Selam yavru ceylanlarr
nassınız bakayımmbenden iyilik , vee tatill başlassıınnnn
yarın akşam aşkıma doğru yola çıkacamm
dukkan amcamın ekmeğini neyini yapacam , onlarıda götürecem yanımda , bozmak yok ASLA
öperim herkeşlerii
selam kızlar,
keyifler yerindedir inşallah. ben çok yorgunum. 2 gündür banka işlerini ancak hallettik. düğünden kalan altınları falan bozdurup bankaya attık. birkaç aksilik oldu ama hallettik. henüz bayram temizliği yapmadım, bugün inşallah. eşim evde ve ben hiçbir şey yapamıyorum. çamaşır bile yıkayıp asamıyorum. dün lor peynir bozulmadın diye poğaça yaptım, çoğunu komşulara verdim ama ben de yedim tabi biraz. eşim onu yaparken sufle istediğini söyledi, ona da sufle yaptım. 4 kaptan birini ben, 3ünü o yedi. bu sabah tabi yine artı. ama kararlıyım bayramda daha abur cubur yok.
Gülcüm ne zaman derseniz o zaman tartılalım. ben zaten her sabah tartılıyorum. girip yazamıyorum ama telefondan okuyorum sizleri. kendinize iyi bakın kızlar, iyi bayramlar.
MAY-GIRLS !
tartı gününü bayramdan 1 hafta sonrasına atalım mı?
bayram şişkinliğimizgitmiş olur, hem de Sedefin regl şişkinliği gitmiş olur.
İyi geceler kızlar,
Sabah saatin zili çaldı ben de geri kapattım. Sonra uyuyup kalmışım. Okula 20 dk geç gittik.
Çalıştığım zamanları hatırladım. Ne zor gelirdi kalkmak.
Oğluşu okula bıraktıktan sonra Heykel e gittim. Geçenlerde denemelik aldığım koltuk örtüsünden aldım bu kez ikili koltuğuma. Sonra biraz avm de dolaştım.kahvaltı yapmadan çıktığım için konsantre olamadığımdan bıraktım gezmeyi. Oturdum avm de bir simit evine. Ama karışık tost ve çay ile yaptım kahvaltımı. Simit yemedim güya ama tostun ekmeği beyaz ekmekti ve yağlıydı. Yetmedi biraz da başka bi yerde kahve ve cıss yedim.sonra Watsonsa girdim epey oyalandım. Sonra biraz market alışverişi yapıp tranvayla eve döndüm. Az oturduktan sonra akşam yemeği için kuru patlıcan ve biberleri kaynar suda beklettim. Onlar yumuşarken iç harcını hazırladım, doldurdum ama pişirmeye vakit kalmadı ben de dolaba koydum. Bir tane dardanel ton açtım biraz maydonoz ve küçük bir dilim çavdar ekmeği ile yiyip hazılanmak için kalktım hemen. Yağmur yağıyordu inceden inceden. otobüse bineyim diye düşünüyordum ama hazırlanana kadar güneş açtı. Ben de yürüyerek gittim yine okula böylece.
Akşam yemeğinde kuru dolmaları biraz abarttım. Çoktandır yapmamıştım, çok da güzel olmuştu dayanamadım. Zaten sabah ağır çıkmıştım yarın hepten ağır çıkıcam :18:
Sedefcim ben sirkeli ballı suyu çok düzenli içemedim. hatta ben onlara ilaveten çörekotu yağı,toz zerdeçal falan da ekliyordum. bana etki eden bence makarna ve hamurişini ve tatlıları bırakmak olmuştur. bi de 4 saat aralar.
hadi benim image mackerim ol Sedefcim :) basenli birine ne yakışır? 44 beden
bugün yine bişey alamadım. geziyorum beğeniyorum ama kendi üzerimde düşünemiyorum. deneme kabininde soyununca gördüğüm fazlalıklar canımı sıkıyor.
basen göbek selülit vs. bir gün oturup (gezmelerden geri kalıp) gardolabımı elden geçircem. giyince beğenmediğim ne varsa vericem biyerlere. sonra kalanlara kombine edebileceğim kıyafetler alacağım.
