May-girls Grubunun Birlikte Zayıflama Deneyimleri

dün sabah 68,4 ü görmüştüm (ama stresten bağırsaklarım iyi çalışmıştı)
bu sabah 68,8 çıktım.
1 ay önce 70 idim galiba.

buna da şükür. -1,2 kg

dün kabune yaptım. öğlen ve akşam yedim 1 er tabak. belki de ondan şiştim geri.
hee bi de dün oğluşum kurabiye yapalım dedi. (iyi alıştı valla, yandım ben, yapınca yiyorum)

bu sabah kahvaltım (yeni yaptım) ; 1 haşlama yumurta, zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği 2 minik kakaolu kurabiye

hava güneşli ya benim de gezesim var. İstanbul ile Bursa nın havası genelde benzer oluyor.
oğluşu okula bırakıp döndükten sonra halının havlarına sinir olup süpürge yaptım nasılsa. dün de 2 makine çamaşır yıkayıp asmıştım.
bunlar yetsin. akşama bul.makinasını boşaltır ve yemek yaparım. belki de yapmam

yılbaşına daha hafif girelim kızlar, bayramlar da bitti. artık tam gaz diyeett

ayyy cok üzüldüm canimmmm, cok gecmis olsunnnn :-((( neyseki simdi iyiymis gercii.
Esinledee herseyin düzelmesine ayri bir sevindimm, her evde oluyor canim ne yazikkiiiii.. bazi temel seyler olmasinda gerisi hikayeee, hatta action oluyor yani arada bir tuzu biberiii..
Dün gecede ben Valla saydirdim benimkine ama ne yazikkii bizim sorunumuz kavga edemiyoruzzzz, o benim huyumu cözmü$, ben söylendigimde susuyor, yumusatmaya calisiyor, cünkü saman alevi gibi sinirim, halbuki oda bana saydirsa ben hemen alttan alan taraf olacammm ama o daha benim bu huyumu cözebilmi$ degilll zannediyorkii o susunca alttan alinca ben daha cabuk vazgececem söylenmekten, benimde kötü bir huyum var iste karsimdakide benimle catismali seviyeli bir sekilde ve o sorun birdaha ortaya cikmayacak sekilde cözülmeli hemen orada.. ama o susunca aslinda hicbirsey cözülmüyorkiiii, erteleniyorrr ve yine silbastan oluyor en ufak bir gerilim anindaaa... neyseeee sonuc olarak aldim yorganimi gittim koltukta yattimm, sabahta kahvalti felan hazirlamadimmm, uyuyor numarasi yaptim isyerindeki elemanlari hep akrabalari felan geneldee ve tahminimce o kahvaltisini orda yaptiginda yengeyimi yine kizdirdin diye sakami yapiyorlar nedirr, illaki evden kahvalti yapipta gitmek istiyor o yüzden

caninin her istedigini yiyerek bence cok cok iyii Vallaa canim 1.200
bizim bagirsaklarda havadan bile nem kapiyorrrr yaaa :-(((( benimkide hic iyi calismiyor bu ara, hatta regl döneminde bile calistiramadik makineyii

Son düzenleme:

kiz ben az önce sitede milliyetin yayinladigi sismanlarin zayifladiktan sonraki resimlerine bakiyordumm, bir gaza geldimkiiiiii sormaaaaa, birazdan biraz evi temizleyip sonrada spor yapacam yapabildigim kadar, aksama dogruda cikip hava almak icin yürüyüs yaparim. yilbasina kadar harbii degiselim azcik yaaaaa
Bosver gitsinn, yapiyoruz yine ayni oluyorrr, bende buara koyverdim gitttiii ev islerini, göstermelik yapiyorum resmenn

İyi öğlenler cücüşlerr

naparsınız bakam yavrılarr ? benden iyilik , aynı okul - ev döngüsü devam

okuldan geldim , düdüklüye et koydum haşlıyorum , oohh miiisss

olsun Esoşum bu ay - ile kapatırısn olur biter kuzuşumm

merhaba kızlar,

sizi çok seviyorum

bizde seni seviyorumm GGÜÜÜLLLLLL , sen hep gülll

canım geçmiş olsun oğluşunuza , eşinlede durum müsait olunca oturun konuşun , konuşulmayan sıkıntılar sonra daha çok büyüyerek önümüze
çıkıyorlar çünküü ...

