merhaba kızlar,
sizi çok seviyorum
dün gece oğluşumuz ateşlendi. babasıyla uyuyordu. bizim yatak odası soğuk diye.
neyse ki üstünü ince giydirince ve sirkeli su ile alnını ellerini ayaklarını silince düştü.
bizim kerataya ilaç içiremediğimizden maalesef dışardan şeylerle düşürmeye çalışıyoruz.
alına yapıştırılan ateş düşürücü bant da vardı ama gerek kalmadı.
sabah da doktora gittik. çok şükür ciğerlerinde bişey yok. soğuk buhar makinasını açıcaz akşam. eğer yine ateşi çıkarsa da iğne yazacak mecbur.
doktordayken öğretmeni aradı. arkadaşları özlemişler. ayy yerim ben onun arkadaşlarını
doktor çıkışı okula bıraktık. ağladı biraz çünkü başka öğretmen teslim aldı. arkadaşları o saatte yüzme dersindeydi.
eşimle son durum; sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz. ama biraz küllenince, oğluş iyileşince konuşucaz.
dün sabah 68,4 ü görmüştüm (ama stresten bağırsaklarım iyi çalışmıştı)
bu sabah 68,8 çıktım.
1 ay önce 70 idim galiba.
buna da şükür. -1,2 kg
dün kabune yaptım. öğlen ve akşam yedim 1 er tabak. belki de ondan şiştim geri.
hee bi de dün oğluşum kurabiye yapalım dedi. (iyi alıştı valla, yandım ben, yapınca yiyorum)
bu sabah kahvaltım (yeni yaptım) ; 1 haşlama yumurta, zeytin, peynir, 2 dilim çavdar ekmeği 2 minik kakaolu kurabiye
hava güneşli ya benim de gezesim var. İstanbul ile Bursa nın havası genelde benzer oluyor.
oğluşu okula bırakıp döndükten sonra halının havlarına sinir olup süpürge yaptım nasılsa. dün de 2 makine çamaşır yıkayıp asmıştım.
bunlar yetsin. akşama bul.makinasını boşaltır ve yemek yaparım. belki de yapmam
yılbaşına daha hafif girelim kızlar, bayramlar da bitti. artık tam gaz diyeett
günaydın kuzular,
görünen köy kılavuz istemezmiş. ekim ayını 87.0 kg ile, yani +1 kg ile kapadım. sizler belki daha geç tartılırsınız ama benim sonuç ortada.
Gülcüm inşallah biraz daha iyisindir. gece yazardın sen, aradı gözlerim yazılarını. haberdar et bizi canım.
merhaba kızlar,
sizi çok seviyorum
dün gece oğluşumuz ateşlendi. babasıyla uyuyordu. bizim yatak odası soğuk diye.
neyse ki üstünü ince giydirince ve sirkeli su ile alnını ellerini ayaklarını silince düştü.
bizim kerataya ilaç içiremediğimizden maalesef dışardan şeylerle düşürmeye çalışıyoruz.
alına yapıştırılan ateş düşürücü bant da vardı ama gerek kalmadı.
sabah da doktora gittik. çok şükür ciğerlerinde bişey yok. soğuk buhar makinasını açıcaz akşam. eğer yine ateşi çıkarsa da iğne yazacak mecbur.
doktordayken öğretmeni aradı. arkadaşları özlemişler. ayy yerim ben onun arkadaşlarını
doktor çıkışı okula bıraktık. ağladı biraz çünkü başka öğretmen teslim aldı. arkadaşları o saatte yüzme dersindeydi.
eşimle son durum; sanki hiçbişey olmamış gibi davranıyoruz. ama biraz küllenince, oğluş iyileşince konuşucaz.
valla ben geçen ayı kaçla kapattım net hatırlamıyorum :26::26::26:
ama Dukan amcamı başlangıcına bakasarsak , 87 falandı sanırım . şuanda güncel kilom : 80.9
hayatımda ilk kez böyle bişey oldu . 1 ayda 6-7 kilo gitti , IDUKAN ....
