsan çok az ihtimal olsa bile orda yazarlar.

Gül gercekten olgun degerli bir arkadas, hepiniz gibi oda herseyin en iyisini hakediyor..
Vallahi Hürremi simdi izliyorum, birde benimki geldiginde gece internetten izlerken izlicem mecbur ama yine heyecanla izliyorummm pür dikkat
Bende cok isterim oglum olsa ismini Ümit koymayi ama bunu er erkek kolay kolay kabul etmez ne yazikkii kuzenin icinde cok üzüldüm ama bu benimkisi aliskanlik yada sevgi gibi birsey degildi, cok büyük tutkuydu, gercek asktii. yillarca unutmadim ama hayat devam ettii, yine devam ediyor ama acisi yalniz kaldigimda cikiyor iste aciga. zaman tabiki herseye ilac, hafifletir ama onu bana hicbirsey unutturamaz, unutmakta istemiyorum zaten. A$kla sevginin ne kadar farkli iki duygu oldugunu onun sayesinde ögrendim ben.insanin hicbir sevdigi icin acisini cektirmesin yüce Rabbim, cocugu, kocasi, kardesi annesi babasi, kim olursa olsun gecinden versin..

bilmemki cücüm yaa, ben doktora bunu söyledim ama hiçbişi demedi , bi bakayım araştırayım yaavv

günaydın kuzular,

görünen köy kılavuz istemezmiş. ekim ayını 87.0 kg ile, yani +1 kg ile kapadım. sizler belki daha geç tartılırsınız ama benim sonuç ortada.

Gülcüm inşallah biraz daha iyisindir. gece yazardın sen, aradı gözlerim yazılarını. haberdar et bizi canım.

Günaydin kizlar, bugün yine hicbirsey yiyesim yok, sevinsemmi üzülsemmii bilemedim, insanin agzinin tadi yokkende su icesi bile gelmiyor.ac karnina su ictim, simdide sütlü kahve iciyorum.
Esracimm sen demesen ayin 1 i oldugunu hic farketmicektimm canim, dün sabah tartildim ben ama reglin 3. günüydü tabii, neyazikki sonuc 72.100
Bayram girdi araya canim, e sende baya bir yogundun bayramda, aile ziyaretleri bayramda tatlilar yagli tuzlu etli yemekler demek, afiyet seker olsun, takma kafanaaa, sonucta hergün bayram degil insallah yilbasina kadar daha iyi sonuclar görecezz canim..
Gül baya bir uykusuzdu bir gece öncesinden, o yüzden dün erkenden yatacagini söylemisti. saniyorum oglusu okula götürüp sonrada bi Avm yapmistir

aksam üzerine dogru biraz cikip yürürüm geze geze carsinin icindee saniyorum, sIkILdim cünkü.. ama öncesinde azicik evi temizleyip toparlamam lazimm, hava kasvetliyken insanin cani hicbirsey yapmak istemiyorkiii

Son düzenleme:

artık bu ay aklımızı başımıza toplarız Sedefcim. inşallah yılbaşına kadar yol katedeceğiz baya.

ben de gezmek istiyorum bugün sebepsiz. oturdum kaldım sabahtan beri. ortalığı toplayıp duş alıp çıkarım ben de sanırım. kendine dikkat et Sedefcim.

yeni bir ay yeni umutlarrr bu ay daha sIkI tutalim dedigin gibi, artik bahane yokkkk cik gez canim, insana iyi geliyor, hemde extra hareket etmis oluyoruzz.. sende cok iyi bak kendine,, güzel bir gün diliyorum canim

dün gece oğluşumuz ateşlendi. babasıyla uyuyordu. bizim yatak odası soğuk diye.
neyse ki üstünü ince giydirince ve sirkeli su ile alnını ellerini ayaklarını silince düştü.
bizim kerataya ilaç içiremediğimizden maalesef dışardan şeylerle düşürmeye çalışıyoruz.
alına yapıştırılan ateş düşürücü bant da vardı ama gerek kalmadı.

sabah da doktora gittik. çok şükür ciğerlerinde bişey yok. soğuk buhar makinasını açıcaz akşam. eğer yine ateşi çıkarsa da iğne yazacak mecbur.
doktordayken öğretmeni aradı. arkadaşları özlemişler. ayy yerim ben onun arkadaşlarını
doktor çıkışı okula bıraktık. ağladı biraz çünkü başka öğretmen teslim aldı. arkadaşları o saatte yüzme dersindeydi.

eşimle son durum; sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz. ama biraz küllenince, oğluş iyileşince konuşucaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…