May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

iyi tatiller ve iyi bayramlar Aynurcum, Allah kavustursun esinle.. heyecanini anlayabiliyorumm, Türkiyede 5 hafta kaldiktan sonra kendi evim bana yabanci gelmisti geldigimde ve sanki 1 senedir yawru ku$umu görmemi$im gibi özlemi$tim. Eminimki en güzel bayramin olacak bu bayramm.. diyettende caymadigina yine sevindimmm, helall sana yola devammm

Ho$geldin Esracim, erkek evdeyken bende hayatta i$ güc yapamam ama bu seferlik idareten yap gitsin sende, sil süpür yeter i$te, nasilolsa gelen giden kirletmicekmii
Altinlari evde tutmak riskli, bu acidan bakildiginda iyi yapmi$siniz ama ben günlük olarak sürekli altin fiyatlarini takip ediyorum, ve iki hafta kadar öncede birkac tane bu i$i yapan insanlarla görüstüm, kesinlikle altin almayin ama varsada asla satmayin dediler. keske az daha bekleyeydiniz cünkü yil sonunda dogru altinin daha fazla yükselmesi bekleniyor. birde para tükenip gidiyor ama altin okadar kolay harcanmiyor. tabiki siz keniniz icin en iyi olani bilirsiniz canim, hayrini görün ve bereketli olsun insallah
sufle ve pogalacalar afiyet olsun.. bayram aslinda cok iyi bir firsat kizlarrr, bol bol izgara ve salata yiyin ekmek kullanmadan. kilo almadan atlatirsiniz bu bayram dönemini böylece, tabiiii ikramlari yemezsenizzz :18:
sevdiklerinle ve e$inle daha nice bayramlara canim, hayirli bayramlar

MAY-GIRLS !

tartı gününü bayramdan 1 hafta sonrasına atalım mı?

bayram şişkinliğimiz gitmiş olur, hem de Sedefin regl şişkinliği gitmiş olur.

hic fark etmez canimmmmm, haklisin aslinda bayramdan hemen sonra tarti günü beklemek haksizlik olur size karsi. sonucta bende bayrami yogun yasamak zorunda kalsam mutlaka bende bi ton kacamak yapardim. tarihi siz belirleyin sizin adet tarihlerinizede denk gelmeyecek bir noktada bulusalim. hem benimde i$ime gelir seninde dedigin gibi, adet döneminde hakkaten parmaklarim bile sosis gibi $i$iyorrr :18:

ayni seyi bende dün aklimdan gecirdim inanki kizzzz, haziran ayinda ayrildim isten ama o tarihe kadar kendimi bildim bile okul ve i$ hayatinin icindedim yogun bir sekilde, hatta okul ve i$ hayatini birlikte yürüttügüm zamanlarda oldu, hemde iki i$te calistigim dönemlerde.. yillarin yorgunlugu cikiyor saniyorum üzerimdennnnn.. tekrar i$e baslasam cok cokkkk zorlanirimm yaa, korkuyorum :18:
Geziyorsunnnn pasoooooooooooo benim yerimedeee gezz, cogu zaman cikmaya üseniyorum Vallahii, 2-3 güne bir bunalipta cikiyorum ancakk.hemde carsida oturuyorum yaniii, evden cikiyorum yolun karsisina gectimmi carsinin icindeyim , yine bile bi zahmet gidiyorum benim gibi cok hareketli hayat yasamis biri icin aslinda $uaralar cok sIkIcI yasiyorum, saniyorum 1-2 seneye bunalirim ve eski hayatima geri dönebilirimmm öyleeee olmuyorrrrrrrrrrrrr, böyledeee olmuyorrrrrrrrrrr....... en güzeli ortasini bulabilmek aslindaaa