ayy süpersinn canimmmm, 41 kere
haftaya kadar 7 li rakamlari göreceksinnnnn Allah in izniyle deseneee..
ben bi 6 yi göremedim yaaaaa
evet Sedefcim haftaya 7 ler inşAllahhh
sen görme şekerim görme , ben yakalayacam seni senden önce görecem yoksa , bi toparlan kendine gell lütfeeeeeennnn
demekkkk öyleeeeeeee, gaza getiriyosunn beniiiiiiii, Güzellllllllllllllll2 kilo 200 gram verdimmmiiii 6 lara merhabaaaaaaaaa, yeni yila 6 li rakamlarla girecegim insalllahhhh
insalllahhh hepimiz saglikli bir sekilde 5 lileride görelim canimmmm
Gülcüm çok geçmiş olsun, oğlun inşallah iyileşir bir an önce. kıyamam ben ona, daha çok küçük. belki de bu durum hayatınızdaki en önemli şeyi anlamanıza vesile olur bu arada canım. konuyu bilmiyorum, sen çok ciddi bi şey olmasa bu kadar mesele de etmezsin. ama artık eşin ve özellikle oğlun senin ailen. onlara ufacık bir şey olsa senin canın yanar. sana haksızlık etmek istemem ama haklı olduğunu varsayarak affetmeye çalışmanı umuyorum canım. Allah can sağlığı versin, gerisi teferruat. olumlu düşün canım, dua edicem sizin için.
Aynurcum maşallah kuzum, çok iyi gidiyorsun.
evet şekerim seni gaza getiriyorum, ama sen 6ları görmessen ben senden önce görecem ona göre haaa
2 ayda daha fazlasını verirsin canım , ben güveniyorum sana
ben asla 5lileri göremem canım , çünkü benim kas-kemik kütlem tam : 53.5 kilo
belki 6 ları ucundan görürüm , o kadarr
Gülcüm çok geçmiş olsun, oğlun inşallah iyileşir bir an önce. kıyamam ben ona, daha çok küçük. belki de bu durum hayatınızdaki en önemli şeyi anlamanıza vesile olur bu arada canım. konuyu bilmiyorum, sen çok ciddi bi şey olmasa bu kadar mesele de etmezsin. ama artık eşin ve özellikle oğlun senin ailen. onlara ufacık bir şey olsa senin canın yanar. sana haksızlık etmek istemem ama haklı olduğunu varsayarak affetmeye çalışmanı umuyorum canım. Allah can sağlığı versin, gerisi teferruat. olumlu düşün canım, dua edicem sizin için.
Aynurcum maşallah kuzum, çok iyi gidiyorsun.
Kosu bandim gelecek birkac gün icinde canim, gelsindeeee yoracam kendimi iyiceee, yilbasina kadar 65 olabilmeyi ümitediyorum ama 68-69 da görsem havalar ucacam yani, ne 7 ymi$ arkadassss, bi türlü terketmedi benii
benim 3 ay önce baktirdigimda kaslarim oldukca saglam cikti ama kemik yapim cok hafif, ince kemikliyimdir zaten, doktor mutlaka yogurt süt peyniri düzenli ve yeterli miktarda tüketmemi söyledi ömrüm boyunca :18:
tşk ederim teyzesi. inşallah bugün daha da toparlanır oğluşum.
eşimle tartışma konumuz çok basit bişeydi. ama onun tepkisi çok abartıydı.
sanıyorum ki eşim 40 yaş bunalımına girdi 2 yıl gecikti ama
şaka bi tarafa babasının ölümünden beri doğru dürüst uyuyamıyor.
bi de cenazenin nakli sırasında ve yıkanmasında, mezara konulmasında hep o başındaydı.
k.pederim akciğer kanseriydi ve her nefes alışında daha doğrusu alamayışında acı çekiyordu. o hallerini de gördü son dakikalarında.
şimdi düşününce belki de normal karşılamalıyım bu dengesiz hallerini....
ama ben de kırılınca geri toparlanamıyorum ki
oğlum da bana benzemiş kolay mod değiştiremiyor. çikolata ile kandıramıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?