4 görümcem var, 3 ü moda ikonu gibi giyinir.(çıtı pıtı oldukları için) en büyükleri daha sade giyinir. onunla benzeşiyoruz :)
bahsettiğin zevksiz arkadaşın belki de depresyondadır. veya zor beğeniyordur. benim sorunum kilolu halimi beğenmemek ve o nedenle bişey almak istememek. bir kısır döngü içindeyim. kilo veremeyip moralimi bozuyorum sonra giyecek bişey bulamayıp moralimi bozuyorum. moral bozukluğuna da en iyi çözüm yemek içmek oliyiii
Bugün cok kötü seyler yedim kizlarrr, kendimi asla affetmicemmmmmmmmmmmyediklerimi yazmicammm, yazarsam siteden bile atabilirlerrr ama cok cokkkk cooooooooooookkkkkkkkkk zaman oldu hic bukadar cok doymamistimmm, i$in garip tarafi hani insan herzaman yediklerinden daha kalorili ve agir seyler tükettiginde bi tiksinti hisseder yaaaa, böyleee karnin kocaman olur tokluktan ve migden bulanir felannn.. yaaa sanki hicbisey yememisim gibi hicbir agirlik hissetmedimmm.. cok ilginc cünkü migdem kücük ve hassas, fazladan yersem ac gözlülük edipte kesinlikle rahatsiz eder benii normalde, busefer tIk yok yanii, üzülmem mi gerekiyor anlamadimkiiiii :26: sadece birseyi anladimkiiii kesinlikleee insan herseyden yemelii, 3-4 gün kahvalti disinda sadece corbayla beslendim ve bence bugünkü bu abartmamin sebebii o corbalarin icimde yarattigi bo$lugun eseriii.. ya yedigimdee ögleden sonraydii ve hala daha yeni yemisim gibi tokumm
planladigim etli patlican yemegini yapacaktim, eti kavurdum, baktimki sarimsak sogan yok, vazgectim yapmaktan ve seytana uydummm isteee yaaaaaaaaa, neyseeeee, olanla ölene cagre yokkk, yedimmmmm büyük bir zevkle.. patlicanli yemek yarina kaldi artik
anca gelebildim kizlar. bayraminiz kutlu olsun. bugunbayram saat itibariyle:)
sabah gec kalktim. 10:00 da. 11:00 de kahvalti yaptik. sonra 15:30 a kadar kelimenin tam tabiriyle yayildik koltuklara.
isler gucler izledik 2 bolum. sonra ogle yemegi olarak kuru dolmalardan yedik. esim biraz kuru buldu dolmalari. ben de ee adi ustunde kuru dolma dedim:)) neyse, yemekten sonra market alisverisine gittik. sonra basladim temizlige. vileda, toz alma, banyo, mutfak, camasir derken bu saat oldu. aksam yemegimi abarttim. 2 kuru dolma, ekmek arasi peynir, biskuvi, cerez yedim. is yapinca cok aciktim yaff. 2-3 gundur bagirsaklari bosaltamadim. yarin iyice kilolu cikmaktan korkuyorum.
bayramda biyere gitmiyoruz. evde dinlencez. gelen de olmayacak ohhhh beeeaaa:)))) ihtiyacimiz varmis bu ev tatiline:)))
Sedefcim ben sana basen diyom, popom buyuk diyom sen bana tayt diyonustune tunik de giysen acilir yukari kalkar vs yine koc popo ve basen ben burdayim der yahuu:)))) ama yakisabilir de bi denemek kazim.
canimmm benimmm seninde bayramin kutlu olsun, oglusunla ve esinle cok mutlu daha nice bayramlara insalllaaahhh
yormussun kendini iyice temizlik yaparak, güle güle kirletinn mi demeliyim bilemedim
Güllll evettt basenli olanlara tayt ve tunuk cok yakisiyor, kapatiyor, ben hemen poponun hizasinda tuniklerden basetmiyorum, dizden birkac parmak yuklarida yani mini elbise boyundaki tuniklerden bahsediyorum.hem cok rahat edeceksin, hem kendini daha derli toplu hissedeceksin hemde her ayaha kalktiginda kendini tüzlemek zorunda hissetmeyeceksinn.. bak beni dinle sadece bir tane tayt ve bir tanede uzun tunik al ve deneeee, kot pantolon genis kalcayi dahada genis gösterir, ben kilo aldigimdan beridir asla giyinmiyorum, genelde cok cici elbiselerim vardir, calistigim dönemlerden kalan kiyafetlerim hep ya elbiseler yada resmi pantolon mini ceket takimlar ama günlük tayt ve tunikler giyiniyorum calismadigim dönemde simdi. bi dene derimmm
selam kizlar,
bugun hep evdeydik. sabah 2 haslanmis yumurta ile kahvalti yaptim, peynir, zeytin, domates, salatalik 2 dilim cavdar ekmegi esliginde. oglen 16:00 da peynirli makarna yedik. tatli niyetine de taze hindistan cevizi. aksam 19:30 sulari hindistan cevizi, 1 dilim ekmek ve az peynir ve de oglusumla aksam yaptigimiz kurabiyelerden 3 tane.
cok usuyorum ve canim tatli istiyor. reglim bitti. bu da kapanis tatli krizi midir nedir:)
bugun sadece aksam evden ciktik. o da araba ile oglusu gezdirmeye. yarin annemlere ugrariz. bugun kurban ile ugrasiyorlardi yorgunlar diye gitmedik. telefonlastik sadece.
iyi dinlendik bugun yani.
Sedefcim insallah barismissinizdir. sen kus kalamazsin
ablanlarla canli gorusme yapsaydin kahve esliginde iyi gelirdi canim.
ablamlar ist.da ama biz de gorusemiyoruz cok sık. ikisi de gelemiyor bu bayram.
bu yilki bayramlar bizim icin de buruk geciyor. eksildik cunku. ablamin esi ve k.pederimnur icinde yatsinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?