merak ettim şimdi eski senelerden bir kas yağ kemik oranıma bakıp gelicem.
canım hayırlı olsun şimdiden yürüyüş bandın. ayakta yapılan sporlar daha etkiliymiş kilo vermede. bisiklet bi yere kadar. oturarak sürüyoruz sonuçta.
süt peynir yoğurt her gün yenileybıl şeyler Allahtan, yoğurdu da ayran olarak içebilirsin. ne kaa pozitifim di mi
buldum geldim bile
yağ 21,5 kg
su 33,1 kg
kas kemik 12,1 kg
66,7 kg imişim 09.12.2006'da. akupunktura gitmiştim. ordaki veriler bunlar. 1 ayda 4 kilo vermiştim. ama diyete uyarak.
Aynurcum senin kas kemik kitlen nasıl 53,5 oluyor yaff
buldum geldim bile
yağ 21,5 kg
su 33,1 kg
kas kemik 12,1 kg
66,7 kg imişim 09.12.2006'da. akupunktura gitmiştim. ordaki veriler bunlar. 1 ayda 4 kilo vermiştim. ama diyete uyarak.
Aynurcum senin kas kemik kitlen nasıl 53,5 oluyor yaff
1 de ziyaretçi var, kimse artık?
ay duş almam lazım saatlerdir tembellik ediyorum. sizi burda bulmuşken gidesim de yok. pufff
hadi hepimiz çıkalım.
güneş gitmeden gezelim.
öptüm bacılarşu renkte bir ruj sürüp de mi çıksam
hadi hepimiz çıkalım.
güneş gitmeden gezelim.
öptüm bacılarşu renkte bir ruj sürüp de mi çıksam
kesin Gül de gezmeye gider şimdi zaten Aynurum :)) Sedef de destan yazmakla meşgul, düştü zaar :))
2. delimiz de bu :)))
çok seviyorum sizi kızlar ya.
Sedef ablasıyla konuşuyor. son mesajına öyle yazmıştı.
hadi ben kaçtım gidip biraz koca parası harcayım tübe tübee
iyi geceler kizlar,
koca apari harcayamadim ya laa:)) yetismedi, gezemedim, gittim ama 1 saat vaktim kalmisti geri okula donmeye.
neyse
aksam yemegimi abarttim. dundenkalan kabuneyi yedim cok aciktigimdan. esim de yone mantar yemegi yapti gelince (telafi calismalari) ondan da yedim ayip olmasin diye. is cikisi market alisverisi yapip ustune bir de yemek yapip yoruldu.
uyudular baba ogul.
ben de uyuycam birazdan.
Aynurcum surdum valla rucumu (bi komsumuz boyle derdi). oglum da gorunce sordu ne yaptin diye:)
Sedefcim sen iyisin Turkce konusunda. benle yasit bazi arkadaslaimin yazismalarini goruyorum internette ilkokul cocugundan beterler. harf basmamasi veya cumle dusuklugu degil ustelik.
Esracim kim kazandi bi sikimlik dis macununu? 1. deli mi 2. deli mi?
eşinin yaşadığı şeyler hiç kolay değil canım. annesi babası ölünce kaç yıl daha yaşayacağını düşünüp karısını çocuklarını terkeden, güya hayatını yaşayan adamlar var. bıraksan aklına gelince hüngür hüngür ağlar belki eşin de. insan kaç kere sineye çeker diye düşünüyorum abartılı tepkileri, kırcı davranışları. eş olunca unutuluyor ama. hatta çoğu zaman hiç yaşanmamış gibi davranıyoruz. sen de yavaş da olsa affedersin. eşinin yaşadığı şeyin kolay olmadığını aklından çıkarmazsan daha farklı olur ona bakışın. bazen oğlundan daha çocuk oluyor koca koca adamlar. kıyamıyor insan o hallerini görünce.
normal mi karşılamalıyım diye sorgulaman bile yavaş yavaş normalleştiğini gösteriyor aranızdaki gerilimin canım. inşallah daha da iyi olur, hiç sorun yaşamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?