Estagfrullllaaaahhhhh canim yaaa, ben senin kendini abarttigin gibi sala$ bir insan olduguna inanmiyorum, sadeliktede mutlaka kendine yakistiriyorsundur giyindiklerini. Ama kendimle ilgili bir itirafta bulunmam gerekirse canim, gecenlerde 1 hafta kadar cok siddetli sirt agrisi yasadim hatirlarsin.ister istemez rahat hareket edemedigimden herzamanki halimden daha paspal dolastim evde 3-5 gün. benimki herzaman derki `` ne gerek var makyaj yapiyorsun, evde assolist gibi giyiniyorsun, ben yabancimiyimm, benim yanimda azicik rahat ol artik, aksamlari makyaj yapma, $u ruju sürmenden nefret ediyorummmm, kI$In sogugunda bile yataga böylemi girilir e$ofmanlarini giyinde gel, hasta olacalsinnnnn ve daha buna benzer seyleri sürekli söyler dururrrrr..... bu dediklerine ragmen birseyi farkettimkii hernekadar böyle desede o yinede benim cicili bicili hallerimi daha cok seviyor. yani simdi lafi uzatmak istemiyorum ama erkeklerin ne konu$tuguna degil, ne yaptiklarina bakacaksiniz. Kesinlikleeee e$leriniz eve gelmeden önce kendinize yarim saat ayirinnnn, herseyin farklilastigini kendi gözlerinizle göreceksiniz. hatta kendini bile farkli gözle görmeye basliyor insan.
Giyimle ilgili verebilecegim en iyi tiyoo 40-44 benden arasindaki insanlara benim yaki$tirdigim giyim tarzi genelde tayt ve popoyu kapatacak tunikler. Türkiyede cok süper tunikler vardi, bursada zevkine uygun kiyafet bulmak cok zor biliyorum ama istanbula gidip geliyorsun arada ve mutlaka cik oradan alisverisini yap, hatta senin yerinde olsam o zevkli görümcelerinden hangisiyle iyi anlasiyorsan onunla birlikte cik alisverise, fikir al, cicili bicili tunukler var, altina ya kalin tayt görünüsünde coraplardan al, ya tayt yada strech dar pacali olan pantolonlardan giyineilirsin..
Alisverise ne zaman gitsem basima agri giriyorrrrr, o bahsettigin giyinme kabinlerinin 3 duvari camla örtülü oluyor genelde, önden arkadan yandan yundan bakiyorum kendimeeeeee isyanlari oynuyorum, begendiklerimin hicbirini alamadan dönüyorummm geneldede
fazla kiyafet almaaaaaaa amaaaaa, yoksa alisirsin icinde bulundugun kilona ve vermek icin cabalamazsinnn, idare edecek kadar al bence sadece.
ben sirkeli suya ayin 19 unda baslamistim, 1 ay ay kadar yapip bakacam duruma bakalim.simdiye kadar aksatmadan yaptim günde 3 sefer.umarim bir katkisi olur.
amaaaannnnnn yaaaaaaaaaa, ben yine yazdikca yazmisimmmm.. halbukiii kelin merhemi olsa önce kendi basina sürerdii dimi amaaa

Ben bugün Hürrem günü diye heyecanlanirken birde ögrendimki ayni zamandada arefe günüymüsss, ben daha 2-3 gün var saniyordum bayrama
Sabahin köründe benimkinin telefonu caldida alarmlara gerek kalmadan hopladik yataktan.benimki para yollami$ dün kurban icin Türkiyeye, karde$ide sabahin köründe bankaya damlamis, asalak bir tavirlaaa, abiiiii para görünmüyor bankada diye aramis tela$la.bir güzel sabah sabah paparami yedi ve gitttiiii ayyy cok sinir bozucu bir durummmm bu yaaaa
Neyseee o gitti erkenden bankaya, bende sirkeli suyumu aldim tv karsisina gectim, 1 saat aradan sonrada kahvaltimi yaptim, malesef bugün iki tane yumurta yedim, 2 zeytin, 1 büyük dilim peynir, 1 er tane domates ve salatalik, 2 dilime yakin tam tahilli bugday ekmegi yedim.. ne cok sey yemisimmmmm yaaaaaaaaa :18:

