May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

pozitif enerjine saglik sagolasin bacimmmmm, bi gelsede hayirlicamdaaa, yilan hikayesine döndüüü
yogurdu cok severim zatten Allahtann..
ablamla konusuyorum suan, dönecem geriiii

buldum geldim bile

yağ 21,5 kg
su 33,1 kg
kas kemik 12,1 kg
66,7 kg imişim 09.12.2006'da. akupunktura gitmiştim. ordaki veriler bunlar. 1 ayda 4 kilo vermiştim. ama diyete uyarak.

Aynurcum senin kas kemik kitlen nasıl 53,5 oluyor yaff

bebeemm oluyo valla , diyetisyen zaten kağıdı eline alınca MaşAllahh dedi sadece

ama bu ölçümü ben 90 iken yaptırmıştım sanırımm

çifter çifter yapıştırıyom cevaplarııı

Son düzenleme:
hadi hepimiz çıkalım.
güneş gitmeden gezelim.

öptüm bacılar şu renkte bir ruj sürüp de mi çıksam

hadi güneşi değerlendirelim bencede

yakışır bacıma her türlü ruj , ayıpsıınn

kesin Gül de gezmeye gider şimdi zaten Aynurum :)) Sedef de destan yazmakla meşgul, düştü zaar :))

hee tamda dediğin gibi kuzumm , gül gezmeye kaçıyo , Sedef napıyo ? destanmı yazıyo bilemedimm

hadi sende git çim çim yapp , sıhhatler olsun anneemm , öperim gözlerindenn

Sensin tabi gönlümün en birinci delisi Aynurum :)))

valla iyi ki varsınız. iyi geldiniz kös kös otururken.

hadi ben çimmeye siz gezmeye o zaman :))

Sedef öperiz seni kuzum. görüşürük :))

Sedef ablasıyla konuşuyor. son mesajına öyle yazmıştı.

hadi ben kaçtım gidip biraz koca parası harcayım tübe tübee

Kusura bakmayin bacilarim, birden cikmak zorunda kaldim, ablamin cocuklari ögle uykusuna yatmislar, ablamda onlar uyanmadan konusmak istemis, kime yaziyosun diyip kiziyordu beni kamerada görüptee, bende iki tarafi birden idare edemeyip cikmak zorunda kaldim
ayy sen cok yasa emiii deli kariii yaaaa, koca parsini yeeeeeeee Valllllaaaaaaaaa, nasil güldüm bu lafinaaaa ... bizim cok bakimli güzel bir müzeyyen teyzemiz vardi cocukluk zamanlarimizda, teyze dedigime bakmayin ozamanlar biz cocuk oldugumuz icin ona öyle diyorduk, gencti o vakitler ve hakkaten ho$ bir hatunduu, zamaninda memur olarak calismis, evlenince kocasi istememis calismasini ama kocasi harbi zengindii zaten.. O müzeyyen teyze hep bize ögüt verirken derdikiiiiii __ koca parasiii yiyin kizimmmm, sizi calistirip yoracak adam almayinnnn ____ derdiii... Vallahii bende yillardan berii ilk kezz son birkac aydir koca parasi yiyorum, dinleniyorummmmm, yillarin yorgunlugu ancak cikiyorrr, pek bi rahatmissss afiyet bal sekerr olsunnn, bizim yerimizede yeeeeeeee

Son düzenleme:
ay kizlarrrr günahimi almissiniz yahuuu, destan felan yazmiyordum, biara ablamla konusuyorum, sonra dönecem diyip cikmak zorunda kaldim ama kacirmisiniz Gülden baska herkes gözden..
yaaa ben cok bozuk cümleler kurmaya baslamisim, okudukcaa farkediyorumm, Türkiyeden uzakkk, dil kurallarindan da uzak mi olduk simdiii acaba
bir bardak tarcinli süt isitip ictim ablamla konusurken, hicbirsey yiyesim yok.
hepinize iyi gezmeler hatunlarrr, 1 saate kadar bende cikar bi dolanir gelirim, zaten güne$ olmadigi icin kacirmak gibi bir derdimde yok

iyi geceler kizlar,
koca parasi harcayamadim ya laa:)) yetismedi, gezemedim, gittim ama 1 saat vaktim kalmisti geri okula donmeye.
neyse
aksam yemegimi abarttim. dundenkalan kabuneyi yedim cok aciktigimdan. esim de yone mantar yemegi yapti gelince (telafi calismalari) ondan da yedim ayip olmasin diye. is cikisi market alisverisi yapip ustune bir de yemek yapip yoruldu.
uyudular baba ogul.

ben de uyuycam birazdan.

Aynurcum surdum valla rucumu (bi komsumuz boyle derdi). oglum da gorunce sordu ne yaptin diye:)

Sedefcim sen iyisin Turkce konusunda. benle yasit bazi arkadaslaimin yazismalarini goruyorum internette ilkokul cocugundan beterler. harf basmamasi veya cumle dusuklugu degil ustelik.

Esracim kim kazandi bi sIkImlIk dis macununu? 1. deli mi 2. deli mi?

Son düzenleme:

Afferim sana şekerim afferrimm , sür öle rucunu , at kendini sokaklaraa

o değilde alttaki o bir SIKIMLIK diş macunu , Türkçe karakter kullanınca , fena göründü gözüme , güldüm baya bi

aslinda hic unutmuyoruz o yasanmamis gibi davrandigimiz kirginliklarimizi.
hatta bazilari kalbimizde bir koseyi taslastiriyor.

ama Allah kadina oyle bir kalp vermis ki, merhameti daha agir basiyor, taslasan kisma ragmen yine de kocasini sevebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…