Aynurcummm dukan ne alemdeee, dukana basladiginda kactin simdi kacc, azcik bilgi ver arada, bizde gaza gelelimm canimm

valla ben geçen ayı kaçla kapattım net hatırlamıyorum :26::26::26:

ama Dukan amcamı başlangıcına bakasarsak , 87 falandı sanırım . şuanda güncel kilom : 80.9

hayatımda ilk kez böyle bişey oldu . 1 ayda 6-7 kilo gitti , I DUKAN ....

ayy süpersinn canimmmm, 41 kere
haftaya kadar 7 li rakamlari göreceksinnnnn Allah in izniyle deseneee..
ben bi 6 yi göremedim yaaaaa

ayy süpersinn canimmmm, 41 kere
haftaya kadar 7 li rakamlari göreceksinnnnn Allah in izniyle deseneee..
ben bi 6 yi göremedim yaaaaa

evet Sedefcim haftaya 7 ler inşAllahhh

sen görme şekerim görme , ben yakalayacam seni senden önce görecem yoksa , bi toparlan kendine gell lütfeeeeeennnn

evet Sedefcim haftaya 7 ler inşAllahhh

sen görme şekerim görme , ben yakalayacam seni senden önce görecem yoksa , bi toparlan kendine gell lütfeeeeeennnn

demekkkk öyleeeeeeee, gaza getiriyosunn beniiiiiiii, Güzellllllllllllllll 2 kilo 200 gram verdimmmiiii 6 lara merhabaaaaaaaaa, yeni yila 6 li rakamlarla girecegim insalllahhhh
insalllahhh hepimiz saglikli bir sekilde 5 lileride görelim canimmmm

Gülcüm çok geçmiş olsun, oğlun inşallah iyileşir bir an önce. kıyamam ben ona, daha çok küçük. belki de bu durum hayatınızdaki en önemli şeyi anlamanıza vesile olur bu arada canım. konuyu bilmiyorum, sen çok ciddi bi şey olmasa bu kadar mesele de etmezsin. ama artık eşin ve özellikle oğlun senin ailen. onlara ufacık bir şey olsa senin canın yanar. sana haksızlık etmek istemem ama haklı olduğunu varsayarak affetmeye çalışmanı umuyorum canım. Allah can sağlığı versin, gerisi teferruat. olumlu düşün canım, dua edicem sizin için.

Aynurcum maşallah kuzum , çok iyi gidiyorsun.

evet şekerim seni gaza getiriyorum, ama sen 6ları görmessen ben senden önce görecem ona göre haaa

2 ayda daha fazlasını verirsin canım , ben güveniyorum sana

ben asla 5lileri göremem canım , çünkü benim kas-kemik kütlem tam : 53.5 kilo

belki 6 ları ucundan görürüm , o kadarr

sağol bebişimm , öperim seniii

Kosu bandim gelecek birkac gün icinde canim, gelsindeeee yoracam kendimi iyiceee, yilbasina kadar 65 olabilmeyi ümitediyorum ama 68-69 da görsem havalar ucacam yani, ne 7 ymi$ arkadassss, bi türlü terketmedi benii
benim 3 ay önce baktirdigimda kaslarim oldukca saglam cikti ama kemik yapim cok hafif, ince kemikliyimdir zaten, doktor mutlaka yogurt süt peyniri düzenli ve yeterli miktarda tüketmemi söyledi ömrüm boyunca :18:

tşk ederim teyzesi. inşallah bugün daha da toparlanır oğluşum.

eşimle tartışma konumuz çok basit bişeydi. ama onun tepkisi çok abartıydı.
sanıyorum ki eşim 40 yaş bunalımına girdi 2 yıl gecikti ama

şaka bi tarafa babasının ölümünden beri doğru dürüst uyuyamıyor.
bi de cenazenin nakli sırasında ve yıkanmasında, mezara konulmasında hep o başındaydı.
k.pederim akciğer kanseriydi ve her nefes alışında daha doğrusu alamayışında acı çekiyordu. o hallerini de gördü son dakikalarında.

şimdi düşününce belki de normal karşılamalıyım bu dengesiz hallerini....
ama ben de kırılınca geri toparlanamıyorum ki
oğlum da bana benzemiş kolay mod değiştiremiyor. çikolata ile kandıramıyoruz

merak ettim şimdi eski senelerden bir kas yağ kemik oranıma bakıp gelicem.

canım hayırlı olsun şimdiden yürüyüş bandın. ayakta yapılan sporlar daha etkiliymiş kilo vermede. bisiklet bi yere kadar. oturarak sürüyoruz sonuçta.

süt peynir yoğurt her gün yenileybıl şeyler Allahtan, yoğurdu da ayran olarak içebilirsin. ne kaa pozitifim di mi

eşinin yaşadığı şeyler hiç kolay değil canım. annesi babası ölünce kaç yıl daha yaşayacağını düşünüp karısını çocuklarını terkeden, güya hayatını yaşayan adamlar var. bıraksan aklına gelince hüngür hüngür ağlar belki eşin de. insan kaç kere sineye çeker diye düşünüyorum abartılı tepkileri, kırcı davranışları. eş olunca unutuluyor ama. hatta çoğu zaman hiç yaşanmamış gibi davranıyoruz. sen de yavaş da olsa affedersin. eşinin yaşadığı şeyin kolay olmadığını aklından çıkarmazsan daha farklı olur ona bakışın. bazen oğlundan daha çocuk oluyor koca koca adamlar. kıyamıyor insan o hallerini görünce.

normal mi karşılamalıyım diye sorgulaman bile yavaş yavaş normalleştiğini gösteriyor aranızdaki gerilimin canım. inşallah daha da iyi olur, hiç sorun yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…