birazdan kalkip yemek yapacam, galiba etleri kücük kücük dograyip az yagda kavurup patlicanli sebze yemegi yaparim. cok sükür corbalardan kurtuldummmmmm yahuuu, azicik dogru düzgün bisey girsin bogazima, kac gecedir acliktan ölüyorummmmm ama yinede direnip hicbirsey yemiyorum. zayifladimmi bilmiyorum ama gözle görülür sadece karnimin düzlestigini farkediyorum. yürüyüs bandinin konusunu dün yine actim benimkine, bugün gidip bakacagini söyledi, insallahhh gider alir bianönceeee bugün yarin derken bo$yere günler geciyorrrr yaaaaaaaaaaa
iki gün meyveyi ihmal etsem, hemen canim tatli biseyler istiyor, demekki meyve hakkaten önemliii kizlarrr, aman ihmal etmeyelimmmmmmm.ben meyveyyi sürekli yerim ve regl dönemi disinda tatli krizine girmiyorum, ihmal ettimmi hemen bo4luk olusuyor sanki.. benimkii aksamlari 23.30 civari geliyor eve ve o saate kadar kendimle mücadele ediyorum canim tatli istediginde, bana profiterol yada theramisu getirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diyesim geliyorrrrrrrrr ama demiyorummmmmmmmm, karetsin diyemiyorummmmmmmmmmm regl döneminde bu konuda kismiyorum ama kizlar, bitene kadar hergün 1 kere tatli yerimmmm genelde.
offfffffffffff bisürü is var yapilmasi gerekennnn, üseniyorummm, biara kalkip yaparim artikkk, cok az uyuduk, gözlerim yaniyor, keske biraz sekerleyebilsemmm..
amannn i$teee yazacak bisey yokk, dün ü kovalayan, sIkIcI bir bugün daha
Hayirli bayramlar $imdiden hepinizeee, sevdiklerinizle ailenizle daha nice bayramlar nasip etsin Yüce Rab bim hepimize insalllaaahhh canlarimm

Bugün cok kötü seyler yedim kizlarrr, kendimi asla affetmicemmmmmmmmmmm yediklerimi yazmicammm, yazarsam siteden bile atabilirlerrr ama cok cokkkk cooooooooooookkkkkkkkkk zaman oldu hic bukadar cok doymamistimmm, i$in garip tarafi hani insan herzaman yediklerinden daha kalorili ve agir seyler tükettiginde bi tiksinti hisseder yaaaa, böyleee karnin kocaman olur tokluktan ve migden bulanir felannn.. yaaa sanki hicbisey yememisim gibi hicbir agirlik hissetmedimmm.. cok ilginc cünkü migdem kücük ve hassas, fazladan yersem ac gözlülük edipte kesinlikle rahatsiz eder benii normalde, busefer tIk yok yanii, üzülmem mi gerekiyor anlamadimkiiiii :26: sadece birseyi anladimkiiii kesinlikleee insan herseyden yemelii, 3-4 gün kahvalti disinda sadece corbayla beslendim ve bence bugünkü bu abartmamin sebebii o corbalarin icimde yarattigi bo$lugun eseriii.. ya yedigimdee ögleden sonraydii ve hala daha yeni yemisim gibi tokumm
planladigim etli patlican yemegini yapacaktim, eti kavurdum, baktimki sarimsak sogan yok, vazgectim yapmaktan ve seytana uydummm isteee yaaaaaaaaa, neyseeeee, olanla ölene cagre yokkk, yedimmmmm büyük bir zevkle.. patlicanli yemek yarina kaldi artik

anca gelebildim kizlar. bayraminiz kutlu olsun. bugunbayram saat itibariyle:)

sabah gec kalktim. 10:00 da. 11:00 de kahvalti yaptik. sonra 15:30 a kadar kelimenin tam tabiriyle yayildik koltuklara.
isler gucler izledik 2 bolum. sonra ogle yemegi olarak kuru dolmalardan yedik. esim biraz kuru buldu dolmalari. ben de ee adi ustunde kuru dolma dedim:)) neyse, yemekten sonra market alisverisine gittik. sonra basladim temizlige. vileda, toz alma, banyo, mutfak, camasir derken bu saat oldu. aksam yemegimi abarttim. 2 kuru dolma, ekmek arasi peynir, biskuvi, cerez yedim. is yapinca cok aciktim yaff. 2-3 gundur bagirsaklari bosaltamadim. yarin iyice kilolu cikmaktan korkuyorum.

bayramda biyere gitmiyoruz. evde dinlencez. gelen de olmayacak ohhhh beeeaaa:)))) ihtiyacimiz varmis bu ev tatiline:)))

Sedefcim ben sana basen diyom, popom buyuk diyom sen bana tayt diyon ustune tunik de giysen acilir yukari kalkar vs yine koc popo ve basen ben burdayim der yahuu:)))) ama yakisabilir de bi denemek kazim.

ben o yuzden herseyden yiyorum. cunku yasam sekli haline getirmemiz gerek uzun sure uygulayacagimiz bir diyetimiz olmali.

ev isleri tamam da kendi islerim kaldi.( agda:18: , banyo, kas, maske, oje vs)
onalri da yerin yapayim.
adi usutnde bayram temizligi. o nedenle bayram gunu yapilmali

canimmm benimmm seninde bayramin kutlu olsun, oglusunla ve esinle cok mutlu daha nice bayramlara insalllaaahhh
yormussun kendini iyice temizlik yaparak, güle güle kirletinn mi demeliyim bilemedim
Güllll evettt basenli olanlara tayt ve tunuk cok yakisiyor, kapatiyor, ben hemen poponun hizasinda tuniklerden basetmiyorum, dizden birkac parmak yuklarida yani mini elbise boyundaki tuniklerden bahsediyorum.hem cok rahat edeceksin, hem kendini daha derli toplu hissedeceksin hemde her ayaha kalktiginda kendini tüzlemek zorunda hissetmeyeceksinn.. bak beni dinle sadece bir tane tayt ve bir tanede uzun tunik al ve deneeee, kot pantolon genis kalcayi dahada genis gösterir, ben kilo aldigimdan beridir asla giyinmiyorum, genelde cok cici elbiselerim vardir, calistigim dönemlerden kalan kiyafetlerim hep ya elbiseler yada resmi pantolon mini ceket takimlar ama günlük tayt ve tunikler giyiniyorum calismadigim dönemde simdi. bi dene derimmm

herkese sevdikleriyle gecirebilecegi hayirli bayramlar diliyorum. Bugün moralim bozukkk, bayramlarda oluyor bu burukluk yalniz oldugum icin. birazda benimkine kizdim, sabah bayramlasmamak icin kalkip kahvalti bile hazirlamadim, uyanik oldugum halde uyuyor numarasi yapip cikmadim yataktan.Hic yapmadigim sey oldugu halde o gelmedende gidip yine yatacam, uyuyor numarasi yapacam

Bugün tv de bir tatli cesidi gördüm, cok kolay ve bayram diye yapasim geldi, hicte bayram tatlisina benzemiyor gerci ama gelince benimki yesin.. bende yedim tabii bikac tane cubuk tatlidan
Kahvaltida 5 tane zeytin, bir dilim peynir ve 1 dilim ekmek yedim.. sonrasindada kavrulmu$ eti yogurt sosuna batirip yedim sade bir sekilde. ve bikac tanede tatli yedim ne yazikkii. moralim bozuk olunca neyapacagimi sasirdim galiba puffffffffff

selam kizlar,

bugun hep evdeydik. sabah 2 haslanmis yumurta ile kahvalti yaptim, peynir, zeytin, domates, salatalik 2 dilim cavdar ekmegi esliginde. oglen 16:00 da peynirli makarna yedik. tatli niyetine de taze hindistan cevizi. aksam 19:30 sulari hindistan cevizi, 1 dilim ekmek ve az peynir ve de oglusumla aksam yaptigimiz kurabiyelerden 3 tane.

cok usuyorum ve canim tatli istiyor. reglim bitti. bu da kapanis tatli krizi midir nedir:)

bugun sadece aksam evden ciktik. o da araba ile oglusu gezdirmeye. yarin annemlere ugrariz. bugun kurban ile ugrasiyorlardi yorgunlar diye gitmedik. telefonlastik sadece.

iyi dinlendik bugun yani.

Sedefcim insallah barismissinizdir. sen kus kalamazsin
ablanlarla canli gorusme yapsaydin kahve esliginde iyi gelirdi canim.
ablamlar ist.da ama biz de gorusemiyoruz cok sık. ikisi de gelemiyor bu bayram.

bu yilki bayramlar bizim icin de buruk geciyor. eksildik cunku. ablamin esi ve k.pederim nur icinde yatsinlar.

gule gule kirletme kismini oglusum hallediyor, elinde kurabiye gezerek:)

tayt deniycem en kisa zamanda. ama popom jenifer lopez gibin. yani dolgun ve kalkik. zenci poposu gibin hatta hal boyle olunca uzerini ne orterse ortsun ben burdayim diyor. uzun seylerde yuruken arkadan daha mi belli eder kendini acep diyom. kilolu kadinlari popolarini ortsun diye uzun hirkalar giyip yururlerken arkadan daha bi dikkat ceker halde goruyorum. popo yari hizasinda olanlar daha kucuk gosteriyor gibime geliyor. tabi alta tayt olmayacak bu sefer. boru paca pantolon seviyorum ben. havuc pantolonlar da baseni daha buyuk gosteriyor.

binici tayti gibi kalinlardan istiyorum. boylece selulitler de frikik vermemis olur

uyuyayim arik optum canim

Esracim nasil gidiyor bayram? hadi yine bir ceee de:)

Aynurcum kavustun mu kocisine?

hepinize mutluluklar diliyorum bacilarim canlarim

hindistan cevizini kirdigin zaman icindeki sütünü ic mutlaka canim, hem binbir türlü faydasi var hemde wc sorununa yüzde yüz kesin cözüm
annenlere gittiginizde mutlaka tatli krizine derman olacak birseylerrr ikram edilir, adii yine iyisinnnnnnnnnnnn
ben iki gün cok sakincali seyler yedim yaaa, can sIkINtisindanmidir nedir bilmiyorummm, bugün toparlanma vaktii ama evde birdürü sakincali yiyecek var, dün benimki gelirken elinde kocaman bir torbayla geldi, bir akrabasi Türkiyeye gitmis ve gelirken getirmis, eve getirdiklerini sayiyorum ( cevizli maras sucugu, baklava seklinde fistik ezmesi dilimleri, bir kutu dolusuda karisik pastaneden aldigi pasta türleri ) ve hepsi cok lezzetli görünüyorrrrrr,, benimkinin önüne her aksam bol bol koyayimki cayin yaninda bitsin tükensinnn, bende kurtulayim :18:

Kahvalti yapmadim bugün, kahve yaptim kendime ve yaninada bir tane kurabiye götürdümmmmmm

Allah nur icinde yatirsin canim, en cokta ablana sabirlar ve kolayliklar versin. kayinpederinin kücük cocugu yoktu, belli bir yasa gelmisti ama ablan icin cok üzgünüm, kocadan ayrilmak cok baska birsey, kocasini kaybetmek cok ayri bir durum.kocasindan ayrilan insan tekrar hayatini kurmaya calisiyor, hemen calismalara basliyor, yine hayalleri oluyor felan,ben ayrildim bir süre sonra yine sansimi denedim mesela ilk esimden sonra ama o hemen toparlanamaz, kolay kolay hayatina kimseyi sokamaz tekrar yuva kurmak icin. e tabi birde kücük yasta evladi var henüz babaya muhtac ben babami kaybettigimde yasim kücüktü, kücük cocuk icin agir bir travma, yasadim ve biliyorumm ne yazikkii, okulda bile babam öldü demezdik, sanki yasiyormus gibi davranirdik ablamlar ve ben. Allah sabirlar versinnnn

Dün gece benimki gelmeden cay demledim ona, orta sehpasinada koydum cayin yaninda yiyebilecegi ufak tefek seyleri bardagi sekerini felan ve gittim yattim ama tabii uyumuyorum geldii benimki niye böyle erkenden girdin yataga dedi, uyuyorum dedim, sonra niye böyle tavir yapiyorsun ne yaptigimin farkinda degilim dedi, kalk hadi bayramlasalim felan dedii, gönlümü aldi ama ne yaptiginin farkina vardirdim yanii yumusayana kadarrrr yaptigida neydi biliyomusunn,, dün degil bir önceki gece geldi, hürremi acta izleyelim dedi,internetten ayarladim oturduk izliyoruz, bittii, cok yorgunum hadi yatalim dedii, haaa birde dizi izlerken bir yesil cay yapta icelim dedi ve geldikten sonra yatana kadarki tüm muhabbetimiz buyduuu ( hosgeldin, hosbulduk, günün nasil gecti canim, iyiydi.. Hürremi acta izleyelim, tamam ayarliyorum hemen. canim bir yesil cay yapta icelim, pekii hemen yapiyorum, offff cok yorgunum canim hadii kalkta yatalim ...........................
tabii söyledim sebebini küslügümün, ogün böyle yokmusum gibi davranmasi tuhaf geldi bende birdaha olmasin diye tepkimi gösterdim birazcikkk

izmirdeki ablam annemlere gitti bayramdan bir iki gün önce, sürekli yogunlar, benimle ilgilenmezler simdi anlayacagin gülcümm Dün ortanca ablamla konustuk azicik ama kahve esliginde degildii maleseff.

iyi geceler kızlar,
gözlerim veya başım ağrıyor.
ya üşüttüm ya da tenis izlemekten oldu. 8 ünlü kadın tenisçinin Türkiye'de olan TEB WTA turnuvası karşılaşmalarından birini izledim. 3 saati geçen bir karşılaşma.
nasıl kas yapmış kolları, karınları, bacakları.
bizde tenise mi başlasak :)

geç uyandım yine saat 12:00 de. uyandırıldım hatta, daha da uyuyasım vardı yani.

sabah demeyelim öğlen : 2 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, 2 dilim çavdar ekmeği yedim. (2 gündür 2 yumurta yememin nedeni yumurtanın kıvamını tutturamamam ve oğlumun veya eşşiminkini de benim yemem)
ben rafadan seviyorum, onlar kayısı.
akşam; etli türlü ve bulgur pilavı az börek 2 tane kurabiye+ kırmızı üzüm.

bugün annemlere bayram ziyaretine gittik. börek sarma ve tatlı vardı ama yemedik. çünkü daha yeni kahvaltı yapıp gitmiştik. o nedenle dönüşte tatlı hariç yanımıza aldık börek ve sarmalardan.

Sedefcim dediğin gibi ; o nevaleleri arkadaşına yedir bol bol koy önüne. yoksa insan kendine mani olamaz.
annemdeki tatlıda aklım kaldı. eve getirmiş olsak yerdim mesela.
hatta o cevizli sucuk ve pasta türlerine aklım takıldı. aklım takıldı fikrim takıldı, yeşil gözlerine aklım takıldı

Hindistan cevizine delik açtık,bi tane pipet batırdık. ilk oğluşa verdik çeksin diye. o da anlamadan çekti. ama beğenmedi devamını içmedi. o çektiği 1 yudum da fayda etmiştir ona.
dediğin gibi sindirim sistemine faydalı bir gıda imiş ki o gece rahatça çıktım wc ye, hatta bu sabah kahvaltıdan önce de. ve korkarak üzerine çıktığım tartıda neyse ki yine 68,6 yı gördüm.

arkadaşın çok yorgunmuş demek ki, bütün gün kimbilir ne tür insanlarla uğraşıyordur.
bazen sevdiğin insanla yanyana oturup susmak da dinlendirir insanı. huzurlu bir andır o.
neyse ki barışmışsınız. Allah bozmasın uyumunuzu. gerçi böyle şeyler de tuzu biberi olur ilişkiye renk katar. yazan güzin abla :)
ayy çok bilmiş konuştum yine

hee bugün daha önceden aldığım ama çok oturduğu için giymediğim bir pantolonu giydim ve kötü durmadı.
paçaları biraz uzundur, topuklu ayakkabı giydim gayet güzel durdu. hatta erkek kardeşim sen zayıflamışsın dedi.

annemlerde eski fotoğraflara baktık. ne kadar zayıfmışım. zayıf olunca yüzü de değişiyor insanın.
bi de ne garip giyiniyormuşuz yahuu, çok güldüm bakarken.
kalın vatkalar falan. saçlar zaten kabarık mı kabarık :)))
annemin bi fotoğrafı vardı üstte dizlerde elbise altta İspanyol paça pantolon :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…